|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku | |||
Lipiec- Sierpień zbliża się dużymi kroczkami, za nie długo będziemy wspaniałymi mamusiami! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
3 | 3,95% |
Porodówki się nie boimy, bo w naszą siłę mocno wierzymy! |
0 | 0% |
Rosną brzuchy na potęgę, jeszcze chwila - mamą będę! |
22 | 28,95% |
Ostatnie nam chwile pogaduch zostały, za kilka tygodni będziemy mamami! |
0 | 0% |
Nerola i Bella przykład dały jak w lipcu i sierpniu dzieci rodzić mamy. |
2 | 2,63% |
Ale ten czas szybko leci, wykluwają się już letnie dzieci. |
2 | 2,63% |
Czerwiec za pasem, lipiec przed nami za chwilę przywitamy się z bobasami. |
1 | 1,32% |
Torby pakujemy i powoli na porodówkę się szykujemy. |
0 | 0% |
Wiosna mija, lato idzie a porody coraz bliżej. |
1 | 1,32% |
Halo halo jestem w drodze, już niebawem się urodzę. |
31 | 40,79% |
Wózki już czekają, wyprawki też mamy - wkrótce nasze dzieci szczęśliwie przywitamy. |
0 | 0% |
Torby do szpitala prawie spakowane - na przyjęcie maluchów jesteśmy przygotowane. |
0 | 0% |
Torby do szpitala będą pakowane - ostatnich tygodni wielkie odliczanie. |
1 | 1,32% |
Na Majorkę czy do Honolulu się nie wybieramy, bo my wakacyjne ciężarówki inne plany mamy. |
0 | 0% |
Odliczamy dni do końca, by przytulic swego brzdąca. |
9 | 11,84% |
W lipcu i sierpniu rodzić będziemy, ale plotkować nie przestaniemy. |
4 | 5,26% |
Szybko dni mijają,mamusie lipcowo- sierpniowe na swoje dzieciaczki czekają. |
0 | 0% |
Głosujący: 76. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4411 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpie
Cytat:
![]()
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4412 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpie
Nie koniecznie, w szpitalu robili mi z innymi wynikami, więc byłam na czczo. Ale jak leżałam na Jaczewskiego i chcieli powtórzyć badania jak najszybciej to robili mi je o godzinie 16 więc byłam już po jedzeniu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4413 |
Wtajemniczenie
|
witam wszystkich z rana
Moniczka przykra sprawa z mamą wiem że się łatwo mówi nie przejmuj się ale weź się nie przejmuj jak mama taka jest ona ma jakis uraz do Ciebie?? co jej szkodzi puścić tatę przecież i tak ona nie płaci za Twoje zakupy trochę tak jak pies ogrodnika a Ty sie nie denerwuj bo dzidziuś też to odczuwa głowa do góry |
![]() ![]() |
![]() |
#4414 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A w środę był schab tańszy w careffur i mama mnie wyciągnęła na zakupy. Babcie takiego sprinta urządziły, że miałam to nagrać telefonem. Moja mam też mnie poganiała, żebym się ruszyła bo kolejka straszna będzie. Powiedziałam jej spoko nawet nie będziemy w niej stały ![]() ![]() ![]() Edytowane przez brunetka2000 Czas edycji: 2011-05-28 o 07:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4415 |
Wtajemniczenie
|
a ja jak dzisiaj wstałam i przejrzałam się w lustrze to się za głowę chwyciłam mam zapalenie spojówki w lewym oku i wyglądam jak pudzien po nieudanej walce od córki się zaraziłam przyniosła z przedszkola tylko że ona już prawie ok a nie wiedziałam nawet że to zaraźliwe cholerstwo jest ehh jak nie urok to ..... nie dokończe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4416 |
Zakorzenienie
|
to widze obszerny masz plan jak na jedno podejście.
Oby udało Ci sie wyrwać dziś tatę ze szponów mamy i wyciągnąć go na zakupy. pozwolę sobie przeanalizować moje zakupy wg Twojej listy i wyszło mi że: wozek mam lozeczko +materac+posciel do lozeczka nie mam przewijak nie mam ceratke pod przescieradlo nie mam rozek nie mam kocyki nie mam recznik dla malenstwa - w sumie czy jest sens osobne? chyba że tylko ze dwa w lumpie może upoluje z kapturkiem ![]() oslonki na piersi - mam Avent rozmiar standard pieluchy tetrowe z 10 szt mam 10szt. ubranka do szpitala - mam furę w ogóle i chyb dokupować nie będę bo jeszcze coś dostanę od kuzynki ![]() chusteczki nawilzajace - mam jedną paczkę ale dokupie jeszcze. wkladki laktacyjne - mam 60szt. na razie starczy waciki - nie mam jeszcze patyczki do uszu - mam oliwke - nie mam plyn do kapieli nie mam krem pielegnacyjny - nie mam - mam za to mleczko do ciała Nivea Baby proszek dla maluszka - mam plyn do plukania - mam aaa i jeszcze mam fotelik (Oliweczka --> ![]()
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2011-05-28 o 08:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#4417 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dopiero zwróciłam uwagę, że jesteś z łęcznej. 20km ode mnie. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4418 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() może się zmobilizuje dziś i wkleje mojego golasa.. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4419 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4420 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a dokąd wracasz na razie? do Kielc czy w moje okolice ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- Cytat:
![]() ![]() ach lumpkowe szaleństwo się oddzywa ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4421 |
Zakorzenienie
|
ja bym chciała listę wyprawkowa zakonczyć.Ale mam mase innych wydatkow , zobowiazan
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4422 |
Zakorzenienie
|
No nadrobione
![]() ![]() aaa.. wczoraj gadałam z tż-tem o naszej wyprowadzce i stanęło na tym że się przeniesiemy tak definitywnie koło połowy czerwca... w sumie nie najgorzej ale ja myślę że da się to zrobić tak że już w weekend za dwa tygodnie będziemy "na swoim" ![]() ![]() ![]() jejuu.... ale już się doczekać nie mogę, chyba jajo zniosę przez te dwa tygodnie..... ![]()
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2011-05-28 o 08:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#4423 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() Wlasnie sie szykuje ![]() jedziemy na zakupy ![]()
#4424 |
Zakorzenienie
|
no i gitara
![]() udanych zakupów ![]()
![]() |
#4425 |
Wtajemniczenie
|
no właśnie sobie pomyślałam o Tobie ale to dobrze zyczę udanych zakupów a jak przyjedziesz nic mamie nie pokazuj
![]() ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- Monia daj znać później co kupiłaś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4426 |
Zakorzenienie
|
oj tak tak
![]() pokaż jak wrócisz co kupiłaś ![]()
![]() |
#4427 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4428 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4429 |
Zadomowienie
|
a ja po wczorajszej wizycie.Emil jest nadal Emilem, czego dowód mam na zdjęciu, ale mój T. powiedział, że nie da mi tego umieścic na wizażu, bo w przyszłościo nasz synuś będzie się wstydził
![]() ![]() waży około 1600 gr. a to się zaczął 31 tydzień. ma włosy, jest pyzaty, co zresztą przedstawia niżej zamieszczone zdjęcie (to po mnie), i jak to powiedziała gin: ma duże jaja - to już nie po mnie. leży na nietoperza, pozycja w sam raz. twarzą na moim kręgosłupie więc nie widac twarzyczki dośc dobrze, ale może uda wam się dojrzec jego prawy policzek i pulchny podbródek. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4430 |
Zadomowienie
|
dobra lece do napisania
![]() ![]()
#4431 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moniczko współczuje, ale wązne, ze tata się postawił. Miłych zakupów ![]() Agni super, ze maluch zdrowo rośnie. Beatko to już coraz bliżej bycia na swoim. Wpraszam się na parapetówkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4432 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4433 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry mamusie
![]() TŻ pojechał z Filipem na komunię bratanka, więc sama zostałam na pół dnia... sygine gratuluję udanej wizyty ![]() ![]() bella przesyłam uściski dla Twoich kruszynek!! oby wszystko się pomyślnie rozwijało i może pokazałabyś nam fotki dziewczynek?? ja jestem strasznie ciekawa ![]() agni również gratki za wizytę ![]() ![]()
Edytowane przez youyou Czas edycji: 2011-05-28 o 09:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#4434 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cudo ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() no i super! udanych zakupów ![]() Cytat:
![]() Wkurzyłam się.... nadrabiam od 139str, tylko cytowania i tylko ostatnie mi zacytowało.... GRATULUJE wszystkich wizyt ![]() Vaniliowa teraz doczytałam, że Twój mąż miał wczoraj urodziny ![]() ![]() ![]() Moniczka2123 a Ty wiesz, że my razem siedziałyśmy na wątku PM2010 ![]() Chelsea Ty chudzinka, mąż też to Julek też będzie malusi ![]() ![]() Co do przepuszczania w kolejkach,.... moja kuzynka w 9 miesiącu stała w tesco w kasie pierwszeństwa, upał jak cholera (w tamtym roku) i starszy Pan za nią mówi "A Pani to przecież ma pierwszeństwo tutaj, więc śmiało ![]() ![]() Starszy Pan skomentował tylko "Wie Pani co, na chamstwo i brak kultury lekarstwa jeszcze nie wynaleźli..." Masakra,.. Coś miałam jeszcze pisać.... no nic uciekam się zbierać do Neurologa (tam to w ogóle nie liczę że mnie przepuszczą więc troche sobie posiedze...) Nieśmiało proszę o kciuki ![]() miłej soboty ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4435 | ||
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Udanych zakupów ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4436 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Może to nie będzie takie 100%-owe bycie na swoim bo u moich rodziców, ale osobne piętro całę dla nas, zawsze lepiej niż tu w jednym maleńkim pokoiku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a na parapetówkę zapraszam ![]()
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2011-05-28 o 09:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4437 |
Wtajemniczenie
|
agni nie bardzo wiem jak na to zdjęcie patrzeć ale gratuluje synka ja do końca nie będę wiedziała co noszę pod sercem nie chce się pokazać i już a zakupy robię uniwersalne troszkę po córeczce mam i damy radę
|
![]() ![]() |
![]() |
#4438 | ||||||||
Zadomowienie
|
Witam w sobotę
![]() ![]() Cytat:
Ale duży chłopaczek już ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Brawa dla taty! ![]() Cytat:
![]() 2. zaciśnięte ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4439 |
Wtajemniczenie
|
a ja właśnie teraz wstawiłam ciuszki maleństwa i pierze się w pralce w loveli dodałam też płyn zmiękczający jepl ale jakiś taki rzadki jest nie wiem może taki ma być
|
![]() ![]() |
![]() |
#4440 |
Zakorzenienie
|
ostatnio chyba trochę złagodniała, może przez to że w domu siedzi na chorobowym albo może dociera do niej że coś się wkrótce skończy.. a może tż na nią wpłynął żeby mnie trochę odciążyła.. ostatnio musze więcej odpoczywać bo szybciej się męczę a poza tym sesje mam na karku, więcej musze na uczelni siedzieć, majowe luzy się skończyły że siedziałam prawie cały czas w domu bo były święta, potem weekend majowy, juwenalia itd.
już niedługo ![]()
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2011-05-28 o 09:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:01.