|
|
#3811 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tytuł prrrawie narzeczonych - część 10!
ooo, PM 2013 się nam szykuje?
Super! mam nadzieję, że w wakacje panowie stanął na wysokości zdania i będzie co opijac na wątku ![]() Gora musi być pancerna, żeby mojego cyca udźwignąć
|
|
|
|
#3812 |
|
Konto usunięte
|
A to się rozumie, w takim razie taka góra dla Ciebie dobra.
![]() Mam nadzieję, że niebawem D. się zdecyduje. ![]() ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Mamy plan na 2013 i ja w sobotę powiedziałam D., że skoro on chce dzieci po ślubie to nie ma mowy i najwyżej będzie cywilny, bo ja dłużej czekała nie będę. |
|
|
|
#3813 |
|
Zakorzenienie
|
No u Was to już czas najwyższy - dom się powoli buduje, a pierścionka nie ma
![]() A bobo chcesz zaraz już teraz natychmiast?
|
|
|
|
#3814 |
|
Zakorzenienie
|
hej heeeeeej. wrocilam wlasnie z Goluchowa..kumpela miala pomysl zeby pojechac nad wode i sie wygrzewalysmy
akurat TŻ zadwonil ze nie widzimy sie dzisiaj bo pozno z pracy worcil, zmeczony i sie musi pouczyc wiec spontaniczny wyjazd byl w sam raz
|
|
|
|
#3815 |
|
Zakorzenienie
|
Fajniej by było, gdybyś pojechała, a TŻ by zadzwonił, że chce się spotkać
![]() A taką ostatnio widziałam za 1500 zł na jakiejś wyprzedaży ładna i stanem pach nie trzeba się martwić ![]() http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?style=AD3395 |
|
|
|
#3816 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3817 |
|
Zadomowienie
|
Też będę prawdopodobnie PM2013!
Piona, Isabelle ![]() Gajka z tego co pamiętam, jesteś dośc wysoka więc taka suknia idealna będzie sylvi pewnie ładnie się opaliłaś
|
#3818 |
|
Zakorzenienie
|
Przecież widać, że masz zaciesz przedni
![]() Czy taka znowu wysoka? 170cm. |
|
|
|
#3819 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3820 |
|
Raczkowanie
|
Isabelle_pewnie niedługo zabłyśnie pierścionek na Twoim palcu.
![]() aQ01 to super ![]() Gajaa Pierwsz suknia mi sie bardzo podoba Jesteś wysoka, bo ja mam niestety 159cm i ubolewam nad tym, a chciałabym mieć taki wzrost jak ty. |
|
|
|
#3821 |
|
Zakorzenienie
|
Gaja, epidemia anginy buszuje po kraju słyszałam
![]() Aq01, piona ja też się szykuję na 2013 no i zapraszam do wątku PM 2013 (chociaż tu atmosfera znacznie sympatyczniejsza )
|
#3822 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Oooo super! Mnie naszło na wyposażenie łazienki bo powiem Wam, że to jedyne pomieszczenie gdzie sama nie wiem jaki kolor. Chyba neutralny, bo kafelki są na lata. Marzy nam się drewno na podłogę.Pokazałam przed chwilą te trzy zdjęcia D. i jemu też się to pierwsze podoba. Ciemne drewno i jasne kafelki. Ja ewentualnie myślę jeszcze o takich czarnych wstawkach.
|
|
|
|
|
#3823 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja tam się cieszę, że mam tylko162cm. Przynajmniej mogę założyć obcas. |
||
|
|
|
#3824 |
|
Zakorzenienie
|
Kamea, Ty mnie pocieszyć miałaś, a nie dobić. Nie chcę anginy!
![]() temperaturę mam w normie, gardło mogło sie zedrzeć w pracy, a katar? nie wiem Ładne te łazienki Isabelle, ale czy zalane wodą drewno nie ma właściwości wybuchowych? Gdzieś mi się obiło o uszy, że woda i drewno się nie lubią ![]() Powoli, nie powoli, ale do przodu! My za to z mieszkaniami etc stoimy w miejscu
|
|
|
|
#3825 |
|
Zakorzenienie
|
No ja też mam nadzieję bo już mam dosyć tych zawirowań
teścik się udał, cała sala ściągała Gaja druga kieca mi się bardzo widzi
|
#3826 |
|
Zadomowienie
|
Też mam 162cm, i nie wiem jaki krój by mi pasował
|
#3827 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Będzie droższe, ale łazienka nie jest duża więc.Jak stoicie w miejscu jak wesele już planujecie, poza tym razem mieszkacie. J to ciągle muszę D. pchać, przypominać itd. Trzeba mieć siły do tych panów.
|
|
|
|
|
#3828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobranoc
|
|
#3829 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie dowiedziałam się ze moja koleżanka jest w nieplanowanej ciąży. Jestem troszkę zszokowana.
|
|
|
|
#3830 |
|
Konto usunięte
|
A mnie dziś zaprosiła na swój ślub koleżanka z ławki z pierwszej klasy podstawówki. Oczywiście nie obyło się bez mamy komentarza. Jakbym sobie nie zdawała sprawy, że wszyscy w koło rodziny zakładają...
|
|
|
|
#3831 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Gaja sliczne te suknie wszystkie ,nie wiem ktora ladniejsza ![]() Kuruj sie albo niech cie J kuruje ![]() Isabelle takie drewno w lazience jak to na pierwszym zdjeciu ma tz brat w glownej najwiekszej lazience (ma je w sumie 4),super to wyglada. Piona wszystkim 2013 coraz wiecej nas sie szukuje,u mnie to juz pewne sala zaklepana ,umowa spisana ,zaliczka dana ,a nie jak w 2012 mialo byc ch...wi co ![]() Spotkalam sie dzis wieczorem z kolezanka ,zakochana wreszcie znalazla swojego ksiecia ,bo do 24 roku zycia byla sama.Chlopak mlodszy w tym roku skonczy 22 lata ,a ona 25 ,sa ze soba pol roku i juz mu zapowiedziala ,ze w wieku 28 lat musi juz miec dziecko,troche mnie to w oslupienie wprawilo,bo ona zawsze antydzieciowa i antymalzenska,a ja do niej mowie ,ze w takim razie bedziesz tez tak jak ja w 2o13 roku brala slub,a ona no tak,ehe spoko ciekawe co na to jej chl.jakby nie bylo niepracujacy student 2 roku.Troche mi tu zazdroscia smierdzi ,bo tego chl."znalazla" zaraz po naszych zareczynach ,a tak przez 24 lata nigdy zadnego chl.nie miala.A jak ja jej mowie ,ze my slub w 2013 bierzemy to ona stwierdzila,ze tez.A jak ja jej czasem przebakiwalam ,ze moglby mi sie tz oswiadczyc ,ze juz tyle lat jestesmy ze soba to mi zawsze powtarzala ,ze nie mam sie do czego spieszyc ,a teraz sama jakby nie bylo sie spieszy i dyktuje chl.kiedy co chce. Wezcie mi nie mowicie o tych slubach i dzieciach ,bo co zajrze na jakis portal to co rusz jakas kolezanka zdjecia dodaje ze slubu albo z bejbikiem ,a teraz dopiero sie sezon slubow zaczal Nie tak sobie to wszystko wyobrazalam ,do tego irytuje mnie coraz bardziej "chodzenie" z narzeczonym ,wracanie kazde do swojego domu swojego lozka,ja juz jestem za stara i za dlugo z nim na takie cos ,nie wiem czy dotrwam do tego 2013
Edytowane przez kinia860 Czas edycji: 2011-05-30 o 23:04 |
|
|
|
#3832 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- Idę spać, bo już pora najwyższa. Dobranoc! |
|
|
|
|
#3833 |
|
Zakorzenienie
|
kurde jaki zawal przezylam. dzownil przed chwila domofonem jakis facet pijany..z 3 razy dzownil. wszystkich pobudzil. juz myslalam ze to TŻ ale on by do mnie na komorke dzwonil a nie drzwi..kurcze ale sie strachu najadlam wrrrr;/ cała sie telepie..i jak tu zasnac;/
|
|
|
|
#3834 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
myślałam, że dzisiaj nie wstane rano ![]() Ktoś chętny na kawkę?
|
#3835 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale super, w 2013 bedzie duzo zdjec do ogladania
|
|
#3836 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej!!
no u mnie tez w sumie na 2013 sie szykuje;D kurcze cos mi sie @ rozlegulowal...;/ od 3 miesiecy przychodzi kiedy chce;/ |
|
|
|
#3837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
'It's about how that one person makes you feel that you can't get enough, you want it, need it, can't imagine a day without it... Taking the bad with the good, because you know that's where you want to be.' 'If a book is well written, I always find it too short.' |
|
|
|
|
#3838 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze mam dzisiaj jakis podly nastroj..macie tak czasami ze przeczuwacie ze cos zlego sie ma stac? nie wiecie co ale czujecie wewnetrzny niepokoj? ja tak dzisiaj mam
|
|
|
|
#3839 |
|
Raczkowanie
|
sylvi_86 mam tak dosyć często.
Czekam na mejla od promotora i ani widu ani słychu. Jutro chyba się przejdę do niego,bo ile można czekać. Powoli mam tego dosyć i myślę o zrobieniu sobie przerwy przed magisterką. Edytowane przez zulka890 Czas edycji: 2011-05-31 o 11:07 |
|
|
|
#3840 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:14.

Super! mam nadzieję, że w wakacje panowie stanął na wysokości zdania i będzie co opijac na wątku 

)

teścik się udał, cała sala ściągała

myślałam, że dzisiaj nie wstane rano