mamusie listopad/grudzień 2011 - Strona 136 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-30, 20:27   #4051
gosiaczekkk85
Raczkowanie

Dot.: mamusie listopad/grudzień 2011

Cytat:
Napisane przez marli Pokaż wiadomość
Joamic gratulacje z okazji dobrych wieści na wizycie, Gosiaczku dla Ciebbie również z tej samej okazji

Dziewczyny pewnie słyszałyście o tej serii zatruć najprawdopodobniej warzywami w Niemczech i nie tylko czy w związku z tym rezygnujecie z jedzenia surowych warzyw? Bo ja się poważnie zastanawiam
Wiesz co surowych warzyw ostatnio nie jadam nawet na pomidora nie mam chęci, surowe to ostatnio tylko truskawki, arbuz i 2 nektarynki.
Dziękuję

Joamic brzuszek super
Stary 2011-05-30, 20:28   #4052
muffinka90
Zakorzenienie

Ja jem, ale myje wszystko bardzo dokladnie i w baardzo goracej wodzie. Zreszta kupuje tylko krajowe w sprawdzonym warzywniaku. Ale kurcze rodzice i najblizsza rodzina mojego TZ mieszkaja w Hamburgu, a tam epicentrum, ze tak powiem, nie tykaja zadnych warzyw i owocow, mam nadzieje, ze sie nie pochoruja

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
muffinka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-30, 20:35   #4053
sozaa
Rozeznanie

Marli, ciesze sie ze wszystko Ok i zazdroszcze ze juz jestes po, bo ja to USG pomiarowe mam jutro.

Messuah, badz dobrej mysli, jestesmy z Toba!

Tincia, doskonale Cie rozumiem, ja mam w sobote dwa zaliczenia i brak checi do nauki. Codziennie po pracy jestem strasznie padnieta !
sozaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-30, 20:45   #4054
dygotka8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zmyslkobiety Pokaż wiadomość
Dygotka8, moja lekarka w związku z bólami głowy wysłała mnie do neurologa, poza tym mam stale mierzone ciśnienie (bo za wysokie). I jestem przez cały maj na L4, aczkolwiek od środy wracam do pracy - już tydzień, nie męczy mnie ból głowy (na szczęście).

A co wagi mam podobnie do ciebie zaczynam zaraz 12 tydzień i jestem coraz lżejsza według wagi
u mnie to ciśnienie jest raczej za niskie...a co pomoże neurolog jak i tak żadnych leków nie można??ja chodziłam,miałam eeg i tomografię-z wynikami tego dugiego nie byłam juz u neurologa bo opis to i ja potrafię przeczytać a przebiegu badania na płycie i tak ta kobieta nie obejrzy bo nie ma w gabinecie komputera...ale muszę się wreszcie wybrać-tyle,że prywatnie.

Cytat:
Napisane przez ggoraa Pokaż wiadomość
Kochana, ty zaczynasz 18 tydzien, a nie 17 Dzis jest 17 tydzien i 1 dzien 18-ego tygodnia
zależy jak kto liczy.ja np liczę,że zaczął mi się 15 tydzień,ale wg tego jak Ty liczysz to jest to3 dzień 16 tygodnia...
ta pierwsza wersja bardziej mi dopowiada,a i tak liczy moj gin.

dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-30, 20:45   #4055
marli
Raczkowanie

Sozaa na pewno będzie wszystko pięknie i wyjdziesz od lekarza wzruszona i uśmiechnięta

Dziewczyny pracujace i uczące się nie możecie pójść na L4? Przecież Wy się w tej ciąży zacharujecie
marli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-30, 20:52   #4056
rojku
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez marli Pokaż wiadomość
A ja dziewczyny miałam dziś wizytę u lekarza i robiliśmy USG genetyczne i wszystko gitesik. Jestem bardzo rada Maluch krnąbrny na badanku najpierw spał, a później jak do Niego popukalismy to odwracał się oczywiscie odwrotnie niż było trzeba, łobuz jeden
Gratuluje wizyty, ładny żartowniś

Cytat:
Napisane przez Messuah Pokaż wiadomość
Tak mi smuntno nie wiem co robic az sie troche poplakalam w gabinecie

poszlam do gina, wyniki byly ok, zbadal szyjke i tez ok ale jak zrobil usg to nie bylo widac malenstwo tylko ten czarny woreczek a tam raczej pusto ogladal mnie chyba z 15 min, kazal jeszcze dzisiaj zrobic hcg na jutro rano bede miala wyniki i zglosic sie do szpitala jeszcze raz na usg

dziewczyny martwie sie jak nie wiem co tak mi przykro

wiecej gin nie chcial nic powiedziec zobacze co bedzie jutro ale sie martwie bardzo
Przykro mi kochana, zostało mieć nadzieję. Przytulam

Cytat:
Napisane przez gosiaczekkk85 Pokaż wiadomość
Muffinka 68,2mm więc chyba w normie i tętno 150 uderzeń na minutę. Zadnych pomiarów nie robił, bo to nie mój gin, ale i tak był miły i przez chwilę pokazywał części ciała i objaśniał. A zapomniałam napisać w kolejce do gabinetu czekałam 4,5h. Przypomniałam sobie czemu zmieniłam przychodnie.
Gosiu gratki Mój na ostatnim miał dokładnie jeden milmetr mniej Ładne już olbrzymy w porównaniu do tych kilku milimetrów na pierwszyh wizytach

Cytat:
Napisane przez joamic1 Pokaż wiadomość
I po wizycie

Wszystko super. Dzidzia duża zwinęła się w kłębuszek i sobie spała. Pierwszy raz słuchaliśmy bijącego serduszka coś cudownego

Zbadał szyjkę wszystko dobrze zamknięta.
Na następną wizytę prócz normalnych badań krew + mocz doszła jeszcze różyczka dzwoniłam do mamy czy na nią chorowałam i mama powiedziała że nie.
Zdjęcia dzidzi nie mam. Ale za to mam swojego dzisiejszego brzuszka.
Pytałam do kiedy będę brała Duphaston i powiedział że do 20tygodnia
Ściskam ciesząc sie z udanej wizyty
Stary 2011-05-30, 20:53   #4057
dygotka8
Zakorzenienie

marli niby się z Toba zgadzam,ale ja mam wyrzuty sumienia że byłam/będę na zwolnieniu zamiast siedzieć w robocoe....taki ze mnie

Stary 2011-05-30, 21:07   #4058
marli
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dygotka8 Pokaż wiadomość
marli niby się z Toba zgadzam,ale ja mam wyrzuty sumienia że byłam/będę na zwolnieniu zamiast siedzieć w robocoe....taki ze mnie
toż nie musisz być na zwolnieniu całą ciąże, ale na czas sesji, czy tam pisania pracy nie żebym namawiała tak tylko sobie myślę, że dobrze w ciąży troche poodpoczywać, bo jak się urodzi bobas, to długo nie odpoczniemy
marli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-30, 21:11   #4059
dygotka8
Zakorzenienie

ja akurat pracuję,studia skonczyłam na szczęście już jakiś czas temu.póki co to chodzę do pracy z przerwami-wiecej na zwolnieniu jestem niż w pracy.tyle,że jak już pisłam mnie męczą bóle głowy od ponad 2 tygodniu
to fakt,potem nie bedzie juz kiedy odpocząc,a bóle głowy pewnie nie mina po ciązy bo mam je juz od ładnych paru lat.
idę spać bo jutro znowu pobudka przed 6.
dobranoc

Edytowane przez dygotka8
Czas edycji: 2011-05-30 o 21:12
Stary 2011-05-30, 21:48   #4060
kropeczka27
Raczkowanie

Messuah Trzymam kciuki żeby jutro się okazało,że wszytsko jest dobrze.POWODZENIA
kropeczka27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-30, 22:02   #4061
misiula_88
Raczkowanie

Cześć dziewczyny! Pamiętacie mnie jeszcze? Podczytuję Was regularnie, ale jakoś mi ciągle weny brakuje na pisanie. Poza tym bałam się I trymestru, ale na szczęście mamy to już za sobą!! U nas to już 14 tc!! Jak ten czas szybko leci W zeszłym tyg miałam usg genetyczne, bobas ma ponad 6 cm i tak fikał koziołki, że nie mogliśmy się na niego napatrzeć!!

Messuah trzymam kciuki, żeby okazało się to wszystko błędną diagnozą lekarza! Daj nam znać, czy wszystko w porządku!

Obiecuję odzywać się częściej!

Ahaaa i bym zapomniała!! Zazdroszczę wszystkich pięknych, okrągłych brzuszków!! Mój na razie taki... przedciążowy tłuścioszek Tylko jak się najem, to wychodzi śmieszna fałdka na dole

I mam jeszcze prośbę do Ani, żeby zmieniła mi tp. na 4.12. Dziękuję

[*] 3.12.13

cieszę się życiem!

Ninka!

Edytowane przez misiula_88
Czas edycji: 2011-05-30 o 22:05
misiula_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-30, 23:01   #4062
OlusiaS
Wtajemniczenie

Messuah-badz dobrej mysli kobietko!!Mam ogromna nadzieje,ze cos ze sprzetem nie tak
Joamic1-widze,ze podobnej wielkosci brzucho do mojego .
Odnosnie prowadzenia nowego watku-ja umywam raczki od prowadzenia .A nad nazwa pomysle,chociaz raczej moj umysl matematyczny,wiec bedzie ciezko cos sklecic .
Niestety mieszkam w Niemczech i o warzywkach,typu pomidorki,ogorki,salata(k tora i tak malo jem) moge zapomniec.Tzn mozna je umyc i ugotowac,ponoc nie ma wtedy zagrozenia.Ale wole nie ryzykowac i nie kupuje wcale.Pozostale owoce i warzywa kupuje,tylko dokladnie myje.
Imie dla dziewczynki zawsze podobalo nam sie Amelka i chyba tak zostanie .Tu na szczescie nie ma ich zbyt duzo.A chlopiec prawdopodobnie Gabriel,chyba,ze nam sie odwidzi .
Czy swedzi was skora brzucha??Mnie strasznie.Chyba od tego naciagania .
OlusiaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 06:00   #4063
nikaa2
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez rojku Pokaż wiadomość

Tu jest dla Wawy, podejrzewam, że podbnie w całej Polsce
http://gorny.edu.pl/imiona/index.php?rok=2010

Tu dla całej Polski z poprzendiego roku
https://polki.pl/rodzina_maledziecko...,10012595.html
thx tak jak myslałam, Amelek sporo

Cytat:
Napisane przez marejta Pokaż wiadomość

Aniu
nie jestem pewna ale wydaje mi się że sondę można tylko przy zakładaniu wątku wprowadzić, ale pewności nie mam.
W takim razie najwyższa pora zacząć myśleć nad tytułem kolejnej części
też tak obstawiam

Cytat:
Napisane przez Messuah Pokaż wiadomość
Tak mi smuntno nie wiem co robic az sie troche poplakalam w gabinecie

poszlam do gina, wyniki byly ok, zbadal szyjke i tez ok ale jak zrobil usg to nie bylo widac malenstwo tylko ten czarny woreczek a tam raczej pusto ogladal mnie chyba z 15 min, kazal jeszcze dzisiaj zrobic hcg na jutro rano bede miala wyniki i zglosic sie do szpitala jeszcze raz na usg

dziewczyny martwie sie jak nie wiem co tak mi przykro

wiecej gin nie chcial nic powiedziec zobacze co bedzie jutro ale sie martwie bardzo
Kochana! nie martw się, dzisiaj na pewno zobaczysz swoją niunię. Najgorszy jest stres w takiej sytuacji. jesteśmy z Tobą.

Cytat:
Napisane przez ela3010 Pokaż wiadomość
Nika ja pracuję w przedszkolu i u nas jest nadmiar imion Martyn, Julek, kilka Amelek, a chłopaki to królują Szymony, Bartki i Kubusie, do znudzenia

Jutro jadę z przedszkolakami do zoo do Zamościa, na dzień dziecka.
Ano właśnie, tak jak za moich czasów były same Anie i Magdy
Udanego wyjazdu Ty to masz dobrze... na wycieczkę pojedziesz, a ja sobie moge co najwyzej wokół bloku przejśĆ

Właśnie odnoście tych warzyw to i u nas popłoch jest. Na ryneczku nikt nie kupował ogórków... reszta warzyw poszla jak woda. Ja się przejadłam arbuzem i nadal mi nie dobrze, mam nadzieję ze nie był spryskany za bardzo

A najlepiej... śpimy sobie w nocy z TŻtem... śniło mi się że uciekałam przed dwoma mężczyznami i nagle (musiałam poczuĆ wewnętrznie intuicyjnie zagrozenie) wyciągnęłam rękę i złapałam GO za rękę (po mistrzowsku, w nocy, ciemno). Najlepsze jest to, że to była ręka męża, który sie przekręcał akurat z boku na bok i chciał mnie objąĆ . Sie ma reflex. I podobnież przez sen wybakałam do Tżta, ze jestem "samicą" ... nie powiem odkrywcze mam przemyślenia po północy
nikaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 07:10   #4064
goldika
Zakorzenienie

kurcze znowu jestem w plecy z czytniem
wpadlam tylko przed zajeciami pochwalic sie, ze u mnie wszystko ok Gin nie chcial usg ale pomrugalam oczkami i sie zgodzil trwalo chwileczke i bez dokladnych pomiarow. Zmierzyl tylko glowke i na jej podstawie powiedzial, ze maluch moze miec ok 16cm wielkosci!!! w szoku bylam! ze jest duzy, strasznie ruchliwy i sliczny wyniki wszystkie mam swietne, szyjke mam ponoc tak szczelnie zamknieta ze hoho
nastepna wizyta polowkowa dopiero 30czerwca
goldika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 07:47   #4065
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

co do nowego wątku to można coś z kopnięciami dzidzi zamieścić i mdłościami że się skończyły miały tak dziewczyny inne i już zmieniły na co innego. Na początek możemy dać listę która na jaki dzień ma termin i płeć jak zna. Możemy dać ankietę z imionami. Ja mogę się tym zająć dużo siedzę na wizażu. Także zadecydujcie .

Chciałabym, żeby była szczęśliwa, by każdego dnia mogła być dumna, że jest człowiekiem i nasza córką, by jak teraz dawała mi siłę do życia.nasze Małe Szczęście -chwyciło za serce raz na całe życie

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87upjyht4ic7jm.png
joamic1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 08:37   #4066
nikaa2
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez goldika Pokaż wiadomość
wpadlam tylko przed zajeciami pochwalic sie, ze u mnie wszystko ok Gin nie chcial usg ale pomrugalam oczkami i sie zgodzil trwalo chwileczke i bez dokladnych pomiarow. Zmierzyl tylko glowke i na jej podstawie powiedzial, ze maluch moze miec ok 16cm wielkosci!!! w szoku bylam! ze jest duzy, strasznie ruchliwy i sliczny wyniki wszystkie mam swietne, szyjke mam ponoc tak szczelnie zamknieta ze hoho
Faktycznie już duża dzidzia 16cm
Szybko zleci zobaczysz

Cytat:
co do nowego wątku to można coś z kopnięciami dzidzi zamieścić i mdłościami że się skończyły miały tak dziewczyny inne i już zmieniły na co innego. Na początek możemy dać listę która na jaki dzień ma termin i płeć jak zna. Możemy dać ankietę z imionami. Ja mogę się tym zająć dużo siedzę na wizażu. Także zadecydujcie .
ankieta w osobnym wątku niżeli ten nowy który ma powstaĆ, tzn kontynuacja?
Stary 2011-05-31, 08:42   #4067
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

Cytat:
Napisane przez nikaa2 Pokaż wiadomość
ankieta w osobnym wątku niżeli ten nowy który ma powstaĆ, tzn kontynuacja?
Z tego z zrozumiałam to nowy, jeśli źle myślę to mnie poprawcie.

Miałyście badania na różyczkę?

Chciałabym, żeby była szczęśliwa, by każdego dnia mogła być dumna, że jest człowiekiem i nasza córką, by jak teraz dawała mi siłę do życia.nasze Małe Szczęście -chwyciło za serce raz na całe życie

Stary 2011-05-31, 08:58   #4068
kasiowa4
Raczkowanie

Ale się wkurzyłam. Miałam mieć wizytę za tydzień a okazało się że moja gin idzie na urlop od jutra i w rejestracji nawet jeszcze nie wiedzą do kiedy. Także pewnie mi się przesunie wizyta o jakieś dwa tygodnie jak nie więcej

Cytat:

ja nie miałam jeszcze

Edytowane przez kasiowa4
Czas edycji: 2011-05-31 o 09:02
kasiowa4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 09:00   #4069
nikaa2
Wtajemniczenie

Nie pamiętam niestety czy miałam na różyczkę, bo lekarz zabrał mi wyniki, zeby założyĆ karte ciąży
Dam znaĆ wieczorem bo dzisiaj do niego idę- niech oddaje a co

Ten tytuł to moze coś takiego:

1) W czerwcu mdłości zniknęły,
kopniaczki dzidzi się zaczęły.

2) Czerwiec pierwsze kuksańce przynosi,
na poród listopad/grudzień się zanosi.

3) W czerwcu pierwsze kopniaczki,
na listopad/grudzień szykujcie się nasze dzieciaczki.

Edytowane przez nikaa2
Czas edycji: 2011-05-31 o 09:07
Stary 2011-05-31, 09:02   #4070
Tincia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez OlusiaS Pokaż wiadomość
Czy swedzi was skora brzucha??Mnie strasznie.Chyba od tego naciagania .
Mnie swędzi, swędzi!!! Ale to normalne... Zaraz sie spoźnie do pracy :/ ale nie chcialam mieć za dużych zaległości na wizażu

Mi drugi temat lepiej się podoba... ja tam mdłości mam nadal :/ Ale mniejsze Może wkońcu pojdą sobie...

szczęśliwa mamusia od
4 listopada 2011

Edytowane przez Tincia
Czas edycji: 2011-05-31 o 09:03
Tincia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 09:08   #4071
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

Cytat:
Nie pamiętam niestety czy miałam na różyczkę, bo lekarz zabrał mi wyniki, zeby założyĆ karte ciąży

Oba fajne bym zmieniła na kuksańce na motylki.

Czerwiec pierwsze motylki nam przynosi,

Stary 2011-05-31, 09:13   #4072
nikaa2
Wtajemniczenie

Cytat:

mnie sie podoba

p.s. dodałam jeszcze trzeci.... ale chyba 2) najlepsza
Stary 2011-05-31, 09:13   #4073
basiula19
Zadomowienie

Cytat:

na listopad/grudzień szykujcie się nasze dzieciaczki.

Mi się ten trzeci podoba tylko można by zmienić nie szykujcie tylko szykują się nasze dzieciaczki ale to tylko moje skromne zdanie

Mi wczoraj przyszły wreszcie ciuszki, które zamówiłam sobie na allegro i powiem szczerze że nawet fajne tylko boje się, że jak mi sie tyłek rozrośnie to już w nie nie wejde, a mąż mnie tak wymierzył, że zgadzało sie z wymiarami na rozmiar 38 (skromna cieleśnie kobitka to nie jestem heh) musze mu poględzić troche żeby jakieś foto strzelił bo musze dziewczynkom pokazać zakup hehpozdrowionka
basiula19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 09:22   #4074
nikaa2
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez basiula19 Pokaż wiadomość
Mi się ten trzeci podoba tylko można by zmienić nie szykujcie tylko szykują się nasze dzieciaczki ale to tylko moje skromne zdanie

Mi wczoraj przyszły wreszcie ciuszki, które zamówiłam sobie na allegro i powiem szczerze że nawet fajne tylko boje się, że jak mi sie tyłek rozrośnie to już w nie nie wejde, a mąż mnie tak wymierzył, że zgadzało sie z wymiarami na rozmiar 38 (skromna cieleśnie kobitka to nie jestem heh) musze mu poględzić troche żeby jakieś foto strzelił bo musze dziewczynkom pokazać zakup hehpozdrowionka
No pewnie, ze ładniej z Twoja propozycją:

"W czerwcu pierwsze kopniaczki,
na listopad/grudzień szykują się nasze dzieciaczki."

p.s. koniecznie pochwal się zdobyczami, i tak fajnego masz męża, że chciał Ciebie wymierzyĆ mój by pewnie kręcił nosem. I ja sie muszę zainteresowaĆ ciążówkami, bo w ten swoje "przed" ledwo wchodzę"
Stary 2011-05-31, 09:23   #4075
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

3. Też fajny.

To jak nikt nie zaproponuje jeszcze innych to robimy głosowanie. A tą naszą nazwę tego wątku można zmienić?

Stary 2011-05-31, 09:30   #4076
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

tak mi sie nasunelo:

1. 1 trymestr juz za nami, czuc kopniaczki zaczynamy

2. Fajne mamuśki i ich wibrujące w brzuszkach maluszki.

a mnie sie najbardziej podoba nr2
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 09:59   #4077
OlusiaS
Wtajemniczenie

A mi podobaja sie te nazwy ( w takiej kolejnosci):
1) 1 trymestr juz za nami, czuc kopniaczki zaczynamy
2)W czerwcu mdłości zniknęły,
na listopad/grudzień szykuja się nasze dzieciaczki.
OlusiaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 10:03   #4078
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

Propozycje:
1.W czerwcu mdłości zniknęły,kopniaczki dzidzi się zaczęły
2.Czerwiec pierwsze motylki Nam przynosi,na poród listopad/grudzień się zanosi.
3.W czerwcu pierwsze kopniaczki,na listopad/grudzień szykują się nasze dzieciaczki.
4. 1 trymestr juz za nami, czuc kopniaczki zaczynamy
5.Fajne mamuśki i ich wibrujące w brzuszkach maluszki.

A może tak

4. 1 trymestr juz za nami, czuc kopniaczki i rośniemy.

Edytowane przez joamic1
Czas edycji: 2011-05-31 o 10:04
Stary 2011-05-31, 10:19   #4079
muffinka90
Zakorzenienie

Witam mamusie i dzidziusie zaczynamy dzis 18tc!!!

Cytat:
Napisane przez misiula_88 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny! Pamiętacie mnie jeszcze? Podczytuję Was regularnie, ale jakoś mi ciągle weny brakuje na pisanie. Poza tym bałam się I trymestru, ale na szczęście mamy to już za sobą!! U nas to już 14 tc!! Jak ten czas szybko leci W zeszłym tyg miałam usg genetyczne, bobas ma ponad 6 cm i tak fikał koziołki, że nie mogliśmy się na niego napatrzeć!!

Messuah trzymam kciuki, żeby okazało się to wszystko błędną diagnozą lekarza! Daj nam znać, czy wszystko w porządku!

Obiecuję odzywać się częściej!

Ahaaa i bym zapomniała!! Zazdroszczę wszystkich pięknych, okrągłych brzuszków!! Mój na razie taki... przedciążowy tłuścioszek Tylko jak się najem, to wychodzi śmieszna fałdka na dole

I mam jeszcze prośbę do Ani, żeby zmieniła mi tp. na 4.12. Dziękuję
Gratuluje dobrych wiesci

Cytat:
Napisane przez goldika Pokaż wiadomość
Goldiczko, dla twojej niuni tez oklaski ale masz juz wielkoluda, hihi

Cytat:
Ja jestem za ta ankieta z imionami, ciekawa jestem jakie imie rzadzi na watku

Cytat:

Ja mialam na samym poczatku (gdzies 8tc).

Cytat:
Napisane przez kasiowa4 Pokaż wiadomość
Ale się wkurzyłam. Miałam mieć wizytę za tydzień a okazało się że moja gin idzie na urlop od jutra i w rejestracji nawet jeszcze nie wiedzą do kiedy. Także pewnie mi się przesunie wizyta o jakieś dwa tygodnie jak nie więcej
Nawet nie wiesz jak cie rozumiem wczoraj mialam to samo. Zialam ognoiem normalnie ze zlosci

Cytat:

Jestem za tym tytulem, gdyby ktos pytal

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
muffinka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 10:33   #4080
Myszeczka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
tak mi sie nasunelo:

1. 1 trymestr juz za nami, czuc kopniaczki zaczynamy

2. Fajne mamuśki i ich wibrujące w brzuszkach maluszki.

a mnie sie najbardziej podoba nr2

Świetne jest to drugie klask i:

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------

Dziewczyny strasznie Mnie brzuch w nocy bolał
Normalnie spac nie mogłam tak mnie napieprzał , i dzis z rana tez buuu.
Niewiem czy dzwonic do gina czy nie
Napewno jest wszystko OK ale dlaczego miałam te bóle tzn jeszcze czasem mam .

---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------

Cytat:
I po wizycie

Wszystko super. Dzidzia duża zwinęła się w kłębuszek i sobie spała. Pierwszy raz słuchaliśmy bijącego serduszka coś cudownego

Zbadał szyjkę wszystko dobrze zamknięta.
Na następną wizytę prócz normalnych badań krew + mocz doszła jeszcze różyczka dzwoniłam do mamy czy na nią chorowałam i mama powiedziała że nie.
Zdjęcia dzidzi nie mam. Ale za to mam swojego dzisiejszego brzuszka.
Pytałam do kiedy będę brała Duphaston i powiedział że do 20tygodnia

Piękny brzuś

Długo masz brac ten duphaston

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

wymarzona osiagnięta 58 a nawet mniej 55,500
Myszeczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości