|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3061 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG! Część XXIII
Wie Pani, czym jest skłonność
do rzucenia się na jego szyję, mimo zakazu? Kręcił go dźwięk łamanych serc, właśnie dlatego ciągle szukał nowych ofiar. Kiedy odchodził musiał powiedzieć: zakazuję ci iść za mną, żebym to pojęła. Dopełniam swoje życie uśmiechami, lub codzienną porządną dawką zioła. Wymawiała jego imię powoli i z niespotykaną u niej rozwagą. Bała się, że gdzieś między literkami krzyknie 'jest mój ✂✂✂✂a, spróbuj go odebrać!'. Wampirem nie jestem, ale potrafię doprowadzić cię od uczucia bolesnego ugryzienia i wysysania krwi z serca, chcesz spróbować? Wymiana spojrzeń, łzy w moich oczach, parszywe uśmieszki z jego ust kierowane prosto do mojego serca, jakieś wywracanie oczami, mój obrót na pięcie i jego nowa dziewczyna. Wal do mnie prosto z mostu i tak spalę ten most za sobą. Wyrzygałam serce, po tej wielkiej imprezie, gdzie zostawiłeś mnie dla innej, a ja swoje nowe życie opijałam każdego rodzaju trunkiem. - Ma na imię Kretyn. - A nazwisko? - Mój. Przyjacielu, gdzie jesteś kiedy mrużę oczy z bólu i krwawi moje serce? Myślał, że dzwoniąc dwa razy w tygodniu, załagodzi mój głód za jego osobą. - Lubiła go, bo miał ponad metr osiemdziesiąt. - Jak to, tylko lubiła? Więc dlaczego z nim była? - Bo miał brązowe oczy. - A on, co czuł? - Kochał ją bezgranicznie. - Nie wiedział, co z nią? - Nie wiem, może nie chciał wiedzieć. |
|
|
|
#3062 |
|
Raczkowanie
|
nie radziła sobie z rzeczywistością
i choć była bogata w doświadczenia gubiła się wracając do domu. zapominała swojego adresu, imienia, czy nazwiska. nie obchodziło ją nic. prawie nic. w jej głowie pojawiał się tylko on. to chore. on jej nie kochał. ale za jedno jego spojrzenie oddałaby wszystko, do czego doszła. bo jestem w stanie szybciej zapomnieć swoje imię niż jego.. potrzebuję choć chwili przy tobie sekunde, może dwie z braku laku zadowole się ułamkiem sekundy bym przebiegła przez twe myśli abyś nie zapomniał cholerny ból ogarnia mnie nocami , przeszywa od środka, wydobywa się z wnętrza i napastuje od środka. czy warto myśleć o kimś kto nie uwzględnia cię w życiowych planach ? nie wiem czy postepuje dobrze, odbiegam od wszelkich prawidłowości rozsałam się z chłopakiem, który zrobił by dla mnie wszystko. był przy mnie zawsze, wszędzie i kochał. nie byłam w stanie trwać w tym związku. moje myśli ogarniał On, ten co ledwo mnie pamięta. przychodzisz, odchodzisz. a w mojej głowie jesteś cały czas. choruje na jego niedobór. mała dawka w postaci widoku lub słowa dostarcza mi pozytywnej energii. ale nie mogę się uzależniać. przychodzi , odchodzi. tylko cały czas zostaje w myślach czy tak trudno przyjść i przytulić ? uczucia targają mną jak szm***. pogoń za szcześciem, przegrana już na starcie. oddech biegnie za oddechem sekunda za sekundą każda myśl o tobie za nastepną Edytowane przez trusskaweczkaa Czas edycji: 2011-05-27 o 21:00 |
|
|
|
#3063 |
|
BAN stały
|
patrysiowa_
miło mi, oj miło ...
a kiedy cię nie ma obok dopada mnie coś na wzór reakcji alergicznej, twoja nieobecność źle na mnie wpływa. a powietrze pozbawione twojego zapachu, nie smakuje mi. a teraz chodź pochowamy to co nas łączyło, zakopiemy gdzieś pod ziemią by mieć pewność, że nie wróci. przepraszam, że przeszkodziłam ci w życiu, że wprowadziłam zamęt i pokochałam. przepraszam też za to, że nie żałuje. i w sumie nie wiem czego oczekiwała, przecież wiadome było, że książę z bajki nie zostawi wylansowanej ropuchy dla zasmolonej księżniczki. ... Edytowane przez istny_paradoks Czas edycji: 2011-05-27 o 21:41 |
|
|
|
#3064 |
|
Raczkowanie
|
Najchętniej naplułaby mu w twarz, Powiedziała jakim jest frajerem, Chciałaby wyrazić słowami to jak Bardzo jego serce jest zepsute. Zdobyła się jedynie na trzy łzy i Nerwowe 'żegnaj'. Często mówimy o tym co chcielibyśmy osiągnąć, Kogo chcielibyśmy przestać kochać, lub wręcz Przeciwnie kogoś miłością obdarzyć. Rzadko kiedy zdobywamy się na ruszenie Tyłka i zawalczenie o cokolwiek, Nawet o taką głupotę jaką jest miłość. Nigdy nie pożałowała przebytej drogi, Tej ścieżki, którą przemierzała u Jego boku. Tego zamazanego obrazu rzeczywistości, Tak wiele rzeczy wtedy nie wdziała i to Ją cieszyło. Nie musiała patrzeć na ludzi, Którzy są zdolni jedynie do nienawiści, Widziała tylko Jego oczy, pełne miłości, Które mówiły, że jest dla Niego wszystkim. Być dla Ciebie wszystkim. Gdybyś wiedział, że taki Jest mój cel, pozwoliłbyś Się kochać?
|
#3065 |
|
Zadomowienie
|
"
♥ potem będzie bardzo pusto zanim nas zapomni lustro ♥ nie kochanek lecz przechodzień ♥ odejdź szeptem w zapomnienie ♥ niech dobry Bóg oszczędzi nam tych słów jak nóż ♥ przyzwyczajamy się do siebie przez nasze "tak" przez nasze "zawsze" by w końcu odejść ♥ w lokalu tym łykamy łzy o smaku poziomkowym ♥ nie pierwszy raz rozdziela nas znów życia brudna rzeka kiedy się znajdziesz na jej dnie to spróbuj na mnie tam zaczekać ♥ gdyby można po cichutku, kiedy człowiek zaśnie cofnąć życie tak jak zegar o lat kilkanaście. ♥ czas kataryniarz zanucił piosenkę o tym że ręka znów odnajdzie rękę ♥ a szczęścia łzy, gdzie one są do jakich ust spływają wciąż? "
|
|
#3066 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
kocham Cię. <3 i zabieram niby jedno słowo, które mogłoby załatwić wszystko. ale nie potrafiła się z nim pożegnać.
ograniczyła spotkania z nim, patrzenie na niego i mijanie go na korytarzach. nie pomogła mimo wszystko. 08 ; 08 , 11 ; 11 , 23 ; 23 . znów myślę o Tobie? wiesz co to znaczy? że o takich godzinach to nie Ty myślisz o mnie, tylko ja myślę o Tobie, nawet jeśli ma to być myślenie w kontekście ' czy on o mnie myśli? ' krótkie spodenki, bluzka taty, adidasy. wracam do życia. jest lato. jestem wolna. bądźmy szczerzy, chociaż raz przestańmy kłamać. kocham Cię, a Ty masz to tak po prostu gdzieś. nie umie odnaleźć się w tym świecie bez Ciebie. ty za trudne. kiedyś powiedział, że będzie zawsze. tylko że to było kiedyś i o jedno ' na zawsze ' za wcześnie. |
|
|
|
|
#3067 |
|
Zakorzenienie
|
katastroficzna - miło mi, okradaj. _________________________ _____ ' życie przecieka mi między palcami. pamiętasz, co mi kiedyś powiedziałeś o kobietach i miłości? najbardziej zapamiętałem jedno. że przy kobiecie, którą się kocha, czas, staje w miejscu. i to ona jest dla Ciebie tą kobietą? bądź tam, gdzie nasze miejsce. jesteś lepszą częścią mnie. ujrzałam w Tobie płomień uczucia, tak wielki.. mój mały świat w bezruchu umiera. jestem, jak łza, którą ocierasz. mój mały świat rodzi się na nowo, kiedy już mogę być z Tobą. nie czuję nic, we snach utopiłam zmysły. w Twoich oczach jestem słaba. '
|
#3068 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć i czołem
wracam do Was! mam nadzieję, że mnie znów przyjmiecie do swojego grona ![]() " Słowa są jak ostrze noża. Z jednej strony takie ostre, a z drugiej zwyczajnie tępe. Życie tak jak wszystkie kłamstwa, kończy się jedyną prawdą- śmiercią. Gdy był dzieckiem ponad życie lubił zabawki, może dlatego do tej pory traktuje tak ludzi. Dopóki posiadasz zęby zaciskaj je, podążając naprzód. Gdybym wiedziała jak będzie - przegryzłabym pępowinę. "
|
#3069 |
|
Raczkowanie
|
''nie umiem cię pocieszyć kiedy patrzysz w przeszłość, ale mogę wziąć dobre wino i pójść tańczyć w deszczu - z tobą ''
''tak trudno ciebie kochać, za późno by się wycofać......'' ''I schowam się tam gdzie noc za dnia się chowa gdy znów powiemy sobie trudne słowa. I to co dzisiaj łączy nas zamienie w przyjaźń lecz to miłość która nigdy nie przemija'' Moje życie jest tak proste, jak moje kręcone włosy ![]() Pamiętam każdą wspólnie spędzoną chwilę. A w każdej było coś wspaniałego. Dlatego nie potrafię wybrać żadnej z nich i powiedzieć: ta znaczyła więcej niż pozostałe . ''trzeba być wielkim przyjacielem i mocnym przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę .'' ''Gdyby oczy nie płakały A usta się wciąż śmiały Gdyby powracały piękne chwile I trwały Gdyby lepsze czasy nastały'' ''Powiem ci... Zmarnowaliśmy świt A tego nie wybaczy nam żadne niebo .'' 'nie trzeba mi cichych dni' 'nie ma szans nie ma nas.. oddalamy sie co dnia' Dziś piję za debili ... więc Twoje zdrowie KotQ 'walą się w gruzy wszytkie marzenia i nadzieje człowieka, zgniecone brutalnym obcasem rozpaczy .' 'zwłaszcza kiedy smutek pukał do wrot sięgałam po kawałek tego nieba i zapominałam. była tylko słodkość i ja. a najlepiej smakowały najbardziej zakazane łakocie jedzone w łóżku o północy .' 'obiecaj mi , że nigdy nie zapomnimy kim dla siebie jesteśmy , ile razem przeżyłyśmy i ile jeszcze przejdziemy .' nie można być najlepszym . czasem trzeba poprzestać na byciu za✂✂✂istym . ![]() 'jak mam wstac i zebrac mysli, do kąd teraz isc.. gdzie mam schowac sie' 'Bilans uczuć mi się nie zgadza' . '-żyj aż zaboli ' 'przepraszam, ale nie słucham opinii ludzi, którzy mieli w ustach więcej chu.jów niż ja frytek .' ![]() 'Co za noc przestań się bać żyje się raz - będziemy jak ona i on co za noc płyniemy w niej - teraz już nie da się powiedzieć nie' 'Uciekamy - noc ukryje nas, odpływamy - dotykamy gwiazd Nie ma co się bać, to jedyna szansa. Spokojnie nie usłyszy nikt, spokojnie całe miasto śpi Wszystko na temat: tylko tu i teraz, jutra nie ma. To jest jedyna taka noc, nikt nas nie znajdzie - nie mów stop' 'Ukryje nas mrok, do zapomnienia tylko jeden krok, Nasze myśli nie są czyste - wiem, nasze ciała przyciagają się, Nim nadejdzie dzień kochajmy się, niech się dzieje co chce' |
|
|
|
#3070 |
|
Raczkowanie
|
" patrzysz, a nie widzisz mnie innej, niż świat tego chce, choć przed sobą masz ukochaną twarz. jak zwyczajnie kochać mam, kiedy ciszę kradną nam? nie mogę poznać twych ust, choć chcą całować mnie znów. nie znosisz mojej siły i mojej dumy też, wiem. nie umiesz już docenić, że możesz dalej żyć. z pięknej dłoni pocieszenia trucizna nie do odrzucenia. oswój mnie. weź mnie w ramiona, choć gryzę zraniona. zwierze dzikie, spokojne, kochane, niechciane, zamknięte i wolne. pajęczyną swych korzyści utkał swe skrzydła nienawiści. " Doda.
|
#3071 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
___________________ " if You never chase Your dreams You’ll never catch them. jeśli nigdy nie będziesz gonić za swoimi marzeniami, nigdy ich nie złapiesz. instead of wiping away Yours tears, wipe away the people who make You cry. zamiast wycierać swoje łzy, wytrzyj ludzi którzy je powodują. You can’t always wait around for someone to fix Your broken heart. Sometimes You just have to repair it Yourself.. Nie możesz ciągle czekać na kogoś, kto naprawi Twoje złamane serce. Czasami po prostu musisz naprawić je sama.. you’re prettiest when you’re happy. najładniejszy jesteś kiedy jesteś szczęśliwy. Somewhere there’s someone who dreams of Your smile, and finds in Your presence that life is worth while. So when You are lonely, remember it’s true, somebody somewhere is thinking about You. Gdzieś jest ktoś, kto marzy o Twoim uśmiechu, i w Twojej obecności odkrywa że życie jest warte chwili. Więc kiedy jesteś samotny, pamiętaj, to prawda, ktoś gdzieś właśnie o Tobie myśli. "
|
|
|
#3072 |
|
Marudziara
|
grzech wylądował miedzy nami i zamknął drogę jak nowotwór
chwasty kwitną jadem na oczy kładę kolorowe szkiełka szaro między palcami potrzebna jak umarłemu sny do syta zabrakło operacji plastycznej i linii papilarnych
|
#3073 |
|
Wtajemniczenie
|
'Życie potrafi być skąpe: mijają dni, tygodnie, miesiące, lata i nic się nie wydarza. A potem uchylamy jakieś drzwi i nagle przez szczelinę wdziera się istna lawina. W jednej chwili nie mamy nic, a już w następnej aż tyle, że trudno sobie z tym poradzić.
Chodziliśmy nie szukając się, ale wiedząc, że chodzimy po to, żeby się znaleźć. Życie bardzo przypomina piosenkę. Na początku jest tajemnica, na końcu - potwierdzenie, ale to w środku kryją się wszystkie emocje, dla których cała sprawa staje się warta zachodu.'
|
#3074 |
|
Gość
|
Pamięta mnie ktoś...? ;p
~~*~~ znowu ktoś staję sie dla mnie ważną osoba. ? |
|
|
|
#3075 |
|
Zakorzenienie
|
znajdź sposób aby zabrać mnie z powrotem do wczorajszego dnia oj tam, oj tam
|
|
#3076 |
|
Raczkowanie
|
Nie szukała szczęścia,
Nie pytała przypadkowych Ludzi gdzie Ono może być. Usiadła na drodze i czekała, A Ono nie nadchodziło. Jednak uparcie czekała Pomimo ludzi, którzy Palcami wytykać ją zaczęli. Śmiali się w głos Mówiąc, że naiwną jest . A Ona po prostu chciała Choć raz uśmiechnąć się. A gdybym miała za coś Dziękować byłyby to Podziękowania za to, że wszystko czego kiedyś Miałam mniej już nie jest mi potrzebne, Za to, że to co kiedyś Wydawało się ważne Już takie nie jest. A teraz śpij spokojnie, Przyjdę w nocy, Otulę Cię ramieniem A Ty uśmiechniesz się pod nosem przez sen. Zamknęła oczy, nie chcąc widzieć zła, Wetknęła palce do uszów by nie słyszeć Tylu złych słów, świadomie puszczanych Na wiatr. To nic nie dało, Rozum wiedział, że świat jest jedną wielką materią zła. Te słowa dotknęły każdego czakramu mojego ciała.
Jestem niedorozwinięta - mam tylko jedną twarz dla ludzi. Edytowane przez _niebanalna Czas edycji: 2011-05-28 o 16:56 |
|
|
|
#3077 |
|
Raczkowanie
|
Nieodkrytaxd - ach, cóż to za zaszczyt zostać wyróżniona w tak cudownym gronie. dziękuję bardzo !
![]() z innej bajki - nie, to nie jest żadna pomyłka. z resztą robię to co wczoraj. cudowna ! ![]() __ widzę Nas tak cholernie szczęśliwych, mocno w sobie zakochanych. nikt inny się nie liczy, tylko i wyłącznie My. po chwili rozlega się dzwonek - to budzik. szkoda, że to był tylko kolejny, piękny sen. moje życie to film, a on odgrywa w nim rolę głównym bohatera. ![]() dzięki Tobie w końcu wiem, co to jest prawdziwe szczęście. błagam nie zniszcz tego pięknego uczucia... ' bez Ciebie wszystko było dla mnie takie nieważne ' teraz wiem, że tylko z Tobą mogę osiągnąć to, co jest niemożliwe. zaczęłam pić i palić. ubieram krótkie spódniczki, bluzki z dekoltem i maluję paznokcie na czerwono. wiem jak bardzo to uwielbiasz w dziewczynach. mam nadzieję, że dzięki temu mnie zauważysz. ' na zawsze razem ' ? coś krótko trwa to Twoje ' na zawsze '. obiecywał, że nigdy mnie nie zostawi.. to już piętnaście minut odkąd odszedł. i wiesz co? z każdą chwilą coraz bardziej za Nim tęsknię! mówią, że najlepszym sposobem pozbycia się wszelkiego zła ze swojej duszy jest przelewanie myśli na papier. to dziwne, że wszystkie kartki są wypisane Twoim imieniem. niszczysz mnie od środka.
|
#3078 |
|
Wtajemniczenie
|
CaMa, hotiie - myszki ja was pamiętam ;* wspaniale, że jesteście
![]() + na szybko, przejrzałam tylko tą stronę więc jeśli było coś wcześniej to dziękuję. Kocham was. <3. Jesteś jutrem moich oczu. Zapachem nowego życia. Nie ma nic bardziej delikatniejszego niż dotyk miłości. Dotyk bezpieczeństwa i oddania w jednym. Żyć wspomnieniami mogę jedynie na starość, teraz chcę robić to co będę wspominać.
|
#3079 |
|
Zakorzenienie
|
Wracam z nadzieją, że ktoś o mnie pamięta ♥
Ps. Pysia ♥ Odliczam minuty do ostatniego pożegnania. Odchodzę. Spakowałam wspomnienia zwróciłam Ci miłość. Będę niezależna. Chcę być wolna. Sprawiasz, że tracę to, o co długo musiałam walczyć. Teraz nie wiesz, że powodujesz, że płaczę. Nie wiesz o marzeniach, które zabiłeś. Nie wiesz o pustce, z którą zostawiłeś mnie samą. [...] lecz kiedy opuścimy się wzajemnie, wtedy zacznie padać deszcz. Jutro znowu będzie wyglądać tak samo bo jutro tak samo nie będziesz mnie znał. Płacz albo śmiech na przemian, przerywa ciszę czy takie powinno być zakończenie? Jest wiele rzeczy w zasięgu Twoich dłoni -zawsze sięgasz po to, co przynosi zło. Słyszę jak się do mnie zbliżasz i zmieniam kierunek myśli, nie chcę znów krzyczeć przez sen. Na pewno, nieważne kiedy będę szła z kimś przez to życie Są takie noce, gdy nawet sen nie chce ze mną być.
|
#3080 |
|
Raczkowanie
|
Nie każdy chce co dzień widzieć promień słońca.
Nie każdy ma ochotę na te czułe słówka, pocałunki. Ale każdy chce mieć tą je*aną świadomość, Że ktoś Go kocha. Twój dotyk jest obcy, nie jest tym Samym, Tym sprzed roku, Tym Który mówił mojej skórze jak bardzo Kocha każdy centymetr mojego ciała I duszy. Nie dostaniesz zaproszenia na dobrą Stronę mojego serca. Ty nadal Tkwisz w tej zepsutej, nie potrafiącej kochać, nie zdolnej do głębszych Uczuć. Pies nie ma pojęcia co to wierność, A wypełniony jest nią po brzegi. My znamy Jej definicję i wierności Dochować nie potrafimy.
|
#3081 |
|
Zadomowienie
|
CaMa, hotiie, Ola!
♥ Modlę się każdego dnia. Chociaż nie mam pewności, że ten na górze mnie słyszy. Modlę się za niewierzących, za tych co codziennie mają nadzieję, za tych co odeszli i za tych, którzy jeszcze pozostali, za głupich, bezradnych i nudnych za szczęśliwych i zakochanych za wyśmianych i obrażonych, za tych co sami obrażają, za każdy mój dzień i każdą noc, za Ciebie..., tak za Ciebie też się modlę. ♥ Nie mieć już trudnych spraw, nie musieć o nic pytać, po prostu kochać. ♥ Kiedyś istniał - miałam to na piśmie Kiedyś kochał - żył, nie umierał Kiedyś zdradził - sam to powiedział Kiedyś odszedł - tego do dziś nie rozumiem. ♥ Ostatni już raz uwierzę w dobry los i odlecę stąd do gwiazd. ♥ To nie miało tak być, nie tak to się miało skończyć. Mieliśmy wiecznie trwać, a teraz skończył się nasz czas.
|
|
#3082 |
|
Raczkowanie
|
Opowiedz Jej jakie uczucie towarzyszy człowiekowi,
Który kocha, Kocha całym sercem. Ona nie wie Jak to jest być dla kogoś wszystkim. Być tą osobą Która uśmiechając się sprawia, że serce bije szybciej. Trzymaj ją za rękę jak małe dziecko, naucz chodzić Drogą miłości. Gdy Ona zła na Ciebie krzyczeć będzie, Że nienawidzi, Ty połóż delikatne dłonie na jej policzkach I powiedz z uśmiechem, że ją kochasz. Gdy już pokażesz jej co to miłość, Bądź Jej oparciem, kimś kto nie pozwoli upaść, A gdy do upadku dojdzie pierwszy podaj tą pomocną dłoń. Widzisz ten uśmiech? Już nie Ty jesteś jego autorem. A kończąc pisać mój scenariusz Bóg dodał: Będzie szczęśliwa, bez Niego. Ważne jest to, że gdy widzę spadającą Gwiazdę już nie jesteś podstawowym życzeniem. Nie zrobiłam tego z chęci zemsty. Po prostu lubię patrzeć jak Osoba która mnie zraniła Płaczę gdyż nie może wrócić w miejsce, z którego Dobrowolnie odeszła.
Jestem niedorozwinięta - mam tylko jedną twarz dla ludzi. Edytowane przez _niebanalna Czas edycji: 2011-05-28 o 22:04 |
|
|
|
#3083 |
|
Przyczajenie
|
W życiu liczą się Ci, których znamy, kochamy i potrafimy im zaufać . Takich ludzi jest w naszym otoczeniu bardzo mało.. Uczucie , którym darzymy te osoby nazywają przyjaźnią, tylko czy zawsze potrafimy dostrzec jej dobrą definicję ..
a próbowałaś kiedyś spać ze złamanym sercem? Jak byłam małą dziewczynką, to mama ostrzegała: unikaj w życiu alkoholu, papierosów i durnych facetów... a teraz? kocham durnia, który wciąż Mnie rani, przez co zaczęłam pić i palić fajki. A gdyby zostawić tak to wszystko za sobą ? Wziąć mp3, słuchawki i wy✂✂✂✂✂✂✂ić z dala od problemów, nie przejmować się niczym , szkoła, domem a zwłaszcza Tobą . Iść jak najdalej od kłopotów , rodziny , znajomych . Nie odwracać się za siebie , nie myśleć - odpocząć . bo wiesz, kiedy usiłuję sobie wyobrazić ten dzień, nie umiem, po prostu nie potrafię pojąć, że mogło być wtedy słonecznie i tak upalnie. wydaje mi się, że cały ten dzień, każda minuta, godzina musiała być deszczowa. tak, i pochmurna. i zimna. Choć chciałabyś być czasem kobietą spokojną, nie mającą pretensji i szczęśliwie funkcjonującą w społeczeństwie, to czasem się nie da. Głupie hormony szaleją i podpowiadają Ci szeptem, że coś jest nie tak. I sama się męczysz, bo nikomu nie powiesz, żeby nie wyjść na histeryczkę. Życie każdego człowieka jest drogą ku samemu sobie, próbą znalezienia drogi, zaznaczenia ścieżki. Żaden człowiek nie był nigdy w pełni samym sobą, lecz mimo to każdy ku temu dąży, jeden w mroku, inny w światłości, jak kto umie. Na zewnątrz dziewczyna zła, wredna, chamska, nie dająca się kochać.. a w środku miała serduszko z lukru tylko ze strachu przed odrzuceniem otoczyła je drutem kolczastym aby nikt więcej jej nie zranił. |
|
|
|
#3084 |
|
Przyczajenie
|
ja Cię proszę - Ty mi nie mów co jest słuszne, bo jesteś jedną z niewielu osób, które w życiu popełniają tak wiele błędów.
mam ochotę Ci przyp*ierdolić. pierwszy raz w życiu jestem gotowa na to by podejść, stanąć na palcach i pierd*olnąć Ci w ten je*bany pysk na którym widnieje ten wku*rwiający uśmiech, ku*rwa. no, zaj*ebisty miałeś dres, koszulki, bluzy i baggy - nic poza tym. jakoś mi dziwnie. czy tęsknię? nie, absolutnie. ale nie umiem strawić tej sytuacji , że ja jestem tu, Ty jesteś tam i każde z Nas ma w tych miejscach osobne życie, własne problemy i brak czasu na cokolwiek.
|
#3085 |
|
Zakorzenienie
|
wstyd, wstyd, wstyd. czy komuś jeszcze wstyd ?
myślałam, że coś zmienie, bo dobro zawsze w cenie. za świat, który z Tobą chce zbudować na nowo. nie jestem dla każdego. walutą słabą jest Twój honor.
|
|
#3086 |
|
Zakorzenienie
|
"Jest taki zapach, który potrafi przywołać setki wspomnień..."
|
#3087 |
|
Raczkowanie
|
na miłość trzeba sobie zasłużyć - widocznie byłam niewystarczająco grzeczna , dlatego odeszła. |
|
|
|
#3088 |
|
Raczkowanie
|
Nieodkrytaxd-
" A jeśli istnieje takie coś jak przed żołądek do serca, to gwaratuję, że otruję Cię już podczas śniadania Coraz częściej jest mi wszystko jedno i coraz częściej milczę Termin orzydatności Twoich ramion chyba minął Są dwa powody dla, których wstałam rano: mój budzik i Ty Rozbuduję swoje serce tylko po to, byś mógł tam zamieszkać Kiedyś śniłam, wierzyłam, kochałam. Dziś po prostu jestem Ty- pocztówka z innego życia, Ja- list żywą łzą pisany Pytasz czy coś mnie jeszcze wzrusza? Odpowiem Ci: Twój udawany ból ! Spróbuj mojego dnia, a sparzysz się jak ćma Będę dusić się nikotyną z myślą o Tobie"
|
#3089 |
|
Rozeznanie
|
Marsi89 , Nieodkrytaxd , keeendy , _niebanalna , SparklyAngel , krysztalik , Drift i Ola ! - okradam, że aż wstyd
będąc sobą, nie potrzebuję już tlenu,
który do niedawna miałam dzięki Tobie. niebawem zacznę to od nowa. niebawem zapomnę. Ty? Ty już nic nie znaczysz, zrozum. ogarnąć? ja mam się ogarnąć? popatrz na to co mi zrobiłeś i wtedy spróbuj to powiedzieć. obiecałam sobie, że nie będę się angażować. obiecałam i dotrzymałam obietnicy. więc czemu nie wyszło? bo to Ty się zaangażowałeś, a potem mnie zostawiłeś. ostatnio jara mnie fakt, że zapomniałam. wreszcie. popatrz. a tam, po lewej stronie było kiedyś jej serce. wierzyła w niego, mimo pewności, że nie istnieje. byłeś dla niej jak spadająca gwiazda. odległy, ledwo dostrzegalny i znikający w mgnieniu oka. minął rok. widziała go dziś z nią. nie wzbudziło to w niej żadnego uczucia, no może oprócz tęsknoty. z każdą kolejną minutą czuła się coraz bardziej wolna. poczuła, że moknął jej policzki, ze szczęścia. odszedł, ale nie żałowała, bo wiedziała, że sobie poradzi, da radę. |
|
|
|
#3090 |
|
Raczkowanie
|
psychiczny terror, w głowie roz****dol
słyszysz bicie mojego serca? Ja już nawet nie mam siły Cię kochać. Ja - maleńki fragmencik jego życia. Czasami niewiedza jest o wiele bezpieczniejsza od nadmiaru wiedzy. Po co mi kokieterne zachowanie ? I bez tego mam branie, kochanie. To że cię nie ma, boli bardziej niż miliony wbijanych we mnie szpilek. Wybaczyłabym ci każdy najgorszy grzech, lecz i tak miałeś to właśnie tam. Bywam grzeczna, ale to nie moje naturalne zachowanie. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:35.

kocham Cię. <3 i zabieram 

wracam do Was!