|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
Pokaż wyniki sondy: Tytuł części numer 6 powinien brzmieć: | |||
My dalej w amoku, niekończącym się słowotoku - bo nasze śluby już w przyszłym roku - PM 2012 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
6 | 10,53% |
Pierwsze suknie to jest znak, że za rok powiemy TAK! - PM 2012 |
36 | 63,16% |
Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 |
15 | 26,32% |
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2401 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201
Cytat:
![]() ![]() seagirl mi sie podobają te drugie zaproszenia, z perełkami najładniejsze. A to ci się nie podoba? http://doriart.ucoz.com/photo/zapros...zenie/20-0-627 kiciu może chce kupić drugi jakiś pierścionek i potrzebuje rozmiar, albo tak jak dziewczyny mówią, dokupić coś do pierścionka ![]() Wiecie, że moja mama te lampiony będzie puszczała z dziećmi w przedszkolu. Starszaki z rodzicami będą i na zakończenie zerówki będą każdy z rodzicem trzymać ten lampion, mają pomyśleć sobie życzenie i puścić w siną dal ![]()
06.07.2004r razem ![]() 01.01.2010r zaręczyny ![]() 23.06.2012r Żonka ![]() Edytowane przez Magdzia0108 Czas edycji: 2011-05-30 o 06:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2402 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201
ooo słoneczko
![]() ![]() aaaa seagirl mi się najbardziej podobaja te 2 zaproszenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2403 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2404 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie mogę na niego patrzeć, ten makijaż, pazury ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja sama zapisałam datę zaręczyn w kalendarzu bo pewnie bym zapomniała. Ale na pewno nie będę wymagała od tż,żeby mi obudzony w środku nocy wyśpiewał dokładną datę co i kiedy się wydarzyło ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2405 |
Zakorzenienie
|
Oczywiście trzymam kciukasy za TŻta Chatki!!!!!!
I proszę Was o kciuki dla mojej siostry, musi się dzisiaj do szefa wstawić w sprawie powrotu do pracy po macierzyńskim. Oby szef zgodził się na jej propozycję ![]() ![]() I z tej okazji lecę do Marysi, zapakujemy małą w wózek i ciocia będzie wozić. Także proszę mi tu dużo nie pisać, coby nie było nadrabiania. Miłego poniedziałku ![]()
#2406 | |||||||
Zakorzenienie
|
Oj dziewczyny, nie było mnie 2 dni, a tu musiałam 20 stron nadrabiać
![]() Cytat:
natomiast koleżanka po paru dniach musiała ją przerwać bo bardzo źle się czuła z tego co słyszałam to dieta jest bardzo inwazyjna, więc jeśli masz do zrzucenia tylko parę kilo, to może postaw na zdrowe odżywianie i ruch ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() najlepsze, że BMW paliło mu mniej niż obecne (wolkswagen polo, silnik bodajże 1,4) ![]() Także my mamy dobre doświadczenia z BMW ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jesli jesteśmy już przy wadze, to ja jestem ze swojej zadowolona. Przy wzroście 172 cm ważę 53,5 kg ![]() ![]() U mnie też dziś piękna pogoda. pójdę na kocyk się trochę poopalać. Edytowane przez tusia_m Czas edycji: 2011-05-30 o 09:11 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2407 |
Zakorzenienie
|
kicia- ja też dzisiaj będę zakuwać... A pogoda cudna. :/
Za TŻta Chatki tez trzymam mocno kciuki i siostre gosza_m również ![]()
#2408 | |||
Wtajemniczenie
|
Dzięki Kochane za kciuki - egzamin o 16:00, więc przede mną cały dzień nerwów. Ale już zrobił chyba naprawdę wszystko, żeby to zdać, nawet wziął korepetycje u kolesia, który zajmuje się dokładnie tym przedmiotem. To wyobraźcie sobie, że koleś, jak Mu TŻ pokazał zadanie z poprzedniego zaliczenia (na które miał pół godziny) złapał się za głowę i powiedział, że to zadanie zawiera w sobie kilka różnych przedmiotów i trzeba nam nim posiedzieć ze 2 dni, żeby wszystko dokładnie poobliczać i napisać. Ale mam nadzieję, że teraz już jakieś prostsze dostanie.
Zdrowiej Kochana ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Mówisz, że fajne, to zaciągam, obejrzymy sobie z TŻtem ![]() Cytat:
![]() ![]() Tu dla tych, co by chciały zobaczyć: http://www.stylelist.com/2010/09/20/...dding-dresses/ Cytat:
![]()
![]() |
#2409 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak to mowi moj TZ: kto nie mial stycznosci z BMką to zawsze bedzie mowil, ze to zawodne, duzo palące autko ![]() oki, ja dopiejam poranną kawkę i spadam ![]() aaa i dzieki za opinie dotyczące mojej mikro-TV-fali ![]() ![]() kciuki za TZ Chatki i siostrę Goszy sie trzymaja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2410 |
Zakorzenienie
|
A ja dzisiaj buszuję po salonach z kieckami ślubnymi
![]() ![]()
#2411 | ||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() dzięki ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() i za siostrę Goszy ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2412 |
Zakorzenienie
|
ja miałam się uczyć zamiast tego 1,5 h spałam
![]() ![]() ![]()
#2413 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2414 | ||||||||
Zakorzenienie
|
dzień dobry poniedziałkowo
![]() Cytat:
![]() aaaa dziś w DD TVN była trójka finalistów X Factora- oczywiście najwięcej do powiedzenia miała Ada i Michał. Gienek widać było, że w ogóle nie umie odnaleźć się w takim medialnym bumie i to akurat wg mnie w tym momencie jest na plus, bo pokazuje co tak naprawdę jest dla niego ważne. jeśli wygra (w co wierzę bardzo mocno) to pewnie będzie musiał się troszkę rozkręcić i zacząć udzielać tych wywiadów, ale póki co strasznie podoba mi się jego skromność i mam nadzieję, że woda sodowa nie uderzy mu do głowy (jak np. Szpakowi). (kicia) mój Tż niby pamięta większość ważnych dat, ale czasem jak przychodzi ten dzień, to kompletnie zapomina ![]() ![]() ![]() mam nadzieję, że wszystko dobrze sie rozwiąże- też stawiam na grawer daty zaręczyn ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2415 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a co do choroby, to mam straszny katar (uhhhh, jak ja tego nie lubię) i ogólnie nie miałam głosu 2 dni- tzn był ale strasznie cichy- chyba struny mi siadły, ale juz powoli mi wracają do normy i mam taką sexi chrypkę ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2416 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2417 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2418 | |
Zakorzenienie
|
Tylko na chwilę spuścic Was z oka i 12 stron do nadrabiania
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2419 |
Zakorzenienie
|
#2420 |
Zadomowienie
|
Cześc dziewczyny u mnie pogoda wymarzona, słońce upał i nic tylko jechać nad wodę... ale nie ma z kim
![]() Mój zespół przy podpisywaniu umowy powiedział że na weselu nie pije ale oczekuje że po weselu dostaną po flaszce na głowę i zastosuję to do wszystkich usługodawców ![]() Lampiony my też przewidujemy, nie wiem o której ale wiem że chce żeby zespół zachęcił wszystkich do Lambady i żeby powiedział że na koniec będzie niespodzianka dla tych którzy się będą bawić i tym pociągiem chce wszystkich wyprowadzić na dwór i te lampiony puścić ;D
![]() |
#2421 |
Zakorzenienie
|
grawer dziewczęta odpada na moim pierścionku bo jest bardzo wąski bardziej bym się spodziewała że zabierze mnie tma gdzie się oświadczył
#2422 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2423 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Daj potem znać jak mu poszło. Mój TŻ dziś miał wyniki z pierwszego egzaminu i na szczęście zdał ![]() Co do tłumaczenia tytułów filmów to się nie wypowiadam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() To dobrze, bo my tu czekamy na fotki z niecierpliwością ![]() Goszu, za Twoją siostrę też się ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2424 |
Wtajemniczenie
|
Hej, hej
W życiu nie dam rady Was nadrobić... piszecie z prędkością karabinu maszynowego ![]() A mnie nie było na forum zaledwie dwa dni... Od piątku z TŻ nadrabialiśmy spotkania towarzyskie - w piątek wybraliśmy się na drinkowanie w mieście a w sobotę głównym punktem programu była oczywiście Liga Mistrzów przy piwku. Ale nie o tym miałam pisać ![]() ![]() Oczywiście nie obyło się bez obejrzenia PM od stóp do głów. Wg mnie wyglądała pięknie ![]() W sprawach organizacyjno-weselnych, to w końcu wybraliśmy fotografa. Po namyśle i po ilości otrzymanych ofert zdecydowalismy się na pierwszego, którego braliśmy pod uwagę. Nie jest on najtańszy, ale ze wszystkich ofert, to jego zdjęcia najbardziej się nam podobały. Dodatkowo wszystkie sprawy możemy załatwić na odległość, a to dla nas bardzo duży plus ![]() Widziałam, że przewija się wątek dotyczący lampionów szczęścia. Też mi się to podoba i zastanawiam się czy dostanę pozwolenie na realizację tego typu zabawy. W pobliżu domu weselnego znajdują się tory (a PKP to może się do wszystkiego doczepić) oraz sporo drzew i nie wiem, czy przy naszym szczęściu jakiegoś pożaru byśmy nie wzniecili... muszę popytać właścicieli lokalu.
![]() |
#2425 | ||
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za kciuki dla siostry, szef przyjmie ją z powrotem, ale siostra i tak ma mieszane uczucia co do rozmowy.
Cytat:
I tak to jest- prawo prawem, a pracodawcy i tak coś wykombinują... Szwagierka po macierzyńskim wróciła do pracy w szkole, niestety dali jej tylko parę godzin i mniejszą kasę, więc siłą rzeczy zrezygnowała, bo nawet na paliwo by nie zarobiła. Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2426 |
Zakorzenienie
|
oj dziewczynki głowa mi pęka
![]() ![]() narazie nic nie mówię jaki mam pomysł co i jak żeby nie zapeszać... ale bardzo poproszę o kciuki ![]() ![]() ![]() ![]()
#2427 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jagodzia nie będziesz miała za złe gdybym o tym projekcie dała znać znajomej, która też planuje założyć własną działalność na terenie woj. lubelskiego? Kurcze, sama kiedyś rozmyślałam o własnej firmie, ale ostatnio nie mam do tego głowy. Muszę poszukać w małopolsce, czy coś w tym stylu jest realizowane.
![]() ![]() |
![]() |
#2428 |
Raczkowanie
|
W Małopolsce ostatnio pisano że fundusze na nową działalność dla bezrobotnych to tylko 41% tego co miał Urząd Pracy w zeszłym roku. Jedyna nadzieja że na uczelni coś będzie dla pragnących się usamodzielnoć zawodowo.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2429 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
kurcze niechcacy mi się wcisną kciuk do dołu ;( tak to już jest z laptopem ;p czasami się zapominam i kładę rękę tam gdzie nie powinnam ;p
Edytowane przez jagodzia133 Czas edycji: 2011-05-30 o 15:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2430 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jagodzia - dziekuję za zgodę ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:59.