Nowy Rok witamy i o Dzieci się staramy :) wszystkie starające się w roku 2011 - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-01, 11:50   #4291
Brawurka84
Raczkowanie

Dot.: Nowy Rok witamy i o Dzieci się staramy :) wszystkie starające się w roku 2011

śluzu mało,tylko uczucie mokrości.Cały czas nosiłam wkładkę bo czekałam na okres,i coś tam było ze śluzu na niej,ale mało.więcej było jak wkładałam palec do pochwy-tam biały śluz,nieprzezroczysty,pod obny do niepłodnego.Tyle,że zawsze przed okresem miałam taki jakby z malusieńkimi grudkami,a tym razem był gładki bielutki
Ja i tak dalej nie wierze w to co się dzieje.Wiem jedno-ciężko mi nie palic.Bo póki nie mam wyników z krwi,to jeszcze nie czuję tego przecinka tak do końca...nie dociera do mnie..
Brawurka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 12:06   #4292
emigra
Zakorzenienie

Dot.: Nowy Rok witamy i o Dzieci się staramy :) wszystkie starające się w roku 2011

Cytat:
Napisane przez Brawurka84 Pokaż wiadomość
śluzu mało,tylko uczucie mokrości.Cały czas nosiłam wkładkę bo czekałam na okres,i coś tam było ze śluzu na niej,ale mało.więcej było jak wkładałam palec do pochwy-tam biały śluz,nieprzezroczysty,pod obny do niepłodnego.Tyle,że zawsze przed okresem miałam taki jakby z malusieńkimi grudkami,a tym razem był gładki bielutki
Ja i tak dalej nie wierze w to co się dzieje.Wiem jedno-ciężko mi nie palic.Bo póki nie mam wyników z krwi,to jeszcze nie czuję tego przecinka tak do końca...nie dociera do mnie..
dziekuje Ci za odpowiedz i trzymam kciuki za wysoka betke
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
emigra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 12:07   #4293
adaikaka
Zakorzenienie

GG do adaikaka

Brawurka aż mi się łezka w oku zakręciła
Masz swojego okruszka Miałam identyczne objawy w ciązy wszystko zaczęło się już kilka dni po owu.
Strasznie się cieszę
Stary 2011-06-01, 12:09   #4294
ziebulka
Raczkowanie

odebrałam wyniki..
TSH, fT3,fT4 w normach
PRl w normie (10,5 ng/ml)
ale po obciążeniu 273ng/ml !! a może wzrosnąć około 5 razy... załamałam się

spróbuje dziś do gin się wcisnąć
24.11.2012 - IUI nr 3

18.04.2013 transfer-4A i 4B ->11dpt @
ziebulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 12:33   #4295
Hatti
Rozeznanie

Brawurka,gratuluje przeogromnie!Czyli 'dalas na luz' i sie udalo!

Dziewczyny,ja zadnych pomiarow poki co nie robie.Cykle mam regularne(26-27)To moj pierwszy cykl i poszlismy z tztem na zywiol totalny.Co z tego wyjdzie,zobaczymy..Jesli nic to wtedy planuje zrobic test na owu i tyle.Mam nadz ze mnie rozumiecie i nie oberwe od Was!
Stary 2011-06-01, 13:21   #4296
kism
Wtajemniczenie

Cytat:
Kobitki..u mnie dziś szok....
dwie kreski....jedna mocna,druga jasna...ale jest!
Brawurko, gratulacje Kochana Będzie dobrze, spokojnie
Ech, musimy jak nic koniecznie wrzucić na luz, dajesz nam kolejny przykład, jak to jest jak się zajmie czymś innym, a wcześniej np. sandra, AgaMili.
Ja jutro idę do notariusza i od razu odbieram klucze więc będę miała się czym zająć w najbliższych tyg Oby się udało. Póki co, dziś 34 dc i dalej czekam na @ Wczoraj robiłam test - negatywny

Cytat:
Napisane przez ziebulka Pokaż wiadomość
odebrałam wyniki..
TSH, fT3,fT4 w normach
ziebulko, trzymaj się Ja się średnio znam na tych wynikach, tylko na tsh, bo tarczycę leczę od dawna, a pozostałe też będę mieć po @ więc ciekawa jestem tego tematu. Daj znać co Ci gin powie
kism jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 16:01   #4297
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez 201704110948 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Oby wszystko było ok. Trzymaj się

Cytat:
Napisane przez senira666 Pokaż wiadomość
kolejny cykl na nic. Dzisiaj dopadła mnie @.... :-/
Przykro mi...

Cytat:
dwie kreski....jedna mocna,druga jasna...ale jest!nie wiem co o tym myslec,co miesiąc robiłam test takiej samej firmy,i zawsze była tylko jedna kreska-jak bardzo bym się nie przyglądała i nie brała pod światło...
Czyli można już gratulować?
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 16:45   #4298
sas
Wtajemniczenie

hej dziewczynki
Cytat:
Napisane przez 201704110948 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
3maj sie mocno! mam nadzieje,ze wszystko sie ułoży!!!
Cytat:
Napisane przez senira666 Pokaż wiadomość
kolejny cykl na nic. Dzisiaj dopadła mnie @.... :-/
wstrętna @ szybko minie i zaczniesz kolejne starankagłowa do góy
Cytat:
dwie kreski....jedna mocna,druga jasna...ale jest!nie wiem co o tym myslec,co miesiąc robiłam test takiej samej firmy,i zawsze była tylko jedna kreska-jak bardzo bym się nie przyglądała i nie brała pod światło...
póki co jestem w szoku,i płaczę ze szczęścia i jestem przerażona...po prostu nie mogę w to uwierzyc..W tym miesiącu mieliśmy tyle spraw na głowie,że może tylko ze 2-3 razy sexik..
Żeby miec pewnosc to skoczę może dziś na badanie krwi,nie chcę niepotrzebnie robic sobie nadziei.Wiecie może gdzie w Warszawie można w miarę tanio i szybko zrobic?
gratuluje kochana
Cytat:
Napisane przez emigra Pokaż wiadomość
No oczywiscie ze cos w tym jest - baaardzo duzo kobiet tak zaszlo w ciaze - odpuszczajac sobie, zapominajac o staraniach .... tylko ja tu zapomniec? Ja np nie mam takiej pracy gdzie pracuje codziennie, wiekszosc czasu jestem w domu, wiec mam naprawde mnostwo czasu na myslenie - choc nie chce domyslam sie ze takich osob jak ja jest wiecej mi udaje sie w pierwszej fazie cyklu i mniej wiecej polowie drugiej fazy nie myslec.... ale im blizej @ tym wiecej mysle i chyba blokuje sobie tym cykl, bo wydluzaja mi sie ...
ja tez tak mam... niby pracuje, mam zajęcie, ale jakos ni umiem nie myslec o tym... ehh i pewnie znowu sie za bardzo wkrecam i nic z tego nie będzie.....
ja jestem padnieta. w pracy mnstwo roboty z dziecmi w koncu to dzien dziecka
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 16:49   #4299
senira666
Zakorzenienie

nie przejmuje sie zbytnio bo w tym miesiacu nie spodziewalam sie niczego innego poza @ .... nie klade na starania jakiegos nacisku "ze musi sie udac" mamy czas i po prostu "robimy swoje" a kiedy sie uda wtedy bedzie
Stary 2011-06-01, 17:26   #4300
Gizmiatko
Zakorzenienie

GG do Gizmiatko

Cytat:
odnośnie objawów:to z tydzień temu czułam kłucie jajników i bóle całego podbrzusza,normalnie jakbym już okres miała.Biust mi spuchł i zaczął pobolewac.Do tego kłuła mnie jakby szyjka macicy i tam w kroczu na dole..jakby coś się napinało,a potem odpuszczało..Już myślałam,że mi wirus hpv może wrócił i wyczynia jakieś zmiany w szyjce macicy...
No i tak miałam codziennie,z przerwami oczywiście,i latałam do łazienki spwadzac czy już leci okres.Ale nic nie było.A w ciągu 2-3 dni ostatnich często siusiu robię,a wcale nie piłam więcej niż zwykle,ja w ogóle mało piję
W każdym razie objawy są jak na wcześniejszy termin okresu,nawet ból w krzyżu i uczucie jakby mokrości.
ale tak jak pisałam jakiś czas temu-jak chyba tydzien temu byłam u dentystki to się pytała czy na pewno nie jestem w ciąży bo mam takie dziąsła nabrzmiałe
gratuluje ;] swietnie teraz sie zdrowo chowajcie;]a kiedy mialas dostac @ w dniu robienia testu ?

24,07 - nasza data ;]
Szczęśliwa mama dwóch szkrabów

Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm
Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm

udało sie -moj wykres
Gizmiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 17:39   #4301
Norniczka
Rozeznanie

Brawurka gratuluje!!!
Kwiatku ja się tam nie znam, więc się już nie wypowiadam. Wiem tylko z własnego doświadczenia że lepiej najpierw się wyleczyć a potem starać. Ja odłożyłam starania z powodu poronienia i cytomegalii, a teraz musze jeszcze znaleźć przyczynę bólu brzucha który dopada mnie kilka razy w tygodniu. Byłam dzisiaj u miłej pani doktor która stwierdziła że napewno coś mi dolega ale nie miała pojęcia co. W każdym bądź razie pobrała mi 6 strzykawek krwi na różne badania, łącznie z jakimiś próbami wątrobowymi, oczywiście oddałam też próbkę kału i moczu i czekam na wyniki. Powiedziała że jeżeli wyniki wyjdą ok to będzie trzeba zrobić usg jamy brzusznej. Generalnie ból brzucha złapał mnie jak siedziałam u niej w gabinecie, więc sama mogła ocenić jak to wygląda i stwierdziła że nie jest najlepiej. No ale zaraz mi przeszło. Powiedziała mi że najpierw trzeba się dowiedzieć skąd te bóle brzucha a o dziecku mogę mysleć jak już bedę zdrowa i tego się trzymam. No ale mam nadzieję że coś wyjdzie i się wyleczę do następnego cyklu.
Stary 2011-06-01, 17:54   #4302
Prymulkaaa
Rozeznanie

cześć Wam można się przyłączyć? z mężem staramy się od dzidziusia. Pierwsze staranie podjęliśmy w grudniu 2009 r. w listopadzie 2010r. je zakończyliśmy ze skutkiem negatywnym. Nie mieliśmy już siły na kolejną 'porażkę'. Przeszłam na tabletki. Brałam Yaz. W niedzielę postanowiliśmy podjąć kolejne starania. 3 dni nie brania tabletek i dzisiaj przyszła @. Strasznie się boję.... że znów nie będzie wychodzić, ze będzie cos nie tak
Stary 2011-06-01, 18:43   #4303
Norniczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Prymulkaaa Pokaż wiadomość
cześć Wam można się przyłączyć? z mężem staramy się od dzidziusia. Pierwsze staranie podjęliśmy w grudniu 2009 r. w listopadzie 2010r. je zakończyliśmy ze skutkiem negatywnym. Nie mieliśmy już siły na kolejną 'porażkę'. Przeszłam na tabletki. Brałam Yaz. W niedzielę postanowiliśmy podjąć kolejne starania. 3 dni nie brania tabletek i dzisiaj przyszła @. Strasznie się boję.... że znów nie będzie wychodzić, ze będzie cos nie tak
Witam . A robiłaś jakieś badania hormanalne?? Ja chyba po roku starań ze skutkiem negatywnym zrobiłabym badania, bo czasami może jakaś drobnostka być a utrudniać zajscie w ciążę.
Stary 2011-06-01, 19:33   #4304
Olcia1821
Raczkowanie

Cześć dziewczyny coraz więcej z naszego grona niedługo zostanie mamami oczywiście wszystkim nowo zafasolkowanym gratuluje.

dziewczynki ja już 2 cykl odpoczywam od staranek. Nawet nie jest tak źle. Ostatni cykl trwał aż 39 dni, dziś 10 dzień cyklu, już 5 dni po @ , 2 dni cisza, a od 3 dni cały czas plamie na ciemnobrązowo nie wiem o co chodzi dlatego stwierdziłam, że napisze do Was i może którąś z Was będzie wiedziała o co chodzi.

Michaił Afanasjewicz Bułhakow
Nareszcie jesteś!!

Ty i ja Kochanie
Olcia1821 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 19:49   #4305
AgaMili
BAN stały

Brawurka ale super, gratulacje
Ja mialam tak samo, kilka razy w cyklu bylo przytulanko w ogole bez mysli o ciazy bo juz bylam pewna ze nie moge zajsc, 4x sie na maxa staralam i nic wiec za 5. razem odpuscilam i jaka mam niespodzianke

Kism gratulacje odbioru kluczy do wlasnego mieszkania . My odbieramy we wtorek.

Kwiatku skarbie nie masz jeszcze dzieci wiec nie wiesz ile jest roboty przy noworodku, ale na pewno nie ma czasu na operacje, nie wyobrazam sobie tego zostawic takie malenstwo , nawet z jego tatusiem i isc do szpitala, a co z karmieniem piersia? Zastanow sie czy warto teraz sie starac, czy nie lepiej odczekac rok...

Ziebulko

Dziewczyny a ja juz taka dumna jestem ze swojego brzuszka i zaskoczona ze juz tak szybko go widac. U mnie juz/dopiero 8tc
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SAM_0041.jpg (8,0 KB, 67 załadowań)

Edytowane przez AgaMili
Czas edycji: 2011-06-01 o 19:51
AgaMili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 19:55   #4306
emigra
Zakorzenienie

Aga ... jaki juz wielki a bylas u gina?
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
emigra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 20:02   #4307
AgaMili
BAN stały

Jeszcze nie, bylam u mojego lekarza gp i mam wyniki badan - wszystko ok, teraz czekam na list z przychodni kiedy mam wizyte u poloznej. Do polskiego lekarza pojde w sobote jesli bedzie mial wolne miejsca; jutro rano zadzwonie.
Stary 2011-06-01, 20:21   #4308
Prymulkaaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Norniczka Pokaż wiadomość
Witam . A robiłaś jakieś badania hormanalne?? Ja chyba po roku starań ze skutkiem negatywnym zrobiłabym badania, bo czasami może jakaś drobnostka być a utrudniać zajscie w ciążę.
Robiłam badania. (zmieniłam lekarza, gdy przestaliśmy się starać i chciałam tabletki, pani dr kazała najpierw się przebadać) więc niby wszystko jest ok. ale planuję powtórzyć badania
Stary 2011-06-01, 20:24   #4309
aga_bre
Rozeznanie

Cytat:
Ja tez tak podchodzilam w pierwszym cyklu tzn po owulacji uwazalam, zeby nie pic i nie palic, bo mimo ze podejrzewalam ze za pierwszym razem sie nie uda to zawsze jest ta mysl ''moze jednak, w koncu sie nie zabezpieczamy'' ... teraz pale, jak mam ochote to wypije sobie kieliszek wina czy jedno piwo smakowe - nigdy nie bylam za alkoholem, raczej musze miec na niego ochote zeby pic, no i nie upijam sie

Aga_bre w takim razie nie ten sam program, choc podobny ja mieszkam w DE i mam niemiecka tv do dyspozycji ale jak widac wiele z nich jest podobnych w tym co ja ogladalam to byly przedstawiane historie rodzin a te ciaze to tak pomiedzy
Ale jak opisałaś to jakbysmy oglądały to samo . Co do podejście to zachowuję się tak jak Ty, mam ochotę na piwko czy likier to wypije, a niestety jestem mega smakoszem różnych słodkich napitków.

Cytat:
Napisane przez Nadia5 Pokaż wiadomość
Kwestia jakie rozwiązanie byłby lepsze
Trzymam kciuki za Was, obyś Ty się wyleczyła, zaciążyła i spokojnie donosiła

Ja czekam na testowanko/@
Jeszcze 9 długich dni...
No to faktycznie długie 9 dni, jak będziesz czekała i mocno odliczała. Może nie testuj? Zobaczysz jak będzie.

Cytat:
póki co jestem w szoku,i płaczę ze szczęścia i jestem przerażona...po prostu nie mogę w to uwierzyc..W tym miesiącu mieliśmy tyle spraw na głowie,że może tylko ze 2-3 razy sexik..
Żeby miec pewnosc to skoczę może dziś na badanie krwi,nie chcę niepotrzebnie robic sobie nadziei.Wiecie może gdzie w Warszawie można w miarę tanio i szybko zrobic?
Cicho siedzę, żeby nie peszyć, ale mocno trzymam kciuki. Powiedz proszę ewentualnie, który to cykl, bo się zgubiłam troszkę.

Cytat:
No oczywiscie ze cos w tym jest - baaardzo duzo kobiet tak zaszlo w ciaze - odpuszczajac sobie, zapominajac o staraniach .... tylko ja tu zapomniec? Ja np nie mam takiej pracy gdzie pracuje codziennie, wiekszosc czasu jestem w domu, wiec mam naprawde mnostwo czasu na myslenie - choc nie chce domyslam sie ze takich osob jak ja jest wiecej mi udaje sie w pierwszej fazie cyklu i mniej wiecej polowie drugiej fazy nie myslec.... ale im blizej @ tym wiecej mysle i chyba blokuje sobie tym cykl, bo wydluzaja mi sie ...
Wiesz ja jestem właśnie po wszystkich badaniach. jeszcze czekam tylko na usg jamy brzusznej i jestem mimo nadwagi objawem zdrowia. Lekarz powiedział, że mam wyniki wzorcowe. A @ jak nie widać tak nie widać, więc juz zaczynam się zastanawiać czy to moja psychika nie spłatała mi figla. Ja co prawda pracuję codziennie, ale też wracam myslami do tematu. Poza tym brak @ samoistnie gdzieś tam budzi nadzieję, mimo że dwa tygodnie temu robiłam test i wyszedł negatywny, ale dopóki @ nie przyjdzie to wiecie zawsze jest ta nadzieja, gdzieś tam z tyłu głowy. Mam nadzieję, że mnie rozumiecie?? Chiciaż powiem szczerze, że z @ cieszyłabym się jak nigdy w życiu.

Cytat:
Napisane przez ziebulka Pokaż wiadomość
odebrałam wyniki..
TSH, fT3,fT4 w normach

Kochana musi być dobrze. Idz do lekarza i zobaczysz co Ci powie.

Cytat:
Witaj wśrod nas.

Cytat:
Napisane przez AgaMili Pokaż wiadomość
Brawurka ale super, gratulacje
Ja mialam tak samo, kilka razy w cyklu bylo przytulanko w ogole bez mysli o ciazy bo juz bylam pewna ze nie moge zajsc, 4x sie na maxa staralam i nic wiec za 5. razem odpuscilam i jaka mam niespodzianke

Kism gratulacje odbioru kluczy do wlasnego mieszkania . My odbieramy we wtorek.

Kwiatku skarbie nie masz jeszcze dzieci wiec nie wiesz ile jest roboty przy noworodku, ale na pewno nie ma czasu na operacje, nie wyobrazam sobie tego zostawic takie malenstwo , nawet z jego tatusiem i isc do szpitala, a co z karmieniem piersia? Zastanow sie czy warto teraz sie starac, czy nie lepiej odczekac rok...

Ziebulko

Dziewczyny a ja juz taka dumna jestem ze swojego brzuszka i zaskoczona ze juz tak szybko go widac. U mnie juz/dopiero 8tc
Aga a Ty jesteś pewna, że to tylko 8 tydzien????!!!! Ja co prawda w ciąży nigdy nie byłam ,ale mam koleżankę w 5 ktora ma może trochę mniejszy brzuch Czyżby podwójne szczeście???

Kism ja klucze do własnego m odbieram w połowie czerwca , więc na pewno po tym okresie będę WAs trochę zaniedbywać.

Ciekawe jak radzi sobie nasza kaskaderka
Stary 2011-06-01, 20:29   #4310
Gizmiatko
Zakorzenienie

GG do Gizmiatko

Cytat:

8 tc ????
strasznie duuuzy brzuch ! kurde ty to chyba masz 3 w brzuchy bo nawet na 2 to za duzy bebzuch!!!!!!!!!!!!!!! a zawsze bylas płaska czy mialas brzuszek ?

24,07 - nasza data ;]

udało sie -moj wykres
Stary 2011-06-01, 20:30   #4311
AgaMili
BAN stały

Jej dziewczyny wszyscy mi mowia o blizniakach, raczej male prawdopodobienstwo bo w rodzinie nie ma... No nic zobaczymy. Pocieszam sie ze moja kolezanka jest w 10 tyg a brzuch ma 2x wiekszy niz ja teraz. Ma taki jaki ja mialam w 6. miesiacu poprzednio. A ma 1 fasolke. To jej 2. ciaza i w poprzedniej miala ogromny brzuch, jak na trojaczki - w 9. miesciacu nie miala sily chodzic
Stary 2011-06-01, 20:37   #4312
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
witaj3mam mocno kciuki za owocne staranka

Cytat:
śliczny brzusio może rzeczywiście będą bliźniaki
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 20:42   #4313
AgaMili
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Gizmiatko Pokaż wiadomość
8 tc ????
strasznie duuuzy brzuch ! kurde ty to chyba masz 3 w brzuchy bo nawet na 2 to za duzy bebzuch!!!!!!!!!!!!!!! a zawsze bylas płaska czy mialas brzuszek ?
No nie wiem co znaczy brzuszek, kaloryfera nie mialam ale gruba nie bylam.
Zalaczam zdj z przed 2,5 tygodni (na jednym juz mi brzuszek bylo widac na dole, to byl 5/6 tydz)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 000_0005.jpg (52,7 KB, 58 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 106_0010.jpg (20,0 KB, 51 załadowań)
Stary 2011-06-01, 21:39   #4314
Gizmiatko
Zakorzenienie

GG do Gizmiatko

Cytat:
No nie wiem co znaczy brzuszek, kaloryfera nie mialam ale gruba nie bylam.
Zalaczam zdj z przed 2,5 tygodni (na jednym juz mi brzuszek bylo widac na dole, to byl 5/6 tydz)
hyhy nie no to faktycznie brzuszke masz spory a sie nie ciesz z ekoelznaka w 9 nie umiala chodzic ;p bo chyba ciebie tez to czeka ;]ale wazne ze dzidzia sie dobrze rozwija ;]

24,07 - nasza data ;]

udało sie -moj wykres
Stary 2011-06-01, 21:49   #4315
AgaMili
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Gizmiatko Pokaż wiadomość
hyhy nie no to faktycznie brzuszke masz spory a sie nie ciesz z ekoelznaka w 9 nie umiala chodzic ;p bo chyba ciebie tez to czeka ;]ale wazne ze dzidzia sie dobrze rozwija ;]
hyhy ja sie ciagle ludze ze to tylko teraz tak go wywalilo a potem bedzie pomalutku rosl
Stary 2011-06-02, 07:09   #4316
aga_bre
Rozeznanie

Cześć Wam.

Mi się przy tej pogodzie nic nie chce. No ale cóż co mus to mus.

Brawurka daj znać co i jak jak już zrobisz betę.

Gizmiątko brawo za wykres. Też bym taki chciała.
Stary 2011-06-02, 07:33   #4317
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d
Konto usunięte

Cytat:
No no, niezły brzuszek Myślałam, że po kilku tygodniach jeszcze niewiele widać. Dlatego w sumie zaczęłam się starać 3 miesiące przed ślubem - miałam nadzieję, że pod sukienką i tak nikt nie zauważy A tu widzę, że różnie może być.
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 08:21   #4318
Nadia5
Zakorzenienie

Aga, brzuszek pokaźny, aż się nie mogę doczekać aż Ci lekarz określi czy to pojedyncza ciąża czy mnoga

Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 08:39   #4319
Brawurka84
Raczkowanie

Aga_bre:to mój trzeci cykl.Natomiast wiedziałam,że pierwszy może byc średnio udany,bo zaczęliśmy na spontanie(bo w kółko odkładaliśmy starania)i to było ze 2 dni po owulacji.
Agamili,ale masz brzuszek możliwe,że twix jakiś tam dorasta

Nie nadążam Was czytac ;-) Gizmiątko,pytałaś chyba w którym dniu robiłam test?czułam coś wcześniej,że jest inaczej..Teraz mam urlop w pracy-więc 31.05 pożegnałam się z najlepszą koleżanką w pracy..że już nie wracam po nim...
Test robiłam w sumie po 1 dniu opóźnienia,czyli 1.06-i wydało mi się to dziwne,że nawet nie mam plamienia dzień-dwa dni przed okresem.Najpierw wyszła mocna kreska czerwona,i już stwierdziłam,że coś nie tak,że nie mam okresu i w ogóle..a za chwilę druga kreska..a ja aż oczy przetarłam czy ja śnię czy co(bo było raniutko)i czy to się dzieje naprawdę...
dziś odbieram betę,modlę się,żeby przecinek istniał...
rano pocałowałam się z toaletą po raz kolejny tylko oczy otworzyłam i ten ból głowy echh

Edytowane przez Brawurka84
Czas edycji: 2011-06-02 o 08:45
Brawurka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 08:50   #4320
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
Aga_bre:to mój trzeci cykl.Natomiast wiedziałam,że pierwszy może byc średnio udany,bo zaczęliśmy na spontanie(bo w kółko odkładaliśmy starania)i to było ze 2 dni po owulacji.
Agamili,ale masz brzuszek możliwe,że twix jakiś tam dorasta

Nie nadążam Was czytac ;-) Gizmiątko,pytałaś chyba w którym dniu robiłam test?czułam coś wcześniej,że jest inaczej..Teraz mam urlop w pracy-więc 31.05 pożegnałam się z najlepszą koleżanką w pracy..że już nie wracam po nim...
Test robiłam w sumie po 1 dniu opóźnienia,czyli 1.06-i wydało mi się to dziwne,że nawet nie mam plamienia dzień-dwa dni przed okresem.Najpierw wyszła mocna kreska czerwona,i już stwierdziłam,że coś nie tak,że nie mam okresu i w ogóle..a za chwilę druga kreska..a ja aż oczy przetarłam czy ja śnię czy co(bo było raniutko)i czy to się dzieje naprawdę...
dziś odbieram betę,modlę się,żeby przecinek istniał...
rano pocałowałam się z toaletą po raz kolejny tylko oczy otworzyłam i ten ból głowy echh
To taki prezent na Dzień Dziecka

A miałaś jakieś objawy dajmy na to tydzień przed spodziewaną @ ?

Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości