Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpień 2011 - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku
Lipiec- Sierpień zbliża się dużymi kroczkami, za nie długo będziemy wspaniałymi mamusiami! 3 3,95%
Porodówki się nie boimy, bo w naszą siłę mocno wierzymy! 0 0%
Rosną brzuchy na potęgę, jeszcze chwila - mamą będę! 22 28,95%
Ostatnie nam chwile pogaduch zostały, za kilka tygodni będziemy mamami! 0 0%
Nerola i Bella przykład dały jak w lipcu i sierpniu dzieci rodzić mamy. 2 2,63%
Ale ten czas szybko leci, wykluwają się już letnie dzieci. 2 2,63%
Czerwiec za pasem, lipiec przed nami za chwilę przywitamy się z bobasami. 1 1,32%
Torby pakujemy i powoli na porodówkę się szykujemy. 0 0%
Wiosna mija, lato idzie a porody coraz bliżej. 1 1,32%
Halo halo jestem w drodze, już niebawem się urodzę. 31 40,79%
Wózki już czekają, wyprawki też mamy - wkrótce nasze dzieci szczęśliwie przywitamy. 0 0%
Torby do szpitala prawie spakowane - na przyjęcie maluchów jesteśmy przygotowane. 0 0%
Torby do szpitala będą pakowane - ostatnich tygodni wielkie odliczanie. 1 1,32%
Na Majorkę czy do Honolulu się nie wybieramy, bo my wakacyjne ciężarówki inne plany mamy. 0 0%
Odliczamy dni do końca, by przytulic swego brzdąca. 9 11,84%
W lipcu i sierpniu rodzić będziemy, ale plotkować nie przestaniemy. 4 5,26%
Szybko dni mijają,mamusie lipcowo- sierpniowe na swoje dzieciaczki czekają. 0 0%
Głosujący: 76. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-27, 12:42   #4201
sygine
Zadomowienie

Dot.: Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpie

Cytat:
Napisane przez telik Pokaż wiadomość
załamałam sie
jestem wielorybem przy Tobie
a u my dzis konczymy 27 tydzien, miałam wkleic zdjęcia ale chyba musiałabym sie spalić ze wstydu.
Telik nie załamuj się Tu przy Brumku i Natce każda to wieloryb No chyba już tylko Bella i Nerola mogą konkurować
Iustyna mój szkrab jest całkiem spory i na każdym usg wychodzi minimum o tydzień do przodu Na końcu 29 tc miał 1670 gram i lekarz od razu stwierdził że na minimum 4 kg mamy się szykować przy porodzie Zresztą w rodzinie męża każde jedno dziecko miało powyżej 4 kg - począwszy od teściowej. Ja zresztą też nie należałam do maleństw, ale 4 nie przekroczyłam
Stary 2011-05-27, 12:44   #4202
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpie

Cytat:
Napisane przez BABONIK Pokaż wiadomość
wróciłam cała i zdrowa
dla wszystkich
Pokaz foteczki z wycieczki

Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość
Czy któraś z Was rozpoczęla już masowanie krocza olejkiem? Albo ma w planie?
pokaż link do tego olejku, bo nie widze go na all.
A herbatka z,isci malin, to te liscie gdzie sie kupuje w zielarskim?

Cytat:
Napisane przez Chelsea91 Pokaż wiadomość
Witam Panie
Ja wczoraj byłam na usg no i niestety... Jestem w 34 tygodniu a Julek waży tylko 1360g
Kciuki za Julka, niech rośnie chłopina

Cytat:
Z kosmetyczką juz sie umówiłam ze przed porodem to chce porządne woskowanie bikini
Własnie tez myslalam o wywoskowaniu bikini przed porodem dla spokoju świetego, w sumie zawsze robiłam wosk, ale jak zaszłam w ciąże to przestałam bo zdania kosmetyczek byly na tenn temat podzielone. A w sumie przed porodem to chyba juz nie zaszkodzi.... w ktorym tygodniu chcesz sie wybrac?

Moja szczęśliwa liczba to czterysta miliardów.
Tak, wiem, nie jest zbyt poręczna w życiu codziennym.
CarmelaSoprano jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 12:55   #4203
brunetka2000
Zakorzenienie

Wróciłam w końcu
Normalnie padłam na buzie ze zmęczenia :brzyda l: Idę was nadrabiać
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 12:59   #4204
Oliweczka1985
Zakorzenienie

[QUOTE=beata_1988;27146186]
[/COLOR]Oliweczka1985 - pozwoliłam sobie skopiować treść Twojego posta i opisać moje przemyślenia co do treści:

1. Obok łóżeczka ma stac kącik do przewijania oraz mała nocna lampka.
ja przewijak chce mieć na łóżeczku ale chyba pomyślę jeszcze nad jakimś stolikiem obok na potrzebne przybory higieniczne
2. Ważne, by dziecko nie wychowywac w zupełnej ciszy-radio czy TV bardzo wskazane.
też mam taki plan żeby nie przyzwyczajać maleństwa do spania w zupełnej ciszy.
3. Rożek wiązany, nie na rzepy
czemu akurat tak?

4. - pieluchy tetrowe- 40 szt.
Ale aż tyle sztuk to chyba jak się chce używać pieluszek z tetry nie jednorazówek... po ci mi tyle skoro będę jednorazowych używać?

5. Wszytskie ubranka koniecznie wyprasowac!
ja nie wiem czy mi się będzie chciało wszystko prasować.. jak będę mieć nadmiar wolnego czasu to może uprasuje [COLOR=Silver]

Dobrze, że pytasz Beatko, bo ja tylko tak ogólnie napisałam o tym czego sie dowiedziałam na SR(z resztą podobno Moniczka chciała....)
1. Tak, napewno jak będziesz miała stoliczek na przybory higieniczne, to to wiele ułatwi A nocna lampka, to wiadomo do przewijania w nocy, żeby nie palic głównego światła, no i do karmienia-jak ktoś będzie karmił na siedząco.
2. Ja też
3. Wiązany, bo rzepy szybko się niszczą w praniu-chociaż przecież rożka nie pierze się tak często.
4. No dużo 40 szt. ja planuję kupic 30, pomimo tego, że chcę używac również jednorazówek
5. Pierwsza turę pewnie wyprasuję, ale później to już raczej nie....

Cytat:
Napisane przez sygine Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny

Nieśmiało dziś i ja poproszę o kciuki, bo o 18.30 mamy wizytę u gin

Oczywiście sama też trzymam a wszystkie dzisiejsze wizyty

Cytat:
Witam Panie
Ja wczoraj byłam na usg no i niestety... Jestem w 34 tygodniu a Julek waży tylko 1360g Mam podejrzenie iugr (wewnątrzmaciczne zahamowanie wzrostu płodu). Od 27 tygodnia przytył ok. 360 g. Co 2 tygodnie do końca ciąży mam mieć kontrolne usg w tym najbliższe z przepływami. W środę pójdę do lekarza i pewnie przepisze mi kroplówki z glukozą. Że też zawsze coś...
Przykre wieści ale musi byc dobrze Trzymam kciuki, żeby wszystko było ok

A ja miałam ciężką noc-pies miał sraczkę.... 4 razy z nim wychodziłam w nocy-masakra jakaś-teraz boli mnie głowa, a po południu chyba jedziemy na bierzmowanie.....brata ciotecznego męża......nie chcę!!!!NIE jednak nie jedziemy

"...w małych rączkach mieści się cała miłość …''

Juleńka
Mateuszek

Edytowane przez Oliweczka1985
Czas edycji: 2011-05-27 o 13:02
Oliweczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 13:05   #4205
karolinee1983
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
Dawno się nie pokazywałam, więc dziś wstawiam zdjęcie brzucha Jutro zaczynam 29 tydzień
Nie, no duży jest

Cytat:
załamałam sie
jestem wielorybem przy Tobie
a u my dzis konczymy 27 tydzien, miałam wkleic zdjęcia ale chyba musiałabym sie spalić ze wstydu.
Oj przestań, to ja też wieloryb jestem w takim razie!

Cytat:
Telik nie załamuj się Tu przy Brumku i Natce każda to wieloryb
Święta prawda!

MAJA 06.08.2011 r.

karolinee1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 13:06   #4206
aania_20
Zakorzenienie

Cytat:
Do tego od początku czerwca codziennie pić jedna filiżankę herbaty z liści malin.

Ale to tyle wcześniej masz pić...? Ja wiem że jest polecana na przyspieszenie porodu...
a o masażu też słyszałam, ale coś się zebrać nie mogę żeby robić...

za wizyty dzisiejsze!

Mój mąż kochany wczoraj kupił w Biedronce tą promocyjną pakę pieluch, w naszej nie było.. :/ i mogę być z niego dumna, bo kupił takie jak trzeba

Babonik, czekam na długą relację Super że się udało!

brumek, gdzie Ci się to dziecko mieści? Jakby Cię ktoś zobaczył to by chyba nie uwierzył że w ciąży jesteś Ty coś w ogóle przytyłaś?

A my byliśmy na basenie, oczywiście gapią się ludzie jak na zjawisko jakieś.... ale w nosie to mam

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 13:09   #4207
Natka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zmalowana Pokaż wiadomość
Natka, a ta herbatka to przypadkiem nie 2-3 tyg przed terminem ? ;>
Cytat:
Napisane przez youyou Pokaż wiadomość
Natka na liscie malin to chyba za wcześnie one mają przyspieszyć poród

Kurcze mi chyba powiedziała, że od początku czerwca, albo od 20 hmm, muszę sprawdzic w kalendarzyku dokładnie

Cytat:
Napisane przez iustyna1 Pokaż wiadomość
A tak poza tym to dzień dobry. Mam dzisiaj wizytę na 19.15 i bardzo bardzo proszę o kciuki bo jakaś niespokojna jestem...

Dobrze, że to już 34 tydzień. Z jednej strony dobrze bo dziecko już duże, z drugiej nie mam NIC przygotowane na przyjście maluszka bo do końca nie wiem czy zostaniemy na mieszkaniu rodziców, czy zdążymy wykończyć dom i się wprowadzić.

Coś doła mam dzisiaj, idę i Wam nie smucę. Tylko jeszcze raz o te proszę... I powodzenia reszcie dziewczyn na wizytach
bez stresu

Cytat:
no z mężem rozstaliśmy sięw złości...praiwe... jak nas odwiózł do mojeo brata z którym jechałyśmy to powiedział CZESC i wyszedł...po czym za chwile się wrócił i mocno mnie przytulił,poryczeliśmy się oboje-nigdy bez siebie nigdzie nie jeździmy,kazał mi uważac na nas i pjechał.
wyieczka wspaniała ale bez męża smutna... nie lubię się z nim rozstawac...

ale małe rozstania tez dobrze robią,cieszyliśmy się sobą wczoraj jak dzieci
Ooo urocze

Cytat:
Napisane przez youyou Pokaż wiadomość
żaneta spokojnie.. nie panikuj tak... jak Ci mają wody odejść skoro masz szyjkę długą, twardą i zamkniętą
ten twój gin to jakiś panikarz,to że dziecko jest nisko to jeszcze nic nie oznacza skoro szyjka ładna

Lilka już na usg połówkowym była baaardzo nisko, tak, że nie mógł jej dokładnie zbadać ale nikt z tego powodu mnie nie straszy...ważne że szyjka jest ok!!
Dokładnie! U mnie tez dziecko nisko i to od samego początku ciąży, ale szyjka się ani nie skraca ani nie ma rozwarcia, więc w opinii mojego lekarza nie ma podowu do obaw.

Cytat:
Ja o tym czytałam i słyszałam, ale ... mi się nie chce i nie bardzo wiem jak to robić Ile to czasu dziennie potrzeba? I jaka jest technika? Podpowiesz?
Też się zastanawiam czy będzie mi się chciało codziennie masować Ale spróbuję.
Więc tak: delikatnie dwoma palcami z tym olejkiem masuje się odcinek między pochwą a odbytem (który właśnie narażony jest na pęknięcie czy nacięcie). Czyność tę powinno sie wykonywać codziennie przeznaczając na to 10 min. Powinno się masować od 34 tc regularnie. Myślę, że warto spróbować. tak naprawdę nie ma się nic do stracenia a może akurat pomoże. Zaszkodzić napewno nie zaszkodzi

Cytat:
Dziewczyny! ABSOLUTNIE NIE KUPUJCIE TEGO ŻELU NA WŁASNĄ RĘKĘ!!! To w Polsce nowość i w bardzo niewielu szpitalach zgodzą się go użyć! A wtedy duże pieniądze pójdą w błoto Trzeba się najpierw dowiedzieć, czy w ogóle tam u Was już z niego kosrzystali, czy położne potrafią i chcą go aplikować. Myślę, że - jak z każdą nowością w naszej służbie zdrowia - mogą z tym być problemy, bo tym paniom się po prostu nie chce...

Tak jest! Tylko lekarz lub położna!

No niestety problemy by były, bo samemu się go nie da zaaplikować. To na 100% sprawdzona informacja!

Potwierdzam. Wyczytałam to samo. Na własną rękę, bez konsultacji ze szpitalem, w którym się ma zamiar rodzić taki zakup nie ma sensu. Bo co jeśli się nie zgodzą? Szkoda pieniążków.
Ja u nas zapytam jaki maja stosunek do tego żelu.

Cytat:
Dziękuję za kciuki i wsparcie Kochane jesteście
Mam nadzieję, że Julek się zdecyduje na przytycie. Jak tak czytam o tym iugr i jak później dzieci się rozwijają to myślę sobie "kurczę przecież ja też jestem takim dzieckiem z iugr". Urodziłam się z masą 2800 w 42 tc (poniżej 10 centyla), zaczęłam późno chodzić bo jak miałam 13 miesięcy, miałam trochę wzmożone napięcie co zaskutkowało operacją szyi ponieważ nie mogłam przechylać jej w jedną stronę (chodziłam na rehabilitacje która nie pomogła) ale jeżeli chodzi o sprawność psychiczną rozwijałam się szybciej niż inne dzieci. No i nikt Z tego tragedii nie robił... sama nie wiem co myśleć.
Najgorsze jest to, że jak stwierdzą że mały nic nie przybrał przez 2 tygodnie lub że są jakieś nieprawidłowości w łożysku to mogą mnie po następnym usg wysłać na cc, bo ma niekorzystne warunki u mnie...
Iustyna dobrze pamiętasz mam 158 cm wzrostu i startowałam z wagi 41 kg.
Ojej więc czego oni sie spodziewaja, że będziesz miała duże dziecko? Kiedy Wy tacy filigranowi? Napewno się wszystko dobrze skończy!

Brumek Ty jestes takim naszym ciekawym przypadkiem wątkowym Zgrabna jak byłas tak jesteś. Ale pokazuje się już

CarmelaSoprano ja zamawiałam z tej aukcji:
http://allegro.pl/weleda-olejek-do-m...630133167.html
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-27, 13:10   #4208
telik
Wtajemniczenie

GG do telik

Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano Pokaż wiadomość
Pokaz foteczki z wycieczki

Własnie tez myslalam o wywoskowaniu bikini przed porodem dla spokoju świetego, w sumie zawsze robiłam wosk, ale jak zaszłam w ciąże to przestałam bo zdania kosmetyczek byly na tenn temat podzielone. A w sumie przed porodem to chyba juz nie zaszkodzi.... w ktorym tygodniu chcesz sie wybrac?
myślałam pójsc teraz żeby zdąrzyło odrosnąć, i powtórzyć ok 38 tygodnia
Stary 2011-05-27, 13:12   #4209
moniczka2123
Zadomowienie

Cytat:
Dawno się nie pokazywałam, więc dziś wstawiam zdjęcie brzucha Jutro zaczynam 29 tydzień

Ja takiego brzucha przed ciaza nawet nie mialam
Ale brzunio sliczny

---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ----------

Cytat:
Napisane przez iwonap79 Pokaż wiadomość
Chelsea Tu chudzielcu!!! ja mam drobną sylwetkę, ale przed ciążą przy 154 ważyłam 47kg i wcale nie byłam gruba, ba wręcz drobna, ale z cyckiem)
to jak Twój Maluch ma być duży??? nic się nie martw!!!
a tak z ciekawości- ile przytyłas do tej [pory???

Brum ek- nie no następna chudzina!!! i jak tu się nie zdołować. ja już 9 na + ech.... a przede mną jeszcze 8 tyg i największe tycie...
iwona

Pociesze cie u mnie 9 na plusie a do 1 sierpnia tez najwiecej przybiore

moniczka2123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 13:17   #4210
brumek
Zakorzenienie

Dzięki dziewczynki

Cytat:
nie wykręcaj się tylko wstawiaj zdjęcie

Cytat:
Brumek- jesteś zdecydowanie złotą medalistką w brzuszkach, nigdy nie widziałam tak szczupłej i zgrabnej ciężarnej na prawdę biję pokłona
ja się jutro chcę zważyc i aż się boję,Ty się wagi na pewno nie boisz
Dzięki Lekarz mi powiedział, że musiałam mieć mega mocne mięśnie brzucha przed ciążą i dlatego teraz tak dobrze trzymają i się mało uwypukla. No i fakt - brzuch miałam wyćwiczony, choć lata tamu, bo teraz to już o niego od jakiś 5 lat nie dbałam. Ale widocznie to zostaje
A wagi pewnie że się boję! W końcu jestem prawdziwą kobietą

Cytat:
Napisane przez margaret82 Pokaż wiadomość
Ty to Nas chyba od 28 tygodni wkręcasz ze w ciązy jesteś I siedzisz przed monitorem i się z Nas smiejesz że dajemy się nabrać
Nie no podziwiam jak tak przed ciążą wyglądałam Gdzie Ty masz tą dzidzię
No, wkręcam Jak ten z reklamy, co pisze że jest 10-letnią Anią, a w realu jest 45-letnim obleśnym dziadem

No dobra, przerwa w pracy. Lecę do sklepu na dół po drożdżówkę i kawkę sobie zrobię
Stary 2011-05-27, 13:19   #4211
Natka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano Pokaż wiadomość
A herbatka z,isci malin, to te liscie gdzie sie kupuje w zielarskim?
Nie wiem czy czasem takiego czegos nie dostaniemy w normalnej aptece.

Sprawdziłam w kalendarzyku, jesli dobrze zanotowałam to kazała mi pić od początku czerwca. Po jednej filiżance nie więcej.
Zadzownię do niej dla pewności i zapytam.

Dziewczyny, ale ja też się zmieniłam i Brumek napewno też widzi w sobie różnicę. Ja widzę jak moje ciało się zmieniło, też nie wyglądam jak przed ciążą Moje ciało się zmieniło. Napewno jakbyście mnie wcześniej widziały, a teraz to też dostrzegłybyście tę różnicę

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-27, 13:20   #4212
Oliweczka1985
Zakorzenienie

A to i ja sie pochwale swoim 30-tygodniowym brzuszkiem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0008.jpg (112,9 KB, 75 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0003.jpg (105,6 KB, 61 załadowań)

Juleńka
Mateuszek
Stary 2011-05-27, 13:22   #4213
Natka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniczka2123 Pokaż wiadomość
Pociesze cie u mnie 9 na plusie a do 1 sierpnia tez najwiecej przybiore
Spokojnie ja mam 10 a gdzie tam koniec

---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ----------

Oliweczka zgrabny brzuszek, taka piłeczka
Stary 2011-05-27, 13:22   #4214
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, ale ja też się zmieniłam i Brumek napewno też widzi w sobie różnicę. Ja widzę jak moje ciało się zmieniło, też nie wyglądam jak przed ciążą Moje ciało się zmieniło. Napewno jakbyście mnie wcześniej widziały, a teraz to też dostrzegłybyście tę różnicę
Święte słowa! W mojej opinii, w moim wyglądzie zaszła GIGANTYCZNA zmiana. Wczoraj mówiłam do męża że czuję się jak rozlazły wielki wieloryb
Wiadomo, że sami swoje ciało znamy najlepiej i widzimy to czego inni nie widzą. A oni nie widza, bo się tylko tak pobieżnie przyglądają
Stary 2011-05-27, 13:23   #4215
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beata_1988 Pokaż wiadomość

miłego dnia kochana
Dziękuję bardzo Beatko
Cytat:
Napisane przez bella7 Pokaż wiadomość
. Uczymy się powoli jeść i zaczynamy mieć ładna wagę...
Świetne wieści
Czekamy na wasz powrót i oczywiście jakieś fotki dziewczynek

Cytat:
dzień dobry

wróciłam cała i zdrowa ale 550km w jedną stronę to masakra
wszystko opowiem jak się ciut drobię,w każdym bądź razie PRAGA piękna

dla wszystkich
Suuuuper witamy
Czekamy na jakąś relacje z wyjazdu i oczywiście fotki

Cytat:
Witam dziewczyny

Nieśmiało dziś i ja poproszę o kciuki, bo o 18.30 mamy wizytę u gin

Oczywiście sama też trzymam a wszystkie dzisiejsze wizyty
zaciśnięte

Cytat:
Ale się zdenerwowałam W związku z wizytą dzisiejszą trzeba się było wziąć za siebie i wykarczować ten bór oczywiście metodą lusterkową, bo mój P. nie jest zbyt chętny do pomocy ze strachu że mnie pozacina czy coś No więc na czuja wszystko ładnie zrobiłam i stwierdziłam dumna z siebie, że chyba nawet za bardzo się nie pozacinałam, po czym po jakimś czasie idę do wc, a wkładka od krwi Normalnie już miałam strach że ze środka leci, ale chyba na szczęście nie. Na razie jak sprawdzam to po krwi ani śladu więc mam nadzieję że to tylko zacięcia...
No mój też się nie kwapi do takich zajęć Ja ostatnio poprosiłam, żeby mi tylko kremem dokładnie posmarował to zaczął się wymigiwać, że teraz nie ma czasu itp. A jak nie dałam za wygraną to ze złością zaczął smarować i krzyczał podnieś brzuch
Cytat:
Witam Panie
Ja wczoraj byłam na usg no i niestety... Jestem w 34 tygodniu a Julek waży tylko 1360g Mam podejrzenie iugr (wewnątrzmaciczne zahamowanie wzrostu płodu). Od 27 tygodnia przytył ok. 360 g. Co 2 tygodnie do końca ciąży mam mieć kontrolne usg w tym najbliższe z przepływami. W środę pójdę do lekarza i pewnie przepisze mi kroplówki z glukozą. Że też zawsze coś...
Wszystko będzie dobrze nie martw się na zapas

Cytat:
Hmmm imponujący rozmiar brzuszka jak na 29 tydzień
Stary 2011-05-27, 13:24   #4216
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Spokojnie ja mam 10 a gdzie tam koniec

---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ----------

Oliweczka zgrabny brzuszek, taka piłeczka

Juleńka
Mateuszek
Stary 2011-05-27, 13:25   #4217
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oliweczka1985 Pokaż wiadomość
Świetny brzuszek
Stary 2011-05-27, 13:27   #4218
moniczka2123
Zadomowienie

Cytat:
Śliczny brzunio

kiedy masz teraz wizyte?? ja 27 czerwca

Stary 2011-05-27, 13:27   #4219
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Śliczny brzunio

kiedy masz teraz wizyte?? ja 27 czerwca
13 czerwca

Juleńka
Mateuszek

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-27, 13:34   #4220
moniczka2123
Zadomowienie

Cytat:
13 czerwca

Szkoda ze nie mamy tego samego dnia
Ja pozniej bede miala co dwa tygodnie to moze akurat trafimy na jeden dzien

Stary 2011-05-27, 13:36   #4221
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Oliweczka super masz brzunio
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 13:38   #4222
brunetka2000
Zakorzenienie

http://www.kurierlubelski.pl/stronag...czki,id,t.html
no nieźle
Stary 2011-05-27, 13:39   #4223
moniczka2123
Zadomowienie

Jestem wsciekla czemu ten ✂✂✂✂✂✂✂niety czlowiek nie rozumie ze jestem w ciazy az sie babcia poplakala bo sie boi ze cos mi sie stanie a o moja matke chodzi skleła mnie jak nie wiem za to ze obiad zrobilam dobry... i jej powiedzialam ze dziekuje za laske ale nie potrezbuje jej kasy na lozeczko kupie sobie sama babcia powiedziala ze dziadek mi da 1500 na wozek a ona na lozeczko pozyczy jak chce sobie kupic co za ... mam okropna matke i chce mi sie plakac dobrze ze mam kochana babcie dziadka i tate ...

i ze w mezu bezgraniczne oparcie mam ...
Jak ona tak moze

Stary 2011-05-27, 13:42   #4224
Natka_
Zakorzenienie

Cytat:
Święte słowa! W mojej opinii, w moim wyglądzie zaszła GIGANTYCZNA zmiana. Wczoraj mówiłam do męża że czuję się jak rozlazły wielki wieloryb
Wiadomo, że sami swoje ciało znamy najlepiej i widzimy to czego inni nie widzą. A oni nie widza, bo się tylko tak pobieżnie przyglądają
No i otóż to!
Tu każda mi pisze, że chuda, że nic nie przytyłam... A moja mama jak ostatnio do mnie przyjechała, kiedy mnie zobaczyła to jej pierwsze słowa na mój widok "Ty mój grubasie"
Więc uwierzcie każda się zmieniła
Stary 2011-05-27, 13:43   #4225
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem wsciekla czemu ten ✂✂✂✂✂✂✂niety czlowiek nie rozumie ze jestem w ciazy az sie babcia poplakala bo sie boi ze cos mi sie stanie a o moja matke chodzi skleła mnie jak nie wiem za to ze obiad zrobilam dobry... i jej powiedzialam ze dziekuje za laske ale nie potrezbuje jej kasy na lozeczko kupie sobie sama babcia powiedziala ze dziadek mi da 1500 na wozek a ona na lozeczko pozyczy jak chce sobie kupic co za ... mam okropna matke i chce mi sie plakac dobrze ze mam kochana babcie dziadka i tate ...

Jak ona tak moze
Współczuję

Ja kolejne wizyty mam: 13 czerwca, 15 lipca, 28 lipca i 11 sierpnia, a 12 termin porodu

Juleńka
Mateuszek
Stary 2011-05-27, 13:45   #4226
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
Oliweczka super masz brzunio
Dziękuję

---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ----------

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość

Juleńka
Mateuszek
Stary 2011-05-27, 13:47   #4227
sygine
Zadomowienie

Cytat:

Jak ona tak moze
Moniczka współczuję Ale najważniejsze że masz wsparcie innych bliskich osób i przede wszystkim męża

A takie pytanko - skoro dzisiaj mam wizytę (a to koniec 33 tc) to następną będę miała za trochę ponad 2 tygodnie w 36 tc?

Edytowane przez sygine
Czas edycji: 2011-05-27 o 13:49
sygine jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-27, 13:47   #4228
Natka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
Ooo Matko! Poczwórne szczęście

Cytat:

Jak ona tak moze
nie denerwuj się, weź głęboki wdech Kochana i poprostu zlewaj na pewne sprawy Nie warto, nosisz pod serduszkiem swoje dziecko, nie pozwól, żeby odczuwało humory Twojej mamy...
Stary 2011-05-27, 13:48   #4229
moniczka2123
Zadomowienie

Cytat:
Współczuję

Ja kolejne wizyty mam: 13 czerwca, 15 lipca, 28 lipca i 11 sierpnia, a 12 termin porodu

kurcze to juzx wszystkie wizyty masz ustalone?? ja z wizyty na wizyte sie zapisuje

Stary 2011-05-27, 13:49   #4230
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Cytat:
kurcze to juzx wszystkie wizyty masz ustalone?? ja z wizyty na wizyte sie zapisuje
A ja już mam wszystkie ustalone do końca-dzisiaj dzwoniłam, żeby się umówic na te dwie ostatnie

Juleńka
Mateuszek
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości