|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1051 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IX
Hej Dziewczyny
![]() ale miałam super wieczorek. o 7 zebraliśmy się z kuzynem i jego znajomymi i pojechaliśmy na zamek do olsztyna. polatałam po ruinach, pohuśtałam się, pobawiłam z 4letnim szkrabem znajomych. a szok przeżyłam kiedy dowiedziałam się, że laska która z nami była i też po tych górach i ruinach latała (jest w ciąży) ma za tydzień termin porodu humor mi się poprawił, ale kiedy wróciłam do domu dostałam wiadomość i trochę dziwnie się z tym czuje -> priv
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
|
|
|
#1052 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1053 |
|
Zakorzenienie
|
My dzisiaj z TŻ byliśmy u znajomych. Było bardzo przyjemnie.
I jutro znowu do pracy. Ale mi sie nie chce. Idę spać. Dobranoc SPD
|
#1054 |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Ssnow, pw.
|
|
#1055 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc Spd
![]() Przyznaja ze przeczytalam bardzo pobieznie, bo niedawno wrocilam do domu - praca i piwko z przyjaciolka ![]() Anastazja - walczcie, mam nadzieje ze Twojej mamy nie wypisza do domu ![]() Ijaa - tak, tez slyszalam i studenci byliby Ci bardzo wdzieczni, bardzo bardzo brakuje cial na akademiach i uniwersytetach medycznych a z samego atlasu ciezko sie uczy. Co do limitow - my juz 2 miesiace pod rzad przekroczylismy limit i NFZ nas straszy ze nie zaplaci za tych pacjentow. Ale co my mamy zrobic jak przychodzi pilny pacjent z np odwarstwieniem siatkowki? Pozwolic zeby oslepl? Nie. Przyjmujemy a potem przychodza tacy urzednicy co z medycyna malo co maja wspolnego i szukaja oszczednosci. Uwierzycie ze ostatnio mielismy 1 krople znieczulajace na caly oddzial? Tak sie pracowac nie da |
|
|
|
#1056 |
|
Zakorzenienie
|
w zwiazku z tymi cialami dla uczelni ( w sumie ciekawy pomysl) pojawia sie pytanie jak wyglada kwestia pogrzebu? i czy rodzina ma cos do powiedzenia wtedy ?
|
|
|
|
#1057 |
|
Zadomowienie
|
Ssnow a daleko masz do Olsztyna??? Ja ponad rok tam mieszkałam i bardzo miło wspominam te czasy. Fajne miasteczko
![]() Ale mam doła. Szczerze to chciałabym wyciąć z życia ten cały paskudny weekend. Dobrze, że jest Julunia bo inaczej nie wiem co by było.Teraz malutka sobie śpi, TŻ coś ogląda w tv a ja mam chwilę dla siebie. Byliśmy też na plaży bo były Dni Giżycka. Trochę kasy wydane ale to jak nie zjeżdzalnia to basen z kulkami, trampolina itp Mała swoimi dużymi, slicznymi oczkami musiała też wypatrzeć wielkie dmuchane helem balony ze zwierzątkami i teraz wisi nam nad głową wielki różowy kociak ![]() Lecę już do łóżka bo jutro muszę wcześnie wstać. Zaczynam bać się wizyty u neurologa
|
#1058 |
|
kobieta za ladą
|
hej
bordowa i anastazja ściskam was gorąco i trzymam kciuki za wasze mamy,dużo sil dla was i waszych rodzin ![]() u mnie nuda wczoraj kompletnie mi sie dzień nie udał strasznie pożarlam sie z tż dziś mnie przeprosił ale co tam żal w sercu nadal mam ![]() rano dostalam takiej@ ze leżałam praktycznie do 11 nie mialam sie sił podnieś ale jakos sie zmobilizowałam i zrobiłam obiad i potem znowu sjesta troche poczytałam i koniec dnia jutro marcin idzie do banku bo ma być decyzja i wpłata na konto kasy na remont a potem będę sama bo ma 2 zmianę pewnie przesiedze w domu bo nie mam siły nawet chodzić .jak dam rade to zrobie obiad na wtorek bo mam wizytę w UP i mogę nie dać rady do 12 zrobić jedzenia irenkaa jak palec?
|
#1059 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
Przyznaje sie bez bicia ze nie nadrobiłam Wczoraj udalo mi sie zaliczyc to co chcialam wiec jestem zadowolona, po obiedzie szukalismy z Tz miejsc noclegowych nad morze a ja znowu zasnełam Naprawde nie wiem co sie ze mna dzieje bo w zasadzie przez zamieszanie slubne nie pamietam dokladnie kiedy powinnam dostac, ale napewno jeszcze w maju ![]() A to by była niespodzianka ![]() Mamy straszny syf w domu a mi sie nawet nie chce tego ogarniac, taka niemoc mnie dopada dobrze, że tz nad wszystkim panuje Lece do pracym miłego dnia kobitki
|
|
|
|
#1060 |
|
Zakorzenienie
|
Haniulka trzymam kciuki za Leosia
dZień dobry dziś zapowiada się strasznie gorący dzień więc może nałoże spódnice albo sukienke? miłego dnia wam życze |
|
|
|
#1061 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry. Dzisiaj taki piękny dzień, szkoda, że to poniedziałek.
Życze miłego dnia. Haniula trzymam kciuki za Leosia
|
#1062 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() i tak przyjedziesz Cytat:
Cytat:
![]() Oliwka w ten albo następny weekend bedę urodziców także wiesz rychtuj się p.s miałam wczoraj randkę
|
|||
|
|
|
#1063 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja to dokładnie jeżdże do Sieniawy czyli rzut beretem Dzień dobry ![]() Tż obudził mnie o 5 bo wstawał powtórzyć materiał. Ale udało mi się pospać do 6.30. Wstałam żeby spokojnie umyć włosy, nałożyć odżywkę i pomalować paznokcie. Ostatnio na nic czasu nie mam ![]() Zapowiada się gorący dzień i w związku z tym muszę wybrać się na jakieś zakupy, najlepiej lumpkowe ![]() ---------- Dopisano o 07:50 ---------- Poprzedni post napisano o 07:41 ---------- Cytat:
Nie wiedziałam, że tyle osób zna moje miejsce na ziemi- Łagów U mnie w tym roku wakacje stoją pod wielkim znakiem zapytania. Tż zamierza zaraz po obronie bardzo intensywnie szukać pracy, choć ja mam nadzieję, że uda nam się odwiedzić babcię
|
||
|
|
|
#1064 |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() Ale ten weekend mnie zmęczył. Cały czas w zasadzie my musieliśmy zajmować się rodzicami, bo moja siostra pracowała oczywiście. Ogólnie fajnie było z nimi czas pospędzać, pozwiedzalismy Warszawę, ale byłam cały czas senna i zmęczona. Rodzice byli zadowleni ze spektaklu, byliśmy też na bazarku na zakupach. Kupiłam dwie bokserki za 5 zl z taka koronka jak na aukcji ale nie gładkie a we wzorki http://moda.allegro.pl/spray-bokserk...638419029.html i jazzówki za 15 zl takie bezowe: http://moda.allegro.pl/wiosna-buty-j...620172878.html (byly jeszcze drugie w troche innym fasonie z mojego rozmiaru i żałuje, że nie wzięłam )Nurku mnie właśnie też ostatnio non stop nachodzą takie myśli. Zapatrzę się na TZ i już myślę jaka jestem z nim okropnie szczesliwa. I strach mnie nachodzi czy za parenaście lat też tak będzie. I przywdziewaj sukienkę, będzie super wyglądała z Twoim rowerkiem ![]() Haniula kciuki, zeby się udało. ![]() Kash mam nadzieje, że pozytywnie potłuczona Ale będzie upał w tygodniu, chyba dziś przywdziewam spodenki. Pojade rowerkiem na jedna godzine wykładu i załatwie formalności z badaniami na studia. A później praca do nocy Dudi kciuki za przybycie pieniążków na konto. To kiedy rozpoczynacie remont?? Paulina skąd ten dół? Punto te foty to o tematyce "Kobiety"??
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam 7.7.2012 godz 17 7.3.2015 moje druga miłość Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
|
|
|
#1065 |
|
Zakorzenienie
|
Kash cóż to za randka?
![]() Zmykam się szykować i na uczelnie zdać tą pracę i do promotorki. Oby wszystko sprawnie poszło ![]() Miłego dnia dziewczynki
Edytowane przez dodaja Czas edycji: 2011-05-30 o 08:06 |
|
|
|
#1066 |
|
Zakorzenienie
|
bry
bordowa za zdrowie mamy Anastazja dużo siły Ci życzę, bo to co piszesz o lekarzach to przechodzi wszelkie granice kash gadaj no tu jak na spowiedzi co i jak i gdzie? z tą randką ![]() I kolejny poniedziałek, za szybko ten czas leci. Wczoraj bardzo miło niedziela mi minęła na grillowaniu, pogoda też dopisała.
|
#1067 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Wczoraj trochę szukałam info na ten temat to powtarzała się tylko ta informacja - tak, uniwersytety potrzebują zwłok. Co, gdzie, jak załatwić, jeszcze nie znalazłam. A te limity, to jest jakaś porażka. Szkoda słów.Cytat:
Będę tego zapewne żałować w drodze do domu, ale u mnie w biurze jest zawsze zimno (budynek produkcyjny, w cieniu), ciągnie od podłogi i ciężko wysiedzieć z gołymi nogami. Zastanawiam się ogólnie, jak to rozwiązać, bo przecież nie będę całe lato w jeansach chodzić. Chyba ubrania na zmianę tu sobie zostawię. Cytat:
Anastazja trzymam kciuki za mamę i za dzisiejsze postanowienia w ZOLu. Raaaany, jak mi się nie chciało wstać. ![]() Zakładam, że ten tydzień będzie dłuuuuuuuuuuuuuuuugi.
|
|
|
#1068 |
|
Zakorzenienie
|
Kash, jakieś szczególy ?
Wstałam, ledwo się zwlekłam z łóżka tak mi się nie chciało może nam się udało A Ty testuj testuj Muimy dziś jechać po suszarkę do ubrań bo prania nie będę miałą gdzie rozwiasić. Chcemy jeszcze kupić dwa krzesła na balkon a w późniejszym terminie jakiś stolik ![]() Idę eksperymentować z owsianką
Edytowane przez Nadia5 Czas edycji: 2011-05-30 o 09:21 |
|
|
|
#1069 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczy mi się zamykają.
|
|
|
#1070 |
|
Zakorzenienie
|
Kryzys bezkawowy może
---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- Jem właśnie owsiankę - z bananem i gartką rodzynek jest zjadliwa Dziś muszę poszukać inpiracji
|
#1071 |
|
Zakorzenienie
|
Też.
Ale raczej wyspanie się w weekend i w efekcie walanie się po łóżku pół minionej nocy.
|
|
#1072 |
|
Zakorzenienie
|
Kash mów co to za randka i dlaczego CIę pobił??
|
#1073 |
|
Zakorzenienie
|
kash nabrała wody w usta
Pogoda nie nastraja do pracy, piękne słońce i wysoka temperatura. A mówią, że czerwiec ma być upalny.
|
#1074 |
|
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie to mogłobybyć całę lato tak jak teraz
|
#1075 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzoooooooooo mi się ta pogoda podoba. W pracy mam naturalną klimę, a nie przepadam za upałem w mieście, zwłaszcza w godzinach południowych. Wystarczy mi zażycie tych temperatur po 16. ![]() ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Pytanie do SPD ze Stolicy. ![]() Który z dworców PKP jest najbliżej terenu Wyścigów Konnych przy ul. Puławska 266?
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-05-30 o 10:37 |
|
|
|
|
#1076 |
|
Zakorzenienie
|
jestem
![]() w weekend prawie mnie w domu nie było, dopiero dziś leniuchuje ![]() zaraz do sklepu wychodzę po składniki na gołąbki, bo zamierzam się dziś z nimi zmierzyć będzie jedzenia na kilka dni ![]() Tż nie lubi gołąbków, więc dla niego co innego trzeba zrobić ![]() w ogóle to muszę się zebrać w tym tygodniu na odwagę i wejść w końcu na wagę ![]() dopiero teraz do mnie dotarło, że dziś o kawce zapomniałam
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-05-30 o 10:38 |
|
|
|
#1077 |
|
Zadomowienie
|
Ja co do pogody jestem jak najbardziej na tak, uwielbiam słońce
![]() Ijaa służewiec. Czyżbyście na Mensday się wyboerali
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam 7.7.2012 godz 17 7.3.2015 moje druga miłość Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
|
|
|
#1078 |
|
Zakorzenienie
|
To nie pij już!
Zapomnij na cały dzień. ![]() ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Dzieki. ![]() Nie, na targi (Mother & Baby) służbowo się wybieram.
|
|
#1079 |
|
Zakorzenienie
|
znając mnie to się skuszę
mała coś marudna dziś
|
|
#1080 |
|
Rozeznanie
|
Hej Kochane,
No i znowu poniedziałek .... i znowu piękna pogoda (zupełnie inaczej niż w weekend - wrrrrrr), a ja tutaj muszę siedzie, pracować i tylko pomarzyć o słońcu mogę ![]() Weekend minął mi bardzo szybko: w piątek po południu spotkanie z TŻ bratem i żoną, w sobotę urodzinowy grill u mojej bratowej, niedziela leniwa i spokojna. Pozostaje czekać na kolejne wolne. Dobija mnie to, ze niektórzy zaczynają już wakacje, urlopy, a ja ??? Wrrrrrrrrrrr Moi rodzice wczasują się w Hiszpanii, od śniadania popijają zmrożonego szampana, leżakują na plaży, a ja siedzę w pracy, potem w domu, potem spać i już. Chyba nie doczekam się urlopu w tym roku .... Z dobrych wiadomości - robię dzisiaj leczo, bo zdrowe, mało w nim kalorii i będzie na dwa dni Lili tez planuję gołąbki, ale do tego to zmuszę się dopiero w połowie tygodnia.W ogóle to mam pytanie - Dzień Dziecka za pasem, a ja mam chrzesnicę, ma 1,5 roku i nie wiem, co mogłabym jej kupić. Zaznaczam, ze dziewczynka ma własny plac zabaw, karuzele, trampoliny, domek ze zjeżdżalnią i basenikiem, piaskownicę i tysiące misiów i lalek (taki mi się rozpieszczony brzdąc trafił). Myślałam o pluszaku (milion pierwszym) i jakiejś ładnej sukieneczce, ale nie wiem, na ile wzrostu kupuje się takiej dziewczynce ubranka. SPD-owe mamusie - pomocy!! Wydaje mi się, ze na 93 albo 98 cm, ale nie jestem pewna. Madzia jest malutka, chudziutka, więc liczę na Waszą pomoc
... bo zanim zgasną resztki dnia,zanim anioły się przyśnią,zanim nasze ciała błysną ... powtórzymy wszystko Edytowane przez tygrysekak Czas edycji: 2011-05-30 o 10:51 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:48.

Jestem żonką 

Wczoraj udalo mi sie zaliczyc to co chcialam wiec jestem zadowolona, po obiedzie szukalismy z Tz miejsc noclegowych nad morze a ja znowu zasnełam
bo w zasadzie przez zamieszanie slubne nie pamietam dokladnie kiedy powinnam dostac, ale napewno jeszcze w maju

Zaświadczam, że kashmirka to mega sympatyczna osoba i straszna gaduła, więc nudzić się z nią nie można 

Szkoda słów.
będzie jedzenia na kilka dni ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)