|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Który tytuł na nowy wątek podoba Wam się najbardziej? | |||
| Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z wyprawkami. |
|
18 | 29,51% |
| Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z zakupami. |
|
13 | 21,31% |
| Chodzimy jak kaczuszki przez te nasze piękne brzuszki. |
|
6 | 9,84% |
| Mija czerwiec, czas szybko leci, mamusie czekają na swoje dzieci. |
|
6 | 9,84% |
| Idzie lato, rosną brzuszki, jesienią wyskoczą maluszki. |
|
1 | 1,64% |
| Idzie lato, rosną brzuszki, jesienią wyskoczą z nich maluszki. |
|
6 | 9,84% |
| Brzuszki rosną, płeć już znamy, jesienią będziecie z nami. |
|
0 | 0% |
| Brzuszki rosną, płeć już znamy, jesienią będziemy mamami. |
|
11 | 18,03% |
| Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1651 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011
Hej laseczki, ale mało dziś naskrobałyście
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
heheCytat:
dasz radę![]() Cytat:
Dobra zabieram się za obiadek, a na 18:30 d0 ginka trzymajcie kciuki, żeby moje dzieciątko pokazało co tam chowa między nogami Miłego popłudnia
|
|||||
|
|
|
#1652 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011
Cytat:
chyba kiedyś w końcu też będe musiała nad takimi pomyśleć tylko boje się że zrobie sobie takie okularki, wydam kupe kasy a potem gdzieś je zgubie Cytat:
Cytat:
ja też bardziej sie gole dla tż albo dla samej siebie ![]() Cytat:
wzorowa Pani nauczycielka ![]() Cytat:
![]() super że znalazłaś, już chciałam proponować zrobienie materacyka na zamowienie, o ile dobrze pamiętam bratowa zamawiała nawet na allegro specjalny wymiar materacyka do kołyski Cytat:
2. kochana odpoczywaj ile możesz ![]() ja biorę magnez 500 mg, mam brać 3 razy dziennie po 1 tabletce ![]() No to obiecane fotki sukienka, dzisiejsze zakupy i wcześniejsze którymi się nie chwaliłam na prawde fajne te tescowe promocje na ciuszki
Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2011-05-31 o 16:42 |
||||||
|
|
|
#1653 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
na L4 jest super dobry pomysł. jutro robie placki Cytat:
a mam taki stan juz od pół roku... |
||
|
|
|
#1654 |
|
Zakorzenienie
|
Antiopa, 158
w dowodzie 160, ale ciiiii ![]() Luii, zapomniałam napisać - zazdraszczam Wakacji śliczne fotki ![]() ojjjej, ciemniste chmury się zbierają będzie buuuuurza ![]() idę poogarniać mieszkanko
Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2011-05-31 o 16:43 |
|
|
|
#1655 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
)Cytat:
|
||
|
|
|
#1656 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja biorę 2x 500mg.Mmm palmy Cytat:
Za wizytę![]() Cytat:
Ale nie mam jej jak zmierzyć![]() Kocyki raczej takiej średniej grubości ale milutkie i mięciutkie z serii Disney, za 24,90. Burza idzie, chyba za długo tu nie zagoszczę
|
|||
|
|
|
#1657 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja i tak chcę zwykłe białe a z tych Klupsiowych nie ma takiego. Ale też mi się one podobają w necie ![]() Cytat:
![]() Luii ale pięknie no widać, ze udane wakacje ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- a ja jutro do pracy a potem odpoczywam do 12 czerwca cieszę się, bo dzis mi tak słabawo juz było w pracy z tego upału...
|
||
|
|
|
#1658 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no bo krówki są superanckie ![]() Cytat:
![]() moze musiałabym zajrzeć chociaż Natalcia ma póki co grubszy kocyk ![]() no u mnie grzmi właśnie niebo granatowe a ja sama w domu
|
||
|
|
|
#1659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie pogrzmiało i chyba przeszło Spać mi się chce i zjadłabym coś a nie wiem co
|
|
|
|
|
#1660 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie po pracowo
Cytat:
Cytat:
3mam kciuki za wizytę piątkową i ujawnienie bejbika Cytat:
dla okruszka ![]() I Ty niby za dużo przytyłaś ![]() Myślę, że te legginsy z tuniką są jak najbardziej ok! Cytat:
A zgłaszaliście się do psiego psychologa w końcu??? Współczuję ostatnich przeżyć Zaaaaaaaaaaaaaaazdroszcze !!!!!!!!!!!!!! |
||||
|
|
|
#1661 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tym że cienki dawają w Urzędzie przy zgłaszaniu maluszka, dlatego zastanawiam sie czy kupować czy narazie nie chyba poczekam, jak tamten będzie brzydki to kupie jakiś inny, kocyk kupić to raz dwa ![]() u mnie grzmi grzmi a w sumie już się przejaśnia
|
|
|
|
|
#1662 |
|
Rozeznanie
|
a u mnie ładnie, słoneczko
co prawda wiaterek jest ale ciepły i nie zapowiada się na burzę (na razie ) dzidziul się w brzuchu ruszał, chciałam nagrać na telefon i sprawdzić czy na filmiku coś widać a w trakcie nagrywania telefon mi się zresetował
|
|
|
|
#1663 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
i wlasnie o to chodzi, ciesz sie wolnoscia, baw sie z dzidziusiem i mysl o tym jak cudownie jest byc w ciazy![]() Cytat:
P.S. A co tam bedziesz golic, nóżki na sarenke też sa dżezi
|
|
|
#1664 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() luii piękne zdjęcia |
|
|
|
|
#1665 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Prognozy na chłopca czy calzedonie????Cytat:
|
||
|
|
|
#1666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#1667 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() acelinka śliczne ciuszki, też mierzyłam tą sukienkę ale wyglądałam w niej jak buli |
|
|
|
|
#1668 |
|
Zakorzenienie
|
Mi sie pare dni temu snilo ze moja gin mi powiedziala przez tel ze ja nie jestem w ciąży i to wszystko to jedna wielka pomylka, okazalo sie ze nigdy nie mialam dzidzi i tez jakos po tym snie chodzilam do tylu, ale podobno ciężarne kobietki miewaja takie durne koszmary
|
|
#1669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i na żywo tez wyglądają fajnie, mój mąz sie w nich zakochał jak własnei byliśmy w sklepie(mieliśmy łóżeczko brac od siorki) ale jak zobaczył te to powiedział ze chce z żyrafka i koniec
|
|
|
|
|
#1670 | ||
|
Rozeznanie
|
Acelinka![]() Cytat:
Cytat:
Tylko sie nie pomylmyEdytowane przez pestka78 Czas edycji: 2011-05-31 o 17:41 |
||
|
|
|
#1671 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pod kolor szafy he he![]() miałam taki plan zeby namalowac jeszcze zyrafkę nad łóżeczkiem ale nie wiem czy mi wyjdzie ![]() no i w smyku oststnio mąż wyczaił maskotke żyrafkę taka wieksza i powiedział ze tez ją chce-jakies maniactwo go dopadło Acelinka buciki tez Tesco? sliczne
|
|
|
|
|
#1673 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
hihihi...Asik ...siostro????? hihihi.... ja tez o tez zyrafce myslałam na scianie albo innych dodatkach żyrafkowych mam jedną drewnianą taką półmetrową to zabiore ze soba na nowe mieszkanie i postawie w kącie
|
|
|
|
|
#1674 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() w Rybniku dawają na pewno tylko raz ładniejsze a raz brzydsze ![]() Cytat:
ja wyglądam tylko jak pół buliego w ogóle rozmiar to mam 42, ale cóż ![]() kurrrde, lubiłam bardzo tą bajke ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() bodziaki był superaśne z myszką miki ale na krótki rękaw, a takich już nie potrzebuje, szkoda ![]() Cytat:
![]() My też będziemy mieć łóżeczko z żyrafką tyle że turystyczne ![]() buciki .... eeee... kupiłam w takim sklepie wszystko za 2,3,4 zł kosztowały 3 złotki, nie wiem czy je założe Niuni ale żal było nie kupić ![]() pogrzmiało i znów słoneczko świeci
Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2011-05-31 o 17:55 |
||||||
|
|
|
#1675 |
|
Zakorzenienie
|
cos mi nawala wizaż...przez pol godziny nie mogłam odświeżyć - a teraz nagle mi ze 20 postów wyskoczyło
|
|
|
|
#1676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak znajde cos ładnego żyrafowego to dam cynk ![]() zastanawiam sie nad tym rysunkiem-dobrze ze bedziemy malowac, to przed sobie poćwicze ![]() dokładnie taką zyrafke jak u nich chciałabym namalowac ![]() 1m.jpg |
|
|
|
|
#1677 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Hm ciekawa sprawa Liczę na fotkę potem
|
|||
|
|
|
#1678 |
|
Zakorzenienie
|
Asik, jak Ci żyrafka wyjdzie to zapraszam do mnie na malowanie
gdybym kupowała łóżeczko drewniane to właśne te bym wybrała, jest cudowne Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2011-05-31 o 18:02 |
|
|
|
#1679 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
, ale jakis szablonik pewnie kupie Aa2 jak bedziesz miała córeczke to ciekawe czy tez beda miały taki sam gust
|
|
|
|
|
#1680 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:53.

nie ma sznas!
musze czekać na wyznaczona wizytę w przyszłym tygodniu.

hehe

jak dla mnie jest okej, początkowa waga 53.5 a teraz 61
Ja biorę 2x 500mg.

rozliczenia,fakturowanie, zamówienia a oprócz tego swoja prace czyli kosztorysy, jestem tylko ciekawa czy ktoś to doceni że zasuwam za dwoje ale pewnie znając życie nie mam co liczyć na żadne bonusy

)
Aż się zdołowana obudziłam

Acelinka