Wypadające włosy - PODSUMOWANIE! - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-09-15, 20:59   #1381
CIAMPUREK
Raczkowanie

GG do CIAMPUREK
Dot.: Wypadające włosy - PODSUMOWANIE!

nitek a ta Pani dermatolog jest moze w Krakowie?daj mi na nia namiar prosze
włosy zaczely wypadac mi po pordzie czyli od dwoch mieisecy i porposti przeraza mnie to ze juz widac mi lyse placki
CIAMPUREK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-16, 08:08   #1382
anciaahk
kosmitka

Cytat:
Napisane przez misia_bella Pokaż wiadomość
A w jakiej cenie jest ten szampon?? Może sie skusze??
Max do 40 zł, ale kupowałam na allegro. Jeśli masz problem z wypadaniem - to polecam!

Posłuchaj, jak mi prędko bije Twoje serce...
anciaahk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-16, 09:10   #1383
nitek
Raczkowanie

Ciampurek nie jestem z Krakowa.Wiem natomiast,ze w Katowicach jest klinika dermatologiczna i rowniez jest tan pani dr,ktora zajmuje sie tylko wlosami.Jesli nic mi nie pomoze to pewnie sie tam wybiore.
nitek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-16, 09:41   #1384
kasia5558
Wtajemniczenie

No to ja chyba też, bo szukałam w krakowie ale nikt nic dobrego nie ma mi do powiedzenia:/
a w okolicach katowic też czasem bywam
mogłabyś podać adres tej kliniki? ilu jest tam dermatologów?
kasia5558 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-16, 09:56   #1385
Karmen_1984
Raczkowanie

GG do Karmen_1984

Cytat:
Napisane przez CIAMPUREK Pokaż wiadomość
nitek a ta Pani dermatolog jest moze w Krakowie?daj mi na nia namiar prosze
włosy zaczely wypadac mi po pordzie czyli od dwoch mieisecy i porposti przeraza mnie to ze juz widac mi lyse placki
Ciampurku wiem ze latwo mówic ale spokojnie, bo stres tez wyrzadza krzywde.
Tobie wypadaja po porodzie, czyli na tle hormonalnym,hormony musza wrócic do stanu sprzed ciązy, nie baw sie w żadne loxony, czy inne mocne środki,to nic Tobie nie pomoze!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
Na tle hormonalnym pomagają ampułki Vichy Dercos, sa droge ale podobno bardzo dobre i do tego szampon Vichy jako uzupełnienie.
Pisała dziewczyna na jednym watku ze jej to bardzo pomoglo, a problem miała jak Ty.Znam dziewczyne której tez tak wychodziły po porodzie, tez straciło mnóstwo włosow, ale łykała vitapil i pomogło.Zrób tez sobie badanie krwi ,moze masz braki w organizmie, to dla pewnosci.
Ale Vichy pomogloby TObie,tak czuje. Mnie ominęło wypadanie po porodzie, i byłam szczesliwa ale lojotok niszczy moje włosy i wiem jakie to straszne.
Karmen_1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-16, 10:52   #1386
daisydee
Raczkowanie

Jezu Ciampurku przeraziłaś mnie, strasznie mi przykro. Trzymaj się i kup ten szampon dercos, Karmen się zna i na pewno Ci dobrze doradziła.
daisydee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-16, 12:12   #1387
rozmarynek
Zadomowienie

Nie wiem, czy już o tym pisałam, na wszelki wypadek napiszę jeszcze raz.

Kiedyś, po ostatnim płukaniu, podczas mycia włosów, polewałam je (chlodnym) naparem skrzypu polnego (plus szałwia, ale to było dla przyciemnienia). Po ok 2 tygodniach regularnego stosowania (co drugi dzień) wypadało mi o wiele mniej włosów. Teraz zaniechałam tych praktyk i znowu się sypią
Chyyba znowu zacznę znowu O efektach napewno napiszę.
Polecam spróbować. Napewno (?) nie zaszkodzi, a moze pomóc.

