Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18 - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-27, 15:04   #4651
sjoanna
Zakorzenienie

Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18

Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość
nie tylko dlatego, ale to na pewno na niego wpłynęło jeszcze gorzej...

sjoanna: my tez na zaliczeniu z konwersacji mamy obrazek do opisania i potem rozmowe przeprowadzic kiedys dostalam do pisania witraż z Jezusem i Maryja a moja kolezanka babke z psem i mialysmy to polączyć jakoś ciekawe jak ?
Babka poszla na spacer z psem do centrum starego miasta i zobaczyla cudowny witraz w starym kosciele.

“Your dresses should be tight enough to show you're a woman
and loose enough to show you're
a LADY.”

Edith Head
sjoanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 16:48   #4652
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
jej PMS i @ już zapomniałam jak to jest ale w zamian hormonki szaleją, niekiedy jestem przeokropna

e ta da się przeżyć tą glukoze, tylko nią tak strasza wszyscy

ja na morfologie nie chodziłam naczczo, tzn. pierwzy raz byłam naczczo a potem już nie zjedz sobie cos od razu jak stamtąd wyjdziesz zebyś kochana nie zasłabła przypadkiem
Oj ja to dopiero jestem okropna
Mam nadzieję, że też będę mogła tak stwierdzić, że wcale nie taka straszna ta glukoza...
Jakoś przyzwyczaiłam się do oddawania krwi, dawniej zawsze robiło mi się słabo, od pewnego czasu już nie. Mąż na mnie czekał pod drzwiami, w ogóle to rano poszedł zając mi kolejkę, a ja doszłam później. Byłam pierwsza
No i mamy weekend Tylko TŻ chce w niedzielę jechać do teściów, na samą myśl już mi niedobrze
Stary 2011-05-27, 17:51   #4653
certina4
Wtajemniczenie

sjoanna, na pewno sobie ładnie poradziłaś co do certyfikatu, to z tego co pamiętam ( robiłam już baaaardzo dawno temu ) to dwie osoby zdawające prowadziły ze sobą konwersację, opisywanie obrazków itp.

a co do książek (a raczej ustaw), to niestety o naukę chodzi, niedawno zdałam jedno kolokwium, na początku przyszłego pewnie będzie drugie i materiału jest tyle, że przydałoby się zacząć powoli uczyć, a we wrześniu w przyszłym roku egzamin ze wszystkiego, więc całą praktykę i całą teorię trzeba będzie opanować perfekt....

Ja też mam kilka fajnych pozycji książkowych i coś tam podczytuję od czasu do czasu, ale ostatnio brak mi weny do wszystkiego

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 18:17   #4654
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sjoanna Pokaż wiadomość
Babka poszla na spacer z psem do centrum starego miasta i zobaczyla cudowny witraz w starym kosciele.
hahah o tym nie pomyślałam
Stary 2011-05-27, 23:10   #4655
certina4
Wtajemniczenie

heh a my właśnie wróciliśmy z zakupów w jednym z hipermarketów była 20% taniej na zabawki dla dzieci, a my mamy pięcioro do obdarowania na dzień dziecka ja wcześniej miałam tylko jedno, a w rodzinie TŻta dużo dzieci

no i jeszcze musze znaleźć lego - piraci z karaibów - do niedzieli

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2011-05-28, 09:45   #4656
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
heh a my właśnie wróciliśmy z zakupów w jednym z hipermarketów była 20% taniej na zabawki dla dzieci, a my mamy pięcioro do obdarowania na dzień dziecka ja wcześniej miałam tylko jedno, a w rodzinie TŻta dużo dzieci

no i jeszcze musze znaleźć lego - piraci z karaibów - do niedzieli

Właśnie dziś muszę kupić na dzień dziecka zabawki! 3 chłopaków wiek 7-6-4 lata . Ktoś ma jakieś fajne propozycje?
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-28, 09:51   #4657
certina4
Wtajemniczenie

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;27165077]Właśnie dziś muszę kupić na dzień dziecka zabawki! 3 chłopaków wiek 7-6-4 lata . Ktoś ma jakieś fajne propozycje?[/QUOTE]

u nas na 9 lat chłopca - lego, albo gry na pc, w sumie lego to odkąd pamiętam, ma już tyle, że żeby móc coś kupić, żeby się nie powtarzało - trzeba dzwonić do jego mamy ale jak zbliża się szkoła to często kupujemy jakieś właśnie rzeczy potrzebne do szkoły, czasami ubrania, chociaż z początku nigdy się z nich nie cieszy i docenia dopiero później

Ale może z propozycji jakaś piłka do nogi, kosza, jakaś gra rodzinna?

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2011-05-28, 10:02   #4658
acelinka
Zakorzenienie

hej

ale pogoda dzisiaj u mnie, nic mi się nie chce

dla dzieciaczków to nie wiem, ja biorę dzieciaki do filgoraju i mam z głowy a oprócz tego damy chyba rodzicom pieniażki i niech kupią co chcą ja ostatnio jak kupuje zabawki to głównie edukacyjne, albo jakieś książeczki fajne - chyba zboczenie zawodowe

z propozycji moze tak:
dla 4 latka - ciastolina, piankolina, piaskolina - coś z tych rzeczy do lepienia
dla 6 latka - w zależności co lubi, moze sie interesuje jakąs bajką to każda rzecz z logo tej bajki będzie superancka
dla 7 -latka to samo moze być jakaś gra komputerowa odpowiednia do wieku

jej ale te dzieciaki teraz wymyślate, mnie tam cieszył każdy prezent
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-28, 11:29   #4659
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b
Konto usunięte

Cytat:
hej

ale pogoda dzisiaj u mnie, nic mi się nie chce

dla dzieciaczków to nie wiem, ja biorę dzieciaki do filgoraju i mam z głowy a oprócz tego damy chyba rodzicom pieniażki i niech kupią co chcą ja ostatnio jak kupuje zabawki to głównie edukacyjne, albo jakieś książeczki fajne - chyba zboczenie zawodowe

z propozycji moze tak:
dla 4 latka - ciastolina, piankolina, piaskolina - coś z tych rzeczy do lepienia
dla 6 latka - w zależności co lubi, moze sie interesuje jakąs bajką to każda rzecz z logo tej bajki będzie superancka
dla 7 -latka to samo moze być jakaś gra komputerowa odpowiednia do wieku

jej ale te dzieciaki teraz wymyślate, mnie tam cieszył każdy prezent
dokładnie, ja pamiętam jak dostałam od cioci maszynę do szycia taką mała kupoioną od "ruskich" i jak się cieszyłam... teraz to prezent poniżej 100 zł to ciężko kupić ...
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-28, 12:03   #4660
Martoolka87
Zakorzenienie

Cześć
I znowu sobie zaległości narobiłam
Spróbuję ponadrabiać

---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ----------

Cytat:
1. Ty na pewno świetnie wszystko ogarniesz - mistrzyni organizacji

2. łączę sie bólu a dlaczego nie lubisz? Mi po pierwsze mało co się podoba, a po drugie tak jak pisała jak już mnie coś zachwyci to szerokie

3. Ja nie mam pomysłu. Też mam te problem ze nie wiem czy mojej mamie i teściowej kupić to samo? Moja mama zdecydowanie jest bardziej mamą niż teściowa
Wasz pomysł z teatrem superancki
1. Dzięki

2. Nie lubię, bo jak nie kupię butków jak mi akurat jakieś wpadną w oko, to później jak muszę jakieś kupić, to mi się nic nie podoba

3. Pomysł nie wypalił - teściowa nie zasłużyła Ostatecznie kupiliśmy mojej mamie torebkę, a teściowej TŻ kupił kwiaty i czekoladę, a ja jej nawet życzeń nie złożyłam. Powód opiszę za chwilę, ale nie tu.

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
Martoolka ja też nie wątpię, że wszystko ogarniesz rewelacyjnie, no bo jak nie Ty to kto??
Dzięki

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
zarezerwowaliśmy z TŻtem noclegi w Zakopcu na koniec czerwca i choć jeszcze nie załatwiliśmy urlopów to nie możemy się doczekać wyjazdu. Żartujemy sobie, gdzie w tym roku uderzamy, może na świnicę
Super Trzymam za urlopy

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Teraz na szczęście mi prawie przeszło po tych tabletkach co mi zapisał Tak ze skali 9/10 na 2/10 Nie pamiętam kiedy ostatnio mi jakaś tabletka pomogła...
Cieszę się, że już nie musisz tak cierpieć
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-28, 12:19   #4661
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
aaaa, jeszcze chciałam podziękować za kciukasy prawie wszystkie egzaminy już do przodu, jeszcze tylko jeden mam za 2 tygodnie i będzie spokój

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
W piątek powiedziałam mamie o ciąży była lekko zszokowana ale się ucieszyła. A w sobotę to juz całkiem radość od razu pożywny obiadek robiła i się cieszyła bardzo. Tacie tez powiedziałam od razu w sobotę ale z nim tak lekko nie było. Tzn w sensie ze się cholernie stresowałam a nie było czym Ucieszył się i mówił ze jeszcze najszczęśliwszy byłby jakby okazał się wnusio
Super

Cytat:
pierwsz grupa wypadła świetnie, byłam z nich mega dumna, aż miałam łezki w oczach jak tak pięknie tańczyły
Druga grupa troche poknociła, nierówno było, no ale cóż i tak dzieciaczki byy kochane
Najważniejsze, że dzieciaki się dobrze bawiły, a Ty jesteś zadowolona z ich występu

Cytat:
Dzisiaj niesamowity skwar W pracy zaduch, a okno otwarte na całą szerokość. Ciągle robię ogłupiające rzeczy, bo zwyczajnie nic innego mi nie zostało. Nie wiem, jak można było zapuścić to stanowisko, bo dla mnie tam jest momentami tak mało pracy, że chyba niedługo zacznę strony w aktach numerować
Możesz wpaść do mnie i wpisy w dokumentacji ponadrabiać
A tak serio, to szefostwo się powinno cieszyć, że mają takiego pracownika

Cytat:
a ja przeprowadzki ciąg dalszy zostały tylko meble z dużego pokoju do przewiezienia , pralka i 5 średnich kartonów Jak strasznie bym juz chciała mieć to za sobą. Gdyby nie pomoc mojej mamy to do dzisiaj bym spędzała czas nad pakowaniem.
dla Ciebie i dla mamy
Stary 2011-05-28, 12:33   #4662
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość
niedawno wrocilam z pogrzebuu chłopaka , ktory sie powiesil ;/ nie lubie pogrzebow i to bardzo . To byl chlopak mojej znajomej i brat kolezanki ze szkoly. chlopak 25 lat mial.masakra
Przykro mi

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Prosiłam, żeby się samo wyprasowało, ale nie chce
Ale wredne

Cytat:
A ja nie zrobiłam tego prasowania, tylko pranie I stwierdziłam, że jutro będę prasować, bo dołączę dotego to, co na jutro wyschnie
Co masz zrobic dziś zrób pojutrze - będziesz miała 2 dni wolne

Cytat:
tym razem mam wolne od szkoły wiec luzik ale następy to juz masakra tyle zaliczeń same terminy "zerowe" ale obowiązkowe
Już trzymam

Cytat:
jadę na działkę chyba trochę się poopalać bo kolorystycznie przypominam sufit
Niezłe porównanie

Cytat:
Ale kiedyś mi babeczki powiedziały (jak pobierały mi krew), żebym sobie przyniosła cytrynę, można sok wycisnąć i ta glukoza jest znosniejsza do przełknięcia
Niezły patent

Cytat:
Niektóre świetowały a niektóre prawie świetowały Mój tż nakazał Natalce złożyć mamie życzonka kopniakami
Widzę, że imię już wybrane

Cytat:
Mam nadzieje ze na tym nowym mieszkanku będzie fajnie
Będzie duuużo fajniej niż na tym starym

Cytat:
Sjoanna, super, dobrze że już po A stres jest zawsze Ja na przyklad nienawidzę ustnych egzaminów, wolałabym juz zdawać 5 pisemnych zamiast jednego ustnego ...
Miałam tak samo
Stary 2011-05-28, 12:46   #4663
acelinka
Zakorzenienie

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;27166607]dokładnie, ja pamiętam jak dostałam od cioci maszynę do szycia taką mała kupoioną od "ruskich" i jak się cieszyłam... teraz to prezent poniżej 100 zł to ciężko kupić ...[/QUOTE]
ja na okazje jak święta cyz dzień dziecka nie kupuje takich drogich prezentów, na urodzin ki jedynie co to troche droższę ale w sumie też zależy jak akurat stoimy z kasą

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość

Najważniejsze, że dzieciaki się dobrze bawiły, a Ty jesteś zadowolona z ich występu
też tak myśle
Stary 2011-05-28, 12:49   #4664
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Jakoś przyzwyczaiłam się do oddawania krwi, dawniej zawsze robiło mi się słabo, od pewnego czasu już nie. Mąż na mnie czekał pod drzwiami, w ogóle to rano poszedł zając mi kolejkę, a ja doszłam później. Byłam pierwsza
Ale kochany ten Twój TŻ

Cytat:
jakaś gra rodzinna?
Spadające małpki są świetne Oryginale kosztuje około 80-90 zł, ale my kiedyś kupiliśmy podróbkę za 30 i też była dobra.

No to teraz krótka relacja co u mnie. Praca, awantura z teściową, sprawy mieszkaniowe, praca, dzień matki. A do tego nieprzespana noc z powodu bólu zębów i pół dnia spędzone na szukaniu RTG i u dentysty - wynik: leczenie kanałowe zęba, który pół roku temu był wyleczony oprócz tego 4 inne zęby do leczenia (pół roku temu wszystkie były ok) Nie wiem jak to się dzieje, skoro myję zęby 3 razy dziennie i jem dużo produktów z wapniem
No ale dość marudzenia Najważniejsze, że mam TŻta I cieszę się, że wreszcie udało mi się znaleźć czas, żeby z Wami poklikać.
A teraz zmykam na małe zakupy, bo robię dziś tortillę na obiad i muszę jakieś warzywa dokupić
Stary 2011-05-28, 12:49   #4665
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:

Widzę, że imię już wybrane

Cytat:

3. Pomysł nie wypalił - teściowa nie zasłużyła Ostatecznie kupiliśmy mojej mamie torebkę, a teściowej TŻ kupił kwiaty i czekoladę, a ja jej nawet życzeń nie złożyłam. Powód opiszę za chwilę, ale nie tu.
ja niby kupiłam dla naszych mam to samo - po kwiatku, wino i czekolade. Ale tż do mamy nie pojechał, bo był zmęczony po pracy, tylko zadzwonił - widocznie mu nie zależało, jak sobie wychowała tak sobie ma.

A co kochana z teściową nie tak? nie ma sie co przejmowac, masz racje - najważniejsze, ze masz tż i że Wy się nie kłucicie

a jak z mieszkankiem, kiedy przeprowadzka?

Idę smażyć kalafiorek

Edytowane przez acelinka
Czas edycji: 2011-05-28 o 12:50
Stary 2011-05-28, 12:55   #4666
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
1. A co kochana z teściową nie tak? nie ma sie co przejmowac, masz racje - najważniejsze, ze masz tż i że Wy się nie kłucicie

2. a jak z mieszkankiem, kiedy przeprowadzka?
1. Nie chcę tu o tym pisać.

2. Najwcześniej na początku lipca, a najpóźniej w połowie lipca Już mamy wszystkie papierkowe rzeczy załatwione, poza przemeldowaniem. Chcemy to załatwić później, bo wtedy trzeba od razu dokumenty powymieniać i wszędzie podać nowy adres, a teraz nie mamy na to czasu
Stary 2011-05-28, 18:15   #4667
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Cześć
Super Trzymam za urlopy
Dzięki, przydadzą się
Cytat:
Niezły patent
Jeśli go zastosuję to wypowiem się czy taki dobry
Cytat:
Ale kochany ten Twój TŻ

No to teraz krótka relacja co u mnie. Praca, awantura z teściową, sprawy mieszkaniowe, praca, dzień matki. A do tego nieprzespana noc z powodu bólu zębów i pół dnia spędzone na szukaniu RTG i u dentysty - wynik: leczenie kanałowe zęba, który pół roku temu był wyleczony oprócz tego 4 inne zęby do leczenia (pół roku temu wszystkie były ok) Nie wiem jak to się dzieje, skoro myję zęby 3 razy dziennie i jem dużo produktów z wapniem
No ale dość marudzenia Najważniejsze, że mam TŻta I cieszę się, że wreszcie udało mi się znaleźć czas, żeby z Wami poklikać.
A teraz zmykam na małe zakupy, bo robię dziś tortillę na obiad i muszę jakieś warzywa dokupić
Kochany choć ma też gorsze chwile, na wcześniejsze badania nie przyszło mu do głowy aby ze mną pójśc. Musiałam sama wywalczyć, aby następnym razem załatwił w pracy, iż przyjdzie później i mi towarzyszył. No ale może mu się to zakorzeni
Wspólczuję z tymi zębami, nic przyjemnego. Ja swego czasu się nacierpiałam przez jeden ząb, który był źle leczony. Nie chcę nawet wspominać ile mnie to wszystko bólu kosztowało. Ale mam to za sobą na szczęście. Co do teściowej, nie przejmuj się, rób swoje. Pocieszę Cię może...Piszesz, że dobrze że masz TŻta więc mniemam iż on jest z Tobą, po Twojej stronie. Ja nie mam tak dobrze, jesli idzie o teściową, to TŻ nie dostrzega tego co ja i raczej ją tłumaczy niż przemyśli choćby czy może mam podstawy do pewnych rzeczy.
Stary 2011-05-29, 13:32   #4668
agawoo
Zakorzenienie

Cześć

Melduję się Wczoraj mi dzień zleciał tak szybko,że nawet nie zauważyłam kiedy ...
Nie miałam nawet 5 minut, żeby komputer włączyć, a co dopiero was nadrobić ..
Ale już jestem na bieząco
Widzę, że o dniu dziecka pisałyście...
My teraz mamy 5 dzieci do obdarowania ( w tym 4 to nasze chrzesnice), że chyba wprowadzimy zasadę kupowania większych prezentów na urodziny, a resztę będziemy musieli jakimiś drobnostkami załatwić Nie mam pojęcia ....
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 13:41   #4669
Martoolka87
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
My teraz mamy 5 dzieci do obdarowania ( w tym 4 to nasze chrzesnice), że chyba wprowadzimy zasadę kupowania większych prezentów na urodziny, a resztę będziemy musieli jakimiś drobnostkami załatwić Nie mam pojęcia ....
U nas się tak przyjęło, że duży prezent się daje na gwiazdkę i na urodziny, a na pozostałe okazje czekoladę/kwiatka, albo jakąś pierdołkę za parę złotych (np. kolorowankę).
Stary 2011-05-29, 18:34   #4670
201701300931
Konto usunięte

Ja weekend spędziłam w Poznaniu. Mąż pojechał autko kupić z rodzicami (bo teściowa rodzinkę odwiedziała), więc ja musiałam się ewaukować w inne strony Pojechałam do siostry, obkupiłam się niesamowicie (ciuchy, ciuchyi jeszcze raz ciuchy), zaliczyłam dwa spotkania i dzisiaj wróciłam. Siedzę sama w domu do jutra, bo mężulek wróci dopiero jutro i tak mi smutno generalnie
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 21:29   #4671
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Ja weekend spędziłam w Poznaniu. Mąż pojechał autko kupić z rodzicami (bo teściowa rodzinkę odwiedziała), więc ja musiałam się ewaukować w inne strony Pojechałam do siostry, obkupiłam się niesamowicie (ciuchy, ciuchyi jeszcze raz ciuchy), zaliczyłam dwa spotkania i dzisiaj wróciłam. Siedzę sama w domu do jutra, bo mężulek wróci dopiero jutro i tak mi smutno generalnie
Danae, no to niezły weekend miałaś Grunt, że zakupy udane A autko dla Was czy dla rodziców?
Stary 2011-05-30, 06:49   #4672
barbara6
Raczkowanie

Witajcie dziewczyny
Też jestem PM 2010, ślubowaliśmy 03.07.2010. Mogę do Was dołączyć ?
barbara6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-30, 06:50   #4673
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
super ża takie udane zakupy ja mam zapotrzebowanie na jaką tuniczke na ramiaczkach albo krótki rękaw bo tylko w dwie takie bluzki sie mieszcze, ale jakoś póki co natchnienia mi brakuje

szkoda że tak sama musiałaś siedzieć, ale widzisz już jets kolejny dzień i dziś tż wraca

Cytat:
Cześć

U nas się tak przyjęło, że duży prezent się daje na gwiazdkę i na urodziny, a na pozostałe okazje czekoladę/kwiatka, albo jakąś pierdołkę za parę złotych (np. kolorowankę).
dla dzieci to nawet w gwiazdke nie kupujemy drozszych prezentów, bo one tyle tego dostają, są babcie, ciocie, wujkowe, chrzestni ... zawrotu głowy można dostać dzieciaki dostają oczopląsu i nie wiedza na który prezent spojrzeć.

Ja się ciągle zatanawiam gdzi emy będziemy dawać te wszystkie zabawki Natalki juz widze te sterty

weekend minął miło ale szybko wyspaliśmy się w końcu i natulali

Dzisiaj zakończenie zajeć w dóch przedszkolach właśnie drukuje dyplomy :P modle sie żeby mi tuz nie wycieknął bo ostatnio miałam mega plame tuszu pod drukarką no ale musiałam włożyć kolejny żeby to wydrukować, póki co dobrze idzie

no i dzisiaj popołudniu wizyta, zobacze Natalcie
Stary 2011-05-30, 07:19   #4674
ultraradiola
Wtajemniczenie

cześć dziewczyny

ale miałam wczoraj mega lenia wyspałam się u mamci juz za wszytki czasy potem pojechałyśmy z mama i siostra na zakupy. Kupiłam sobie sandałki i dzieciaczka prezenty na dzień dziecka. Mojej chrześnicy kółeczko do pływania bo takie coś chcieli a chrześniakowi TZ standardowo samochodziki bo uwielbia i ma ich juz chyba z 1000 nie przesadzając. A potem lenistwo X Factor i moj ukochany serial Przepis na życie. Wczoraj był ostatni odcinek serii i teraz muszę czekać do września Zresztą jak wszystko zaraz skończy się ramówka wiosenna i znowu same powtórki poleca
a w sobotę było intensywne przeprowadzanie jak dobrze ze juz bliżej jak dalej.

Acelinko zazdroszczę wizyty Ja idę w czwartek i mam ogromna nadzieje ze na tej wizycie zobaczę serduszko Idę prywatnie a potem będę państwowo chodzić do tego samego lekarza. Juz nie mogę się doczekać

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

Edytowane przez ultraradiola
Czas edycji: 2011-05-30 o 07:23
ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-30, 08:25   #4675
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Fajnie, że zakupy się udały
Ja też bym musiała kupić parę rzeczy, ale na razie nie ma czasu, a i kasę trzeba oszczędzać, bo nie wiemy czy nie wypadną nam jakieś wydatki w związku z mieszkankiem
Ja też wczoraj prawie sama byłam, bo TŻ spał po nocce do 17 (zwykle wstaje wcześniej, ale wczoraj był wyjątkowo zmęczony) i po 20 już wychodził na następną nockę No ale najważniejsze, że już dziś Twój TŻ wraca

Cytat:
Napisane przez barbara6 Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny
Też jestem PM 2010, ślubowaliśmy 03.07.2010. Mogę do Was dołączyć ?
Witamy
Napisz coś więcej o Was.

Cytat:
Dzisiaj zakończenie zajeć w dóch przedszkolach właśnie drukuje dyplomy :P modle sie żeby mi tuz nie wycieknął bo ostatnio miałam mega plame tuszu pod drukarką no ale musiałam włożyć kolejny żeby to wydrukować, póki co dobrze idzie

za dyplomy
Koniecznie napisz nam później jak było na wizycie

Cytat:
A potem lenistwo X Factor i moj ukochany serial Przepis na życie. Wczoraj był ostatni odcinek serii i teraz muszę czekać do września

Acelinko zazdroszczę wizyty Ja idę w czwartek i mam ogromna nadzieje ze na tej wizycie zobaczę serduszko Idę prywatnie a potem będę państwowo chodzić do tego samego lekarza. Juz nie mogę się doczekać
Ja też lubię ten serial. W zasadzie to jedyny serial, który oglądam regularnie. A wczoraj nie oglądałam, bo gadałam z mamą na skypie, więc będę musiała nadrobić na vod.

Już trzymam za wizytę

A teraz Was wyłączam, bo zaraz się przez Was do pracy spóźnię
Miłego dnia
Stary 2011-05-30, 08:45   #4676
barbara6
Raczkowanie

Cytat:

Witamy
Napisz coś więcej o Was.
Dziękuje za przywitanie. Co mogę więcej napisać... Ja narazie nie pracuje, ponieważ kończę studia( jeszcze rok mi został), mój mąż pracuje i studiuje zaocznie. Mamy po 23 lata, powoli się szykujemy do rocznicy, a Wy jakie macie plany ? Ja myślałam o jakimś wypadzie na weekend we dwoje, ale nie wiem czy to wypali.
barbara6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-30, 09:05   #4677
metkaa
Zakorzenienie

czesc
ale piekne sloneczko

barbara6 witaj,

kupilam w koncu kiecke na chrzciny,

co do prezentow dla dziecka to szymcio tez dostaje mnostwo od dziadkow ale glownie ubran(na szczescie )

acelinko chyba fajnie ze juz koniec pracy teraz czas na odpoczynek,

ultraradiola male serducho na pewno zobaczysz
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-30, 10:10   #4678
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Acelinka, to pozdrów Natalkę od wizażowych cioć

Cytat:
Ultra, to koniecznie zdaj relację

Cytat:
Dziękuje za przywitanie. Co mogę więcej napisać... Ja narazie nie pracuje, ponieważ kończę studia( jeszcze rok mi został), mój mąż pracuje i studiuje zaocznie. Mamy po 23 lata, powoli się szykujemy do rocznicy, a Wy jakie macie plany ? Ja myślałam o jakimś wypadzie na weekend we dwoje, ale nie wiem czy to wypali.
Witaj Barbara6!

My na razie zero planów na rocznicę, ze względu na brak funduszy
Może jakaś kolacyjka albo jednodniowy wypadzik

Cytat:
A teraz Was wyłączam, bo zaraz się przez Was do pracy spóźnię
Miłego dnia
Martoolka, miłego dnia

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość

Metka, poprosimy o fotke do akceptacji

Dziewczyny, ale mam lenia dzisiaj ... A jeszcze do tego wstałam o 4 rano i nie wiem jak wytrwam do końca dnia ...
Stary 2011-05-30, 11:35   #4679
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

hej dziewczyny

witaj barbara

Ja sie dzisiaj troche chce pouczyc ,bo jutro mam pierwszą zerówkę ;/ a taka piekna pogoda dzisiaj...
Stary 2011-05-30, 15:22   #4680
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:

spokojnie trzymam kciuki za serduszko który masz tydzień teraz wg ostatniej @ ?
Cytat:

za dyplomy
Koniecznie napisz nam później jak było na wizycie
napiszę napiszę jak nie dam rady dzisiaj wieczorem to na pewno jutro z rana

Cytat:
witamy

Nasze plany rocznicowe stoją pod wielkim znakiem zapytania, ale gdzie tam wrzesień się zobaczy jak nie będe akurat na porodówce to może uda nam się wyjśc gdzieś na pół godzinki
Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość

acelinko chyba fajnie ze juz koniec pracy teraz czas na odpoczynek,
za sukienke

jeszcze nie koniec kochana końćze teraz zajęcia taneczne, do połowy czerwca mam jeszcze angielski no i chodze do Wojtaska i mam zamiar chodzic do niego ile dam rade

Zajęcia w dwóch kolejnych przedszkolach zakończone w jednym dostałam piękny bukiet róż i podziękowania ręcznie robione - śliczna kartka jeszcze jutro zakończenie zajęć tanecznych i tańczeniu narazie robimy papa, teraz jeszcze angielski

i na dzień dziecka kupiłam sobie bluzke a co

Edytowane przez acelinka
Czas edycji: 2011-05-30 o 15:24
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości