|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1381 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wypadające włosy - PODSUMOWANIE!
nitek a ta Pani dermatolog jest moze w Krakowie?daj mi na nia namiar prosze
![]() włosy zaczely wypadac mi po pordzie czyli od dwoch mieisecy i porposti przeraza mnie to ze juz widac mi lyse placki |
![]() ![]() |
![]() |
#1382 |
kosmitka
|
Max do 40 zł, ale kupowałam na allegro. Jeśli masz problem z wypadaniem - to polecam!
![]() |
#1383 |
Raczkowanie
|
Ciampurek nie jestem z Krakowa.Wiem natomiast,ze w Katowicach jest klinika dermatologiczna i rowniez jest tan pani dr,ktora zajmuje sie tylko wlosami.Jesli nic mi nie pomoze to pewnie sie tam wybiore.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1384 |
Wtajemniczenie
|
No to ja chyba też, bo szukałam w krakowie ale nikt nic dobrego nie ma mi do powiedzenia:/
a w okolicach katowic też czasem bywam ![]() mogłabyś podać adres tej kliniki? ilu jest tam dermatologów? |
![]() ![]() |
![]() |
#1385 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tobie wypadaja po porodzie, czyli na tle hormonalnym,hormony musza wrócic do stanu sprzed ciązy, nie baw sie w żadne loxony, czy inne mocne środki,to nic Tobie nie pomoze!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!! Na tle hormonalnym pomagają ampułki Vichy Dercos, sa droge ale podobno bardzo dobre i do tego szampon Vichy jako uzupełnienie. Pisała dziewczyna na jednym watku ze jej to bardzo pomoglo, a problem miała jak Ty.Znam dziewczyne której tez tak wychodziły po porodzie, tez straciło mnóstwo włosow, ale łykała vitapil i pomogło.Zrób tez sobie badanie krwi ,moze masz braki w organizmie, to dla pewnosci. Ale Vichy pomogloby TObie,tak czuje. Mnie ominęło wypadanie po porodzie, i byłam szczesliwa ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1386 |
Raczkowanie
|
Jezu Ciampurku przeraziłaś mnie, strasznie mi przykro. Trzymaj się i kup ten szampon dercos, Karmen się zna i na pewno Ci dobrze doradziła.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1387 |
Zadomowienie
|
Nie wiem, czy już o tym pisałam, na wszelki wypadek napiszę jeszcze raz.
Kiedyś, po ostatnim płukaniu, podczas mycia włosów, polewałam je (chlodnym) naparem skrzypu polnego (plus szałwia, ale to było dla przyciemnienia ![]() ![]() Chyyba znowu zacznę znowu ![]() ![]() Polecam spróbować. Napewno (? ![]() Od wczoraj biore Vitapil. Przyniósł Wam jakies efekty? Czy moge dodaktowo brac jeszcze np. Humavit?? Albo Skrzypowitę?? thx ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1388 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cynk który łykam nie pomaga, chyba juz vitapil byl lepszy.I staram sie zyc normalnie, dla Synka i dla Siebie.W moim przyapdku to by było za piekne gdyby było dobrze za długo i tak jest ze wszystkim u mnie ![]() ![]() ![]() mam nizoral na lupież, scieprox poradził sobie tylko z podraznieniem skóry, teraz swedzi od łupiezu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1389 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nie pamiętam jaki skład ma Silica bo biorę ją od .... zawsze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1390 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1391 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1392 |
Raczkowanie
|
Rozmarynek, dzięki, że napisałaś, bo chyba spróbuję Twojego sposobu. Najwyżej będę stosowała na zmianę z naftą, bo nie chcę z niej rezygnować (poprzednio przyniosła mi zachwycające efekty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1393 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jak nie wylecze łupiezu to kiepsko ze mną ![]() DaisyDee odezwij sie do mnie na gg jak mozesz oczywiscie. Pozdrawiam was, zżyłam sie z wizażem. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1394 |
Raczkowanie
|
mnie tez to przeraza jakby malo problemow bylo to jeszcze to, wydawalo mi sie ze szampon Vischy jest na lysienie androgenowe dobrze mysle czy jest moze kilka rodzajow tych ampulek jak tak to jakie powinnam zakupic?do dermatologa sie wybieram jak znajde takowego zaczelam szukac w piatek ale juz bylo pozno i nie udalo mi sie w poniedzialek znowu wyrusze na lowy dziekuje za pomoc
|
![]() ![]() |
![]() |
#1395 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() i witaminki.
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1396 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1397 |
Raczkowanie
|
![]()
Hej ! Ja mam ten sam problem... . Prawie dwa lata temu przeprowadzilam sie do Anglii, i wtedy sie zaczelo wypadanie. Wstyd zwiazac wlosy bo juz prawie nic z nich nie zostalo. Wiadomo, ze zycie zdala od domu to stres - i to jest glówna przyczyna, tak mysle
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1398 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Co do Radical to stosowałam calą serie i musze powiedziec ze zadowolona byłam z ampułek Radical,z tym ze wydalam mnostwo kasy a taką kuracje trzeba stosowac 3-4 miesiące.Natomiast Seboradin ma dobry Lotion, to zalezy jaki masz typ włosa i czy nie masz skłonnosci do podraznionej skóry, ja przez chwile zadowolona bylam z szamponu Seboradin ale potem ta seria mi bardzo podrazniła skóre,nabawilam sie łupiezu ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1399 |
Zadomowienie
|
Kochane, moj szampon leczniczy sie konczy a nadal jestem w domku w Polsce, dlatego zdecydowalam sie na Radical, dziewczyny, kupie go w aptece? Jaki jest jego koszt i co to za firma?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1400 |
Przyczajenie
|
oj...też mam problem z preparatami w tabletkach, biorę regularnie skrzypovitę do tego magnez z witaminą B6, jem mnósto zdrowych rzeczy i włosy mi wyłażą z głowy garściami. :-( postanowiłam spróbować z seboradinem więc jak będą pozytywne efekty to napiszę !
|
![]() ![]() |
![]() |
#1401 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, czytam troszke o mydle siarkowym.Myłyscie moze w nim włosy ? tylko ze tu pisze ze najlepiej dziala na wlosy przetluszczajace sie,wiec nie dla moich.Pozatym ja nie mam skory tlustej,wiec jakim cudem to jest łzs ? ja mam suchą skóre.
![]() |
#1402 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
http://www.farmona.pl/pl/radicalwlosy.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1403 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ponoć nawet ten angielski jest trochę inny i lepszy niż ten, który do nas przywożą, więc chyba musisz się lepiej rozejrzeć ![]() Tu dyskusja na temat wyższości wersji angielskiej nad polską ![]() http://uroda.onet.pl/1,144,8,1159950...448,forum.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1404 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Zastanawiam się nad kupnem szamponu i odżywki Seboradin z naftą kometyczną do włosów rozjaśnianych. Chcialam się jednak zapytac czy ten szampon jest dobry i czy warto go kupić? Pomózcie, bo nie chce wyrzucac pieniedzy w błoto
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1405 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1406 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() jak mozna leczyc podraznienia skóry jak jest w składzie sls, np. vichy zielony,neril one wszystkie mają sls a przciez to podraznia skóre,powoduje swiąd.Moze mi to krtoś wytłumaczyc ? najlepsze, szampon dziciecv Nivea Baby ,pisze "szampon nie posiada mydła" a w skladzie :mydło.
![]() |
#1407 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Ja mam ten sam problem!
![]() Mam włosy suche, a większość szamponów przeciw wypadaniu włosów dodatkowo je jeszcze wysusza. Znalazłam jednak szampon przeciw wypadaniu włosów przeznaczony do włosów suchych. To Seboradin z naftą kosmetyczną. Narazie na KWC jest tylko jedna opinia http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...?produkt=13847 dlatego chcialabym usłyszeć jeszcze opinie innych dziewczyn zanim go kupie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1408 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1409 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1410 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:35.