Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM2012czV - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł części numer 6 powinien brzmieć:
My dalej w amoku, niekończącym się słowotoku - bo nasze śluby już w przyszłym roku - PM 2012 6 10,53%
Pierwsze suknie to jest znak, że za rok powiemy TAK! - PM 2012 36 63,16%
Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 15 26,32%
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-30, 15:49   #2431
jagodzia133
Zakorzenienie

Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o pozyskiwanie funduszy z UP, to mniej więcej się orientuję. Zastanawiam się czy są inne projekty realizowane z środków UE na to by móc założyć własny biznes. I najlepiej gdyby była to bezzwrotna pomoc

Jagodzia -
dziekuję za zgodę Z tego co wiem, to znajoma raczej nie da rady teraz złożyć wniosku, więc konkurencji Ci nie zrobi.
jaką zgodę ;p tam jest 76 miejsc ;p 20 dla bezrobotnych, 8 dla nieaktywnych zawodowo, 4 dla długotrwale bezrobotnych, uczących zawodowo 20,rolników i ich domowników 10 i 10 dla osób zatrudnionych ;p
ja się łapię pod jeden pułap także co będzie to będzie
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-30, 15:51   #2432
Chatka
Wtajemniczenie

Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
W sprawach organizacyjno-weselnych, to w końcu wybraliśmy fotografa. Po namyśle i po ilości otrzymanych ofert zdecydowalismy się na pierwszego, którego braliśmy pod uwagę. Nie jest on najtańszy, ale ze wszystkich ofert, to jego zdjęcia najbardziej się nam podobały. Dodatkowo wszystkie sprawy możemy załatwić na odległość, a to dla nas bardzo duży plus
Gratuluję zamówienia fotografa pokażesz go nam?

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny za kciuki dla siostry, szef przyjmie ją z powrotem, ale siostra i tak ma mieszane uczucia co do rozmowy.

Prawnie powinna wrócić normalnie do pracy i przez rok od powrotu nie powinni jej zwolnić, ale niektórzy pracodawcy wysyłają młode mamy na wychowawcze (które jest bezpłatne), z myślą, że w międzyczasie znajdą sobie nową pracę- wtedy nie trzeba odprawy płacić, a oficjalnie zwolnić też nie mogą... Siostra początkowo nie miała szans na powrót, ale koleżanka z pracy tez zaszła w ciążę, więc brakuje im personelu. Tylko niestety jak koleżanka wróci z macierzyńskiego to raczej miejsca dla niej nie będzie...
I tak to jest- prawo prawem, a pracodawcy i tak coś wykombinują...
Szwagierka po macierzyńskim wróciła do pracy w szkole, niestety dali jej tylko parę godzin i mniejszą kasę, więc siłą rzeczy zrezygnowała, bo nawet na paliwo by nie zarobiła.
Nie no, co to się wyprawia, to ja nie mam słów... I w sumie nie rozumiem zupełnie, dlaczego ta inna laska po ciąży ma wrócić normalnie a dla Twojej Siostry ma nie być miejsca. W ogóle mi się w głowie nie mieści takie traktowanie ludzi. Chamstwo, chamstwo i jeszcze raz chamstwo

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
oj dziewczynki głowa mi pęka chlapnęłam przy tżcie że z chęcią założyła bym swoją firmę...) a on mi dzisiaj naznosił papierów ze swojej uczelni na projekt "inicjatywa jest kobietą",papiery trzeba składać od8 do 10 czerwca więc muszę się streszczać. Tyle tego a i tak nie wiadomo czy przejdę dalej czy nie z moim projektem
narazie nic nie mówię jaki mam pomysł co i jak żeby nie zapeszać... ale bardzo poproszę o kciuki jak by się udało to bym nie musiała jechać za granicę
O Kochana, to by dopiero było! Super sprawa taka własna firma, jeśli jeszcze masz ciekawy pomysł Ja podziwiam takich ludzi, jak Ty, sama nigdy bym się nie zdecydowała na prowadzenie własnej firmy. 3mam mocno kciuki, żeby wniosek przeszedł bez problemów

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-30, 15:56   #2433
magdziaS
Podróżniczka

Dziewczyny właśnie wróciłam z zabiegu z grupera na paznokcie. Parafina + manicure japoński Jestem bardzo zadowolona. Paznokcie wyglądają super. Mam problem bo strasznie się łamią i rozdwajają, a teraz są taaakie głaaadkie Za dwa tygodnie idę na drugi zabieg już normalnie, mam nadzieję, że paznokcie na prawdę się wzmocnią

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość

Dziewczynki, jakie są Wasze typy na korektor pod oczy, na cienie, bo ja ostatnio wyglądam tak, jakbym się z jakimś bokserem miejscami w ringu zamieniła Przydałoby się facjatę do porządku doprowadzić.
Maybelline Pure Cover Mineral lub Maybelline Everfresh. Ten pierwszy to chyba nowa wersja. Dobrze kryje cienie. Dużo ładnych kolorów.

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
ja miałam się uczyć zamiast tego 1,5 h spałam zdycham brzuch mnie nie miłosiernie boli. Z wiadomego powodu. A o 16 mam koło i muszę przemieścić sie do Lbn więc też proszę o kciuki bo w tym stanie to może być ciekawe u mnie z zaliczeniem

Cytat:
oj dziewczynki głowa mi pęka chlapnęłam przy tżcie że z chęcią założyła bym swoją firmę...) a on mi dzisiaj naznosił papierów ze swojej uczelni na projekt "inicjatywa jest kobietą",papiery trzeba składać od8 do 10 czerwca więc muszę się streszczać. Tyle tego a i tak nie wiadomo czy przejdę dalej czy nie z moim projektem
narazie nic nie mówię jaki mam pomysł co i jak żeby nie zapeszać... ale bardzo poproszę o kciuki jak by się udało to bym nie musiała jechać za granicę
Super! żeby się udało. Choć czeka Cię dużo pracy

magdziaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-30, 16:13   #2434
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
A ja dzisiaj buszuję po salonach z kieckami ślubnymi mam nadzieję, że panie mnie nie zjedzą
Pochwal się jak coś wypatrzysz

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Powodzenia! A masz kogoś, kto będzie robił fotki?

Ja mam to samo, a odkąd odstawiłam piguły, to ten cholerny PMS mi się tak wydłużył, że potrafię przez tydzień chodzić jak nawiedzona i złościć się i śmiać o byle co My kobiety z tymi naszymi hormonami mamy naprawdę przerąbane.
Tiaa fotki, moich dziewczyn babki cały czas pilnowały,żeby chociaż zdjęcia nie zrobiły

Ja biorę 4 lata pigułki, już nie pamiętam co to pms albo ból brzucha
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-30, 16:26   #2435
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość

Ja biorę 4 lata pigułki, już nie pamiętam co to pms albo ból brzucha
ja tam nie biorę nie chcę się szprycować prochami... nie chcę ryzykować niepłodności fakt faktem że rzadko się to zdarza ale jak to mówią wolę chuchać na zimne.
chociaż jak mnie tak niemiłosiernie brzuch boli to czasami mam ochotę przepisać sobie piguły ale trzymam się dzielnie
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-30, 16:29   #2436
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
pisałam kiedyś w wątku, ale bodajże w pierwszej części, czy coś takiego..... ))
Nasz ślub i wesele (po milionie pomysłów na milion różnych dat) 28.04.2012 ))
generalnie wszystko mamy załatwione, dozbierać pieniążki do końca i hulaj dusza!!! ))
problem jedynie z sukienką - żadna nowość )) ale jeszcze dużo czasu, jedynie chciałabym już wybrać przed zimą, bo nie wyobrażam sobie wędrówek w śniegu do kolan i rozbierania miliona warstw w salonach ))
Pozdrawiam serdecznie PM 2012, szczególnie z 28 kwietnia bo widzę, że jest nas trochę ))
Witaj ponownie Ja też Cię pamiętam

Cytat:
Oby się udało

Chyba będzie jakaś plaga @ na wątku, bo ja też będę miała teraz

Co do alkoholu i zespołu to mój powiedział, że oni pozwalają sobie odrobinę wypić dopiero po oczepinach. Mieli kiedyś takiego gościa w zespole co pił wcześniej i później miał różne dziwne akcje, ale na szczęście pozbyli się go szybko.

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-30, 16:33   #2437
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Jeeeenyyyy ale mi gorąco!!!

Cytat:
Dzięki dziewczyny za kciuki dla siostry, szef przyjmie ją z powrotem, ale siostra i tak ma mieszane uczucia co do rozmowy.

Prawnie powinna wrócić normalnie do pracy i przez rok od powrotu nie powinni jej zwolnić, ale niektórzy pracodawcy wysyłają młode mamy na wychowawcze (które jest bezpłatne), z myślą, że w międzyczasie znajdą sobie nową pracę- wtedy nie trzeba odprawy płacić, a oficjalnie zwolnić też nie mogą... Siostra początkowo nie miała szans na powrót, ale koleżanka z pracy tez zaszła w ciążę, więc brakuje im personelu. Tylko niestety jak koleżanka wróci z macierzyńskiego to raczej miejsca dla niej nie będzie...
I tak to jest- prawo prawem, a pracodawcy i tak coś wykombinują...
Szwagierka po macierzyńskim wróciła do pracy w szkole, niestety dali jej tylko parę godzin i mniejszą kasę, więc siłą rzeczy zrezygnowała, bo nawet na paliwo by nie zarobiła.
U mnie w pracy dziewczyny po ciąży wracały. Niektórym się nawet udawało wrócić na to samo stanowisko, ale szefo pajac umiejętnie im ta pracę obrzydzał i z tych, które wróciły została tylko jedna. Chory jest nasz system. Niby prawo chroni matki, ale szefostwo i tak wszystko poswojemu rozgrywa

Cytat:
Nie no, kochana Niech Ci sie powiedzie. Składaj papiery
Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość
Maybelline Pure Cover Mineral lub Maybelline Everfresh. Ten pierwszy to chyba nowa wersja. Dobrze kryje cienie. Dużo ładnych kolorów.
Będę musiała spróbować. Mineralny to też nie powinien mnie uczulać
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-30, 16:36   #2438
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
ja tam nie biorę nie chcę się szprycować prochami... nie chcę ryzykować niepłodności fakt faktem że rzadko się to zdarza ale jak to mówią wolę chuchać na zimne.
chociaż jak mnie tak niemiłosiernie brzuch boli to czasami mam ochotę przepisać sobie piguły ale trzymam się dzielnie
Błagam, bez takich gadek Nikt nie udowodnił,że anty mogą być przyczyną niepłodności. I szczerze jako przyszła farmaceutka jak słyszę takie teksty od młodych dziewczyn to ręce opadają. Przecież to są jakieś zabobony rozsiewane przez starsze pokolenia.
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-30, 16:42   #2439
(kicia)
Zakorzenienie

Dziewczynki dziękuję za wszystkie kciuki.

Wiadomo macie magiczną moc. Kolokwium poszło super facet był obecny tylko ciałem więc wiadomo praca zbiorowa rozwiązałam swoje i koleżanki. Dowiedziałam się że dostałam 5z innego koła z którego z winy babki wczesnej dostałam 2. Ale z wykładowca się nie wygra. Udowodniłam przynajmniej że umiałam już w pierwszym terminie.

Jagodziu trzymam kciuki żeby wszystko się udało
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

Edytowane przez (kicia)
Czas edycji: 2011-05-30 o 16:49
(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-30, 16:51   #2440
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:

Wiadomo macie magiczną moc. Kolokwium poszło super facet był obecny tylko ciałem więc wiadomo praca zbiorowa rozwiązałam swoje i koleżanki. Dowiedziałam się że dostałam 5z innego koła z którego z winy babki wczesnej dostałam 2. Ale z wykładowca się nie wygra. Udowodniłam przynajmniej że umiałam już w pierwszym terminie.
Gratki Ważne, że wyszło na Twoje
Stary 2011-05-30, 16:56   #2441
niut0
Zakorzenienie

Witajcie Pmki po weekendowej przerwie
i w sobotę i w niedzielę byłam na urodzinach, w wolnych chwilach uczyłam się do dzisiejszego egzaminu z praktycznej nauki j.ang i zdałam na 4

Wszyscy marudzą, że tyle do nadrabiania mają, a ja bardzo się cieszę, że tyle do nadrabiania jest

Cytat:
Napisane przez NightButterflyVIP Pokaż wiadomość
Boziu Wy się tu już kładziecie spać, a ja dopiero z kina wróciłam! Byliśmy na Hangover 2 Za✂✂✂iaszczy W Polsce pierwsza część była chyba przetłumaczona jako Wieczór Kawalerski? Ale druga część niesamowitaaaaa i był ślub!!!! No to ja CO? OCZYWIŚCIE - JAKA SUKNIA?!?!?!?!?! Mhm....Empire Ale to była szczuplutka drobniutka Azjatka, więc wyglądała bardzo ładnie w niej i puszczali lampiooooony, wiecie które i TŻ aż zaproponował, że może My byśmy też to mieli u Nas o północy? Yyyyyy no nie wiem.......

Co do korektora- ja miałam w swojej karierze make-upistki dwa... Jeden z REVLONu Color Stay- i był bdb, a teraz mam już końcówkę MAX FACTORa Mastertouch i już gorzej z nim.....przede wszystkim nie trafiłam z kolorystyką, bardziej odpowiadał mi ten revlon...
U nas to chyba KacVegas był, ciekawe kiedy druga część wejdzie

Cytat:
Oczywiście trzymam kciukasy za TŻta Chatki!!!!!!
I proszę Was o kciuki dla mojej siostry, musi się dzisiaj do szefa wstawić w sprawie powrotu do pracy po macierzyńskim. Oby szef zgodził się na jej propozycję
I z tej okazji lecę do Marysi, zapakujemy małą w wózek i ciocia będzie wozić. Także proszę mi tu dużo nie pisać, coby nie było nadrabiania.

Miłego poniedziałku
Trzymam kciuki
za egzamin TŻ Chatki jest

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-30, 16:58   #2442
magdziaS
Podróżniczka

Cytat:

Będę musiała spróbować. Mineralny to też nie powinien mnie uczulać
Mnie nie uczula, a też jestem wrażliwcem, alergikiem Moja skóra płata figle przy każdym niesprawdzonym kremie czy kosmetyku kolorowym

Cytat:

Udowodniłaś im, że nie mieli racji

Cytat:
Napisane przez niut0
Witajcie Pmki po weekendowej przerwie
i w sobotę i w niedzielę byłam na urodzinach, w wolnych chwilach uczyłam się do dzisiejszego egzaminu z praktycznej nauki j.ang i zdałam na 4
Gratulacje

Ale mam popołudnie, siedzę z maseczką ogórkową na twarzy, wcinam puree z ziemiaków ze skwarkami i cebulką, popijam zsiadłym mlekiem, a za chwilę uruchamiam masażer stóp TŻ ma na drugą zmianę to sobie robię domowe SPA

Edytowane przez magdziaS
Czas edycji: 2011-05-30 o 17:00
Stary 2011-05-30, 17:06   #2443
(kicia)
Zakorzenienie

mi chcał ginekolog wcisnąć tabsy na "nieregularny" okres. Ale ich nie wziełam. Przeważnie miałam tak że no jak dostałam 1 to w następnym miałam 7go potem 14go taki tydzien przesunięcia. Zawsze to było 7 dni więc jakaś regularność to była. Ale na siłę mi wciskał tabletki. Poszłam do innego i co się okazało?? Powiedział mi że zdarzają się przypadki że kobieta ma dość długi cykl i że nie należy z tego powodu od razu brać tabletek. I podsumował że mam się nie przejmować z wiekiem może nawet wyrównać że będę miała tego samego dnia zawsze. A teraz miałam dwa msc pod rząd 28 a w tym 30. Wkurzają mnie lekarze którzy tak na siłę chcą szprycować nas chemią

---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ----------

a na uwieńczenie tego pięknego dnia moje Kochanie odebrało mnie z uczelni widać mu jakoś przykro za wczoraj

---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ----------

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość

Chyba będzie jakaś plaga @ na wątku, bo ja też będę miała teraz
nasze cykle zaczęły się zgrywać ze sobą

Stary 2011-05-30, 17:13   #2444
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
też nie biore i jest dobrze teraz juz mi dzidzia nie straszna

Cytat:

Jagodziu trzymam kciuki żeby wszystko się udało
gratki

Cytat:

Ale mam popołudnie, siedzę z maseczką ogórkową na twarzy, wcinam puree z ziemiaków ze skwarkami i cebulką, popijam zsiadłym mlekiem, a za chwilę uruchamiam masażer stóp TŻ ma na drugą zmianę to sobie robię domowe SPA
takiej to dobrze też mam czasmi takie dni, ze kładę różne dziewne rzeczy na twarzy i jakoś tak lepiej sie lepiej czujemy, co nie?
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-30, 17:13   #2445
magdziaS
Podróżniczka

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Obejrzałam... laki sanewabiczys Kurcze, ile one dostały, aż mi normalnie łzy w oczach stanęły, jak widzę takie prawdziwe ludzkie emocje, to zawsze się wzruszam
Tu dla tych, co by chciały zobaczyć: http://www.stylelist.com/2010/09/20/...dding-dresses/
Właśnie obejrzałam. Dopiero teraz mi się zbuforowało ( koszmarny internet )
Tyle emocji i takie szczęście dla tych wszystkich PMek, sama bym się poryczała Jej suknie są na prawdę piękne i świetnie zaprojektowane.
Nena na prawdę Ci zazdroszczę, w pozytywnie , że masz jej suknię
Cytat:
Napisane przez Paulinka
takiej to dobrze też mam czasmi takie dni, ze kładę różne dziewne rzeczy na twarzy i jakoś tak lepiej sie lepiej czujemy, co nie?
To wszystko sprawia, że czujemy się lepiej

Edytowane przez magdziaS
Czas edycji: 2011-05-30 o 17:16
Stary 2011-05-30, 17:38   #2446
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Co do anty. Ja biorę od 4 miesięcy, ze względu na problemy hormonalne, wierzcie mi- gdybym nie musiała nie brałabym ich, no cóż, jeszcze dodatkowo jedno opakowanie, badania zrobię i może później starczy coś co 2 dni. Gdyby wszystko było dobrze, to po ślubie o dzidziusia chętnie postaralibyśmy się. Bo wiem, że za 5 lat może być już dla mnie za późno

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-30, 18:27   #2447
magdziaS
Podróżniczka

A ja stosuję antykoncepcję już 8 lat (z małymi przerwami). Najpierw brałam tabsy, później plastry a od dwóch lat stosuję Nuva Ring. Szczerze, nie wyobrażam sobie nie stosowania hormonów. Dzisiejsza antykoncepcja zawiera ich tak niewielkie dawki, które nie mają praktycznie żadnego wpływu na płodność. Z krążka jestem bardzo zadowolona. Nie ma skutków ubocznych. Bałam się problemów ze względu na obecność krążka, ale wyniki mam w porządku. Nie tyję, nie mam mdłości i zawrotów głowy. To również wygoda, okres mniej bolesny i można go regulować. A hormony z krążka czy plastrów omijają układ trawienny, dostają się do krwi bezpośrednio przez skórę, przez co nie narażamy żołądka na niepotrzebną chemię. No i najważniejsze "za": seks bez gumki

Stary 2011-05-30, 18:34   #2448
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

magdziaS podpisuję się pod Twoją wypowiedzią wszystkimi kończynami.
Stary 2011-05-30, 18:55   #2449
kindziulindzia
Zakorzenienie

Witam po weekendzie

czy ominęło mnie coś ważnego?
odnośnie @ witam w klubie od czwartku oczekuję na wizytę cioteczki ale ja to się cieszę po takiej długie nieobecności - witam ją z otwartymi ramionami
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-30, 18:59   #2450
niut0
Zakorzenienie

PMki mogę was prosić o wypełnienie ankiety ?
Większość pytań jest zamkniętych, nie zajmie dużo czasu
http://moje-✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂/respond-7376...ywieniowe.html

dot. wiedzy i nawyków żywieniowych, jest właściwie dla studentów, ale kuzynka TŻ potrzebuje wielu odpowiedzi więc w razie czego wpiszcie byłą uczelnie

edit: a niech to... wycieło... w tym miejscu powinno być "moje-ankiety . pl " bez spacji
Stary 2011-05-30, 19:02   #2451
madzia2306
Zakorzenienie

Witam dziewczyny czy można do was dołączyc? mój ślub będzie 5 maja 2012 roku, czy przyjmiecie mnie skrąmną osóbke do swego szacownego grona?

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-30, 19:10   #2452
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny czy można do was dołączyc? mój ślub będzie 5 maja 2012 roku, czy przyjmiecie mnie skrąmną osóbke do swego szacownego grona?
Witamy opowiedz cos o was o sobie o weselu

Stary 2011-05-30, 19:13   #2453
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Witamy opowiedz cos o was o sobie o weselu
Magda 22 lata mój narzeczony 26lat i w tym roku minie nam 6 lat razem,
od prawie 2 lat zaręczeni, jutro jedziemy podpisac umowę z salą weselną tak więc jeszcze czeka nas ogrom załatwiania to dopiero początek wszystkiego

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-05-30, 19:15   #2454
magdziaS
Podróżniczka

Cytat:
Madziaaaa, kochana witaj serdecznie

Stary 2011-05-30, 19:15   #2455
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Magda 22 lata mój narzeczony 26lat i w tym roku minie nam 6 lat razem,
od prawie 2 lat zaręczeni, jutro jedziemy podpisac umowę z salą weselną tak więc jeszcze czeka nas ogrom załatwiania to dopiero początek wszystkiego
Witaj, witaj Pochwalisz się salą?
Stary 2011-05-30, 19:16   #2456
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Witaj, witaj Pochwalisz się salą?
oczywiście
http://www.studnia.win.pl/dom_weseln...o_studnia.html

---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ----------

Cytat:
Madziaaaa, kochana witaj serdecznie
no witaj kochanie

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-05-30, 19:16   #2457
(kicia)
Zakorzenienie

no i zabrał mi pierścionek... czuje się jak by mi ręke urwało nooo nie lubię tak i nic do niego przemówić nie chciało. Nawet to że się nie gniewam że nie musi nić robić zabrał i stwierdził że odda za kilka dni pfffff

Stary 2011-05-30, 19:17   #2458
martuha24
Rozeznanie

Cytat:
A ja stosuję antykoncepcję już 8 lat (z małymi przerwami). Najpierw brałam tabsy, później plastry a od dwóch lat stosuję Nuva Ring. Szczerze, nie wyobrażam sobie nie stosowania hormonów. Dzisiejsza antykoncepcja zawiera ich tak niewielkie dawki, które nie mają praktycznie żadnego wpływu na płodność. Z krążka jestem bardzo zadowolona. Nie ma skutków ubocznych. Bałam się problemów ze względu na obecność krążka, ale wyniki mam w porządku. Nie tyję, nie mam mdłości i zawrotów głowy. To również wygoda, okres mniej bolesny i można go regulować. A hormony z krążka czy plastrów omijają układ trawienny, dostają się do krwi bezpośrednio przez skórę, przez co nie narażamy żołądka na niepotrzebną chemię. No i najważniejsze "za": seks bez gumki
Ja nie stosuję ale właśnie dużo moja gin mówiła mi o tym krążku i z tego co mówiła to on zawiera najmniejszą dawne hormonów (15)...no i jest chyba najbezpieczniejszy....
Dzisiaj mamy łądny dzien słoneczko tylko troche zimny wiatr wieje...Tż ma dzisiaj wolne także wiecie obiad z 2 dan je cuda niewidy:
Ja zaczelam brac od dzisiaj antybiotyki bo jakas bakteria sie we mnie wdała...ah jak nie urok to sr....
Stary 2011-05-30, 19:17   #2459
magdziaS
Podróżniczka

Cytat:
oczywiście
http://www.studnia.win.pl/dom_weseln...o_studnia.html

---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ----------

no witaj kochanie
Strasznie się cieszę, że wreszcie Cię tu widzę

Cytat:
Napisane przez martuha24
Ja nie stosuję ale właśnie dużo moja gin mówiła mi o tym krążku i z tego co mówiła to on zawiera najmniejszą dawne hormonów (15)...no i jest chyba najbezpieczniejszy....
To prawda I jest najmniej inwazyjny

Edytowane przez magdziaS
Czas edycji: 2011-05-30 o 19:19
Stary 2011-05-30, 19:20   #2460
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
ja też się cieszę strasznie i powiem ci że wczoraj z tżtem szukaliśmy zespołu z częstochowy i się dwa fajne znalazły i maja wolne terminy także tylko jechac i sluchac jak grają

---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ----------

Cytat:

To prawda I jest najmniej inwazyjny
mojej znajomej po porodzie gin polecił wlaśnie krążki bo są najlepsze ponoc

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości