![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Maj - perfumy: Lolita, Eau de Gucci,Parisienne, Kashmina,Boss Soul,Trouble
Wątek zamykam,zapraszam do nowego
SZUKAM BARDZO Crystal Noir Versace!!!!!!! Witam w majowym wątku ![]() Do wymiany posiadam obecnie: -Estee Lauder Double Wear- podkład -odcień desert beige- zostało ok.1/4 - z wymiany z demonem,niestety dla mnie zbyt jasny. - Róż Chanel Joues contraste -55 In Love ,ubytek- sama nie wiem ...ok. 30 % - Apparition Ungaro - 16/30 ml edp -oddaję,zapach cudny więc nabyłam sobie perfumy ![]() - BVLGARI POUR FEMME ok.24/30 ml - Ralph Ralph Lauren - edp miniatura 7 ml - ROC Wrinkle Correxion daily anti-wrinkle moisturiser - próbki 1,5 ml 10 sztuk (data ważności 07/11) Świetny krem,mimo iż kończy się powoli jego ważnośc ,ja cały czas używam i widzę znacznąpoprawę skóry.Nie zużyję jednak wszystkich próbek które mam. - Podkład BeYu-skin Harmony - matujący- nie wiem ile go zostało ....myślę,że ok.10/30 ml ale głowy nie dam- bardzo fajny-matujący - Lolita Lempicka edp ok.12/30 ml- nie ma,leci do Muci - Chanel Allure edp zostało trochę ponad 1/3 z 35 ml - za coś wow, najchętniej za dobry puder- nie ma - Eau de toilette EAU DE GUCCI TESTER ok.90/100 - rarytas!-nie ma - Max Mara Kashmina Touch -odlewka z atomkiem ok.8-9/11 ml- nie ma -Podkład YSL, Matt Touch Foundation zostało ok.80% z 15ml kolor 5,świetny, matujący podklad- niestety dla mnie za ciemny - nie ma https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.ph...t=28078&next=1 [/B] - Fajne bluzeczki 1 i 3 fotka- Vero Moda - M- śliczny grzybek,kilka razy noszona,jak nowa 2 fotka- koralowa,XS- stan db+ 4 fotka - tunika Bershka - L - raz założona,będę wybredna 5 fotka- H&M roz, 38- przewiewna ze złota nitką [/B] Szukam : - Crystal Noir Versace, Givenchy Play Intense, Eaudemoiselle ,Dune i innych - Matującego pudru sypkiego lub w kamieniu ( Givenchy,Guerlein,Chanel, Clarins) może być odsypka - Odżywki A.R. L'oreal lub innej dobrej do suchych ,farbowanych włosów oraz tajemniczych ![]() ![]() - Sally Hansen Airbrush Legs - ciemne kolorki - Wysyłam poleconym priorytetem - Odpisuję tylko w tym wątku Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2011-06-24 o 13:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maj - perfumy: Lolita, Eau de Gucci,Parisienne, Kashmina,Boss Soul,Trouble
jestem zainteresowana
![]() Max Mara Kashmina Touch -odlewka z atomkiem ok.8-9/11 ml Lolita Lempicka edp ok.12/30 ml poza watkiem mam jeszcze nowy puder ryżowy , mat na maxa , odcień bardzo jasny 02 , lub połowa trochę ciemniejszego z tej samej firmy odcień 03. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ce-powder.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maj - perfumy: Lolita, Eau de Gucci,Parisienne, Kashmina,Boss Soul,Trouble
cos za lolite?
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Lolita Lempicka edp ok.12/30 ml
cos u mnie? poza watkiem mam miniaturke 7ml dkny pure
![]() |
#6 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję,ale nic dla siebie nie znalazłam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:08 ---------- Poprzedni post napisano o 07:08 ---------- Dziękuję ![]() ---------- Dopisano o 07:09 ---------- Poprzedni post napisano o 07:08 ---------- Dziękuję ![]() ---------- Dopisano o 07:10 ---------- Poprzedni post napisano o 07:09 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś za Lolitkę?
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Pleasures lubię,ale wolałabym chwilę jeszcze poczekać, bo bardzo szukam Pure DKNY .Może masz??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
nieststy nie mam
![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie?
- Róż Chanel Joues contraste -55 In Love ,ubytek ...ok20- 30 % - Lolita Lempicka edp ok.12/30 ml -Podkład YSL, Matt Touch Foundation zostało ok.80% z 15ml kolor 5,świetny, matujący podklad
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Czekam na Ragnarok
|
Hej. Jestem zainteresowana:
- Róż Chanel Joues contraste -55 In Love ,ubytek ...ok20- 30 % na inny róż,nieco jaśniejszy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
niestety nic mi nie wpadlo w oko, pozdrawiam
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
Podoba mi się Parisienne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Trudno powiedzieć - ta buteleczka ma taki kształt
![]() wklejam dodatkowe zdjęcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
Przekupka: 77 pkt / 100% pozyt.
|
tak, tak pamietam, że pytałam o Gucci - a nie miałabys ochoty wymienic go na Ombre Rose ?
albo na Apparition i większą odlewkę Miss Dior Cherie Leau np. 20 ml? bo jakoś Twoja propozycja nie bardzo mi pasuje, poniewaz dotyczy 2 flakonów nietesterowych . Pozdrawiam i czekam na informację ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
Już chyba niestety nic więcej nie mam, ewentualnie Lolitę, bo mam 2, ale Ty też ją wymieniasz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
o.k. oczywiście - jeśli uznasz ze chcesz żebym do tej drugiej propozycji jeszcze coś dołożyła albo żebyśmy coś pokombinowały z innymi moimi zapachami to napisz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
jedyne co mogłabym wymienić poza tym co w wątku to gotowa odlewka Lancome Hypnose ze wspólnych zakupów wyjściowo 10 ml zostało jakieś
7 ml. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:10.