Krakowianki - część XI - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-29, 17:33   #2611
zagubiona_w_swoich_snach
Zakorzenienie

Dot.: Krakowianki - część XI

jest ktos chetny na jeszcze dwie mgielki VS ? zamowienie w klubie
zagubiona_w_swoich_snach jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 18:09   #2612
HulaGirl
Zakorzenienie

GG do HulaGirl

Cytat:
Napisane przez zagubiona_w_swoich_snach Pokaż wiadomość
jest ktos chetny na jeszcze dwie mgielki VS ? zamowienie w klubie
nie kuś bo je oglądam już którys raz
jedna mnie kusi... bo 2 inne które bym chciała już zajęte
HulaGirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 18:12   #2613
zagubiona_w_swoich_snach
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez HulaGirl Pokaż wiadomość
nie kuś bo je oglądam już którys raz
jedna mnie kusi... bo 2 inne które bym chciała już zajęte
To bierz jedną! Tanio...upały będą...mgiełki akurat idealne
zagubiona_w_swoich_snach jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 18:19   #2614
Malla
Nie depcze krokusów

Hula - jak coś, to możemy się wymienić na jakąś

podobno są fajne
Stary 2011-05-29, 18:29   #2615

Posprzątałam, posegregowałam notatki, zrobiłam obiad, spakowałam się w miarę. Czyli od razu wiadomo, że jutro mam kolokwium Kolokwium lekko powiedziane, bo przygotowanie materiału z ponad 300 stron kwalifikuje się raczej do egzaminu

Chcę już być po, mieć z głowy socjologię i jechać po południu do domu. A teraz idę do sąsiadek na 5 minut i wracam powtarzać dalej materiał. I chyba już do zobaczenia jutro wieczorem
ville jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 18:50   #2616
kasiencja
Pani Buka

Cytat:
Napisane przez MyLastHope Pokaż wiadomość
tylko ja nie byłam nigdy na nic uczulona (opócz kilku rzeczy spożywczych będąc dzieckiem) ale możliwe, że teraz coś mi się uaktywniło, bo objawy nasilają się jak wychodzę na zewnątrz. Kichanie, smarkanie, masakra... a przeziębiona nie jestem więc faktycznie może to pyłków wina

i tak myślałam, że trzeba będzie to sprawdzić i porobić testy, ale to właśnie chyba na jesień, jak już przestanie pylić...
niestety alergia może się uaktywnić w każdym wieku :/
sprawdź sobie w kalendarzu co teraz pyli i zrób na jesień testy

Ville - też mam jutro kolosa i to ze swojego znienawidzonego przedmiotu trzymam za Ciebie kciuki

kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 19:07   #2617
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Ecrulo, jak Ci spasuje BB Cream, to daj znać, ja zamówiłam sobie Misshę, poużywam może jeszcze Shillsa i zobaczę, ale sądzę, że będzie do odsprzedania

---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ----------

Cytat:
Napisane przez ville Pokaż wiadomość

Chcę już być po, mieć z głowy socjologię i jechać po południu do domu. A teraz idę do sąsiadek na 5 minut i wracam powtarzać dalej materiał. I chyba już do zobaczenia jutro wieczorem

Doskonale wiem, że socjologia to nuda, miałam ją przez 3 lata Cieszę się, że teraz studiuję ekonomię z informatyką

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 19:29   #2618
HulaGirl
Zakorzenienie

GG do HulaGirl

ja się ucze bo też się zaczynaja kolosy a jutro o 7 rano mam być w wieliczce bo praktyki mam więc dzien na naukę odpada... ale przynajmniej wieczorem idę kupić sobie sukienkę w House 40% taniej

---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ----------

o i własnie chciałam się wypowiedzieć na temat Coastala ale się nie wypowiem... nei bede sobie psuła tak pięknego dnia
Stary 2011-05-29, 19:46   #2619
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
o i własnie chciałam się wypowiedzieć na temat Coastala ale się nie wypowiem... nei bede sobie psuła tak pięknego dnia
A ja bym prosiła bez takich niedopowiedzeń...

Nie poplątały Ci się wątki z klubu?
Stary 2011-05-29, 20:00   #2620
HulaGirl
Zakorzenienie

GG do HulaGirl

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
A ja bym prosiła bez takich niedopowiedzeń...

Nie poplątały Ci się wątki z klubu?

Malla bo musiałabym być niemiła jakbym sie wypowiedziała bo kurcze nie siedze na wizażu i nie czekam tylko żeby odpisywać tylko mam ycie swoje prywatne i obowiązki, a to że komp chodzi cały czas włączony i jestem na wizażu zalogowana to mój grzech
a postanowiłam sobie że nie chce znowu wychodzić na wredną sucz więc się nie wypowiem
(oto i moja nielogiczna filozofia)

ale że jak poplątaly ?
Stary 2011-05-29, 20:06   #2621
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
Malla bo musiałabym być niemiła jakbym sie wypowiedziała bo kurcze nie siedze na wizażu i nie czekam tylko żeby odpisywać tylko mam ycie swoje prywatne i obowiązki, a to że komp chodzi cały czas włączony i jestem na wizażu zalogowana to mój grzech
a postanowiłam sobie że nie chce znowu wychodzić na wredną sucz więc się nie wypowiem
(oto i moja nielogiczna filozofia)

ale że jak poplątaly ?
No daj spokój, co by to było zamówienie bez fochów
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 20:07   #2622
HulaGirl
Zakorzenienie

GG do HulaGirl

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
No daj spokój, co by to było zamówienie bez fochów

tu diable nie mów takich rzeczy:P
Hula jest grzeczną dziewczynką i będzie trzymać język za zębami

i Hula teraz grzecznie wysłała projekt panu doktorkowi i zabiera się za kolejny
Stary 2011-05-29, 20:10   #2623
kasiencja
Pani Buka

oj oj, ja chyba wiem o co chodzi. ale rozumiem i jedną i drugą stronę jasne, że się nie siedzi ciągle na Wizażu i można przegapić wszelkie "szybkie akcje", ale skoro to miała być taka ostatnia szansa, to nie dziwię się, że dziewczyny nie chciały tego znowu przeciągać [chociaż rzeczywiście - więcej osób mogło po prostu napisać, że rezygnują i koniec]. także im szybciej to skończymy, zrealizujemy i zapomnimy o tym, tym lepiej

kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 20:13   #2624
HulaGirl
Zakorzenienie

GG do HulaGirl

dlatego tez ja nic nie mówię już złego i wogóle bo nie chce żeby było jak z Elfem
Stary 2011-05-29, 20:20   #2625
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
oj oj, ja chyba wiem o co chodzi. ale rozumiem i jedną i drugą stronę jasne, że się nie siedzi ciągle na Wizażu i można przegapić wszelkie "szybkie akcje", ale skoro to miała być taka ostatnia szansa, to nie dziwię się, że dziewczyny nie chciały tego znowu przeciągać [chociaż rzeczywiście - więcej osób mogło po prostu napisać, że rezygnują i koniec]. także im szybciej to skończymy, zrealizujemy i zapomnimy o tym, tym lepiej
Ja w sumie też

W ogóle, bardzo miłe było to, że Ola się pofatygowała z smsami

http://www.studiujesz-kserujesz.pl/akcja.html ksero darmo do 20 kartek.

Edytowane przez cholernarejestracja
Czas edycji: 2011-05-29 o 20:31
Stary 2011-05-29, 20:49   #2626
ecrulo
moderatorka też wizażanka

Mam klipsy:

emilki
kasiencji
blair witch
oli_gie
MyLastHope

I uciekam do swoich obowiązków

Jutro Was nadrobię.

Wymianka Nowe buty oraz ciszuki
ecrulo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 20:52   #2627
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Mam zadanie obliczenia RRSO w banku Deutsche Bank PBC, przy kredycie 300 000zł, bez wkładu własnego, z miesięczna spłatą na 40 lat. Umie któraś mi powiedzieć, skąd wezmę oprocentowanie (marżę i prowizję + dodatkowe koszty mam) kredytu? I jak policzę miesięczną ratę? I skąd wziąć RRSO?

Na stronie Deutsche nie mogę nic znaleźć ;/

Ok, RRSO obliczę sobie sama, ale muszę mieć oprocentowanie kredytu

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

Edytowane przez trustmyself
Czas edycji: 2011-05-29 o 20:58
Stary 2011-05-29, 21:12   #2628
ola_gie
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ----------

A ja w ogóle nie wiem o co chodzi, a chętnie się dowiem.

Tak właśnie.
ola_gie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 21:17   #2629
granatowo
Zadomowienie

Wiem, że wrażenia z meczu nie szczególnie Was interesują, więc ograniczę się tylko do tego, że przegraliśmy. I że było 0:3, dość przeciągane, więc musieliśmy wyjść w połowie trzeciego seta. A szkoda, bo końcówka była bardzo emocjonująca - BartmanShow (mama ma do mnie darmowe, więc położyła tel koło tv i wysłuchałam reszty meczu już w aucie ). Przegrali 37:35, a normalnie gra się do 25, więc naprawdę były emocje

Droga do Katowic była nieciekawa. Kuba naprawdę się starał, bo deszcz zacinał, było ślisko, ale byłam przed klubem za piętnaście dziewiąta

Do 22 siedzieliśmy z dwójką znajomych i obserwowaliśmy szał przygotowawczy (biedne kelnerki i kucharze). Wszyscy wili się jak mogli a my w boksie, popijając drinki, obserwowaliśmy całe zamieszanie.

Po 22 zaczęli schodzić się goście. Część klubu była wydzielona i zamknięta dla ludzi z Universalu, organizatorów Eski i sponsorów czyli Stock'a i Hoop'u. Nikogo tam nie znałam

Pierwszą znaną osobą, która się pojawiła była Paula Marciniak. Ta psedogwiazdka znana z mocno roznegliżowanych występów w więzieniach Nawet nie jest taka brzydka na żywo jak w TV

Potem przyszła Ewa Szabatin Miała piękną, koronką, kremową sukienkę i rozpuszczone włosy. Wyglądała prześlicznie i ładnie się uśmiechała, do mnie też

Z tańczących gwiazd była jeszcze Edyta Herbuś. Śliczny makijaż, świetna figura, baaardzo sympatyczna!
+ Wojtek Łozowski (na żywo jest równie brzydki i gruby ), wokalista Papa Dance, stary chłop i Ewa Farna Jest prześmieszna, przezabawna i przesympatyczna. Nawet mnie wyściskała i nie bardzo wiem za co

Z aktorów była Magda Schejbal z tym swoim góralem. Też fajnie wyglądała, chociaż miała bardzo mocny makijaż. Sprawiała wrażenie wyniosłej i oschłej. Szkoda, bo ją lubiłam.
Był też Przemek Cypriański. Super ubrany, w bielutkiej koszuli i czarnej kamizelce, pod krawatem. Bardzo stylowo wyglądał. Przystojny jest, chociaż mojego wzrostu

Ale największą gwiazdą był Radek Majdan Dotąd ani mnie ziębił ani parzył. Zdecydowanie wizualnie nie mój typ, ale na żywo... jest naprawdę szarmancki! Taktowny, uprzejmy i świetnie pachniał

Pamiętam, że był jeszcze ten młody Królikowski (Antek?), siostry Melosik, Sonia Bohosiewicz (ale napompowana! a tak ją lubiłam), Kukulska, Chylińska i kilka osób, które znam z buzi, ale nie wiem jak się nazywają

Generalnie głupio mi było robić zdjęcia, bo w klubie było ciemno, więc trzeba było używać lampy, ale wtedy ludzie się odwracali w moją stronę i tak namolnie się czułam.
Dostaliśmy surowy zakaz robienia zdjęć z papierosem, drinkiem, jedzeniem i 3godziny po rozpoczęciu imprezy (czyli gdy towarzystwo zaczynało szaleć). To ponoć standard na takich afterach.

Jestem mile zaskoczona kulturą osobistą tych gwiazdek. Każdy (poza Schejbal) był taki swój, taki życzliwy. Pogadał, pośmiał się. Na poziomie. Nie spili się, nie upalili. Po prostu dobrze się bawili, potańczyli (Herbuś ), posiedzieli w boksach, pogadali. Impreza taka jak nasze w grupach bardziej zorganizowanych, typu bal magistra.
Jednak mimo to, ta impreza była dla mnie tak męcząca, że chciałam już stamtąd wyjść. Najchętniej to wgapiałabym się w nich non stop, ale no nie wypadało Więc próbowałam robić te zdjęcia, co też mnie stresowało. Te kelnerki też tak nerwowo biegały po salach, menago cały czas panikowała. Chyba mi się udzielał ten nastrój, mimo, że ja tam przecież incognito byłam.

Jak dostanę zdjęcia to wrzucę kilka do klubu.

Podsumowując: ekscesów nie było, na wakacje nie zarobię sprzedając jakąś plotkę do szmatławców

Ola, ja się nie zdecyduję na Coastala, nie mam czasu, żeby wejść w zupełnie nowy dla mnie temat. Przepraszam Ale było mi bardzo miło, gdy dostałam smsa

I jeszcze Wam powiem, jakie cudne życie mają siatkarze
W środę lecą do Brazylii, gdzie w weekend grają dwa mecze. Potem lecą do Puerto Rico i w kolejny weekend grają 2 spotkania a stamtąd lecą do USA i grają znów 3 mecze. Po 3 tygodniach wracają do Polski i w Katowicach zagrają dwa mecze rewanżowe z Brazylią, na których znów ich spotkam na żywo
Więc za miesiąc znów zobaczę mojego Bartmana, ale on w tym czasie zdąży przelecieć pół świata a ja zakuję do 5 egzaminów

Ah Cholerko, mój Kuba też piecze Twoje ciasto bananowe. Już jest w piekarniku Jednak przeraża go ten moment puszczenia brytfanki z 50cm na ziemię. Dopytuje czy Ci się nic nie pomyliło

Edytowane przez granatowo
Czas edycji: 2011-05-29 o 21:24
granatowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 21:17   #2630
MyLastHope
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ecrulo Pokaż wiadomość
Mam klipsy:

emilki
kasiencji
blair witch
oli_gie
MyLastHope

I uciekam do swoich obowiązków

Jutro Was nadrobię.
to daj znać jak można odebrać, bo Ty teraz jeszcze bardziej zajęta kobita jesteś trzymaj się

dietetyk, kucharz, nieuleczalna kociara, początkująca biegaczka, fascynatka siłowni i treningu funkcjonalnego

MyLastHope jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 21:21   #2631
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Cytat:
Napisane przez granatowo Pokaż wiadomość
Wiem, że wrażenia z meczu nie szczególnie Was interesują, więc ograniczę się tylko do tego, że przegraliśmy. I że było 0:3, dość przeciągane, więc musieliśmy wyjść w połowie trzeciego seta. A szkoda, bo końcówka była bardzo emocjonująca - BartmanShow (mama ma do mnie darmowe, więc położyła tel koło tv i wysłuchałam reszty meczu już w aucie ). Przegrali 37:35, a normalnie gra się do 25, więc naprawdę były emocje

Droga do Katowic była nieciekawa. Kuba naprawdę się starał, bo deszcz zacinał, było ślisko, ale byłam przed klubem za piętnaście dziewiąta

Do 22 siedzieliśmy z dwójką znajomych i obserwowaliśmy szał przygotowawczy (biedne kelnerki i kucharze). Wszyscy wili się jak mogli a my w boksie, popijając drinki, obserwowaliśmy całe zamieszanie.

Po 22 zaczęli schodzić się goście. Część klubu była wydzielona i zamknięta dla ludzi z Universalu, organizatorów Eski i sponsorów czyli Stock'a i Hoop'u. Nikogo tam nie znałam

Pierwszą znaną osobą, która się pojawiła była Paula Marciniak. Ta psedogwiazdka znana z mocno roznegliżowanych występów w więzieniach Nawet nie jest taka brzydka na żywo jak w TV

Potem przyszła Ewa Szabatin Miała piękną, koronką, kremową sukienkę i rozpuszczone włosy. Wyglądała prześlicznie i ładnie się uśmiechała, do mnie też

Z tańczących gwiazd była jeszcze Edyta Herbuś. Śliczny makijaż, świetna figura, baaardzo sympatyczna!
+ Wojtek Łozowski (na żywo jest równie brzydki i gruby ), wokalista Papa Dance, stary chłop i Ewa Farna Jest prześmieszna, przezabawna i przesympatyczna. Nawet mnie wyściskała i nie bardzo wiem za co

Z aktorów była Magda Schejbal z tym swoim góralem. Też fajnie wyglądała, chociaż miała bardzo mocny makijaż. Sprawiała wrażenie wyniosłej i oschłej. Szkoda, bo ją lubiłam.
Był też Przemek Cypriański. Super ubrany, w bielutkiej koszuli i czarnej kamizelce, pod krawatem. Bardzo stylowo wyglądał. Przystojny jest, chociaż mojego wzrostu

Ale największą gwiazdą był Radek Majdan Dotąd ani mnie ziębił ani parzył. Zdecydowanie wizualnie nie mój typ, ale na żywo... jest naprawdę szarmancki! Taktowny, uprzejmy i świetnie pachniał

Pamiętam, że był jeszcze ten młody Królikowski (Antek?), siostry Melosik, Sonia Bohosiewicz (ale napompowana! a tak ją lubiłam), Kukulska, Chylińska i kilka osób, które znam z buzi, ale nie wiem jak się nazywają

Generalnie głupio mi było robić zdjęcia, bo w klubie było ciemno, więc trzeba było używać lampy, ale wtedy ludzie się odwracali w moją stronę i tak namolnie się czułam.
Dostaliśmy surowy zakaz robienia zdjęć z papierosem, drinkiem, jedzeniem i 3godziny po rozpoczęciu imprezy (czyli gdy towarzystwo zaczynało szaleć). To ponoć standard na takich afterach.

Jestem mile zaskoczona kulturą osobistą tych gwiazdek. Każdy (poza Schejbal) był taki swój, taki życzliwy. Pogadał, pośmiał się. Na poziomie. Nie spili się, nie upalili. Po prostu dobrze się bawili, potańczyli (Herbuś ), posiedzieli w boksach, pogadali. Impreza taka jak nasze w grupach bardziej zorganizowanych, typu bal magistra.
Jednak mimo to, ta impreza była dla mnie tak męcząca, że chciałam już stamtąd wyjść. Najchętniej to wgapiałabym się w nich non stop, ale no nie wypadało Więc próbowałam robić te zdjęcia, co też mnie stresowało. Te kelnerki też tak nerwowo biegały po salach, menago cały czas panikowała. Chyba mi się udzielał ten nastrój, mimo, że ja tam przecież incognito byłam.

Jak dostanę zdjęcia to wrzucę kilka do klubu.

Podsumowując: ekscesów nie było, na wakacje nie zarobię sprzedając jakąś plotkę do szmatławców
Zazdroszczę Ja byłam tylko raz w Operze w Wawce, jak grupka z Tańca z gwiazdami akurat się bawiła, m.in. Kochanek, etc.

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

Stary 2011-05-29, 22:25   #2632
jojla
Zakorzenienie

Heeej ostatnio mam tylko czas Was nadrabiać

Cytat:
Napisane przez ola_gie Pokaż wiadomość

Posłałam do: Lalaith, Ecrulo, Cholerki, Blair, Sabbry, Mmmmmm, Malli, Gg, Bajecznej, Jojli, Granatowej, SdC i Shiru
Cytat:
Akcje o północy są najlepsze teraz mnie wszystkie znienawidzą, że je odrywam kretyńskimi smsami od interesujących, typowo północnych zajęć
Kochana ogromne dzięki za smsa Przepraszam, że bez odzewu z mojej strony ale byłam wczoraj zajęta a potem zapomniałam

Granatowo super, że udało się zaliczyć obie imprezy I zazdroszczę

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 22:26   #2633
cholernarejestracja
Copyraptor

Granatowo, nic mi się nie pomyliło, niech rąbnie śmiało ja ostatnio każdym ciastem rzucam już, na wszelki wypadek.
Stary 2011-05-29, 22:27   #2634
HulaGirl
Zakorzenienie

GG do HulaGirl

i co to rzucanie tak naprawde daje?

wogóle moje 2 dobre kolezanki dzisiaj podpisały wypowiedzenie w pracy moze czas żebym ja też spadała z kina
Stary 2011-05-29, 22:32   #2635
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
i co to rzucanie tak naprawde daje?

wogóle moje 2 dobre kolezanki dzisiaj podpisały wypowiedzenie w pracy moze czas żebym ja też spadała z kina
Ciasto wtedy nie opada, ale nie pamiętam jak to dokładnie działa coś z pęcherzykami powietrza
Stary 2011-05-29, 22:35   #2636
ola_gie
Zakorzenienie

Hula, możesz mi wyjaśnić, o co Ci chodziło z Coastalem?

Tak właśnie.
Stary 2011-05-29, 22:36   #2637
HulaGirl
Zakorzenienie

GG do HulaGirl

Cytat:
Hula, możesz mi wyjaśnić, o co Ci chodziło z Coastalem?

Olu to nie było nic skierowanego do Ciebie jeżeli o to Ci chodzi

ale napisze na PW zeby tutaj nie śmiecić
Stary 2011-05-29, 22:44   #2638
ola_gie
Zakorzenienie

O to mi chodzi już ok

Tak właśnie.
Stary 2011-05-30, 00:20   #2639
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
Na stronie Deutsche nie mogę nic znaleźć ;/
Bo oprocentowanie ustalamy indywidualnie, wynegocjowana stopa stała plus WIBOR/EURIBOR plus ew. pomostówka.
Stary 2011-05-30, 05:21   #2640
HulaGirl
Zakorzenienie

GG do HulaGirl

co to za chora pora żeby wstawać

no ale za 20min muszę wyjść z domu;/
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości