Rozstanie z facetem, cz. XVIII - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-30, 21:33   #3571
Discover _The_Truth
Raczkowanie

Dot.: Rozstanie z facetem, cz. XVIII

Shinn trzymam kciuka za Ciebie

Dearlie zależy o co chodzi z tą 'pomocą'. Może jest ktoś inny kto mógłby Ci pomóc ?? Ja za nic w świecie nie prosiłabym się o pomoc exa -.- Nie ma mowy. Już bym wolała wypruć sobie żyły z wysiłku, niż widzieć jego.. 'twarz' (żeby nie powiedzieć inaczej) i zburzyć tą całą konstrukcję, którą buduję już 4 miech :/ Czyli oddzielam się od niego wielkim murem, który i tak już dostał, bo kilka cegiełek powypadało
Co do życzeń urodzinowych, to mój ex nigdy się nie pofatygował. I nie złożył mi życzeń nawet w tym roku. Olał też moją studniówkę...

Ofelia
mój też był genialnym manipulatorem ;] Mimo, iż widziałam to świetnie, to właśnie tak potrafił sprytnie zagrać, że nie sposób było się bronić, bo jeszcze bardziej plątałam się w jego sieci, niczym mucha w pajęczynie o.O
"over" in lover,
"end" in friend,
"us" in trust,
"ex" in next
and "if" in life.

Edytowane przez Discover _The_Truth
Czas edycji: 2011-05-30 o 21:41
Discover _The_Truth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-30, 21:33   #3572
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez musztarda z keczupem Pokaż wiadomość
To jest niesamowite, naprawdę musisz do niego czuć coś wyjątkowego...
Albo bardzo się skupiać na pielęgnacji cierpienia i pamięci o nim.

Cytat:
Napisane przez czarodziejka18 Pokaż wiadomość
Może to wyświechtany frazes,ale czasami czas nie leczy ran,tylko do nich przyzwyczaja i nie chodzi o to że niektóre osoby po prostu nie chcą wyjść z takiego stanu.
A właśnie że o te osoby chodzi.

Cytat:
Są np kobiety,które latami nie mogą zapomnieć o swych byłych,mimo że są w związkach,pojawia się uczucie do kogoś innego,ale czasem to już nie to.
Każde uczucie jest inne.

Cytat:
Napisane przez Dearlie Pokaż wiadomość
Cześc dziewczyny Wpadłam tylko powiedziec, że u mnie leczenie z eksa przebiega wzorowo

Cytat:
A propos kogoś nowego, bo widzę, że na ten temat zeszła rozmowa - skąd wiedziałyście, że już jesteście na to gotowe? Skąd wiedziałyście, że jak zobaczycie gdzieś eksa, to nie zmiękną wam kolana, serce i co tam jeszcze może zmięknąć i że nie rzucicie się mu w ramiona zostawiając 'nowego'?
Przyszedł taki dzień, kiedy przemknęła mi przez głowę i serce myśl, że już umiem żyć bez niego. Taki grom z jasnego nieba, oświecenie
Stary 2011-05-30, 21:36   #3573
zverka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Bardzo...luźna ta interpretacja

Najlepszym lekarstwem na zranione serce jest akceptacja siebie jako singla i życie pełną piersią - takie stwierdzenie pasuje do Twojej interpretacji

A nie że lekarstwem na jedną miłość jest druga - no sorry, interpretuje się dosłownie
Ech ja jestem 1.5 tyg sama i cieszę się jak dziecko
to CHOLERNIE pewne, że nie zasługujesz na mnie kiedy jestem najlepsza."
MM.
zverka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-30, 21:37   #3574
enjoy89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AguŚ87 Pokaż wiadomość
ja też i jest coś gorszego ciągle chce napisać do niego
u mnie jeszcze lepiej. napisał. odpisałam. znowu
Stary 2011-05-30, 21:37   #3575
Connff
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zverka Pokaż wiadomość
Dziękuję za miłe słowa. Ano taka prawda Dziś odezwały się do mnie aż trzy osoby i podniosły mnie na duchu Idę w sobotę do kina i może gdzieś na miasto Ech jednak są ludzie, którym na mnie zależy
A chętnie bym na kawkę poszła ale niestety nie jesteśmy z jednego miasta
Wiesz, ja też po rozstaniu się zdziwiłam pozytywnie tym, jak wielu ludziom nie jest obojętny mój los . To był ten pozytywny aspekt rozstania z eksem.

Cytat:
Ja też potrzebuję postawienia do pionu.Minęło już prawie pół roku,a ja nadal kocham,płaczę,nie mogę sobie znaleźć miejsca.Pustka i smutek,nic więcej.
Jejku, dziewczyno! Ile byliście razem? U mnie jeszcze nie minęły 4 miesiące, a jest już zupełnie dobrze, a byliśmy ze sobą dłuuugo. Musisz się wziąć za siebie, bo tak po prostu dalej się nie da! Nie można po pół roku nadal myśleć o eksie .

Cytat:
Napisane przez blueone Pokaż wiadomość
Moja przyjaciółka dzisiaj poprawiła mi humor wyliczając powody dla których moja obecna sytuacja jest świetna:
-nikt Ci nie gdera,
-nikt nie w✂✂✂✂ia Cię siedzeniem przy kompie lub katowaniem muzą, której np nie masz ochoty słuchać;
-możesz wychodzić kiedy i gdzie chcesz;spać, jeść kiedy i gdzie chcesz;
-nikomu z niczego się tłumaczyć i nie musisz od nikogo oczekiwać wytłumaczenia
-możesz sobie swobodnie wyjechać po wakacjach dokąd zechcesz bo nie muszisz się martwić że tam ktoś został i nie wiadomo co będzie robić
-zacząć nowe życie gdziekolwiek Ci się spodoba
Mi bezpośrednio po rozstaniu najbardziej pomagały chwile, gdy widziałam niedopasowane pary wśród moich znajomych i patrzyłam na to, jak się ze sobą męczą. Wiem, brzmi strasznie niemiło, ale w moim otoczeniu takich związków jest naprawdę sporo moim zdaniem, a ja nie znoszę życia na odwal i bylejakości. Nie rozumiem, jak można być z kimś w związku, w którym już parę lat się wszystko wypaliło, nie czuje się nic do siebie, ale siłą rozpędu jest się dalej ze sobą. Po co tak się krzywdzić?!

A mnie przed chwilą rozśmieszyło to:
http://kwejk.pl/obrazek/116257/musis...,pogodzic.html

Taaaaak, jaaaasne. Samych muzyków miałam i NIGDY więcej .
Connff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-30, 21:42   #3576
AguŚ87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez enjoy89 Pokaż wiadomość
u mnie jeszcze lepiej. napisał. odpisałam. znowu
coo a co napisałaś i odpisał. o niee to do niczego nie prowadzi ja nei pisze chyba 3-4dni juz...
Stary 2011-05-30, 21:43   #3577
musztarda z keczupem
Raczkowanie

Cytat:
Przyszedł taki dzień, kiedy przemknęła mi przez głowę i serce myśl, że już umiem żyć bez niego. Taki grom z jasnego nieba, oświecenie
Ależ mi też takie myśli przemykają przez głowę. Nawet nie przemykają, raczej przychodzą i siedzą w niej bardzo długo, jeśli nie cały czas.
Umiem żyć bez niego, bo i czemu nie? Zanim go poznałam też jakoś żyłam. I to w sumie całkiem ciekawie, do czego teraz dążę.
Ale do rzeczy - mimo że trzymam się naprawdę dobrze, czasem dopadają mnie różne niezbyt wesołe myśli. Nie chcę się tu rozpisywać (z wielu powodów), generalnie chodzi o to, że nie ufam sama sobie. Nie widziałam go prawie od miesiąca, a boję się, że jak go zobaczę to zmięknę i nie będę w stanie logicznie myśleć. A zobaczyć się z nim muszę tak czy siak, bo muszę oddać mu jego rzeczy i chciałaby odzyskać swoje. Zwlekam z tym najdłużej jak się da, żeby upewnić się, że jestem na siłach. I dlatego (między innymi) pytam was, skąd mieć pewność, że jest się już na siłach.

musztarda z keczupem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-30, 21:44   #3578
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
ej mam to samo siedze i taka ogromna pustka że tam nigdzie nikogo nie ma a tak wiem że był nawet jak go nie widzialam to gdzieś tam był, teraz nikogo nie ma. dupa dupa dupa
No i przez to poczułam się meganieszczęśliwa...

W dodatku przechodziłam dzisiaj w miejscu, gdzie się pierwszy raz pocałowaliśmy... I doszłam do wniosku, że gdybyśmy byli razem, to pewnie chodzilibyśmy razem w tej okolicy dzisiaj...
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-30, 21:45   #3579
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez zverka Pokaż wiadomość
Ech ja jestem 1.5 tyg sama i cieszę się jak dziecko
Pozazdrościć
Stary 2011-05-30, 21:45   #3580
musztarda z keczupem
Raczkowanie

Wydaje mi się, że już wszystko wróciło do normy, jest spokojnie, normalnie, no ale jak do cholery mam przewidzieć co będzie, kiedy go zobaczę?

Stary 2011-05-30, 21:46   #3581
zverka
Rozeznanie

Cytat:
Pozazdrościć
Po takiej akcji też byś się cieszyła
to CHOLERNIE pewne, że nie zasługujesz na mnie kiedy jestem najlepsza."
MM.
zverka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-30, 21:47   #3582
solideja
Zadomowienie

Cytat:
Albo bardzo się skupiać na pielęgnacji cierpienia i pamięci o nim.
Gdyby to było takie proste... to bym przestała Mogę o nim nie myśleć ani sekundy dwa tygodnie, miesiąc, a potem dzieje się coś (jakiś drobny szczegół), który rujnuje moją równowagę psychiczną. Problem w tym, że nikt mnie też tak nie pociągał jak on, z byłym było mi naprawdę cudownie w łóżku, ale... to nie miało porównania nawet do tego co czułam kiedy całowałam się z tamtym

Nie zadręczam się tym, wiem że kiedyś mogę spotkać kogoś, kogo pokocham, kto też będzie mnie tak kręcił jak tamten. Ciąć bym się nie poszła gdyby mi w twarz powiedział, że nigdy nie będzie dla nas szans... Na codzień jestem naprawdę wesołą (nieprzymuszenie), zakręconą dziewczyną, która żyje na pełnych obrotach. Jedynie to, że na myśl o nim serce mi topnieje, a na jego widok nogi robią się jak z waty...

Dodatkowo 'rozstanie' było najbardziej niejasną sytuacją + że sama 'mnie' z tamtego czasu miałabym wiele do zarzucenia, więc zdaję sobie sprawę, że to ja mogłam też spartolić
solideja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-30, 21:47   #3583
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Nie widziałam go prawie od miesiąca, a boję się, że jak go zobaczę to zmięknę i nie będę w stanie logicznie myśleć.
Pierwsze spotkanie było po 2 miesiącach braku kontaktu w realu. Waliło mi serce, byłam blada, trzęsły się łapy i takie tam. I strasznie bolało, że nie mogłam się już przytulić.
Trzy miesiące później kolejne spotkanie - nic, pustka. Aż dudni.

1/4 mojego życia z tym facetem...iii...tyle.
Stary 2011-05-30, 21:47   #3584
musztarda z keczupem
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
W dodatku przechodziłam dzisiaj w miejscu, gdzie się pierwszy raz pocałowaliśmy... I doszłam do wniosku, że gdybyśmy byli razem, to pewnie chodzilibyśmy razem w tej okolicy dzisiaj...
Ale nie jesteście. I dobrze, bo zasługujesz na dużo więcej!
Ja byłam ostatnio z koleżanką w parku na ławeczce, na której odbyła się nasza "pożegnalna rozmowa" (chociaż raczej: jego monolog).
Żadnych emocji.

Stary 2011-05-30, 21:52   #3585
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Wydaje mi się, że już wszystko wróciło do normy, jest spokojnie, normalnie, no ale jak do cholery mam przewidzieć co będzie, kiedy go zobaczę?
Nie przewidzisz. Możesz tylko się nastawić na to, że nie będzie lekko - nie przeżyjesz szoku jak Cię zatelepie

---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------

Cytat:
Napisane przez solideja Pokaż wiadomość
Problem w tym, że nikt mnie też tak nie pociągał jak on, z byłym było mi naprawdę cudownie w łóżku, ale... to nie miało porównania nawet do tego co czułam kiedy całowałam się z tamtym
Proszę Cię, brzmisz jakbyś zaliczyła co najmniej pół jakiejś wielkiej metropolii
Stary 2011-05-30, 21:54   #3586
enjoy89
Zakorzenienie

Cytat:
coo a co napisałaś i odpisał. o niee to do niczego nie prowadzi ja nei pisze chyba 3-4dni juz...
Rano odpisał mi na to co napisałam mu w nocy, tak jak tu wcześniej pisałam. Później ja odpisałam i on już nie. Skasowałam jego nr i wszystkie smsy, myślałam, że jakoś dam radę. A tu nagle mi przychodzi sms wieczorem, jak gdyby nigdy nic jak mi się podoba moje nowe mieszkanie, czy jest lepsze od poprzedniego. I zebym mu powiedziała jak tam w pracy. Ze zalozy sie ze shit jak zwykle (hehe on to zawsze wiedział). Odpisałam mu też jakby nigdy nic
Wiem zabijcie mnie. Powinnam była nie odpisywać, ale nie mogłam się powstrzymać.
Aguś jesteś silniejsza ode mnie, tak trzymaj!

Cytat:
Pozazdrościć
Stary 2011-05-30, 21:55   #3587
solideja
Zadomowienie

Cytat:
Proszę Cię, brzmisz jakbyś zaliczyła co najmniej pół jakiejś wielkiej metropolii
Może Aczkolwiek jestem okropnie wybredna, a żeby mnie jeszcze jakiś facet podniecał to w ogóle cud
Stary 2011-05-30, 21:56   #3588
Discover _The_Truth
Raczkowanie

Cytat:
Gdyby to było takie proste... to bym przestała Mogę o nim nie myśleć ani sekundy dwa tygodnie, miesiąc, a potem dzieje się coś (jakiś drobny szczegół), który rujnuje moją równowagę psychiczną. Problem w tym, że nikt mnie też tak nie pociągał jak on, z byłym było mi naprawdę cudownie w łóżku, ale... to nie miało porównania nawet do tego co czułam kiedy całowałam się z tamtym

Nie zadręczam się tym, wiem że kiedyś mogę spotkać kogoś, kogo pokocham, kto też będzie mnie tak kręcił jak tamten. Ciąć bym się nie poszła gdyby mi w twarz powiedział, że nigdy nie będzie dla nas szans... Na codzień jestem naprawdę wesołą (nieprzymuszenie), zakręconą dziewczyną, która żyje na pełnych obrotach. Jedynie to, że na myśl o nim serce mi topnieje, a na jego widok nogi robią się jak z waty...

Dodatkowo 'rozstanie' było najbardziej niejasną sytuacją + że sama 'mnie' z tamtego czasu miałabym wiele do zarzucenia, więc zdaję sobie sprawę, że to ja mogłam też spartolić
T O S A M O C O U M N I E O.o
"over" in lover,
"end" in friend,
"us" in trust,
"ex" in next
and "if" in life.
Discover _The_Truth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-30, 22:00   #3589
enjoy89
Zakorzenienie

Cytat:
Może Aczkolwiek jestem okropnie wybredna, a żeby mnie jeszcze jakiś facet podniecał to w ogóle cud
U mnie to samo! Na samą myśl o nim, albo o tym co moglibyśmy robić miękły mi nogi. Na myśl o seksie z nim robiło mi się gorąco nigdy wcześniej tak nie miałam, a w łóżku było po prostu bosko... i boję się, że będę teraz wszystkich do niego porównywać
Stary 2011-05-30, 22:08   #3590
solideja
Zadomowienie

Cytat:
U mnie to samo! Na samą myśl o nim, albo o tym co moglibyśmy robić miękły mi nogi. Na myśl o seksie z nim robiło mi się gorąco nigdy wcześniej tak nie miałam, a w łóżku było po prostu bosko... i boję się, że będę teraz wszystkich do niego porównywać
Ja z tamtym nigdy się nie kochałam w pełnym tego słowa znaczeniu... Może by się okazało, że akurat we wszystkim jest cudowny a w tym fatalny? Może, ale nigdy się tego nie dowiem, jeśli nie podejmę ryzyka :P

Aczkolwiek jest inna kwestia - ja się świetnie czuje singielką, czuję się fantastycznie nie musząc się nikomu tłumaczyć z tego co gdzie i z kim robię, z tego że nikt mnie z niczego nie rozlicza i nie kontroluje przez telefon, nikt nie robi awantur, nikt nie czeka, nikim się nie muszę zajmować... bycie singlem jest naprawdę dobre

(Gadaj sobie solideja, gadaj, on ćię nigdy w niczym nie ograniczał, więc co ma do tego przestrzeń i względna wolność?
Stary 2011-05-30, 22:08   #3591
AguŚ87
Zakorzenienie

enjoy89 skasuj po prostu ten numer i smsy i juz, tez tak zrobilam, a jak chce napsiac mówie sobie.. nie bede sie osmieszac nie bede latac za facetem nie upadne tak nisko... i zajmuje sie czym innym..

ktos tu kiedys fajnie poweidział chcesz pchac sie tam gdzie cie nie chca? dało mi to do myslenia i mowie sobie jak by chciał to by sam sie odezwał zna nr i adres.
Stary 2011-05-30, 22:08   #3592
Connff
Zadomowienie

Cytat:
To albo ja jestem wyjątkowo mało wybredna, albo miałam samych wybitnie dobrych w łóżku facetów . O, chociaż przepraszam: z jednym miałam tak, że uczucie nieziemskie na jego widok, zimno - gorąco, kolana się uginają itp. A jak przyszło co do czego, to... zupełnie średnio. Więc to chyba jednak nie jest miarodajne w ogóle.
Stary 2011-05-30, 22:09   #3593
musztarda z keczupem
Raczkowanie

Cytat:
enjoy89 skasuj po prostu ten numer i smsy i juz, tez tak zrobilam, a jak chce napsiac mówie sobie.. nie bede sie osmieszac nie bede latac za facetem nie upadne tak nisko... i zajmuje sie czym innym..
O, widzę że doszłaś do bardzo słusznych wniosków!
Ostatnio jak podczytywałam co tu pisałaś to wiało desperacją... Cieszę się, że myślisz trzeźwo! Tak trzymaj!

Stary 2011-05-30, 22:13   #3594
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Gdyby mi ktoś rok temu powiedział, że kiedykolwiek pójdę do łóżka z kimś innym niż taki jeden, to bym się w czoło popukała. A jakbym usłyszała, że będzie mi w tym łóżku z innym cudownie, to by mnie dwa dni nie mogli podnieść z ziemi, tak bym się po niej tarzała ze śmiechu.

A jednak.

---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ----------

Cytat:
Napisane przez Connff Pokaż wiadomość
Więc to chyba jednak nie jest miarodajne w ogóle.
W moim przypadku najlepsi w te klocki byli ci, którzy nie zachwycili od pierwszego wejrzenia

Za to gość, na widok którego łapało omdlenie od wyobrażania sobie rozkoszy jakie można by zaznać w jego ramionach...yyy... .
Stary 2011-05-30, 22:16   #3595
AguŚ87
Zakorzenienie

Cytat:
O, widzę że doszłaś do bardzo słusznych wniosków!
Ostatnio jak podczytywałam co tu pisałaś to wiało desperacją... Cieszę się, że myślisz trzeźwo! Tak trzymaj!
zobaczymy jak długo, desperacja jest jeszcze często, ale jest postep bo rzucilam i nie piszę. amennnn pare dni już upłyneło. mało ale kazdy kolejny bez kontaktu to sukces.
Stary 2011-05-30, 22:17   #3596
solideja
Zadomowienie

Cytat:
To albo ja jestem wyjątkowo mało wybredna, albo miałam samych wybitnie dobrych w łóżku facetów . O, chociaż przepraszam: z jednym miałam tak, że uczucie nieziemskie na jego widok, zimno - gorąco, kolana się uginają itp. A jak przyszło co do czego, to... zupełnie średnio. Więc to chyba jednak nie jest miarodajne w ogóle.
Są tacy faceci, po których "grze wstępnej" się seksu odechciewa, więc mogę Ci tylko pozazdrościć Albo to ze mnie taka góra lodowa po prostu...
Stary 2011-05-30, 22:17   #3597
juniorka89
Wtajemniczenie

Kocham was
Za te wszystkie porady i walenie mnie po głowie,że byłam głupia

Jak zdążyłam dziś zauważyć rady jednak bardzo skuteczne

Wczoraj miałam sie spotkać z nowym...Odwołał z racji piłki...Nic nie napisała nic a nic chociaż miałam ochotę napisać pare niemiłych rzeczy...Zrozumiałam,że jednak woli coś innego...

Właśnie wróciłam ze spotkania Zdziwił się (dosłownie zrobił wielkie oczy),ze nie miałam wczoraj pretensji,że mieliśmy się spotkać ale on poszedł grać i pow.że każda inna na moim miejscu skręciła by awanturę a ja nic
I jeszcze zapytałam jak mu poszedł mecz

Anioł nie kobieta
Cytat:
Napisane przez lala2506 Pokaż wiadomość
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy
juniorka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-30, 22:24   #3598
enjoy89
Zakorzenienie

Cytat:
Ja z tamtym nigdy się nie kochałam w pełnym tego słowa znaczeniu... Może by się okazało, że akurat we wszystkim jest cudowny a w tym fatalny? Może, ale nigdy się tego nie dowiem, jeśli nie podejmę ryzyka :P

Aczkolwiek jest inna kwestia - ja się świetnie czuje singielką, czuję się fantastycznie nie musząc się nikomu tłumaczyć z tego co gdzie i z kim robię, z tego że nikt mnie z niczego nie rozlicza i nie kontroluje przez telefon, nikt nie robi awantur, nikt nie czeka, nikim się nie muszę zajmować... bycie singlem jest naprawdę dobre

(Gadaj sobie solideja, gadaj, on ćię nigdy w niczym nie ograniczał, więc co ma do tego przestrzeń i względna wolność?
ech, no właśnie nie wszyscy ograniczają, mnie mój eks w ogóle nie ograniczał, ja jego też, tylko, że on to aż nadto wykorzystywał...

Cytat:

ktos tu kiedys fajnie poweidział chcesz pchac sie tam gdzie cie nie chca? dało mi to do myslenia i mowie sobie jak by chciał to by sam sie odezwał zna nr i adres.
Ale ja sie nie pcham, skasowałam nr i wszystko, a on sam do mnie napisał, a że się nie mogłam powstrzymać żeby nie odpisać, to stało się jakby on sam nie napisał, to ja bym napewno się nie odezwała, bo nie miałabym jak... głupia jaaa. I teraz piszemy. Tak normalnie jak znajomi.

Cytat:
Tak też się zdarza. Mój eks nie spodobał mi się na początku jakoś szczególnie i w życiu bym nie pomyślała wtedy, że będę miała ciarki od samego jego dotyku, i że będzie taki w tym dobry
Stary 2011-05-30, 22:24   #3599
plu
Rozeznanie

Cytat:

A mnie przed chwilą rozśmieszyło to:
http://kwejk.pl/obrazek/116257/musis...,pogodzic.html

Taaaaak, jaaaasne. Samych muzyków miałam i NIGDY więcej .
Haha tez miałam samych muzyków grających dla przyjemności, jak rownież tych ze swoimi zespołami i ambicjami żeby zostać gwiazdami rocka po eksie powiedziałam że nigdy wiecej, a co się okazało? Poznałam 'pana doktora' który nie dość ze gra na czym sie da to też oczywiście ma swój zespół (tylko czekać jak mu woda sodowa uderzy do głowy )

Cytat:
Gdyby mi ktoś rok temu powiedział, że kiedykolwiek pójdę do łóżka z kimś innym niż taki jeden, to bym się w czoło popukała. A jakbym usłyszała, że będzie mi w tym łóżku z innym cudownie, to by mnie dwa dni nie mogli podnieść z ziemi, tak bym się po niej tarzała ze śmiechu.

A jednak.
tez tak myslałam. To było dla mnie nie do przyjęcia żeby ktoś inny mógł mnie dotknać - ale wtedy jeszcze kochałam eksa.
plu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-30, 22:29   #3600
Connff
Zadomowienie

Cytat:
W moim przypadku najlepsi w te klocki byli ci, którzy nie zachwycili od pierwszego wejrzenia

Za to gość, na widok którego łapało omdlenie od wyobrażania sobie rozkoszy jakie można by zaznać w jego ramionach...yyy... .
No dokładnie, dokładnie to samo! Co dodatkowo zabawne, ten od omdleń w ogóle nie był przystojny, tylko taki "mój" typowy brzydal . To co mnie w ogóle na omdlenia z nim brało? Głupie babsko jestem .

Cytat:
Są tacy faceci, po których "grze wstępnej" się seksu odechciewa, więc mogę Ci tylko pozazdrościć Albo to ze mnie taka góra lodowa po prostu...
Wiesz, może to chodzi o to że ja na tym polu też bardzo męska jestem - lubię szybko, mocno i niespecjalnie długo (o żesz, jak to strasznie zabrzmiało ). Eks mi to wypominał na każdym kroku, a powinien głupek się cieszyć chyba...?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości