|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4801 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;27178963]dokladnie
a dieta polega na tym ze zrez wszysto i.... czekasz na CUD |
|
|
|
#4802 |
|
Lux Mundi
|
Nava - jesteś najlepsza
![]() Umarłam, że śmiechu ![]()
|
|
#4803 |
|
Konto usunięte
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;27178963]dokladnie
a dieta polega na tym ze zrez wszysto i.... czekasz na CUD dopomagam temu cudowi dziś mój jadłospis składał sie z: świeżego ananasa, lodów, meksykańskiego fast foodu i karmelowego popcornu. Jak nic 3kilo w dółZ takich spostrzeżeń: ponieważ zaciekawiło mnie jak rosną ananasy odkryłam pewną ciekawostkę. Praktycznie w każdym języku ananas to ananas (francuski, niemiecki, włoski, hiszpański, niemiecki...) jedynie nie po angielsku takie absurdalne mi sie to wydało
|
|
|
|
#4804 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() moze tak winko na trawienie? tak jeszcze zeby samo przyszlo do lozka
|
|
|
|
|
#4805 |
|
Zakorzenienie
|
Ufff," jezdem". Powiem Wam, że spotkania wrocławskie się rozwijają. Właśnie wróciłam lekko chwiejnym krokiem (ale w bardzo dobrym humorze) z kolejnego. Super wiedzieć, że na świecie istnieją fajne babki koło trzydziestki
Moniczorek, żyjesz?
|
|
|
|
#4806 |
|
Podróżniczka
|
Zyje
![]() tez wrocilam lekko chwiejnym krokiem hehe obejrzalam filmik, a teraz wcinam pulpety hehe pora bardzo odpowiednia na jedzonko
|
|
|
|
#4807 |
|
Zakorzenienie
|
Dziendybry niedzielnie
Nie mialam czasu poczytac, ponadrabiac, wybaczcie... Wpadlam sie jeno pozalic, ze meczy mie kac gigant, bol glowy tez gigant i wizja 2 zaliczen, ktore jednak odbeda sie dzisiaj ![]() W nocy zamiast spac buszowalam co rusz za mineralna
|
#4808 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() jadę w góry tylko przejście ok 20km trochę mnie przeraża zwłaszcza że wejście na 3piętro (tylko gdy winda jest zepsuta) wywołuje u mnie spazmatyczna walkę o swobodny oddech
|
|
|
|
|
#4809 |
|
Zakorzenienie
|
Rilla, Moniczorek, gdzie poszłyście jeszcze?
Szkoda, że musiałam się zmyć wcześniej.
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
|
|
|
#4810 |
|
Matka buldoga
|
Dzien dobry bardzo
![]() zero bzykow, balsam dla moich uszu ![]() Komu kawe? Wlasnie pije, wiec moge zrobic dodatkowo x kubkow/filizanek ![]() Wiecie co, płodne jestescie jak cholera zostawic was na jedna noc potem czlowiek przychodzi, patrzy i sie zastanawia: jesuu co tu sie stalo! ![]() A dziewczyny, ktore byly na spotkanku, opowiadac, opowiadac jak bylo fotorelacja jakas? I ile was bylo, 3?
|
#4811 |
|
Konto usunięte
|
dzien doberek
![]() ktoras chce kawke? zazdraszczam wroclawiankom spotkania, fajnia macie ja dzis po poludniu do dentysty ide- to ten ktory chcial poprawic moja date urodzenia ![]() ![]() macie jakies plany na niedziele? Lou- powodzenia na zaliczeniach a jak zalicznie z autocada? jakbym wiedzialam wczesniej to moglabym pojsc w Twoim imieniu ![]() bridgeta- to poszalalas ![]() powoli nadganiam watek |
|
|
|
#4812 |
|
Zadomowienie
|
Ech wrocławianki, wam to dobrze...
Ja nie wiem, co się ze mną dzieje - mogłabym spać bez końca. Dopiero wstałam, a położyłam się o 23! Do tego mam dziwne zachcianki - chodzi za mną sernik.... Mam dziś w planach wypad do przyjaciółki do Darłowa chociaż pogoda taka se. Miłej niedzieli!
|
|
