|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4711 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach
Cóż za refleksyjne spojrzenie!
|
|
|
|
#4712 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
cała hmm przygoda z prawkiem była chyba jednym z niewielu traumatycznych wydarzeń w moim życiu ale plastik już w portfelu jest![]() Cytat:
bo niestety nie dane mi bylo ich zobaczyć jako że do waszego klubu pewnie czeka mnie dłuuuga drogaPostanowiłam się dzisiaj uspołecznić i spotkałam się ze znajomą parką z roku i chyba najbardziej dobiło mnie to, że są tacy dorośli: a to kredyt, a to rachunki, a to pelargonie i umiejętne lanie wody żeby nie umarły śmiercią męczeńską szczerze wynudziłam się jak mops, ale przynajmniej sceneria była fajna, bo parczek i piffko w ręku i mnóstwo insektów
|
||
|
|
|
#4713 |
|
Zakorzenienie
|
Jula na wątku spotkaniowym proponuje sobotę, może znowu uda się spotkanie w jakimś większym gronie. Jeśli korzystasz z fb, to prześlę Ci linka do mojego tureckiego albumu, który stworzyłam chwilowo na potrzeby chwalenia się wywczasem.
|
|
|
|
#4714 | |
|
Zakorzenienie
|
juz sie wycwanilam
i nie specjalnie sie dziwuja kiedy tak zamawiam, wiec podejrzewam, ze nie ja jedna ![]() wyjezdzamy za tydzien na weekend pod Czestochowe... Cytat:
|
|
#4715 |
|
Zadomowienie
|
Dzieńdobrywieczór
![]() Piffko i pląsy sobotnim wieczorem - chlip, chlip, czemu ja nie mieszkam bliżej Wrocławia... Ech, tutaj jakoś nie mam towarzystwa chętnego na takie fanaberie Dlatego podziwiam Was, wrocławianki, że tak dobrze Wam idzie integracja No cóż, pozostaje mi żyć wizją naszego zlotu![]() Byłam dzisiaj na pokazie tańca brzucha - fajnie było
Edytowane przez nafnaf Czas edycji: 2011-05-27 o 00:35 |
|
|
|
#4716 |
|
Zakorzenienie
|
otworzylam biale winko, reflektuje ktos?
|
#4717 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4718 | |
|
Zadomowienie
|
Pytanie
![]() Cytat:
Ale w końcu Übung macht den Meister![]() Dobrej nocy Edytowane przez nafnaf Czas edycji: 2011-05-27 o 01:11 |
|
|
|
|
#4719 |
|
Zadomowienie
|
Wpadli wczoraj znowu koledzy kontrabasiści. Oj ciężka dzisiaj ma głowa...
Ja planuję dzisiaj kolejną imprezę pożagnalną, będą zatem pląsy na parkiecie Poza tym jutro zapowiedziałam się u koleżanki, która 2 tyg temu urodziła. Jako jedyna pozostała w miarę normalna, jak gadamy na gg nie napierdziela mi o porodzie i dziecku, więc mam nadzieję, że w realu będzie podobnie.
|
|
#4720 |
|
Zakorzenienie
|
Brybry
Brid, plasow zazdraszczam, kiedy to ja sie ruszalam, z miesiac temu, wiecej? ![]() u mnie sie kolega weekendowo zapowiedzial na pifko, modle sie jeno do allaha, zeby tego niedorozwinietego Autocada zaliczyc bezbolesnie (a na uj mi on nie wiem )Inaczej bede w nastroju nieprzysiadalnym i z relaksu nici ![]() leciec musze, milego dnia
|
#4721 |
|
Zakorzenienie
|
Brrr, co to za pogoda w tym pogańskim kraju???
Miejmy nadzieję, że za tydzień będzie lepiej.Witam znad kawki. |
|
|
|
#4722 |
|
Konto usunięte
|
dzien dobry laseczki
![]() nie mam czasu Was czytac, o pisaniu nie mowiac ![]() myslalam ze w pracy nadrobie ale szef cos mnie do roboty goni ![]() u mnie zimno i wietrznie ide po kawke bo zasypiam chyba cisnienie niskie
|
|
|
|
#4723 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ja, ja, ja jeśli jest słodkie ofcors![]() heh 4 dni urlopu a pogoda za oknem krzyczy o pomstę do nieba wczoraj znalazłam kocyk i krem do opalania w celu zrobienia z siebie różowego prosiaka i chyba żeby to osiągnąć będę musiała wsadzic głowę do piekarnika
|
|
|
|
|
#4724 |
|
Zadomowienie
|
pinkswan - zazdraszczam urlopu, jaka by pogoda nie była. Ja cierpię na chroniczny brak snu, przez weekend też nie zanosi się, że będzie czas odespać. W niedzielę jeszcze jadę do kumpeli do Darłowa - mam nadzieję, że będzie pogoda i jakiś spacerek nad morzem zaliczymy.
Czemu ten piątek musi się zawsze tak strasznie ciągnąć???
|
|
#4725 | |
|
Wtajemniczenie
|
uwielbiam wino
Cytat:
|
|
|
#4726 | ||||
|
Matka buldoga
|
Dzien dobry
Cytat:
Czy po prostu mniej leja karmelu w zamian za czeko...bo juz kombinuje z porcyja ![]() Czemu mnie nie obudzilas? Ja bylabym chetna Cytat:
Cytat:
![]() Trzymam kciuki za exam [1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;27148719]dzien dobry laseczki ![]() nie mam czasu Was czytac, o pisaniu nie mowiac ![]() myslalam ze w pracy nadrobie ale szef cos mnie do roboty goni ![]() u mnie zimno i wietrznie ide po kawke bo zasypiam chyba cisnienie niskie [/QUOTE]Myslalam wczoraj o tobie, ze cos sie rzadko pojawiasz, a ty robota zawalona ![]() Cytat:
![]() Naf, gratulacje z powodu 500-go posta ![]() ![]() ![]() Milego dnia wszystkim Kurde, mam obawy czy wroce w jednym kawalku do domu po tym jak mnie Victor przeleci bo czuje, ze sie zbliza ale siano na glowie na pewno mi zrobi...prawie jak po dobrym seksie
"Nie mam nic do ukrycia...oprócz strzykawek, skalpeli i pił do kości, które mam w ukrytej szufladzie..." Edytowane przez zania Czas edycji: 2011-05-27 o 13:29 |
||||
|
|
|
#4727 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No u mnie chyba deszcz nadciąga...
|
|
|
#4728 |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() Poczytałam o tym huraganie - koniec świata, trąby powietrzne i grad wielkości kurzych jaj ![]() O kurczę, nawet nie zauważyłam, że do pięćsetki dobiłam ![]() No to stawiam z tej okazji |
|
|
|
#4729 | ||
|
Zakorzenienie
|
kto sie wczoraj nie zalapal dostanie dzisiaj, ekonomicznie opedzlowalam 1/3 flaszki
![]() a winko wytrawne, jedyne, po ktorym mi bani nie rozwala... Cytat:
![]() e nie, kolegi na zla droge sprowadzac nie bedziemy ![]() jednakowoz romansik na horyzoncie jest, ale jako ze romanisika jeszcze nie widzialam live i nie sprawdzilam w praktyce, to sie nie chwale, bo jak mnie ostatnia sytuacja nauczyla 'nie chwal dnia przed zachodem slonca' ![]() Cytat:
|
|
#4730 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Romans internetowy się szykuje?
|
|
|
|
|
#4731 |
|
Zakorzenienie
|
internetowy to juz kwitnie, pogadujemy sobie czesto gesto na gg,
jest bardzo dobrze ale wole byc ostrozna w ocenie po tym ostatnim 'przypadku'.Umowilam sie z romanisikiem wstepnie na niedziele, bede jesli tylko zdrowie mi dopisze po sobocie i niedzielnej szkole. Wtedy bede mogla cos wiecej (o)powiedziec. Na razie wiem tyle, ze jest prawnikiem,a muzycznie, filmowo i wszelako lubi podobne do moich naj wytwory. Will see
|
#4732 |
|
Zadomowienie
|
Brzmi bardzo optymistycznie, powodzenia
Ja Cię chyba o jakieś korepetycje poproszę, jak się już spotkamy, w dziedzinie wyszukiwania sobie internetowych romansików |
|
|
|
#4733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kamere mam, tylko ktos mi musi pozyczyc neonowa koszule... i przydalo by sie popracowac nad bardziej ozywiona gestykulacja ale chetnie Ci podpowiem czego unikac, zeby sie za wczasu oddzielic od barachla
|
|
#4734 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I na youtuba Cię Ale byś konkurencję zrobiła Mr. Uwodzicielowi od Siedmiu Boleści![]() Cytat:
Edytowane przez nafnaf Czas edycji: 2011-05-27 o 16:54 |
||
|
|
|
#4735 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Znalazłam ten wątek i zaczęłam czytać, strasznie fajne jesteście Mam 27 lat i niby jakos, kiedyś chcę dziecko, ale jest to dla mnie totalnie abstrakcyjne i nie wiem czy w rzeczywistości kiedykolwiek się na to dziecko zdecyduję Jestem egoistką (tak, tak), interesuje mnie milion rzeczy, uwielbiam swoją figurę i lubię się podobać, kocham imprezy, nie umiałabym zrezygnować ze spania do południa i wieczorów w pubach. Co jeszcze? Po praktykach w przedszkolu obce dzieci mnie obrzydzają i nudzą Z powodów zdrowotnych nie ma mowy o dziecku z przypadku.Na szczęście w moim otoczeniu nie ma żadnych dzieci, żadnej ciężarnej koleżanki, parę singielek. Jestem farciarą, bo zawsze jest z kim iść na piwo
|
#4736 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Racja, ja też poleciałam głównie na to, że takie fajne babki tu są No i fajny temat![]() A ten egoizm to wygląda raczej na taki zdrowy egoizm ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4737 | ||
|
Matka buldoga
|
Cytat:
![]() Czy jednak foty byly obiecujace? ![]() Cytat:
Swoja droga, szkoda ze nie mieszkamy w tym samym miescie, wyruszylybysmy razem na polowanie Zjadlam obiado-kolacje, ryba z warzywami, na deser lod...wypadaloby teraz polezec, niech sie ulozy ![]() No i mamy weekend! Pogoda nadal wietrzna, chyba jednak w nocy albo jutro popada....a mialam isc na rower ![]() ---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- Znowu zapomnialam...Naomi21, witaj na naszym watku
|
|
#4738 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
jak dobrze że ten stan nie przenosi się drogą kropelkową tfu tfuhmm chyba się nam szykuje kolejne wrocławskie spotkanie, przynajmniej sobie odbije że na waszym mnie nie będzie
|
|
|
|
|
#4739 |
|
Zakorzenienie
|
Naomi21, również zazdraszczam takich koleżanek. Nie jesteś czasami z Wrocławia?
Tak sobie myślę, jesteś 2 lata młodsza niż ja i nie chcę krakać, ale 80% moich koleżanek posypało się w ciągu ostatniego roku. Czyli koło 28 roku życia nadchodzi godzina "W". Oczywiście, życzę Ci, żeby Twoje znajome ominęła pieluchowa gorączka, a przede wszystkim, żeby nie traciły chęci do zabawy. |
|
|
|
#4740 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewuszki
Czesc Naomi!Kolezanek to i ja zazdroszcze ,a tych knajpek w ktorych sie bawicie chyba bardziej. U mnie nawet gdybym miala z kim to nie ma gdzie ![]() Czy u Was tez tak burzowo? Weekend nadchodzi i po pogodzie To trzeba miec pecha okrutnika...Zbieram sie do sprzatania. A Wam zycze zdecydowanie fajniejszego wieczorku od mojego
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:03.

szczerze wynudziłam się jak mops, ale przynajmniej sceneria była fajna, bo parczek i piffko w ręku i mnóstwo insektów
w Mc? Mozna tak? To ja poprosze podwojny karmel
i nie specjalnie sie dziwuja kiedy tak zamawiam, wiec podejrzewam, ze nie ja jedna 
Ech, tutaj jakoś nie mam towarzystwa chętnego na takie fanaberie
Dlatego podziwiam Was, wrocławianki, że tak dobrze Wam idzie integracja

)
Miejmy nadzieję, że za tydzień będzie lepiej.
ide po kawke bo zasypiam chyba cisnienie niskie 

kamere mam, tylko ktos mi musi pozyczyc neonowa koszule... i przydalo by sie popracowac nad bardziej ozywiona gestykulacja