|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1771 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek
jak kroicie ręcznie to Wam wychodzą równe? ja nie mam ciepliwosci do tego i wychodzą mi rózne, w związku z czym jedne sa juz gotowe inne surowe potem
#1772 |
Zakorzenienie
|
Równe raczej nie wychodzą, ale też wszystkie jakoś mi się dobrze usmażą.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1773 |
Zakorzenienie
|
mi też własnie, dlatego wolę te domowe, ktore mają byc na obiad
![]()
#1774 |
Zakorzenienie
|
Ja to jakiś dziwak chyba jestem, bo nie cierpię właśnie takich domowych frytek, tylko kupne mi smakują i to jeszcze z piekarnika najlepiej
![]() Ale to moze wynika stąd że nie posiadamy frytkownicy ![]()
#1775 | |
Zakorzenienie
|
No, zgadzam się.
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1776 | ||||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1777 |
Zakorzenienie
|
Grrrr, skiepcił mi się lekko humor
![]() Jeszcze ta pogoda dzisiaj, raz słońce raz deszcz. I jak ja mam się przez to dobrze czuć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1778 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() kocham mizerie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() corvette pewnie nie byl on najlepszy skladem ale ten jogurt tez nie ![]() ![]() a co do starosci to ja jestem pewnie najstarsza jesli chodzi o dolegliwosci ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1779 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry.
U mnie właśnie pada i burza jest. Jeszcze szybko laptopa ładuje, zeby mieć co robić ![]()
![]() |
#1780 |
Zakorzenienie
|
Dokładnie nie orientuję się w tych prowincjach ale chyba chodzi o Ontario ![]() ![]() Kurde ale upały tam macie ![]() Dzięki za dobre rady, angielski już mamy w planach ostro szlifować od września, a o francuskim pomyślimy jeszcze, ale myślę że też będziemy się starali nauczyć jak najlepiej ![]() Musze zmykać dać mężowi obiadek, spaghetti ![]() ![]()
#1781 |
Wtajemniczenie
|
Karinio właśnie na allegro są takie drogie. Są takie za 60zł, ale mnie się nie podobają, a nie kupie czegoś w czym nie będę chodziła. Poza tym wolałabym przymierzyć strój. W weekend wybiorę się może z mężem pooglądać po sklepach.
kajaja ale Ci zazdroszczę dzisiejszej nocy hehe. Ja mam w czwartek dostać @ i czasami lubi wcześniej przychodzić, ale mam nadzieję, że teraz się troszkę opóźni ![]() eve ja jeszcze 2 lata temu nosiłam bikini. Nigdy nie lubiłam szortów na plażę. olenkalejdi jak tylko nadrobię tutaj lecę do klubu zobaczyć Twój strój. Ja w sumie też za bardzo się nie przejmuje, ale jakbym miała 10kg mniej to bym się nie obraziła. Tym bardziej, że ja bardzo mała jestem (150cm) i źle się czuję z taką wagą. motylek ja bądź mąż zawsze sami kroimy frytki i nie wychodzą idealne, ale też nie jakieś bardzo krzywe. Co do frytek to my z mężem lubimy i takie i takie. W zależności na jakie mamy akurat ochotę. Zawsze staramy się mieć paczkę gotowych w zamrażarce, a jak nie ma to robimy sami.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1782 |
Zakorzenienie
|
Wybrałam się do sklepów, z myślą że zdąże przed zamknięciem kupić sobie balsam. Owszem zdążyłam, do 2 weszłam, ale Bootsa to mi Pan przed nosem zamknął.
![]() ![]() ![]() A, noi zrobiłam dwóm kocim rudzielcom zdjęcie olenko ![]() Później je wrzuce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1783 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ale upal ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1784 |
Wtajemniczenie
|
eve ja dopóki nie zaszłam w ciążę to nie wiedziałam co to jest cellulit i rozstępy, a teraz rozstępy mam nawet pod kolanami i cellulit na udach i pupie.
![]() |
#1785 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- Zaraz wrzuce foty na kompa. ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Odpowiem na poprzednie Twe pytanie, tak przez pogode miałam zły humor, ale i nie tylko. Tym powodem napewno nie jest mąż, jaby co ![]() ![]() Dlatego czekolade sobie kupiłam. ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- Cytat:
![]() ![]() Też uwielbiam miezerie. ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1786 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() moj maz tez uwielbia czekolade ![]() ![]() ![]() ja ja tak kocham, ze czasem po obiedzie gotowalam sobie znowu same ziemniaki i jadlam z mizeria ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1787 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziękuje ![]() No, to sobie moga podać ręke. ![]() Szkoda, że niezrobiłaś fotki. ![]() ![]() Omg, to masz spust ![]() ![]() Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-05-31 o 18:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1788 | |
Zakorzenienie
|
O Matko! Jak czytam o tych rozstępach, calulitach, obwisłych skórach po dziecku, czy nadmiernych kg, lub rozmaitych ograniczeniach np kulinarnych, to jeszcze bardziej nie chcę go mieć
![]() I żadne pisanie "Ile to szczęścia daje" i "Jak to jest cudownie dostać kaszką po buzi podczas karmienia" mnie nie przekona ![]() Jakoś mnie ogólnie dzieci przerażają ![]() ![]() Wiem, wiem, jestem nie dojrzała ![]() ![]() Mam nadzieję że ochota na potomstwo przyjdzie mi jak najpóźniej, no i mężowi oczywiście też. Póki co, mamy zgodne zdanie w tej sprawie ![]() Zdenerwowałam się trochę bo nie pojechaliśmy po te płotki na balkon ![]() ![]() ![]() Zastanawiam sie co by tu robić wieczorkiem ![]() ![]() Może za jakąś książkę się chwycę, albo po prostu posiedzę z mężem przy winku i pogadamy ![]() ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1789 |
Wtajemniczenie
|
Karinio mój mąż też uwielbia słodycze i potrafi naraz zjeść całą tabliczkę czekolady, ale na szczęście nie idzie mu w boczki
![]() eve nacieszyłam się aż przez 21 lat ![]() arnama ja osobiście znam kilka dziewczyny, po których pare miesięcy po porodzie wcale nie było widać, że były w ciąży, żadnych rozstępów czy obwisłego brzucha. Co do ograniczenie jedzeniowych to są one tylko wtedy kiedy karmisz piersią, ale przecież nikt nikogo do karmienia piersią nie zmusi. Jednak ja Twoją decyzję uważam za jak najbardziej dojrzałą, ponieważ niektóre kobiety decydują się na dziecko, a potem im ono przeszkadza, bo nie wiedziałay, że ono wymaga aż tylu wyrzeczeń. My jednak niczego się nie musieliśmy wyrzekać i nawet do znajomych zabieramy Bartusia ze sobą, ale jak chcemy na jakąś imprezę iść to Bartuś zostaje u mojej mamy.
Edytowane przez kwiatuszekk88 Czas edycji: 2011-05-31 o 18:53 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1790 |
Zakorzenienie
|
Obiecane fotki kotów rudzielców plus bonus-dziewczynka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1791 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ok nastepnym razem zrobie fotke ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() moja kol cwiczac w domu schudla po ciazy 10 kg ![]() ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- sliczne a zwlaszcza ten puchaty ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1792 |
Wtajemniczenie
|
Karinio śliczne kotki
![]() eve gdybym ćwiczyła od początku to pewnie już dawno brzuszka bym nie miała, ale ja zaczęłam dopiero niedawno.
![]() |
#1793 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Trzymam za słowo. ![]() A pokazywałaś Nam Trusie??? ![]() ![]() A, no fajne tylko strasznie liniały, jak je głaskałam. ![]() ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1794 |
Zakorzenienie
|
Jaaaaa ale ekstra kotki ![]() zwłaszcza ten z dłuższą sierścią ![]() kwiatuszekk88 wow dziękuję za zrozumienie ![]() ![]() ![]() Ja znam tylko siostrę TŻ która zaraz po ciąży wyglądała szczuplej niż przed ![]() ![]() Ja miałam bum na dziecko mniej więcej rok przed ślubem ![]() ![]() A potem urodziła się Olivia- siostrzenica męża i po kilku dniowej wizycie we Włoszech (na chrzcie) opadł mi cały entuzjazm. Choć dziecko tylko jadło, spało i się śmiało ![]() Przewijać czy karmić najpierw się bałam, ale potem było ok i nie to mnie zniechęciło, ale właśnie to taszczenie "tobołka" ze sobą wszędzie. Oni żyją bardzo aktywnie, więc do torby cały osprzęt, dwumiesięczne dziecko do nosidełka i wio na cało dniową wycieczkę ![]() Ale wiem że u nas by coś takiego nie przeszło ![]() ![]() ![]() evelineau chyba raczej "Dziecko" ![]() ![]() ![]()
Nie ma dobrych wymówek, są tylko słabi ludzie. Edytowane przez arnama Czas edycji: 2011-05-31 o 19:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#1795 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jakos lubie jesc w nocy ![]() powiedz to moim tescia ![]() ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- corvette wiesz, ze chyba ten plyn do plukania "dziasel" ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1796 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1797 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1798 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1799 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, a ja jutro będę robiła takie ciasto http://www.mojeprzepisy.pl/Przepis/mleczna_kanapka_2/ mąż uwielbia mleczną kanapkę i już kiedyś mówił mi, że chciałby to ciasto zrobić więc ja zrobie mu niespodziankę
![]() arnama Wasza decyzja jest świadomo i to najważniejsze, a jak ktoś ma inne zdanie to niech sobie ma to jest Wasze życie. Ja zawsze rozumiałam ludzi, którzy nie chcę od razu po ślubie dziecka. Niektórzy muszą się wyszaleć, niektórzy chcą zapewnić dziecku godny byt.
![]() |
#1800 |
Zakorzenienie
|
Jak dobrze że jest tu więcej "antydzieciowych"
![]() Na wątku żon 2010 już prawie wszystkie sie starają, są w ciąży, lub mają w planach staranie ![]() Już myślałam ze ze mną coś nie tak ![]() ![]() My też mamy nasze "Dziecko" kota Muńka ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:27.