Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek - Strona 52 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-27, 16:51   #1531
Karinio
Zakorzenienie

Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek

To dobrze, zapamietaj eve.

Jestem już, jestem. Miałam iść zaś do męża, ale powiedział żebym może została w domu ( bo byłam niepewna iśc czy nie iść ), bo wiatr wieje, niezbyt jest dzisiaj przyjemnie. To się przebrałam i leże i odpoczywając sobie poczekam na niego w domu.
Karinio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 17:03   #1532
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karinio Pokaż wiadomość
Ja akurat nie byłam fanką koszykówki, ale jak tą wiadomość przeczytałam, to aż mnie ciarki przeszły. Jak dla mnie straszne, przerażające i smutne, że fajni ludzie odchodzą.

---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ----------

http://demotywatory.pl/3093153/Bezse...rzyzwyczajenia
Dobre

---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ----------

Cytat:

Jestem już, jestem. Miałam iść zaś do męża, ale powiedział żebym może została w domu ( bo byłam niepewna iśc czy nie iść ), bo wiatr wieje, niezbyt jest dzisiaj przyjemnie. To się przebrałam i leże i odpoczywając sobie poczekam na niego w domu.
Dziś ciśnienie skacze, zmiana pogody idzie. Jutro ma być podobno 16 stopni u nas. Szwagierka jutro jedzie na wesele. Przynajmniej nie ma dylematu czy ubierać rajstopy. (Ma blade nogi)

---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ----------

Cytat:
Napisane przez guantanamera Pokaż wiadomość
Byłam jej wielką fanką, ogladalam mecze jak walczyły o mistrzostwo Europy. Nie ma sprawiedliwosci na swiecie Zostawiła 3 letniego i 7miesięcznego syna.
Smutne, zwłaszcza, że zostawiła małe dziecko.
agusiowata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 17:04   #1533
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:

a moj zaraz wroci i bedzie kawka
evelineau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 17:06   #1534
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusiowata Pokaż wiadomość
Dobre
Dziś ciśnienie skacze, zmiana pogody idzie. Jutro ma być podobno 16 stopni u nas. Szwagierka jutro jedzie na wesele. Przynajmniej nie ma dylematu czy ubierać rajstopy. (Ma blade nogi)

No, własnie przez takie skoki ciśnienia, czy też zmiany pogody ja się kijowo zawsze czuje , jestem śpiąca bez humoru itp Uroki bycia meteo No tak, szwagierka wie przynajmniej, że może ubrać rajstopy, oj tam blade nogi. Ja to wyglądam jak dalmatyńczyk bo na początku kwietnia było upalnie, chodziłam w rybaczkach i balerinkach, więc same sobie dpowiedzcie jak wyglądają moje opalone nogi

---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ----------

Cytat:
Smutne, zwłaszcza, że zostawiła małe dziecko.
Dwójke dzieci, te trzecie było w drodze

Cytat:
Napisane przez evelineau Pokaż wiadomość
a moj zaraz wroci i bedzie kawka
O prosze, znów musze zazdraszczać Mi zaś narazie pozostaje zrobić sobie herbate i pić w samotności. Tzn nie tak do końca, bo z Wami siedze i pisze
Stary 2011-05-27, 17:16   #1535
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:

O prosze, znów musze zazdraszczać Mi zaś narazie pozostaje zrobić sobie herbate i pić w samotności. Tzn nie tak do końca, bo z Wami siedze i pisze
Ja też tylko z Wami napiję się hebaty (Już stawiam wodę, słabo mi przez tą pogodę). Mężuś w pracy. Dziś wróci na noc na szczęście. Tak do siebie się przyzwyczailiśmy, że tęsknimy strasznie, jak tylko chwilę się nie widzimy. Staramy się często dzwonić. Kiedyś to wiedzieliśmy się tylko dwa razy w tygodniu (brak czasu i odległość robiła swoje)
Stary 2011-05-27, 18:30   #1536
Karinio
Zakorzenienie

Agusia i jak już po herbatce, bo ja tak. Choć nadal mi się pić chce. Dobrze, że mamy jeszcze Ice Tea Też tak mamy, że za soba tęsknimy. Nawet jak dzwoni codziennie w czasie pracy np dzisiaj to mąż powiedział: że najchętniej to by się koło mnie położył i przytulił Ja czekam jeszcze z ppół godziny, no troszke ponad bo po 19-stej wraca
Stary 2011-05-27, 18:44   #1537
arnama
Zakorzenienie

Dzień dobry
Chciałam się tu przyłączyć już wczoraj, ale byliśmy u Teściowej na Dniu Matki Dzisiaj w pracy nie miałam internetu Wróciłam dość padnięta, z obolałą głową i musialam się chwilę przespać teraz pranie wstawiłam i wybieramy się z mężem do sklepu Po jakieś winko/ pifko na wieczór
jeszcze posprzątać muszę nie cierpię tego robić
Ogólnie przeczytałam tylko kilka ostatnich postów, ale mam nadzieję uzupełnić inne strony w najbliższym czasie
POZDRAWIAM

Nie ma dobrych wymówek, są tylko słabi ludzie.

arnama jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-27, 18:55   #1538
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Ja też byłam w szoku jak przeczytałam o tej siatkarce. Słyszałam co się stało i myślałam, że z tego wyjdzie, ale niestety. Tak samo byłam w szoku jak zmarła ta siatkarka (zapomniałam jak się nazywała) zaraz po urodzeniu dziecka albo ten siatkarz (też zapomniałam imienia), który jechał z żoną podpisać kontrakt zagranicą, ona się wypowiadała, że chcieli stamtąd wrócić we trójkę, a nawet tam nie dojechali
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 18:58   #1539
guantanamera
Zakorzenienie

GG do guantanamera

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
Ja też byłam w szoku jak przeczytałam o tej siatkarce. Słyszałam co się stało i myślałam, że z tego wyjdzie, ale niestety. Tak samo byłam w szoku jak zmarła ta siatkarka (zapomniałam jak się nazywała) zaraz po urodzeniu dziecka albo ten siatkarz (też zapomniałam imienia), który jechał z żoną podpisać kontrakt zagranicą, ona się wypowiadała, że chcieli stamtąd wrócić we trójkę, a nawet tam nie dojechali
Ta, która zmarła, to Agata Mróz, miała białaczkę. A w wypadku zginał Arek Gołaś, niedługo po slubie byli
Swietny siatkarz i przystojny facet.
Zmarła jeszcze Kamila Skolimowska, silna, młoda babka, rzucała młotem i co? Zator żylny i koniec. Dzwadziescia pare lat
Stary 2011-05-27, 19:03   #1540
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja też tylko z Wami napiję się hebaty (Już stawiam wodę, słabo mi przez tą pogodę). Mężuś w pracy. Dziś wróci na noc na szczęście. Tak do siebie się przyzwyczailiśmy, że tęsknimy strasznie, jak tylko chwilę się nie widzimy. Staramy się często dzwonić. Kiedyś to wiedzieliśmy się tylko dwa razy w tygodniu (brak czasu i odległość robiła swoje)
My na początku bycia razem widywaliśmy się raz w tyg., a potem to już całe weekendy spędzaliśmy razem. Też mieszkaliśmy troszkę daleko od siebie. Najdłuższa nasza rozłąka była jak mąż poszedł do wojska (wtedy jeszcze nie byliśmy małżeństwem) i nie widzieliśmy się przez całe wakacje. No i teraz już 2 tydzień się nie widzimy i ja do głowy już bez niego dostaje. Na szczęście wraca w przyszły czwartek. Chyba przez tydzień się od niego nie odlepie

---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ----------

Cytat:
Napisane przez guantanamera Pokaż wiadomość
Ta, która zmarła, to Agata Mróz, miała białaczkę. A w wypadku zginał Arek Gołaś, niedługo po slubie byli
Swietny siatkarz i przystojny facet.
Zmarła jeszcze Kamila Skolimowska, silna, młoda babka, rzucała młotem i co? Zator żylny i koniec. Dzwadziescia pare lat
O dziękuję za przypomnienie, bo siedziałam i myślałam nad ich imionami. Agata zostawiła malusieńką córeczkę, a Arek był bardzo przystojny i byli bodajże 4 miesiące po ślubie No właśnie jeszcze ta Kamila też młoda była. A podobno sport to zdrowie...
Stary 2011-05-27, 19:06   #1541
kajaja
Zadomowienie

hejka mogę się przylączyć?

ja też od wtorku bez męża
30.03.2016 Antek Fabian

Edytowane przez kajaja
Czas edycji: 2011-05-27 o 19:19
kajaja jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-27, 19:11   #1542
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
Agusia i jak już po herbatce, bo ja tak. Choć nadal mi się pić chce. Dobrze, że mamy jeszcze Ice Tea Też tak mamy, że za soba tęsknimy. Nawet jak dzwoni codziennie w czasie pracy np dzisiaj to mąż powiedział: że najchętniej to by się koło mnie położył i przytulił Ja czekam jeszcze z ppół godziny, no troszke ponad bo po 19-stej wraca
Ostatni łyk zielonej herbatki wypity. Mój mężuś powiedział dokładnie to samo, co tobie

---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ----------

Cytat:
Napisane przez kajaja Pokaż wiadomość

ja też od poniedziałku bez męża
Jasne, że możesz się dołączyć. Witam nowe koleżanki wizażowe
Stary 2011-05-27, 19:28   #1543
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:

Witaj Widzę, że wychodziłaś za mąż w tym samym roku co ja A dlaczego bez męża? Pojechał do pracy?
Stary 2011-05-27, 22:07   #1544
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:

Jasne, że możesz do Nas dołaczyć, nawet trzeba
Oj to czemu, gdzie się podziewa Twój mąż???

Wpadłam na chwilke, później czyt: jak mąż pójdzie spać to wróce i nadrobie reszte postów. Zrobiłam sobie jednak spacer do pracy męża i wróciliśmy razem. A idąc jakiś rowerzysta by mi o mało co w tyłek wjechał, szłam cały czas jedną stroną a zachamował za mną jakby nie mógł mnie ominąć.
Jeszcze przed chwilą poszliśmy do sklepu, bo okazało się że mało chleba nam zostało. A ja oczywiście musiałam sobie kupić crosainta z czekoladową i coś czytj: serek almette na kolacje.

---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ----------

Cytat:
Ostatni łyk zielonej herbatki wypity. Mój mężuś powiedział dokładnie to samo, co tobie
No to dobrze, że ostatni łyk wypity, może i kolejna wypita. Noi może i kolejka mnie omineła O masz, no to rączki mężowie mogą sobie podać.

Edytowane przez Karinio
Czas edycji: 2011-05-27 o 21:38
Stary 2011-05-28, 06:13   #1545
kajaja
Zadomowienie

dzięki dziewczyny za tak ciepłe przyjęcie
a mąż w szpitalu miał operacje na przegrode nosową i wyjdzie dopiero we wtorek
30.03.2016 Antek Fabian
kajaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-28, 06:50   #1546
olenkalejdi
Zadomowienie

Edytowane przez olenkalejdi
Czas edycji: 2011-08-25 o 09:15
olenkalejdi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-28, 09:59   #1547
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Przykro mi i zdrówka dla męża życzę.

---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

Cytat:
Napisane przez olenkalejdi Pokaż wiadomość
A dziś już mnie z łożka wywaiło, mąż śpi, mnie czeka góra sprzątania -jak zwykle nie chce mi się ale tydzień już nic nie robiłam. Wczoraj na kolacyjkę bardzo bardzo późna zaserwowałam nam taki mały eksperyment. Makaron z zielonym sosem. Smietanka do kawy, kilka plastrów sera topionego gouda, kilka kostek szpinaku, garść pokrojonej pietruszki, czosnek przeciśnięty przez praskę -kilka ząbków, sól. Wszystkie składniki rozpuścić i połaczyć z makaronem. Pychotka. A pachnie na cały dom-jak w restauracji. I dziś nadal pachnie.

Jaki plany macie na dziś?

Jak jak zwykle w tym tygodniu
Leżenie w łóżku, necik, tv, mąż od czasu do czasu do czasu obok w zależności co będe robić w tym łóżku. Jeszcze nie mogę wyjść z domu. Szkoda poleciałabym na zakupy, uwielbiam wydawać pieniądze.

A co naszej rocznicy ślubu- Już wiem co będziemy robić.
Jedziemy na nasza dziełke nad jezioro ot co, a w niedziele robimy tam grilla dla rodziny w nasza rocznicę. Bedzie fajnie
Ja już sobie uprzątnęłam trochę jeszcze tylko pozamiatać i mieszkanko posprzątane
Ja dzisiaj cały dzień w domu spędze z synkiem, bo u mnie od rana pada. W dodatku w nocy obudziła mnie burza, a ja tak nie lubie jak jest burza, a męża nie ma.
Pieniądze też lubie wydawać, ale nie mamy ich za dużo więc ostatnio się w ciucholandach ubieram zresztą Bartusia też.
Fajne plany na Waszą rocznicę my po prostu spędzimy romantyczny wieczór
Stary 2011-05-28, 11:12   #1548
Karinio
Zakorzenienie

Dzień dobry

Wprawdzie obudziłam sie przed 9:00, ale nadal leże pod ciepłą kołdrą, a wstałam tylko po to by zamknąć okno, bo całą noc było otwarte i sie telepałam jak się obudziłam. A potem siup spowrotem pod kołderke. Musze wyleźc wkońcu, zrobić sobie goroacą herbate. Paskudna dziś pogoda. Musze sie wybrać do sklepu po jakieś ciacho do kawy ale widząc jaka jest pogoda, nie za bardzo mi się chce.

Cytat:
Prosze bardzo
Ojej, to zdrowia mężowi życze oraz szybkiego powrotu do domu czyt: żonki

Cytat:
A dziś już mnie z łożka wywaiło, mąż śpi, mnie czeka góra sprzątania -jak zwykle nie chce mi się ale tydzień już nic nie robiłam. Wczoraj na kolacyjkę bardzo bardzo późna zaserwowałam nam taki mały eksperyment. Makaron z zielonym sosem. Smietanka do kawy, kilka plastrów sera topionego gouda, kilka kostek szpinaku, garść pokrojonej pietruszki, czosnek przeciśnięty przez praskę -kilka ząbków, sól. Wszystkie składniki rozpuścić i połaczyć z makaronem. Pychotka. A pachnie na cały dom-jak w restauracji. I dziś nadal pachnie.
U mnie mąż w pracy. Wczoraj już troche ogarnełam chate. Jeszcze mi została kuchnia do posprzątania.
Ciekawie brzmi ten przepis, pewnie memu mężowi by smakowało, bo jakoś tak sery lubie, nie wszystkie ale lubie, a szpinak to już w ogóle. Za to mój mąż jada np te ser w ziolach i mu tu bardzo smakuje.

Cytat:
Odpoczynek, a zarazem jak pisałam już wyżej musze iśc na zakupy

Cytat:
Szkoda poleciałabym na zakupy, uwielbiam wydawać pieniądze.
No to ładnie, to zabrzmiało jak wyznanie zakupocholiczki

Cytat:
Jedziemy na nasza dziełke nad jezioro ot co, a w niedziele robimy tam grilla dla rodziny w nasza rocznicę. Bedzie fajnie
O i bardzo fajny pomysł

arnama, nie musisz przecież nadrabiać całego wątku. Wystarczy, przeca że będziesz się udzielać z nami na bieżąco. No,chyba że chcesz Jak tam po wczorajszym miłym wieczorze przy winku?

Edytowane przez Karinio
Czas edycji: 2011-05-28 o 11:13
Stary 2011-05-28, 11:16   #1549
arnama
Zakorzenienie

Witam witam i o zdrowie pytam
Tak żeby mniej, więcej Was poznać mam kilka pytań
Czy macie dzieci?
Czy pracujecie? (ew co robicie)
Ile lat jesteście razem- małżeństwami?
To tak z codziennych rzeczy co mi do głowy wpadły

Ja studiuje zaocznie i pracuję w sklepiku z prasą, książkami, chemią. Teoretycznie powinnam się bronić teraz, ale nie wiem jak to będzie, bo nie chce mi się strasznie W ogóle ostatnio mam etap "Zmienić coś w życiu"

Mąż pracuje w tym co uwielbia i jest prze szczęśliwy

Dzieci nie mamy i nie planujemy w najbliższym czasie Właściwie to w ogóle zastanawiam się czy kiedykolwiek chcę je mieć, ale może przyjdzie taki dzień że jak to mężul mówi: "Będę tarła pupą po dywanie i błagała by mnie zapłodnił" Tak że "nigdy nie mówię nigdy"
Póki co przerażają mnie takie małe potworki

A co dzisiaj?
Byłam na uczelni, gościu mnie udupił na egzaminie tak jak pozostałe 2/3 roku poprawka chyba dopiero we wrześniu, więc obrona ew. tym bardziej wtedy Szkoda że na koniec akurat takie jazdy robi ludziom
Wczoraj posprzątałam, więc dziś luźniej Po południu pojedziemy do rodzinnej miejscowości TŻ najpierw do jego mamy, bo szwagier przylatuje z Włoch, więc też się z nim zobaczyć, a potem na domówkę do kumpla z paczką sie spotkać no i na noc chyba zostaniemy, bo przecież nie ma chętnych do prowadzenia po imprezce

Nie ma dobrych wymówek, są tylko słabi ludzie.

arnama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-28, 11:19   #1550
Karinio
Zakorzenienie

kwiatuszku88, jak taka kijowa pogoda, to właśnie przekichane. Tym bardziej, że chciałabyś np: wyjść z dzieckiem na spacer, a tu lipa,bo pogoda do kitu.

---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------

Omg, przyszła do Nas poczta. W sensie jedno pisemko do Nas dwóch, ale nie o tym. Otóż przyszło na moje panieńskie naziwsko, bo jeszcze nie zmieniłam w dwóch miejscach Czasu brak
Stary 2011-05-28, 11:20   #1551
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
kwiatuszku88, jak taka kijowa pogoda, to właśnie przekichane. Tym bardziej, że chciałabyś np: wyjść z dzieckiem na spacer, a tu lipa,bo pogoda do kitu.
No właśnie. Teraz przestało padać, ale nadal jest pochmurno więc w każdej chwili znowu może zacząć.
Stary 2011-05-28, 11:22   #1552
olenkalejdi
Zadomowienie

Edytowane przez olenkalejdi
Czas edycji: 2011-08-25 o 09:14
olenkalejdi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-28, 11:25   #1553
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Omg, przyszła do Nas poczta. W sensie jedno pisemko do Nas dwóch, ale nie o tym. Otóż przyszło na moje panieńskie naziwsko, bo jeszcze nie zmieniłam w dwóch miejscach Czasu brak
Ja po 2 miesiącach od ślubu miałam wszędzie nazwiska pozmieniane, wyrobiony nowy dowód i karte czipową. Ja czas miałam, bo nie pracowałam więc z nudów jeździłam i załatwiałam te sprawy.

---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ----------

Cytat:
głodnaaaaaa!!!!!!!!!
Gzie mój mąż?
hymm na zakupach
a ja posprzątałam tonę śmieci
aż się dziwię ze możemy tak zapuścić mieszkanko. Hihi
Ja już dawno po śniadanku i upiekłam muffinki z kawałkami czekolady (ale z paczki gotowe), bo miałam ochotę na coś słodkiego, a w domu nic nie mam.
Odkąd męża nie ma to ciągle mam porządek, ale to dlatego, że nie mam nic innego do roboty jak Bartuś śpi. Jak był mąż to jak Bartuś zasypiał to my urządzaliśmy sobie miły wieczór.

arnama my mamy jedno dziecko, Bartusia, który urodził się w tamtym roku 6 dni po naszej pierwszej rocznicy
Ja nie pracuje, a mąż aktualnie przebywa zagranicą, ale wraca w czwartek i już nie wyjeżdża

Zapomniałam napisać, że dzisiaj mija nam dokładnie 7 lat odkąd jesteśmy razem , a 30 czerwca będzie nasza druga rocznica ślubu.

Edytowane przez kwiatuszekk88
Czas edycji: 2011-05-28 o 11:28

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-28, 11:45   #1554
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
Ja po 2 miesiącach od ślubu miałam wszędzie nazwiska pozmieniane, wyrobiony nowy dowód i karte czipową. Ja czas miałam, bo nie pracowałam więc z nudów jeździłam i załatwiałam te sprawy.
My w sumie po slubie mieliśmy też czas, ale bardzo krótki bo z tydzień nam został do końca urlopu. A zmiana dowodu była odrazu po slubie, to był tzw priorytet A reszta stopniowo.

Cytat:
Ja już dawno po śniadanku i upiekłam muffinki z kawałkami czekolady (ale z paczki gotowe), bo miałam ochotę na coś słodkiego, a w domu nic nie mam.
Mniami Bardzo lubie muffinki zwłaszcza czekoladowe z kawałkami czekolady

Cytat:
Odkąd męża nie ma to ciągle mam porządek, ale to dlatego, że nie mam nic innego do roboty jak Bartuś śpi. Jak był mąż to jak Bartuś zasypiał to my urządzaliśmy sobie miły wieczór.
Teraz masz czas na to wszystko, a jak mąż wróci to znowu będziecie mieli te miłe wieczory dla siebie Swoją drogą, to fajnie że planami o dziecko nie zwlekaliście

Cytat:
Zapomniałam napisać, że dzisiaj mija nam dokładnie 7 lat odkąd jesteśmy razem , a 30 czerwca będzie nasza druga rocznica ślubu.
Wow, piękny staż. Gratuluje 7-letniej rocznicy związkowej jak i 2 rocznicy ślubnej

---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ----------

Cytat:
głodnaaaaaa!!!!!!!!!
Gzie mój mąż?
hymm na zakupach
a ja posprzątałam tonę śmieci
aż się dziwię ze możemy tak zapuścić mieszkanko. Hihi
Jak w reklamie czegoś tam zacytuje: głodna???Na co czekasz??? A tak na poważnie, zjedz sobie coś.
Mąż na zakupach, a żonka odpoczywa tak?
No ładnie, ładnie flejtuchy jedne
Stary 2011-05-28, 11:54   #1555
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
My w sumie po slubie mieliśmy też czas, ale bardzo krótki bo z tydzień nam został do końca urlopu. A zmiana dowodu była odrazu po slubie, to był tzw priorytet A reszta stopniowo.

Mniami Bardzo lubie muffinki zwłaszcza czekoladowe z kawałkami czekolady

Teraz masz czas na to wszystko, a jak mąż wróci to znowu będziecie mieli te miłe wieczory dla siebie Swoją drogą, to fajnie że planami o dziecko nie zwlekaliście

Wow, piękny staż. Gratuluje 7-letniej rocznicy związkowej jak i 2 rocznicy ślubnej
My ślub mieliśmy w tyg., we wtorek, bo wszystkie terminy weekendowe były pozajmowane nie wiedzieliśmy, że salę się zamawia 2 lata do przodu hehe. No i mąż miał tylko ten tydzień wolny co braliśmy ślub. Ja i tak wszystko sama załatwiałam, bo miałam czas.

Nie zwlekaliśmy z decyzją chociaż nie miałam pracy, bo stwierdziliśmy, że nigdy nie będzie odpowiedniego momentu, a dziecko bardzo chcieliśmy mieć. Wtedy jeszcze mąż dobrze zarabiał i był w stanie nas utrzymać. Gdyby to było teraz to ja bym najpierw pracy szukała, ale cieszę się, że jest tak jak jest, bo bez Bartusia nudno by teraz było

Dziękuję
Stary 2011-05-28, 12:59   #1556
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie. Teraz przestało padać, ale nadal jest pochmurno więc w każdej chwili znowu może zacząć.
To tak samo jak u mnie.

---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ----------

Cytat:
Napisane przez arnama Pokaż wiadomość
Witam witam i o zdrowie pytam
Tak żeby mniej, więcej Was poznać mam kilka pytań
Czy macie dzieci?
Czy pracujecie? (ew co robicie)
Ile lat jesteście razem- małżeństwami?
To tak z codziennych rzeczy co mi do głowy wpadły
Na niektóre pytania wole przemilczeć.
Pracuje. Jesteśmy razem prawie 4 lata, a małżeństwem niecały rok.

Cytat:
Dzieci nie mamy i nie planujemy w najbliższym czasie Właściwie to w ogóle zastanawiam się czy kiedykolwiek chcę je mieć, ale może przyjdzie taki dzień że jak to mężul mówi: "Będę tarła pupą po dywanie i błagała by mnie zapłodnił" Tak że "nigdy nie mówię nigdy"
Póki co przerażają mnie takie małe potworki
Podoba mi się ten tekst.

Cytat:
A co dzisiaj?
Byłam na uczelni, gościu mnie udupił na egzaminie tak jak pozostałe 2/3 roku poprawka chyba dopiero we wrześniu, więc obrona ew. tym bardziej wtedy Szkoda że na koniec akurat takie jazdy robi ludziom
Uuuu, to nieźle.

---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

Ide zostawić coś Wam w Klubie..........

---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ----------

[/COLOR]Głowa mnie boli

Edytowane przez Karinio
Czas edycji: 2011-05-28 o 13:03
Stary 2011-05-28, 13:00   #1557
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:

witam

Cytat:
witaj kaja

Jak jak zwykle w tym tygodniu
Leżenie w łóżku, necik, tv, mąż od czasu do czasu do czasu obok w zależności co będe robić w tym łóżku. Jeszcze nie mogę wyjść z domu. Szkoda poleciałabym na zakupy, uwielbiam wydawać pieniądze.

pewnie bede w domu siedziec, moze nas ktos odwiedzi mam ochote na domowke
my w nasza 1 rocznice pojechalism do ruin zamku w ktorym maz mi sie oswiadczyl, potem zjedlismy cos w restauracji i powtorka nocy poslubnej

Cytat:
Dzień dobry

Wprawdzie obudziłam sie przed 9:00, ale nadal leże pod ciepłą kołdrą, a wstałam tylko po to by zamknąć okno, bo całą noc było otwarte i sie telepałam jak się obudziłam. A potem siup spowrotem pod kołderke. Musze wyleźc wkońcu, zrobić sobie goroacą herbate. Paskudna dziś pogoda. Musze sie wybrać do sklepu po jakieś ciacho do kawy ale widząc jaka jest pogoda, nie za bardzo mi się chce.

U mnie mąż w pracy. Wczoraj już troche ogarnełam chate. Jeszcze mi została kuchnia do posprzątania.
Ciekawie brzmi ten przepis, pewnie memu mężowi by smakowało, bo jakoś tak sery lubie, nie wszystkie ale lubie, a szpinak to już w ogóle. Za to mój mąż jada np te ser w ziolach i mu tu bardzo smakuje.

Odpoczynek, a zarazem jak pisałam już wyżej musze iśc na zakupy

No to ładnie, to zabrzmiało jak wyznanie zakupocholiczki

O i bardzo fajny pomysł

arnama, nie musisz przecież nadrabiać całego wątku. Wystarczy, przeca że będziesz się udzielać z nami na bieżąco. No,chyba że chcesz Jak tam po wczorajszym miłym wieczorze przy winku?
kusisz ciastem ale kebabow juz mam dosc wczoraj znowu niewytrzymalam i zamowilam iii.... byl ogromny na jakis czas wystarczy
moj maz tez nadal w pracy, a ja mam taka ochote na kawke
wspolczuje bo tez mnie czekaja zakupy

Cytat:
To tak samo jak u mnie.

---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ----------

Na niektóre pytania wole przemilczeć.
Pracuje. Jesteśmy razem prawie 4 lata, a małżeństwem niecały rok.

Podoba mi się ten tekst.

Uuuu, to nieźle.

---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

Ide zostawić coś Wam w Klubie.
to lece tam
Stary 2011-05-28, 13:11   #1558
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
kusisz ciastem ale kebabow juz mam dosc wczoraj znowu niewytrzymalam i zamowilam iii.... byl ogromny na jakis czas wystarczy
moj maz tez nadal w pracy, a ja mam taka ochote na kawke
wspolczuje bo tez mnie czekaja zakupy
to lece tam
Kusze powiadasz, ale tylko kusze. Dziękuje za współczucie,ale chyba daruje sobie pójście na zakupy. Głowa mnie boli A co do kebabów, no ładnie teraz Ty mi robisz na niego smaka
A za ile h mąż wraca?Wypij teraz sama, a jak mąż wróci wypijesz drugą lżejszą.
Dzięki za odpowiedz w klubie
Stary 2011-05-28, 13:23   #1559
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Kusze powiadasz, ale tylko kusze. Dziękuje za współczucie,ale chyba daruje sobie pójście na zakupy. Głowa mnie boli A co do kebabów, no ładnie teraz Ty mi robisz na niego smaka
A za ile h mąż wraca?Wypij teraz sama, a jak mąż wróci wypijesz drugą lżejszą.
Dzięki za odpowiedz w klubie
nie lubie sama pic a maz wlasnie wrocil
mnie tez lekko boli od tego co mi sie ceimno robilo, poi połóż sie to moze Ci przejdzie albo zrob sobie kawke mi czasem pomaga...
jeszcze mam pol w lodowce byl strasznie ciezki i ogromny nie dalo sie go w calosci zjesc nie jadlam jeszcze tak wielkiego
nie ma za co
Stary 2011-05-28, 13:41   #1560
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
nie lubie sama pic a maz wlasnie wrocil
mnie tez lekko boli od tego co mi sie ceimno robilo, poi połóż sie to moze Ci przejdzie albo zrob sobie kawke mi czasem pomaga...
jeszcze mam pol w lodowce byl strasznie ciezki i ogromny nie dalo sie go w calosci zjesc nie jadlam jeszcze tak wielkiego
nie ma za co
No tak, skoro wrócił to masz już z kim pić.....kawe
Uu,też Ci współczuje :gllasiu: Właśnie leże, może przejdzie.
Dzięki za troske Nie chce mi się zadku ruszyć do kuchni ale chyba trzeba będzie zrobić sobie tą kawe. Omg, to faktycznie musiał być wielki ten kebab
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości