|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1201 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Chudniemy i piękniejemy...:) Zapraszam kobietki - Start 18.04
mimi namowilas mnie na tego weidera.
wlasnie zrobilam pierwsza 6, oczywiscie zerkajac na schemat trzymam za Ciebie kciuki, a Ty trzymaj za mnie |
|
|
|
|
#1202 |
|
Przyczajenie
|
Muszę się wam dziewczyny pochwalić, że po dość długiej przerwy od skakanki wczoraj wzięłam się za siebie i nieźle się namęczyłam. Ach...dzisiaj mam siężki dzień i w dodatku jestem niewyspana, zła, zmęczona i mam strasznie spuchnięte nogi. Jedyny plus tego wszystkiego, to to, że nie chciało mi się dzisiaj jeść. Mój dzisiejszy jadłospis
I-kromka ciemnego pieczywa, 1 pomidor II- kromka ciemnego pieczywa z chudą wędlinką, jabłko III- gotowane warzywa (3/4 paczki- nie wiem ile liczy opakowanie) Nie jestem już głodna, ale właśnie popijam sobie herbatkę i co najważniejsze- nie zjadłam dzisiaj nic słodkiego! Aha i dziękuję za te informacje z owsianką
|
|
|
|
|
#1203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1204 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam 167 cm wzrostu
dziękuje dziewczyny za miłe słowa
|
|
|
|
|
#1205 |
|
Raczkowanie
|
Niech mnie któraś z Was zagoni do ćwiczeń
Też kiedyś robiłam a6w, doszłam do 28 dnia, gdyby nie ta monotonia może i zaczęłabym znowu Basiu to widzę, że podobnego wzrostu jesteśmy, ja mam 166 cm. I powiem Ci, że jak na tyle kg co masz w podpisie to wcale nie wyglądasz
- 216/400 min abs - 120/200 min legs - 870/1200 min ogólnie ćwiczeń Alexz Johnson - Skips Edytowane przez nefrey Czas edycji: 2011-05-30 o 22:08 |
|
|
|
|
#1206 |
|
Zakorzenienie
|
Nefrey dziękuje, choć wiadomo wszystko kwestia ubrania, takie jest moje zdanie...
|
|
|
|
|
#1207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do roboty, ale już ![]() Mi też się nie chce, ale jeszcze pokręcę Będę się uczyć przy okazji Przyjemne z pożytecznym
|
|
|
|
|
|
#1208 |
|
Zakorzenienie
|
Tutaj zdjęcia z dzisiaj... w ubraniu spoko, a jak pojechałam sobie na ośrodek, ubrałam krótkie spodenki by trochę nogi opalić, i tinkini
I widać, że jest mnie jeszcze sporo
Edytowane przez bassienkaw Czas edycji: 2011-05-30 o 22:27 |
|
|
|
|
#1209 |
|
amor vincit omnia
|
Basieńka, jak na mamę dwójki maluchów to wyglądasz super - masz bardzo promienny uśmiech i śliczną buzię
do tego kobieca sylwetka - zaokrąglona gdzie trzeba życze Ci abyś zgubiła jeszcze tyle kg, abyś poczuła się nie tylko dobrze w swoim ciele, ale abyś mogła powiedzieć 'kurde, ale ze mnie laska' -> Twój mąż pewnie zazdrosny że ma taką kobietę w domu, co?
|
|
|
|
|
#1210 |
|
Raczkowanie
|
A ja poczekam na sex w wielkim mieście bo zaraz będzie i wtedy poćwiczę tą godzinkę
Basiu ale najważniejsze, to umieć dobierać ubrania do swojej figury - Tobie to bardzo dobrze wychodzi Może też wrzucę swoje zdjęcia, ale to jak dobije do - 10 kg Jeszcze 3 kg. A ogólnie chciałabym schudnąć jeszcze tak z 5 kg![]() I po ćwiczeniach : - 8 min legs - 8 min abs - 150 skrętów na boki - 150 skrętów do ściany - 120 unoszeń nóg leżąc na boku - 100 nożyc - 100 rowerków w powietrzu - 50 przesiadów z boku na bok - trochę hh - rozciąganie
- 216/400 min abs - 120/200 min legs - 870/1200 min ogólnie ćwiczeń Alexz Johnson - Skips Edytowane przez nefrey Czas edycji: 2011-05-30 o 23:37 |
|
|
|
|
#1211 |
|
Raczkowanie
|
ja od dziś ważę się raz w tygodniu i tak samo jeśli chodzi o mierzenie się ;d chcę kupić hula-hop, wczoraj zaczęłam biegać i mam zamiar codziennie aż do wakacji.
co myślicie o occie jabłkowym? bo zamierzam dzisiaj kupić
|
|
#1212 | |
|
Raczkowanie
|
ja wczoraj mimo zmeczenia po pracy zrobilam a6w- akurat czekalam az pranie sie zrobi
![]() tak mi sie niechcialo wstawc w wolny dzien ale zmusilam sie i ruszylam tylek o 6.40 zeby przebiec sie po osiedlu. myslalam ze wyzione ducha! troche truchtu a zeby zlapac oddech marsz. zajelo mi to rowno 10min. az wstyd ze kondycja zerowa. a jeszcze mloda jestem jak nigdy maz zrobilo mi sniadanie. fajnie ze sie postaral ale mogl zapytac co zjem na obiad robie roladke schabowa, zobaczymy co z tego wyjdzie, napisze o efektach ![]() ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- Cytat:
trzymam kciuki za Ciebie!!! |
|
|
|
|
|
#1213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1214 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja robię głównie na wzmocnienie mięsni, bo wiadomo że kaloryfera mieć nie będę ![]() Cytat:
![]() -- Kobietki! Weszłam dziś na wagę a tu... 2 kg w 10 dni - to mi się podoba 10 kg za mną Mam dobry humor na cały dzień. I 4 łyżki musli bez cukru, maślanka, banan
|
|
|
|
#1215 |
|
Raczkowanie
|
no to moj balwanek wymieka!!!!!
![]() dzis 82,4kg! to juz cos w tydz 1,5kg |
|
|
|
|
#1216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wow to świetnie Ci idzie ![]() Mój pierwszy cel to 60 kg , a;e marzeniem jest zobaczyć 5 z przodu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- Gratuluję Każdy spadek baaaardzo motywuje ![]()
|
|
|
|
|
|
#1217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno już widać dużą różnicę, może się skusisz, by wstawić zdjęcia i zmotywować wszystkie dziewczyny do dalszej walki o wymarzone ciało? ![]() Ja już od początku swojego odchudzania, czyli od połowy lutego zgubiłam 4,5 kg. Malutko jak na taki długi okres czasu, ale początkowo 2 miesiące tylko ćwiczyłam, bez specjalnej diety. Dziś już 68 kg, do pierwszego celu pozostały tylko 3!
|
|
|
|
#1218 |
|
Zakorzenienie
|
Idzie Wam świetnie
![]() Piję zieloną herbatę, a zaraz owsianka ![]() Wczoraj było 30 min hh, dzis tez hh + rowerek stacjonarny ok 1h ( ale to wieczorem ). |
|
|
|
|
#1219 |
|
Zakorzenienie
|
Hej baby, ja po 8 poszłam jeździć, 10km zrobiłam, przyszłam do domu i się wzięłam za robotę. Przyszykować obiad, a w sumie to nawet 3. Dla siebie robiłam zupę krem kapuściano-szpinakowy, dla Julii miałam z wczoraj zupkę, a dla Damiana i Łucji roladki z ryżem i młodą kapustą. W międzyczasie 3 prania wrzuciłam, wyprasowałam 2 zaległe, wzięłam się za kurze, zamiatanie, odkurzanie, wycieranie, lustra, łazienka i kuchnia do ogarnięcia
i zeszło mi prawie 2,5 godziny... teraz mam chwilę dla siebie.MIMI gratulacje, 2kg to całkiem ładnie, mamy praktycznie tą samą wage
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1220 |
|
Raczkowanie
|
witajcie
![]() Ja teraz mam mniej czasu na pisanie tutaj, dlatego jak juz ogarnę szkołę, będę pisać częściej ![]() brak czasu na ćwiczenia od jutra wracam do szkoły i odrazu dwa sprawdziany:-( więc zaraz biorę się za naukę, do tego wszystkiego w sobote wesele więc przygotowania zajmują dużo czasu jeszcze jutro muszę posprzątać dom, więc w ogóle tutaj nie zajżę, ale postaram się od następnego tygodnia pisać już codziennie, bo wyjeżdżam i będę się obijać w Opolu, ale zaplanowałam sobie trasy na bieganie i kupię karnet na siłownię do usłyszenia za kilka dni!!
poczatek:67.3 kg,obecnie58,57,56,55,54,53,52,51,50 11.3 kg za mną zostalo 6 kg do zrzucenia termin: czerwiec cel: zgrabne ładne nóżki ![]() ''Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie'' |
|
|
|
|
#1221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pięknie nna dworze, a ja siedzę i się uczę.. Aż chce się gdzieś wyjść, pojechać na moim ukochanym rowerze No, ale cóż. Wieczorem musi mi wystarczyć rowerek stacjonarny, ale to nie to samo co prawdziwy.. |
|
|
|
|
|
#1222 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny!
Lato się zbliża i zauważyłam, że nie mieszczę się w ciuszki zeszłego lata Lepiej się czuję i nie męczę się głodówkami bo jem tyle i mi się chce, tyle że wszystko odtłuszczone co nie jest problemem bo jest bardzo dużo produktów tzw zerówek (0%) nawet deserów. Polecam tą dietę osobą, które chcą dość szybko schudnąć a nie czuć głodu. Pozdrawiam |
|
|
|
|
#1223 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny robiące a6w, no widziałam, że takie tutaj są. czytałam dzisiaj, że a6w to ćwiczenia dla osób odtłuszczonych i mających wyrzeźbiony brzuch na wyrzeźbienie mięśni, więc jak macie tłuszcz to nie wiem czy to ma sens..
|
|
#1224 |
|
Zakorzenienie
|
Świetnie Słoneczka Wam idzie, gratuluję każdego zgubionego kilogramka
U mnie oczywiście waga bez zmian, a dziś nawet kg w górę, ale jestem przed @. Za tydzień odbieram wyniki badań na grzybki i zobaczymy, jak to będzie. Kilka dni też prowadziłam dietę typowo na grzybki, czyli węglowodany tylko z warzyw i niewielkiej ilości jogurtu naturalnego. Czułam się tak słaba, nie mogłam myśleć, nie dam rady tak, jeśli muszę wyjść z domu czy muszę myśleć - po prostu nie dam rady na 15-20 g węglowodanów, a jeśli okaże się, że mam candidę, to przez miesiąc tak właśnie będę musiała. Nie będę po prostu wychodzić z domu i może przeżyję ![]() Jeśli to nie grzybki, to jako następne mam sprawdzić tarczycę i nietolerancję glutenu/celiakię. ![]() A dziś już smacznie było, potrzeba mi jednak tych 80g -100g węglowodanów, żebym czuła się dobrze. Na śniadanie była owsianka z 4 łyżek płatków z połową małego jogurtu naturalnego i 2 krążkami ananasa w syropie i kilka orzechów włoskich. Na II śniadanie 2 kromki razowca, z kapustą pekińską, kiełbasą żywiecką, pomidorem i porem. Obiadek to duszona pierś z kurczaka z pieczarkami, groszkiem, pesto i puree z kalafiora. Na podwieczorek zjem jajko na miękko z łyżeczką majonezu, a na kolację sałatkę z tuńczyka, jajka, pora, pomidora, papryki i łyżki jogurtu naturalnego. |
|
|
|
|
#1225 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny zostałam laureatką konkursu zostań ambasadorką Oriflame, co był tu na wizażu organizowany i cieszę się jak dziekco, bo fajne nagrody do wygrania
właśnie wybieram sobie kosemtyków za 200zł
|
|
|
|
|
#1226 |
|
Raczkowanie
|
Basienko gratuluje
ja kupuje czasem w oriflame. zadowolona jestem z cieni do powiek tych zwyklych, nie sluza mi giordani. generalnie maja fajne perfumy (mam delight i air- dlugo sie trzymaja). zele do kapieli maja ladne zapachy ale nie nawilzaja zabardzo skory... ZASŁUŻYŁAŚ NA ODROBINE LUKSUSU ZA TA HARÓWKĘ W DOMU ![]() MYSZKO candida nie jest az taka straszna. sporo ludzi ja ma i o tym nie wie. mi rok temu tez niby wykryli, poczytalam w necie i sie wystraszylam, pomogla gentamycyna od ginekologa i spokoj. generalnie zakwas organizm- grzyby lubia slodkie srodowisko, a wiec wiecej kwasnych produktow i wit c wcinaj . jak bedziesz miala wynik to daj znac. |
|
|
|
|
#1227 |
|
Zakorzenienie
|
Cieszę się ogromnie, właśnie wybrałam sobie trochę rzeczy z tej wygranej 200zł... dla siebie nowy tusz, błyszczyk, krem do stóp, dwa lakiery do paznokci, szampon do włosów, żel pod prysznic, balsam po opalaniu. Dla Łucji spray do rozczesywania włosów z Barbie i dla męża perfum
Na pewno paczuszka będzie fajna... Ciekawa jestem czy uda mi się pierwsze miejsce zdobyć. W każdym bądź razie tak czy siak będzie kolejna kasa na kosmetyki. Ja dzisiaj po bieganiu wysprzątałam wszystko co się dało. A teraz będziemy robić muffinki |
|
|
|
|
#1228 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wróciłam z rowerka 45 min. Było jabłko i czas teraz na jakąś kolacyjkę
![]() Basiu gratuluję ![]() Myszka trzymam za Ciebie kciuki A jak robisz tą pierś z kurczaka ?
|
|
|
|
|
#1229 |
|
Raczkowanie
|
mmm pycha
![]() tak mysle co wykabinowac na kolacje... lodowka pusta z 3 dzieci trudno zrobic zakupy a dzis jeszcze goraco a one marudne ) Basiu trzymam kciuki! |
|
|
|
|
#1230 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, co polecacie na początek diety? Co jeść na obiady?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:32.

....... .