Od wczoraj biore Vitapil. Przyniósł Wam jakies efekty? Czy moge dodaktowo brac jeszcze np. Humavit?? Albo Skrzypowitę??

thx
rozmarynek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-09-16, 13:15   #1388
Karmen_1984
Raczkowanie

GG do Karmen_1984

Cytat:
Napisane przez daisydee Pokaż wiadomość
Jezu Ciampurku przeraziłaś mnie, strasznie mi przykro. Trzymaj się i kup ten szampon dercos, Karmen się zna i na pewno Ci dobrze doradziła.
to jest dla wszytskich przerazające co moze sie dziac z włosami,ale wcale sie nie znam tylko duzo czytam i moge cos poradzic, po numerze z loxonem uwazam co stosuje człowiek na błedach sie uczy.
Cynk który łykam nie pomaga, chyba juz vitapil byl lepszy.I staram sie zyc normalnie, dla Synka i dla Siebie.W moim przyapdku to by było za piekne gdyby było dobrze za długo i tak jest ze wszystkim u mnie ok.2 tygodni super było, nie swedziało, nie martwilam sie, głupio to zabrzmi ale do tego tygodnia bede wracac z sentymentem

mam nizoral na lupież, scieprox poradził sobie tylko z podraznieniem skóry, teraz swedzi od łupiezu
Stary 2006-09-16, 14:27   #1389
jusii
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Karmen_1984 Pokaż wiadomość
Jusii czemu lykasz witaminy grupy B skoro lykasz Silice ? nie ma w Silicy tych wlansie witamin ????
Kupiłam wit z grupy B ponieważ mogę mieć ich mało. Ostatnio nie jem płatków owsianych na śniadanie ani żadnego pełnoziarnistego pieczywa
Nie pamiętam jaki skład ma Silica bo biorę ją od .... zawsze
jusii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-16, 14:32   #1390
jusii
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez biiibiii Pokaż wiadomość
jusii ja bym proponowala waxa wzmacnia wloski
Kiedyś uzywałam Waxa. Miałam po nim lśniące i gładkie włosy Po jego nałożeniu zakładałam folię i ciepły ręcznik. Kupie go na zime jak grzejniki beda ciepłe i bede miała gdzie rozgrzać ręcznik
jusii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-16, 19:16   #1391
fabienne
Raczkowanie

Cytat:
moj dermatolog stwierdzil ze wypadanie okresowe wlosow to MIT, ze my nie lniejemy jak zwierzeta, zeby sie nie pocieszac.
Heh, to jak to w końcu jest, bo moja lekarka twierdziła zapełnie odwrotnie i też użyła porównania do zwierząt, tzn. że zwierzęta lnieją to i człowieka nie może to minąć... Mi się wydaje, że jednak ma to jakiś wpływ, bo jak wytłumaczyć fakt, że większość osób przez cały rok ma spokój z włosami, a w okresach jesiennych i wiosennych cierpiących na wypadanie drastycznie przybywa
fabienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-16, 19:19   #1392
fabienne
Raczkowanie

Rozmarynek, dzięki, że napisałaś, bo chyba spróbuję Twojego sposobu. Najwyżej będę stosowała na zmianę z naftą, bo nie chcę z niej rezygnować (poprzednio przyniosła mi zachwycające efekty ). A powiedz czy ten skrzyp kupujesz taki zwykły w herbatce w aptece?
Stary 2006-09-16, 19:44   #1393
Karmen_1984
Raczkowanie

GG do Karmen_1984

Cytat:
Napisane przez fabienne Pokaż wiadomość
Heh, to jak to w końcu jest, bo moja lekarka twierdziła zapełnie odwrotnie i też użyła porównania do zwierząt, tzn. że zwierzęta lnieją to i człowieka nie może to minąć... Mi się wydaje, że jednak ma to jakiś wpływ, bo jak wytłumaczyć fakt, że większość osób przez cały rok ma spokój z włosami, a w okresach jesiennych i wiosennych cierpiących na wypadanie drastycznie przybywa
a widzisz,co lekarz to inaczej póki co to wszystkim Wam zycze powodzenia i żeby włosy trzymaly sie tam gdzie powinny,odezwe sie z Brukseli.
Jak nie wylecze łupiezu to kiepsko ze mną
DaisyDee odezwij sie do mnie na gg jak mozesz oczywiscie.

Pozdrawiam was, zżyłam sie z wizażem.
Stary 2006-09-16, 21:10   #1394
CIAMPUREK
Raczkowanie

GG do CIAMPUREK

mnie tez to przeraza jakby malo problemow bylo to jeszcze to, wydawalo mi sie ze szampon Vischy jest na lysienie androgenowe dobrze mysle czy jest moze kilka rodzajow tych ampulek jak tak to jakie powinnam zakupic?do dermatologa sie wybieram jak znajde takowego zaczelam szukac w piatek ale juz bylo pozno i nie udalo mi sie w poniedzialek znowu wyrusze na lowy dziekuje za pomoc
CIAMPUREK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-17, 11:29   #1395
Karmen_1984
Raczkowanie

GG do Karmen_1984

Cytat:
Napisane przez CIAMPUREK Pokaż wiadomość
mnie tez to przeraza jakby malo problemow bylo to jeszcze to, wydawalo mi sie ze szampon Vischy jest na lysienie androgenowe dobrze mysle czy jest moze kilka rodzajow tych ampulek jak tak to jakie powinnam zakupic?do dermatologa sie wybieram jak znajde takowego zaczelam szukac w piatek ale juz bylo pozno i nie udalo mi sie w poniedzialek znowu wyrusze na lowy dziekuje za pomoc
Ciampurku, nie Vichy Dercos jest na rózne rodziaje włosów, jest tez taki dobry na wypadanie włosów spowodowane zaburzenia hormonalnymi, mysle ze pomogłby.Teraz po porodzie Twoje hormony wracają do starej postaci i naprawde musisz uzbroic sie w cieprliwosc i przejsc to. Stosuj szampon,odzywke,ampułki jak zakupisz te z vichy dercos z aminexilem a jak jestes w stanie zakupic to podpytaj sie w aptece moze cos ci poradzą,tylko nie zadne loxony.Powinnas isc do dermatologa,znam dziewczyny ktorym aplicort e pomógł, drogie i silne ale niektórzy chwalą, to cos jak ampułki defcos tylko w wiekszym stęzeniu,tylko poczytaj o tym,ale mysle ze dermatolog sama na to wpadnie aby ci to przepisac.
i witaminki.
Stary 2006-09-17, 16:34   #1396
fabienne
Raczkowanie

Cytat:
a widzisz,co lekarz to inaczej póki co to wszystkim Wam zycze powodzenia i żeby włosy trzymaly sie tam gdzie powinny,odezwe sie z Brukseli.
Jak nie wylecze łupiezu to kiepsko ze mną
DaisyDee odezwij sie do mnie na gg jak mozesz oczywiscie.
Pozdrawiam was, zżyłam sie z wizażem.
No niestety, ja też mam już dość tej naszej służby zdrowia... Mam jednak nadzieję, że tak, jak napisałaś - nam włosy będą się trzymały tam, gdzie powinny, a Ty pozbędziesz się łupieżu i swędzenia. Pozdrowionka, ucałuj swojego ślicznego Kubusia
Stary 2006-09-17, 21:51   #1397
"N@sty"
Raczkowanie

Smile Dot.: Wypadające włosy - PODSUMOWANIE!

Hej ! Ja mam ten sam problem... . Prawie dwa lata temu przeprowadzilam sie do Anglii, i wtedy sie zaczelo wypadanie. Wstyd zwiazac wlosy bo juz prawie nic z nich nie zostalo. Wiadomo, ze zycie zdala od domu to stres - i to jest glówna przyczyna, tak mysle . Wiec zaczelam pic melisse codziennie przed spaniem. Zdecydowalam sie takze na akupunktóre wlasnie aby powstrzymac wypadanie wlosów i stres. Zmienilam tez te wszystkie "cudowne szampony" na ziolowe bez zbednej chemii, która dobila moje cebulki. Zarzywam witaminy dla skóry, wlosów i paznokci. I o dziwo widze poprawe !!! Wlosy wypadaja o niebo mniej. Ale pozostal jeszcze jeden problem . Wiekszosc z was pisze ze wypadanie nasila sie na jesien lub zime, jednakze to nie jest wina pory roku tylko... braku slonca !!! Tu gdzie mieszkam wiekszosc czasu pada i slonca jest bardzo malo w zwiazku z tym jestem bardziej podatna na depresje i stresy i mysle ze wy takze przez to tracicie wiecej wlosów niz zwykle. Ja wkrótce jade do Polski i mam zamiar zaopatrzyc sie w tabletki Deprim aby wspomagac swoje nastroje w czasie tej przygnebiajacej pogody no i mam zamiar zrobic zapas odzywek WAX i szamponów z czarnej rzepy bo niestety tu nie maja . Czesto spotykam sie tu z nazwami Radical i Seboradin. Prosze pomózcie, który jest lepszy i co lepiej kupc: szampon, odzywke, lotion czy moze jakas maske ??? A wcierki witaminowe ???
"N@sty" jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-18, 07:51   #1398
Karmen_1984
Raczkowanie

GG do Karmen_1984

Cytat:
Napisane przez "N@sty" Pokaż wiadomość
Hej ! Ja mam ten sam problem... . Prawie dwa lata temu przeprowadzilam sie do Anglii, i wtedy sie zaczelo wypadanie. Wstyd zwiazac wlosy bo juz prawie nic z nich nie zostalo. Wiadomo, ze zycie zdala od domu to stres - i to jest glówna przyczyna, tak mysle . Wiec zaczelam pic melisse codziennie przed spaniem. Zdecydowalam sie takze na akupunktóre wlasnie aby powstrzymac wypadanie wlosów i stres. Zmienilam tez te wszystkie "cudowne szampony" na ziolowe bez zbednej chemii, która dobila moje cebulki. Zarzywam witaminy dla skóry, wlosów i paznokci. I o dziwo widze poprawe !!! Wlosy wypadaja o niebo mniej. Ale pozostal jeszcze jeden problem . Wiekszosc z was pisze ze wypadanie nasila sie na jesien lub zime, jednakze to nie jest wina pory roku tylko... braku slonca !!! Tu gdzie mieszkam wiekszosc czasu pada i slonca jest bardzo malo w zwiazku z tym jestem bardziej podatna na depresje i stresy i mysle ze wy takze przez to tracicie wiecej wlosów niz zwykle. Ja wkrótce jade do Polski i mam zamiar zaopatrzyc sie w tabletki Deprim aby wspomagac swoje nastroje w czasie tej przygnebiajacej pogody no i mam zamiar zrobic zapas odzywek WAX i szamponów z czarnej rzepy bo niestety tu nie maja . Czesto spotykam sie tu z nazwami Radical i Seboradin. Prosze pomózcie, który jest lepszy i co lepiej kupc: szampon, odzywke, lotion czy moze jakas maske ??? A wcierki witaminowe ???
Hej akurat cie rozumiem,ja tez duzo czasu spedzam za granica i jutro wracamy do Brukseli.Wiem jak to jest ze stresem,na odleglosc jest najgorzej.
Co do Radical to stosowałam calą serie i musze powiedziec ze zadowolona byłam z ampułek Radical,z tym ze wydalam mnostwo kasy a taką kuracje trzeba stosowac 3-4 miesiące.Natomiast Seboradin ma dobry Lotion, to zalezy jaki masz typ włosa i czy nie masz skłonnosci do podraznionej skóry, ja przez chwile zadowolona bylam z szamponu Seboradin ale potem ta seria mi bardzo podrazniła skóre,nabawilam sie łupiezu natomiast szampon Radical był dobry ale nie dosc dobry.Ale zdecydowanie wole serie Radical jesli chcesz wzmocnic wlosy to jak najbardziej polecam.
Stary 2006-09-18, 09:42   #1399
baobab
Zadomowienie

GG do baobab Wyślij wiadomość przez Yahoo do baobab

Kochane, moj szampon leczniczy sie konczy a nadal jestem w domku w Polsce, dlatego zdecydowalam sie na Radical, dziewczyny, kupie go w aptece? Jaki jest jego koszt i co to za firma?
baobab jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-18, 09:44   #1400
*martula*
Przyczajenie

oj...też mam problem z preparatami w tabletkach, biorę regularnie skrzypovitę do tego magnez z witaminą B6, jem mnósto zdrowych rzeczy i włosy mi wyłażą z głowy garściami. :-( postanowiłam spróbować z seboradinem więc jak będą pozytywne efekty to napiszę !
*martula* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-18, 09:50   #1401
Karmen_1984
Raczkowanie

GG do Karmen_1984

Dziewczyny, czytam troszke o mydle siarkowym.Myłyscie moze w nim włosy ? tylko ze tu pisze ze najlepiej dziala na wlosy przetluszczajace sie,wiec nie dla moich.Pozatym ja nie mam skory tlustej,wiec jakim cudem to jest łzs ? ja mam suchą skóre.
Stary 2006-09-18, 09:52   #1402
201804200952
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez baobab Pokaż wiadomość
Kochane, moj szampon leczniczy sie konczy a nadal jestem w domku w Polsce, dlatego zdecydowalam sie na Radical, dziewczyny, kupie go w aptece? Jaki jest jego koszt i co to za firma?
Radical to raczej w drogerii, ale kto wie może w aptekach też mają.
http://www.farmona.pl/pl/radicalwlosy.html
201804200952 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-18, 10:00   #1403
201804200952
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez "N@sty" Pokaż wiadomość
... mam zamiar zrobic zapas odzywek WAX i szamponów z czarnej rzepy bo niestety tu nie maja .
Tyle, że WAX to właśnie produkt sprowadzany do Polski z Anglii

Ponoć nawet ten angielski jest trochę inny i lepszy niż ten, który do nas przywożą, więc chyba musisz się lepiej rozejrzeć

Tu dyskusja na temat wyższości wersji angielskiej nad polską
http://uroda.onet.pl/1,144,8,1159950...448,forum.html
201804200952 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-18, 15:56   #1404
madzia.a
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Zastanawiam się nad kupnem szamponu i odżywki Seboradin z naftą kometyczną do włosów rozjaśnianych. Chcialam się jednak zapytac czy ten szampon jest dobry i czy warto go kupić? Pomózcie, bo nie chce wyrzucac pieniedzy w błoto
madzia.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-18, 16:15   #1405
baobab
Zadomowienie

GG do baobab Wyślij wiadomość przez Yahoo do baobab

Cytat:
Napisane przez Myszi Pokaż wiadomość
Radical to raczej w drogerii, ale kto wie może w aptekach też mają.
http://www.farmona.pl/pl/radicalwlosy.html
Dzięki Myszi
baobab jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-18, 17:00   #1406
Karmen_1984
Raczkowanie

GG do Karmen_1984

wkurzyc sie mozna. Jak mam dobrac sobie szampon ? mam włosy suche/ normalne, a wiekszosc szampon od łupiezu jest do przetluszczających sie, a od łojotoku to juz wszystkie takie sa . Przeciez takie mi gorzej wysuszą włosy i skóre. Nadodatek dopatrzylysmy sie z DaisyDee ze odzywka Wax posiada w skladzie sls dziwne !
jak mozna leczyc podraznienia skóry jak jest w składzie sls, np. vichy zielony,neril one wszystkie mają sls a przciez to podraznia skóre,powoduje swiąd.Moze mi to krtoś wytłumaczyc ?
najlepsze, szampon dziciecv Nivea Baby ,pisze "szampon nie posiada mydła" a w skladzie :mydło.
Stary 2006-09-18, 17:14   #1407
madzia.a
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Ja mam ten sam problem!
Mam włosy suche, a większość szamponów przeciw wypadaniu włosów dodatkowo je jeszcze wysusza.
Znalazłam jednak szampon przeciw wypadaniu włosów przeznaczony do włosów suchych. To Seboradin z naftą kosmetyczną. Narazie na KWC jest tylko jedna opinia http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...?produkt=13847
dlatego chcialabym usłyszeć jeszcze opinie innych dziewczyn zanim go kupie.
madzia.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-18, 20:03   #1408
"N@sty"
Raczkowanie

Cytat:
Hej akurat cie rozumiem,ja tez duzo czasu spedzam za granica i jutro wracamy do Brukseli.Wiem jak to jest ze stresem,na odleglosc jest najgorzej.
Co do Radical to stosowałam calą serie i musze powiedziec ze zadowolona byłam z ampułek Radical,z tym ze wydalam mnostwo kasy a taką kuracje trzeba stosowac 3-4 miesiące.Natomiast Seboradin ma dobry Lotion, to zalezy jaki masz typ włosa i czy nie masz skłonnosci do podraznionej skóry, ja przez chwile zadowolona bylam z szamponu Seboradin ale potem ta seria mi bardzo podrazniła skóre,nabawilam sie łupiezu natomiast szampon Radical był dobry ale nie dosc dobry.Ale zdecydowanie wole serie Radical jesli chcesz wzmocnic wlosy to jak najbardziej polecam.
karmen ja mam bardzo suche wlosy i na dodatek farbowane wiec chyba ten seboradin to nie dla mnie . z wypadaniem sie juz troche uspokoilo i z dnia na dzien jest lepiej ale co zrobic z tymi przeswitami na glowie ??? coraz szerszy mi sie przedzialek robi na glowie a na dodatek nie widze zadnych nowych wlosów . kiedys musialam nowe wloski przyklepywac zelem bo tyle ich mialam ze mi sie szopa robila a teraz nic ani sladu !!!! normalnie nic ! goly przedzialek RATUNKU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Stary 2006-09-18, 20:14   #1409
"N@sty"
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Myszi Pokaż wiadomość
Tyle, że WAX to właśnie produkt sprowadzany do Polski z Anglii

Ponoć nawet ten angielski jest trochę inny i lepszy niż ten, który do nas przywożą, więc chyba musisz się lepiej rozejrzeć

Tu dyskusja na temat wyższości wersji angielskiej nad polską
http://uroda.onet.pl/1,144,8,1159950...448,forum.html
ja wiem o tym ale niestety oni tu nie znaja nawet tej nazwy idioci . Angole to wogóle mysla ze polska jest kolo australii wiec nie dziw mi sie ze nie znalazlam tego. w najlepszej drogerii nie znali nawet nazwy .
Stary 2006-09-18, 20:23   #1410
"N@sty"
Raczkowanie

Cytat:
wkurzyc sie mozna. Jak mam dobrac sobie szampon ? mam włosy suche/ normalne, a wiekszosc szampon od łupiezu jest do przetluszczających sie, a od łojotoku to juz wszystkie takie sa . Przeciez takie mi gorzej wysuszą włosy i skóre. Nadodatek dopatrzylysmy sie z DaisyDee ze odzywka Wax posiada w skladzie sls dziwne !
jak mozna leczyc podraznienia skóry jak jest w składzie sls, np. vichy zielony,neril one wszystkie mają sls a przciez to podraznia skóre,powoduje swiąd.Moze mi to krtoś wytłumaczyc ?
najlepsze, szampon dziciecv Nivea Baby ,pisze "szampon nie posiada mydła" a w skladzie :mydło.
poniewaz ja w temacie jestem zielona bo od niedawna zaczelam sie interesowac - oby nie zapózno ! prosze napiszcie co to jest kurde ten sls i lzs ???
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości