|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#451 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Nie boimy się końca świata bo Nasze śluby są za dwa lata!:)-PM 2013
wyczytane tu na wizażu maseczka aspirynowa na początku bywa różnie ale efekty są genialne na prawdę, miałam straszne probemy z cerą a teraz
jest super:0 dodatkowo pasta cynkowa, maseczka cynamonowa( TYLKO UWAGA CYNAMON STRASZNIE POTRAFI UCZULAĆ)agata_slomkadziękuję za słowa otuchy aż mi się lepiej zrobiło
|
#452 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
) Cytat:
![]() Na mnie bardzo dobrze działał żel z Garniera ten z pompką, świetnie oczyszczał, czego nie mogę powiedzieć o reszcie serii - no oprócz takiego mini kremu na pryszcze na noc, dokładnie ten - http://www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=107504 a teraz to już nie używam żadnego żelu, bo każdy mnie wysusza, tonik używam raz dziennie i mocno nawilżający krem jest bardzo ważny i tyle, czasem coś mi wyskoczy, ale równie szybko znika (odpukać :PP)
|
||
|
|
|
#453 |
|
Wtajemniczenie
|
Stosowałam maseczkę aspirynową, cynamonową, pastę cynkową, ale to nic nie dało. Na początku może owszem, ale potem nic nie było widać rezultatów. Miałam pełno różnych maści na receptę, bez recepty, tabletek i efekt był krótkotrwały. U mnei to wszystko jedynie zalecza na jakiś czas. Myślę o dermoambrazji, ale to jest drogie
---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- A u mnie burza i się boję, bo muszę pracować. Pracuje przez internet i boje się, że mi w antenę od internetu piorun walnie
|
|
|
|
#454 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A myslę właśnie o tym żelu z Garniera. Dziewczyny a jakiego na co dzień kremu używacie? Bo ja zwykłego z nivea ale zauważyłam, że po nim cera jest tłusta i częściej wyskakują mi jakieś zaskórniki i chyba muszę zmienić
|
||
|
|
|
#455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- a u mnie już burza była. Uspokoiło się. A teraz znów coś zaczyna grzmieć. A ja tak nie lubię burzy jak sama w domu jestem
|
|
#456 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja używam z Nivea nawilżająco regenrujący, bo ostatnio dostałam uczulenie na krem z Sorai i moja skóra była w fatalnym stanie. Teraz już prawie doszła do siebie, ale muszę poszukać czegoś nowego, ale po epizodzie z kremem z Sorai boje się eksperymentować.
|
|
|
|
#457 | |
|
Wtajemniczenie
|
aga512152 proszę
Cytat:
W liceum, kiedy jeszcze zdażały mi się pryszcze, bardzo pomógł mi Vichy Skin Set. nie jest tani, ale skuteczny. I daje ładnymat bez wysuszania (w przeciwieństwie np go Garniera). o ten -> https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...nej-skory.html
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe. S. Mrożek
|
|
|
|
|
#458 |
|
Zakorzenienie
|
Jeżeli chodzi o oczyszczanie to mam właśnie ten żel z Garniera
Mnie bardzo odpowiada A krem do twarzy też jakiś z Garniera, dla mnie ok
|
|
|
|
#459 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
jest dość tłusty, myślałam, że będzie mnie zapychał, ale nic takiego się nie dzieje, bardzo fajnie nawilża i super pachnie ale to pewnie bardzo indywidualna sprawa i lepiej kilka wypróbować, szkoda, że to próbowanie często kończy się masakrą na twarzy
|
|
|
|
|
#460 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam tak tłusta cere że ciągle sie błyszcze
) to błyszczałam sie już po godzinie! wyszukałam na wizazu jakies kremy, bede ich szukac jak skoncze te co mam, czyli Olay, ale kupowane gdy uwazałam że mam cere bardziej mieszaną niż tłustą
|
|
|
|
#461 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
pamiętasz kto Ci robił? ![]() Mnie się zawsze wydawało, że mam tłustą a teraz mam suchą jak papier ścierny
|
|
|
|
|
#462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i mnie to stresuje bo niby i podkład matujący i puder... Więc na pewno jeszcze kilka próbnych makijaży przede mną...
|
|
|
|
|
#463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#464 |
|
Konto usunięte
|
Przede mną też, bo taka niewydarzona jestem
ale grzmi
|
|
|
|
#465 |
|
Zakorzenienie
|
zamówiłam sobie puder bambusowy z biochemii urody, podobno ładnie matowi i na długo. Jeśli tak bedzie to bede go miec i tone bibułek matujących a pewnie koło 20:00 zacznie mi zwisać to czy sie błyszcze :P
|
|
|
|
#466 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
w sumie napisałam tak, bo byłam przekonana, że ktoś nazywający siebie specjalistą od makijażu ślubnego powinien mieć do tego odpowiednie kosmetyki albo jakieś specjalne sposoby, ale przekonałam się już kilkanaście razy, że moja prosto - chłopska logika zawodzi
|
|
|
|
|
#467 | |
|
Zakorzenienie
|
Taka mała dygresja na temat makijaży ślubnych: wiecie co jest wg mnie najgorsze, jak przyjdzie kobieta do salonu i prosi mnie o dobór kosmetyków na makijaż ślubny bo ona sama się będzie malować, a widzę, że zielonego pojęcia o tym nie ma (bo trochę z nią zwykle rozmawiam i wypytuje). Często te dziewczyny na codzień sie też nie malują. Więc powiedzcie mi jak ona sama da sobie radę z czymś tak ważnym jak makijaż ślubny? Bo ja czasem chciałabym zobaczyć co ona sobie w ten dzień ślubu na twarzy zmajstrowała.
---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- Cytat:
|
|
#468 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
rozumiem jak ktoś się zna i umie sam sobie zrobić fajny makijaż, ale widocznie albo nie miała kasy albo uważała, że sama zrobi lepiej? Ciężko stwierdzić
|
|
|
|
|
#469 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję serdecznie za wszystkie
![]() Cytat:
Cytat:
ale nie mój styl kiedyś może jak znajdę podobną do mojej wymarzonej to wam pokarzę jak grzeczne będziecie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale chciałam Wam życzyć miłego popoludnia, bo ja zaraz do TŻta jadę Pa kochane
|
|
#470 | |||
|
Rozeznanie
|
Hej laski
Ja już po kolosie, zaliczony będzie I zalapałam się na promocję w croppie -40% kupiłam sobie strój kąpielowy Już marzę tylko o wakacjach...Cytat:
Ale jest jeszcze niedzielny poranek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#471 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem czy to prawda ale jeżeli tak to ja mam mieszanąCytat:
|
||
|
|
|
#472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#473 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja też mam mieszaną... bez dobrego podkładu świecę się na środku twarzy. U mnie sprawdził się Revlon ColorStay - matuje
|
|
#474 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez dastin Czas edycji: 2011-06-01 o 16:37 |
|||
|
|
|
#475 |
|
Zakorzenienie
|
|
#476 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a to pracujesz w takim salonie? Cytat:
Miłego popołudnia Cytat:
I jaka farciara ja to nigdy nie trafiam na fajne promocje ![]() ---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- Cytat:
ale ile jest takich kobiet co kupią najtańsze kosmetyki, żeby przejść po najcieńszej linii oporu?
|
||||
|
|
|
#477 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#478 |
|
Rozeznanie
|
A mi właśnie te "pierdoły"z wizażu pomogły i chwała im za to
ale wiadomo każdy ma inną cerę. Ja mam krem z olay na dzien i na noc i nie narzekam. Ja poszłam na makijaż wieczorowy na swoją studniówkę, powiem Wam że babka niby pełno dyplomów, po kosmetologii , własny salon słyszałam same dobre opinie to się umówiłam, nie dość że makijaż zrobiła mi jak dla kobiety 40letniej, to jeszcze popłynął po godzinie, do jakości kosmetyków też nie byłam przekonana, chyba nawet wdomu moje własne są lepsze. Dla tego powiedziałam, że zanim oddam się w ręce wizażystki na swoje własne wesele to wytestuje chyba wszystkie. A co do tego że niby laska nie miała kasy, czy zrobi to lepiej, nie raz nie dwa kupno wszystkich kosmetyków wynisie więcej niż wyzyta u PROFESJONALNEJ MAKIJAŻYSTKI.
|
#479 |
|
Zakorzenienie
|
:d :d
---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- ej, emotikonki mi znikły.. Czyżby wizaż szalał?
Edytowane przez wiecznie_pod_wiatr Czas edycji: 2011-06-01 o 16:52 |
|
|
|
#480 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:34.

jest super:0 dodatkowo pasta cynkowa, maseczka cynamonowa( TYLKO UWAGA CYNAMON STRASZNIE POTRAFI UCZULAĆ)

) 

A myslę właśnie o tym żelu z Garniera. 

Mnie bardzo odpowiada 
ale to pewnie bardzo indywidualna sprawa i lepiej kilka wypróbować, szkoda, że to próbowanie często kończy się masakrą na twarzy

i mnie to stresuje bo niby i podkład matujący i puder... Więc na pewno jeszcze kilka próbnych makijaży przede mną...

I zalapałam się na promocję w croppie -40% kupiłam sobie strój kąpielowy