Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IX - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-31, 17:05   #1321
motylek1
Wtajemniczenie

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IX

Czas na przerwę byliśmy z tż w Lidlu i tż zrobił zapas lodów a przy okazji kupiłam ser biały i będzie na kolację

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość

Ale dobra dziewczyna z Ciebie
Czyja wiem tż mnie poprosił więc nie mogłam mu odmówić hehe

Cytat:

Baaardzo, ale to bardzo stresuje się jutrzejszymi jazdami
Dodaja nie stresuj się zobaczysz od razu ci się spodoba

Cytat:
Napisane przez alazkrainy Pokaż wiadomość
Nie bój się, bo jutro na pewno nie wyjedziesz w miasto.

Moja pierwsza jazda polegała na zapoznaniu się z autem, a potem na jeżdżeniu do przodu i do tyłu aby opanować sprzęgło i zmiane biegów oraz jazdę w kółko.
Ewentualnie instruktor weźmie Cię na boczna drogę, żebyś zobaczyła jak to jest jechać po niej.
Polecam płaskie buty, bez palców odkrytych, bo nieraz pedały dostają się między buta a stopę.
To ja od razu pojechałam na miasto. Pierwsze lekcje miałam z babką, więc jak przyszłam w umówione miejsce to kazała mi ustawić sobie fotel, pokazała co i jak i po 10 minut jeździłam już po mieście. O ile można nazwać to jazdą ale nie było tak źle. Później jeździłam z facetem ok 30 lat, zresztą właściciel, ale facet był niezły, bo i można było z nim pogadać i pośmiać się. Zresztą bardzo dobrze wspominam ten kurs.

Szkoda, że od jakiś 2 lat jakoś nie jeżdżę bo nie mam czym, niby ojciec daje mi samochód ale ja nie chce bo on się drze jak z nim jeżdżę i ciągle mi mówi co mam robić
Ale jak kupimy sobie z tż jakieś autko to wtedy znów zacznę jeździć.

motylek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 17:05   #1322
Talullah
Wtajemniczenie

Dzien dobry

Dzis prawie zemdlalam w pracy - duchota straszna, glowa mnie rozbolala i az krecilo mi sie w glowie, musialam usiasc bo mialam prawie ze ciemno przed oczami. Nie lubie takich temperatur.

Pamietam jak czytalam Was w zimie i wiekszosc pisala ze jest zimno, kilka warstw ubran itd a mi wtedy bylo tak w sam raz, koszulka, sweter, skarpetki, dzinsy (nigdy pod spod rajstopy) i jedyne co zawsze musialam miec to gruuuby cieply szal pod szyje A plaszcz taki ze tak powiem mniej zimowy a jesienny

Irenka - uuu, ale sobie uciachalas Ciesze sie ze juz lepiej z tymi plastrami sie goi

Haniula - zycze aby Twoje objawy dawal maly Leon

Bordowa - kciuki za mame, bedzie dobrze, trzeba myslec pozytywnie

motylek - zycze owocnego i ciekawego stazu

dudi - swietnie ze przyznami Ci kredyt No i dobrze ze faktura sie znalazla

Ja mam takie problemy z play ze glowa mala, chyba czas na wizyte u prawnika bo juz sama nie daje z nimi rady

Cytat:
Napisane przez kraven Pokaż wiadomość
Jak dla mnie to mogłobybyć całę lato tak jak teraz
Oj nie nie nie Niech bedzie chlodniej (nie bijcie )
I swietne buty

Paulunia - ciesze sie ze wizyta dobrze poszla i ze z Twoim zdrowiem coraz lepiej

ssnowdrop - medycyne

Kashmirka - zycze dalszych takich randek

Aaby - a ja pisalam 2 razy, ale zapytam 3 - bylas moze juz na tych masazach? Jak wrazenia?

Cytat:
Praca podpisana i oddana promotorce. Niestety nie wszystko poszło po naszej myśli. Moja obrona w czerwcu jest niemożliwa, bo recenzent nie ma czasu Po co wszystkie wyrzeczenia, po co siedzenie po nocach nad pracą, kiedy i tak obronę mam 8 lipca. Wściekła jestem i tyle!
Nie denerwuj sie, szkoda zdrowia Pomysl ze teraz bedziesz miala za to wiecej czasu dla siebie, no uczelnia nawalila, to fakt ale obronisz sie troszke pozniej za to na pewno ze swietnym wynikiem

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
I zrobiłam świnkowy torcik, ale zdjęcia mam kiepskie, więc się na bloga nie nadadzą http://i17.photobucket.com/albums/b8...re/tortwat.jpg
O rany julek
Z czego sa te swinki?? Jestem pod ogromnym wrazeniem, az nie wiem co napisac.

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Ja myślę że sporo zakupów zrobię w jednym miejscu - w PTAKu, bo na prawdę można kupić tam prawie wszystko.
Ja potrzebuję kilka rzeczy, TŻ też więc zbierzemy się w jedną sobotę i mam nadzieję załatwimy większość za jednym zamachem.
Pamietam ze kupilam tam sukienke na studniowke, troche lat juz minelo

Cytat:
Nie bój się, bo jutro na pewno nie wyjedziesz w miasto.
A niekoniecznie

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
A to ja miałam inaczej.
Pojechaliśmy na placyk (on pojechał) zamieniliśmy się, ustawiłam wszystko i robiłam rękaw.
Zrobiłam kilka razy (w sensie spróbowałam, bo ani razu mi nie wyszło), na co On - no to jedziemy.
Myślę sobie, okej mogę pojeździć po placyku. A gdzie tam. 10 minut i byłam na ulicy, a kolejne 5 minut później na jednym z największych skrzyżowań w Łodzi.

Jakoś szło, ale on w kółko powtarzał gazu, gaaaaazu, GAAAAAZU, bo ja żeby ogarnąć wszystko (biegi, lusterka i wszystko inne) jechałam średnio 25-30km/h.
Dokladnie, mialam doslownie identycznie

Cytat:
Ja jazd nie wspominam miło.
Mój pierwszy instruktor był młody i nie krzyczał, a drugi był stary i krzyczał i o wszystko mnie opieprzał, więc kiedyś nie wytrzymałam i mu powiedziałam, że to moja kasa i bedę zdawać tyle ile chcę i nie życzę sobie krzyków. I się uciszył
Brawo

Ja pamietam ze chyba ze 2 miesiace po odebraniu prawka mialam przejechac sama trase czestochowa - bydgoszcz (ok 400 km).

I przejezdzalam przez lodz totalnie jej nie znajac chyba 1,5 godziny i przyznaje ze sie troche spocilam Ale dalam rade
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 17:09   #1323
Lilo123
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lili1987 Pokaż wiadomość
a ja raz założyłam adidasy i niezbyt mi się jeździlo
mi jednak w balerinkach najlepiej szło i sportowych balerinkach Pumy
najgorzej było, jak raz przyszłam w zimowych butach, mimo, że były płaskie to myślałam, że się popłaczę na tych jazdach- nic mi nie szło
no to chyba każdy musi sam sprawdzić w jakich butach najlepiej mu sie jeździ ale na pewno na pierwszy raz w płaskich butkach.
Ja miałam z tym problem, bo raczej nie chodzę w płaskich butach
Za to teraz jeżdżę na obcasie, lub koturnie- tak się nauczyłam i tak mi jest wygodnie
i coraz dłużej, i coraz więcej.
Lilo123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 17:12   #1324
lili1987
Zakorzenienie

czekam na Tż, a ten nie wraca i nie wraca
zła jestem

myślałam, że mała uśnie dziś na drzemkę, a ona na chwilę się w wózku zdrzemnęła i zadowolona

muszę jeszcze chyba do sklepu wyjść po coś do picia, bo kupiłam tylko 1 wodę i już prawie wypiłam

---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Lilo123 Pokaż wiadomość
Lili no to ja jeszcze zdawałam starym systemem i na placu losowało się zestaw manewrów, które trzeba było wykonać i dopiero można było jechać na miasto. No masz prawo nie pamiętać skoro już z rok minął
to zdawanie to było tak traumatyczne przeżycie, że chyba wykasowałam je ze swojej świadomości
od tej pory okolice Worda omijam

Prędzej czy później los się odwróci
Wyrówna bilans poniesionych strat

lili1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 17:18   #1325
motylek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Julka27 Pokaż wiadomość
Hej, troszkę się przypomnę: mam 26 lat, męża, na razie dzieci nie mamy, ale powoli będziemy myśleć nad powiększeniem rodzinki. Mieszkam w stronach Dudi i Snowdrop,- woj. świetokrzyskie.
Julka ja też jestem z woj. świętokrzyskiego

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość

motylek - zycze owocnego i ciekawego stazu
Dziękuję

Koniec dobrego, idę pisać dalej

---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ----------

Cytat:
Napisane przez lili1987 Pokaż wiadomość

to zdawanie to było tak traumatyczne przeżycie, że chyba wykasowałam je ze swojej świadomości
od tej pory okolice Worda omijam
Ja też jak widzę ten budynek (chociaż jest w innym mieście) to aż coś mi się robi. Ja zdałam za 3 razem.

motylek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 17:23   #1326
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motylek1 Pokaż wiadomość

Ja też jak widzę ten budynek (chociaż jest w innym mieście) to aż coś mi się robi. Ja zdałam za 3 razem.
ja bym się poddała gdyby nie to, że każdy pytał czy już zdałam i gdyby nie wydane pieniądze.

no ale prawko jest

ale jestem zła uduszę Tż jak wróci

Stary 2011-05-31, 17:30   #1327
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
To zrobię podobną, ale nie leżącą na brzuszku tylko siedzącą. Z krótszymi nóżkami, będzie wtedy solidniejsza, jak do kluczy ma być, to to dość ważne Na kiedy ją potrzebujesz?
To dla mnie więc nie mam ciśnienia. Jak zrobisz to będzie

Cytat:
Napisane przez marcia45 Pokaż wiadomość
Punto Ola nie Sylwia, a przyjdzie dopiero po sesji chyba.
Jakieś dwie panny się zgłaszały, nie pamiętam jak druga miała na imię..

Cytat:
Napisane przez motylek1 Pokaż wiadomość
To ja od razu pojechałam na miasto. Pierwsze lekcje miałam z babką, więc jak przyszłam w umówione miejsce to kazała mi ustawić sobie fotel, pokazała co i jak i po 10 minut jeździłam już po mieście.
Ja miałam identycznie. Tu sprzęgło, tu hamulec, tu gaz, biegi i heja banana

Egzamin w sumie też dobrze wspominam, miałam miłego egzaminatora. Plac poszedł to i miasto dałam radę.

Cytat:
Napisane przez Lilo123 Pokaż wiadomość
no to chyba każdy musi sam sprawdzić w jakich butach najlepiej mu sie jeździ ale na pewno na pierwszy raz w płaskich butkach.
Ja w zimę tylko obcasy. Kurs robiłam zimą i na pierwszy raz i cały kurs w obcasach przejeździłam Kilka dni przed egzaminem ciepło się zrobiło i trampki na egzamin założyłam, pierwszy raz w płaskich jechałam

Padam. Spałam znowu całe 4 godziny i zawlekłam się do pracy. Dopiero przyszłam

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 17:30   #1328
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

Witam,
ja cały czas u rodziców, i jeszcze tu zostanę ... czytam co piszecie, ale za dużo mam zaległości, żeby wszystkim odpisać ... więc wybaczcie mi to

dieta u rodziców legła w gruzach i wkurza mnie to, szkoda, że moi rodzice pod tym względem nie dadzą się zreformować ... tj. to reformowanie idą zbyt wolno

TŻ mi podpadł, bo powiedział u ciotki swojej o 2 słowa za dużo i wyszło na to, że ja siedzę w domu, nic nie robię , obżeram się tylko, a tz tylko czasem cos ode mnie skubnie i ciotka zaczeła mu znosić ciasteczek itd. bo powiedziała, że widac, ze on głodny chodzi ;/

iskierka zgasła...
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 17:32   #1329
evilcia
Zadomowienie

Cytat:
aha
a to golden chyba je pokazywała
ja tam nie znam się na kwiatach aż wstyd się przyznać
także bardzo się cieszę, że mój storek żyje
No ja na picassie dojrzałam te cudeńka
Też się ledwo znam na kwiatkach.
Metodą prób i błędów powoli zapełniam okna. U mnie zwykle jest tak, że pamiętam o podlewaniu, po czym nagle mam jakąś amnezję, brak czasu itd. i następuje dość długa pora sucha, z którą nie każdy kwiatek dawał sobie radę. Chyba najbardziej nie mogę przeboleć, że mi azalia padła, bo była prześliczna, ale niby one są trudne do hodowli w domach. To samo z Miltoniopsisem (popularnie Miltonią nazywany). Pojechaliśmy z TŻ na weekend, a jak wróciliśmy, to było po kwiatku, bo miał za sucho
To dubium, które kupiłam w Obi też coś zaczyna padać i chyba niedługo wyląduje w koszu niestety.
evilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 17:34   #1330
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sikoreczka111 Pokaż wiadomość

TŻ mi podpadł, bo powiedział u ciotki swojej o 2 słowa za dużo i wyszło na to, że ja siedzę w domu, nic nie robię , obżeram się tylko, a tz tylko czasem cos ode mnie skubnie i ciotka zaczeła mu znosić ciasteczek itd. bo powiedziała, że widac, ze on głodny chodzi ;/

też bym się wkurzyła

w ogóle ja dzisiaj podminowana jestem

Stary 2011-05-31, 17:34   #1331
cholernarejestracja
Copyraptor

Macie nowy przepis na blogu. Szalony. I pyszny
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 17:35   #1332
Julka27
Raczkowanie

Lilli nie złość się na TŻta, na pewno mu coś wypadło, na pocieszenie powiem Ci, że ja nigdy nie wiem o której wróci mój mąż- to jest dopiero jazda, ale taką ma pracę, tzn informuje mnie, że np. wyjeżdża z budowy i będzie za ileś tam. A jeszcze teraz w sezonie to urwanie głowy ma, teraz dzwonił, że będzie gdzieś po 19. Ehh. Nie mogę sobie nigdy nic przez to zaplanować z nim ale co zrobić, tak już będzie i musze się do tego przyzwyczaić. I tak o tyle dobrze, że nie jeździ w delegacje i co dzien w domu jest.

Motylku fajnie, że też z moich stron jesteś.
Julka27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 17:39   #1333
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość

Padam. Spałam znowu całe 4 godziny i zawlekłam się do pracy. Dopiero przyszłam
4 godziny
podziwiam Cię, ja bym padła na pyszczek

---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ----------

Cytat:
Lilli nie złość się na TŻta, na pewno mu coś wypadło, na pocieszenie powiem Ci, że ja nigdy nie wiem o której wróci mój mąż- to jest dopiero jazda, ale taką ma pracę, tzn informuje mnie, że np. wyjeżdża z budowy i będzie za ileś tam. A jeszcze teraz w sezonie to urwanie głowy ma, teraz dzwonił, że będzie gdzieś po 19. Ehh. Nie mogę sobie nigdy nic przez to zaplanować z nim ale co zrobić, tak już będzie i musze się do tego przyzwyczaić. I tak o tyle dobrze, że nie jeździ w delegacje i co dzien w domu jest.
ja wiem co mu wypadło
miał po pracy na chwilę podjechać do rodziców, góra na 30 minut
oj ciśnienie mam wysokie
byliśmy umówieni, że on jedzie na chwilę, bo ja tam nie jeżdżę i nie chciałam jechać

Stary 2011-05-31, 17:43   #1334
Anastazja86
Zakorzenienie

Julka i Lilo- witajcie

Sikoreczka- ale bym się wkurzyła na Tż za to co powiedział

Dodaja- powodzenia na jazdach, dasz radę

tak piszecie o tym prawku że ja chyba też się zapiszę ale raczej nie teraz bo jest straszny skwar, myślę że gdzieś w sierpniu dopiero miałam zapisać się już dawno ale nie miałam czasu;/

ja byłam zanieść mamie zupę i widziałam ją z korytarza, normalnie wyglądała ale oczywiście się popłakałam

mój brat przyjechał i byłam po niego na dworcu i poszliśmy do rodziców do domu i tam spędziliśmy miłe popołudnie

nie dawno przyszłam do domku, jeszcze byłam mamie zanieść ręczniki papierowe, tata poszedł ją rehabilitować i zaraz pewnie przyjdzie do nas na chwilę

Tż cały dzień śpi, nie wiem co się z nim dzieje jak ja nie cierpię jak ktoś tak muli tyłek cały dzień
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 17:47   #1335
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość

Tż cały dzień śpi, nie wiem co się z nim dzieje jak ja nie cierpię jak ktoś tak muli tyłek cały dzień
może w sen zimowy zapadł

Stary 2011-05-31, 17:57   #1336
senioritta19
Rozeznanie

Cytat:
Macie nowy przepis na blogu. Szalony. I pyszny
cholerko a masz może jakiś sprawdzony przepis na tarte z truskawkami? najlepiej taki gdzie nie potrzebny jest mikser bo mam tylko blender

— Maria Kalergis
senioritta19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 17:57   #1337
Julka27
Raczkowanie

Witaj Anastazja!!

Chciałam Ci powiedzieć, że jesteś bardzo bardzo dzielną kobietką, wierzę, że Twoja mama wyjdzie z tego, nie ma innej opcji!! Dobrze, że w tych ciężkich chwilach możecie razem z tata i bratem liczyć na siebie, to bardzo ważne.
Dziś to słońce jest strasznie męczące i pewnie zmogło Twojego kochanego
Dobrze, że już chłodniej się robi, bo było nie do wytrzymania, a wielu ludzi dziś narzekało, że im sie spać chce, więc diabeł pewnie tkwi w pogodzie
Stary 2011-05-31, 18:01   #1338
senioritta19
Rozeznanie

a mi dzisiaj coś słabo..nie wiem czemu zastanawiam się czy to są ciągle skutki chemii w czerwcu mam kontrolę i muszę się wypytać lekarki

— Maria Kalergis
Stary 2011-05-31, 18:06   #1339
tygrysekak
Rozeznanie

Dziewczynki, mam mega prośbę - otworzyliśmy niedawno nowy portal i chciałabym wypromować go na FB - czy mogłybyście wejść na KLIK i na samym dole kliknąć "Lubię to"?

Z góry serdecznie dziękuję
Stary 2011-05-31, 18:07   #1340
evilcia
Zadomowienie

Komu ciasta z rabarbarem???
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCF8211 resized.jpg (12,0 KB, 14 załadowań)
Stary 2011-05-31, 18:07   #1341
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evilcia Pokaż wiadomość

uwielbiam rabarbar
jak byłam mała to babcia robiła ciasto z rabarbarem z ogródka i kompot rabarbarowy

Stary 2011-05-31, 18:10   #1342
senioritta19
Rozeznanie

Cytat:
mmmm evilcia ale pyszności może Ty masz jakiś sprawdzony przepis na tartę z truskawkami?

— Maria Kalergis
Stary 2011-05-31, 18:11   #1343
tygrysekak
Rozeznanie

Cytat:
u wielbiam
Stary 2011-05-31, 18:19   #1344
evilcia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez senioritta19 Pokaż wiadomość
mmmm evilcia ale pyszności może Ty masz jakiś sprawdzony przepis na tartę z truskawkami?
Niestety nie robiłam jeszcze tarty z truskawkami, więc nie pomogę. Muszę znaleźć przepis na ciacho, które robiłam rok temu, że na spodzie było ciasto (nie pamiętam rodzaju, ale na pewno bez drożdży), na to owoce i na to galaretka TŻ mi ciągle suszy głowę, żeby mu już je zrobić
Stary 2011-05-31, 18:20   #1345
Julka27
Raczkowanie

Senioritta tu masz link do wyglądającej bardzo apetycznie tarty, przepis pochodzi z bloga, sama na dniach będę sie do niego przymierzała,tu masz link, może Ci się spodoba
http://panitorcikowa.blogspot.com/20...-budyniem.html

Edytowane przez Julka27
Czas edycji: 2011-05-31 o 18:25
Stary 2011-05-31, 18:21   #1346
tygrysekak
Rozeznanie

Martuś dziękuję
Stary 2011-05-31, 18:23   #1347
cholernarejestracja
Copyraptor

Sprawdzonego niestety nie mam, raz robiłam takie minitarty, ale ciasto mnie jakoś nie powaliło na kolana, i szukam dalej
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 18:23   #1348
ijaa
Zakorzenienie

Laaaaaaaaski, mózg mi się zlasował!
Odmawiam powrotów do domu w taki temperatury. ODMAWIAM!

Obiadu nie robimy! Absolutnie nie chce nam się ciepłego.
Za jakąś godzinę wstawię kilka zapiekanek z pełnoziarnistego chlebka z pomidorami i mozarellą. To będzie nasz obiad i kolacja!
Jak tak dalej pójdzie z tymi temperaturami, to za tydzień będziemy chudzi.

Myśleliśmy o rowerze ale na moim termometrze jest nadal 27 stopni, więc to chyba nie najlepszy pomysł.

Ogarnę chatkę, zrobię pranie i relaks. Do niczego się nie nadaję latem.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 18:25   #1349
tygrysekak
Rozeznanie

A czy tarty nie robi się z kruchego ciasta? Takiego z margaryny, cukru i mąki? Chyba kiedyś widziałam, ze właśnie takim wyklejało się foremkę do tarty, ale nie jestem pewna
Stary 2011-05-31, 18:31   #1350
senioritta19
Rozeznanie

Cytat:
Senioritta tu masz link do wyglądającej bardzo apetycznie tarty, przepis pochodzi z bloga, sama na dniach będę sie do niego przymierzała,tu masz link, może Ci się spodoba
http://panitorcikowa.blogspot.com/20...-budyniem.html
ojej wygląda pysznie dziękuję

---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ----------

Cytat:
Napisane przez tygrysekak Pokaż wiadomość
A czy tarty nie robi się z kruchego ciasta? Takiego z margaryny, cukru i mąki? Chyba kiedyś widziałam, ze właśnie takim wyklejało się foremkę do tarty, ale nie jestem pewna
tak,tak z kruchego ciasta, kupiłam taką foremkę i muszę wypróbować

— Maria Kalergis
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości