Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IX - Strona 42 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-31, 09:12   #1231
ijaa
Zakorzenienie

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IX

Marcia zakochałam się kilku kostiumach z ich strony.

Coś mnie wzięło, na bez ramiączek (chociaż nigdy takiego nie miałam) i nie mogę oczu odkleić. Chociaż inne też mi się podobają.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg web_07 black 124.jpg (26,2 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg web_02 black 060.jpg (21,5 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg web_03 color 130.jpg (19,5 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg web_29 INDONESIA4 171.jpg (34,1 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg web_43 STRIPES 042.jpg (32,6 KB, 14 załadowań)

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 09:21   #1232
marcia45
Zadomowienie

Ala uwielbiam ją w wersji z szynka Ale TZ nie lubi. Mam makaron, ser, śmietanę więc tylko szynkę i fix kupić i może też zrobię bo mi smaka narobiłaś, a TZ zje kurczaki.

Nie dziękuje za kciuki, żeby nie zapeszać. Okropna jestem, że tak się na tą ofertę napalam i będę się gorzej dołować później

Ijaa
normalnie to są drogoe pewnie dochodzi cena do 200 zl, ale w factory w ich dziale są te z tamtego roku właśnie za 30-40 zl a poza sezonem jeszcze taniej. A bez ramiączek już w tamtym roku były w modzie, więc może być jakiś wybór. Masz biust to korzystaj i nie wiąż się ramiączkami. Ja muszę, bo inaczej jak decha wyglądam.

Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam

7.7.2012 godz 17
7.3.2015 moje druga miłość

Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
marcia45 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 09:39   #1233
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marcia45 Pokaż wiadomość

Ijaa
normalnie to są drogoe pewnie dochodzi cena do 200 zl, ale w factory w ich dziale są te z tamtego roku właśnie za 30-40 zl a poza sezonem jeszcze taniej. A bez ramiączek już w tamtym roku były w modzie, więc może być jakiś wybór. Masz biust to korzystaj i nie wiąż się ramiączkami. Ja muszę, bo inaczej jak decha wyglądam.
Poszukam, poszukam. Tak tylko się zakochałam i nie mogłam powstrzymać przed ujawnieniem mych miłości.

Ja myślę że sporo zakupów zrobię w jednym miejscu - w PTAKu, bo na prawdę można kupić tam prawie wszystko.
Ja potrzebuję kilka rzeczy, TŻ też więc zbierzemy się w jedną sobotę i mam nadzieję załatwimy większość za jednym zamachem.

Stary 2011-05-31, 09:42   #1234
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
Witam z rana

Kash aż się uśmiechałam sama do siebie czytając Twój wpis. Jesteś super laska więc nie ma co się stresować, bo kolega na pewno już oczarowany jak nauką rolek ryzykuje

Snow kciuk za 5 na zerówce

Dudi to zaczynamy remoncik

Ijaa fajne kostiumy(wg mnie) są z calcedonii. A że masz fajny biust i na górę bez push upów możesz sobie pozwolić to już wogóle. Są właśnie podobne do tych z victorii. Ja kupuje w outletach lub factory - może jest factory w łodzi to warto zajrzeć. Ja płaciłam 30 zl za kostium.

Ala jaka zapiekankę robisz?

Nadia powodzenia u lekarza

Evilcia narazie relaksuj się wolnym i odpocznij, a z powerem wkroczysz do nowej pracy.

Punto Ola nie Sylwia, a przyjdzie dopiero po sesji chyba.

A do mnie wczoraj oddzwonili z jednej oferty pracy. I bardzo mi się ich oferta podoba, choć firma 20 km od Wawy. Teraz czekać czy mnie na drugi etap zaproszą, więc bardzo proszę o kciuka. Za bardzo się nastawiam, a to oddzwonili dopiero z pierwszej oferty(po dwóch tygodniach). Eh czuje, ze sie niemiło rozczaruje, bo tu trzy etapy rekrutacji są.
Dziękuję
Kciuk zapewniony

Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 09:57   #1235
Anastazja86
Zakorzenienie

Marcia- kciuki za pracę

Dodaja- kciuki za zaliczenie

Snow- kciuki za zerówkę

Cholerka- masz talent

Ijaa- super te stroje ale ja mam malutkie piersi i muszę podnosić ramionczkami bo bym była jak deska

Dudi- super że znalazła się faktura, teraz mogą Ci naaskoczyć

Kash- ja Ci dam, jak możesz mówić że nie zasługujesz na niego taka fajna laska poza tym jak ryzykuje naukę jazdy na rolkach to na bank jest Tobą oczarowany

Paulunia- super że dolegliwości mijają a 2 miesiące kuracji szybko zlecą i ćwicz

witam

ale gorąco dobrze
ja już wróciłam z pracy i zaraz muszę mamie zupkę wstawić, ok 12 ją zaniosę a potem nie wiem co będę robiła wybyłabym nad jezioro ale wczoraj @ dostałam więc nie bardzo;
dzisiaj mój brat przyjeżdża, bo jutro ta konsultacja u neurochirurga i on chce tam być

Tż śpi, ale dzisiaj ma nockę to niech sobie pośpi
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 10:22   #1236
ijaa
Zakorzenienie

Oooo rany, nie mogę się dzisiaj skupić. I jeść mi się chce cały czas.

Poleżałabym na słonku nad jeziorem.

Stary 2011-05-31, 10:27   #1237
Martita88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez motylek1 Pokaż wiadomość
Ale jestem padnięta

Od 18 przepisywałam tż wykłady, ale prowadzący ma niezłe tempo, dwu godzinny wykład zajął mi 10 stron a4 hehe i ręka mnie boli, ostatni raz tak dużo pisałam na studiach
Jutro ciąg dalszy, ale może nie będzie tak źle bo tż brakowało tylko kilka wykładów.

Wiem że dam radę, ale wiesz obawa jest przed nowym miejscem pracy, nowymi obowiązkami itp.

Zmykam spać bo oczy mi się same zamykają, dobranoc

Nie dziwię Ci się, że masz pewne obawy.

Zazdroszczę Ci tego stażu.
Ja cały czas czekam ...
W tym tyg. wszystko powinno być już jasne.

Powinnaś się teraz cieszyć, że mimo wszystko masz pracę
Martita88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 10:29   #1238
kraven
Zakorzenienie

Abby zastrzel mnie. Kompletnie zapomniałam
Prosze na PW jeszcze raz zamówienie.

Kash super, że randka udana. Nie opowiadaj, że nie zasługujesz, bo świetna dziewczyna jesteś.

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 10:33   #1239
tygrysekak
Rozeznanie

Dzień dobry

Dzień zapowiada się na upalny, gorący i rozpuszczający ludzi, więc z tej okazji założyłam do pracy sukienkę

Wczoraj zamiast obiadu zrobiliśmy grilla, tak smaliło, że jeść mi się nawet nie chciało, co uważam za duży plus

Z okazji jutrzejszego Dnia Dziecka na FB można pobrać kupon rabatowy - 40% na ubranka dla dzieciaczków: KLIK ja już wczoraj wykorzystałam upust i kupiłam świetną, sportową sukieneczkę mojej chrześnicy za uwaga, uwaga: 27 zł

KLIK nie działa, nie wiem dlaczego, ale wystarczy w wyszukiwarce na FB wpisać RESERVED i promocja się pojawi

Edytowane przez tygrysekak
Czas edycji: 2011-05-31 o 10:34
tygrysekak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 10:37   #1240
Martita88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez alazkrainy Pokaż wiadomość
Bry

kash brawo, brawo wiesz, nam w sumie nie chodzi o szczegóły to co napisałaś wystarczy
i nie przejmuj się za bardzo, bo kurcze czasem właśnie wtedy można coś spaćkać, czego oczywiście nie życzę i trzymam mocno kciuki
oj takie motyle i uśmiech to i ja miałam jak poznałam Tż także wiem co czujesz

aaby co u Ciebie ? dołki zakopane?

cholerko gdzie byłaś jak Cię nie było co?

Dziś u mnie z rana było już 18 stopni. Także w dzień będzie mała masakra pewnie.
a Tż wystroił się w długie spodnie no już nie mam do niego siły, gadam i gadam ,a on ma mnie serdecznie gdzieś
koszuli nie ubierze, tego nie, tamtego nie najlepiej niech nago chodzi pffff

Dziś na obiad zapiekanka makaronowa.

I więcej grzechów nie pamiętam.

Mój TŻ musi chodzić pod krawatem, ten to ma wesoło

I w długich ciemnych garniturowych spodniach też biega, oczywiście eleganckie buciki do tego

Dobrze, że w pracy mają jakąś tam klimatyzację
Stary 2011-05-31, 10:41   #1241
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
Kash- ja Ci dam, jak możesz mówić że nie zasługujesz na niego taka fajna laska poza tym jak ryzykuje naukę jazdy na rolkach to na bank jest Tobą oczarowany
Cytat:
Bry

kash brawo, brawo wiesz, nam w sumie nie chodzi o szczegóły to co napisałaś wystarczy
i nie przejmuj się za bardzo, bo kurcze czasem właśnie wtedy można coś spaćkać, czego oczywiście nie życzę i trzymam mocno kciuki
oj takie motyle i uśmiech to i ja miałam jak poznałam Tż także wiem co czujesz
Cytat:
Napisane przez Nadia5 Pokaż wiadomość
Kash, cieszę się i po cichu wierzę że coś z tego rozkwitnie
Cytat:

Kash aż się uśmiechałam sama do siebie czytając Twój wpis. Jesteś super laska więc nie ma co się stresować, bo kolega na pewno już oczarowany jak nauką rolek ryzykuje
Cytat:
Napisane przez kraven Pokaż wiadomość
Kash super, że randka udana. Nie opowiadaj, że nie zasługujesz, bo świetna dziewczyna jesteś.
pięknie Wam dziękuje moje wspaniałe kółko wzajemnej adoracji z taką ekipą za sobą to ja nie mogę robić nic innego jak tylko wierzyć w siebie jesteście Kochane
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 10:41   #1242
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martita88 Pokaż wiadomość
I w długich ciemnych garniturowych spodniach też biega, oczywiście eleganckie buciki do tego
Miodzio. Uwielbiam tak ubranych facetów.

Sama bym chętnie chodziła tak odstawiona do pracy. Musze kiedyś taką robotę dorwać.

Stary 2011-05-31, 10:57   #1243
Martita88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Poszukam, poszukam. Tak tylko się zakochałam i nie mogłam powstrzymać przed ujawnieniem mych miłości.

Ja myślę że sporo zakupów zrobię w jednym miejscu - w PTAKu, bo na prawdę można kupić tam prawie wszystko.
Ja potrzebuję kilka rzeczy, TŻ też więc zbierzemy się w jedną sobotę i mam nadzieję załatwimy większość za jednym zamachem.

Ja też mam niedaleko do Ptaka, ale jeszcze nigdy tam nie byłam

---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------

Cytat:
Miodzio. Uwielbiam tak ubranych facetów.

Sama bym chętnie chodziła tak odstawiona do pracy. Musze kiedyś taką robotę dorwać.

Ja też uwielbiam tak ubranych mężczyzn

Szczególnie Mojego TŻ-ta
Stary 2011-05-31, 11:12   #1244
alazkrainy
Zakorzenienie

Cytat:

No to fakt, ale wiesz inaczej jak trzeba, a inaczej jak nie trzeba
Ale ja się z nim bić nie będę, szkoda moich nerwów.

oj kash kash zawsze trzeba wierzyć w siebie niezależnie od sytuacji

alazkrainy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 11:13   #1245
irenkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ssnowdrop Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny Wczorajszy dzień minął pod znakiem nauki, poza tym dziś mam zerówkę więc o 13 też prosiłabym o kciuka
irenka- i co z palcem? goi się powoli?
oczywiscie kciuki
palec w miare ale dzieki ze pytasz
z tymi plastro-szwami szybko sie zagoi
przynajmniej powinien
jeszcze coprawda taki rozlazly troche ale coz norma
niema nic w 2 dni

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
dzień dobry

co do randki to w sumie nie chciałabym za wiele mówić bo nie chcę zapeszyć ale powiem Wam, że ta w niedzielę była taka jakiej każdemu bym życzyła są iskierki, są motyle i ogromne zadziwienie, że można spotkać kogoś kto jest tak bardzo podobny do Ciebie randka nr 2 w czwartek, bardzo, bardzo nie chciałabym tego popsuć więc mam stres, że hej ;] żeby było śmieszniej będę go uczyć jazdy na rolkach- odważny co nie? generalnie to jest facet w którym mogłabym się zakochać i facet z jakim chciałam zawsze być- pod każdym względem, zarówno fizycznym (cia-ste-czko ) jak i emocjonalno-intelektualnym póki co jestem na etapie myślenia, że nie zasługuję na kogoś tak fajnego (nie bijcie ) i że nie powinnam sie nastawiać- co jest baaardzo trudne ale nie będę fiksować, mam zamiar być sobą i miło spędzać czas, a jeśli coś z tego wyjdzie to będę najszczęśliwszą kobietą chodzącą po tej planecie
Kash czy Ty sie slyszysz? taka laska i takie glupoty gada .
zaslugujesz zaslugujesz - kazdy zasluguje .
swoja droga jak pytalam jak randka to chodzilo mi ogolnie czys szczesliwa nie o jakies szczegoly
wiesz odrazu jak napisals ,,randka" to pojawil mi sie opis faceta z poprzedniej i tylko mialam nadzieje ze teraz to ciacho itd

Cytat:
Witam z rana
A do mnie wczoraj oddzwonili z jednej oferty pracy. I bardzo mi się ich oferta podoba, choć firma 20 km od Wawy. Teraz czekać czy mnie na drugi etap zaproszą, więc bardzo proszę o kciuka. Za bardzo się nastawiam, a to oddzwonili dopiero z pierwszej oferty(po dwóch tygodniach). Eh czuje, ze sie niemiło rozczaruje, bo tu trzy etapy rekrutacji są.

Cytat:

ptak ile tam cudow maja eh tylko niestety ostatni raz to bylam chyba okolo 8-10 lat temu i widze wiele sie zmienilo

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
Marcia- kciuki za pracę

witam

ale gorąco dobrze
ja już wróciłam z pracy i zaraz muszę mamie zupkę wstawić, ok 12 ją zaniosę a potem nie wiem co będę robiła wybyłabym nad jezioro ale wczoraj @ dostałam więc nie bardzo;
dzisiaj mój brat przyjeżdża, bo jutro ta konsultacja u neurochirurga i on chce tam być

Tż śpi, ale dzisiaj ma nockę to niech sobie pośpi
za konsulttacje i pozdrow brata

ja rosolek dla mnie robie ( moze mi cos pomoze na chorobsko) i dla tz-a chyba zapiekanke makaronowa albo lasagne
irenkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 11:28   #1246
senioritta19
Rozeznanie

Witam

kashmirka
trzymam kciukasy
Dziewczyny kupiłam wczoraj 5 kg szparagów białych byłam z kuzynką na plantacji i dostałyśmy je za 5 zl. Myślę co z nich zrobić i chyba część ugotuję, zrobię zapiekankę a część zamrożę

— Maria Kalergis
senioritta19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 11:43   #1247
evilcia
Zadomowienie

Ale u mnie upał. Masakra! Dobrze, że do wieczora już nie muszę się ruszać z domku. Zawiozłam dokumenty do pracy, przy okazji zlustrowałam jak się ludzie ubierają i na szczęście nie ma żadnego dress code, więc nie muszę pędzić do sklepów i kupować ubrań na gwałt, bo spokojnie starczy to co mam w szafie. Wprawdzie przydałoby mi się kilka par jakichś rybaczek, ale nie jest to aż tak mega konieczne. No i nie ma w pomieszczeniach ani mega upałów ani mega chłodów od klimatyzacji.
evilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 12:03   #1248
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Julka27 Pokaż wiadomość
liczę jednak na to, że Kashmirka, Ijaa, Lilli, Danae mnie pamiętają z tej dobrej strony i znajdą złoty środek
pewnie, że pamiętam

byłam z małą na dworze,kurde ale gorąco myślałam, że spłonę żywcem w domu to jest pikuś, na dworze Sahara

w ogóle to jestem wkurzona, bo byłam w bankomacie, specjalnie kawał przeszłam, a kasy jeszcze nie ma i znowu po 15 muszę iść
mimo, że zakupy większe chciałam za 2 tyg robić, to i tak muszę dużo stracić, bo mam czystki w lodówce

Prędzej czy później los się odwróci
Wyrówna bilans poniesionych strat

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2011-05-31 o 12:04
lili1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 12:07   #1249
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ssnowdrop Pokaż wiadomość

nurek- gratuluję wczorajszego zaliczenia i czekam na kolejne dobrze info jak ta statystyka?
bez komentarza jak coś sie poprawi to na pewno będę się chwalić

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
dzień dobry

co do randki to w sumie nie chciałabym za wiele mówić bo nie chcę zapeszyć ale powiem Wam, że ta w niedzielę była taka jakiej każdemu bym życzyła są iskierki, są motyle i ogromne zadziwienie, że można spotkać kogoś kto jest tak bardzo podobny do Ciebie randka nr 2 w czwartek, bardzo, bardzo nie chciałabym tego popsuć więc mam stres, że hej ;] żeby było śmieszniej będę go uczyć jazdy na rolkach- odważny co nie? generalnie to jest facet w którym mogłabym się zakochać i facet z jakim chciałam zawsze być- pod każdym względem, zarówno fizycznym (cia-ste-czko ) jak i emocjonalno-intelektualnym póki co jestem na etapie myślenia, że nie zasługuję na kogoś tak fajnego (nie bijcie ) i że nie powinnam sie nastawiać- co jest baaardzo trudne ale nie będę fiksować, mam zamiar być sobą i miło spędzać czas, a jeśli coś z tego wyjdzie to będę najszczęśliwszą kobietą chodzącą po tej planecie
ja pamiętam jak poznałam tż to tak wymyślał, żebyśmy ię tylko spotykali, że on się na łyżwach uczył jeździć a ja na rowerze tylko tak bardziej odważnie i w drugim miesiącu znajomości tak się pozdzierałam, ze przez dwa dni wogole nie mogłam chodzić
strasznie się ciesze, że pojawił się jakiś facet który Ci umila czas

Cytat:

ooo super wiadomość!! kciuki załatwione!

Cytat:
Taką KLIK
Nic wymyślnego, nie ma czasu.

I kciuka trzymam
też robie tą i strasznie ją obydwoje lubimy tyle, że zmieniamy proporcje

uuff ja już po zajęciach i zaraz znowu wychodze po tż na uczelnie i idziemy do Chińczyka na obiad (dacie wiarę, ze ja nigdy nie byłam). I Marcia poleciła jednego więc dziś tam się stołujemy
nurek119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 12:20   #1250
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nurek119 Pokaż wiadomość
bez komentarza jak coś sie poprawi to na pewno będę się chwalić
Kurcze, a ja nigdy nie próbowałam.

Sceptycznie jestem do takich wynalazków nastawiona, wolę zrobić wszystko sama, ale może faktycznie spróbuję skoro tak zachwalacie.

Boję się. Fizycznie boję się wyjść z pracy.
Tu jest tak cudnie, a w autobusie i tramwaju obstawiam, że będzie masakra.

Stary 2011-05-31, 12:34   #1251
motylek1
Wtajemniczenie

Ale dzisiaj upał, na szczęście wszystko już załatwiłam więc nie muszę się ruszać z mieszkania, ale chyba popołudniu wyskoczę do Lidla, kupić tż pepsi bo 2 l kosztuje 3,49 zł.

Obiadu też nie muszę robić, bo będzie to samo co wczoraj, więc mogę siadać do przepisywania tych wykładów, hehe ciekawe czemu tż nie robił wcześniej notatek

Cytat:
Nie dziwię Ci się, że masz pewne obawy.
Zazdroszczę Ci tego stażu.
Ja cały czas czekam ...
W tym tyg. wszystko powinno być już jasne.
Powinnaś się teraz cieszyć, że mimo wszystko masz pracę
Cieszę się i to bardzo, bo już męczyło mnie siedzenie w domu, a ty też coś dostaniesz.
Jakby co kciuki są

motylek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 12:40   #1252
Haniula
Zakorzenienie

ale nuda dzis w pracy. I tak do 16

kash gratuluje nowej znajomości i jestem pewna, ze rozwinie sie szybko
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 12:41   #1253
kraven
Zakorzenienie

Ja dzisiaj w domku sama będe siedzieć bo TŻ ma dyżur. Może wreszcie nadrobie zaległości w prasowaniu i pielęgnacji.

Musze dzisiaj jechać kupić sobie takie wkłądki między paznokcie do malowania bo przy moich koślawych paluszkach to zawsze sobie coś zepsuje

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 12:42   #1254
Lilo123
Rozeznanie

Cześć dziewczyny Czy mogę się dołączyć? To już chyba moja trzecie podejście do Waszego wątku, ale jakoś ciężko wbić się w rozmowę. Lubię Was czytać i chciałabym czasem się poudzielać, jeśli nie macie nic przeciwko...
i coraz dłużej, i coraz więcej.
Lilo123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 12:54   #1255
alazkrainy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kraven Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj w domku sama będe siedzieć bo TŻ ma dyżur. Może wreszcie nadrobie zaległości w prasowaniu i pielęgnacji.

Musze dzisiaj jechać kupić sobie takie wkłądki między paznokcie do malowania bo przy moich koślawych paluszkach to zawsze sobie coś zepsuje
Ja maluję bez tych wkładek, bo jak mam cos między palcami to mnie szlak trafia

Cytat:
Napisane przez Lilo123 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny Czy mogę się dołączyć? To już chyba moja trzecie podejście do Waszego wątku, ale jakoś ciężko wbić się w rozmowę. Lubię Was czytać i chciałabym czasem się poudzielać, jeśli nie macie nic przeciwko...
Możesz się poudzielać, tylko pisz dużo i nie obruszaj się, że czasem na Twoje posty nie odpowiadamy, bo jak widzisz, jest nas dużo, postów też jest duzo i nie zawsze wszystko można ogarnąć.

Stary 2011-05-31, 12:54   #1256
dudipopka
kobieta za ladą

kash ale sie ciesze z twoich motylków w brzuchu

mamy kedyt na koncie zazcynamy w poniedziałek!

trzeba dzisiaj nie mieć czasu
żeby jutro mieć czas
````kękę
dudipopka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 12:57   #1257
senioritta19
Rozeznanie

Cytat:
Witaj

— Maria Kalergis
senioritta19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 13:12   #1258
Lilo123
Rozeznanie

Cytat:
Ja maluję bez tych wkładek, bo jak mam cos między palcami to mnie szlak trafia

Możesz się poudzielać, tylko pisz dużo i nie obruszaj się, że czasem na Twoje posty nie odpowiadamy, bo jak widzisz, jest nas dużo, postów też jest duzo i nie zawsze wszystko można ogarnąć.
Nie jestem obrażalska Przypomnę tylko krótko o sobie.....mieszkam z mężem i mam dwie córeczki. Ta trójka to całe moje życie i jestem bardzo szczęśliwa. Mamy swoje mieszkanie, które ja odziedziczyłam po swoich rodzicach. Obecnie staram się oszczędzać, a przynajmniej robić "rozsądne" zakupy i nie wydawać kasy na głupoty. Pracuję i to własnie w pracy najczęściej Was podczytuję

Dudi Cieszę się, że dostaliście kredyt Z tego co pamiętam, to będziecie powiększać mieszkanie, tak?
Ja teraz też mam remont w mieszkaniu Remontuję salon i łazienkę.
Stary 2011-05-31, 13:17   #1259
alazkrainy
Zakorzenienie

Cytat:
Nie jestem obrażalska

I bardzo dobrze

Stary 2011-05-31, 13:27   #1260
Lilo123
Rozeznanie

U mnie w pracy dziś straszne nudyyyyy........:rolleyes :
Byle do 18 ...... i do domu
Na obiad dziś mam krokiety, które robiłam o 8 rano i barszcz czerwony . Myślę nad obiadem na jutro.....ale jakoś brak pomysłów.
Po pracy wybieram się do Reserved, bo mam kupon zniżkowy na ubrania dla dzieci 30% z Facebook- .
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości