|
|
#2612 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowianki - część XI
Cytat:
![]() jedna mnie kusi... bo 2 inne które bym chciała już zajęte
|
|
|
|
|
#2613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tanio...upały będą...mgiełki akurat idealne ![]()
|
|
#2614 |
|
Nie depcze krokusów
|
Hula - jak coś, to możemy się wymienić na jakąś
podobno są fajne
|
|
#2615 |
|
Zakorzenienie
|
Posprzątałam, posegregowałam notatki, zrobiłam obiad, spakowałam się w miarę. Czyli od razu wiadomo, że jutro mam kolokwium
Kolokwium lekko powiedziane, bo przygotowanie materiału z ponad 300 stron kwalifikuje się raczej do egzaminu Chcę już być po, mieć z głowy socjologię i jechać po południu do domu. A teraz idę do sąsiadek na 5 minut i wracam powtarzać dalej materiał. I chyba już do zobaczenia jutro wieczorem
|
|
|
|
#2616 | |
|
Pani Buka
|
Cytat:
sprawdź sobie w kalendarzu co teraz pyli i zrób na jesień testy Ville - też mam jutro kolosa i to ze swojego znienawidzonego przedmiotu trzymam za Ciebie kciuki
|
|
#2617 | |
|
Zakorzenienie
|
Ecrulo, jak Ci spasuje BB Cream, to daj znać, ja zamówiłam sobie Misshę, poużywam może jeszcze Shillsa i zobaczę, ale sądzę, że będzie do odsprzedania
![]() ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- Cytat:
Doskonale wiem, że socjologia to nuda, miałam ją przez 3 lata Cieszę się, że teraz studiuję ekonomię z informatyką
|
|
#2618 |
|
Zakorzenienie
|
ja się ucze bo też się zaczynaja kolosy a jutro o 7 rano mam być w wieliczce bo praktyki mam więc dzien na naukę odpada... ale przynajmniej wieczorem idę kupić sobie sukienkę w House 40% taniej
![]() ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- o i własnie chciałam się wypowiedzieć na temat Coastala ale się nie wypowiem... nei bede sobie psuła tak pięknego dnia
|
|
|
|
#2619 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Nie poplątały Ci się wątki z klubu?
|
|
|
#2620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Malla bo musiałabym być niemiła jakbym sie wypowiedziała ![]() a postanowiłam sobie że nie chce znowu wychodzić na wredną sucz więc się nie wypowiem ![]() (oto i moja nielogiczna filozofia) ale że jak poplątaly ?
|
|
|
|
|
#2621 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2622 |
|
Zakorzenienie
|
tu diable nie mów takich rzeczy:P Hula jest grzeczną dziewczynką i będzie trzymać język za zębami ![]() i Hula teraz grzecznie wysłała projekt panu doktorkowi i zabiera się za kolejny
|
|
|
|
#2623 |
|
Pani Buka
|
oj oj, ja chyba wiem o co chodzi. ale rozumiem i jedną i drugą stronę
jasne, że się nie siedzi ciągle na Wizażu i można przegapić wszelkie "szybkie akcje", ale skoro to miała być taka ostatnia szansa, to nie dziwię się, że dziewczyny nie chciały tego znowu przeciągać [chociaż rzeczywiście - więcej osób mogło po prostu napisać, że rezygnują i koniec]. także im szybciej to skończymy, zrealizujemy i zapomnimy o tym, tym lepiej
|
#2624 |
|
Zakorzenienie
|
dlatego tez ja nic nie mówię już złego i wogóle bo nie chce żeby było jak z Elfem
![]() ![]()
|
|
|
|
#2625 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
W ogóle, bardzo miłe było to, że Ola się pofatygowała z smsami http://www.studiujesz-kserujesz.pl/akcja.html ksero darmo do 20 kartek.
Fanpage z moimi rysunkami, które pewnie już gdzieś widziałaś w internecie, tylko nie wiedziałaś, że to moje. Edytowane przez cholernarejestracja Czas edycji: 2011-05-29 o 20:31 |
|
|
|
|
#2626 |
|
moderatorka też wizażanka
|
Mam klipsy:
emilki kasiencji blair witch oli_gie MyLastHope I uciekam do swoich obowiązków ![]() Jutro Was nadrobię. |
|
|
|
#2627 |
|
Zakorzenienie
|
Mam zadanie obliczenia RRSO w banku Deutsche Bank PBC, przy kredycie 300 000zł, bez wkładu własnego, z miesięczna spłatą na 40 lat. Umie któraś mi powiedzieć, skąd wezmę oprocentowanie (marżę i prowizję + dodatkowe koszty mam) kredytu?
I jak policzę miesięczną ratę? I skąd wziąć RRSO? Na stronie Deutsche nie mogę nic znaleźć ;/ Ok, RRSO obliczę sobie sama, ale muszę mieć oprocentowanie kredytu
Narysuj mnie Pociągnij kreskę Dodaj uczucia Stwórz... To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście. Edytowane przez trustmyself Czas edycji: 2011-05-29 o 20:58 |
|
|
|
#2628 |
|
Zakorzenienie
|
A ja w ogóle nie wiem o co chodzi, a chętnie się dowiem.
|
#2629 |
|
Zadomowienie
|
Wiem, że wrażenia z meczu nie szczególnie Was interesują, więc ograniczę się tylko do tego, że przegraliśmy. I że było 0:3, dość przeciągane, więc musieliśmy wyjść w połowie trzeciego seta. A szkoda, bo końcówka była bardzo emocjonująca - BartmanShow (mama ma do mnie darmowe, więc położyła tel koło tv i wysłuchałam reszty meczu już w aucie
). Przegrali 37:35, a normalnie gra się do 25, więc naprawdę były emocje Droga do Katowic była nieciekawa. Kuba naprawdę się starał, bo deszcz zacinał, było ślisko, ale byłam przed klubem za piętnaście dziewiąta Do 22 siedzieliśmy z dwójką znajomych i obserwowaliśmy szał przygotowawczy (biedne kelnerki i kucharze). Wszyscy wili się jak mogli a my w boksie, popijając drinki, obserwowaliśmy całe zamieszanie. Po 22 zaczęli schodzić się goście. Część klubu była wydzielona i zamknięta dla ludzi z Universalu, organizatorów Eski i sponsorów czyli Stock'a i Hoop'u. Nikogo tam nie znałam ![]() Pierwszą znaną osobą, która się pojawiła była Paula Marciniak. Ta psedogwiazdka znana z mocno roznegliżowanych występów w więzieniach ![]() Potem przyszła Ewa Szabatin ![]() Z tańczących gwiazd była jeszcze Edyta Herbuś. Śliczny makijaż, świetna figura, baaardzo sympatyczna! + Wojtek Łozowski (na żywo jest równie brzydki i gruby ), wokalista Papa Dance, stary chłop i Ewa Farna Z aktorów była Magda Schejbal z tym swoim góralem. Też fajnie wyglądała, chociaż miała bardzo mocny makijaż. Sprawiała wrażenie wyniosłej i oschłej. Szkoda, bo ją lubiłam. Był też Przemek Cypriański. Super ubrany, w bielutkiej koszuli i czarnej kamizelce, pod krawatem. Bardzo stylowo wyglądał. Przystojny jest, chociaż mojego wzrostu ![]() Ale największą gwiazdą był Radek Majdan Pamiętam, że był jeszcze ten młody Królikowski (Antek?), siostry Melosik, Sonia Bohosiewicz (ale napompowana! a tak ją lubiłam), Kukulska, Chylińska i kilka osób, które znam z buzi, ale nie wiem jak się nazywają ![]() Generalnie głupio mi było robić zdjęcia, bo w klubie było ciemno, więc trzeba było używać lampy, ale wtedy ludzie się odwracali w moją stronę i tak namolnie się czułam. Dostaliśmy surowy zakaz robienia zdjęć z papierosem, drinkiem, jedzeniem i 3godziny po rozpoczęciu imprezy (czyli gdy towarzystwo zaczynało szaleć). To ponoć standard na takich afterach. Jestem mile zaskoczona kulturą osobistą tych gwiazdek. Każdy (poza Schejbal) był taki swój, taki życzliwy. Pogadał, pośmiał się. Na poziomie. Nie spili się, nie upalili. Po prostu dobrze się bawili, potańczyli (Herbuś Jednak mimo to, ta impreza była dla mnie tak męcząca, że chciałam już stamtąd wyjść. Najchętniej to wgapiałabym się w nich non stop, ale no nie wypadało Więc próbowałam robić te zdjęcia, co też mnie stresowało. Te kelnerki też tak nerwowo biegały po salach, menago cały czas panikowała. Chyba mi się udzielał ten nastrój, mimo, że ja tam przecież incognito byłam.Jak dostanę zdjęcia to wrzucę kilka do klubu. Podsumowując: ekscesów nie było, na wakacje nie zarobię sprzedając jakąś plotkę do szmatławców Ola, ja się nie zdecyduję na Coastala, nie mam czasu, żeby wejść w zupełnie nowy dla mnie temat. Przepraszam ![]() I jeszcze Wam powiem, jakie cudne życie mają siatkarze ![]() W środę lecą do Brazylii, gdzie w weekend grają dwa mecze. Potem lecą do Puerto Rico i w kolejny weekend grają 2 spotkania a stamtąd lecą do USA i grają znów 3 mecze. Po 3 tygodniach wracają do Polski i w Katowicach zagrają dwa mecze rewanżowe z Brazylią, na których znów ich spotkam na żywo Więc za miesiąc znów zobaczę mojego Bartmana, ale on w tym czasie zdąży przelecieć pół świata a ja zakuję do 5 egzaminów Ah Cholerko, mój Kuba też piecze Twoje ciasto bananowe. Już jest w piekarniku
Czasami musisz zapomnieć, jak się czujesz, przypomnieć sobie, na co zasługujesz i przedzierać się do przodu. Edytowane przez granatowo Czas edycji: 2011-05-29 o 21:24 |
|
|
|
#2630 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
trzymaj się
|
|
#2631 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja byłam tylko raz w Operze w Wawce, jak grupka z Tańca z gwiazdami akurat się bawiła, m.in. Kochanek, etc.
|
|
#2632 | ||
|
Zakorzenienie
|
Heeej
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Granatowo super, że udało się zaliczyć obie imprezy I zazdroszczę
|
|
#2633 |
|
Copyraptor
|
Granatowo, nic mi się nie pomyliło, niech rąbnie śmiało
ja ostatnio każdym ciastem rzucam już, na wszelki wypadek.
|
|
|
|
#2634 |
|
Zakorzenienie
|
i co to rzucanie tak naprawde daje
?wogóle moje 2 dobre kolezanki dzisiaj podpisały wypowiedzenie w pracy moze czas żebym ja też spadała z kina
|
|
|
|
#2635 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
coś z pęcherzykami powietrza |
|
|
|
|
#2636 |
|
Zakorzenienie
|
Hula, możesz mi wyjaśnić, o co Ci chodziło z Coastalem?
|
#2637 |
|
Zakorzenienie
|
Olu to nie było nic skierowanego do Ciebie jeżeli o to Ci chodzi ![]() ale napisze na PW zeby tutaj nie śmiecić
|
|
|
|
#2638 |
|
Zakorzenienie
|
O to mi chodzi
już ok
|
#2639 |
|
Nie depcze krokusów
|
Bo oprocentowanie ustalamy indywidualnie, wynegocjowana stopa stała plus WIBOR/EURIBOR plus ew. pomostówka.
|
|
#2640 |
|
Zakorzenienie
|
co to za chora pora żeby wstawać
no ale za 20min muszę wyjść z domu;/ |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:07.

zamowienie w klubie 

Kolokwium lekko powiedziane, bo przygotowanie materiału z ponad 300 stron kwalifikuje się raczej do egzaminu 

I jak policzę miesięczną ratę? I skąd wziąć RRSO? 

moze czas żebym ja też spadała z kina