#4813 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jula, poszłyśmy jeszcze do academusa na pysznego Ciechana miodowego (polecam) i solidną dawkę plotek Pinkswan, mam nadzieję, że spotkania będą jak najczęściej. Strasznie się cieszę, że dzięki wizażowi poznaje nowe fajne koleżanki, z którymi się można spotkać w realu (dlaczego ja na to wcześniej nie wpadłam? ). A jeśli któraś nie-wrocławianka będzie chciała do na zawitać - ugościmy chlebem, solą, miodowym piwem i czym tylko chcecie. Ponadto zapewniamy zwiedzanie - zarówno turystyczne, jak i knajpiane. Co złego, to nie my. ![]() Ja na dziś planuję zakupy kosmetyczne. Zaczęłam myśleć o jakiś nowych, fajnych perfumach, ale tyle tego, że ciężko się zdecydować. Mój nos po czwartym- piątym zapachu już zupełnie wysiada. No nic, pobuszuję w Sephorze i się zobaczy. |
||
|
|
|
#4814 |
|
Matka buldoga
|
Dlaczego nie mieszkam we Wroclawiu
dobrze chociaz, ze mam Lou ![]() Rillo, moze wpadnij na watek "perfumy", napisz czego szukasz lub przejrzyj odpowiednie watki, a na pewno cos znajdziesz ![]() I jak juz sie zdecydujesz to moge ci pomoc kupic nowy nabytek w odpowiedniej perfumerii inter. lub na allegro (oczywiscie oryginaly) - takto zaoszczedzisz 50% kasy niz mialabys kupowac w sephorze.
|
#4815 |
|
Podróżniczka
|
Ja niedawno wstalam
troche mnie glowa boli, ale ja mam tak zawsze po piwie ![]() Nastepnym razem idziemy podensować dziewczyny ![]() Fajnie było Was poznać dziewczyny i oby częsciej byly takie spotkanka )
|
|
|
|
#4816 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4817 |
|
Matka buldoga
|
Rillo, taki zestaw? KLIK Super nabytek
Zwyklego Miracle nie znam, jedynie Miracle Forever. I mam taka mala prosbe do ciebie...czy moglabys wziac te perfumy na zlot? Lub chociaz wypsikaj sie nimi chcialabym poznac zapach, bo z opisu ma nuty, ktore mnie interesuja ![]() Co do diety zakupowej. Zawsze mozesz dolaczac do rozbiorki zapachow (np 5-10ml odlewki) w dziale "perfumy", ale uwazaj, jak raz tam wpadniesz to mozesz sie uzaleznic ![]() Piekna pogoda dzisiaj i wszystkie dziewczyny wybyly ![]() No ja nie moge, paznokcie maluje
|
#4818 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie wróciłam z Darłowa, dojodowałam się
![]() Ma któraś ochotę na lody? Odkryłam za✂✂✂iste - Carte Dor sorbet czarna porzeczka. Pychota
|
|
#4819 |
|
Konto usunięte
|
wrocilam od dentysty
![]() nadal wieje ze leb urywa, ale nie pada Bridgeta, Carte Dor powiadasz sprobuje niebawem ja koncze moje 3 czekolady
|
|
|
|
#4820 |
|
Wtajemniczenie
|
Heeej laseczki! Ale Wam Wroclawianki zazdroszcze spotkan,a za tydzien juz Nasze spotkanko
Ja dzisiaj caly dzien na slonku-zarozowilam sie jak swinka o filtrach pamietalam Nava,ale mnie rozsmieszylas z ta dietka ![]() A Tresor In Love jest dla mnie dziwnym zapachem.Tak jak uwielbiam wszystkie Miracle,tak ten zalatuje mi na gumy balonowe.Ja sie sobie nie podobalam w tym zapachu i dalam kumpeli.A Ona pachnie pieknie i sie nawachac zawsze nie moge ![]() Lou,mam tez prosbe: Prosze wez tez te swoje perfumiki,bo tak jestem ciekawa Twoich zapachow
|
|
#4821 | |
|
Zakorzenienie
|
ja tak jeszcze myslalam w wieku 20-stu kilku
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;27167199] zycie zaczyna sie po 30stce ![]() [/QUOTE] o tak! zgadzam sie i czuje to w kosciach zgodnie z ta wytyczna, moje zycie wkroczy w lepsza faze (czyt.ostatnia ikonke) za 1/2 roku a ze z wiekiem obserwuje coraz mniejsza odpowiedzialnosc za wlasne czyny, to bedzie sie dzialo, ijaija-o ![]() Cytat:
i wszyscy od babci po aktualnego chuopaka sie o tym dowiaduja...zaszalalas ![]() ja Ci dam paszteta ![]() [1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;27178963]dokladnie a dieta polega na tym ze zrez wszysto i.... czekasz na CUD [/QUOTE] ![]() [1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;27181860] Lou- powodzenia na zaliczeniach a jak zalicznie z autocada? jakbym wiedzialam wczesniej to moglabym pojsc w Twoim imieniu ![]() [/QUOTE] dorobilam sie 4 z AutoCada i 5 z Premiera ![]() AutoCad poszedl mi nadspodziewanie dobrze, trza bylo rysuneczek w 2d ogarnac, zwymiarowac, zakreskowac, a pozniej zrobic z niego 3d i trochu pokombinowac z brylami (wycinanie, laczenie). Nie sprawilo mi to wiekszej trudnosci, o dziwo ![]() moze powinnam czesciej pic? ![]() po rozpoczeciu przerwy wakacyjnej moja skromna postac oferuje sie imprezowo
|
|
#4822 |
|
Wtajemniczenie
|
Laski!!!! Ogladalam pogode: Nasz weekend upalny!!!
|
|
#4823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaniu, skąd bierzecie buteleczki do odlewek? Mogę wziąć perfumy ze sobą, to sprawdzisz je w praktyce. Supeer, oby tylko to się sprawdziło. Z długoterminowymi różnie bywa, ale nie będę zapeszać. |
|
|
|
|
#4824 |
|
Konto usunięte
|
Rilla, Jula to jak rozumiem za jakieś 2-3tygodnie się widzimy?
![]() kurde ja w przyszłą sobotę ide na wesele a zawartość mojej szafy woła o pomstę do nieba chęci zresztą też brak, to się nazywa starość
|
|
|
|
#4825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jesli jest cos, co chcecie poniuchac w realu, to pisac, spakuje wiekszosc tego co mam wisi na stronce mej... ![]() wiedzialam, ze pogoda byc musi
|
|
#4826 | |||
|
Matka buldoga
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do pogrubionego....a wyjde z tego calo? Sprowadzisz mnie na zla droge Super! Oby tylko pogoda sie utrzymala, bo nie wiem czy wiecie, ale ja przyciagam chmury ![]() Cytat:
Sa tez organizowane czyste rzuty atomkow, ja kiedys sobie wzielam chyba z 10 sztuk zeby przelac swoje ulubione zapachy i nie taszczyc calej flaszki 100ml w torebce. Zerknik do tego watku: KLIK Czasami mozna tez spotkac atomizery na allegro. ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Impreza, moj 2000 post ![]()
|
|
#4827 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- Cytat:
za 2000 post.
|
||
|
|
|
#4828 |
|
Rozeznanie
|
myslałam że nie przebrnę przez ostatnie kilka stron kiedy to mnie nie było
sie rozwinęło i rozkręciło...Alvesta, namierzyłam dziś przypadkiem tą drogerię o której pisałaś, mąż mnie dziś zabral na wystawę modelarską i to gdzieś w okolicy było, więc już wiem co i jak i gdzie. Mam nadzieję że tn samoopalacz pojawi się we wtorek czy środę ![]() dziewczyny z Wrocławia, nakręcacie jakieś spotkanie? |
|
|
|
#4829 |
|
Zakorzenienie
|
Spotkanie było wczoraj, a umawiamy się o tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=285667 Myślę, że za jakiś czas znowu coś uskutecznimy.
|
|
|
|
#4830 |
|
Rozeznanie
|
ok dzięki Rilla, może się podłączę
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:28.

a dieta polega na tym ze zrez wszysto i.... czekasz na CUD 

takie absurdalne mi sie to wydało

Szkoda, że musiałam się zmyć wcześniej.

). A jeśli któraś nie-wrocławianka będzie chciała do na zawitać - ugościmy chlebem, solą, miodowym piwem i czym tylko chcecie. Ponadto zapewniamy zwiedzanie - zarówno turystyczne, jak i knajpiane. Co złego, to nie my.

za 2000 post.