Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011 - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Który tytuł na nowy wątek podoba Wam się najbardziej?
Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z wyprawkami. 18 29,51%
Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z zakupami. 13 21,31%
Chodzimy jak kaczuszki przez te nasze piękne brzuszki. 6 9,84%
Mija czerwiec, czas szybko leci, mamusie czekają na swoje dzieci. 6 9,84%
Idzie lato, rosną brzuszki, jesienią wyskoczą maluszki. 1 1,64%
Idzie lato, rosną brzuszki, jesienią wyskoczą z nich maluszki. 6 9,84%
Brzuszki rosną, płeć już znamy, jesienią będziecie z nami. 0 0%
Brzuszki rosną, płeć już znamy, jesienią będziemy mamami. 11 18,03%
Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-31, 21:40   #1771
danika
Zakorzenienie

Dot.: Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011

Cytat:
Napisane przez agnieszka 0605 Pokaż wiadomość
hmmm widzę, że więcej osób nas czyta niż piszących wizażanek
mhm

ja też czasem podczytuje dziewczyny lipcowo-sierpniowe i aktualnie rodzące pewnie nie tylko ja zresztą

też ide do spania. A jutro znowu na basen słodkich snów i proszę zakopywać dołki Laseczki
danika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 21:54   #1772
Martusiaaa21
Wtajemniczenie

Dot.: Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011

Hejka zanim Was nadrobię to się chwalę
Będziemy mieli synka
Jak to pani ginekolog powiedziała:" jest ogonek" i ewidentnie widać, że będzie chłopiecserduszko ładnie bije, dzidzia bardzo ruchliwa i mężuś był na usg i wszystko widział i bardzo wzruszony i szczęśliwy
i zaraz byliśmy w lidlu i kupiliśmy niebieski kocyk
Fajnie już widzieć co się tam w brzuszku kryje
Martusiaaa21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 21:56   #1773
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martusiaaa21 Pokaż wiadomość
Będziemy mieli synka
Jak to pani ginekolog powiedziała:" jest ogonek" i ewidentnie widać, że będzie chłopiecserduszko ładnie bije, dzidzia bardzo ruchliwa i mężuś był na usg i wszystko widział i bardzo wzruszony i szczęśliwy
gratuluje chłopczyka
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 22:04   #1774
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Martuś - za chłopczyka, gratulacje! a który jesteś tc? <bo nie mogę Cie podpatrzeć na suwaku >
Kocyk w lidlu też sobie zakupiłam i ten rożek-ręcznik z Mychą

a moja sister dziś protestuje?? wieczór i jej nie ma

Twoje zdanie jest twoje, wiec zapewne rożni się od mojego.

Edytowane przez agnieszka 0605
Czas edycji: 2011-05-31 o 22:06
agnieszka 0605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 22:26   #1775
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
Będziemy mieli synka

Gratulacje
Stary 2011-05-31, 22:27   #1776
spray
KWC

cotka jeśli chodzi o to łóżeczko za 99zł to ono jest beznadziejnie wykonane. Z resztą Ikea zawsze stosowała zasadę - tanie/liche ; drogie/solidne. Też je oglądaliśmy, mąż chciał je nawet brać 'od ręki' ale ja się na nie zgodziłam - nie ma wyjmowanych szczebelków a regulacja wysokości jest źle zrobiona - dziurki są tak nawiercone, że kołki mogą nie utrzymać ciężaru materaca z dzieckiem. Głębokość też jest zła - przynajmniej ta wersja płytsza, dla noworodka jest za nisko. Poza tym zrobione jest ze sklejki a nie z drewna i jak młody podrośnie to je szybciutko 'rozklebocze', bo dzieci lubią szarpać za te szczebelki. Lepiej dopłacić 50zł i kupić solidne, polskie.

Edytowane przez spray
Czas edycji: 2011-05-31 o 22:29
spray jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 22:27   #1777
Martusiaaa21
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość

ja widziałam gdzieś w sklepie takie naklejki na ściane z żyrafką od razu pomyślałam ze pasowałyby do tego łożeczka
My też będziemy mieć łóżeczko z żyrafką tyle że turystyczne

buciki .... eeee... kupiłam w takim sklepie wszystko za 2,3,4 zł kosztowały 3 złotki, nie wiem czy je założe Niuni ale żal było nie kupić

pogrzmiało i znów słoneczko świeci
Acelinka a jakie łóżeczko turystyczne chcecie? Macie już upatrzone? bo my chyba też na turystyczne się zdecydujemy
Cytat:

z tatą się pokłóciłam, mąż też bo oczywiście musi mnie bronić. Kochany jest ten mój M, ale głupia atmosfera i tyle. Byłam na chwilunie u gina i pytałam się o krązek - i dup*!!! Bo gin powiedział, że to "żadne wyjście" na niewydolność szyjki i nie ma naukowych dowodów, że to coś daje.... że to raczej na podtrzymanie macicy, a nie na skracanie się szyjki i pozostaje mi tylko leżenie i unikanie pionizacji super, świetnie, za✂✂✂iście!!!
trzymam kciuki aby jutro był lepszy dzionek i lepsze samopoczucie
Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Wróciłam dopiero z uczelni, czujecie?
Ale zaliczyłam przepytywanie z historii sztuki na 4+ więc jestem cała szczęśliwa.

Zaraz postaram się was nadrobić o ile nie padnę po drodze.

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
w sobote robie małą imprezkę dla męzulka szukam jakies fajne przekąski i na razie nei wiem co fajnego zrobić
standard to zawsze sałatka warzywna ale nie wiem czy chce m,i sie roboic moze jakas inna szybka? macie coś dobrego sprawdzonego?
i jak tam Asiu prezencik wymyślony? czy to ta imprezka jest prezentem?
Cytat:
Napisane przez 19natka88 Pokaż wiadomość

Jakiegoś dołka łapię Ogólnie z powodu takiego, że mam za dużo na głowie a nic mi się nie chce, chciałabym sobie tak na lajciku siedzieć pod parasolem i cieszyć się pogodą Aa marudzę wiem, ale muszę
A co Cię tak martwi? oby jutro już zagościl uśmiech
Cytat:
Martuś - za chłopczyka, gratulacje! a który jesteś tc? <bo nie mogę Cie podpatrzeć na suwaku >
Kocyk w lidlu też sobie zakupiłam i ten rożek-ręcznik z Mychą

a moja sister dziś protestuje?? wieczór i jej nie ma
dziękuję. suwaczka jakoś nie umiem zrobić, może w chwili wolnej poczytam jak to się robi a dziś zaczęłam 21 tydzień czyli skończony 2o i też w lildu kupiliśmy ten rożek także pierwsze zakupy zrobione
Stary 2011-05-31, 22:28   #1778
thelilah
Zadomowienie

Cytat:
Będziemy mieli synka
gratuluję

ja tak tylko na szybciutko się przywitać i zmykam do kąpielki...
miłego wieczoru kobitki, niech Was dzieciolki boboksują w nocy tak jak mnie wczoraj do jutra
thelilah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 22:29   #1779
lullaby_ml
Zakorzenienie

Lece pomalu dziewczynki, slodkich
Stary 2011-05-31, 22:30   #1780
Martusiaaa21
Wtajemniczenie

Ja też już zmykam słodkich snów a od jutra się wyśpię bo mam L-4;p
Stary 2011-05-31, 22:35   #1781
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato
Exclamation Dot.: Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011

Cytat:
Będziemy mieli synka
Gratuluję

Cytat:
Napisane przez spray Pokaż wiadomość
cotka jeśli chodzi o to łóżeczko za 99zł to ono jest beznadziejnie wykonane. Z resztą Ikea zawsze stosowała zasadę - tanie/liche ; drogie/solidne. Też je oglądaliśmy, mąż chciał je nawet brać 'od ręki' ale ja się na nie zgodziłam - nie ma wyjmowanych szczebelków a regulacja wysokości jest źle zrobiona - dziurki są tak nawiercone, że kołki mogą nie utrzymać ciężaru materaca z dzieckiem. Głębokość też jest zła - przynajmniej ta wersja płytsza, dla noworodka jest za nisko. Poza tym zrobione jest ze sklejki a nie z drewna i jak młody podrośnie to je szybciutko 'rozklebocze', bo dzieci lubią szarpać za te szczebelki. Lepiej dopłacić 50zł i kupić solidne, polskie.
Nie, nie
Chodzi o przewijak. Łóżeczko ikeowe chcę to za 259. Takie białe z jedną stroną zabudowaną i takimi jakby ozdobnymi wykończeniami. Nie wiem czy kojarzysz
Też nie jestem przekonana, ale mam totalny mętlik i dla mnie one w większości takie same a to chociaż pomacać mogę I właśnie żadne z ikeowych nie mają wyciąganych szczebelków chyba, jak już to całe "ścianki". Czasami żałuję że nie ma do wyboru trzech to by szybciej się wybrało a tak to trylion do wyboru i się człowiek gubi

A w ogóle chciałam się pochwalić jaki mój tż kochany. Staliśmy w kolejce pierwszeństwa- dla testu, poza tym była najkrótsza i stoi za nami babka w ciąży. My wielki wózek zapakowany a ona ledwo kocyk i chusteczki, więc mój tż powiedział, żeby ją puścić no to powiedziałam żeby wskakiwała przed nas- żebyście widziały jej zakłopotanie, cała czerwona weszła przed nas I taka dumna jestem z mojego tż że ma takie pomysły

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 22:43   #1782
aa2
Zakorzenienie

Martusia postanowilismy kupic wspólny prezent bo ja w lipcu mam urodzinki i własnie przed chwilą zamówilismy sobie laptopa mamy stacjonarny komputer, ja mam lapka z pracy ale doszlismy do wniosku ze jak pójde na L4 to moga mi zabrac no i stacjonarke wywalimy i bedziemy mieć wiecej miejsca w pokoiku wiec wybralismy sobei wygode , prezencik i jest git
a i tak mu torta w piatek przywioze i jeszcze cos wymysle he eh

---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ----------

Cotka brawo dla tz bardzo to fajne i miłe
Stary 2011-05-31, 22:47   #1783
bruma
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez DzastaW Pokaż wiadomość
Witam Was =) wczoraj miałam okropny wieczór, wylądowałam na ostrym dyżurze =( wzięłam kąpiel, położyłam się do łóżka i nagle zaczęło być Mi mega nie dobrze, za chwilę zwymiotowałam i było Mi cały czas nie dobrze oraz bolało coś w środku. Wystraszona pojechałam z narzeczonym i mamą na ostry dyżur, poczekałam z niecałą godzinkę (i zwymiotowałam z dwa razy). U lekarza się okazało po zbadaniu brzucha i zrobieniu usg, że synek się ułożył tak że naciskał Mi na jakieś narządy i to powodowało te samopoczucie. Lekarz kazał Mi kręcić biodrami, brzuchem by się inaczej ułożył i po jakimś czasie Mi przeszło. Miałam mega stracha
No to miałaś wieczór z niespodziankami całe szczęści, że to nic poważnego

Cytat:
No to obiecane fotki sukienka, dzisiejsze zakupy i wcześniejsze którymi się nie chwaliłam
na prawde fajne te tescowe promocje na ciuszki
Bardzo ładna sukienka ja właśnie zamierzam kupić coś w tym stylu Natomiast ciuszki, przesłotkie ... z Kubusiem

Cytat:
to pierwsze wydaje mi sie stabilniejsze
ja tez nie bede mic mebli dzieciowych i jedyny mebel dzieciecy w pokoju to na razie bedzie łóżeczko, no i ja na łóżeczku sobie przewijak zapodam-chyba z żyrafką
Ja to mam zamiar kupić właśnie to łóżeczko z żyrafą i do tego komodę z przewijakiem od dawna mi się podoba , chociaż ostatnio się zastanawiałam czy może jednak nie będzie lepiej z misiem

Cytat:
jej znalazłam na allegro koszule do karmienia która mi się podoba i nie kosztuje majątku
http://allegro.pl/koszulka-nocna-cia...621256877.html
Bardzo fajna i cena przystępna...chyba sobie też taką zapodam, tylko wcześniej się dobrze pomierzę i dodam kila cm tu, kilka tam

Cytat:
Dziękuje Pokaż fotki
Wrzuciłam

Cytat:
Będziemy mieli synka
Jeeeee chłopcy górą GRATULACJE!!!

---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ----------

Cytat:
pochwalić jaki mój tż kochany. Staliśmy w kolejce pierwszeństwa- dla testu, poza tym była najkrótsza i stoi za nami babka w ciąży. My wielki wózek zapakowany a ona ledwo kocyk i chusteczki, więc mój tż powiedział, żeby ją puścić no to powiedziałam żeby wskakiwała przed nas- żebyście widziały jej zakłopotanie, cała czerwona weszła przed nas I taka dumna jestem z mojego tż że ma takie pomysły
Noooo... oklaski dla Tż

agnyska81 zapomniałam Ci odpisać, że tak wybraliśmy imię dla synka Można mi dopisać...oooo i wybrałyśmy imiona dla naszych pociech zaczynające się na tą samą literę

Edytowane przez bruma
Czas edycji: 2011-05-31 o 22:55
bruma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 06:22   #1784
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:

Jakiegoś dołka łapię Ogólnie z powodu takiego, że mam za dużo na głowie, a nic mi się nie chce, chciałabym sobie tak na lajciku siedzieć pod parasolem i cieszyć się pogodą Aa marudzę wiem, ale muszę
biometr niekrzystny (na coś trzeba zrzucić ) mam nadzieję, że dziś już jest ok

Cytat:
Będziemy mieli synka
Jak to pani ginekolog powiedziała:" jest ogonek" i ewidentnie widać, że będzie chłopiec, serduszko ładnie bije, dzidzia bardzo ruchliwa i mężuś był na usg i wszystko widział i bardzo wzruszony i szczęśliwy
gratuluję synusia kolejny siusiorek do kolekcji na naszej liście

Cytat:
Acelinka a jakie łóżeczko turystyczne chcecie? Macie już upatrzone? bo my chyba też na turystyczne się zdecydujemy
Kochana my wybraliśmy Baby Design Dream, tyle że z najnowszej kolekcji i jeszcze nigdzie na allegro ich nie ma jedynie u producenta i w sklepie mogą sprowadzić Pytałam u mnie to cena po żniżce 5% 305 zł łóżeczko z tej firmy jest sprawdzone i mam pewność ze jest solidne i najbardziej ruchliwe dziecko wytrzyma do 2 roku życia spokojnie albo i dłużej na dole fotka kolorku który wybraliśmy jak chcesz więcej zoabczyc to na stronce firmy

Cytat:
A w ogóle chciałam się pochwalić jaki mój tż kochany. Staliśmy w kolejce pierwszeństwa- dla testu, poza tym była najkrótsza i stoi za nami babka w ciąży. My wielki wózek zapakowany a ona ledwo kocyk i chusteczki, więc mój tż powiedział, żeby ją puścić no to powiedziałam żeby wskakiwała przed nas- żebyście widziały jej zakłopotanie, cała czerwona weszła przed nas I taka dumna jestem z mojego tż że ma takie pomysły
dla tż

Cytat:
Martusia postanowilismy kupic wspólny prezent bo ja w lipcu mam urodzinki i własnie przed chwilą zamówilismy sobie laptopa mamy stacjonarny komputer, ja mam lapka z pracy ale doszlismy do wniosku ze jak pójde na L4 to moga mi zabrac no i stacjonarke wywalimy i bedziemy mieć wiecej miejsca w pokoiku wiec wybralismy sobei wygode , prezencik i jest git
a i tak mu torta w piatek przywioze i jeszcze cos wymysle he eh
świetny prezent

Cytat:
Napisane przez bruma Pokaż wiadomość
Bardzo ładna sukienka ja właśnie zamierzam kupić coś w tym stylu Natomiast ciuszki, przesłotkie ... z Kubusiem

Bardzo fajna i cena przystępna...chyba sobie też taką zapodam, tylko wcześniej się dobrze pomierzę i dodam kila cm tu, kilka tam
dziękuję nom te Kubusiowe mnie rozczulają, żałowałam że nie było takich śpiochów

co do koszuli to ucieszyłam sie jak głupia jak ją wypatrzyłam bo te szare z misiakami, żyrafkami są nawet okej tyle że takie "worki" antykobiece gdyby były w takim kroju jak ta byłoby super. Ja na pewno jedną zamówie taką a drugą jakąś byle jaką do porodu

Wczoraj mnie olśniło że do 28 maja mieliśmy odebrać dowód rejestracyjny tymczasowy już nieważny i tak sobie jeździłam i teraz musze lecieć do Urzędu to wymienić chyba zaraz z rana pójde o 7, a na 8 do Wojtaska mojego idę potem do przedszkola a potem do bratanka bo dzień dziecka jest przecież

Kochane moje wszystkiego najśliczniejszego i radosnego z okazji Dnia Dziecka dla Was i dzidziolków
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg baby design dream.jpg (16,5 KB, 16 załadowań)

Edytowane przez acelinka
Czas edycji: 2011-06-01 o 06:25
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 07:24   #1785
anuska_s
Rozeznanie

Dzień dobry mamuśki

Jeden dzień mnie nie było a tu tyle stron do czytania ale nadrobie Was dopiero jak wróce z pracy

Teraz chciałam wszystkim beybikom życzyć wszystkiego naj naj!!!
Stary 2011-06-01, 08:13   #1786
Malgosia1983
Wtajemniczenie

Cytat:
Będziemy mieli synka
Gratulujemy kolejnego mężczyzny
Stary 2011-06-01, 08:16   #1787
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez archinta Pokaż wiadomość
Zmykam do wyrka bo zmęczenie juz totalnie mnie dopada.
śpijcie dobrze- bez dołów, bóli pachwin, a niektóre niech uważają na poroże
Poroże haha dobre

Cytat:
Będziemy mieli synka
Gratuluję synka!

Cytat:
Napisane przez anuska_s Pokaż wiadomość
Teraz chciałam wszystkim beybikom życzyć wszystkiego naj naj!!!
Tym naszym bejbikom już w brzuszku hehe

Wstałam dziś przed 7, mąż zaszokowany, śniadania mu zrobiłam jak byłam głodna to zrobiłam i jemu hihi

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami

Edytowane przez MalgosiaM8
Czas edycji: 2011-06-01 o 08:17
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 08:19   #1788
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Będziemy mieli synka
Gratulacje klask i:

Cytat:
Napisane przez bruma Pokaż wiadomość
Tylko za dużo nie dodawaj
Ja w pierwszej ciąży, jak kupowałam koszule to patrzyłam czy się z brzuchem w nią zmieszczę, ale nie pomyślałam w ogóle, że po porodzie będzie miękki flak, a nie naciągnięta piłeczka i chodziłam w takich workach w szpitalu

____
A ja ostatnio chodzę niecierpliwa, zaczęły się dolegliwości spowodowane uciskiem dzidzi na różne narządy i wieczorem ledwo zipię Już bym chciałam, żeby był sierpień......

Edytowane przez miss.hot
Czas edycji: 2011-06-01 o 08:23
miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 08:24   #1789
Malgosia1983
Wtajemniczenie

Dzień dobry dziewczęta

Ale miałam poranek...najpierw koszmarny sen o krwawieniu i próbie dojechania do szpitala bo nie mogłam trafić, a potem nie wiem czemu wstałam i zwymiotowałam
Oby reszta dnia była lepsza... bo jutro rano test obciążenia glukozą bleeeee

Wesołego dnia kochane

Aaaaa I dla naszych dzieciaczków radosnego kopniaczkowego dnia dziecka
Stary 2011-06-01, 09:24   #1790
tusia872
Zadomowienie

Cytat:
Będziemy mieli synka
gratuluje

dzien dobry mamusie

wszystkiego najlepszego dla waszych malenstw w brzuszku

"Każdą sekundę mojego życia nazywam Twoim imieniem, bez Ciebie moja dziecino świat dla mnie nie istnieje."
tusia872 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 10:27   #1791
DzastaW
Zadomowienie

Witam Was =) dzisiaj wieczorem się pochwalę wczorajszym zakupem, bo sama nie umiem wstawić fotek i nie umiem odpiąć gondoli =/ =)))

---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ----------

Cisza tutaj =) ostatnio często zdarzają się cisze na wizażu =)

[reebok_a]606817[/reebok_a]
DzastaW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 10:35   #1792
lullaby_ml
Zakorzenienie

Dzien dobry mamunie, Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Dziecka!!!!

---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ----------

Dziewczyny, to jest nie fair, licytacja mojej sukienki miala sie skonczyc za 4 dni a jest juz kupiona pomimo tego ze laska nic nie pisala ze mozna sie dogadac na maila wczesniej, w sumie gdybym pomyslala to bym sama napisala i zaproponowala kwote..ale mi bu teraz przez to i nie zobaczycie wielbłądziej żyrafy
Stary 2011-06-01, 10:38   #1793
DzastaW
Zadomowienie

Dzisiaj składałam życzenia brzuszkowi, jak by ktoś to zobaczył to pomyślałby że jestem nienormalna =))) he he

---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

lullaby współczuje

[reebok_a]606817[/reebok_a]
DzastaW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 10:46   #1794
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lullaby_ml Pokaż wiadomość
Dzien dobry mamunie, Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Dziecka!!!!

---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ----------

Dziewczyny, to jest nie fair, licytacja mojej sukienki miala sie skonczyc za 4 dni a jest juz kupiona pomimo tego ze laska nic nie pisala ze mozna sie dogadac na maila wczesniej, w sumie gdybym pomyslala to bym sama napisala i zaproponowala kwote..ale mi bu teraz przez to i nie zobaczycie wielbłądziej żyrafy
kochana ale laska bez podania przyczyny nie moze zdjać aukcji wczesniej bo jest to niezgodne z regulaminem, ja bym ja zgłosiła-co napisała wycofując inne oferty?
była opcja kup teraz?
Stary 2011-06-01, 10:48   #1795
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
kochana ale laska bez podania przyczyny nie moze zdjać aukcji wczesniej bo jest to niezgodne z regulaminem, ja bym ja zgłosiła-co napisała wycofując inne oferty?
była opcja kup teraz?

No wlasnie nie bylo, gdyby byla opcja kup teraz to bym ja kupila od razu a nie sie meczyla 7 dni z licytacja no wlasnie wiem ze to niezgodne, kurcze cotka moglaby sie wypowiedziec na ten temat bo sie zna; zla jestem bo sie nastawilam juz na nia i lipa.
Stary 2011-06-01, 10:49   #1796
mucka21
Rozeznanie

Marta gratuluję synka

Lullaby nie lubię takich sytuacji może napisz do niej i może się okaże że Twoja propozycja była lepsza

Wszystkiego najlepszego
05.02.2011- nasz aniołek jeden bliźniak [*]
Izunia jest już z nami
30.IX.2011 g.17:20, 2790g, 57cm
Kochamy Cię

mucka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 10:54   #1797
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mucka21 Pokaż wiadomość
Marta gratuluję synka

Lullaby nie lubię takich sytuacji może napisz do niej i może się okaże że Twoja propozycja była lepsza

Wszystkiego najlepszego

Ja tez nie lubie, ale co zrobic, juz jest aukcja zakonczona, sprzedana i lipa, gdybym dzisiaj nie weszla z ciekawosci zeby zobaczyc jak ida ceny to bym nawet nie wiedziala ze ktos ja kupil; przejdzie mi, lajty, musze tylko teraz znowu szukac czegos wygodnego na to wesele
Stary 2011-06-01, 10:56   #1798
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lullaby_ml Pokaż wiadomość
No wlasnie nie bylo, gdyby byla opcja kup teraz to bym ja kupila od razu a nie sie meczyla 7 dni z licytacja no wlasnie wiem ze to niezgodne, kurcze cotka moglaby sie wypowiedziec na ten temat bo sie zna; zla jestem bo sie nastawilam juz na nia i lipa.

a napisała powód odwołania aukcji?
wiesz ja niedawno miałam taką sytuacje ze licytowałam sweterek i pare sekund przed zakończeniem aukcji laska wycofała wszystkie oferttyu z adnotacja ze mało atrakcyjna oferta, no i sie zgrzałam bo minimalnej ceny nie było wiec aukcja powinna byc sprzedana za cene wylicytowaną, wkurzona napisałam do allegro i do niej ze sprawe zgłosiłam, no i laska napisała ze wysle mi swetr za cene tak jak kupiłam bo niby nie widziała mojej ofetty (taaaa jak mgła jej nei widziec skoro ją wycofała, a oprócz mojej było jesczez pare innych i nei zmienia to faktu ze jak swetr miałby nawet pójśc z 1 zeta to musiałaby sprzedać)
podeslij mi linka na prv poczytam co i jak i powiem czy miała prawo wycofac
Stary 2011-06-01, 11:07   #1799
Caltea
Zadomowienie

Dzień dobry brzuchatki w Dzień Dziecka
Cytat:
Caltea - myślałam o Tobie... i cieszę się, ze jesteś i wszystko ok

Cytat:
Napisane przez Malgosia1983 Pokaż wiadomość
Świetne imię Leoś Gratuluję wyboru!

Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość
Dziś mija mi 6 lat bycia razem z mężulem, eh ale nie poszalejmy "chyba" że mąż mnie zaskoczy ale z jego bystrością, to albo dostane buziaka, albo fikuśną ozdobną kapuste
Trochę spóźnione ale szczere życzenia kolejnych udanych lat z mężulkiem

Cytat:
no i obiecane fotki
Acelinko wyglądasz świetnie.

Cytat:
Hejka dawno Cię nie było, ale tak myślałam, że dzień mamy świętujesz
No tak. A teraz znowu Dzień Dziecka, czyli kolejna impreza i kolejny powód do świętowania (prezenty, pizza, lody, YCD - szaleństwo na całego)

Luii, biedaku, niedobrze z tym plamieniem. Grunt, że przeszło. A z twardniejącym brzuchem zmagam się, niestety, prawie od początku ciąży. Na szczęście szyja trzyma, ale lekarz w obawie przed przedwczesnym porodem przepisał mi Fenoterol. Zalecił wypoczynek (hahaha, nierealne) i ewentualne zwiększenie dawki leku.

Cytat:
Napisane przez KarlaM Pokaż wiadomość
Zauważyłyście, że nawet krótkie wycieczki (kilkaset metrów do sklepu) stały się teraz takimi małymi maratonami? Pół godziny leżenia po powrocie gwarantowane... no ale 2 kg truskawek przyniesione. A to, że mają mniej cukru niż 2 kg cytryn to miła nowinka
O tak, droga, którą przed ciążą przebywałam w ciągu 7 minut, obecnie zajmuje mi 20...

Cytat:
Napisane przez tusia872 Pokaż wiadomość
to dobrze ze skurcze przeszły ja niestety sie z nimi zmagam
nospe forte wziełam narazie 1 tebletke i czekam az zacznie działac wizyte u gina mam za tydzien dopiero wiec pytam was
magnez moge brac na wlasna reke?? i jaki bedzie najlepszy??
Tusiu, ja biorę Asmag forte 3x dziennie po 2 tabl. Myślę, że możesz na własną rękę kupić i spróbować, czy pomoże. Na wit. B6 w preparatach magnezowych uważałabym, zwłaszcza jak bierzesz dodatkowo jakieś witaminy. Lepiej, żeby się dawka nie dublowała, musisz sprawdzić.

Danika, dla dużej córci.

Agnysko, jestem przy Twoich nienajlepszych wynikach. Dobrze, że idziesz do gina. Trzymam
Caltea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 11:15   #1800
lausanne
Wtajemniczenie

cześć na szybko,

lulek
przede wszystkim pisz do laski, nie masz nic do stracenia. A jakby to nic nie dało to wszystkie zaangazujemy sie w szukanie i znajdziemy identyczną Przeciez jednej nie uszyto nie?

nadrobiłam Was, ale nie mam chyba czasu odpisywać, bo zaraz wróci Konradek z zakupow i spadamy do teściow. Na dwa dni znowu Bo raz małz musiał pojechac do Szczecina i wraca w piątek - jeja jak dobrze ze konczy ta pracę!!! - a dwa ja mam chyba rwę kulszową. W prawym pośladku No bo jak mam pecha to mam Nie mogę za bardzo sie ruszać... Pierwsza ciąża byla totalnie bez zadnych problemów to teraz nadrabiam No a w ogóle jak nie urok to sraczka bo K. nie złapał rumienia w końcu od tego kuzyna, za to załapał sobie okropne przeziębienie, leje mu się z noska i dodatkowo rosnie mu sześć ząbków Więc mi cierpi dzieciak a ja próbuję ściągnąć mu katarek fridą to aż się zanosi z płaczu

caluję i nie piszcie za dużo
i wszystkiego naj z okazji dnia dziecka - dla wszystkich dzieciaczkow i dla Was też, a co. Dzieckiem ponoc jest się całe zycie
lausanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości