![]() |
#4831 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach
oj.. to alkohol będzie działał...
![]() na następne to ja Wam przywiozę 2flachy winka, jakąś wódkę babską (tzn tak ją nazywa mój TŻ ![]() normalnie zaopatrzenie jak się patrzy ![]() tak tylko wspominam żebyście mnie chciały wziąć ze sobą ![]() [1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;27178963]dokladnie ![]() ![]() [/QUOTE] o to nawet nie wiedziałam że ją stosuję od kilku lat ![]() a tak ogólnie to dziś cały dzień nie miałam neta ![]()
![]() |
#4832 | |
Zakorzenienie
|
znalazlam swietny artykul
![]() troche prawdy o podrywach internetowych, o niedoli Polek i o tym, ze kazda (meska) potwora znajdzie swoja amatorke ![]() klik Cytat:
![]() ![]() nie mozna ![]()
sure. fine. whatever. Edytowane przez LouLou25 Czas edycji: 2011-05-29 o 23:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4833 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4834 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() tak nie da rady żyć ![]() Cytat:
chyba ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4835 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
przesadzone ![]() Bardziej prawdopodobne jest, że samotna Polka po trzydziestce zostanie zaatakowana przez jednonogą żyrafę, aniżeli wyjdzie za mąż. ![]() poniedzialkowe dzien dobry ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4836 |
Wtajemniczenie
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;27199822]przesadzone
![]() Bardziej prawdopodobne jest, że samotna Polka po trzydziestce zostanie zaatakowana przez jednonogą żyrafę, aniżeli wyjdzie za mąż. ![]() poniedzialkowe dzien dobry ![]() ![]() ![]() jak ja nie lubię poniedziałków.... coś by może zrobić..ale mi się nie chce ...
![]() |
#4837 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4838 |
Zadomowienie
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;27199822]Bardziej prawdopodobne jest, że samotna Polka po trzydziestce zostanie zaatakowana przez jednonogą żyrafę, aniżeli wyjdzie za mąż.
[/QUOTE] Umarłam ![]() ![]() ![]() Pewnie coś w tym jest, ale mi to nie przeszkadza, ja tam mogę być starą panną ![]() Ogólnie byłam wczoraj u kumpeli, ona za 3 mies wychodzi za mąż. Tylko... Ja się strasznie dziwię, bo ona tego faceta ma strasznie pod pantoflem. ja to w życiu bym nie chciała takiej ciepłej kluchy co to słucha się mnie w każdej sprawie. Facet musi mieć jaja, postawić na swoim. Ona mówi, że on już nawet z kolegami na piwo nie wychodzi tylko z nią w domu siedzi. Ona oczywiście z tego dumna. Jak dla mnie strange. ...a może to ja jestem strange ![]()
![]() |
#4839 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4840 | |||
Matka buldoga
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Po drugie - nie dla kazdej kobiety wyjscie za maz i urodzenie dzieci jest celem zycia. Mam wrazenie, ze w spoleczenstwie nadal istnieje stereotyp, ze kobieta bez faceta (a tym samym dziecka) jest gorsza...szczegolnie jesli stuknelo jej lat 30. A jesli nawet ma tego faceta to od razu zaczynaja sie pytania o slub....dzizasss. Jakby to bylo najwazniejsze w zyciu. A wracajac do normalnosci, wyskoczylo mi zimno na ustach ![]() ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- A Brid, zgadzam sie z toba. Nie wyobrazam sobie zycia z cieplymi kluskami. Taki udomowiony misio, bleeeee. Ja tam lubie kiedy to facet rządzi (ale w dopuszczalnej normie) ![]()
![]() |
#4841 | |
Podróżniczka
|
Hej
![]() Cytat:
![]() ![]() [1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;27199822]przesadzone ![]() Bardziej prawdopodobne jest, że samotna Polka po trzydziestce zostanie zaatakowana przez jednonogą żyrafę, aniżeli wyjdzie za mąż. ![]() poniedzialkowe dzien dobry ![]() buehehe ![]() ![]() musze w takim razie na te zyrafu uważać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4842 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4843 | |||
Zadomowienie
|
Bry
![]() ![]() Ja już nie ogarniam tych prognoz, w każdej co innego mówią ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ps. Gratulacje pozaliczeniowe ![]() ![]() Ps. 2. A jak tam Twój romansik, spotkałaś się z nim? ![]() A ja się muszę pochwalić, że w końcu mam swoje wytęsknione Hypnotic Poison ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Bez netu jak bez powietrza ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja też się niedawno męczyłam z tym paskudztwem ![]() ![]() ![]() Edytowane przez nafnaf Czas edycji: 2011-05-30 o 11:39 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4844 |
Matka buldoga
|
Naf, a wezmiesz HP na zlot?
![]() ![]() Albo chociaz psiknij na jakis papierek, ewentualnie w jakis kawalek waty ![]() Tak tylko orientacyjnie chce wyczaic nuty. U mnie to "zimno" to pojawia sie i znika. Zaczynam sie zastanawiac czy to nie od stresowych sytuacji ![]() Co do facetow: ci co mnie interesuja sa zajeci, a ci co sie mna interesuja ...to pozal sie boze....kijem nie rusze ![]() Jak nic, trzeba sie przerzucic na kobiety ![]()
#4845 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4846 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4847 | ||
Zakorzenienie
|
Bry bry
![]() Cytat:
![]() ![]() na zimno dobre sa kremy z wit c, 1 dzien i po klopocie ![]() Cytat:
![]() wczoraj niestety nie dalam rady, ale spotkamy sie z romansikiem jeszcze w tym tygodniu ![]() a wracajac do tekstu, ja mam jednak ciagle wrazenie ze Polska jest rajem dla byle jakich facetow... wyksztalconych, fajnych, zadbanych kobiet sa cale peczki, natomiast z drugiej strony taki meski egzemplarz jest uznawany i sam sie uznaje za 8 cud swiata ![]() same przeciez nie raz narzekalysmy na stereotypy i panujaca wsrod kobiet desperacje, a ten koles to swietnie wylapal, przejaskrawil wiadomo (pewnie na potrzeby artykulu), ale imo bardzo duzo w tym prawdy... ![]()
![]() |
#4848 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Mnie się z kolei robiło, jak np. za długo sobie posiedziałam na słońcu ![]() Cytat:
![]() ![]() No ja chyba sobie jeszcze poczekam tak z 20 lat, i jak nie będzie dobrych efektów, to albo rozważę zmianę swoich upodobań, albo się przekwalifikuję na zakonnicę - jeszcze się nie zdecydowałam ![]() Hehe, robi nam się powoli ten zlot perfumeryjny ![]() Edytowane przez nafnaf Czas edycji: 2011-05-30 o 13:04 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4849 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() a wódka..chyba smakowa.. nigdy jej nie piłam... zaraz zaraz...już patrzę....nazywa się becherovka... ale co to to nie wiem ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4850 |
Zakorzenienie
|
Hmmm, wiem, że są tam 2 sklepy ale moja upośledzona wyobraźnie przestrzenna nie pozwala mi teraz skojarzyć, chyba ten dalej od placu - http://www.studiom.wroclaw.pl/ (?) W sklepie jest znacznie więcej niż na stronie. No i znak rozpoznawczy - wielce rezolutna Pani, która nikogo nie wypuści z pustymi rękami. Ale trzeba jej przyznać, że się zna, niemal siłą nakazała mi ostatnio przymierzenie krwistoczerwnej, brokatowej sukienki, na którą bym zwykle pod żadnym pozorem nie spojrzała. Ale, kiedy ją zobaczyłam na sobie, to mi oczy wyszły z orbit i obecnie robię w niej furrorę na wszelakich eventach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4851 |
Zakorzenienie
|
hejka
![]() po alkoweekendzie i poniedziałkowym dniu pracy wróciłam do świata żywych. W życiu Was nie nadrobię ![]() weźcie, weźcie jakieś odleweczki na zlot, chętnie poniucham ![]() i chciałam się pochwalić, że dziś zakupiłam sobie kapelusz którym będę zadawać szyku na greckich plażach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4852 | |
Zadomowienie
|
Na parapetówę będzie w sam raz
![]() Cytat:
![]() http://pl.wikipedia.org/wiki/Becherovka Też mam u siebie domowe winko ![]() ![]() ![]() ![]() Alvesta, witaj imprezowiczko i poka, poka się w kapeluszu - koniecznie ![]() Edytowane przez nafnaf Czas edycji: 2011-05-30 o 16:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4853 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a Becherovka pyszna, taka ziołowa wódeczka, dobra też jest wersja lemon, ale słabsza ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4854 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4855 |
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry w piekny poniedzialkowy podwieczor
![]() Zerknijcie do klubiku,a juz nie bedzie taki dobry..... ![]()
Wolę byc niedoskonałą wersją samej siebie,niż najlepszą kopią kogoś innego.Bo lepiej zaliczać sie do niektórych niż do wszystkich ![]() Życie to nie konkurs na złożenie najzdrowszego ciała w grobie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4856 | |
Matka buldoga
|
Cytat:
![]() Gipssis wlasnie bylam. Chmury na horyzoncie ![]()
![]() |
#4857 |
Zadomowienie
|
Znacie ten szowinistyczny kawał?
Jak dzielimy brzydkie kobiety? Takie na jedną, dwie i trzy torby: jedna - zakładasz jej na głowę i dajesz dwie- zakładasz jej, sobie i dajesz trzy-zakładasz jej, sobie i psu żeby się nie zarzygał patrząc ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4858 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() tylko wspomnę że dziś znowu mi teściowa pranie przewiesiła ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4859 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4860 | |
Podróżniczka
|
Cytat:
![]() ![]() ja znałam coś podobnego...tylko na koncu było jeszcze , że takiej ilości worków i alkoholu jeszcze nikt nie wyprodukował ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:22.