|
|
#2851 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVIII
Cytat:
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#2852 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
|
|
#2854 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Czy mogłabyś mnie nie postarzać? ![]() ![]() Cytat:
Kiedyś też tak miałam, parę lat temu, że spać nie mogłam. W końcu Tata mi przyniósł stopery, chyba z 5 par Znowu? ![]() A ja Cię lubię - nawet z tą nadwagą.. ![]() ..0,815 kg
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-05-27 o 14:51 |
|
|
|
|
#2855 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. jak sie rozedrze to słyszę ![]() 3. kochana jesteś
|
|
|
|
|
#2856 | |
|
Zakorzenienie
|
Spooro - jak tam z filmami jestes ? dzis bym coś lookła - moze będzie domówka - więc taki dla ludzi film - w sensie niekoniecznie na samotny wieczór ino na towarzyski ( w sumie to obojętne no ale 'No Country for Old Men' bym na towarzyskie spotkanko nie zapodała - choć mnie klimat niesamowicie urzekł - skrzypienie drzwi na dalekim południu no ciarrrrrry autentyk
---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2857 |
|
grozi wypollizowaniem
|
nie fiem czy smieszne,ale ja zarzałam na głos
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post27152271
|
|
#2858 |
|
Zakorzenienie
|
Rejcz ciężko, na razie oglądałam ze 2 polecane przez Was, kawałek Łojca Krzestnego i kawałek tych Świń Skrzydlatych- ale to o kibolach i nie wiem czy się nada na domówkę
Raczej nie lubiem polskich filmów, ale ten na razie nawet spoko, został wybrany, bo był pod ręką w bazie filmów ![]() A Ty chcesz komedię? ---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- Mam, mam Rejcz ! - Krytersików im zapodaj
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-05-27 o 15:04 |
|
|
|
#2859 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
|
|
#2860 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
towrzystwo ma podobny gust i wszystkie thrillero- psycholowe ujdą - polskie neistety nie bałdzo polskie oglądamy na zasadzie kabaretu lub fątków wizażowych linkowanych czesto przez Polly ![]() niemniej jednak oglądam ( bo za darmo) z nadzieją że któryś będzie dobry - mówię o komediach poważnych polskich na domówkę nie mam ochoty ja no coś zawezmę - tylko właśnie tak na szypko - tzn nie no w sumie do popołudnia czaaaaaas ( ino sie boje czy mnie wicher po drodze nie wywieje) ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- Cytat:
![]() ja też - taaaaaaaaaaaaaaaaaak ojesu czyma mnie dalej Kritersiki juz kiedyś były - jest burzowo - mamy kcicę na fany film "klimatyczny" ja jak zwykle szukam czegoś w Nowo Orleańskim klimaciorze, ale nic mi w tym neciku sie nie znajduje oprócz tego co fidziałłam juz Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-05-27 o 15:09 |
||
|
|
|
#2861 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Rachell jakby coś to dziś o 22.15 na dwójce lecą Ludzkie Dzieci - widziałaś? ja nie, jak dam radę to dzis będę oglądać
fuck ale mi poszło po wypłacie przez te L4
|
#2862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#2863 |
|
grozi wypollizowaniem
|
co to jest nowoorleański klimacik?
|
|
#2864 |
|
Zakorzenienie
|
Zjadłbym coś ale nie wiem co
![]()
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#2865 | |||
|
Wiedźma
|
Ale w jakiej kwestii?
![]() No buahaha. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Pewnie masz rację, ale tak się powoli dzieje. Cytat:
![]() Zacne! Przyszedł mój gorset. zamówiłam 18 cali, bo przytyłam. I okazuje się, że w niego nie wlezę. Nijak! nawet na rozsznurowanym nie dopnę! A paranoja polega na tym, że w swoje dwie szesnastki nadal wchodzę. Jak to możliwe?
|
|
#2867 |
|
Zakorzenienie
|
akcja filmu w Nowym Orleanie - ja mam kapę na punkcie południa USA - ten klimacik dla mnie to wręcz parująca wilgoć powietrza która emanuje z ekrana, no i wiele filmów zahacza tematyką o voodoo oraz inne "stare brzydkie tajemnice" lub rasizmy
|
|
|
|
#2868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2870 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#2871 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2872 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2873 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
oooo..to nie znach chyba zadnego
|
|
|
#2874 |
|
Wpisz tu zomzing
|
|
|
|
|
#2875 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ogólnie na "południowe" stany mam fazę od dawna - niestety tytułów nie zapamiętuję i muszę chodzić po nitce do kłębka - aktor - fabuła, czasem reżyser szukam zatem ![]() ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- Cytat:
![]() w tivi polskiej a no i of kors tytuła nie skojarzyłąm za nic ![]() dzięks |
||
|
|
|
#2876 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
fcale i fogle nie snam
|
|
|
#2878 | ||
|
Zakorzenienie
|
w kwestii dopatrywania się drugiego dnia w wypowiedziach, w kwestii podejrzenia że autor wypowiedzi miał na myśli zupełnie coś innego niż powiedział.... to odnośnie tego co wczoraj pisała Klawa Truskawa
|
|
#2879 | ||||
|
never say no to panda
|
Cytat:
Cytat:
ja pasuję dokładnie w 24", a bierze się z grubsza 1 rozm. mniejszy najlepiej spróbować na Ciastlu po prostu... był 2 lata z rzędu fantastyczny groseciarz z ś.p. gorsety.eee.pl i dopasowywał dobry rozmiar niedaleko małej sceny na zamku ![]() Cytat:
![]() ja sypię 6-7 "sypów" z takiej solniczki plastikowej, którą się kupuje od razu wypełnioną solą... przez ten największy otworek (nerkowaty) a słodzika (i to tego sypkiego, więc mniej suodkiego) dosłownie 1/3 płaściutkiej łyżeczki (w tabletkach to max. 1 tbl - a nie wiem czy nie za dużo będzie) może za mało jajek? bo moje chlebki wychodzą wybitnie jajczane ![]() Cytat:
Sabb, jesteś moim taliowym ideałem a nowy gorset pewnie ktoś za mały zrobił - może 8 zamiast 18
|
|
|
#2880 | |
|
Zakorzenienie
|
Znów głupotę palłam ?
![]() To masz chuopie problem ![]() Zjedz ... powiem Ci co. .... coś ![]() Cytat:
Strajkuję. W domu mam pieprznik. Nikt nic nie robi, tylko ja. W dupie to mam. Postanowiłam nie sprzątać, puki się któreś pierwsze nie ruszy - ciekawe ile wytrzymam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:43.

Raczej nie lubiem polskich filmów, ale ten na razie nawet spoko, został wybrany, bo był pod ręką w bazie filmów