|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1831 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek
fajny
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1832 |
Zakorzenienie
|
Na kochanego męża mego ![]() ![]() Kot zwykły dachowiec- sam do nas przyszedł, ale bardzo mądry jest, reaguje na swoje imię i inne komendy ![]() tym bardziej jestem zafascynowana, ze nigdy wcześniej nie miałam kota, ani większego zwierza w pokoju (tylko chomiki i myszki ![]() Aaaaa jeszcze mam zagadkę dla was ![]() ![]() CO ROBI MUNIEK? ![]() A teraz uciekam, do jutra ![]()
#1833 |
Zakorzenienie
|
ja myśle, ze ćwiczy jogę ![]()
#1834 | |||
Zakorzenienie
|
Jestem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zaraz Was nadrobie. ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Też musze, któregoś dnia zrobić spaghetti. Tylko, że jednak wole jak robi mąż, bo lepiej mi smakuje. ![]() Dziękuje,że pytasz. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Dziękuje ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() W pierwszej chwili przeczytałam, kupiliśmy parasol próźniowy ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1835 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Powiem Ci, że ten kot znajomych to On i kastrat i z tego co wiem i nieraz widziałam nadal przychodzi podrapany, bo się leje z innymi kotami. ![]() ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Zanim pojechaliśmy, widziałam że na wątku było 10 osob wraz z goścmi. ![]() A teraz zaczełam nadrabiać, mąż w tym czasie usnął. ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1836 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O cicho, nie jestem na wątku sama. ![]() ![]() Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-05-31 o 22:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1837 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobre ![]() przydatna rzecz ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() bylismy na myjni automatycznej i urwala nam tabliczke ktora ledwo znalezlismy(juz myslalam, ze wpadla do kanalu)i polamala nam oryginalna ramke audi ![]() ![]() jutro znowu ide na zakupy ![]() ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Cytat:
kiedys chcialam miec dziecko teraz nie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- corvette kupilam taki kefir o jakim mowilas daje mu ostatnia szanse ![]() Edytowane przez evelineau Czas edycji: 2011-05-31 o 22:26 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1838 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() O wow ![]() ![]() ![]() O i ponownie troche osób znów przyszło widze olenke, agusia, ja i eve noi 3 gości ![]() 7=4 użytkowników i 3 gości. ![]() Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-05-31 o 22:19 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1839 |
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję, że ten parasol plażowy wytrzyma przynajmniej 1 sezon. Tani był, pierwszy raz kupiliśmy. Zamierzamy zabrać do autobusu. (O ile kierowca nas nie wyrzuci z naszym bagażem: piłka, w planach mamy zakup materac dwuosobowy, parasol, pompka, kapelusz, torba termoizolacyjna, torba plażowa w planach zakupowych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1840 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() maz wie, ze jestem zla ![]() ![]() ale teraz to co lubie to juz jest zamkniete ![]() ![]() mam ochote na placka po wegiersku z ogromna iloscia smietany ![]() ![]() ![]() no tak ale ramka jest popekana ![]() ![]() o to super bo kiedys to ustawialam i nie wiedzialam czy dziala ![]() a teraz wcinam 2 paczki i duzy jogurt ![]() maz u kochanki ![]() ---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ---------- Cytat:
![]() eh morze to nie dla mnie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1841 | |
Zakorzenienie
|
agusia, nie pewnie was kierownica z autobusu nie wywali.
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Lizu, lizus ![]() ![]() ![]() Zaś robisz smaka. ![]() Uuu kurczaki, zgloszcie reklamcje felernej myjni. ![]() ![]() Działa, działa. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1842 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Od jutra urlop 2 tygodnie i mykam nad jeziorko z kumpelką Dziękuję za te koty, boże jak je zobaczyłam aż piszczałam z zazdrości i radości jednocześnie. Są jakby tu powiedzieć nieziemskie i w bardzo moim guście. Dziś mnie maż wychwalał pod niebiosa na obiad bowiem zrobiłam przepyszną zupę krem z wykorzystaniem nowego blendera (sprawdził się) z warzyw (marchewka, groszek, kukurydza, seler zielony, pitruszka, szpinak, zielony groch i fasola szparagowa) doprawiłam tylko śmietanka 30% i kawałkiem masła oraz kostka rosołowa druga wersja była z tym wszystkim plus czosnek. I ta druga wersja spodobała się mężusiowi. A mnie pierwsza. Do tego jako dodatek malutkie kostki grzanki z chleba upieczone w piekarniku. A jutro powtórka z kremu tym razem pieczarkowa. Idziemy jutro zamówić mszę za nasza rocznicę, nie wiem czy się uda. Bo chciałabym w niedzielę na 19 i to żeby prowadził ja koniecznie nasz ksiądz, który nam ślubu udzielał. Trzymajcie kciuki. Spać mi się nie chce bo się rozochociliśmy z meżusiem. On już śpi a ja nie. Wogóle dyskutowaliśmy dziś sobie na temat jak to jest ze związkami kobiet, które są puszyste ale takie bardziej otyłe. Takie ja ja. Czy uważacie, że takie kobiety maja kłopot ze znalezieniem partnera? Bo ogólnie trabi się o tym w necie, prasie i tv a rzeczywistość pokazuje inaczej. Przynajmniej to co ja zaobserwowałam. Jak to jest w waszym środowisku? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1843 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() myjnia nie ponosi odpowiedzialnosci ![]() dam sie przekupic ![]() ![]() dziekuje ![]() no niestety ![]() ![]() Cytat:
![]() kurujcie sie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1844 |
Zakorzenienie
|
Wybieramy się autokarem 22 lipca nad morze czarne. Powoli zakupy już robimy, by było taniej. W kapeluszu wyszłam już kilka razy na dwór czytać książkę i przy okazji się opalać. Szkoda, że u nas moda na kapelusze przeciwsłoneczne jest tylko na wybiegu. Dziwnie się trochę czuję, bo nikogo nie widzę w kapeluszu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1845 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1846 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No no no, Coś się zasiedział u tej kochanki, pewnie prysznic bierze, w końcu przy niej można się pobrudzić. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1847 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1848 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() maz juz wrocil na sekunde i zaraz znowu idzie do niej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1849 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Czy to nie przypadkiem wyjazd z gruupoona do Chrowacji? Chcieliśmy go wykupić i jeszcze do Bułgarii ale te terminy ni w ząb nam nie pasi. a co do kapelusza ja takowy mam. Niedawno zakupiłam zielony w kwiatki żółte ale taki prosty on jest, a ja marze i poszukuję takiego w stylu Anny Jantar. Dziś są modne. Wie któraś gdzie go kupić można? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1850 |
Zakorzenienie
|
Mnie też głowa boli od słońca, jak nie mam nic na niej. Wolę nosić kapelusz i mieć piękną opaleniznę. Kiedyś unikałam przez to słońca. Kapelusz robi mi cień na twarz, trochę dekoltu i ramion, ochrona miejsc, które najbardziej powinno się chronić i można sobie poczytać na słoneczku.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1851 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1852 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=olenkalejdi;2723786 0]Czy to nie przypadkiem wyjazd z gruupoona do Chrowacji? Chcieliśmy go wykupić i jeszcze do Bułgarii ale te terminy ni w ząb nam nie pasi.
/QUOTE] Nie jedziemy do Chorwacji, tylko do Bułgarii z ok service |
![]() ![]() |
![]() |
#1853 | |
Zakorzenienie
|
dzis juz byly truskawki pod sklepem
![]() ![]() agusiowata stosuje filtry wiec sie nie poparze ale slonce niszczy wloski ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ---------- Cytat:
![]() bylam dzis w tesco ale nie mieli fajnych strojow ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1854 |
Zadomowienie
|
To tylko jeden dzień a w zasadzie 3 do 4 godzin nie więcej a mykam w pobliże jakieś 4 km.
Urlopy jesli mąz nie zmieni pracy to chyba będę zawsze spędzać sama. On pracuje na dwa etaty i jak w jednej ma to w drugiej nie. Wspomniałam o tym. Może kiedyś się doczekam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1855 |
Zakorzenienie
|
bede zmykac bo rano wczesnie wstaje
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1856 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Pozazdrościć urlopu, wypoczynku itp ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1857 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ---------- Dobranoc |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1858 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() wiem wredna jestem Też zaraz chyba już się zbiorę choć jutro nie muszę wstawać wcześnie Edytowane przez olenkalejdi Czas edycji: 2011-05-31 o 23:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1859 |
Zakorzenienie
|
Mężuś w pracy, nawet sms nie napisał (pewnie bardzo zajęty). Nie chce mi się samej spać. Ja lubię wiedzieć, że w pracy jest ok.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1860 | ||
Zakorzenienie
|
eve,olenko dobranoc
![]() aga, możliwe że mąż na tyle zajęty, że nie ma czasu się odezwać. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- Cytat:
![]() No, tak tego można było się też spodziewać. Ok, ok z tym na nie przekupieniem żartowałam. ![]() Prosze ![]() Dopieszcza swą kochanke nieźle ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:18.