Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011 - Strona 42 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Który tytuł na nowy wątek podoba Wam się najbardziej?
Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z wyprawkami. 18 29,51%
Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z zakupami. 13 21,31%
Chodzimy jak kaczuszki przez te nasze piękne brzuszki. 6 9,84%
Mija czerwiec, czas szybko leci, mamusie czekają na swoje dzieci. 6 9,84%
Idzie lato, rosną brzuszki, jesienią wyskoczą maluszki. 1 1,64%
Idzie lato, rosną brzuszki, jesienią wyskoczą z nich maluszki. 6 9,84%
Brzuszki rosną, płeć już znamy, jesienią będziecie z nami. 0 0%
Brzuszki rosną, płeć już znamy, jesienią będziemy mamami. 11 18,03%
Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-28, 18:05   #1231
lullaby_ml
Zakorzenienie

Dot.: Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011

Cytat:
Napisane przez lausanne Pokaż wiadomość
lula beczałam z powodu ciuchów (czyt. hormonów) a nie z powodu wyglądu i nie martw sie niedługo znów Was będę zanudzać hahaha
i ja też tęsknię za Tobą i myślę, a co
Danika ja mam trzecią rocznice w sierpniu. Ale przez Ciebie chyba też sobie zaraz obejrzę filmik ze ślubu
a po K. jadę jutro - ostatecznie i nieodwołalnie. Nic mnie nie powstrzyma

Oj tam, oj tam, za 3 mies nie bedziemy juz mialy tego problemu ale rozumiem bo tez nieraz zdarzalo mi sie ryczec z tego powodu
Stary 2011-05-28, 18:06   #1232
lausanne
Wtajemniczenie

Dot.: Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011

Cytat:
Napisane przez kellysss Pokaż wiadomość
dziekuje ze pytasz...ogólnie to czuje sie chyba lepiej , bo chociaz głowa nie boli i juz mi nie kapie tak z nosa....Tylko jeszcze to gardło ale tez tak jakby przechodzi....
Pogoda dalej brzydka...Dopiero od czwartku ma byc ocieplenie...
Truskawki kupuje ...drogie jak cholera i kwasne... Ale po prostu taka mam na nie chcice
ze je dosładzam kilogramem cukru, dolewam smietane i pożeram... Lepszy rydz niz nic

Własnie jak tam mały...? Pisalas ze mial jakies chrostki..
zeszło mu to?...
i nie martw sie kochana...Jeszcze troszke a bedziesz miala go w domku..
no to ok, przeziębienie ma isć precz, akysz jak najdalej a pogoda oby była ladniejsza, pewnie Alankowi sie nudzi w domu. Chyba że i tak dużo wychodzicie...
co do truskawek to u mnie też jakies mało słodkie, podobno w ogole w tym roku moze tak byc. Ale jak piszesz - tona cukru i śmietana robią cuda
a K. ma lekkie AZS i czasem pojawiają mu się krostki, więc chyba to była jednak reacja alergiczna. Oby do jutra go nie wysypało to go zabieram i szybko babciom nie oddam:b rzydal:
lausanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-28, 18:10   #1233
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
Zanim urodzisz to jeszcze pewnie tez sie naczytasz tyle o karmieniu ze bedziesz ekspertem
Nie jest tak zle z tym karmieniem....Ja sama sie nauczyłam przystawiac takze tez dasz rade i powiem Ci ze z tym sciaganiem mleczka to tak..ale laktacje jest ciezko rozruszac samym laktatorem... Jednak dzidzius to najlepiej odciaga i jak na poczatku nie rozbujasz laktacji przystawiajac dziecko to potem ciezko samym laktatorem

dziekuje ze pytasz...ogólnie to czuje sie chyba lepiej , bo chociaz głowa nie boli i juz mi nie kapie tak z nosa....Tylko jeszcze to gardło ale tez tak jakby przechodzi....
Pogoda dalej brzydka...Dopiero od czwartku ma byc ocieplenie...
Truskawki kupuje ...drogie jak cholera i kwasne... Ale po prostu taka mam na nie chcice
ze je dosładzam kilogramem cukru, dolewam smietane i pożeram... Lepszy rydz niz nic

Własnie jak tam mały...? Pisalas ze mial jakies chrostki..
zeszło mu to?...
i nie martw sie kochana...Jeszcze troszke a bedziesz miala go w domku..

aaaa...........Ja dzis wlazłam na wage , 3 tyg. sie nie wazyłam i przez ten czas nabralam 1,6 kg............ W sumie nie jest zle bo od poczatku ciazy niecałe 4 kg a wczoraj zaczełam 20 tydz. .. Tylko jest jeszcze problem ze 2-3 kg mialam nadprogramowe (ze swiat w PL )
No mam nadzieje bo troche mnie to przeraza a z tymi kg to moze taki urok Twojej ciąży? no wlasnie, wybacz ze nie zapytalam o Twoje samopoczucie pilas ten paskudny syrop z cebuli?

Cytat:
Napisane przez Martusiaaa21 Pokaż wiadomość
Hejka laseczki
Dzisiaj bardzo intensywny dzień miałam. Rano byłam na pogrzebie u mamy znajomego, w połowie mszy mi się słabo zrobiło, dobrze że z koleżanką byłam. Chyba jestem uczulona na kościół, bo jak ostatnio byłam to też mi się słabo zrobiło Poźniej zakupy spożywcze, gotowanie obiadu, upiekłam też placek, posprzątałam i ugotowałam leczo na kolacjejestem z siebie dumna chyba zaraz skoczę do wanny na relaksik ale jeszcze Was spróbuje nadrobić

A i jeszcze miałam napisać, że na koncercie fajnie było. Ten Markowski to luźny gość, i dali czadu
A dziś rano u nas w mieście supermarket NOMI się spałił. Swego czasu tam pracowałam, tam się z mężem poznaliśmy i mam dużo znajomych, którzy właśnie stracili pracę. Jakiś sentyment mam do tego sklepu i szok przeżyłam
No to rzeczywiscie, troche sie nameczylas z tym sprzataniem i plackiem a to wy z mezem pracowaliscie razem? romantycznie

Cytat:
To bardzo aktywny dzionek mialas
Ja to tylko siedze na sofie i tyje
Nie kochana, nie tyjesz tylko wizażujesz
Stary 2011-05-28, 18:12   #1234
kasiuleczkakuleczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lullaby_ml Pokaż wiadomość
http://www.youtube.com/watch?v=KvL0t...eature=related moi znajomi wybrale tę kurcze mnie jakos nie kreca te wszystkie piosenki, sama nie wiem
Podoba mi się lubię tę piosenkę

Cytat:
Napisane przez julia1906 Pokaż wiadomość
Wiem ze lubicie ankiety wiec co myślicie o piosence na pierwszy taniec ,,Pozwolił nam los "Jantar i Meca . Wiem że nie w temacie ale i tak licze na waszą pomoc.
To nasza piosenka http://www.youtube.com/watch?v=lE_cJM8svVQ&feature=fvsr

KOPNIACZKI AMELECZKI
kasiuleczkakuleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-28, 18:21   #1235
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiuleczkakuleczka Pokaż wiadomość
Podoba mi się lubię tę piosenkę

To nasza piosenka http://www.youtube.com/watch?v=lE_cJM8svVQ&feature=fvsr
Super! i jak oryginalnie!
Stary 2011-05-28, 18:26   #1236
lausanne
Wtajemniczenie

http://allegro.pl/rower-rowerek-troj...626874838.html

?????
Stary 2011-05-28, 18:26   #1237
spray
KWC

lausanne pewnie, że o Tobie myślałyśmy, co to byłoby za forum bez Ciebie! rozchmurz się

Rowerek fajowy, jak mój synek będzie miał już odpowiednie nózki do pedałowania to mu też taki kupię.

Ah, zapomniałabym - jakie Wy bierzecie witaminy? Ja się przerzuciłam z Prenatalu na Elevit, bo ten pierwszy jakoś mi nie służył.

Edytowane przez spray
Czas edycji: 2011-05-28 o 18:27
spray jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-28, 18:27   #1238
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
Boski ten rowerek!
Stary 2011-05-28, 18:34   #1239
lausanne
Wtajemniczenie

Spray dzięki ja rozchmurzona już trochę. Choć calkiem sie rozchmurzę jak dostanę lody - próbuję małża namowić żeby mi w lidlu kupił , ale mu się nie chce iśc
ja biorę feminatal N, czy tam femibion N (to to samo)
a rowerek też mi się podoba. Pewnie na dzien dziecka to juz nie dojdzie, ale małemu to na szczęście jeszcze nie robi różnicy
Stary 2011-05-28, 18:51   #1240
OrangeJuice
Raczkowanie

Spray też mam blisko do Rytmu na Bałutach. Opis zajęć brzmi zachęcająco. Może się kiedyś spotkamy na zajęciach...
OrangeJuice jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-28, 18:54   #1241
lullaby_ml
Zakorzenienie

Ale mnie zaczyna bolec gardlo i glowa czyzby znowu cisnienie spadalo? ja juz nie ogarniam, wczoraj myslalam ze umre z bolu glowy i nie chce dzisiaj znowu
Stary 2011-05-28, 19:06   #1242
lausanne
Wtajemniczenie

lulek umrzeć nie jest tak łatwo
moze idź spróbuj sie zdrzemnąc co? u nas zapowiada się zmiana pogody bo dzis teoretycznie w nocy ma byc burzowo a jutro już ładnie. A jak u Ciebie to nie wiem... No ale prognozy moga sobie schować, burzy to u mnie nie było od zeszłego roku a straszą cały czas
Stary 2011-05-28, 19:16   #1243
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

wróciłam z poszukiwań sukienki i jestem nadal w albo wyglądam jak rozłożony namiot, albo się nie wciskam

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-28, 19:18   #1244
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Witajcie weekendowo

Forum odżyło ... miałam co nadrabiać

Dziś cały dzień na studiach, dwa egzaminy zaliczone jeszcze tylko dwa i obrona

cotka - śliczny mały (choć on taki mały to w sumie nie jest) śmieszek
spray - kochana przejmujesz się wyglądem? coś TY!!! Każda z nas miała, albo pewnie będzie miała ten sam problem i kryzys wyglądu, ale szybko mija... Po ciąży będziemy takie szczuplutkie, że hohoho

Cytat:
Napisane przez archinta Pokaż wiadomość
W końcu weekend

agnieszka- jestem , jestem. Dziękuję za troskę No to próbuję co nie co poczytać...
zawsze do usług

Cytat:
Napisane przez latarka13 Pokaż wiadomość
lekarz powiedział że jak dotrwam do 25tc to już będzie dobrze ale dlaczego?? bedę miała okazję zapyać dopiero we wtorek tymczasem nie biorę żadnych leków a do niedawna scopolan i nospę..
myślę, że lekarzowi chodziło o to, że dzieci wtedy gdyby co sobie na świecie już poradzą, ale trzymam kciuki, żeby Twoje maleństwo posiedziało w Tobie jak najdłuzej!

natka - państwowe 3,0 i super!!

Cytat:
Wiem ze lubicie ankiety wiec co myślicie o piosence na pierwszy taniec ,,Pozwolił nam los "Jantar i Meca . Wiem że nie w temacie ale i tak licze na waszą pomoc.
piosenka szybka, ale fajna. My tańczyliśmy do Oczarowania Wodeckiego walca angielskiego, ale myśleliśmy też np. o Eleni - Tylko w Twoich dłoniach i walca z nocy i dni.... Tylko, ze przy walcu wiedeńskiem w suknie będzie na pewno ciężko

Kellysss - dziękuje za słowa otuchy czyli te bóle takie kłucia to norma w ciąży??? Siostra, też tak miałaś z K ? Ale szyjka mi się skróciła mimo braku skurczy od początku ciaży...

Cytat:
a i prosze mi powiedzieć że o mnie myslałyścieMoze się usmiechnę, bo mam wciąż jakiegoś dołka. Pewnie dlatego że cały czas nie mogę zobaczyć K.
oj baty sie należą co to za smutas??? My Cię tu kochamy, a ja to już w szczególności i nie wolno Ci o tym zapominać!!!
Jutro zobaczysz się z synkiem i będziesz miała raj na ziemi a rowerek b.ładny i cenowo chyba też ok
Pisałaś, że w sierpniu masz rocznicę slubu - a którego sieprnia ślubowałaś?? Bo widzę, że sierpnień u nas rodzinną tradycją jest

Twoje zdanie jest twoje, wiec zapewne rożni się od mojego.
agnieszka 0605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-28, 19:21   #1245
lausanne
Wtajemniczenie

cotuś no co Ty kochana? nie wierzę że wyglądasz jak namiot może to nie ten dzień na zakupy? jeszcze do 2ego troszkę czasu, na pewno coś znajdziesz

dostalam te lody
Stary 2011-05-28, 19:26   #1246
Patiisia
Wtajemniczenie

Ta jest piękna http://www.youtube.com/watch?v=ZGoWtY_h4xo Piosenka ślubna mojego wujka i cioci A co do witamin to ja biorę femibion.
Patiisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-28, 19:26   #1247
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 19natka88 Pokaż wiadomość
Oczywiście nie obyło się bez przebojów w szkole Pani profesor nie znalazła mojej pracy, po dłuższej rozmowie okazało się, że szukała nie tam gdzie trzeba Miałam przyjechać znowu w czwartek ale w razie czego przygotować się na ustne zdawanie tego egzaminu. Poszłam do dziekanatu i tam dowiedziałam się, ze jeśli karty nie oddam do jutra to skreślą mnie z listy studentów. (Oczywiście mogłabym się odwołać, ale w razie pozytywnego rozpatrzenia musiałabym zapłacić 300zł za przywrócenie na listę). No to ze łzami w oczach idę do p. profesor błagać żeby mi tą ocenę jednak wpisała.... Na szczęście wpisała 3,0 i mogłam oddać kartę, ale pod warunkiem, ze w czwartek przyjadę to zaliczyć ustnie. Uff...

Do tego teściowie przyjeżdżają na grilla,ale tż powiedział, ze mam odpoczywać a on się wszystkim zajmie
dobrze, że Ci kobieta wpisała tą ocene.
Będe trzymała kciuki w czwartek
smacznego grilka
Cytat:
Ja mialam laktator avent zwyczajny reczny..i jak dla mnie ok...
Zuzyłam go do reszty bo Alan za bardzo z cyca nie chcial jesc
a ja mialam tyle pokarmu ze odciagałam i odciagałam i dawałam
mu raz z cyca raz z butli...
Mysle ze laktator był ok, chociaz wkurzało mnie to ze po dłuzszym
uzywaniu w tym miejscu gdzie sie przystawia do piersi (takie jest to gumowe)
nie zasysało za dobrze... Ponoc sa gdzies te gumki i mozna wymienic ale ja
ich nie znalazłam....
Własnie mam zamiar tez kupic nowy laktator tylko teraz niewiem jaki..??
Na pewno ręczny ( bo szkoda mi kasy na elektryczny)
Zastanawiam sie nad tommee tippee lub medela...
I dobrze jest kupic laktator tego samego producenta co buteleczki
bo wtedy mozna je do tego laktatora doczepic
Na elektrycznych sie nie znam
Ja myślałam nad elektronicznym bo podobno szybciej odciąga a ja będe musiała się pewnie doić jak bede na uczelni więc czas ważna sprawa
Cytat:
cześć laseczki

a i prosze mi powiedzieć że o mnie myslałyścieMoze się usmiechnę, bo mam wciąż jakiegoś dołka. Pewnie dlatego że cały czas nie mogę zobaczyć K.
Jasne że myślałyśmy
Cytat:
Napisane przez spray Pokaż wiadomość

Ah, zapomniałabym - jakie Wy bierzecie witaminy? Ja się przerzuciłam z Prenatalu na Elevit, bo ten pierwszy jakoś mi nie służył.
ja femibion, brałam tą wersje z kwasami a teraz znowu biorą tą wersje na całą ciążę

Cytat:
Ja myśle że ta piosenka jest super

U nas na pierwszy taniec w gre wchodziły dwie - "Oczarowanie" Wodeciego, i "Dmuchawce, latawce, wiatr"
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-28, 19:27   #1248
Patiisia
Wtajemniczenie

Cytat:
dostalam te lody
Patiisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-28, 19:28   #1249
cheakyrockchick
Raczkowanie

witam mamuski,

wczorajsza wizyta sie udala, dzidzius zdrowy, wszystko ma na swoim miejscu no i bedzie SYNEK. takie mialam przeczucie od samego poczatku ale ostatnio to napalilam sie na dziewczynke. maz szczesliwy, ja rowniez i dziadkowie tez
Stary 2011-05-28, 19:32   #1250
agnieszka 0605
Zakorzenienie

acelinka - tak jak pisałam wcześniej też tańczyłam do wodeckiego. Tańczy się b.fajnie, wolne tempo na 3 walca, nie trzeba dużo umieć, zeby świetnie zatańczyć.
lausanne - smacznego!

Stary 2011-05-28, 19:33   #1251
lausanne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agnieszka 0605 Pokaż wiadomość

Dziś cały dzień na studiach, dwa egzaminy zaliczone jeszcze tylko dwa i obrona

no to gratulejszyn

Kellysss - dziękuje za słowa otuchy czyli te bóle takie kłucia to norma w ciąży??? Siostra, też tak miałaś z K ? Ale szyjka mi się skróciła mimo braku skurczy od początku ciaży...

szyjka chyba się skraca im bliżej porodu - byle nie za szybko Na pewno na wizycie lekarz musi teraz sprawdzic czy się szyjka Ci się znów nie skróciła - no i zapytaj o ten krążek Idz do niego jak najszybciej jak tak się martwisz, bo Twoje dobre samopoczucie jest teraz bardzo ważne
A z K. miałam kłucia już później jak się na przykład za szybko zrywałam z łózka albo jak zmieniałam pozycję. No i jakies bole przy rozciąganiu brzuszka też. Najważniejsze żebyś nie miała skurczy

oj baty sie należą co to za smutas??? My Cię tu kochamy, a ja to już w szczególności i nie wolno Ci o tym zapominać!!!
Jutro zobaczysz się z synkiem i będziesz miała raj na ziemi a rowerek b.ładny i cenowo chyba też ok
Pisałaś, że w sierpniu masz rocznicę slubu - a którego sieprnia ślubowałaś?? Bo widzę, że sierpnień u nas rodzinną tradycją jest
heh, tak mi dobrze, tak mi mów
a ślub 30 sierpnia 2008
Stary 2011-05-28, 19:37   #1252
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
acelinka - tak jak pisałam wcześniej też tańczyłam do wodeckiego. Tańczy się b.fajnie, wolne tempo na 3 walca, nie trzeba dużo umieć, zeby świetnie zatańczyć.
lausanne - smacznego!
my wybraliśmy wodeckiego bo tż chciał walca angielskiego tańczyć najlepsze było to, że stoimy już na środku, a tż do mnie - ale nie taczymy walca tylko tak normalnie bo nie cwiczyliśmy próbowaliśmy normalnie sie bujac ale nie wychodziło, więc poszedł walc i podobno nawet wyszło
a dmuchawce nie wiem dlaczego tak bardzo mi się podobają, po prostu kocham tą piosenke i była na ostatni taniec na zakońćzenie weseliska w poprawiny

Cytat:
Napisane przez cheakyrockchick Pokaż wiadomość
witam mamuski,

wczorajsza wizyta sie udala, dzidzius zdrowy, wszystko ma na swoim miejscu no i bedzie SYNEK. takie mialam przeczucie od samego poczatku ale ostatnio to napalilam sie na dziewczynke. maz szczesliwy, ja rowniez i dziadkowie tez
gratuluję synusia
jak z imieniem, wybrane?
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-28, 19:44   #1253
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Cytat:
cotuś no co Ty kochana? nie wierzę że wyglądasz jak namiot może to nie ten dzień na zakupy? jeszcze do 2ego troszkę czasu, na pewno coś znajdziesz

dostalam te lody
Noo w sieciówkach mało kiedy jest większe niż 42 albo nie ma w kolekcji albo wykupione a 42 nie dopinam w cyckach lub brzuchu. Już jest spory więc nic dziwnego. Jak już coś wcisnę to widać że na styk,albo jest mało eleganckie.

Znowu się poryczałam bo już nie mam pomysłu co robić.
Byłam w cubusie, h&m, zarze, stradim, veromodzie, orsayu, promodzie, simplu, wszędzie prawie

---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ----------

Cytat:
witam mamuski,

gratulacje

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-28, 19:45   #1254
cheakyrockchick
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
my wybraliśmy wodeckiego bo tż chciał walca angielskiego tańczyć najlepsze było to, że stoimy już na środku, a tż do mnie - ale nie taczymy walca tylko tak normalnie bo nie cwiczyliśmy próbowaliśmy normalnie sie bujac ale nie wychodziło, więc poszedł walc i podobno nawet wyszło
a dmuchawce nie wiem dlaczego tak bardzo mi się podobają, po prostu kocham tą piosenke i była na ostatni taniec na zakońćzenie weseliska w poprawiny

gratuluję synusia
jak z imieniem, wybrane?
dziekuje, nad imieniem jeszcze sie zastanawiamy ale po powrocie z wakacji to napewno dam znac. lece w poniedzialek na 2 tygodnie wiec prosze mnie nie wykreslac z listy.

cotka dziekuje
Stary 2011-05-28, 19:52   #1255
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Cotuś - nie smutaj się i nie martw !!! znajdziesz coś na spokojnie!!

a teraz ja się chwalę poprawinową, a co
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg popraw.jpg (97,2 KB, 53 załadowań)

Stary 2011-05-28, 19:54   #1256
KarlaM
Raczkowanie

Cytat:
Jak sie czujesz? Skurcze przeszyly?
Dziekuje za troske... nie chce zapeszac ale po 2 dniach brania lekow dzisiaj caly dzien mialam spokoj. Troszke malenstwo sie unieruchomilo ale kilka kostek czekolady podzialalo i kopie Juz sie martwilam, ze jakos go otumaniaja te tabletki.

No i muszę się pochwalić, że leżę a mąż myje podłogę... dziwnie tak

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Haha a nie pokazywałam wam jeszcze mojego wielkoludka
Co prawda w wersji z pępowiną na nosie nie prezentuje się wyjątkowo powalająco, ale widać mały uśmieszek (?) , chwilę wcześniej widzieliśmy na usg jak sobie pomlaskiwał więc chyba truskawki które jadłam przed wizytą mu smakowały
Generalnie to mało co widać przez tą pępowinę, ale i tak nie mogę się oprzeć żeby nie pokazać mojej miłości
Cudowny!! A jak widać rysy twarzy!! Do kogo jest podobny?

Cytat:
Wlasnie ogladalam w tv jak robia kobiecie operacje ktora urodzila dwojke dzieci i chciala poprawic brzuch i piersi gdybym miala taki wyglad teraz jak ona po ciąży to calowalabym matke nature po stopach
Na E Entertainment jest Doktor 90210... wczoraj pani miala robiona plastyke warg ... sromowych!! Tez po porodzie. Czego to amerykanie nie wymysla

Cytat:
Jej, bidulko, ale masz ciagle przebije z ta uczelnia.. nie rozumiem z jakiej racji zrobili Tobie problem, skoro to byla ich wina ale dobre chociaz to, ze masz wpis to w czwartek zdajesz? bedziemy trzymaly kciuki
Szczerze... ja bym nie poszla. Skoro oni nie dbaja o dokumenty i narażają cię na stres i na ponowną naukę to niech poniosą tego konsekwencje. Taka mała zemsta!!

Cytat:
Noo w sieciówkach mało kiedy jest większe niż 42 albo nie ma w kolekcji albo wykupione a 42 nie dopinam w cyckach lub brzuchu. Już jest spory więc nic dziwnego. Jak już coś wcisnę to widać że na styk,albo jest mało eleganckie.

Znowu się poryczałam bo już nie mam pomysłu co robić.
Byłam w cubusie, h&m, zarze, stradim, veromodzie, orsayu, promodzie, simplu, wszędzie prawie

---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ----------

gratulacje
A moze cos takiego?

http://www.happymum.pl/sklep3/?kod_p...a_pom=sukienki

Mierzyłam ją dzisiaj i ślicznie leży.
KarlaM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-28, 19:55   #1257
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Dziewczyny - a skurcze to taki ból całego brzucha, jak bóle podczas okresu, tak???

Stary 2011-05-28, 19:56   #1258
anuska_s
Rozeznanie

Cytat:
Kochana nic mi nie mów z tym zapeszaniem.
Dzisiaj postanowiłam przenieść rzeczy małego do nowej komody i co, załamałam się.Zajęłam bez problemu jedną szufladę i drugą w połowie z kombinezonikami itp.
Muszę spasować bo często jeździmy na zakupy i wydawało mi się że jakieś małe coś na każdych nie zaszkodzi a efekt jest taki że już się ledwo mieszczę w jednej szufladzie
no super porządeczek, podziwiam hihi
Cytat:
Napisane przez Aiszka22 Pokaż wiadomość

Ale jest też dobra wiadomość, wiem kto siedzi u mnie w brzuszku - na 90% chłopak Tymon mój kochany.
Gratuluję chłopakai witamy kolejnego sisiorka
Cytat:
Haha a nie pokazywałam wam jeszcze mojego wielkoludka
Co prawda w wersji z pępowiną na nosie nie prezentuje się wyjątkowo powalająco, ale widać mały uśmieszek (?) , chwilę wcześniej widzieliśmy na usg jak sobie pomlaskiwał więc chyba truskawki które jadłam przed wizytą mu smakowały
Generalnie to mało co widać przez tą pępowinę, ale i tak nie mogę się oprzeć żeby nie pokazać mojej miłości
Boski
Cytat:
Napisane przez golgie Pokaż wiadomość
ostatnio nie udzielam się, bo dopadła mnie jakaś depresja, no nie jestem w dobrym stanie psychicznym przez problemy rodzinne.Jedynymi przyjemnościami jest kawa i Lech Free
Teraz jestem z mężem na urlopie, ale niewiele mi to pomaga
Już się boję co będzie jak on wróci do pracy a ja będę zostawać sama
Muszę jakoś wytrzymać.
Kochana nie przejmuj sie problemami tylko korzystaj z urlopu i wypoczywajBierz zimnego Leszka do ręki i pij zdrówko dzidziulki
Cytat:
Dziewczyny, Małgoś oszaleje-którą kieckę zalożyć na wesele?

Nr 1?
Nr 2?

Prosimy odpowiadac w ciagu najblizszych godzin w celu ulatwienia Malgosi podjecia dobrej decyzji
Już chyba wybrana, ale powiem, że ja tez jestem za 2
Cytat:
Napisane przez DzastaW Pokaż wiadomość
Fajny wózeczek
Cytat:
super rowerek, mały napewno będzie zadowolony
Cytat:

wróciłam z poszukiwań sukienki i jestem nadal w albo wyglądam jak rozłożony namiot, albo się nie wciskam
Oj Cotka napewno jest tak tragicznie??!! To może jednak wyślę Ci swoją z poprawin??
Cytat:
Napisane przez Patiisia Pokaż wiadomość
Ta jest piękna http://www.youtube.com/watch?v=ZGoWtY_h4xo Piosenka ślubna mojego wujka i cioci A co do witamin to ja biorę femibion.
To nasza piosenka z wesela!!!!!:l ove:Jest boska i fajnie sie do niej tańczyło
Cytat:
witam mamuski,

Gratuluję siuraczka
Stary 2011-05-28, 19:57   #1259
anuska_s
Rozeznanie

Cytat:
Cotuś - nie smutaj się i nie martw !!! znajdziesz coś na spokojnie!!

a teraz ja się chwalę poprawinową, a co
Śliczna Aguś i Ty wyglądałaś w niej bosko
Stary 2011-05-28, 20:00   #1260
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KarlaM Pokaż wiadomość

A moze cos takiego?

http://www.happymum.pl/sklep3/?kod_p...a_pom=sukienki

Mierzyłam ją dzisiaj i ślicznie leży.
popieram mam taką samą, może sobie zamów, co??????<szybka przesyłka> albo poszukaj innej typowo ciążowej - katalog stron www dla mamusiek http://www.odzież-ciążowa.tgory.pl/wpis.php?i=31

---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ----------

Cytat:
Napisane przez anuska_s Pokaż wiadomość
Śliczna Aguś i Ty wyglądałaś w niej bosko

jakie miałam chude nogi fuujjj!!!

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości