Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM2012czV - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł części numer 6 powinien brzmieć:
My dalej w amoku, niekończącym się słowotoku - bo nasze śluby już w przyszłym roku - PM 2012 6 10,53%
Pierwsze suknie to jest znak, że za rok powiemy TAK! - PM 2012 36 63,16%
Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 15 26,32%
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-31, 22:05   #2611
Seagirl
Zadomowienie

Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
muszę koniecznie tam zajrzeć dzięki za info
te zaproszenia bardziej mi się podobają, niż te poprzednie.
No właśnie jak znalazłam te to też stwierdziłam ze ladniejsze i nawet tańsze od tamtych, na żywo są naprawdę fajniejsze, występują w różnych kolorach ale my chyba weźmiemy te srebrne.
Seagirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 22:07   #2612
evoonia86
Zakorzenienie

Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201

srebrne będą bardziej pasowały do klimatu zimy
zbieram się powoli spać- jutro mój pierwszy (oficjalny) dzień w nowej pracy dobrej nocki
Stary 2011-05-31, 22:11   #2613
Seagirl
Zadomowienie

Powodzenia, ja od wielu lat pracuję w jednej firmie i nie pamiętam co to stres "pierwszego dnia". Ale dzisiaj wysłałam CV do innej firmy, a co tam, moze sie odezwą;-)
Dobranoc
Stary 2011-05-31, 22:22   #2614
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość
Czesc!
Weszlam tylko na moment, bo jestem wyczerpana... niestety ostatnio nic nie pisalam bo uczylam sie do obrony... i dzisiaj ja mialam! Moge sie pochwalil zdanym egzaminem! : jupi::j upi:
Jestem happy, chociaz tak do konca jeszcze do mnie nie dociera ze to juz koniec... i chyba zdecyduje sie "Walczyc" dalej! Ide w końcu odespac ostatnie nocki!

Gratulacje

Seagirl
fajowe te zaproszenia i skoro Twojemu TZ sie podobaja (a On chyba wybredny, co?) to zamawiajcie

ostatnoo tez zakupilam bardotkę, z Allego, no i pasuje! obecnie nie ma jej na allegro, ale znalazlam inna stronkę gdzie jest wiec podaję: http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠.pl/okazja/odz...a-nipplex.html
naprawde fajnie sie je nosi, mają silikonowe wstawki od wewnątrz i sie nie zsuwa bez ramiączek nawet jak sie bardzo szaleje (sprawdzalam na ostatniej imprezie) wiec polecam dodam, ze ja mam miseczke C i on ma wyjmowane wkladki i pewnie mozna tam wsadzic jakies większe gąbeczki, zeby bardziej uwydatnic jeszcze bardziej bust aaa i cena bardzo rozsadna, ja zaplacilam 44zł pamiętam
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 22:26   #2615
Seagirl
Zadomowienie

Podaję linka do strony gdzie znalazłam te zaproszenia, mają dużo fajnych;-)
http://www.decorisus.pl/c/0/7/Zaproszenia%20ślubne.html
Stary 2011-05-31, 22:32   #2616
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Napisane przez Seagirl Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki dzisiaj zrbiłam udany zakup, a mianowicie zakupiłam biustonosz ślubny, ja ogólnie mam problem z racji braku biustu i nosze tylko pushupy ale do sukni chciałam coś w stylu bardotki z odpinanymi ramiączkami no ale też żeby jakiś pushup był.
Te staniki w Triumpfie i Intimissimi to jak czytam Pushup i macam to normalnie śmiech na sali, dla mnie to żaden pushup, porażka, jestem w nich taka płaska że jakbym wogóle nic na sobie nie miała. Już myślałam że będzie lipa, ale KUPILAM w LaSenza- piękny gruby pushup z odpinanymi ramiaczkami, gładki z cyrkonią po środku. Drogi był ale nie żałuję, pięknie lezy nawet bez ramiączek;-)
Heh to ja właśnie szukam takich bardotek, co ten push up aż tak nie wypycha, bo wtedy wyglądam prawie jak Doda... Nie wiem co jest z tymi moimi cyckami, ostatnio tak podrosły, że szok.

Cytat:
Seagirl zdradzisz gdzie kupiłaś? ja muszę sobie kupić na sobotnie wesele właśnie bardotkę, ale taką naprawdę dobrą też oglądałam kiedyś w Triumpfie i uważam, że push-upy tam to masakra jakaś. nie widać w ogóle żadnego efektu
gratuluję zakupu
Polecam H&M serio!!!! Na jesieni kupiłam tam bardotkę czarną, wypycha niesamowicie, ma silikonowe wstawki i w ogóle się nie zsuwa. A kosztowała tylko 15 euro. Tylo mi leży w szafie, bo jakoś za bardzo push up się w niej czuję

Dzwoniła do mnie dziś koleżanka, że potrzebuje kogoś do obsługi wesela w sobotę- czyt. kelnerka + pomoc w kuchni. Wesele jakieś swojskie, tzn w wynajętej sali i ze swoją kucharką. A, że kucharkę znam bardzo dobrze to się zgodziłam. I w sobotę idę kelnerzyć na weselu. Masakra, aż się boję, że mi talerze zaczną z rąk spadać Także na sobotę jeszcze upomnę się o kciuki. Dalej zastanawiam się, czy dobrze zrobiłam...

---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ----------

E87 gratuluję serdecznie!!!!!!!! Zazdroszczę, że masz to już za sobą!!!!

Seagirl
świetne zaproszenia. Bardzo mi się podobają

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 06:26   #2617
niki19
Zadomowienie

Witam w ten piękny poranek

Pogoda taka piękna ,że żal siedzieć w domu

Cytat:
Czesc!
Weszlam tylko na moment, bo jestem wyczerpana... niestety ostatnio nic nie pisalam bo uczylam sie do obrony... i dzisiaj ja mialam! Moge sie pochwalil zdanym egzaminem! : jupi::j upi:
Jestem happy, chociaz tak do konca jeszcze do mnie nie dociera ze to juz koniec... i chyba zdecyduje sie "Walczyc" dalej! Ide w końcu odespac ostatnie nocki!
Gratulacje
Cytat:
A i dzisiaj podjechałam obejrzeć na żywo zaproszenia które mi wpadły w oko, no i znalazłam TE,
TŻ-towi wysłałam zdjecia, podobają mu się. I już chyba będziemy je niedługo zamawiać;-))))
Wklejam fotki moich "zimowych"zaproszeń
Zaproszenia bardzo ładne

Zmykam do nauki

niki19 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-01, 07:15   #2618
vesna84
Zakorzenienie

Cytat:
A i dzisiaj podjechałam obejrzeć na żywo zaproszenia które mi wpadły w oko, no i znalazłam TE,
TŻ-towi wysłałam zdjecia, podobają mu się. I już chyba będziemy je niedługo zamawiać;-))))
Cytat:
Podaję linka do strony gdzie znalazłam te zaproszenia, mają dużo fajnych;-)
http://www.decorisus.pl/c/0/7/Zaproszenia%20ślubne.html

zaproszenia sliczne
dziekuje za link

dzien dobry wszystkim!! pogoda iście burzowa, pewnie cos walnie dzisiaj
u nas narazie spokój z przygotowaniami, choc znalezienie koscioła spędza nam sen z powiek, pewnie skończy sie na tym, że wexmiemy slub w mojej parafii
vesna84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 07:19   #2619
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
no właśnie jak widzisz całość to łatwiej jest ocenić co i jak bedziesz szyła czy szukała sukni, która będzie mniej więcej połączeniem tych dwóch?
na pewno będę szukać czegoś takiego w salonach. pójdę też do krawcowej, żeby mi powiedziała, ile uszycie takiej by kosztowało. Jesli znajde w salonie to porownam cenę i wtedy zobaczę co zrobię.
Stary 2011-06-01, 07:28   #2620
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Czesc!
Gratulacje Ekstra, że masz to już za sobą, to co teraz jakieś małe wakacje, czy od razu do pracy?

Cytat:
Hej dziewczynki dzisiaj zrbiłam udany zakup, a mianowicie zakupiłam biustonosz ślubny, ja ogólnie mam problem z racji braku biustu i nosze tylko pushupy ale do sukni chciałam coś w stylu bardotki z odpinanymi ramiączkami no ale też żeby jakiś pushup był.
Te staniki w Triumpfie i Intimissimi to jak czytam Pushup i macam to normalnie śmiech na sali, dla mnie to żaden pushup, porażka, jestem w nich taka płaska że jakbym wogóle nic na sobie nie miała. Już myślałam że będzie lipa, ale KUPILAM w LaSenza- piękny gruby pushup z odpinanymi ramiaczkami, gładki z cyrkonią po środku. Drogi był ale nie żałuję, pięknie lezy nawet bez ramiączek;-)
O... dzięki za cynk, bo ja mam dokładnie te same problemy z biustem co Ty Na wesele brata kupiłam cielistą bardotkę w h&m za 59 zł (najnowsza kolekcja) ale niestety o ile w dotyku wydawało mi się że będzie ok, push-up był całkiem spory, to po założeniu w domu (nie mam w zwyczaju mierzenia bielizny w sklepie) spłaszczył mi biust niemiłosiernie. Fakt, że pasek silikonu świetnie trzyma, nawet skakałam w niej i nic się nie dzieje, no ale z profilu wyglądam jak deska

a tak swoją drogą bardzo ładne zaproszenia wybrałaś

madziuniusia - część z tych sukien co wkleiłaś same w sobie są bardzo ładne, natomiast słyszałam takie powiedzenie, że jeśli znajdziesz co najmniej trzy rzeczy, które nie pasują Ci w sukni ślubnej, to znaczy że nie jest ona przeznaczona dla Ciebie. Tak się trochę wizualnie zastanawiałam, to po połączeniu wskazanych przez Ciebie elementów (zdobny gorset, dół, dużo materiału na spódnicy) może wyjść z tego za duży misz-masz.

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 07:40   #2621
Madziuniusia
Zakorzenienie

ja wiem, że z tych zdjęć nie widać tego o czym ja myślę, ale uwierz mi, mierzyłam wczoraj coś takiego i było cudownie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-01, 07:42   #2622
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Dzien doberek
Cytat:
Napisane przez vesna84 Pokaż wiadomość
dzien dobry wszystkim!! pogoda iście burzowa, pewnie cos walnie dzisiaj
u nas narazie spokój z przygotowaniami, choc znalezienie koscioła spędza nam sen z powiek, pewnie skończy sie na tym, że wexmiemy slub w mojej parafii
We Wrocku dzisiaj wieje i chmury. Duszno więc też się spodziewam grzmotnięcia Ale dla mnie alergika deszcz to zbawienie. Trochę zmywa te wszystkie pyłki i oczyszcza powietrze

---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ----------

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
ja wiem, że z tych zdjęć nie widać tego o czym ja myślę, ale uwierz mi, mierzyłam wczoraj coś takiego i było cudownie
To najważniejsze
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 07:44   #2623
Madziuniusia
Zakorzenienie

Mój problem w tym momencie polega głównie na tym, że nie portafię znaleść takiej kiecki na necie. Ale w głowie jest b. wyraźnie, zatem Nenciu suknia jak najbardziej mi odpowiada
Stary 2011-06-01, 07:45   #2624
__Paulinka__
Zakorzenienie

Czeeeeść Laski

wiecie co? to niemozliwe, wiem , ale dzisiaj w NORWEGI JEST SLONCE!!!! WoW! no nie moge uwierzyc wiec od razu mam zapał do pracy MIlego dzionka
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 07:50   #2625
madzia2306
Zakorzenienie

witam witam piękny dzisiaj dzionek sala weselna już zamówiona udało nam się na styk z terminem bo ktoś inny zaraz po nas dzwonił i się pytał o ten termin, chyba przejadę się do siostry a po drodze coś siostrzeńcowi kupię na dzień dziecka bo chrzestną jestem

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 07:51   #2626
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
Czeeeeść Laski

wiecie co? to niemozliwe, wiem , ale dzisiaj w NORWEGI JEST SLONCE!!!! WoW! no nie moge uwierzyc wiec od razu mam zapał do pracy MIlego dzionka
No to korzystaj z ciepełka
Koleżanka mi właśnie wczoraj pisała, że w NO lało.
Stary 2011-06-01, 08:22   #2627
tusia_m
Zakorzenienie

Cytat:
księżniczki, niezbyt wielkie, z obniżonym stanem. Dekoltów nie porównywałam, ale ogólnie takie fasony.
Ahh i oczywiście tiulowe doły:P
grunt, że masz już wybrany jakiś typ i wiesz w czym dobrze się czujesz i świetnie wyglądasz
Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Dziewczyny zaliczyłam wszystkie kolokwia i jestem na czysto Pozbieram tylko wpisy ze wszystkiego i zacznę się uczyć na egzamin, który mam pod koniec czerwca
gratuluję!
Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość
Mój york też nienawidzi strzyżenia i wszystkich innych pielęgnacji Ale to chłop, więc w sumie... Musi przechodzić przez to piekiełko, bo w tym upale by się zagotował i teraz jest wycięty na sznaucera Kąpać też się nienawidzi a przechodzi przez to co tydzień i nie umie się przyzwyczaić
Mój sznaucer miniaturka też nie lubi strzyżenia, ale tata wymyślił na niego sposób. Jedna osoba karmi go małymi kawałkami kiełbasy a tata wtedy go "pajtoli" nożyczkami
Cytat:
w końcu wybrałam się do okulisty i zamontowałam sobie soczewki na moje oczka

a jakiej firmy wybrałaś sobie soczewki?
Cytat:
Czesc!
Weszlam tylko na moment, bo jestem wyczerpana... niestety ostatnio nic nie pisalam bo uczylam sie do obrony... i dzisiaj ja mialam! Moge sie pochwalil zdanym egzaminem!
Super! Moje gratulacje!
Cytat:

Ja też musiałabym się wybrać na polowanie jeśli chodzi o dobry biustonosz.
Cytat:
bardzo ładne zaproszenia
Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Heh to ja właśnie szukam takich bardotek, co ten push up aż tak nie wypycha, bo wtedy wyglądam prawie jak Doda... Nie wiem co jest z tymi moimi cyckami, ostatnio tak podrosły, że szok.
jedna chce żeby jej wypychało, druga nie chce żeby tak można było sobie samemu pokompletować części ciała, albo dołożyć tu i ówdzie

Idę jeść śniadanie i wybieram się na miasto. musze coś kupić koleżance na panieński... Myślę, że nie lunie, bo niebo jest bardzo zachmurzone.

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 08:27   #2628
vesna84
Zakorzenienie

Cytat:
najwazniejsze, żeby sie Tobie podobała

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
Czeeeeść Laski

super!! od razu chce sie żyć!!
Stary 2011-06-01, 08:49   #2629
(kicia)
Zakorzenienie

dzień dobry

Madziuniusia to nie podały ci ani producenta ani nazwy modelu??

u mnie jakoś się zachmurzyło mam nadzieję że nie będzie padać

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

kurcze dziś już środa a mojego welonu jak nie było tak nie ma
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-01, 08:53   #2630
Madziuniusia
Zakorzenienie

nie pytałam o nic takiego. To jakiś mały salon - nie coś w stylu Cymbeline czy Emmi Mariage.
Stary 2011-06-01, 08:55   #2631
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
nie pytałam o nic takiego. To jakiś mały salon - nie coś w stylu Cymbeline czy Emmi Mariage.
a nie mają swojej strony??

Stary 2011-06-01, 09:04   #2632
Madziuniusia
Zakorzenienie

Niestety nie.
Stary 2011-06-01, 09:13   #2633
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
oglądałam wczoraj pogodę i poki co zapowiadają na sobotę świetną pogodę zobaczymy jak będzie dalej pogoda musi sie udac bo moi rodzice jadą do teściów na grilla
U, a to Ich pierwsze spotkanie? Czy to pierwsze macie już za sobą?
No pogoda być musi, bo my w piątek mamy ognicho - pierwsze dla nas w tym sezonie Więc musi być pięknie

Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość
...a teraz wybaczcie, że nie odniosę się do Waszych rozmów, ale muszę się z Wami podzielić czymś strasznie dla mnie ważnym Otóż ja i mój TŻ zostaliśmy zauważeni przez naszą szkołę tańca Od pewnego czasu widzieliśmy, że instruktorzy i starsi stażem kursanci nas jakby "adoptowali" no ale że aż tak... ale do rzeczy Właścicielka zaproponowała nam współpracę - ona nas będzie szkolić (tak tak - za darmo ) a my czasem jej pomożemy - rozdamy ulotki czy wystąpimy w pokazie (co dla mnie oznacza kolejną gratyfikację i uznanie) Normalnie: jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!
Uwierzcie, że nie mogłam przez to dziś w nocy zmróżyć oka Jestem mega happy!!!
Ale super! Najwyraźniej Wasz talent dorównuje zapałowi, gratulacje

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Lubie niebieski, zielony i fioletowy i dlatego mam problem
To może weź 3 kamyczki? Ja mam podobnie, kocham niebieski i zielony i nigdy nie potrafię zdecydować, który bardziej - to zależy od dnia Dlatego kolory przewodnie wesela mam 2

Cytat:
w końcu wybrałam się do okulisty i zamontowałam sobie soczewki na moje oczka
No i jak Ci się je nosi? masz problemy z zakładaniem? Pamiętam, jak pierwszy raz soczewki próbowałam założyć, to męczyłam się chyba 2 godziny nad każdym okiem.... A teraz sobie już w ogóle nie wyobrażam w okularach chodzić, tak mi dobrze z soczewkami.

Cytat:
Napisane przez martuha24 Pokaż wiadomość
hmmm...
sprawy ślubno weselne: wczoraj razem z Tż stwierdziliśmy że nasze zaproszenia ślubne wykonam JA osobiście własnymi rękoma i za pomocą drukarki kupimy tylko jakiś ładny papier i może jakieś swiecidełka kokardki satynowe i coś tam wymodze znaleźlismy wczoraj w necie taki program który dzieli kartki w ten sposób i myśle ze dam rade...
My też planujemy samodzielnie wykonać projekt i wydrukować A mogłabyś się podzielić tym programem, który znaleźliście? Ciekawa jestem, co to takiego

Cytat:
Czesc!
Weszlam tylko na moment, bo jestem wyczerpana... niestety ostatnio nic nie pisalam bo uczylam sie do obrony... i dzisiaj ja mialam! Moge sie pochwalil zdanym egzaminem!
GRATULACJE!! A mówiąc "walczyć dalej", masz na myśli doktorat? Czy mgr na razie?

Cytat:
Kolejny ślubny zakup, brawo A zaproszenia mi się bardzo podobają, takie delikatne, ale coś się tam świeci, jak chciałaś

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Dzwoniła do mnie dziś koleżanka, że potrzebuje kogoś do obsługi wesela w sobotę- czyt. kelnerka + pomoc w kuchni. Wesele jakieś swojskie, tzn w wynajętej sali i ze swoją kucharką. A, że kucharkę znam bardzo dobrze to się zgodziłam. I w sobotę idę kelnerzyć na weselu. Masakra, aż się boję, że mi talerze zaczną z rąk spadać Także na sobotę jeszcze upomnę się o kciuki. Dalej zastanawiam się, czy dobrze zrobiłam...
Jeśli nie boisz się takiej pracy, to pewnie, że dobrze zrobiłaś Parę groszy wpadnie, a Ty będziesz miała obejrzeć wesele z innej perspektywy i od innej strony. Myślę, że to też sporo Ci w głowie poukłada i że chętnie się podzielisz swoją nową wiedzą z nami

U mnie dziś słoneczko, chociaż niebo jakieś takie szarawe... Mam nadzieję, że pogoda się jednak utrzyma, chociaż jak już ma padać, to i tak lepiej teraz, niż w weekend

Aaa, bym zapomniała: Dotk4, wszystkiego najlepszego! Spełnienia marzeń małych i dużych, codziennie takiej energii, jaką nam tu zwykle prezentujesz, no i oczywiście żeby przyszły rok bym jednym z najpiękniejszych w Twoim życiu

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Edytowane przez Chatka
Czas edycji: 2011-06-01 o 09:39
Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-06-01, 09:28   #2634
melod_y
Zakorzenienie

Dotk4 tak sobie wczoraj wieczorem pomyślałam ze Ty to w dzień dziecka się urodziłaś
Czekamy z niecierpliwością, aż coś polejesz nam tutaj na wizażu
Wszystkiego najlepszego!

gosza_m idz śmiało Popatrzysz sobie jak to wygląda z tej drugiej strony :P Tym bardziej że masz tam znajomą to głowa do góry.

__Paulinka__ Zawsze chciałam jechać do Norwegi Szczególnie na czas białych nocy Fajnie że macie łądną pogodę. W małopolsce niby na razie słonecznie, ale coś nadciąga. Tym bardziej ze w pogodzie zapowiadali wieczorne deszcze i jutro to samo :/
Musze telefon podładować na zaś

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 09:34   #2635
(kicia)
Zakorzenienie

oo właśnie

Dotk4 wszystkiego naj naj najlepszego

Stary 2011-06-01, 09:34   #2636
vesna84
Zakorzenienie

Dotk4 - wszystkiego najlepszego!!

OMG- jutro strzeli mi roczek do ślubu!!!

Edytowane przez vesna84
Czas edycji: 2011-06-01 o 09:37
Stary 2011-06-01, 09:38   #2637
Madziuniusia
Zakorzenienie

Dotk4- wszytkiego naj naj
Stary 2011-06-01, 09:40   #2638
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Dotk4 wszystkiego najlepszego, najwspanialszego, samych radosnych dni, braku stresu w przygotowaniach ślubnych. Niech ten rok i każdy następny będzie Twój!
Stary 2011-06-01, 09:56   #2639
Magdzia0108
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość
Dziękuję Wam dziewczyny Nawet sobie nie wyobrażanie jak wiele to dla mnie znaczy Tak bardzo chcieliśmy z TŻem powoli obskakiwać wszystkie kursy, no ale wiadomka - 280zł (od pary) za 2 miesięczny kur czegokolwiek (zajęcia raz w tygodniu) to nielicha kaska... wszystko pozostawało w swerze marzeń Ale teraz Wszystko dla nich zrobię Zatańczę nawet i "do kotleta" TŻ to już w ogóle się rozluźnił w temaciie tańca - wczoraj w Biedronce na zakupach zrobił bodyrolla udając, że skanuje produkt (wydając charakterystyczne "piiiiip!" jak czytniki cen) Aha no i "szefowa" szkoły jeszcze tak miło zagadnęła mnie dziś przez telefon, że przy okazji pouczymy się do naszego ślubu Kochana

Z tego co zerknęłam:
Kiciu! I ja będę trzymać kciukaski!
Chatko! Niektórzy wykładowcy niestety mają co najmniej nasrane i trzeba się z tym pogodzić bo innej metody nie ma niestety na nich A TŻ niech zaciśnie zęby, "wyluzuje wory" i da radę
Jeśli chodzi o wywalanie cyca to widzę że temat na czasie W ostatni piątek mama TŻa taka zachwycona pokazała nam foto na komórce, które przysłała jej koleżanka - na zdjęciu synowa i maleńka wnuczka owej koleżanki, synowa oczywiście z wielką nabrzmiałą brodawą na wierzchu :/ i to akurat było zdjęcie ze szpitala więc wiecie, żadna tam podbramkowa sytuacja tylko specjalnie przypozowane to zdjęcie... fuj :/ Niech ludzie zostawiają takie intymności w rodznie... prawda?
Kochana gratuluję. Tak sobie pomyślałam, skoro masz stały kontakt z instruktorami tańca, to może byś tam sie podpytała czy jest możliwe żeby sie nauczyć tego tańca z filmu Dirty Dancing? Bo my z TŻ nad tym się zastanawiamy, ale nie wiem czy damy radę sami, czy wykupić jakieś godziny u instruktora

martuha posłałabyś mi na priv linka do tego programu, bo ja policzyłam i wyszło na to, że taniej wyjdzie jak zrobię sama zawieszki na wódkę. No i wtedy będę mogła poświęcić kaskę na zaproszenia. Zastanawiam sie tylko jakiej grubości mają być te kartki chyba 300g/m2 będzie dobre?

Dotka wszystkiego naj

Dziewczyny, które zaproszenia wam się bardziej podobają?
Te w kolorze fioletowym:
http://allegro.pl/alessandria-zapros...607201578.html
Czy te takie niekonwencjonalne też fioletowe oczywiście:
http://allegro.pl/lilie-zaproszenia-...595763728.html

Aha! Dzisiaj idziemy do księdza ustalić godzinę mszy ślubnej

Filcowo, biżutowo:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=365901&p age=12

06.07.2004r razem
01.01.2010r zaręczyny
23.06.2012r Żonka
Magdzia0108 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 10:06   #2640
Madziuniusia
Zakorzenienie

Mi sie bardziej pierwsze podobają.

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości