|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1531 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek
To dobrze, zapamietaj eve.
![]() Jestem już, jestem. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1532 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- Smutne, zwłaszcza, że zostawiła małe dziecko. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1533 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1534 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No, własnie przez takie skoki ciśnienia, czy też zmiany pogody ja się kijowo zawsze czuje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- Dwójke dzieci, te trzecie było w drodze ![]() O prosze, znów musze zazdraszczać ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1535 |
Zakorzenienie
|
Ja też tylko z Wami napiję się hebaty (Już stawiam wodę, słabo mi przez tą pogodę). Mężuś w pracy. Dziś wróci na noc na szczęście. Tak do siebie się przyzwyczailiśmy, że tęsknimy strasznie, jak tylko chwilę się nie widzimy. Staramy się często dzwonić. Kiedyś to wiedzieliśmy się tylko dwa razy w tygodniu (brak czasu i odległość robiła swoje)
|
![]() ![]() |
![]() |
#1536 |
Zakorzenienie
|
Agusia i jak już po herbatce, bo ja tak. Choć nadal mi się pić chce.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1537 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Chciałam się tu przyłączyć już wczoraj, ale byliśmy u Teściowej na Dniu Matki ![]() ![]() ![]() ![]() jeszcze posprzątać muszę ![]() ![]() Ogólnie przeczytałam tylko kilka ostatnich postów, ale mam nadzieję uzupełnić inne strony w najbliższym czasie ![]() POZDRAWIAM ![]()
#1538 |
Wtajemniczenie
|
Ja też byłam w szoku jak przeczytałam o tej siatkarce. Słyszałam co się stało i myślałam, że z tego wyjdzie, ale niestety. Tak samo byłam w szoku jak zmarła ta siatkarka (zapomniałam jak się nazywała) zaraz po urodzeniu dziecka albo ten siatkarz (też zapomniałam imienia), który jechał z żoną podpisać kontrakt zagranicą, ona się wypowiadała, że chcieli stamtąd wrócić we trójkę, a nawet tam nie dojechali
![]()
![]() |
#1539 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Swietny siatkarz i przystojny facet. Zmarła jeszcze Kamila Skolimowska, silna, młoda babka, rzucała młotem i co? Zator żylny i koniec. Dzwadziescia pare lat ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1540 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1541 |
Zadomowienie
|
hejka mogę się przylączyć?
ja też od wtorku bez męża ![]()
![]() ![]() tak - na zwsze ![]() 30,09,2012 ![]() ![]() 30.03.2016 ![]() Edytowane przez kajaja Czas edycji: 2011-05-27 o 19:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#1542 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Jasne, że możesz się dołączyć. Witam nowe koleżanki wizażowe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1543 |
Wtajemniczenie
|
Witaj
![]() ![]()
![]() |
#1544 | |
Zakorzenienie
|
Jasne, że możesz do Nas dołaczyć, nawet trzeba
![]() ![]() ![]() Oj ![]() Wpadłam na chwilke, później czyt: jak mąż pójdzie spać to wróce i nadrobie reszte postów. ![]() ![]() ![]() Jeszcze przed chwilą poszliśmy do sklepu, bo okazało się że mało chleba nam zostało. A ja oczywiście musiałam sobie kupić crosainta z czekoladową i coś czytj: serek almette na kolacje. ![]() ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-05-27 o 21:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1545 |
Zadomowienie
|
dzięki dziewczyny za tak ciepłe przyjęcie
a mąż w szpitalu miał operacje na przegrode nosową i wyjdzie dopiero we wtorek
#1546 |
Zadomowienie
|
Edytowane przez olenkalejdi Czas edycji: 2011-08-25 o 09:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#1547 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Cytat:
![]() Ja dzisiaj cały dzień w domu spędze z synkiem, bo u mnie od rana pada. W dodatku w nocy obudziła mnie burza, a ja tak nie lubie jak jest burza, a męża nie ma. Pieniądze też lubie wydawać, ale nie mamy ich za dużo więc ostatnio się w ciucholandach ubieram zresztą Bartusia też. Fajne plany na Waszą rocznicę my po prostu spędzimy romantyczny wieczór ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1548 | |||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wprawdzie obudziłam sie przed 9:00, ale nadal leże pod ciepłą kołdrą, a wstałam tylko po to by zamknąć okno, bo całą noc było otwarte i sie telepałam jak się obudziłam. A potem siup spowrotem pod kołderke. Musze wyleźc wkońcu, zrobić sobie goroacą herbate. ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ojej, to zdrowia mężowi życze oraz szybkiego powrotu do domu czyt: żonki ![]() Cytat:
![]() ![]() Ciekawie brzmi ten przepis, pewnie memu mężowi by smakowało, bo jakoś tak sery lubie, nie wszystkie ale lubie, a szpinak to już w ogóle. Za to mój mąż jada np te ser w ziolach i mu tu bardzo smakuje. Odpoczynek, a zarazem jak pisałam już wyżej musze iśc na zakupy ![]() ![]() No to ładnie, to zabrzmiało jak wyznanie zakupocholiczki ![]() ![]() Cytat:
![]() arnama, nie musisz przecież nadrabiać całego wątku. Wystarczy, przeca że będziesz się udzielać z nami na bieżąco. ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-05-28 o 11:13 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1549 |
Zakorzenienie
|
Witam witam i o zdrowie pytam
![]() Tak żeby mniej, więcej Was poznać mam kilka pytań ![]() Czy macie dzieci? Czy pracujecie? (ew co robicie) Ile lat jesteście razem- małżeństwami? To tak z codziennych rzeczy co mi do głowy wpadły ![]() Ja studiuje zaocznie i pracuję w sklepiku z prasą, książkami, chemią. Teoretycznie powinnam się bronić teraz, ale nie wiem jak to będzie, bo nie chce mi się strasznie ![]() ![]() Mąż pracuje w tym co uwielbia i jest prze szczęśliwy ![]() Dzieci nie mamy i nie planujemy w najbliższym czasie ![]() ![]() ![]() Póki co przerażają mnie takie małe potworki ![]() A co dzisiaj? Byłam na uczelni, gościu mnie udupił na egzaminie ![]() ![]() ![]() ![]() Wczoraj posprzątałam, więc dziś luźniej ![]() ![]()
![]() |
#1550 |
Zakorzenienie
|
kwiatuszku88, jak taka kijowa pogoda, to właśnie przekichane. Tym bardziej, że chciałabyś np: wyjść z dzieckiem na spacer, a tu lipa,bo pogoda do kitu.
![]() ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- Omg, przyszła do Nas poczta. W sensie jedno pisemko do Nas dwóch, ale nie o tym. Otóż przyszło na moje panieńskie naziwsko, bo jeszcze nie zmieniłam w dwóch miejscach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1551 |
Wtajemniczenie
|
No właśnie. Teraz przestało padać, ale nadal jest pochmurno więc w każdej chwili znowu może zacząć.
![]() |
#1552 |
Zadomowienie
|
Edytowane przez olenkalejdi Czas edycji: 2011-08-25 o 09:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#1553 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Cytat:
Odkąd męża nie ma to ciągle mam porządek, ale to dlatego, że nie mam nic innego do roboty jak Bartuś śpi. Jak był mąż to jak Bartuś zasypiał to my urządzaliśmy sobie miły wieczór. arnama my mamy jedno dziecko, Bartusia, który urodził się w tamtym roku 6 dni po naszej pierwszej rocznicy ![]() Ja nie pracuje, a mąż aktualnie przebywa zagranicą, ale wraca w czwartek i już nie wyjeżdża ![]() Zapomniałam napisać, że dzisiaj mija nam dokładnie 7 lat odkąd jesteśmy razem ![]()
Edytowane przez kwiatuszekk88 Czas edycji: 2011-05-28 o 11:28 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1554 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Cytat:
![]() ![]() Mąż na zakupach, a żonka odpoczywa tak? ![]() No ładnie, ładnie flejtuchy jedne ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1555 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie zwlekaliśmy z decyzją chociaż nie miałam pracy, bo stwierdziliśmy, że nigdy nie będzie odpowiedniego momentu, a dziecko bardzo chcieliśmy mieć. Wtedy jeszcze mąż dobrze zarabiał i był w stanie nas utrzymać. Gdyby to było teraz to ja bym najpierw pracy szukała, ale cieszę się, że jest tak jak jest, bo bez Bartusia nudno by teraz było ![]() Dziękuję ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1556 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Cytat:
![]() Pracuje. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- Ide zostawić coś Wam w Klubie.......... ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- [/COLOR]Głowa mnie boli ![]() Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-05-28 o 13:03 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1557 | |||
Zakorzenienie
|
witam
![]() Cytat:
![]() ![]() my w nasza 1 rocznice pojechalism do ruin zamku w ktorym maz mi sie oswiadczyl, potem zjedlismy cos w restauracji ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() moj maz tez nadal w pracy, a ja mam taka ochote na kawke ![]() wspolczuje bo tez mnie czekaja zakupy ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1558 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A za ile h mąż wraca?Wypij teraz sama, a jak mąż wróci wypijesz drugą lżejszą. Dzięki za odpowiedz w klubie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1559 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() mnie tez lekko boli od tego co mi sie ceimno robilo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nie ma za co ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1560 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Uu,też Ci współczuje :gllasiu: Właśnie leże, może przejdzie. ![]() Dzięki za troske ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:10.