|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IX
właśnie wróciłam ale sie nagadałyśmy Danusia jest bardzo, bardzo szczuplutka i ma największe i najbardziej brązowe z najdłuższymi rzęsami jakie widziałam na świecie oczy ![]() uczciłyśmy Wasze zdrowie tagliatelle ze szpinakiem i gorgonzolą i opiłyśmy kawą/herbatą ![]() Ala a Ty sie szykuj bo już się umówiłam z Danką na spotkanie SPD we Wrocławiu i wtedy Tobie, Sikorce i Tygryskowi nie odpuszczę, a mam zamiar przytargać ze sobą Ijęę i inne SPD ![]() Ijaa 18 czerwiec w kalendarzu zapisany, jestem do Twojej dyspozycji! ![]() ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- Cytat:
na którym i o której ten film? bo wstyd się przyznać, ale nigdy nie widziałam
|
|
|
|
|
#962 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie zimnica i 17 stopni
kash to fajnie że spotkanie udane a co do spotkania we Wrocławiu to jeśli tylko będzie po sesji to nawet nie będę starała się migać
|
#963 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gotowość do wyruszenia załączona! ![]() Cytat:
![]() Jazda mi przed TV siadać i już TVN włączać! Projekcja za 15 minut.
|
|
|
#964 |
|
Konto usunięte
|
Ijaa no wiem, wiem, można rzec, że jestem upośledzona kulturowo
ale melduję się przed TV z pilotem w dłoni ![]() cieszę się, że jesteś gotowa do drogi! ![]() Ala ze spokojem będziesz już nie tylko po sesji ale nawet po studiach bo spotkanie pewnie w wakacje nie wcześniej wcześniej na listę oczekujących cioci Kash wpisała się Łódź |
|
|
|
#965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Apropo, kto się jeszcze pisze na przybycie do tego paskudnego miasta? Poza Ssnow oczywiście?
|
|
|
#966 |
|
Zakorzenienie
|
ja cały dzień spędziłam praktycznie poza domem, najpierw byłam z koleżanką i naszymi pieskami na spacerze,, potem, był tata u nas na obiedzie, po obiedzie poszłam z tatą do niego, później byłam biegać, tata poszedł do mamy i popłakał się i przyszłam po niego pod ZOL i zabrałam go do nas, trochę pogadaliśmy i poszedł przed 19 się położyć
zjadłam kolację, wykąpałam się i teraz zaległam z herbatą za jakiś czas obejrzymy z Tż finał Ligii Mistrzów a potem do spania |
|
|
|
#967 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Mi się zdarzało poryczeć na swój widok
A bardzo mi się zmiana podobała, więc nie wiem dlaczego Cytat:
Czasem się Małą zajmie...Cytat:
![]() I też oglądam film ![]() Kupiłam dziś w Rossmannie farbę "Orzechowy brąz", kiedyś już miałam i byłam baaaardzo zadowolona, tyle, że na jaśniejsze włosy nakładałam. Zobaczymy jak wyjdzie ![]() Mam kilogram szynki wieprzowej i nie wiem co z nią zrobić, gulasz mi się znudził Macie jakieś pomysły?
"Pamiętaj: wszystko Ci wolno - ale nie wszystko warto." Edytowane przez bordowa Czas edycji: 2011-05-28 o 20:12 |
||
|
|
|
#968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pokroić w platerki, rozbić, podsmażyć z obu stron, dusić do miękkości z cebulką ![]() H.G kocham stanęło na LM przy piwku ![]() Ps. Tutaj inspiracje http://www.fajneprzepisy.pl/szukaj=szynka_wieprzowa
Edytowane przez Nadia5 Czas edycji: 2011-05-28 o 20:33 |
|
|
|
|
#969 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#970 |
|
Zakorzenienie
|
CZeśc dziewczynki. Wróciłam ze spotkania z kumpelą bogatsza o dwie pary butów i bluzkę. TŻ pogroził mi palcem i powiedział, że do końca miesiąca szlaban na konto. Dobrze, że to tylko 3 dni jeszcze.
![]() Teraz siedzimy i oglądamy z TŻ na kompie Lige mistrzów i żużel.
|
#971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tymczasem siedze z maska na głowie, tz smiał sie ze mnie ze wyglądam jak mongol z czepkiem i ryje . A ciagle mam wrazenie ze nic nie umiem ![]() tz poszedl spotkac sie ze znajomymi, to przynajmniej moge ze spokojem sie uczyć ![]() Ale juz zaplanowałam, ze jutro jak wroce to nie robie NIC! jak bedzie pogoda to jedziemy z Tifim nad wode na lody, a jak nie bedzie to obale butelke wina i bede się pieknić pierdyle nie sprzatam nie ucze sie jutro chodzby nie wiem co ! ooo ! nawet obiadu nie gotuje |
|
|
|
|
#972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie chce mi się nic, nawet umyć
|
|
#973 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale mam radochę!
Wystawiłam wczoraj trochę swoich ciążowych ubrań na allegro, jakoś nie miałam nadziei na sprzedanie choćby jednej sztuki. A dziś udało mi się sprzedać 2 biustonosze za 155zł! Ale radość! Akurat jak jesteśmy w finansowym dołku
|
#974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wróciliśmy z urodzinek taty Kupa hałasu jak zwykle w mojej sporej rodzinie Ale się objadłam, tyle pyszności było i jaką wałówkę dostaliśmy ![]() Ala u Ciebie 17 stopni, a u mnie zaledwie 10. Jest naprawdę zimno i leje caluśieńki dzien. A u nas w mieści koncerty, pogoda przednia ![]() Zmykam zaraz przed tv i może w końcu odpocznę, bo jutro calusieńki dzień naukowy
|
|
|
|
|
#975 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc SPD
![]() Jestem padnieta. Wczoraj bylam w pracy od 7.30 do 21, dzis czuje sie lekko zaziebiona a jutro tez praca. Obiadowo dzis u mnie byly nalesniki z dzemem, jutro zjem cos na miescie a wieczorem jestem umowiona z kolezanka na kawe ![]() Snow - dzieki W ogole studiujesz w miescie mojej "mlodosci"(czyli gdzie przebywalam do skonczenia liceum) Jak Ci sie podoba? Aaby - przypominam o moim pytaniu Czy bylas moze na tych masazach i mozesz mi cos o nich skrobnac? ![]() Anastazja - bardzo, bardzo mi przykro Mam nadzieje ze leczenie pomoze i wyniki z poniedzialkowego wymazu bede o wiele lepsze, Mamie sie poprawi i co najwazniejsze - zebys znow mogla Ja odwiedzac ![]() Dodaja - a ten link ze spodniczka to moze ten co Snowwhite mi podawala na forum o dbaniu? Bo dostalam od niej linka z identyczna aukcja ![]() Mi sie podoba granatowa i powoli tez sie na nia czaje Jeszcze chce kupic w najblizszym czasie granatowe rurki, koniecznie i krotkie dzinsowe spodenki ![]() Podobaja mi sie te aukcje co wstawilas ![]() I ciesze sie ze uzeranie sie z drukiem pracy skonczone |
|
|
|
#976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jestem przekonana do niej, tylko ciągle nie wiem jai wziąć rozmiar, bo ona się rozciąga. Muszę podpytać Snow.Jutro albo we wtorek zrobię zakupy na all. Teraz jakoś nie mam do tego głowy. Byleby zdać ten ostatni egzamin i móc spokojnie przygotowywać się do obrony i skupić się na jazdach
|
|
|
|
|
#977 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale Snow mi pisala ze kupila ja nie na allegro i zaplacila chyba ok 35 zl o ile dobrze pamietam i ze warto poszukac na all innych aukcji z nia, co zamierzam tez zrobic za jakis cza jak bede miec wiecej wolnego ![]() Jazdy sa super, pamietam moje Dasz rade z obrona Moj TZ tez sie przygotowuje
|
|
|
|
|
#978 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam kompletnego dola i wizję rozwodu na horyzoncie.nie daje rady z mężem i powoli nie mogę się dopatrzec w nim czlowieka ktorego pokochalam. poza tym zakupy w lidlu za 40zl, w tym 10zl poszlo na kocie jedzenie.
|
#979 |
|
kobieta za ladą
|
zetafon?co jest???
|
#980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Że dojdziecie do porozumienia. ![]() Gdybyś chciała się wygadać, to pisz. Pisz ile wlezie.
|
|
|
#981 |
|
Zakorzenienie
|
poklocilam sie z tżtem, wyszlam na chwile zeby ochłonąć i jak wrocilam to tż siedzial w kuchni z jakas laska(podobno z liceum znajoma) i zadowolony pije drinki z nia.a dzis jeszcze rozwalil nasze auto (3 raz w ciagu roku).podsumowując to tak:
-tż nie wspiera mnie psychicznie -nie pomaga w domu -ciagle jeczy -olewa mnie -robi mi specjalnie na zlosc -zostawia wszystko na mojej glowie nie mam sily do niego i widze ze powoli ma mnie gdzies.
|
#982 |
|
Zadomowienie
|
u mnie humor już troche lepszy, bo wieczór spędzam w towarzystwie Notting Hill i owocowych rożków (foto poniżej
). mniam!iija-ja oczywiście będę. mam nadzieję że terminowo też się spasujemy- mi np. najlepiej pasowałby weekend 25-26 czerwca, a Wam jak? kash- gdzie foty ze spotkania? nadia- dopiero teraz zobaczyłam, że molestujesz tż owocnego molestowania żyję!haniula- szkoda tych egzaminów, ale będą poprawki damy sobie radę![]() bordowa- gratuluję udanej sprzedaży, u mnie niestety nic nie idzie;/ co do szynki to może jakieś damie z worka? kawałki szynki, ziemniaki, pieczarki, cebulka i przyprawy? ![]() kraven- pochwal się zakupcami ![]() dodaja- ja sie pocieszam że już niedługo i koniec. nie płacz maleńka i u mnie też leje. cały dzień. aż się nie chce w okno patrzeć![]() talu- serio, serio jesteś z czewy? mi się podoba nawet bardzo. poznałam tu naprawdę fajnych ludzi, poukładałam życie nawet myślę żeby tu zostać "na dłużej" a teraz gdzie mieszkasz? no i oczywiście czy czasem tu przyjeżdzasz?
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
|
|
|
#983 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam nadzieje ze decyzja jaka podejmiesz bedzie dla Ciebie dobra, moze uda sie Wam dogadac czego Ci zycze
|
|
|
|
|
#984 |
|
Zadomowienie
|
zetafon- współczuję kochana. wiadomo w związku zdarzają się lepsze i gorsze chwile. mam nadzieję, że Twój mąż zrozumie swój błąd i przemyśli swoje zachowanie. i powtarzam za iija pisz, pisz ile wlezie. jesteśmy tu dla Ciebie.
a próbowałaś z nim rozmawiać?
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
|
|
|
#985 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Teraz w Bydgoszczy, wyjechalam na studia i mi sie zostalo, czasem mam mysli zeby po specce wrocic ale to zalezy tez od TZ, nie tylko ode mnie Pewnie ze przyjezdzam, rodzine odwiedzam I mlodszy braciszek zostal i wybral czewe do studiowania
|
|
|
|
|
#986 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale ta sytuacja z laską - przegięcie! Nie ważne, znajoma czy nie!
|
|
#987 |
|
Zakorzenienie
|
Zetafon
Pisz tak jak dziewczyny mówią lub pw ![]() Ssnow to Ty się też piszesz na śląskie spotkanie ? Dziewczyny - piszcie kiedy Wam pauje, próbujmy coś ustalić Zetafon - Ciebie też widzę na spotkaniu, poprawimy Ci humor i zaradzimy Zawsze możemy podjechać i go... Grrr wkurzyłam się normalnie... ja rozumie złośliwości itd (skąd to znam ) ale bez przesady!!
Edytowane przez Nadia5 Czas edycji: 2011-05-28 o 22:08 |
|
|
|
#988 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- Pewnie, jeśli tylko termin będzie pasował Egzaminy mam 13, 16, 17 i 20 czerwca, ale jak dobrze pójdzie to dwa ostatnie zalicze w zerówkach. Nie wiem kiedy obrona, myślę że pierwsza połowa lipca a kiedy ustałamy wstępny termin?
|
|
|
|
#989 |
|
Zakorzenienie
|
Zetafon szkoda, że TŻ się tak zachowuje. Mam nadzieje,ze jeszcze nie wszystko przekreślone.
Zakupami pochwale się jutro bo teraz już światło nie to.
|
#990 |
|
Zadomowienie
|
Pewnie, jeśli tylko termin będzie pasował
Egzaminy mam 13, 16, 17 i 20 czerwca, ale jak dobrze pójdzie to dwa ostatnie zalicze w zerówkach. Nie wiem kiedy obrona, myślę że pierwsza połowa lipca a kiedy ustalamy wstępny termin?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:01.

ale sie nagadałyśmy 

, no ale najważniejsze, że masz już wydrukowane i już odetchnęłaś, pamiętam swojego stresa jak oddawałam pracę brr, dobrze, że już nigdy więcej
Mam nadzieje ze leczenie pomoze i wyniki z poniedzialkowego wymazu bede o wiele lepsze, Mamie sie poprawi i co najwazniejsze - zebys znow mogla Ja odwiedzac