|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18
Cytat:
|
|
#4652 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że też będę mogła tak stwierdzić, że wcale nie taka straszna ta glukoza... ![]() Jakoś przyzwyczaiłam się do oddawania krwi, dawniej zawsze robiło mi się słabo, od pewnego czasu już nie. Mąż na mnie czekał pod drzwiami, w ogóle to rano poszedł zając mi kolejkę, a ja doszłam później. Byłam pierwsza ![]() No i mamy weekend
|
|
#4653 |
|
Wtajemniczenie
|
sjoanna, na pewno sobie ładnie poradziłaś
co do certyfikatu, to z tego co pamiętam ( robiłam już baaaardzo dawno temu ) to dwie osoby zdawające prowadziły ze sobą konwersację, opisywanie obrazków itp.a co do książek (a raczej ustaw), to niestety o naukę chodzi, niedawno zdałam jedno kolokwium, na początku przyszłego pewnie będzie drugie i materiału jest tyle, że przydałoby się zacząć powoli uczyć, a we wrześniu w przyszłym roku egzamin ze wszystkiego, więc całą praktykę i całą teorię trzeba będzie opanować perfekt.... Ja też mam kilka fajnych pozycji książkowych i coś tam podczytuję od czasu do czasu, ale ostatnio brak mi weny do wszystkiego
|
|
|
|
#4654 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4655 |
|
Wtajemniczenie
|
heh a my właśnie wróciliśmy z zakupów
w jednym z hipermarketów była 20% taniej na zabawki dla dzieci, a my mamy pięcioro do obdarowania na dzień dziecka ja wcześniej miałam tylko jedno, a w rodzinie TŻta dużo dzieci![]() no i jeszcze musze znaleźć lego - piraci z karaibów
|
|
|
|
#4656 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Właśnie dziś muszę kupić na dzień dziecka zabawki! 3 chłopaków wiek 7-6-4 lata . Ktoś ma jakieś fajne propozycje? |
|
|
|
|
#4657 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;27165077]Właśnie dziś muszę kupić na dzień dziecka zabawki! 3 chłopaków wiek 7-6-4 lata . Ktoś ma jakieś fajne propozycje?[/QUOTE]
u nas na 9 lat chłopca - lego, albo gry na pc, w sumie lego to odkąd pamiętam, ma już tyle, że żeby móc coś kupić, żeby się nie powtarzało - trzeba dzwonić do jego mamy ale jak zbliża się szkoła to często kupujemy jakieś właśnie rzeczy potrzebne do szkoły, czasami ubrania, chociaż z początku nigdy się z nich nie cieszy i docenia dopiero później![]() Ale może z propozycji jakaś piłka do nogi, kosza, jakaś gra rodzinna? |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4658 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() ale pogoda dzisiaj u mnie, nic mi się nie chce ![]() dla dzieciaczków to nie wiem, ja biorę dzieciaki do filgoraju i mam z głowy a oprócz tego damy chyba rodzicom pieniażki i niech kupią co chcą ja ostatnio jak kupuje zabawki to głównie edukacyjne, albo jakieś książeczki fajne - chyba zboczenie zawodowe ![]() z propozycji moze tak: dla 4 latka - ciastolina, piankolina, piaskolina - coś z tych rzeczy do lepienia ![]() dla 6 latka - w zależności co lubi, moze sie interesuje jakąs bajką to każda rzecz z logo tej bajki będzie superancka ![]() dla 7 -latka to samo moze być jakaś gra komputerowa odpowiednia do wieku ![]() jej ale te dzieciaki teraz wymyślate, mnie tam cieszył każdy prezent
|
|
|
|
#4659 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4660 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
I znowu sobie zaległości narobiłam ![]() Spróbuję ponadrabiać ![]() ---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- Cytat:
2. Nie lubię, bo jak nie kupię butków jak mi akurat jakieś wpadną w oko, to później jak muszę jakieś kupić, to mi się nic nie podoba ![]() 3. Pomysł nie wypalił - teściowa nie zasłużyła Ostatecznie kupiliśmy mojej mamie torebkę, a teściowej TŻ kupił kwiaty i czekoladę, a ja jej nawet życzeń nie złożyłam. Powód opiszę za chwilę, ale nie tu.![]() Cytat:
Cytat:
za urlopyCytat:
|
||||
|
|
|
#4661 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A tak serio, to szefostwo się powinno cieszyć, że mają takiego pracownika ![]() Cytat:
dla Ciebie i dla mamy
|
|||||
|
|
|
#4662 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale wredne Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Będzie duuużo fajniej niż na tym starym ![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#4663 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;27166607]dokładnie, ja pamiętam jak dostałam od cioci maszynę do szycia taką mała kupoioną od "ruskich" i jak się cieszyłam... teraz to prezent poniżej 100 zł to ciężko kupić ...[/QUOTE]
ja na okazje jak święta cyz dzień dziecka nie kupuje takich drogich prezentów, na urodzin ki jedynie co to troche droższę ale w sumie też zależy jak akurat stoimy z kasą ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Spadające małpki są świetne Oryginale kosztuje około 80-90 zł, ale my kiedyś kupiliśmy podróbkę za 30 i też była dobra.No to teraz krótka relacja co u mnie. Praca, awantura z teściową, sprawy mieszkaniowe, praca, dzień matki. A do tego nieprzespana noc z powodu bólu zębów i pół dnia spędzone na szukaniu RTG i u dentysty - wynik: leczenie kanałowe zęba, który pół roku temu był wyleczony oprócz tego 4 inne zęby do leczenia (pół roku temu wszystkie były ok) ![]() No ale dość marudzenia Najważniejsze, że mam TŻta I cieszę się, że wreszcie udało mi się znaleźć czas, żeby z Wami poklikać.A teraz zmykam na małe zakupy, bo robię dziś tortillę na obiad i muszę jakieś warzywa dokupić
|
|
|
|
|
#4665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co kochana z teściową nie tak? nie ma sie co przejmowac, masz racje - najważniejsze, ze masz tż i że Wy się nie kłucicie a jak z mieszkankiem, kiedy przeprowadzka? ![]() Idę smażyć kalafiorek
Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2011-05-28 o 12:50 |
|
|
|
|
#4666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Najwcześniej na początku lipca, a najpóźniej w połowie lipca Już mamy wszystkie papierkowe rzeczy załatwione, poza przemeldowaniem. Chcemy to załatwić później, bo wtedy trzeba od razu dokumenty powymieniać i wszędzie podać nowy adres, a teraz nie mamy na to czasu
|
|
|
|
|
#4667 | |
|
Wtajemniczenie
|
Jeśli go zastosuję to wypowiem się czy taki dobry ![]() Cytat:
Wspólczuję z tymi zębami, nic przyjemnego. Ja swego czasu się nacierpiałam przez jeden ząb, który był źle leczony. Nie chcę nawet wspominać ile mnie to wszystko bólu kosztowało. Ale mam to za sobą na szczęście. Co do teściowej, nie przejmuj się, rób swoje. Pocieszę Cię może...Piszesz, że dobrze że masz TŻta więc mniemam iż on jest z Tobą, po Twojej stronie. Ja nie mam tak dobrze, jesli idzie o teściową, to TŻ nie dostrzega tego co ja i raczej ją tłumaczy niż przemyśli choćby czy może mam podstawy do pewnych rzeczy.
|
|
#4668 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Melduję się Wczoraj mi dzień zleciał tak szybko,że nawet nie zauważyłam kiedy ... Nie miałam nawet 5 minut, żeby komputer włączyć, a co dopiero was nadrobić .. Ale już jestem na bieząco Widzę, że o dniu dziecka pisałyście... My teraz mamy 5 dzieci do obdarowania ( w tym 4 to nasze chrzesnice), że chyba wprowadzimy zasadę kupowania większych prezentów na urodziny, a resztę będziemy musieli jakimiś drobnostkami załatwić Nie mam pojęcia ....
|
|
|
|
#4669 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
U nas się tak przyjęło, że duży prezent się daje na gwiazdkę i na urodziny, a na pozostałe okazje czekoladę/kwiatka, albo jakąś pierdołkę za parę złotych (np. kolorowankę). |
|
|
|
#4670 |
|
Konto usunięte
|
Ja weekend spędziłam w Poznaniu. Mąż pojechał autko kupić z rodzicami (bo teściowa rodzinkę odwiedziała), więc ja musiałam się ewaukować w inne strony
Pojechałam do siostry, obkupiłam się niesamowicie
|
|
|
|
#4671 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Grunt, że zakupy udane A autko dla Was czy dla rodziców?
|
|
|
|
|
#4672 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny
![]() Też jestem PM 2010, ślubowaliśmy 03.07.2010. Mogę do Was dołączyć ? |
|
|
|
#4673 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam zapotrzebowanie na jaką tuniczke na ramiaczkach albo krótki rękaw bo tylko w dwie takie bluzki sie mieszcze, ale jakoś póki co natchnienia mi brakuje ![]() szkoda że tak sama musiałaś siedzieć, ale widzisz już jets kolejny dzień i dziś tż wraca Cytat:
dzieciaki dostają oczopląsu i nie wiedza na który prezent spojrzeć. Ja się ciągle zatanawiam gdzi emy będziemy dawać te wszystkie zabawki Natalki ![]() weekend minął miło ale szybko wyspaliśmy się w końcu i natulali Dzisiaj zakończenie zajeć w dóch przedszkolach no ale musiałam włożyć kolejny żeby to wydrukować, póki co dobrze idzie ![]() no i dzisiaj popołudniu wizyta, zobacze Natalcie |
||
|
|
|
#4674 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczyny
![]() ale miałam wczoraj mega lenia wyspałam się u mamci juz za wszytki czasy potem pojechałyśmy z mama i siostra na zakupy. Kupiłam sobie sandałki i dzieciaczka prezenty na dzień dziecka. Mojej chrześnicy kółeczko do pływania bo takie coś chcieli a chrześniakowi TZ standardowo samochodziki bo uwielbia i ma ich juz chyba z 1000 nie przesadzając. A potem lenistwo X Factor i moj ukochany serial Przepis na życie. Wczoraj był ostatni odcinek serii i teraz muszę czekać do września Zresztą jak wszystko zaraz skończy się ramówka wiosenna i znowu same powtórki poleca ![]() a w sobotę było intensywne przeprowadzanie Acelinko zazdroszczę wizyty Ja idę w czwartek i mam ogromna nadzieje ze na tej wizycie zobaczę serduszko Idę prywatnie a potem będę państwowo chodzić do tego samego lekarza. Juz nie mogę się doczekać
Edytowane przez ultraradiola Czas edycji: 2011-05-30 o 07:23 |
|
|
|
#4675 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też bym musiała kupić parę rzeczy, ale na razie nie ma czasu, a i kasę trzeba oszczędzać, bo nie wiemy czy nie wypadną nam jakieś wydatki w związku z mieszkankiem ![]() Ja też wczoraj prawie sama byłam, bo TŻ spał po nocce do 17 (zwykle wstaje wcześniej, ale wczoraj był wyjątkowo zmęczony) i po 20 już wychodził na następną nockę No ale najważniejsze, że już dziś Twój TŻ wraca ![]() Cytat:
Napisz coś więcej o Was. Cytat:
za dyplomyKoniecznie napisz nam później jak było na wizycie ![]() Cytat:
Już trzymam za wizytę ![]() A teraz Was wyłączam, bo zaraz się przez Was do pracy spóźnię ![]() Miłego dnia |
||||
|
|
|
#4676 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuje za przywitanie. Co mogę więcej napisać... Ja narazie nie pracuje, ponieważ kończę studia( jeszcze rok mi został), mój mąż pracuje i studiuje zaocznie. Mamy po 23 lata, powoli się szykujemy do rocznicy, a Wy jakie macie plany ? Ja myślałam o jakimś wypadzie na weekend we dwoje, ale nie wiem czy to wypali.
|
|
|
|
#4677 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
ale piekne sloneczko ![]() barbara6 witaj, kupilam w koncu kiecke na chrzciny, co do prezentow dla dziecka to szymcio tez dostaje mnostwo od dziadkow ale glownie ubran(na szczescie )acelinko chyba fajnie ze juz koniec pracy teraz czas na odpoczynek,ultraradiola male serducho na pewno zobaczysz
|
#4678 | |||
|
Zakorzenienie
|
Acelinka, to pozdrów Natalkę od wizażowych cioć
![]() Cytat:
Cytat:
My na razie zero planów na rocznicę, ze względu na brak funduszy ![]() Może jakaś kolacyjka albo jednodniowy wypadzik Cytat:
Metka, poprosimy o fotke do akceptacji ![]() Dziewczyny, ale mam lenia dzisiaj ... A jeszcze do tego wstałam o 4 rano i nie wiem jak wytrwam do końca dnia ... |
|||
|
|
|
#4679 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny
![]() witaj barbara ![]() Ja sie dzisiaj troche chce pouczyc ,bo jutro mam pierwszą zerówkę ;/ a taka piekna pogoda dzisiaj...
|
#4680 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymam kciuki za serduszko który masz tydzień teraz wg ostatniej @ ? ![]() napiszę napiszę jak nie dam rady dzisiaj wieczorem to na pewno jutro z rana ![]() Cytat:
Nasze plany rocznicowe stoją pod wielkim znakiem zapytania, ale gdzie tam wrzesień się zobaczy jak nie będe akurat na porodówce to może uda nam się wyjśc gdzieś na pół godzinki ![]() Cytat:
za sukienke ![]() jeszcze nie koniec kochana końćze teraz zajęcia taneczne, do połowy czerwca mam jeszcze angielski no i chodze do Wojtaska i mam zamiar chodzic do niego ile dam rade ![]() Zajęcia w dwóch kolejnych przedszkolach zakończone w jednym dostałam piękny bukiet róż i podziękowania ręcznie robione - śliczna kartka jeszcze jutro zakończenie zajęć tanecznych i tańczeniu narazie robimy papa, teraz jeszcze angielski ![]() i na dzień dziecka kupiłam sobie bluzke a co
Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2011-05-30 o 15:24 |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:07.

kiedys dostalam do pisania witraż z Jezusem i Maryja
ciekawe jak ? 

ale w zamian hormonki szaleją, niekiedy jestem przeokropna 

za urlopy
prawie wszystkie egzaminy już do przodu, jeszcze tylko jeden mam za 2 tygodnie i będzie spokój 

nie ma sie co przejmowac, masz racje - najważniejsze, ze masz tż i że Wy się nie kłucicie
Nie mam pojęcia ....