Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek - Strona 62 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-31, 20:16   #1831
motylek1007
Zakorzenienie

Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek

Cytat:
Napisane przez arnama Pokaż wiadomość
Kurcze musiałam pozmniejszać zdjęcia
no to nasz Muniek
fajny przypomina mi pewną kicię

Cytat:

Ja chyba tez już uciekam do niego, bo ochotka mnie naszła a widzę że zanadto mu się nudzi
na co?

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 20:21   #1832
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
fajny przypomina mi pewną kicię

na co?

Na kochanego męża mego zaraz mu zorganizuję fajny wieczór co by mu się nie nudziło

Kot zwykły dachowiec- sam do nas przyszedł, ale bardzo mądry jest, reaguje na swoje imię i inne komendy
tym bardziej jestem zafascynowana, ze nigdy wcześniej nie miałam kota, ani większego zwierza w pokoju (tylko chomiki i myszki )

Aaaaa jeszcze mam zagadkę dla was Pytanie za 100pktów
CO ROBI MUNIEK?

A teraz uciekam, do jutra
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg STP81631a.jpg (96,4 KB, 6 załadowań)

Nie ma dobrych wymówek, są tylko słabi ludzie.

arnama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 20:23   #1833
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:

CO ROBI MUNIEK?

ja myśle, ze ćwiczy jogę

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 21:40   #1834
Karinio
Zakorzenienie

Jestem Było miło, posiedzieliśmy sobie nad zatoką podziwiając widoki. Zahaczyliśmy o sklep, bo brakło nam ice tea, ale nie było naszej ulubionej brzoskwiniowej, więc wzielismy sok egzotyczny. Noi zakupiłam sobie coś pyznego na kolacje-udka wędzone Wzieliśmy na próbe kawe inke czekoladową. Mąż sobie zrobił, ja nie byłam do nie przekonana, ale spróbowałam i pyszna.
Zaraz Was nadrobie.

---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ----------

Cytat:
Na kochanego męża mego zaraz mu zorganizuję fajny wieczór co by mu się nie nudziło
Ulalala zapowiada się upojny wieczor i noc.

Cytat:
CO ROBI MUNIEK?
A teraz uciekam, do jutra
Muniek chyba robi sobie dobrze.

Cytat:
ja myśle, ze ćwiczy jogę
A ja uważam, że robi co innego. Kot masturbator.

---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ----------

Cytat:
Napisane przez Corvette Pokaż wiadomość
Proszę bardzo
Ja mam spagetti dzisiaj. Smacznego
Też musze, któregoś dnia zrobić spaghetti. Tylko, że jednak wole jak robi mąż, bo lepiej mi smakuje.

Cytat:
Napisane przez Corvette Pokaż wiadomość
Karinio-Lepiej Ci? Zjadłaś czekoladę?
Dziękuje,że pytasz. Tak lepiej mi zjadłam czekolade. Prawie całą, bo mąż się do niej też dokolegował i zjadł pasek, czyli cztery kostki. Przypomniała mi się reklama czekolady Alpen Gold. A ty po ilu kostkach się uśmiechniesz???

---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ----------

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
Karinio ale Ci dobrze. Miłego spacerku życzę
Dziękuje Było oczywiście miło.

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
Ja też mykam, bo burza przeszła więc idę telewizorek pooglądać. Dobrej nocy.
Miłego oglądania tv i relaksu

Cytat:
Napisane przez agusiowata Pokaż wiadomość
Kupiliśmy dziś parasol plażowy.
W pierwszej chwili przeczytałam, kupiliśmy parasol próźniowy Gratuluje zakupu.
Karinio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 21:57   #1835
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
Powiem wam że zaczynam się tu czuć jak wśród swoich, zwłaszcza jesli chodzi o poglądy o dzieciach i zwierzętach
Już zapowiedziałam małzowi ze się uzależnienie zbliża wielkimi krokami :P
Nooo, ja mam nadzieje że Tu będziesz czuć się jak wśród swoich. Ostrzegłaś męża, co go czeka, typu: czekaj czekaj kochanie jeszcze coś tylko na wątku napisze. Ja np tak mam

---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ----------

Cytat:
no to nasz Muniek
W reklamówkach zawsze siedzi jak się wraca z zakupów
Bardzo lubi też spać na laptopach (umie wyłączać, włączać i wysyłać wiadomości w stylu: "LLLLLllllllllaaaaaaaaaaa babbababababab" )
nauczył się tez otwierać większość drzwi u nas w domu i... goni małe psy sąsiadów a te uciekają z piskiem
Ale musimy go wykastrować jak najszybciej, bo przychodzi podrapany i trzeba go kąpać, niestety czas okiełznać temperament
Fajny koteczek. Przypomina mi kota naszych znajomych. Tylko on jest głupawy, bo dziki. On chyba traktuje dom jak hotel.
Powiem Ci, że ten kot znajomych to On i kastrat i z tego co wiem i nieraz widziałam nadal przychodzi podrapany, bo się leje z innymi kotami.

---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

Cytat:
Napisane przez evelineau Pokaż wiadomość
ooo romantycznie
eh ja tez bo jak tylka maz oderwie sie od kochanki to mielismy isc na zakupy
[/COLOR]maz wrocil, wiec zmykam
Ano romantycznie, tym bardziej jak widzimy jak słońce zachodzi to pięknie krajobraz wygląda. Już chciałam pisać, abyś męża pogoniła od kochanki, ale czytam dalej że już przyszedł i pewnie pojechaliście na owe zakupy. Tylko, czemu płaczesz?? Wrócisz tu jeszcze prawda???

Cytat:
moja tez ma straszne humorki i lubi rzadzic a jak chce jej posprzatac to musze ja przekupic bo inaczej strasznie przeszkadza[COLOR="Silver"]
Niezła z niej zołza i spryciulka.

---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ----------

Cytat:
no własnie, czekam cierpliwie
Czekaj cierpliwie a będzie Ci to wynagrodzone.

Cytat:
U mnie w sklepie jest promocja bielizny. Oczywiście dokonałam nieplanowanego zakupu figi i biustonosza. Zrobiłam pokaz bielizny nowej i prawie nowej, mężuś był pod wrażeniem.
O prosze kolejny udany zakup.

---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

Zanim pojechaliśmy, widziałam że na wątku było 10 osob wraz z goścmi.
A teraz zaczełam nadrabiać, mąż w tym czasie usnął. A ja zostałam sama na placu boju.
Stary 2011-05-31, 22:04   #1836
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
Jak dobrze że jest tu więcej "antydzieciowych"
Na wątku żon 2010 już prawie wszystkie sie starają, są w ciąży, lub mają w planach staranie
Już myślałam ze ze mną coś nie tak No i z mężem of course
My też mamy nasze "Dziecko" kota Muńka reszta świata po głowie się puka jak my się z nim obchodzimy (zwłaszcza ja) no ale cóż poradzę że Go kocham, nawet jak gryzie i drapie
Ja antydzieciowa nie jestem, ja z kolei mam na odwrót. Aczkolwiek, nie mam żadnych ale, do kobiet, które narazie albo w ogóle nie chcą mieć dziecka.

O cicho, nie jestem na wątku sama. Któż ze mną siedzi w ukryciu. Osoba zalogowana niewidoczna i gośc

Edytowane przez Karinio
Czas edycji: 2011-05-31 o 22:06
Stary 2011-05-31, 22:10   #1837
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
no to nasz Muniek
W reklamówkach zawsze siedzi jak się wraca z zakupów
Bardzo lubi też spać na laptopach (umie wyłączać, włączać i wysyłać wiadomości w stylu: "LLLLLllllllllaaaaaaaaaaa babbababababab" )
nauczył się tez otwierać większość drzwi u nas w domu i... goni małe psy sąsiadów a te uciekają z piskiem
Ale musimy go wykastrować jak najszybciej, bo przychodzi podrapany i trzeba go kąpać, niestety czas okiełznać temperament
sliczna kicia
dobre
Cytat:
Kupiliśmy dziś parasol plażowy.
przydatna rzecz

Cytat:
Napisane przez Karinio Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ----------

---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

Ano romantycznie, tym bardziej jak widzimy jak słońce zachodzi to pięknie krajobraz wygląda. Już chciałam pisać, abyś męża pogoniła od kochanki, ale czytam dalej że już przyszedł i pewnie pojechaliście na owe zakupy. Tylko, czemu płaczesz?? Wrócisz tu jeszcze prawda???

Niezła z niej zołza i spryciulka.

---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ----------

Czekaj cierpliwie a będzie Ci to wynagrodzone.

O prosze kolejny udany zakup.

---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

Zanim pojechaliśmy, widziałam że na wątku było 10 osob wraz z goścmi.
A teraz zaczełam nadrabiać, mąż w tym czasie usnął. A ja zostałam sama na placu boju.
fajnie, ze mialas mily wieczor,wrocilam zla i smutnai glodnaaaa za pozno maz przyszedl od kochanki kupilam tylko Trusi
bylismy na myjni automatycznej i urwala nam tabliczke ktora ledwo znalezlismy(juz myslalam, ze wpadla do kanalu)i polamala nam oryginalna ramke audi nastepnym razem idziemy na reczna
jutro znowu ide na zakupy

---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ----------

Cytat:
Ja antydzieciowa nie jestem, ja z kolei mam na odwrót. Aczkolwiek, nie mam żadnych ale, do kobiet, które narazie albo w ogóle nie chcą mieć dziecka.
---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ----------

O cicho, nie jestem na wątku sama. Któż ze mną siedzi w ukryciu. Osoba zalogowana niewidoczna i gośc
a ja jestem widoczna? bo chcialabym byc ale nie wiem jak to sie robi
kiedys chcialam miec dziecko teraz nie nie ciagnie mnie, nie usmiecham sie do dzieci i panikowalam jak kol zostawiala mnie z dzieckiem i denerwowalo mnie to nie umiem sie nimi zajmowac

---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ----------

corvette kupilam taki kefir o jakim mowilas daje mu ostatnia szanse

Edytowane przez evelineau
Czas edycji: 2011-05-31 o 22:26
evelineau jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-31, 22:18   #1838
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
fajnie, ze mialas mily wieczor,wrocilam zla i smutnai glodnaaaa za pozno maz przyszedl od kochanki kupilam tylko Trusi
bylismy na myjni automatycznej i urwala nam tabliczke ktora ledwo znalezlismy(juz myslalam, ze wpadla do kanalu)i polamala nam oryginalna ramke audi nastepnym razem idziemy na reczna
jutro znowu ide na zakupy
Wrrrr, a to niedobry mąż. to jednak mogłam napisać, wcześniej byś go poghoniła. Baty mu się należą. Oj, to niedobrze i dobrze zarazem, że ją znaleźliście.

Cytat:
a ja jestem widoczna? bo chcialabym byc ale nie wiem jak to sie robi
Jesteś niewidoczna, tak jak ja. Tzn widać, że jest tu ktoś zalogowany, ale niewiadomo kto. Trzeba to zmienić w ustawieniach, tylko nie pamiętam gdzie.

Cytat:
kiedys chcialam miec dziecko teraz nie nie ciagnie mnie, nie usmiecham sie do dzieci i panikowalam jak kol zostawiala mnie z dzieckiem i denerwowalo mnie to nie umiem sie nimi zajmowac
No cóż czasy się zmieniają, a tym bardziej czlowiek się zmienia.

Cytat:
corvette kupilam taki kefir o jakim mowilas daje mu ostatnia szanse
O wow wytrwała jesteś.

O i ponownie troche osób znów przyszło widze olenke, agusia, ja i eve noi 3 gości
7=4 użytkowników i 3 gości.

Edytowane przez Karinio
Czas edycji: 2011-05-31 o 22:19
Stary 2011-05-31, 22:22   #1839
agusiowata
Zakorzenienie

Mam nadzieję, że ten parasol plażowy wytrzyma przynajmniej 1 sezon. Tani był, pierwszy raz kupiliśmy. Zamierzamy zabrać do autobusu. (O ile kierowca nas nie wyrzuci z naszym bagażem: piłka, w planach mamy zakup materac dwuosobowy, parasol, pompka, kapelusz, torba termoizolacyjna, torba plażowa w planach zakupowych) Ja oczywiście ciuchy na dzień i na wieczór, buty (jeszcze pomyślę ile i jakie). W tamtym roku jechaliśmy pociągiem nad nasze polskie morze. Mężuś miał oczywiście mało ciuchów(jest minimalistą i nie dopilnowałam tego). Powiedział, że ja wzięłam tego tyle, że on nie miał więcej miejsca w torbie. Trochę mnie rozwalił tym tekstem, przecież wyciągłabym coś.
agusiowata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 22:28   #1840
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Wrrrr, a to niedobry mąż. to jednak mogłam napisać, wcześniej byś go poghoniła. Baty mu się należą. Oj, to niedobrze i dobrze zarazem, że ją znaleźliście.

Jesteś niewidoczna, tak jak ja. Tzn widać, że jest tu ktoś zalogowany, ale niewiadomo kto. Trzeba to zmienić w ustawieniach, tylko nie pamiętam gdzie.

No cóż czasy się zmieniają, a tym bardziej czlowiek się zmienia.

O wow wytrwała jesteś.
wiesz corvette tak zachwalala, ze to zdrowe, ze jakos zmusze organizm do tego a jak nie to wlosy sie uciesza
maz wie, ze jestem zla chcial mnie przekupic jedzeniem w barze
ale teraz to co lubie to juz jest zamkniete jutro tez jest dzien
mam ochote na placka po wegiersku z ogromna iloscia smietany i sera i kebaba
no tak ale ramka jest popekana i musielismy tablice wstawic za szybe
o to super bo kiedys to ustawialam i nie wiedzialam czy dziala
a teraz wcinam 2 paczki i duzy jogurt
maz u kochanki

---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ----------

Cytat:
Mam nadzieję, że ten parasol plażowy wytrzyma przynajmniej 1 sezon. Tani był, pierwszy raz kupiliśmy. Zamierzamy zabrać do autobusu. (O ile kierowca nas nie wyrzuci z naszym bagażem: piłka, w planach mamy zakup materac dwuosobowy, parasol, pompka, kapelusz, torba termoizolacyjna, torba plażowa w planach zakupowych) Ja oczywiście ciuchy na dzień i na wieczór, buty (jeszcze pomyślę ile i jakie). W tamtym roku jechaliśmy pociągiem nad nasze polskie morze. Mężuś miał oczywiście mało ciuchów(jest minimalistą i nie dopilnowałam tego). Powiedział, że ja wzięłam tego tyle, że on nie miał więcej miejsca w torbie. Trochę mnie rozwalił tym tekstem, przecież wyciągłabym coś.
no to faktycznie spory bagaz
eh morze to nie dla mnie
Stary 2011-05-31, 22:35   #1841
Karinio
Zakorzenienie

agusia, nie pewnie was kierownica z autobusu nie wywali. Oby wytrzymała więcej niż jeden sezon. A kiedy wybieracie się nad morze???

---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ----------

Cytat:
wiesz corvette tak zachwalala, ze to zdrowe, ze jakos zmusze organizm do tego a jak nie to wlosy sie uciesza
maz wie, ze jestem zla chcial mnie przekupic jedzeniem w barze
ale teraz to co lubie to juz jest zamkniete jutro tez jest dzien
mam ochote na placka po wegiersku z ogromna iloscia smietany i sera i kebaba
no tak ale ramka jest popekana i musielismy tablice wstawic za szybe
o to super bo kiedys to ustawialam i nie wiedzialam czy dziala
a teraz wcinam 2 paczki i duzy jogurt
maz u kochanki
Podziwiam, oj podziwiam. Skoro corvi twierdzi, że zdrowe to wcinaj na zdrowie. Oby, tylko Cię brzuch nie bolał.
No, chyba że jak się kefir zaś nie przyjmie, to włosy tak.
Lizu, lizus nie daj się przekupić.
Zaś robisz smaka.
Uuu kurczaki, zgloszcie reklamcje felernej myjni. i niech naprawiają szkode.
Działa, działa. Smacznego życzę. Zaś mąż jest u kochanki???

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-31, 22:39   #1842
olenkalejdi
Zadomowienie

Cytat:
[/COLOR]Zanim pojechaliśmy, widziałam że na wątku było 10 osob wraz z goścmi.
Wszyscy są jestem i ja, nie dam rady nadrobić tego ach my jak zawsze aktywne do potęgi.

Od jutra urlop 2 tygodnie
i mykam nad jeziorko z kumpelką

Dziękuję za te koty, boże jak je zobaczyłam aż piszczałam z zazdrości i radości jednocześnie. Są jakby tu powiedzieć nieziemskie i w bardzo moim guście.

Dziś mnie maż wychwalał pod niebiosa
na obiad bowiem zrobiłam przepyszną zupę krem z wykorzystaniem nowego blendera (sprawdził się) z warzyw (marchewka, groszek, kukurydza, seler zielony, pitruszka, szpinak, zielony groch i fasola szparagowa) doprawiłam tylko śmietanka 30% i kawałkiem masła oraz kostka rosołowa druga wersja była z tym wszystkim plus czosnek.
I ta druga wersja spodobała się mężusiowi. A mnie pierwsza. Do tego jako dodatek malutkie kostki grzanki z chleba upieczone w piekarniku.

A jutro powtórka z kremu tym razem pieczarkowa.
Idziemy jutro zamówić mszę za nasza rocznicę, nie wiem czy się uda. Bo chciałabym w niedzielę na 19 i to żeby prowadził ja koniecznie nasz ksiądz, który nam ślubu udzielał. Trzymajcie kciuki.

Spać mi się nie chce bo się rozochociliśmy z meżusiem. On już śpi a ja nie.
Wogóle dyskutowaliśmy dziś sobie na temat jak to jest ze związkami kobiet, które są puszyste ale takie bardziej otyłe. Takie ja ja. Czy uważacie, że takie kobiety maja kłopot ze znalezieniem partnera? Bo ogólnie trabi się o tym w necie, prasie i tv a rzeczywistość pokazuje inaczej. Przynajmniej to co ja zaobserwowałam. Jak to jest w waszym środowisku?
olenkalejdi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 22:44   #1843
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
agusia, nie pewnie was kierownica z autobusu nie wywali. Oby wytrzymała więcej niż jeden sezon. A kiedy wybieracie się nad morze???

---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ----------

Podziwiam, oj podziwiam. Skoro corvi twierdzi, że zdrowe to wcinaj na zdrowie. Oby, tylko Cię brzuch nie bolał.
No, chyba że jak się kefir zaś nie przyjmie, to włosy tak.
Lizu, lizus nie daj się przekupić.
Zaś robisz smaka.
Uuu kurczaki, zgloszcie reklamcje felernej myjni. i niech naprawiają szkode.
Działa, działa. Smacznego życzę. Zaś mąż jest u kochanki???
jutro przetestuje brzuch
myjnia nie ponosi odpowiedzialnosci
dam sie przekupic a przynajmniej moj zoladek
dziekuje
no niestetycos chcial przy niej zrobic
Cytat:
Napisane przez olenkalejdi Pokaż wiadomość
Wszyscy są jestem i ja, nie dam rady nadrobić tego ach my jak zawsze aktywne do potęgi.

Dziękuję za te koty, boże jak je zobaczyłam aż piszczałam z zazdrości i radości jednocześnie. Są jakby tu powiedzieć nieziemskie i w bardzo moim guście.

na obiad bowiem zrobiłam przepyszną zupę krem z wykorzystaniem nowego blendera (sprawdził się) z warzyw (marchewka, groszek, kukurydza, seler zielony, pitruszka, szpinak, zielony groch i fasola szparagowa) doprawiłam tylko śmietanka 30% i kawałkiem masła oraz kostka rosołowa druga wersja była z tym wszystkim plus czosnek.
I ta druga wersja spodobała się mężusiowi. A mnie pierwsza. Do tego jako dodatek malutkie kostki grzanki z chleba upieczone w piekarniku.

A jutro powtórka z kremu tym razem pieczarkowa.
Idziemy jutro zamówić mszę za nasza rocznicę, nie wiem czy się uda. Bo chciałabym w niedzielę na 19 i to żeby prowadził ja koniecznie nasz ksiądz, który nam ślubu udzielał. Trzymajcie kciuki.

Wogóle dyskutowaliśmy dziś sobie na temat jak to jest ze związkami kobiet, które są puszyste ale takie bardziej otyłe. Takie ja ja. Czy uważacie, że takie kobiety maja kłopot ze znalezieniem partnera? Bo ogólnie trabi się o tym w necie, prasie i tv a rzeczywistość pokazuje inaczej. Przynajmniej to co ja zaobserwowałam. Jak to jest w waszym środowisku?
to super, ze zupka smakowala
kurujcie sie
Stary 2011-05-31, 22:46   #1844
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:

Wybieramy się autokarem 22 lipca nad morze czarne. Powoli zakupy już robimy, by było taniej. W kapeluszu wyszłam już kilka razy na dwór czytać książkę i przy okazji się opalać. Szkoda, że u nas moda na kapelusze przeciwsłoneczne jest tylko na wybiegu. Dziwnie się trochę czuję, bo nikogo nie widzę w kapeluszu.
Stary 2011-05-31, 22:48   #1845
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Wybieramy się autokarem 22 lipca nad morze czarne. Powoli zakupy już robimy, by było taniej. W kapeluszu wyszłam już kilka razy na dwór czytać książkę i przy okazji się opalać. Szkoda, że u nas moda na kapelusze przeciwsłoneczne jest tylko na wybiegu. Dziwnie się trochę czuję, bo nikogo nie widzę w kapeluszu.
zgadzam sie bo sama bym taki ponosila zwlaszcza ze glowa mnie czesto boli od slonca ale mam zamiar go nosic na rybach
Stary 2011-05-31, 22:49   #1846
olenkalejdi
Zadomowienie

Cytat:
zgloszcie reklamcje felernej myjni. i niech naprawiają szkode.

Zaś mąż jest u kochanki???
Też na waszym miejscu bym zgłosiła reklamacje, o swoje trzeba walczyć, fuszerek jest wiele, zdarzają się na kazdym kroku ale czy my powinniśmy to tolerować? W końcu płacimy za coś.

No no no, Coś się zasiedział u tej kochanki, pewnie prysznic bierze, w końcu przy niej można się pobrudzić.
Stary 2011-05-31, 22:51   #1847
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:

Gdzie dokładnie wyjeżdżasz? Wakacje bez męża?
Stary 2011-05-31, 22:53   #1848
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Też na waszym miejscu bym zgłosiła reklamacje, o swoje trzeba walczyć, fuszerek jest wiele, zdarzają się na kazdym kroku ale czy my powinniśmy to tolerować? W końcu płacimy za coś.

No no no, Coś się zasiedział u tej kochanki, pewnie prysznic bierze, w końcu przy niej można się pobrudzić.
myjnia nie ponosi odpowiedzialosci niestety i maja tak napisane na niej czesto tam chodzilismy i nic nie bylo, no raz zrobila nam pelen pakiet a kupilismy podstawowy
maz juz wrocil na sekunde i zaraz znowu idzie do niej
Stary 2011-05-31, 22:55   #1849
olenkalejdi
Zadomowienie

Cytat:
Wybieramy się autokarem 22 lipca nad morze czarne. Powoli zakupy już robimy, by było taniej.
W kapeluszu wyszłam już kilka razy na dwór czytać książkę i przy okazji się opalać. Szkoda, że u nas moda na kapelusze przeciwsłoneczne jest tylko na wybiegu. Dziwnie się trochę czuję, bo nikogo nie widzę w kapeluszu.

Czy to nie przypadkiem wyjazd z gruupoona do Chrowacji? Chcieliśmy go wykupić i jeszcze do Bułgarii ale te terminy ni w ząb nam nie pasi.

a co do kapelusza ja takowy mam. Niedawno zakupiłam zielony w kwiatki żółte ale taki prosty on jest, a ja marze i poszukuję takiego w stylu Anny Jantar. Dziś są modne. Wie któraś gdzie go kupić można?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-31, 22:56   #1850
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
zgadzam sie bo sama bym taki ponosila zwlaszcza ze glowa mnie czesto boli od slonca ale mam zamiar go nosic na rybach
Mnie też głowa boli od słońca, jak nie mam nic na niej. Wolę nosić kapelusz i mieć piękną opaleniznę. Kiedyś unikałam przez to słońca. Kapelusz robi mi cień na twarz, trochę dekoltu i ramion, ochrona miejsc, które najbardziej powinno się chronić i można sobie poczytać na słoneczku.
Stary 2011-05-31, 22:57   #1851
olenkalejdi
Zadomowienie

Cytat:
maz juz wrocil na sekunde i zaraz znowu idzie do niej
Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Ty masz czas za to dla nas.

Jak wam się podoba mój strój kąpielowy ?
Fajny nie? Jutro go ubieram
Stary 2011-05-31, 22:57   #1852
agusiowata
Zakorzenienie

[QUOTE=olenkalejdi;2723786 0]Czy to nie przypadkiem wyjazd z gruupoona do Chrowacji? Chcieliśmy go wykupić i jeszcze do Bułgarii ale te terminy ni w ząb nam nie pasi.

/QUOTE]
Nie jedziemy do Chorwacji, tylko do Bułgarii z ok service
Stary 2011-05-31, 23:00   #1853
evelineau
Zakorzenienie

dzis juz byly truskawki pod sklepem musze sobie jutro kupic
agusiowata stosuje filtry wiec sie nie poparze ale slonce niszczy wloski i na nim mam taka goraca glowe ale u mnie nikogo nie widzialam w kapeluszu moze sobie kupie mniejszy i zaczne nosic

---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ----------

Cytat:
Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Ty masz czas za to dla nas.

Jak wam się podoba mój strój kąpielowy ?
Fajny nie? Jutro go ubieram

bylam dzis w tesco ale nie mieli fajnych strojow zaden mi nie odpowiada lato sie skonczy a ja pewnie nie kupie
Stary 2011-05-31, 23:01   #1854
olenkalejdi
Zadomowienie

Cytat:
Gdzie dokładnie wyjeżdżasz? Wakacje bez męża?
To tylko jeden dzień a w zasadzie 3 do 4 godzin nie więcej a mykam w pobliże jakieś 4 km.

Urlopy jesli mąz nie zmieni pracy to chyba będę zawsze spędzać sama. On pracuje na dwa etaty i jak w jednej ma to w drugiej nie. Wspomniałam o tym.

Może kiedyś się doczekam.
Stary 2011-05-31, 23:06   #1855
evelineau
Zakorzenienie

bede zmykac bo rano wczesnie wstaje a musze sie jeszcze zakonserwowac na noc dobranoc
Stary 2011-05-31, 23:06   #1856
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
Wszyscy mają mambe, mam i ja. Kłmaczucha nie mam mamby. Oj tylko poczytaj, odpisywać nie musisz. A co aktywności, to prawda noi mnie to bardzo cieszy

Cytat:
Pozazdrościć urlopu, wypoczynku itp Bawcie się dobrze i wracaj do Nas niebawem.

Cytat:
Małe, kudłate a ile wywołują radości.

Cytat:
na obiad bowiem zrobiłam przepyszną zupę krem z wykorzystaniem nowego blendera (sprawdził się)
To super, że zupka się udała,była pyszna, noi że mężowi smakowała.

Cytat:
Zaciskam mocno kciuki.

Cytat:
Mi też się spać narazie nie chce. Mój mąż też już śpi, a ja nie. Także tego, oby dwie mamy tam samo. Ja uważam, że chyba nie mają takie kobiety problemy ze znalezieniem swojej połowy, a może mają. Szczerze powiedziawszy sama niewiem.
Stary 2011-05-31, 23:09   #1857
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
To tylko jeden dzień a w zasadzie 3 do 4 godzin nie więcej a mykam w pobliże jakieś 4 km.

Urlopy jesli mąz nie zmieni pracy to chyba będę zawsze spędzać sama. On pracuje na dwa etaty i jak w jednej ma to w drugiej nie. Wspomniałam o tym.

Może kiedyś się doczekam.
Moja znajoma miała podobnie. Przez kilka lat na wakacje jeździła tylko z dzieckiem. Raz się udało i pojechali do Tunezji (oferta full wypas)

---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ----------

Cytat:
bede zmykac bo rano wczesnie wstaje a musze sie jeszcze zakonserwowac na noc dobranoc
Dobranoc

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-31, 23:11   #1858
olenkalejdi
Zadomowienie

Cytat:
dobranoc więc , pchły na noc
wiem wredna jestem

Też zaraz chyba już się zbiorę choć jutro nie muszę wstawać wcześnie

Edytowane przez olenkalejdi
Czas edycji: 2011-05-31 o 23:13
Stary 2011-05-31, 23:12   #1859
agusiowata
Zakorzenienie

Mężuś w pracy, nawet sms nie napisał (pewnie bardzo zajęty). Nie chce mi się samej spać. Ja lubię wiedzieć, że w pracy jest ok.
Stary 2011-05-31, 23:22   #1860
Karinio
Zakorzenienie

eve,olenko dobranoc

aga, możliwe że mąż na tyle zajęty, że nie ma czasu się odezwać. Rozumiem, że sms Cię uspokaja, że jest ok

---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ----------

Cytat:
No to super będziecie mieć wakacje. Trzeba chronić głowe przed słońce, racja co by udaru nie dostać.

---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ----------

Cytat:
jutro przetestuje brzuch
myjnia nie ponosi odpowiedzialnosci
dam sie przekupic a przynajmniej moj zoladek
dziekuje
no niestetycos chcial przy niej zrobic
Ok, daj jutro znać.
No, tak tego można było się też spodziewać.
Ok, ok z tym na nie przekupieniem żartowałam.
Prosze
Dopieszcza swą kochanke nieźle
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości