|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Który tytuł na nowy wątek podoba Wam się najbardziej? | |||
| Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z wyprawkami. |
|
18 | 29,51% |
| Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z zakupami. |
|
13 | 21,31% |
| Chodzimy jak kaczuszki przez te nasze piękne brzuszki. |
|
6 | 9,84% |
| Mija czerwiec, czas szybko leci, mamusie czekają na swoje dzieci. |
|
6 | 9,84% |
| Idzie lato, rosną brzuszki, jesienią wyskoczą maluszki. |
|
1 | 1,64% |
| Idzie lato, rosną brzuszki, jesienią wyskoczą z nich maluszki. |
|
6 | 9,84% |
| Brzuszki rosną, płeć już znamy, jesienią będziecie z nami. |
|
0 | 0% |
| Brzuszki rosną, płeć już znamy, jesienią będziemy mamami. |
|
11 | 18,03% |
| Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1711 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011
A ja sałatke robie tak: pekinka, ogórek zielony, szynka, kukurydza, majonez. Mój tz uwielbia
.a druga to zupka chinska, 2 papryki czerwona i zielona,kukurydza, fasolka z puszki, majonz+jogut +czosnek. ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Cytat:
a z przekasek to ostatnio hite na imprezach były parówki zapiekane z serem |
|
|
|
|
#1712 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ale chyba szczebelki jak już![]() Cytat:
bo się nie da tym najeść a dobre
|
|||||
|
|
|
#1713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1714 |
|
Rozeznanie
|
Ok...skoro o jedzniu mowa to i ja poprosze o rade...Po jedzeniu trzeba isc do WC
|
|
|
|
#1715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale mi smaka narobiłaś muszę sobie zrobić sałatkę, tylko czy mam ogórki ![]() Dziękuję za gratulacje. Co do przygotowań to nie ma ich w ogóle. Dzisiaj zamówimy torcik, wybraliśmy w locie w 10 min menu, będzie chińskie |
|
|
|
|
#1716 |
|
Zakorzenienie
|
ale pyszości
a ja dopiero co kolacje zjadłam ![]() Asik, może bułeczki zapiekane z farszem w środku? o ile dobrze pamiętam do środka się daje kalafiorek, boczuś albo szynke w zalezności kto co lubi ser - to wymieszane ze śmietanką, potem do wydrążonych bułeczek malutkich i na chwilke do piekarnika - pychotka i do tego robie zawsze sałatke z fetą
|
|
|
|
#1717 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sumie coś podobnego jak napisałas z tym ze coś ala grecka ale zawsze dodoaje własnie kapuche![]() Cytat:
![]() na razie wymysliłam sałatke z tuńczykiem, ta ze świezych warzyw (choć w sumie tera afera o warzywa to nie wiem ) zrobie jajka w majonezie i z pieczarkami, na goraco bigos i jakies kiełbaski, kurcze własnei te parówki mnie korcą -zaraz z meżem obgadam
|
||
|
|
|
#1718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mmmmmm Pestus widze czarny hiumor sie zalaczyl?![]()
|
|
|
#1719 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1720 |
|
Rozeznanie
|
Lulla znów wyskoczyłas...hihihi...Natka juz pisała
|
|
|
|
#1721 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec jak cos znajdziesz daj cynk![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1722 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
szczerze Aga to mi sie takie nie podobaja, ale nie wiem jak na zywca wygladają.... |
|
|
|
|
#1723 |
|
Zakorzenienie
|
albo znalazłam jeszcze takie cuś http://allegro.pl/klups-polko-przewi...601031571.html
|
|
|
|
#1724 |
|
Zakorzenienie
|
Pestka cos takiego? bo ja sie nie znam
http://www.e-budujemy.pl/index.php?p...wenge_s511-002
|
|
#1725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez nie bede mic mebli dzieciowych i jedyny mebel dzieciecy w pokoju to na razie bedzie łóżeczko, no i ja na łóżeczku sobie przewijak zapodam-chyba z żyrafką
|
|
|
|
|
#1726 |
|
Zakorzenienie
|
No bo jak ja tworzylam to Natka zdążyla juz wyslac wiadomosc i moja doszla troszku pozniej
|
|
#1727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a może przewijak na łóżeczko i zwykła komoda do tego? Czy nie macie miejsca w pokoju na komode? ![]() teraz jak zobaczyłam tą opcje z przewijakiem i wanienką to sie zatanawiam ... bo komode chcemy kupić taką zwykłą, w turystycznym łózeczku przewijak będzie no ale przez pierwsze miesiace będzie kołyska i wtedy nie ulokuje tam przewijaka ... no i kąpanie w naszej łazience odpada więc kąpać i tak będziemy w pokoju - może najrozsądniej byłoby kupić właśnie co takiego jak pokazałaś Trzeba to przedyskutować troche szpitalne mi sie tow ydaje, pewnie przez białe rurki ![]() Asieńko, jakbyś chciała dokładniejszy przepis to pisz
Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2011-05-31 o 20:07 |
|
|
|
|
#1729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja chce cuś takiego żebym mogła małą kąpać w pokoju
|
|
|
|
|
#1730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i za badania Moim zdaniem lepszy 1 bo drugi widziałam na żywo i ta wanienka malutka jest
|
|
|
|
|
#1731 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja u kolezanki widziałam taka fajna wanienke nakładana na wanne, ale ja mam narozna wanne |
|
|
|
|
#1732 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a niby chłopy takie nierozgarnięte Cytat:
I 3mam mocno kciuki by szyjka stanęła w miejscu Cytat:
![]() Cytat:
a jak ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1733 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1734 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A przez ciuszki małe wpadam w zazdrość że ja takich nie mam Cytat:
Cytat:
![]() Może piersi z kurczaka z pieczarkami w cieście francuskim, a może hm są takie duże muszelki -makaron i do tego farsz z paluszków surimi ? Efektownie wyglada a jak smakuje ![]() Jakoś nie mam weny do gotowania ostanio, aż wstyd , małż drugi dzień z rzędu je jajka sadzone do kotleta ![]() Się chyba poprawie i zaraz leczo wstawię Dziś uciełam sobie drzemkę taką pół godziną , nie mogłam potem wstać z łóżka tak mnie pachwiny bolały szok... musiałam się podciągać rękoma do krawędzi łóżka, zaczyna mnie to irytować bo nie jestem jeszcze w 9 mc a mam problem z wstaniem z łóżka ![]() Podobno to u mnie normalne, się naciągam, no sory ale żeby to takie bolesne bylo
|
|
|
#1735 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1736 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaraz poszukam na allegro takiej wanienki ![]() Cytat:
![]() co do ciuszków to nic tylko jechać do tesco i kupić ![]() 2. biedna jesteś z tymi pachwinamija powoli też coraz ciężej podnosze się z łóżka, jak nie kręgosłup to biodra i bądź tu babo na chodzie
|
||
|
|
|
#1737 |
|
Rozeznanie
|
cotynato
za ocenkę co do tych przewijaków, te z wanienką często widziałam w marketowych łazienkach do przewijania i mi się takie coś podoba ja chce zrobić zielony pokój dziecku i myślałam o narysowaniu żabek (uwielbiam je doradźcie mi co mogę na takiej ścianie namalować?ja zaraz zrobię sobie koktajl truskawkowy, przyniosłam sobie truskawek z ogródka i są pycha a zjadłam przed chwilą zupę koperkową
|
|
|
|
#1738 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
No, popłakałam sobie, a potem wzięłam się za manicure i pedicure i już lepiej
![]() Cytat:
Pewnie zaraz zdasz relację ![]() Archinta, widzę że humor dzisiaj dużo lepszy A ja się zastanawiałam na d tym moim napompowanym brzuchem i kurczę, może to jakieś mega-wzdęcia są? Tak mi troszke głupio lekarzowi z tym wyjechać ![]() A co do pracy - też chciałam być obowiązkowym pracownikiem. I w pierwszej ciąży i teraz. W I ciąży się pochorowałam, lekarz powiedział, że to jak najbardziej mogło spowodować poronienie. Teraz chodziłam do pracy mimo złego samopoczucia i nikt mi dobrego słowa nie powiedział. Tym sposobem doprowadziłam się do zapalenia zatok, za co dostałam solidny opiernicz od lekarki. Spasowałam, jak zobaczyłam jak się moja szefowa wypina na robotę. Ja miałam zostać sama, a ona planowała iść na lewe L4, żeby móc odwiedzić swojego gacha na drugim końcu Polski Ja dziękuję za taki układ.Cytat:
![]() A pęcherz zawsze myślałam, że boli, piecze czy coś tam innego. U mnie 0 objawów, a coś tam się pałęta od miesiąca ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Acelinko, to wszystko kupiłaś w Teskaczu? Wszystko mi się podoba
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2011-05-31 o 20:37 |
|||||||
|
|
|
#1739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale w ikei są fajne zwykłe drewniane, proste po 99 zł i ja taki chyba sobie sprawię. Tzn Filipkowi. I pomaluję na biało jak nie będzie w wersji biel
|
|
|
|
|
#1740 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:22.

.

o ile nie padnę po drodze.
, ale mi smaka narobiłaś 

Pestus widze czarny hiumor sie zalaczyl?
i doradźcie - czy lepsze coś

biedna jesteś z tymi pachwinami
ale w ikei są fajne zwykłe drewniane, proste po 99 zł i ja taki chyba sobie sprawię. Tzn Filipkowi. I pomaluję na biało jak nie będzie w wersji biel