Jantar Odżywka do włosów i skóry głowy (stara wersja)

Stara wersja produktu

Farmona Jantar Odżywka Wcierka Z Bursztynem 100 ml

izajasz
    14 marca 2016 o 21:52
    Jestem na nie
    Całkowite i absolutne NIE. Zero punktów na pięć. Słyszałam o tej odżywce wiele pozytywnych rzeczy, miałam wiele oczekiwań, ale niestety - nie spełniła żadnych. A nawet wręcz przeciwnie - i oto jestem najbardziej zła - zaszkodziła. Włosy zaczęły mi po niej wypadać garściami i wypadają dalej. Zaczęłam ja stosować gdy już opanowałam wypadanie włosów i nawet dzięki odpowiedniej pielęgnacji zaczęły mi wyrastać nowe. Wszystko szlag trafił, gdy skuszona niską ceną i obietnica baby hair kupiłam Jantar. Po dwóch tygodniach wcierania (tutaj należy dac ogromny minus za beznadziejne opakowanie) coś dziwnego zaczęło się dziać z moimi wlosami. Mianowicie zaczęły mi ni z tego ni z owego niesamowicie wypadać. Szybki rzut oka w internet i okazało się, że ten wychwalany pod niebiosa Jantar czasem powoduje właśnie taki, zupełnie przeciwny do zamierzonego efekt. Wiem, że nic innego na to nie wpłynęło, bo poza Jantarem nie zaczełam stosować żadnych innych kosmetyków do włosów, zaś dietę i suplementację mam dobrą. Także nigdy więcej. Nadal walczę z wypadaniem i tracę włosy, które z takim trudem wyhodowałam. Przestrzegam - uważajcie! Używam tego produktu od: 2-3 tygodnie Ilość zużytych opakowań: 1, prawie całe
    Anninka
    9 marca 2016 o 22:27
    bardzo dobry
    +Przyspiesza wzrost włosów, + faktycznie zmniejsza wypadanie włosów, +zmniejsza przetłuszczanie się włosów (mogę myć włosy co drugi dzień, a bez niego muszę myć codziennie) +fajny zapach -beznadziejna, niepraktyczna butelka, mogliby to w końcu zmienić. Używam tego produktu od: 3 lata Ilość zużytych opakowań: siedem
  • 11 lutego 2016 o 23:45
    Kocham i uwielbiam
    Jedyny kosmetyk, który nie kłamie, że przyśpiesza i stymuluje porost włosów, tylko na prawdę to robi. plusy: - włosy szybciej zyskują na długości - rosną nowe włoski - wydajna - niska cena - dostępna w drogeriach, dawniej można byłą ją dostać głównie w aptekach - wystarczy stosować raz dziennie - nie obciąża cechy neutralne: - zapach jest średni, ale na włosach i skórze niewyczuwalny Używam tego produktu od: trzech lat Ilość zużytych opakowań: ok. sześciu
  • 10 lutego 2016 o 20:49
    Bardzo dobry :)
    Jantar polecala mi kolezanka, ktora miala manie na punkcie dlugosci wlosow, a ja sama osobiscie tez chcialam by mi troche bardziej urosly. Spodobala mi sie niska cena i pochlebne recenzje w internecie. No wiec kupilam, uzywalam go codziennie az do wyczerpania. Czy wlosy urosly mi bardziej? Szczerze nie wiem :) wydaje mi sie ze troszke tak, ale moglam tego nie zauwazyc, ze wzgledu na to, ze strasznie krusza mi sie koncowki :/ ale za to jantar w inny sposob podzialal na moje wlosy :) mam je ogolnie cienkie i rzadkie i dzieki niemu zaczely mi sie unosic u nasady, co bylo dla mnie wybawieniem, bo nie ma nic gorszego od oklapnietych, plaskich wlosow :/ no wiec, spodobalo mi sie to, do tego przestaly mi sie elektryzowac, bardzo ladnie mi sie blyszczaly. Co do jantara ogolnie, ma bardzo fajny zapach wody kolonskiej, niektorym moze sie nie spodobac, ale mi akurat ten zapach przypadl do gustu ;) konsystencja jest jak woda, natomiast nie podoba mi sie opakowanie. Niby okej ze buteleczka jest szklana, ale ten otwor to masakra. Prawie nic z niego nie leci, najlepiej jest sobie przelac jantar do jakiejs buteleczki z psikaczem :) plusy: + tani, w naturze kosztuje jakos 9 zl + przyjemny zapach + unosi wlosy u nasady + nadaje polysk + zapobiega elektryzowaniu sie wlosow minusy: - opakowanie gwiazdke odjelam ogolnie przez wlasnie opakowanie i przez to, ze nie jestem pewna czy przyspieszyl u mnie porost wlosow. mam zamiar powrocic do niego znowu i baczniej sie przygladac efektom :) ogolnie polecam! Używam tego produktu od: raz na jakis czas Ilość zużytych opakowań: 2 cale
  • 6 stycznia 2016 o 0:41
    Bardzo fajna wcierka
    Stosuję szampon Jantar co 2-3 dni od mniej więcej września/października. Moje włosy odżyły po nich oraz szybciej rosną. Polecam i wcierkę i szampon wszystkim tym, którzy mają poniszczone włosy po farbowaniu, bądź też i bez niego. Używam tego produktu od: września/października Ilość zużytych opakowań: jedno w użyciu