Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpień 2011 - Strona 163 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku
Lipiec- Sierpień zbliża się dużymi kroczkami, za nie długo będziemy wspaniałymi mamusiami! 3 3,95%
Porodówki się nie boimy, bo w naszą siłę mocno wierzymy! 0 0%
Rosną brzuchy na potęgę, jeszcze chwila - mamą będę! 22 28,95%
Ostatnie nam chwile pogaduch zostały, za kilka tygodni będziemy mamami! 0 0%
Nerola i Bella przykład dały jak w lipcu i sierpniu dzieci rodzić mamy. 2 2,63%
Ale ten czas szybko leci, wykluwają się już letnie dzieci. 2 2,63%
Czerwiec za pasem, lipiec przed nami za chwilę przywitamy się z bobasami. 1 1,32%
Torby pakujemy i powoli na porodówkę się szykujemy. 0 0%
Wiosna mija, lato idzie a porody coraz bliżej. 1 1,32%
Halo halo jestem w drodze, już niebawem się urodzę. 31 40,79%
Wózki już czekają, wyprawki też mamy - wkrótce nasze dzieci szczęśliwie przywitamy. 0 0%
Torby do szpitala prawie spakowane - na przyjęcie maluchów jesteśmy przygotowane. 0 0%
Torby do szpitala będą pakowane - ostatnich tygodni wielkie odliczanie. 1 1,32%
Na Majorkę czy do Honolulu się nie wybieramy, bo my wakacyjne ciężarówki inne plany mamy. 0 0%
Odliczamy dni do końca, by przytulic swego brzdąca. 9 11,84%
W lipcu i sierpniu rodzić będziemy, ale plotkować nie przestaniemy. 4 5,26%
Szybko dni mijają,mamusie lipcowo- sierpniowe na swoje dzieciaczki czekają. 0 0%
Głosujący: 76. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-30, 09:03   #4861
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpie

Cytat:
Napisane przez dziubek79 Pokaż wiadomość
a dziś mężuś był z samego rana po kocyk w Lidlu i jest suuuper ale pewnie o 8:15 już ich nie było !!!!
kciuki za wizyte!!!!

też byłam z rana w Lidlu, kupilam 2 z Kubusiem i Myszka-różowy, mięciutkie, takie bardzo przyjemne

Moja szczęśliwa liczba to czterysta miliardów.
Tak, wiem, nie jest zbyt poręczna w życiu codziennym.
CarmelaSoprano jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-30, 09:06   #4862
aania_20
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpie

patik, wyparzysz, schowasz i będziesz mieć z głowy, tak mi się wydaje
Ja to tydzień temu zrobiłam, nie będę przynajmniej o tym myśleć

A mój mąż mi wieczorem mówi - tylko nie zacznij w nocy rodzić. Skutek był taki że całą noc mi się śniły skurcze, poród itp...

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-30, 09:07   #4863
83monia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez youyou Pokaż wiadomość
mnie tak bolało jak mi się szyjka skracała nie chcę Cię straszyć ale może poleć na kontrolę do gina?
niestety tego sie spodziewalam... kontrole ma 14go, teraz moj gin jakos ciagle ma wolne. w razie czego na IP pojade jak nie przejdzie. jeszcze mam 2cm szyjki, to moze mi jakos do normalnego terminu dociągnie...

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-30, 09:13   #4864
Marina1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez youyou Pokaż wiadomość
heheheh no właśnie Marinko torba spakowana ?
Tak, spakowana
Ale pakowałam już dawno, i przypominam sobie, że czegoś mi tam brakuje.
Najwyżej mąż mi doniesie.
Chyba ręczniki papierowe.

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
niestety tego sie spodziewalam... kontrole ma 14go, teraz moj gin jakos ciagle ma wolne. w razie czego na IP pojade jak nie przejdzie. jeszcze mam 2cm szyjki, to moze mi jakos do normalnego terminu dociągnie...
Dociągnie. Już coraz bliżej.
Będzie dobrze kochana.
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
Marina1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-30, 09:22   #4865
margaret82
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Ela dla mnie te położne są na tyle doświadczone (pracują na patologii noworodka, z wcześniakami, ze wydaje mi się, ze wiedzą co robią. Zresztą mnóstwo rodziców tak robi i nie ma odparzeń. Wszystko zależy od dziecka.
Ja podobnie jak Agadus będę dupsko linomagiem smarować, w razie czego sudocremem, a do ciałka jak najmniej kosmetyków, jakiś żel do mycia (bo mi się wydaje praktyczniejszy niż mydełko) i w razie jakiejś suchosci jakiś balsamik i krem od słońca na dwór i wsio. w razie jakis krostek bede się zastanawiać co dalej.
Prawda jest taka że ile ludzi tyle opinii. Moja bratowa smaruje kremikiem i ja też tak bede robić

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
Ja także prosze jutro od 15.00 o kciuki bo o 15.15 mam wizytę Nie mogę się doczekać, jak zwykle. Od tygodnia już dnia odliczam, kiedy w końcu będę mogłam podejrzeć Tymka Choć tak przez minutkę, bo to zwykła wizyta a nie USG, ale zawsze dają zerknąć na buzię i bijące serducho

[QUOTE=83monia;27195664]http://deser.pl/deser/1,111857,96857...iecko_nie.html hmmmm
[QUOTE]
Dla mnie totalny bezsens, u Nas by pewnie nie zapisali takiego imienia

Cytat:
Napisane przez meszsares Pokaż wiadomość
no coz, wystepy w takich koszulkach wg mojej poloznej zdarzaja sie dosc czesto. Przyjaciolka (rowniez polozna) opowiadala jak przyjechala na porodowke pani w ostrym makijazu i koszulce oraz peniuarze w panterke! wszyscy mieli z niej ubaw ale najwazniejsze, ze urodzila, nie?
!
To moja znajoma zaczęła rodzic trochę wczesniej niż miała i zaskoczyła ją ta sytuacja bo nie miała torby spakowanej i pakowała sie na wariata i wystąpiła na porodówce w pizamie - spodnie + góra

Cytat:
Napisane przez iustyna1 Pokaż wiadomość
Ja się muszę pochwalić: w grudniu zrobiłam prawko i od tego grudnia 2 razy wsiadłam do auta...a mamy prawie czerwiec. Strasznie się boję jeździć i jak leżałam to też nie mogłam (ale to mi bardzo nie przeszkadzało). Dzisiaj się zmusiłam i pojechałam z mężem i małym do mojej rodziny ponad 70 km w jedną stronę. Co prawda wracał Tż ale i tak jestem z siebie dumna.
Dobrze że sie przełamałaś i teraz wazne żebyś jeździła bo najważniejsza jest praktyka
Cytat:
Napisane przez DaKaro Pokaż wiadomość
Ale ze mnie gupol. Wylicytowałam szlafrok na ebayu do szpitala, biały z kolorową obramówką...Chyba będę musiała kupić jakiś inny, ten zostawię do chodzenia po domu. Nie wiem co mnie napadło, przecież biały najszybciej się brudzi.
.
W szpitalu będziesz raptem kilka dni a w szlafroku nie będziesz cały czas to chyba sie nie ubrudzi jakos bardzo

Cytat:
Napisane przez SweetAngel1984 Pokaż wiadomość
Cześć moje kochane mamusie i dzidziusie

Oto jestem spowrotem......
z nowymi siłami....
Super że wróciłać i że już jest lepiej

Cytat:
Napisane przez Sloneczko555xxx Pokaż wiadomość
cześć Dziewczyny

ja dziś proszę o kciuki bo idę na to kontrolne usg, gin będzie sprawdzał co z tym pęcherzem mojego synusia

Cytat:
** zaskoczyła mnie wczoraj moja szwagiereczka, dzwoni, ze w biedrze promocja na proszek, a ja do niej, ze wiem, ale spłukani jesteśmy i musimy się obejść smakiem. To mi mówi, że zaraz puści mi przelew
Jaki proszek i za ile

Cytat:
Napisane przez dziubek79 Pokaż wiadomość
a dziś mężuś był z samego rana po kocyk w Lidlu i jest suuuper ale pewnie o 8:15 już ich nie było !!!!

ja też nieśmiało proszę o kciuki bo mam dziś na 19:30 wizytę
no i trzymam za wszystkie które mają dziś wizyty albo odbiór wyników
Zaraz ide zobaczyć do Lidla może jeszcze będą
kciuki zaciśnięte

Witam się z rana
Po leniwym i niezaciekawym łikendzie znowu zaczyna sie gorący tydzień Namarynowałam sobie mięsko i zrobiłam szaszłyki w piatyek z mysla że pogrilujemy a tu pogoda znowu nie dała Za to na następne grilowanie mam juz wszystko w zamrażalniku gotowe tylko wyjąć

Wczoraj mieliśmy leniwą niedzielę - pól dnia przeleżakowaliśmy A Klusek wczoraj miał jakiś dzień treningu akriobatycznego bo od rana się wiercił az cały brzuch się ruszał Po cichutku liczę że wreszcie sie obrócił juz do wyjścia

Widzę ze większość już pierze ubranka Ja w tym tygodniu mam zamiar uprać obicie z wózka i fotelika
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
margaret82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-30, 09:24   #4866
Zmalowana
Zakorzenienie

Hej laski No i u nas dzisiaj 35 tc czyli wg tego jak Wy liczycie 36 ))

Dzisiaj biorę się za prasowanie ubranek.

Sygine jak to ładnie brzmi "mój Czesio"

Laski za wszystkie badania i wizyty trzymam dzisiaj kciuki

Chciałabym już Małego mieć obok siebie..

83monia
nie martw się na zapas, będzie dobrze nasz kciuki i fluidy działają cuda

Zmalowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-30, 09:25   #4867
agni82
Zadomowienie

A mnie się śniło, że byłam córką Baracka Obamy. Podjechał pod mój blok i dał mi kasę na zakupy. po czym powiedział: będziemy w kontakcie. i sie nie odezwał do tej pory.
agni82 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-30, 09:27   #4868
jacieeeee
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Marina1 Pokaż wiadomość
Doskonale Cię rozumiem, też nie mogłam się przemóc rok po zrobieniu prawka, dopiero pewna przykra sytuacja zmusiła mnie do wejścia za kółko i...się przemogłam.
Potem okazało się, że mój mąż ( wtedy jeszcze chłopak) nie ma prawa jazdy i siłą rzeczy, wszędzie jeździłam ja ( zresztą jeszcze jeżdzę, bo jeszcze nie zrobił) ale stwierdzam, że dzięki niemu nauczyłam się jeździć, bo byłam zdana na siebie.
A mnie leci 26ta wiosna, a prawko zrobione w wieku 18tu lat i dalej nie mogę się przemóc. Nie wsiadam za kółko bo się panicznie boję. Stwierdziłam, że najgorszy kierowca to taki jak ja, który się boi i jest niepewny, więc nie jeżdżę. zaraz po zrobieniu prawa jazdy jeździłam parę razy, ale stwierdziłam że to nie dla mnie. A zdałam za pierwszym razem

W ogóle to witam. Znowu kuje mnie w klatce piersiowej, chyba pójdę jutro do rodzinnego jak gin zalecił, żeby skierował mnie na jakieś badania
A dziś wizyta u gina, więc muszę szybko ugotować obiad, wykąpać się, pokazać Pani od sprzątania mieszkanie (zobaczymy ile mi powie) i do lekarza.
Ja trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i proszę o to samo

Dominik 29.07.2011r
jacieeeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-30, 09:29   #4869
Zmalowana
Zakorzenienie

agni82 Ale masz sny

Stary 2011-05-30, 09:30   #4870
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Margaret lovella + płyn do płukania 17 zł chyba ale jak w biedrze nie będzie to kupie dzidziusia w innym sklepie.

Juz tyle razy miałam pytać. Kto jest Twoim lekarzem prowadzącym?

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-30, 09:32   #4871
jacieeeee
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano Pokaż wiadomość
kciuki za wizyte!!!!

też byłam z rana w Lidlu, kupilam 2 z Kubusiem i Myszka-różowy, mięciutkie, takie bardzo przyjemne
A ja byłam wczoraj w Lidlu i chciałam kupić te okrycia kąpielowe, ale były tylko różowe A wydawały się dość fajne

Dominik 29.07.2011r
Stary 2011-05-30, 09:35   #4872
DaKaro
Zadomowienie

Dzień dobry! U mnie na odmianę nie pada (muszę to zapisać w kalendarzu), króliś się wygrzewa w słonku (patrz poniżej), a ja nie muszę iść do pracy.
Cytat:
Napisane przez Sloneczko555xxx Pokaż wiadomość
ja dziś proszę o kciuki bo idę na to kontrolne usg, gin będzie sprawdzał co z tym pęcherzem mojego synusia
Oczywiście zaciśnięte .
Cytat:
Napisane przez agni82 Pokaż wiadomość
Laski macie szczęście z tymi kosmetykami, bo macie ogromny wybór. ja w każdym supermarkecie natykam się na J&J.no żesz, a nie chcę tego używac. chciałam hippa - ale w uk nie ma (tylko jedzonko z tej serii), chciałam stare dobre bambino (nie ma). i chyba jedyne które będzie łatwo dostępne poza J&J to oilatum. hippa mogę sobie zamówic z Polski, ale co jak zabraknie albo się zapodzieje, będę domawiac? bezsens raz przyzwyczaję a potem będę miała problem. oj...
To prawda, w Polsce jest bogaty asortyment kosmetyków dla dzieci, dlatego ja czekam z ich zakupem do przyjazdu. Nie wiem dlaczego, ale nie mam zaufania do J&J.
Cytat:
** zaskoczyła mnie wczoraj moja szwagiereczka, dzwoni, ze w biedrze promocja na proszek, a ja do niej, ze wiem, ale spłukani jesteśmy i musimy się obejść smakiem. To mi mówi, że zaraz puści mi przelew
Bardzo miło z jej strony, moja nigdy by dla mnie czegoś takiego nie zrobiła.
Cytat:
Napisane przez margaret82 Pokaż wiadomość
W szpitalu będziesz raptem kilka dni a w szlafroku nie będziesz cały czas to chyba sie nie ubrudzi jakos bardzo
Niby tak, tylko wiesz czasem zmiana samych ogromniastych "pampersów" poporodowych może przynieść "niespodziankę", a na białym będzie baaardzo widać.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Króliś.jpg (164,3 KB, 21 załadowań)

Malwinka
DaKaro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-30, 09:36   #4873
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

dziewczyny z czego są te kocyki w Lidlu i po ile?
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-30, 09:37   #4874
margaret82
Zadomowienie

Cytat:
Margaret lovella + płyn do płukania 17 zł chyba ale jak w biedrze nie będzie to kupie dzidziusia w innym sklepie.

Juz tyle razy miałam pytać. Kto jest Twoim lekarzem prowadzącym?
Tp faktycznie niezła promocja Ale ja chyba jendak postawię na Dzidzusia

Chodzę do dr. Joanny Krawczyk - Kaczmarek ona przyjmuje u mnie w przychodni
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
Stary 2011-05-30, 09:37   #4875
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość
U nas mówili, żeby smarować na co dzień linomagiem, a jeżeli już będą odparzenia to wtedy dopiero sudocrem. I tak mam zamiar też robić.

Od 6 dni odczuwam ból, który od pośladka promieniuje wzdłuż nogi. Podejrzewam, że macica musi cos uciskać, ale dzisiaj ból jest jeszcze większy i mam problem z chodzeniem
ja miałam dokładnie identyczny ból w sobotę

tak się zaczynało od pośladka w okolicy kości kulszowej i promieniowało aż do kolana, a najgorzej bolało w dolnej części uda, taki niemalże rwący ból.. ale przeszło na szczęście.

Shirko - melduje że paczuszką właśnie do mnie doleciała cała i bezpieczna 3 buteleczki - dla Słoneczka, Mariny i dla mnie

dziękuje a przelew dostałaś mam nadzieję? bo już w piątek zrobiłam

Dwa serca po raz drugi :heart:
beata_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-30, 09:40   #4876
83monia
Zakorzenienie

nerola, pieleszka - czy te ksiazki (język niemowląt i dwulatka) dotarły?

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-30, 09:40   #4877
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
dziewczyny z czego są te kocyki w Lidlu i po ile?
po 25zl, chyba cos jak polarowe, ale takie lekkie i puszyste.

Stary 2011-05-30, 09:42   #4878
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Cytat:
eee ja polarowych nie che

te w Ikei sa super
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/60194849
Stary 2011-05-30, 09:42   #4879
DaKaro
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Zmalowana Pokaż wiadomość
Sygine jak to ładnie brzmi "mój Czesio"
Zmalowana taka "przyjaźń" z Czesiem wyszła by Ci na zdrowie. On podobno jest uzależniony od seksu, a Ty masz ostatnio ochotę.
Cytat:
Napisane przez jacieeeee Pokaż wiadomość
A mnie leci 26ta wiosna, a prawko zrobione w wieku 18tu lat i dalej nie mogę się przemóc. Nie wsiadam za kółko bo się panicznie boję. Stwierdziłam, że najgorszy kierowca to taki jak ja, który się boi i jest niepewny, więc nie jeżdżę. zaraz po zrobieniu prawa jazdy jeździłam parę razy, ale stwierdziłam że to nie dla mnie. A zdałam za pierwszym razem

Ja prawko zrobiłam w lipcu zeszłego roku, w Polsce nigdy nie jeździłam, umiem tylko po lewej stronie. Od początku się nie bałam, choć jak jadę z mężem, to pozwalam jemu prowadzić, bo on strasznie panikuje jak ja jeżdżę, czym doprowadza mnie do "szewskiej pasji". Najbardziej lubię jeździć sama, nikt mi za uchem nie gada. Ale fakt, obawiam się przestawienia na prawą stronę drogi.

Malwinka
Stary 2011-05-30, 09:45   #4880
Zmalowana
Zakorzenienie

Carmela mikrofibra ?

---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

Cytat:
Napisane przez DaKaro Pokaż wiadomość
Zmalowana taka "przyjaźń" z Czesiem wyszła by Ci na zdrowie. On podobno jest uzależniony od seksu, a Ty masz ostatnio ochotę.
.
Wcale nie będę zaprzeczać Bo na dłuższą metę to bym psychicznie z nim nie wytrzymała :P Ale oglądałam ten film DVD co teraz wyszedł " W moim maluteńkim świecie" z tras Czesia i z hoteli. MASARKA. Nago jest pokazany w całej okazałości I film naprawdę powinien się nazywać "Kac Vegas"

Stary 2011-05-30, 09:46   #4881
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Cytat:
Carmela mikrofibra ?

yyy... nie wiem nie znam sie ale mi sie spodobały i wziełam dwa

zreszta u mnie i u Ciebie też żaden kocyk sie nie zmarnuje, bo jak nie dla dzidzi to psy odziedzicza hihihihi

Stary 2011-05-30, 09:47   #4882
SweetAngel1984
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agadus Pokaż wiadomość
no właśnie lepiej dmuchać na zimne i też się wstrzymam bo jakby cos to bym sobie nie wydarowała niby mówią że w polsce warzywa są bezpieczne ale kto to wie niczego nie można byc pewnym
dobrze godosz

Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość
patik, wyparzysz, schowasz i będziesz mieć z głowy, tak mi się wydaje
Ja to tydzień temu zrobiłam, nie będę przynajmniej o tym myśleć

A mój mąż mi wieczorem mówi - tylko nie zacznij w nocy rodzić. Skutek był taki że całą noc mi się śniły skurcze, poród itp...
a mi sie snilo ze jechalam do szpitala rodzic bo skurczy dostalam i jak dojechalam to juz mi dziecko dali i powiedzali ze urodzilam.... jak je zobaczylam to zdebialam mialo 2-3 lata i pytalam jak ot takie duze a polozna kiwala glowa i mowila no takie sie urodzilo............ i mialo blond wlosy dlugie i niebieskie wielkie oczy

Cytat:
Napisane przez margaret82 Pokaż wiadomość
Super że wróciłać i że już jest lepiej .

Cytat:
chyab nie wytrzymam i zaraz sama pojade do Lidla.....
SweetAngel1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-30, 09:48   #4883
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
widziałam ten kocyk jak byłam w weekend w Ikeii, jak ktos bedzie sie pytał co na prezent dla Sary to ju mam plan na niego złożyż zamówienie

Stary 2011-05-30, 09:49   #4884
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
a ja nie moge lezec na plecach bo mi tchu brakuje, mąż tylko pyta co tak wzdycham...
ja mogę leżeć na plecach ale tylko chwilkę bo mi zaraz ciężko się oddycha.

I moj tz tak samo ciągle pyta czemu tak wzdycham bo go to denerwowało to mu mówię że mi ciężko na przeponie i w płucach i w ogóle głebszy oddech wziąć to nie taka prosta sprawa..

Dwa serca po raz drugi :heart:
beata_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-30, 09:50   #4885
SweetAngel1984
Zadomowienie

margaret
- jaki cudnby króliś

scio - tak lovela 1,8 kg +plyn do plukania 750 ml za 16.99
ja kupilam bo nie moglam dzidziusia do kolorow nigdzie znalezc wiec do kolorow mam lovele
SweetAngel1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-30, 09:50   #4886
blondynkapoznan
Zakorzenienie

GG do blondynkapoznan

Cytat:
widziałam ten kocyk jak byłam w weekend w Ikeii, jak ktos bedzie sie pytał co na prezent dla Sary to ju mam plan na niego złożyż zamówienie
hihihihi
ja miałam w sobotę jechać po niego mama chciała kupić małemu ale nie chcialo mi sie moze w ten weekend pojedziemy
Stary 2011-05-30, 09:54   #4887
DaKaro
Zadomowienie

Cytat:
Wcale nie będę zaprzeczać Bo na dłuższą metę to bym psychicznie z nim nie wytrzymała :P Ale oglądałam ten film DVD co teraz wyszedł " W moim maluteńkim świecie" z tras Czesia i z hoteli. MASARKA. Nago jest pokazany w całej okazałości I film naprawdę powinien się nazywać "Kac Vegas"
A gdzie go oglądałaś, chętnie bym zerknęła?

P.S. Już doczytałam, na DVD.
Cytat:

margaret
- jaki cudnby króliś
To mój, to mój.

Malwinka

Edytowane przez DaKaro
Czas edycji: 2011-05-30 o 09:57

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-30, 09:55   #4888
margaret82
Zadomowienie

Cytat:
margaret - jaki cudnby króliś

scio - tak lovela 1,8 kg +plyn do plukania 750 ml za 16.99
ja kupilam bo nie moglam dzidziusia do kolorow nigdzie znalezc wiec do kolorow mam lovele
Króliczek nie mój
To ja moze tez sie skusze na tą Lovele Musze podjechać wieczorem z mężem do biedrony
Stary 2011-05-30, 09:55   #4889
jacieeeee
Wtajemniczenie

Mam przelew z ZUSU, mam przelew, mam, mam, mam
Kupię wyprawkę w końcu Boziu jak się cieszę.
Tylko jeszcze nie wiem za jaki okres to

Dominik 29.07.2011r
Stary 2011-05-30, 09:56   #4890
Zmalowana
Zakorzenienie

Carmela co racja to racja

Od którego tc ciąża jest donoszona ? 38 ?;>

jacieee w tytule przelewu powinno być napisane

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości