|
|
#3541 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, cz. XVIII
Cytat:
Chociaż czuję się inaczej, ale przynajmniej oni nie mieli satysfakcji. Ciesz się że tak rzadko go widziałaś, będzie ci teraz łatwiej zapomnieć. głwoa do gory nie potrzebny ci ktoś taki ! Cytat:
|
|
|
#3542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na razie muszę po przeżywać to wszystko. Wypłakać się. I nie napisać do niego, chociaż mam ochotę
|
|
#3543 |
|
Raczkowanie
|
To nie pomaga,próbowałam,ale wszyscy widzą że tęsknię,że cierpię,mimo że będąc w towarzystwie staram się być wesoła,ale oni widzą że to tylko maska.Nie potrafię zapomnieć.Młoda,stara,jed en kit.To nie wiek odgrywa tutaj rolę.
|
#3544 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chyba jestem jedyną osobą, dla której jego śpiew jest jak drapanie paznokciami o tablicę ![]() Shinn - witaj |
|
|
|
|
#3545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak bym chyab ryczała do konca zycia a tak? moglam mysli skupic na nowej osobie .
|
|
|
#3546 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
|
|
|
#3547 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I tak sobie jest wszystko do dzisiaj Tylko klina się pozbyłam, który okazał się być zaborczym świrem ![]() A ja sobie wyję do tego: http://www.youtube.com/watch?v=MSBl8zD9J_M ![]() |
|
|
|
|
#3548 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
NA ZRANIONE SERCE NAJLEPSZA JEST NOWA MIŁOŚĆ I tak właśnie jest
Popełniam błędy, tracę kontrolę i czasem jestem trudna do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie, kiedy jestem najgorsza, to CHOLERNIE pewne, że nie zasługujesz na mnie kiedy jestem najlepsza." MM. |
|
|
|
|
#3549 |
|
po drugiej stronie szafy
|
A to już zależy od człowieka. Ja nienawidzę klinować, zawsze mi wychodzi z tego syf.
|
|
#3550 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Popełniam błędy, tracę kontrolę i czasem jestem trudna do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie, kiedy jestem najgorsza, to CHOLERNIE pewne, że nie zasługujesz na mnie kiedy jestem najlepsza." MM. |
|
|
|
|
#3551 |
|
Raczkowanie
|
Też próbowałam.Jestem w nowym związku,który dzisiaj jeszcze mam zamiar zakończyć.Męczę się,on też to czuje.Sam mi powiedział że dobrze wie że kocham byłego.Nie mogę dłużej krzywdzić nas obojga więc wolę nim zerwać.
|
#3552 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Źle to interpretujecie Tzn moje stwierdzenie
|
|
|
|
#3553 |
|
po drugiej stronie szafy
|
A to jak powinno się zinterpretować "NA ZRANIONE SERCE NAJLEPSZA JEST NOWA MIŁOŚĆ" ?
|
|
#3554 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczęta!
![]() Parę dni mnie tu nie było, a tu tyle się dzieje, że zaraz będziecie kolejną część zakładać! ![]() Nie nadążam i chyba nawet nie będę próbować nadrobić, bo mam ostatnio kupę roboty. W końcu na poważnie się wzięłam za pisanie pracy! ![]() ![]() Ale i tak dobrze, że w ogóle się za to zabrałam, bo już miałam przed oczami realną wizję września. A teraz znów wierzę, że uda mi się teraz. ![]() Tak tylko napisałam, żeby się zameldować, że żyję, cały czas pamiętam o was! i w miarę możliwości podczytuję. A propos kogoś nowego, bo widzę, że na ten temat zeszła rozmowa - skąd wiedziałyście, że już jesteście na to gotowe? Skąd wiedziałyście, że jak zobaczycie gdzieś eksa, to nie zmiękną wam kolana, serce i co tam jeszcze może zmięknąć i że nie rzucicie się mu w ramiona zostawiając 'nowego'? Można przecież w ten sposób zranić no i stracić całkiem fajnego faceta, z którym mogłoby się być szczęśliwym - tylko dlatego, że spotkało się go za wcześnie. Więc pytam, bo tak się nad tym zastanawiam od jakiegoś czasu, skąd miałyście pewność, że już wam przeszło na eksa? Na razie pytam tylko teoretycznie...
|
#3555 |
|
Raczkowanie
|
Więc jaka jest właściwa interpretacja?
|
#3556 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie patrz do tyłu nie wracaj do tego co za Tobą. Ciesz się życiem, rozwijaj i idź do przodu A miłość przyjdzie sama Nikt Ci nie każe szukać pierwszego lepszego i włazić w związek Z czasem zapomnisz I wtedy nadejdzie czas na nową miłość
|
|
|
|
#3557 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3558 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- Cytat:
) tyłek
|
|
#3559 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chociaż nie wiem czy to dobrze, czy źle. To się nie liczy!! ![]() ![]()
|
|
#3560 |
|
Zakorzenienie
|
Cześc dziewczyny
Wpadłam tylko powiedziec, że u mnie leczenie z eksa przebiega wzorowo Tak naprawdę dopiero jakieś kilkadziesiąt minut temu pierwszy raz dzisiaj o nim pomyślałam!!! Od rana do wieczora miałam w gabinecie klientki, więc nie miałam kiedy zjeśc, a co dopiero o nim myślec A później, żeby uczcic udany dzien w pracy pojechałam na zakupy wydac zarobione dzisiaj pieniadze ![]() Jutro mam swoje święto... ciekawe czy dostanę życzenia
|
|
|
|
#3561 |
|
Raczkowanie
|
Czarodziejka ile byliście ze sobą, że minęło pół roku i dalej się zamęczasz?? Może za dużo o nim myślisz, może 'zamknęłaś się' tylko na tego faceta. Otwórz się na ludzi, skup się na sobie, zacznij dbać o siebie, bądź tymczasową egoistką
Czasem żeby się otrząsnąć trzeba sobie uświadomić, że to już naprawdę koniec i trzeba się pozbierać w kupę i żyć dalej... Może Ty nadal na niego czekasz?? Bo ja czekam... Ale jestem na etapie "czekam, żeby dać mu kopa w dupę" )Dearlie nawet nie wiesz jaką miałam mega radochę i satysfakcję, kiedy pewnego dnia (w zasadzie pod wieczór) uświadomiłam sobie, że przez CALUTKI DZIEŃ nie pomyślałam o nim ANI RAZU!! To było cudowne
And you must remember that : There is "lie" in believe, "over" in lover, "end" in friend, "us" in trust, "ex" in next and "if" in life. Edytowane przez Discover _The_Truth Czas edycji: 2011-05-30 o 21:25 |
|
|
|
#3562 |
|
Rozeznanie
|
A co do koncepcji nowej miłości to jestem sceptyczna...chociaż po eks eks miałam tylko 4 miesiące przerwy, aż pojawił się eks i nie był wcale klinem, bo o poprzednim zdążyłam już zapomnieć oby i tak było tym razem, chociaż chyba przyda mi się dłuższa przerwa, od 17 roku życia miałam właśnie tylko te 4 miesiące bycia samej Muszę przemyśleć parę spraw, dowiedzieć się czego oczekuję od siebie, od innych, od życia. I dopiero pakować się w coś nowego.Moja przyjaciółka dzisiaj poprawiła mi humor wyliczając powody dla których moja obecna sytuacja jest świetna: -nikt Ci nie gdera, -nikt nie w✂✂✂✂ia Cię siedzeniem przy kompie lub katowaniem muzą, której np nie masz ochoty słuchać; -możesz wychodzić kiedy i gdzie chcesz;spać, jeść kiedy i gdzie chcesz; -nikomu z niczego się tłumaczyć i nie musisz od nikogo oczekiwać wytłumaczenia -możesz sobie swobodnie wyjechać po wakacjach dokąd zechcesz bo nie muszisz się martwić że tam ktoś został i nie wiadomo co będzie robić -zacząć nowe życie gdziekolwiek Ci się spodoba żyć nie umierać ![]() Witaj Shinn
|
|
#3563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, ze ja tez niedługo będę mogła tak powiedzieć!
|
|
#3564 |
|
Raczkowanie
|
Może to wyświechtany frazes,ale czasami czas nie leczy ran,tylko do nich przyzwyczaja i nie chodzi o to że niektóre osoby po prostu nie chcą wyjść z takiego stanu.Są np kobiety,które latami nie mogą zapomnieć o swych byłych,mimo że są w związkach,pojawia się uczucie do kogoś innego,ale czasem to już nie to.
|
#3565 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Najlepszym lekarstwem na zranione serce jest akceptacja siebie jako singla i życie pełną piersią - takie stwierdzenie pasuje do Twojej interpretacji ![]() A nie że lekarstwem na jedną miłość jest druga - no sorry, interpretuje się dosłownie
|
|
|
#3566 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Poddałam się, żyję normalnie, czasami tylko mnie to dopada, że mam ochotę chodzić po ścianach z tęsknoty. Wiem, że napiszecie, że to idealizacja - może, ale pamiętam wszystkie jego cholerne wady i wypisywałam je dziesiątki razy i kocham go z tymi cholernymi wadami Dlatego wszyscy którzy o tym wiedzą ze znajomych wręcz naciskają, żebym w końcu coś zrobiła - bo nawet nie wiadomo oficjalnie, że on mnie nie chce No ok, ok
Edytowane przez solideja Czas edycji: 2011-05-30 o 21:31 |
|
|
|
|
#3567 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A można do tej listy dodać jeszcze dużo, dużo więcej!
|
|
#3568 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze te kilka dni temu to było nie do pomyślenia... myślałam o nim niemalże w każdej minucie dnia. Kurde... on naprawdę zaczyna mi obojętniec, a to fantastyczne uczucie!!! Problem w tym, że mam interes do mojego eksa i nie wiem co z tym zrobic Czy prosic o pomoc, czy radzic sobie z tym sama ( a będzie to dla mnie duże wyzwanie)
|
|
|
|
|
#3570 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dałam szanse nowemu i jest dobrze, ale nie bez problemów![]() Edit: i nie wiedziałam czy mi przeszło, nie byłam tego do końca pewna. Za to wiedziałam, że nie moge z nim być, bo będzie mnie dołował i grał na emocjach. A potem odkryłam, że w nowym związku jest mi dużo lepiej
"Pierwsza miłość z wiatrem gna, z niepokoju drży, Druga miłość życie zna i z tej pierwszej drwi , A ta trzecia jak tchórz w drzwiach przekręca klucz I walizkę ma spakowaną już ... " Edytowane przez Ofelia 20 Czas edycji: 2011-05-30 o 21:35 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:37.

Chociaż czuję się inaczej, ale przynajmniej oni nie mieli satysfakcji. Ciesz się że tak rzadko go widziałaś, będzie ci teraz łatwiej zapomnieć. głwoa do gory
nie potrzebny ci ktoś taki ! 

Na razie muszę po przeżywać to wszystko. Wypłakać się. I nie napisać do niego, chociaż mam ochotę
Chyba jestem jedyną osobą, dla której jego śpiew jest jak drapanie paznokciami o tablicę

Poddałam się, żyję normalnie, czasami tylko mnie to dopada, że mam ochotę chodzić po ścianach z tęsknoty. Wiem, że napiszecie, że to idealizacja - może, ale pamiętam wszystkie jego cholerne wady i wypisywałam je dziesiątki razy i kocham go z tymi cholernymi wadami