|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4681 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18
Cytat:
![]() Jeszcze mąż nie wrócił, bo strasznie długo załatwiali w Niemczach formalności Myślałam, że mi umknie spotkanie z teściami, ale będę się musiała przemęczyć...Skończyłam dzisiaj angielski Chociaż kolejna osoba mi stwierdza, że mówię dobrze (ja tak nie uważam ), tylko muszę nad słownictwem popracować...
|
|
|
|
|
#4682 |
|
Zakorzenienie
|
Wiadomosc dnia - z pisania mam 29/30 z ustnego 9/10 ogolnie ocena 10/10!!!!
![]() Dziekuje za kciuki! A teraz cos z innej beczki. W sobote rano pojechalismy z facetem co robic bedzie nasz remont remont do hurtowni ceramiki. Pokazal nam plytki jakie zarezerwowal na podloge. 35x35 - jak dla mnie strasznie male. Za duzo sie napatrzylam na piekne 60x60 w roznych magazynach i na stronach internetowych. Do tego biale ze smugami lekko szarawego i bezowego koloru - to akurat obejdzie. Choc wolalabym cos co udaje kamien - np marmur No i jeszcze cos czego nie cierpie - jest strasznie blyszczace bo z efektem bagnato - czyli jakby mokre. I od razu w sklepie tylko ja pytam Facet na to ze on ma specjalne fugi co sie nie brudza - moze, nie znam sie na tym Dla tescia wszystko ok - wazne tylko ze w promocji. Maz widze przytloczony nadmiarem informacji. Zobaczylismy je i dalej przeszlismy przez sklep bo facet sie spieszy, zreszta tesc tez wiec tylko nas przedstawil pani sprzedajacaej, ta dala namiar na siebie i juz do wyjscia. Ani cen nie bylo na produktach ani nikt sie nie spytal po ile te plytki. Ja staralam sie zobaczyc jak najwiecej. I dowiedziec jak najwiecej ale tylko ja jedna. Potem facet szybko zawiozl nas do mieszkania ktore prawie skonczyl remontowac, gdzie dal na podloge te plytki. No ostatecznie kolor ok, nawet, nawet. Ale w lazience sa plytki matowe. No i ja noga po plytkach a na nich sie nie slizgam a na reszcie moge szpagat zrobic - nigdy w zyciu mi sie nie udalo - moze trzeba bylo A facet mi mowi ze to przez pyl - pyl byl ale wszedzie - w lazience na matowych tez bo nie bylo drzwi. Boje sie ze jak spod drzwi wejsciowych rozpoczniemy slizg to wyladujemy na balkonie w drugim koncu domu! Potem szybko do domu bo facet z oknami przyszedl do mierzenia. W miedzyczasie tesc mowi ze nam prysznic kupil. Bo sobie kupowal w promocji wiec wzial i dla nas! Za 80 euro! Dopiero potem po burzliwej dyskusji okazalo sie ze nie cala kabine - za takie pieniadze to chyba by byla paperowa makieta - ale tylko szyby. Brak brodzika i prysznica. O tym ze idzie sobie kupic - bo stwierdzil ze wymienia mini wanne na prysznic wiedzielismy a ze kupil 2 to juz ani slowem przez prawie tydzien - co za czlowiek!!! Na szczescie potem wieczorem poszlismy na Hangover2 a potem na pizze. W niedziele zrobilismy rajd po obi i jednym malym sklepie z ceramika. W obi sa fajne panele prysznicowe okolo 100 euro. Wiec odetchnelismy. Musimy do soboty wybrac podloge i sprzety lazienkowe bo facet konczy remont gdzie indziej i na klatce schodowej i przyjdzie do nas - jak rodzinka wreszcie zabierze stare meble - bo ciagle stoja. I tak teraz rozwazam czy gres porcelanowy moze byc antyposlizgowy (nie za bardzo mi to wyglada). Ktory wziasc - z polyskiem, satynowany (czyli taki polmat) czy matowy. Facet twierdzi ze na matowym powstaja plamy np po rozlanej kawie. I co wy myslicie?????? Pomocy!!
|
#4683 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry!
![]() Cytat:
w sensie takim bardzo chce żeby było wszystko ok a co należy się ![]() sjoanna ja na pewno chce do kuchni i przedpokoju takie większe kafelki 60X60 i chce żeby ładnie błyszczały. Efekt na podłodze super bardzo mi się to podoba ![]() zaraz przybije głowę w laptop ![]() a gdzie nasza Magolina ??? odezwij się do nas kochana
|
|
#4684 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
dzis szymcio pozwolil mi sie wyspac do prawie 6 ![]() ultraradiola bedzie dobrze, to moja kiecka, zdjecie kiepskie bo robione telefonem w przymierzalni (na mojej siostrze )
|
#4685 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
słówka, eh moja zmora a jakie ładne autko kupiliście? ![]() Cytat:
![]() Co do kafelek, to Wasze mieszkanie i Wy powinniście decydować jaki ma byc rozmiar i typ kafelek, nie koleś od remontu. A jeżeli chodzi o użytkowanie to ja sie nie znam czy mat czy błyszczące, moje mama ma błyszczące w kuchni i ślicznie wyglądają i nie są śliskie ![]() Cytat:
![]() nic się nie bój, będzie wszystko cacy Tyle że serduszka może nie być jeszcze widać dokładnie ale może akurat właśnie .. gdzie nasza Magolinka? Mam nadzieję, że wszystko okej u niej <prosi> metka, prześliczna sukienka ![]() No to teraz relacja z wizyty ![]() Natalka jest nadal Natalką rośnie ładnie, jest klocuszkiem i waży już ponad kilogram, a dokładnie 1080 gram, mój "okruszek" ![]() Ja ładnie przytyłam, podobno nawet ZA ładnie ale cóż, nie ma się co dziwić skoro ciągle jem Krzywa cukrowa jest okej, tylko wyniki morfologii pomimo brania tabletek mam znowu gorsze, więc mam zmienione tabletki z żelazem i mam jeść dużo duuuużo czerwonego mięcha
Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2011-05-31 o 09:28 |
|||
|
|
|
#4686 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny za kciuki. Wiadomo - niezawodne.
Troche ostatnio jestem zakrecona przez ten remont a buszowanie w necie w poszukiwaniu opinii nie pomaga. Bo ktos mowi ze matowe lepsze bo on ma blyszczace a ktos inny ma matowe i widzi ze u tego drugiego to lepsze sa. Albo odwrotnie ma blyszczace i chwali je. Chyba ilu ludzi tyle opinii. Danaeee84 - fajnie ze sobie autko kupiliscie - w Niemczech? acelinka - pieknie rosnie Natalka a ty marsz po krwistego befsztyka albo chociaz kawalek metalowego pretu. A moze warzywka z zelazem - szpinak? metkaa - fajnie miec modelke w podobnym/tym samym rozmiarze i zobaczyc na kims swoja sukienke. ultraradiola - laptop przezyl? No i bylas / idziesz dzisiaj do gina?
|
#4687 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć,
asiulkuu mnie jest to samo, jakoś Tż nie zauważa wad swojej mamusi bo ona go praktycznie sama wychowała, dużo przeszła w życiu i dlaczego ja się tak jej czepiam, bo ona taka wspaniała.... czyli to samo co u Ciebie ![]() sjonanna jeśli chodzi o Wasz remont, to dziwię się, że za Was ma decydować facet od remontu czy teść, sorry ale to chyba Wy powinniście o wszystkim decydować i wziąć to co wam się podoba, jeśli chodzi o płytki ja jestem bardziej przekonana do matowych, ale kto co lubi ![]() gratuluję zdanego pięknie egzaminu ![]() acelinko fajnie, że po wizycie wszystko z Natalką w porządku ![]() metka fajna sukienka, bardzo lubię kolor szary ![]() dana gratki za zakupy, ja też z chęcią coś bym nabyła nowego do szafy, najchętniej jakąś letnią sukienkę lub spódnicę, ale zbliża się czerwiec i same wydatki, a potem nasze wakacje, no i chyba się wstrzymam barbara6 witam ![]() martoolka jak Wasza przeprowadzka? przyszła Wam już księga wieczysta? już ostatnio myślałam, że magolina się nie pojawia, mam nadzieję że z nią i dzidziusiem wszystko ok ![]() ultraradiola nie martw się, zawsze są obawy, ale na pewno wszystko będzie dobrze |
|
|
|
#4688 |
|
Raczkowanie
|
Hej
witam was w ten deszczowy dzionek acelinka super,ze Natalka ![]() metkaa fajna sukienka ultra trzymam kciuki za wizyte
|
#4689 |
|
Wtajemniczenie
|
u mnie dzisiaj upal nie z tej ziemi
|
#4690 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiedziałam, że dasz radę ![]() A co do remontu, to nie rozumiem, dlaczego teść się wam wpiernicza do remontu, prysznica itd. Twój mąż też chyba bardziej powinien zaangażowac się w ten remont ... A facet od płytek ma wykonywać zlecenie od Ciebie, a nie decydować jakie płytki masz kupić ![]() Cytat:
Gratuluję zakończenia nauki A słówka to zmora każdego, kto uczy się języka ![]() Cytat:
![]() Akceptujemy kieckę Bardzo ładna Uff, nadrobiłam Was, bo wczoraj po południu nie dałam rady zajrzeć Dzisiaj pewnie też nie dam, więc klikam ukradkiem z pracy
|
|||
|
|
|
#4691 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej....
Dziękuje Wam bardzo za pamięć, jesteście kochane i należy Wam sie gigantyczny buziak Moja wizażowa absencja spowodowana jest znów tymi nieszczęsnymi bólami brzucha w sumie od 3 dni tylko leże, dziś zasiadłam trochę popisac ten mój nieszczęsny 3 rozdział pracy bo z powodu szpitala i tych bóli całkowicie o tym zapomniałam a tu obrona tuż tuż a ja w czarnej no i wpadłam zobaczyć co u Was, nadrobiłam po łebkach i teraz postaram się być na bieżąco bo codziennie choć trochę muszę popisać no chyba że będzie bolećLekarz każe duuużo leżeć i faktycznie jak leże to przechodzi, niestety taki już mój urok że brzuch boli bo się wszystko rozciąga.Ehh najważniejsze żeby dzidzia była zdrowa a ja wszystko zniese ![]() sjoanna mi też bardziej podobają się te większe płytki, a czy świecące czy matowe to też kwestia gustu, mi zależy jeszcze gdzie, ale chyba bardziej wole mat. Oh ten Twój teściu, mam nadzieje że już więcej nie będzie nic Wam kupował ![]() Aha no i gratki za egzaminy ![]() ultra Kochana będę niecierpliwie czekać na wrażenia z wizyty, wiem że się boisz, ale przyzwyczajaj się bo za każdym razem (szczególnie w I trymestrze) czuje się stres czy wszystko ok . Ja wierzę że wszystko będzie super i zobaczysz bijące serduszko![]() acelinko Kochana super że Natalka dalej jest Natalką i że wszystko okmetkaa szczerze Ci powiem, że sukienka bardzo ładna - skromna ale elegancka, sama bym sobie taką z chęcią sprawiła agawoo a Ty cały czas Kochana taka zapracowana jesteś??? dziewczyneczka mam nadzieję, że egzamin zerówkowy zaliczony certi silvyetta hej dana gratuluje kupna samochodu i zakończenia nauki ![]() Idę poleżeć, pogoda typowo letnia a ja w domku dziś miałam jechać na spotkanie z moimi dziewczynami ale cóż - może następnym razem
|
|
|
|
#4692 |
|
Wtajemniczenie
|
metka:ladna sukienka
![]() acelinka:super , ze z Natalka w porzadku wszystko oby tak dalejmagolina: cos mi sie zdaje , ze chyba nie zalicze tej zerówki , albo 3 dostane... Duzo zdrówka kochana i dbaj o siebie
|
#4693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty lez i piekniej
|
|
#4694 |
|
Zakorzenienie
|
magolinko to odpoczywaj dużo
trzymamy kciuki z Natalcią zeby było wszystko ok
|
|
|
|
#4695 |
|
Zakorzenienie
|
No już trochę lepiej, wychodzę z pracy normalnie, ale po pracy śmigamy z małżonkiem na działeczkę w grządki
Fajnie uczucie, jak jakieś warzywko nam urośnie Ale muszę sie w końcu wziąć do nauki, bo egzaminu nie zdam Magolinka, leż i odpowczywaj dużo, to wszystko dla dzidziusia Ale dobrze, że dałaś znać, bo już się martwiłyśmy o ciebie
|
|
|
|
#4696 |
|
Raczkowanie
|
to ja tez nakazuje magolince lezec jak najwiecej i mam nadzieje,ze to bole w koncu ustapia,bo jak nie to
![]() ja na szczescie jutro mam wolne,wic zapowiadaja sie zakupki,fryzjer i jakis wypad do Turynu wieczorkiem.musze sobie kupic jakies czarne buty(ktore niestety teraz ciezko znalezc,a szczegolnie nr 41)i zrobic na bostwo(z tym tez bedzie ciezko )bo wzieli mnie na statystke do wloskiego filmu,ktory bedea krecic w naszym butiku,tyle,ze w Turynie
|
#4697 |
|
Zakorzenienie
|
Pozdrawiam wszystkie PM2010 gorąco
|
#4698 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a działeczki zazdroszcze, ja to nawet nie mam balkonu żeby się na leżaczku wyciągnać no ale działka to też kupa pracy ![]() zdasz zdasz na pewno ![]() ja myślałam że mam egzamin z matmy w niedziele, a okazało sie że za tydzień w sobote i bardzo mnie to cieszy ![]() Cytat:
udanych zakupów ![]() hej kochana Myślałam że Wydział Komunikacji czynny jest od 7 i zdąże odebrac dowód rejestracyjny a tu kupcia od 7.30 i nie zdąże bo przed 8 musze byc u Wojtaska a tymczasowy do 28 maja był ważny, a nam się zapomniało ![]() Wracając do prezentów dla dzieciaczków to ja kupiłam bratankowi taki zestaw do basenu: koło, piłka, materacyk i rękawki do nauki pływania nie wiem jeszcze co Dominisi, ale z nią sie będe widziała chyba dopiero we wtorek więc mam troszke czasu ogólnie chce dzieciaczki jeszcze zabrać do figloraju, ale zobaczymy co z tego wyjdzie Kochane wszystkiego naj naj z okazji Dnia Dziecka z tej okazji na lody zapraszam
Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2011-06-01 o 06:40 |
||
|
|
|
#4699 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
![]() ale dzisiaj duchota na dworze chyba będzie powtórka z wczorajszej burzy ![]() magolinko to teraz dużo wypoczywaj w sobotę mam 2 zaliczenia i termin zerowy z egzaminu acelinko tych lodów to nie musiałaś dołączać aaaaa ja chce takie ![]() No i wszystkiego najlepszego z okazji DNIA DZIECKA ![]() ![]() ![]()
|
#4700 |
|
Zakorzenienie
|
witam
ale gorac acelinka super ze Natalcia prawidlowo sie rozwija, a swoja waga to Ty sie nie przejmuj ![]() magolina odpoczywaj, dziewczyneczka89 trzymam kciuki za egzaminy,
|
#4701 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć
magolinko fajnie, że się odezwałaś, leż i odpoczywaj, jeśli tak zaleca lekarz, a praca nie zając, jeszcze zdążysz ją napisać silvetta super ![]() u nas wczoraj burzy nie było, ale na dzisiaj zapowiadają, a u mnie wielkie pranie i prasowanie firanek ![]() koszą u mnie od rana ![]() dziewczyneczka kiedy masz ten egzamin? coś nie doczytałam ![]() acelinko fajny prezent, my małej 2 letniej siostrze TŻ kupiliśmy zabawki do piaskownicy, bo lubi się bawić dzisiaj wieczorem zamierzamy porozwozić prezenty![]() aha dla tych z Was, które mają fb, może byście się włączyły do akcji : http://www.nakarmpsiaka.pl/
|
|
|
|
#4702 |
|
Zakorzenienie
|
oczywiscie dziekuje za opinie o sukience, sama nie jestem przekonana co do dlugosci bo zazwyczaj nosze w kolanko a ta jest zdecydowanie przed
|
#4703 |
|
Raczkowanie
|
no i nici z zakupow,Tz zle sie poczul i wrocil do lozka a ja sie wzielam za prasowanie
pada caly dzien
|
#4704 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Hej hej laseczki
Obiecuje Wam że jak długo będzie trzeba to będę leżeć a ja mam na nie straszne parcie.dziewczyneczka może nie będzie tak źle z tym egzaminem Cytat:
fajne przeżycie, jak juz będziesz po to koniecznie napisz nam jak byłoPozdrawiam również Cytat:
agawoo to dobrze że dużo czasu spędzasz na działce, zawsze to relaks jak ktoś lubi grzebać w ziemi. My na szczęście mamy ogródek a w nim wszystkie warzywa bo mama właśnie lubi grzebać w ziemi ![]() certi miłego prania i prasowania ![]() ultra współczuje nauki wiem jak bardzo Ci się nie chce bo ja też tak miałam, ale przetrwasz wszystko i będzie dobrzeA jak się w ogóle Kochana czujesz?? ![]() Ja też Wam życzę wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Dziecka ![]() Aha bym zapomniała, słuchajcie mam mega prośbę - nie ma któraś z Was jakiejś niezbyt długiej pracy na kompie odnośnie przemocy w rodzinie??? obiecałam siostrzeńcowi że mu napiszę, a ma na ten piątek no i oczywiście z tego wszystkiego zapomniałam i jakby któraś miała to bym se życie ułatwiła
|
||
|
|
|
#4705 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a na lenia Fajne, ja tez lubie dzialeczki, kwiatuszki, uprawy, balkonik. Jak na razie wizja mezowskiego zabudowania duuuzego balkono-tarasu odsuwa sie w czasie wiec ja juz mu mowie o tych kwiatkach ktore przeslonia nas od ulicy i zapewnia mila atmosfere. No i o jakims miejscu do siedzenia oczywiscie. A on na to ze i szafka na buty tez - bo buty nie w szafie bo mu smierdza Musze powiedziec ze on ma szafke na buty na balkonie ale nie uzywa - swoje najczesciej zostawia w pokoju za drzwiami Ja chce kupic taka fajna waska szafke na buty do przedpokoju - i bedzie ok. Cytat:
A wiesz juz co bedziesz grac - czy tylko statystowac jako zwykla sprzedawczyni czy moze klientka a moze bedziesz cos mowic? My ciebie tez!!! Cytat:
![]() Czy my sie jeszcze na dzien dziecka lapiemy Bo lody to ja bardzo chetnie Cytat:
a na brak lenia - to Wiecie ze dzisiaj w Polsce cieplej niz we Wloszech - przynajmniej u mnie. Burze i deszcze tak wiec temperaturka spadla d 21 stopni. ![]() Cytat:
|
|
#4706 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
. Ja na uczelni mam bardziej przedmioty ekonomiczne. A w szkole średniej nie pisaliśmy takiej pracy.
|
|
#4707 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny, dziękuje za przywitanie
![]() Widzę, że tu sporo PM już jest mamusiami, zazdroszcze Wam troszkę i ściskam kciuki, żeby dzidziusie były zdrowe Ja się powoli szykuje do sesji, mam parę egzaminów ciężkich, a myślami jestem już na wakacjach ![]() Pozdrawiam i najlepsze życzenia z okazji dnia dziecka |
|
|
|
#4708 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja to tylko tak relaksacyjnie bardziej sobie chwaściki wyrywam i wymyślam co by tu jeszcze posiać lub posadzić Cytat:
![]() Cytat:
Tyle, że nie jest jakiś duży, ale i tak wiekszy niż niektóre balkony w blokach Dziękuję za bacik Chili, a my Ciebie jeszcze goręcej |
||||
|
|
|
#4709 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też bym zjadła takie lody Cytat:
tylko gin tak powiedział, a niech sobie gada Cytat:
ja dzisiaj tylko do bratanka ale jeszcze nie wiem czy z tż czy bez ble nie lubię zapachu koszonej trawy już widze jak to będzie od przyszłego roku jak nam tyle dzieciaków teraz przybędzie ja w ciąży, bratowa tż'ta też i żona kuzyna Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja nie pamiętam zebym taie coś pisała, ale sprawdze dla pewności i podpytam koleżanki na kiedy to musisz mieć?
|
|||||
|
|
|
#4710 |
|
Wtajemniczenie
|
metka: dziekuje
![]() certina: juz mialam ta zerówkę we wtorek ale jeszcze przede mną 4 egzaminy.acelinka: ale pyszny deserek dziekujemy wszystkiego najlepszego na dzien dziecka ![]() magolina : moze nie bedzie
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:20.

Grunt, że zakupy udane
A autko dla Was czy dla rodziców?
Myślałam, że mi umknie spotkanie z teściami, ale będę się musiała przemęczyć...
Chociaż kolejna osoba mi stwierdza, że mówię dobrze (ja tak nie uważam
), tylko muszę nad słownictwem popracować...

trzymam kciuki za serduszko
który masz tydzień teraz wg ostatniej @ ? 

trzymamy kciuki z Natalcią zeby było wszystko ok