|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Który tytuł na nowy wątek podoba Wam się najbardziej? | |||
| Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z wyprawkami. |
|
18 | 29,51% |
| Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z zakupami. |
|
13 | 21,31% |
| Chodzimy jak kaczuszki przez te nasze piękne brzuszki. |
|
6 | 9,84% |
| Mija czerwiec, czas szybko leci, mamusie czekają na swoje dzieci. |
|
6 | 9,84% |
| Idzie lato, rosną brzuszki, jesienią wyskoczą maluszki. |
|
1 | 1,64% |
| Idzie lato, rosną brzuszki, jesienią wyskoczą z nich maluszki. |
|
6 | 9,84% |
| Brzuszki rosną, płeć już znamy, jesienią będziecie z nami. |
|
0 | 0% |
| Brzuszki rosną, płeć już znamy, jesienią będziemy mamami. |
|
11 | 18,03% |
| Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1471 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011
Cytat:
może pomyślała że rodze w wakacje, to teoretycznie mogłabym wrócić do pracy od października dyrektorki przedszkoli mają to do siebie że są meeeeeega zakręcone ![]() Cytat:
![]() 2. dziękuję 3. oj tam oj tam ![]() dzisiaj byłam najpiękniejsza jak weszłam z sauny (tzn. z samochodu ) i od razu robiłam fotki Cytat:
![]() na pewno kwestia przyzwyczajenia, ale mimo wszystko organizm snu potrzebuje
|
|||
|
|
|
#1472 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011
Cytat:
Cytat:
dziekuje za kciukasy
|
|
|
#1473 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
trzymaj się cieplutkoCytat:
![]() Cytat:
i chyba każda mama będzie na początku skakać nad swoim Skarbem ![]() ---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#1474 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#1475 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję dziewczyny za kciuki...pomogło
Serduszko zdrowe
|
|
|
|
#1476 |
|
Zadomowienie
|
acelinka śliczny brzusio =))) Ja w tym tygodniu wstawię w końcu fotkę brzuszka, przy okazji pochwalę się wózkiem =)))
|
|
|
|
#1477 |
|
Rozeznanie
|
Acelinka ślicznie wyglądasz....Piękny brzusio i piersi....zazdraszczam Ci ich
|
|
|
|
#1478 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
Ja po dzisiejszej wizycie w całkiem niezłym humorze Szyjka bez zmian Troszeczkę za mało przytyłam, ale to pewnie wina diety Mały ułożył się miednicowo w sensie w poprzek brzucha - ale gin stwierdził,że jeszcze ma czas i miejsca na tyle żeby się odwrócić. No i moje dzieciątko waży już 1077gram![]() Aa i moja mamcia zaoferowała się, że zafunduje mi cosik takiego KLIK (brązowe paseczki) Mój tż w końcu wziął się za odnawianie łóżeczka i pod koniec tygodnia będzie gotoweA teraz ponadrabiam ![]() Asiu gratuluje ruchów Sukienka śliczna i wcale nie za dużaCotka moim zdaniem sukienka odpowiednia pestka78 dobrze, że wizyta u kardiologa udana ![]() acelinka ślicznie wyglądasz |
|
|
|
#1479 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1480 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Widzę nową osóbkę, tak więc Witam Cytat:
i wcięło mi kilka cytatów tak więc z tego co pamiętamcotynato ale masz już ubranek, niezła kolekcja ![]() natka dobrze że się jakoś udało załatwić tą ocenę, ale niesprawiedliwe że musisz zdawać jeszcze raz ustnie, bo przecież już zaliczyłaś ![]() Małgosia masz ode mnie też życzonka i kurcze reszty nie pamiętam a na pewno coś przeoczyłam, komuś miałam jeszcze gratulować chłopca, i chciałam pochwalić zakupki ale nie pamiętam kogo trochę mi zeszło z nadrabianiem zrobiłam sobie domowy budyń czekoladowy ![]() i chciałam napisać jeszcze o tym termometrze z lidla- fajna sprawa, ale narazie funduszy brak
|
|||
|
|
|
#1481 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Jak miło wrócić z pracy i się rozsiąść przed kompem
![]() Cytat:
W sumie gdyby nie moje "balonowacienie" brzuszk ato może te jeszcze bym zostala ![]() Cytat:
w końcu ostatni taki urlop ![]() Ja tez jeszcze w lesie z przygotowaniami, nie mam nawet pół śpioszka. Co do długości szyjki- jak Ci lekarz mówi ,ze jest ok to mu ufaj No chyba,że masz takiego wkręta,że spać nie możesz-wtedy poszłabym na Twoim miejscy w Pl zobaczyć co i jak. Najważnejszy jest Twoj spokój Napisz po wizycie co Ci gin na to powiedział. ![]() Cytat:
Cytat:
U mnie ze spankiem też różnie- ale tej melisy dalej nie kupiłam co lulla polecała za słabo mi przypomina Cytat:
ciesze się ,ze wizyta u kardio poszła dobrze Cytat:
i jak miły prezencik Babcia zafunduje mucka- Ty kochana jesteś za dobra! acelinka- Ty to jesteś laska- bardzo ładnie wyglądasz w tej tuniczce |
||||||
|
|
|
#1482 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
polozenie miednicowe? czyli teoretcznie jak czujesz kopniecia to raczej z boku z jednej i z drugiej strony? pytam z ciekawosci
|
|
|
#1483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1484 |
|
Rozeznanie
|
Cieszę się bardzo...i jeszcze jak zobaczyłam rączkę na główce...to tatuś 100%...wiec chociaz niech to z tatki ma )
|
|
|
|
#1485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale wielki ten twój synek. To mój to jeszcze chudzinka przy nim I dobrze, że wszystko ok, chociaż dziwne że przeytulanek nie można ![]() I zazdroszczę, że już będziesz miała łózeczko Mój tż powiedział że kupi pod koniec lipca dopiero ;D grrrrDzisiaj wróciłam cała padnięta, ale mam dwa wpisy do indeksu Co prawda najgorsze jutro, ale potrzymacie kciuki cooo ![]() ![]() Wracam do nauki |
|
|
|
|
#1486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
głowę ma po lewej a nogi po prawej
|
|
|
|
|
#1487 |
|
Zakorzenienie
|
I wlasnie ide zrobic salateczke z brzoskwinek, banankow i ananasa
![]() synus ma ochote
|
|
#1488 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1489 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
my tez jeszcze nie mamy lózeczka, ale mama TŻ wyczaila cos super, pozniej wam przesle link i gratulacje dwoch wpisow i jasne ze bedziemy trzymaly, ja juz trzymamCytat:
Jakie to słodziarskie, czyli w sumie juz widzisz jak wypina doopke i glowke rownoczesnie?
|
|
|
#1490 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do przytulanek to mi się średnio chce, ale raz w tygodniu się skusiłam gorzej z TŻ![]() Ty za to masz komodę i pełno ciuszków ![]() Kciuki za jutro ![]() Cytat:
Ja owoców zbytnio nie mogę ale muszę jakiś eksperyment zrobić czy mi się cukier podnosi Aa i taka ciekawostka: okazało się, że ciemny chleb podnosi mi cukier A jest bardzo zalecany w mojej diecie, a po zwykłym, białym mam ok wynik I bądź tu kobieto mądra![]() Lula dokładnie nawet brzuch jest taki inny, z samego dołu miękki, z góry też a po środku czuć małego
Edytowane przez 19natka88 Czas edycji: 2011-05-30 o 18:08 |
||
|
|
|
#1491 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bede Cie nekac i w koncu kupisz a ziolka na to nic nie pomoga![]() ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- Cytat:
masz masakre z ta dieta, naprawde. A moze bys sobie utarla jablko? jablka mozesz jesc?
|
|
|
#1492 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dawaj link ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mogę jeść jabłka ale góra jedno dziennie Trzeba by o jakiejś kolacji pomyśleć![]() Pestko ja mam troszkę ciuszków, ale po czerwcowej wypłacie ruszam na zakupy A na sierpień nie czekam bo po dzisiejszej wizycie mój termin przesunął się na 26.08
Edytowane przez 19natka88 Czas edycji: 2011-05-30 o 18:20 |
|
|
|
|
#1494 | |||
|
Zakorzenienie
|
dobrrrrrrrrrrra
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() kuj kujonku ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- Cytat:
Ciekaw jak to będzie z tym rozpakowywaniem się w stosunku do listy. ja na szczęście mam taki rozstrzał w planowanych tp, że jak urodzę w listopadzie to się nie zdziwię
|
|||
|
|
|
#1495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli moje przeczucie może się sprawdzić Też mnie to bardzo ciekawi, szczególnie, która będzie pierwsza a która ostatnia
|
|
|
|
|
#1496 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja sie przymierzam zeby to kupicCytat:
no z tym pieczywem to naprawde, ale skoro wynik sie poprawia po zjedzeniu bialego to luz
|
|
|
#1497 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1498 |
|
Zadomowienie
|
natka super, że wizyta udana
z tym chlebem to faktycznie dziwne biały lepszy od ciemnego 26,08 wow!cotka za jutroa ja zjadłam truskawki i mam zgagę |
|
|
|
#1499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Normalnie czuć już teraz większość ruchów, przekręcania, widać w okolicach pępka jak się rusza. Niesamowite ? Bo ja tak wyczekuję takich ruchów ![]() ---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- Dzięki za kciuki. Szkoda że same nie wystarczą i że trzeba się uczyć. I to jeszcze najnudniejszej na świecie historii sztuki
|
|
|
|
|
#1500 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- Cytat:
Ale powiedz sama, dla tego soczystego, orzeźwiającego pelnego ekstazy smaku, warto bylo..
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:34.

i śliczna tuniczka

moze do końca ciąży się doczekam

. W piątek miałam 3 godziny chodzenia za różnymi sprawami (a upał był koszmarny), jak padłam wieczorem, tak przeleżałam jeszcze całą sobotę. Nogi odmówiły mi posłuszeństwa
. Dziś rano wysłałam Julcię na tydzień na zieloną szkołę, ale za to zabrałam się za pranie, przebieranie pościeli i takie tam...

w sensie w poprzek brzucha - ale gin stwierdził,że jeszcze ma czas i miejsca na tyle żeby się odwrócić. No i moje dzieciątko waży już 1077gram
tak więc z tego co pamiętam

A jest bardzo zalecany w mojej diecie, a po zwykłym, białym mam ok wynik