Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IX - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-31, 15:16   #1291
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IX

Cytat:
Napisane przez alazkrainy Pokaż wiadomość
adidasy z cienką podeszwą
balerinki też zdają egzamin

ja lubię prowadzić w butach z cienkimi podeszwami żeby czuć pod stopą pedał, bo wtedy wiem z jaką siłą naciskam i jak głęboko sie pedał wbija w podłogę
Mam wąską stopę i balerinki lubią mi wyskakiwać Pozostają adidasy, są dosyć zgrabne.
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 15:16   #1292
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Właśnie już o tym myślałam. Chyba adidasy będą najlepsze?

Cytat:
ja lubię prowadzić w butach z cienkimi podeszwami żeby czuć pod stopą pedał, bo wtedy wiem z jaką siłą naciskam i jak głęboko sie pedał wbija w podłogę
Dokładnie.

Ja mam teraz baleriny na lekkiej koturnie i zupełnie inaczej się prowadzi. Jak pierwszy raz je ubrałam to miałam wrażenie, że nic nie naciskam. Dziwne uczucie.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 15:16   #1293
alazkrainy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
A to ja miałam inaczej.
Pojechaliśmy na placyk (on pojechał) zamieniliśmy się, ustawiłam wszystko i robiłam rękaw.
Zrobiłam kilka razy (w sensie spróbowałam, bo ani razu mi nie wyszło), na co On - no to jedziemy.
Myślę sobie, okej mogę pojeździć po placyku. A gdzie tam. 10 minut i byłam na ulicy, a kolejne 5 minut później na jednym z największych skrzyżowań w Łodzi.

Jakoś szło, ale on w kółko powtarzał gazu, gaaaaazu, GAAAAAZU, bo ja żeby ogarnąć wszystko (biegi, lusterka i wszystko inne) jechałam średnio 25-30km/h.
aaa to tak na głęboką wodę Cię rzucił

mnie się najpierw pytał czy miałam styczność z autem itp
pewnie wszystko zależy od instruktora

alazkrainy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 15:17   #1294
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Z tego co ja wiem, to też odrazu na miasto i tego się cholernie boję Matko muszę dać radę!!
Stary 2011-05-31, 15:19   #1295
alazkrainy
Zakorzenienie

Cytat:

Dokładnie.
Ja mam teraz baleriny na lekkiej koturnie i zupełnie inaczej się prowadzi. Jak pierwszy raz je ubrałam to miałam wrażenie, że nic nie naciskam. Dziwne uczucie.
O to ja z zimowymi mam zawsze problem. Zanim się przyzwyczaję to tydzień mija, a i tak czasem zdarza mi się przyciąć sprzęgło

A żeby sprawdzić koordynację ruchów to na kursie mówiono nam że trzeba jednocześnie wskazującym lewej ręki uderzać po stole w górę w dół, a wskazującym prawej ręki przesuwać w prawo i w lewo; jak nam wychodzi to znak że damy radę.

Stary 2011-05-31, 15:19   #1296
evilcia
Zadomowienie

dodaja mogą być i trapery grunt, żeby buty były wygodne i miały na tyle miękkie podeszwy, że bez problemu wyczujesz sprzęgło, hamulec i gaz. Mi się źle jeździ w zimie, właśnie dlatego, że w zimowych butach podeszwy zwykle są grubsze, twardsze i w ogóle ble.

Paulunia myślę, że nie ma co się narzucać. Może zatęsknią w końcu za małą albo coś zrozumieją. Chociaż to przykre, że dziadkowie nie tęsknią za małą i nie chcą jej odwiedzać

Prawie posprzątałam chatę zostało mi jeszcze wyjęcie naczyń ze zmywarki i włożenie nowych do mycia oraz przygotowanie mięsa, a potem tylko czekam na info od TŻ, że jedzie do domku, to zacznę robić obiad. Mamy dzisiaj kurczaka po hawajsku z Knorra, zobaczymy co to - chociaż ja już zrobiłam modyfikację na wstępie, bo nie dam cebuli ;-) a mięso chcę wsadzić do soku z ananasa i doprawić trochę zmielonym imbirem.

TŻ mi dzisiaj załatwił świadectwo pracy ze starej pracki, więc jutro podrzucę do kadr, bo pozostałe papiery dzisiaj zawiozłam no i podpiszę umowę mam nadzieję, bo dzisiaj kadrowe jeszcze nie dostały wszystkiego 'z góry' i nie mogły mi nic dać.
evilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 15:19   #1297
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
ja w balerinkach jeździłam miały płaskie podeszwy i dość cienkie i mi osobiście się najlepiej jeździło
czasem też jeździłam w takich jakby sportowych balerinach z Pumy takich zamszowych

Prędzej czy później los się odwróci
Wyrówna bilans poniesionych strat

lili1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 15:19   #1298
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
aaa to tak na głęboką wodę Cię rzucił

mnie się najpierw pytał czy miałam styczność z autem itp
pewnie wszystko zależy od instruktora
Noooo, ale bardzo sympatycznie i miło to wspominam.

Mój też pytał. To mu powiedziałam, że gdyby nie zajęcia teoretyczne wcześniej nie wiedziałabym który pedał jest do czego.
Uśmiechnął się szeroko i stwierdził: no to będzie wesoło.

Fajny gość mi się trafił na początek, a później mimo iż wydawało mi się to niemożliwe, trafił mi się jeszcze lepszy.

Stary 2011-05-31, 15:22   #1299
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:

Mój też pytał. To mu powiedziałam, że gdyby nie zajęcia teoretyczne wcześniej nie wiedziałabym który pedał jest do czego.

Fajny gość mi się trafił na początek, a później mimo iż wydawało mi się to niemożliwe, trafił mi się jeszcze lepszy.
Oby i mi sie tak trafiło
Podobno ten z którym mam jeździć jest naprawdę rzeczowy facet i na to też liczę, że nie zniechęcę się po pierwszym razie
Stary 2011-05-31, 15:24   #1300
alazkrainy
Zakorzenienie

Cytat:

Ja jazd nie wspominam miło.
Mój pierwszy instruktor był młody i nie krzyczał, a drugi był stary i krzyczał i o wszystko mnie opieprzał, więc kiedyś nie wytrzymałam i mu powiedziałam, że to moja kasa i bedę zdawać tyle ile chcę i nie życzę sobie krzyków. I się uciszył

Stary 2011-05-31, 15:27   #1301
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Oby i mi sie tak trafiło
Podobno ten z którym mam jeździć jest naprawdę rzeczowy facet i na to też liczę, że nie zniechęcę się po pierwszym razie
Jak by Ci jednak Kochana cokolwiek nie pasowało - sposób nauki, stosunek do Ciebie, chemia jakaś negatywna, to nie bój się prosić o zmianę instruktora.
Płacisz nie małe pieniądze, więc możesz wymagać w razie potrzeby.

Dobrze dopasowany instruktor to już cześć sukcesu.
Nie ma nic gorszego niż stres związany nie z samą nauką na kursie, a z kontaktami z jakimś imbecylem (od którego jakby nie patrzeć dużo zależy).

---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------

Cytat:
kiedyś nie wytrzymałam i mu powiedziałam, że to moja kasa i bedę zdawać tyle ile chcę i nie życzę sobie krzyków. I się uciszył

Stary 2011-05-31, 15:28   #1302
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Jak by Ci jednak Kochana cokolwiek nie pasowało - sposób nauki, stosunek do Ciebie, chemia jakaś negatywna, to nie bój się prosić o zmianę instruktora.
Płacisz nie małe pieniądze, więc możesz wymagać w razie potrzeby.

Dobrze dopasowany instruktor to już cześć sukcesu.
Nie ma nic gorszego niż stres związany nie z samą nauką na kursie, a z kontaktami z jakimś imbecylem (od którego jakby nie patrzeć dużo zależy).
Z tego co wiem, będę jeździć z właścicielem szkoły, który prowadził wykłady. Zawsze był miły i w ogóle. Ake wszystko okaże się w praktyce. Tak jak mówisz nie mam zamiaru sie użerać, chcę rzeczowego i fachowego faceta, który dobrze nauczy mnie jeździć.
Stary 2011-05-31, 15:30   #1303
evilcia
Zadomowienie

Przez golden będę mieć nowy nałóg kwiatowy właśnie przeglądam allegro w poszukiwaniu nowych kwiatków, bo pewnie w kwiaciarniach tego nie znajdę, a na giełdę kwiatową nie chce mi się jechać :P
Stary 2011-05-31, 15:30   #1304
Haniula
Zakorzenienie

dodaja nie martw sie instruktor ma odpowiednie pedały aby reagowac i zeby jazda byla bezpieczna takze luzik

Ja od razu jechalam na miasto, ale z racji tego, ze mozna powiedziec ja potrafilam juz jezdzic samochodem

ale mi sie dzien dłuzy jeszcze 45min
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 15:41   #1305
alazkrainy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evilcia Pokaż wiadomość
Przez golden będę mieć nowy nałóg kwiatowy właśnie przeglądam allegro w poszukiwaniu nowych kwiatków, bo pewnie w kwiaciarniach tego nie znajdę, a na giełdę kwiatową nie chce mi się jechać :P
O a czego szukasz>?

Stary 2011-05-31, 15:45   #1306
marcia45
Zadomowienie

Cytat:
A żeby sprawdzić koordynację ruchów to na kursie mówiono nam że trzeba jednocześnie wskazującym lewej ręki uderzać po stole w górę w dół, a wskazującym prawej ręki przesuwać w prawo i w lewo; jak nam wychodzi to znak że damy radę.
Az sprawdzałam zabawne ćwicznie

Dodaja dobrze będzie, choć ja mimo iz mam prawko na myśl o prowadzeniu płakać mi się chcę. Ale z instruktorem jezdzić lubiłam, kwestia tego, że po zdaniu już nie jezdzilam a teraz panicznie się boję

Zrobiłam 8 min strech i chyba pokocham ćwiczenia, bo zaczęłam legs i ledwo dałam radę(spróbuje wieczorem). Trzeba coś z tym zrobić, bo odkąd biorę tabletki anty, jak ścisnę nogę to widać celluit i skóra nie jest taka super jak była, kawa na pewno tez nie pomaga Musze coś z tym zacząc działać bo za rok, dwa wogóle się w bikini nie pokaże. Bym odstawiła anty, ale zadna inna metoda mnie nie przekonuje, a ryzykować nie będę.

Robię projekt wreszcie, bo ciągle mnie coś odciąga.

Witam nowe dziewczyny na wątku

Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam

7.7.2012 godz 17
7.3.2015 moje druga miłość

Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
marcia45 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 15:47   #1307
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Kurcze, a ja nigdy nie próbowałam.

Sceptycznie jestem do takich wynalazków nastawiona, wolę zrobić wszystko sama, ale może faktycznie spróbuję skoro tak zachwalacie.
wiesz co ja też jestem scepytycznie nastwiona do dań z proszku ale uważam, ze ta jest całkiem niezła tylko nam dużo bardziej smakuje wersja z serem a nie szynka i serem

Cytat:
Napisane przez Lilo123 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny Czy mogę się dołączyć? To już chyba moja trzecie podejście do Waszego wątku, ale jakoś ciężko wbić się w rozmowę. Lubię Was czytać i chciałabym czasem się poudzielać, jeśli nie macie nic przeciwko...
witaj

Cytat:
Napisane przez dudipopka Pokaż wiadomość
mamy kedyt na koncie zazcynamy w poniedziałek!
super rozumiem, ze juz wszystko zaplanowała co i jak?

Cytat:
U mnie w pracy dziś straszne nudyyyyy........:rolleyes :
mogę zapytać czy się zajmujesz?

Cytat:
Napisane przez senioritta19 Pokaż wiadomość
dudi cieszę się
My mamy w planach kupić kawałek strychu nad nami ale gmina coś się nie śpieszy ze sprzedażą Marzy mi się tam duuża sypialnia z garderobą i schody w dół
mnie też marzy się dwu piętrowe mieszkanko +klimat

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
I zrobiłam świnkowy torcik, ale zdjęcia mam kiepskie, więc się na bloga nie nadadzą http://i17.photobucket.com/albums/b8...re/tortwat.jpg
wyłałam Ci maila

Cytat:

Baaardzo, ale to bardzo stresuje się jutrzejszymi jazdami
pamiętam jak ja się bałam dwa lata temu o tej porze poszłam na umówione miejce z instruktorem i on mówi, że mam wsiadać i mi pokazuje fotel kierowcy ja się pytam ale jak to ? że jak? co? a on, ze prosze wsiadać i przygotować ię do jazdy i poszedł do biura a ja stałam jak ten słup i nie wsiadłam on wychodzi i się mnie pyta czemu nie wsiadłam a ja mowie, że ja nie mam pojęcia jak odpalić samochód więc jak mam jechac a on się na mnie popatrzyl, zajrzał do kalendarza i zorientował się, że pomylił mnie z następną kursantką która też tego dnia miała przyjść na jazdy doszkalające
zawiózł mnie na plan i tłumaczył co i jak i który pedał do czego bo ja na teoretyczny nie chodziłam więc nawet tego nie wiedziałam i dopiero na drugiej godzinie wyjechałam na miasto i iiiiii wtdy już było SUPER!!

Cytat:
adidasy albo trampki

pierwsza w życiu wizyta u chińczyka zaliczona i było bardzo dużo i bardzo smacznie wiec na pewno nie jest to ottania wizyta dzięki Martuś
nurek119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 15:51   #1308
alazkrainy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marcia45 Pokaż wiadomość
Az sprawdzałam zabawne ćwicznie

Dodaja dobrze będzie, choć ja mimo iz mam prawko na myśl o prowadzeniu płakać mi się chcę. Ale z instruktorem jezdzić lubiłam, kwestia tego, że po zdaniu już nie jezdzilam a teraz panicznie się boję

Ja też nie jeździłam zaraz po zdaniu. Chyba przez 3 lata albo i więcej. A teraz śmigam jak szalona.
A pokonałam strach jeżdżąc sama do pracy autem i dzięki temu też dużo się nauczyłam.
Bo zawsze jak z ojcem jeździłam to na mnie krzyczał że to nie tak, że tamto. A jak sama wsiadłam to musiałam sama mysleć, to nic że mi zgasł czy się przyciął.
Także nie ma się czego bać, tylko próbować.

Stary 2011-05-31, 15:54   #1309
evilcia
Zadomowienie

Cytat:
O a czego szukasz>?
Skrętników
Mają różne ubarwienia (podobnie jak storczyki) i z tego co poczytałam uwielbiają okna północne i mało słoneczne, a tym samym są idealnymi kandydatkami do zapełnienia moich dwóch okien na piętrze
Stary 2011-05-31, 15:57   #1310
alazkrainy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evilcia Pokaż wiadomość
Skrętników
Mają różne ubarwienia (podobnie jak storczyki) i z tego co poczytałam uwielbiają okna północne i mało słoneczne, a tym samym są idealnymi kandydatkami do zapełnienia moich dwóch okien na piętrze
aha
a to golden chyba je pokazywała
ja tam nie znam się na kwiatach aż wstyd się przyznać
także bardzo się cieszę, że mój storek żyje

Stary 2011-05-31, 16:00   #1311
evilcia
Zadomowienie

Ja po zdaniu prawka od razu dużo jeździłam. Jak poszliśmy odebrać z TŻ moje prawko, to do domu już ja sama wracałam. Stres ogromny, bo elką jeździłam tylko po mieście i nie szybciej niż 50km/h a tu musiałam wyjechać prawie, że na autostradę. Po powrocie do domu mięśnie rąk i nóg miałam tak napięte, że aż bolały. A plecy całe mokre ze stresu

W sumie teraz wreszcie będę sobie spokojnie jeździć po lokalnych drogach, w zasadzie przejeżdżając maksymalnie 5 ulic, a nie to co dawniej, z lokalnej drogi od razu na drogę szybkiego ruchu, autostrada, zjazd z autostrady i już w pracy i średnia prędkość na całej trasie w okolicy 120km/h. A po zmianie miejsca zamieszkania, to znowuż trochę lokalnych dróg, potem już przelotówka z miasta, więc jakieś 80km/h na liczniku było, potem zjazd na autostradę i tu zwykle 160km/h bo albo byłam już spóźniona i chciałam się spóźnić jak najmniej albo jeśli będę jechać wolniej, to się spóźnię. Na dłuższą metę było to ogromnie męczące
Stary 2011-05-31, 16:03   #1312
Lilo123
Rozeznanie

Nurek119 Jestem kierownikiem salonu firmowego GSM

dodaja na pierwszą jazdę polecam ci adidasy
Ja na pierwszą jazdę pojechałam na plac manewrowy, przez miasto. Byłam w szoku bo pierwszy raz zasiadłam na siedzeniu kierowcy i od razu na miasto....no ale dojechałam ! Ja miałam dwóch instruktorów. Pierwszy był starszy, tak około 50 lat miał i jak jeździłam po dołkach to mówił do mnie z wyrzutem, że mu zniszczę auto lub że będzie się musiał leczyć na kręgosłup więc zmieniłam na innego, młodszego i bardzooo miło wspominam dalszą naukę jezdy Powodzenia!
i coraz dłużej, i coraz więcej.
Lilo123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 16:17   #1313
Martita88
Rozeznanie

Cytat:
Hej!!

Dzisiejsze kolokwium niestety nie poszło mi najlepiej, ale cały czas mam nadzieje, że załapię się na 3 Wyniki za dwa dni i nie omieszkam Was poinformować

Smutno dziś było bo widziałam sie z moją grupą po raz ostatni. 3 piwka w osrym słońcu trochę uderzyły mi do głowy i czuję się mega zmęczona

Teraz odspanę trochę i potem idziemy po pieczywko, dla tż po piwko za pomoc w drukowaniu i ogranianiu wszystkiego i jedzonko dla maluchów

Baaardzo, ale to bardzo stresuje się jutrzejszymi jazdami

Oj gdybym ja wypiła 3 piwka Chyba byłby zgon

Ja rozpoczęłam kurs w lipcu 2006 r., pamiętam jak się stresowałam - 18-letnia gówniara wtedy ze mnie była

Cieszę się, że zdecydowałam się na kurs w klasie maturalnej, teraz sądzę że tak szybko nie zrobiłabym prawa jazdy.

Jeździłam z genialnym instruktorem, miał świetne podejście, kazał mi zwracać się do niego po imieniu (pewnie zaważył na tym także jego wiek ok.32 lat).
Potrafił nauczyć, można było z nim interesująco porozmawiać, przede wszystkim jeżdżąc z nim nie odczuwałam stresu czy jakiegokolwiek napięcia.

Zdałam za 2 razem

Powodzenia Ci życzę jutro, głowa do góry.
Będzie dobrze, zobaczysz

Potrzeba tylko trochę czasu, by opanować auto-bestię

---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ----------

Cytat:
Nie bój się, bo jutro na pewno nie wyjedziesz w miasto.

Moja pierwsza jazda polegała na zapoznaniu się z autem, a potem na jeżdżeniu do przodu i do tyłu aby opanować sprzęgło i zmiane biegów oraz jazdę w kółko.
Ewentualnie instruktor weźmie Cię na boczna drogę, żebyś zobaczyła jak to jest jechać po niej.
Polecam płaskie buty, bez palców odkrytych, bo nieraz pedały dostają się między buta a stopę.

Ja byłam hardcorem i wyjechałam na miasto w pierwszym dniu jazd

Tyle, że moje miasteczko liczy 30 tys. mieszkańców, nie ma więc takiego ruchu jak w stolicy

O dziwo dałam radę

---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ----------

Cytat:
A to ja miałam inaczej.
Pojechaliśmy na placyk (on pojechał) zamieniliśmy się, ustawiłam wszystko i robiłam rękaw.
Zrobiłam kilka razy (w sensie spróbowałam, bo ani razu mi nie wyszło), na co On - no to jedziemy.
Myślę sobie, okej mogę pojeździć po placyku. A gdzie tam. 10 minut i byłam na ulicy, a kolejne 5 minut później na jednym z największych skrzyżowań w Łodzi.

Jakoś szło, ale on w kółko powtarzał gazu, gaaaaazu, GAAAAAZU, bo ja żeby ogarnąć wszystko (biegi, lusterka i wszystko inne) jechałam średnio 25-30km/h.

Mój instruktor też stwierdził, że na co mamy czekać i po co odwlekać to jeżdżenie po mieście

I wyjechałam
Martita88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 16:19   #1314
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Ja miałam dwóch instruktorów. Pierwszy był starszy, tak około 50 lat miał i jak jeździłam po dołkach to mówił do mnie z wyrzutem, że mu zniszczę auto lub że będzie się musiał leczyć na kręgosłup więc zmieniłam na innego, młodszego i bardzooo miło wspominam dalszą naukę jezdy Powodzenia!
ja też miałam dwóch.
Pierwszy -około 40-stki straszny cham i zmieniłam na lepszy model
drugi- około 50 - bardzo sympatyczny i cierpliwy był do mnie jak anioł hehe

no ale ja nie zdałam za 1, tylko za 6 razem
trochę się muszę wytłumaczyć- uczyłam się jeździć latem, a szkoła jazdy tak mnie wyszykowała, że zdawałam dopiero zimą i to w dużej mierze miało wpływ, tym bardziej, że zima była jak na złość wyjątkowo śnieżna i śliska

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2011-05-31 o 16:20
Stary 2011-05-31, 16:19   #1315
irenkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć dziewczyny Czy mogę się dołączyć? To już chyba moja trzecie podejście do Waszego wątku, ale jakoś ciężko wbić się w rozmowę. Lubię Was czytać i chciałabym czasem się poudzielać, jeśli nie macie nic przeciwko...

witaj

dudi super ze juz masz kredyt
irenkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 16:51   #1316
Lilo123
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lili1987 Pokaż wiadomość
ja też miałam dwóch.
Pierwszy -około 40-stki straszny cham i zmieniłam na lepszy model
drugi- około 50 - bardzo sympatyczny i cierpliwy był do mnie jak anioł hehe

no ale ja nie zdałam za 1, tylko za 6 razem
trochę się muszę wytłumaczyć- uczyłam się jeździć latem, a szkoła jazdy tak mnie wyszykowała, że zdawałam dopiero zimą i to w dużej mierze miało wpływ, tym bardziej, że zima była jak na złość wyjątkowo śnieżna i śliska
Ja zdałam za 3 razem. Dwa razy oblałam na placu manewrowym, bo wylosowałam niefortunne zestawy w tym raz usiłowałam zrobić poprawnie manewry jadąc na zaciągniętym hamulcu ręcznym
No ale zdałam i dziś jeżdżę na co dzień. Jednak przez pierwsze pół roku jeździłam ze strachem w oczach
Stary 2011-05-31, 16:59   #1317
Julka27
Raczkowanie

Hej, troszkę się przypomnę: mam 26 lat, męża, na razie dzieci nie mamy, ale powoli będziemy myśleć nad powiększeniem rodzinki. Mieszkam w stronach Dudi i Snowdrop,- woj. świetokrzyskie.
Ostatnio moim hobby stało się gotowanie i pieczenie, gromadzę sobie przepisy na wszystko desery, obiady, placki itp. Zawsze też staram się dekorować jakoś dania, żeby ucieszyć oko i podniebienie. Ogólnie sprawia mi to wielką frajdę, chociaż talentu artystycznego nie posiadam. Może kiedyś założę blog poświęcony tematyce kulinarnej.

Witaj Lilo!!![/B]
Dudi również bardzo się cieszę, że dostaliście kredyt. Większa przestrzeń, remoncik, zobaczysz jak odżyjesz mając więcej miejsca.

Dodaja ja też polecam Ci adidaski na jazdy. Pamiętam, że mnie instruktor ochrzanił za to, że nie miałam adidasów tylko baleriny, ale swoją drogą on czepiał się wszystkiego, krzyczał w trakcie jazdy na mnie, aż miałam świeczki w oczach. Wytrzymałam z nim 4 jazdy i stwierdziłam, że nie będę w takich nerwowych warunkach się uczyć. Zmieniłam go i to był dobry wybór. Tak ogólnie to jeździłam z dwoma instruktorami, żeby szybciej wyrobić godziny.
Julka27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 17:01   #1318
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Ja zdałam za 3 razem. Dwa razy oblałam na placu manewrowym, bo wylosowałam niefortunne zestawy w tym raz usiłowałam zrobić poprawnie manewry jadąc na zaciągniętym hamulcu ręcznym
No ale zdałam i dziś jeżdżę na co dzień. Jednak przez pierwsze pół roku jeździłam ze strachem w oczach
ja oblewałam na mieście zawsze o ile mnie pamięć nie myli
2 razy wymuszenie pierwszeństwa, co nie było prawdą wg mnie
chyba raz na parkowaniu już nie pamiętam, bo to już ponad rok temu było

Stary 2011-05-31, 17:02   #1319
Lilo123
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Julka27 Pokaż wiadomość
Hej, troszkę się przypomnę: mam 26 lat, męża, na razie dzieci nie mamy, ale powoli będziemy myśleć nad powiększeniem rodzinki. Mieszkam w stronach Dudi i Snowdrop,- woj. świetokrzyskie.
Ostatnio moim hobby stało się gotowanie i pieczenie, gromadzę sobie przepisy na wszystko desery, obiady, placki itp. Zawsze też staram się dekorować jakoś dania, żeby ucieszyć oko i podniebienie. Ogólnie sprawia mi to wielką frajdę, chociaż talentu artystycznego nie posiadam. Może kiedyś założę blog poświęcony tematyce kulinarnej.

Witaj Lilo!!![/B]
Ja też uwielbiam gotować i piec! Niestety nie eksperymentuję sama, tylko kopiuję przepisy, ale z pasją

Lili no to ja jeszcze zdawałam starym systemem i na placu losowało się zestaw manewrów, które trzeba było wykonać i dopiero można było jechać na miasto. No masz prawo nie pamiętać skoro już z rok minął

Edytowane przez Lilo123
Czas edycji: 2011-05-31 o 17:06
Stary 2011-05-31, 17:03   #1320
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Julka27 Pokaż wiadomość
Dodaja ja też polecam Ci adidaski na jazdy. Pamiętam, że mnie instruktor ochrzanił za to, że nie miałam adidasów tylko baleriny, ale swoją drogą on czepiał się wszystkiego, krzyczał w trakcie jazdy na mnie, aż miałam świeczki w oczach. Wytrzymałam z nim 4 jazdy i stwierdziłam, że nie będę w takich nerwowych warunkach się uczyć. Zmieniłam go i to był dobry wybór. Tak ogólnie to jeździłam z dwoma instruktorami, żeby szybciej wyrobić godziny.
a ja raz założyłam adidasy i niezbyt mi się jeździlo
mi jednak w balerinkach najlepiej szło i sportowych balerinkach Pumy
najgorzej było, jak raz przyszłam w zimowych butach, mimo, że były płaskie to myślałam, że się popłaczę na tych jazdach- nic mi nie szło

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości