|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4741 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach
Naomi21 - witamy
![]() Ja właśnie wróciłam z pracy, zrobiłam sobie drinka, zaraz będę się robić na bóstwo przed imprezą ![]() ![]() Jaja - planowana jest impreza pożegnalna dla mnie na działce kolegi z pracy Niełatwe zadanie tak się żegnać.Miłego wieczoru for all!
|
|
#4742 | |
|
Zadomowienie
|
Ooo, ja dopiero teraz to przeczytałam, ale narobiłaś mi takiej ochoty, że lecę do sklepu po białe winko No, w końcu to już weekend---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- Cytat:
No nic, może kiedyś mi się uda na coś takiego załapać. Szkoda, że nie w wakacje, bo będę wtedy w rodzinnym domku w Skarżysku to bym miała bliżej i mogłabym spróbować się z Wami zakolegować. Miłego wyjazdu więc i dobrej zabawy Wam życzę
|
|
|
|
|
#4743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4744 | |||
|
Zakorzenienie
|
widzialam, wymienilismy sie
calkiem zwykly chuopak, zaden Brad Pitt, ciemny blondyn, prawie 180, wysportowany, lekko opalony, w okularkach, sie obaczy ![]() Cytat:
zycze mu powodzenia w zarywaniu blachar i nastolatek witaj To Ty Rilla 1/2 roku mlodsza ode mnie uroilo mi sie, ze ze 2 lata![]() Cytat:
![]() udanej imprezki Cytat:
sure. fine. whatever. Edytowane przez LouLou25 Czas edycji: 2011-05-27 o 23:20 |
|||
|
|
|
#4745 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chociaż zawsze możemy się zainspirować Samanthą z SATC ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mAZ_jAfao5E A polowanie w tak zacnym towarzystwie - śmiem twierdzić, że miałybyśmy baaardzo wyrównane szanse ![]() Cytat:
I wierzyć tu takim![]() Ja też się już pogubiłam z lekka w Waszych wiekach, chyba jeszcze raz obczaję wątek urodzinowy dla przypomnienia
Edytowane przez nafnaf Czas edycji: 2011-05-27 o 23:53 |
||
|
|
|
#4746 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4747 |
|
Lux Mundi
|
Wróciłam z kameralnej imprezki
![]() Mamy zaproszenie z TŻ na Białoruś, w rodzinne strony mojego Dziadka CUDOwnie ![]() Pisałam w śr, że jush alkoholu never, ale wschodniej wódki nie odmawiam, tak że tego, no ![]() Białoruską czystą zagryzałam białoruską słoninką Chłopaki w szokie : "Pijesz z 50 tek"? No raczej - szanujmy się, nie ? ![]() Spać idę, jakaś słabość mnie dopadła ![]() Pewnie za mało C2H5OH ![]() Dobrej nocy Laseczki
|
|
#4748 | ||
|
Zakorzenienie
|
Brybry
miec nadzieje, ze juz sie wypadalo, wypaskudzilo ![]() Cytat:
iiiija iiiija oooo naf, you make my day stara ale jara ![]() Cytat:
![]() milego dnia
|
|
#4749 |
|
Wtajemniczenie
|
Lou co Ty tak wczesnie????
Dobry Wiecie,ze za tydzien ma tez byc taka pogoda? Caly tydzien upalnie,a na weekend znowu ochlodzenie i deszcz!I snilo mi sie Nasze spotkanko,ze Was szukalam i nie moglam trafic na miejsce i do kazdej z Was po kolei dzwoniłam
|
|
#4750 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
ja zaraz jadę na zakupy bo kot sika jak szalony i piachu mu zaraz braknie
|
|
#4751 |
|
Wtajemniczenie
|
Laski,a jakie macie plany na wieczor? Moze sie umowimy na wspolne ogladanie meczu?
Dzisiaj gra Barcelona
|
|
#4752 | |||||
|
Matka buldoga
|
Nie bedzie dzien dobry, to ku..y nedzy
![]() O 6 rano zaczeli kosic trawe, do teraz to robia. Nawet nie pomagaja dzwiekoszczelne okna. Bzycza i bzycza i jak tu sie czlowiek ma wyspac ![]() Cytat:
Ja wczoraj wskoczylam na chat na wp. Litosci, nigdy wiecej. Same dzieci bez obrazy dziewczyny, dla mnie kazdy facet ktory jest mlodszy ode mnie to dzieciak ![]() Podziekowalam wszystkim i wyszlam. Lou, to ty jestes mlodsza ode mnie 2 lata Patiuszka, Lou dobrze gada. Zapraszamy do Kielc Cytat:
o kurcze, chcialabym byc czasami taka jak ona Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zaproszenie na Bialorus, cudownie Cytat:
![]() U mnie popadalo wczoraj. Dzis nie lepsza pogoda, jakos pochmurno, ulice mokre. Mialam plany rowerowe, a w tej sytuacji lipa Ja mam nadzieje, ze ta pogoda na nasz weekend troche sie poprawi, bo siedziec 2 dni w domku, gdy dookola piekna przyroda to nie bardzo. Gipssis, wlacz sobie moze jakis film na vod albo pograj na kurniku ![]() Milego dnia
|
|
#4753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i smutno mi bo na tych domkach nie ma TV
|
|
|
|
|
#4754 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj Naomi21
![]() Pogoda się popsiła, nic to - pojadę wreszcie do IKEI, żeby nabyć wreszcie jakiś regalik, coby firmowe segregatory nie walały się po podłodze. Pytanie - czy któraś z Was się wspina? Nie chodzi mi bynajmniej o wyczyn, bo u mnie z cyfrą cieniutko, ale ogólne "ogarnięcie" tematu. Z opalaniem to uważajcie - jako chyba najstarsza mentorskim tonem przypominam o filtrach. Ja je zawsze olewam - jedynie na jesienne wakacje na południu się zaopatrzyłam, i zaoszczędziłam dzięki temu poparzenia na twarzy. Ale - w wieku niemal 34 - widzę u siebie zgubne skutki opalania (wcale nie wielkiego, bo leżeć na słońcu nie lubię - ot, po prostu "przebywanie") - w postaci powiększającej się kolekcji pieprzyków na rękach i ramionach. I jak pomyślę, co będzie za 10 - 15 lat - biegnę po wysoki filtr. |
|
|
|
#4755 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Buuu... Udanego weekendu zycze!
|
|
|
#4756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://video.google.com/videoplay?do...2404687440351# Dzień dobry
|
|
|
|
|
#4757 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W Chorzowie leje !A ja pomimo filtrow tez mam pieprzyki,drobne przebarwienia i wydaje mi sie ,ze to powoli zaczyna byc z wiekiem zwiazane Widze,ze jestes moja rowiesniczka Milo nie byc samemu najstarszymw tym gronie!
|
|
|
#4758 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety leje:/ Ale jutro ma być już sucho, więc mnie to pociesza...Trochę dziwnie włączać światło od rana - pod koniec maja!
Tia, no wiem, że to kwestia wieku - ale jak się posmaruję filtrem, to mam wrażenie, że zrobiłam wszystko, żeby o siebie zadbać. Generalnie, to nie przeraża mnie utrata atrakcyjności fizycznej z wiekiem - chociaż nie jest to miła perspektywa. Gorsza jest niedołężność, i najgorsze już - utrata sprawności umysłowej...Nie mogę sobie wyobrazić chwili, kiedy nie będę się mogła dogadać z ludźmi - jak np babcia męża. Ma 85 lat, i już niedosłyszy, poza tym - po prostu nie rozumie wielu rzeczy, zapomina w ekspresowym tempie...i złości się, że jej ludzie nie traktują poważnie. To jest straszne, pal licho pieprzyki... Ech, się rozgadałam - jakiś mam dołek od kilku dni. No i czas 2 kilo zrzucić (ciekawe, czy się do stopki dodało - cały czas działam tu po omacku ![]() A w temacie wieku - bardzo dziwnie usłyszeć np "nie wyglądasz na swój wiek". Wyglądam, ale pal licho - tylko co to jest "mój wiek"?? Kiedyś usłyszałam rozmowę studentów "ile on ma lat?" (o niekwestionowanej gwieździe wspinaczki) - "eee, stary jest, ze trzydzieści". O Jezusie Nazareński... |
|
|
|
#4759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiście ich autorzy mają jak najlepsze intencje, ale ja się zaczynam zastanawiać, czy może już czas kwaterę na cmentarzu rezerwować
|
|
|
|
|
#4760 |
|
Wtajemniczenie
|
A to Wy juz nie pamietacie,kiedy sie chodzilo do podstawowki,badz nawet liceum i nauczyciele mieli lat 30-35.Przeciez dla mnie to Oni "starzy jak swiat"byli!
A teraz?Ten wiek to kwiat mlodosci
|
|
#4761 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4762 |
|
Konto usunięte
|
zwloklam sie wczoraj gadalam na skypie i wychlalam cala butle wina- zul i margines spoleczny ![]() kurde weekend a pogoda do doopy wieje ze leb chce urwac, zimno i pewnie bedzie padac a ja na zakupy isc musze zycie zaczyna sie po 30stce ![]() ja jestem ciut starsza od Ciebie fajnie masz z praca w domu, ladnych pare lat temu pracowalam w domu jakies pol roku, po 2-3 miesiacach zaczelam wyc- ja chce do ludzi!!!! a ze jestem sowa, zczynalam prace po poludniu i konczylam nad ranem, wstawalam o 15, zasypialam na spotkania o 12..... dzien swira |
|
|
|
#4763 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za ciepłe przyjęcie
Cytat:
Co do tych koleżanek, to zdaję sobie sprawę, ze niektóre mężatki lada chwila zaciążą. Ale, jak pisałam, znam sporo singielek, więc one na razie są bezpieczne Mam też dwie bezdzietne kuzynki 30+, tak że nie jestem sama![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dziś idę na piwo z przyjaciółką, siła wyższa Strasznie się cieszę, dawno z nią nie spędziłam wieczoru.[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;27167199]zycie zaczyna sie po 30stce [/QUOTE]Też tak sądzę Wczoraj TŻ zapytał się, kiedy zrobimy sobie dziecko
|
|
#4764 |
|
Zadomowienie
|
Oh God... Umieram. Dopiero się obudziłam
![]() Impreza przednia, narąbałam się jak menel, wytańczyłam i...wyhaczyłam kolesia Nie pamiętam, kiedy odwaliłam taki numer- wylądowaliśmy u mnie. Matko, taka stara jestem, a taka głupia. Choć w sumie powiem wam, że taki wyskok poprawia humor i jednak trochę dowartościowuje- chyba nie jestem takim najgorszym pasztetem. Na imprezie miała miejsce dziwna sytuacja - podeszła do mnie laka i pyta: "Monika?" Nie miałam pojęcia skąd znam laskę. Wyciągnęłam ją na zewnątrz a ona niczym ciocia dobra rada zaczęła, że Marcin nie jest dla mnie, że jestem za✂✂✂ista i mam sobie lepszego faceta znaleźć. Ja cały czas pytałam, skąd mnie zna. Najpierw nie chciała powiedzieć, ale w końcu powiedziała. Pokręcona sytuacja, bo mój exex pracował u US i ta laska też tam pracowała. Wiedziałam, że do niego zarywała itp. A teraz właśnie ex czyli M pracował w szkole językowej, gdzie ona była sekretarką. I sobie jego upatrzyła. Ogólnie laska ma nierówno pod sufitem, nie mam pojęcia jak mnie poznała, nie mam żadnego szajsbuka ani nic takiego.
|
|
#4765 |
|
Zakorzenienie
|
To widać, że impreza była udana
Takie szalone są najlepsze
|
#4766 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;27167199]
ja jestem ciut starsza od Ciebie fajnie masz z praca w domu, ladnych pare lat temu pracowalam w domu jakies pol roku, po 2-3 miesiacach zaczelam wyc- ja chce do ludzi!!!! a ze jestem sowa, zczynalam prace po poludniu i konczylam nad ranem, wstawalam o 15, zasypialam na spotkania o 12..... [/QUOTE] Ja sobie bardzo chwalę - fakt, nie siedzę sama, tylko z małżonkiem - i tak podzieliliśmy obowiązki zawodowe (ze względu na różne nasze umiejętności), że ładnie nam wszystko gra. Sama bym pewnie też świra dostała...A mamy za to czas przed południem na trening, czas w tygodniu - jak ładna pogoda, robimy sobie wolne, żeby potem po południu i wieczorem, albo w weekendy pracować. A że nie jesteśmy bardzo towarzyscy - nie narzekam. Zapraszamy od czasu do czasu znajomą parkę na jedzenie, winko i ploty - za✂✂✂isty kumpel nareszcie ma dziewczynę, więc jest cywilizowane spotkanie dwóch par A na dyskotekach to ja się wyszalałam, alkoholu wypiłam cysterny - teraz bym na takiej bibce zasnęła po 23-ciej, nie mówiąc o tym, że szkoda mi pić za dużo, bo szkoda następnego dnia...Cytat:
Więc - młodsze koleżanki - należy o siebie dbać Bo po 30-tce wyłazi. Mi wylazło przeciążenie kręgosłupa, skolioza i za słabe mięśnie - a nie chciało się kiedyś ćwiczeń korekcyjnych robić...
|
|
|
|
|
#4767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ciągle sobie obiecuję, ze kiedyś zacznę zdrowo żyć. Miało tak być jak się zwiążę z kimś na poważnie, ale chyba więcej śmieci teraz jem i więcej piwa piję
|
|
#4768 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
także teoretycznie pół dnia za mną a dopiero mam zamiar zjeść jakieś śniadanie Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właściwie od 9 lat ciągle mówię, że będę się odchudzać, nie wiem czy kiedykolwiek zacznę i czy muszę
|
|
#4770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:39.

Niełatwe zadanie tak się żegnać.

i nie specjalnie sie dziwuja kiedy tak zamawiam, wiec podejrzewam, ze nie ja jedna 

zycze mu powodzenia w zarywaniu blachar i nastolatek
uroilo mi sie, ze ze 2 lata
To trzeba miec pecha okrutnika...
I wierzyć tu takim

Buuu... Udanego weekendu zycze!
Oczywiście ich autorzy mają jak najlepsze intencje, ale ja się zaczynam zastanawiać, czy może już czas kwaterę na cmentarzu rezerwować
a ja na zakupy isc musze 
Dziś idę na piwo z przyjaciółką, siła wyższa