|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Który tytuł na nowy wątek podoba Wam się najbardziej? | |||
| Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z wyprawkami. |
|
18 | 29,51% |
| Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z zakupami. |
|
13 | 21,31% |
| Chodzimy jak kaczuszki przez te nasze piękne brzuszki. |
|
6 | 9,84% |
| Mija czerwiec, czas szybko leci, mamusie czekają na swoje dzieci. |
|
6 | 9,84% |
| Idzie lato, rosną brzuszki, jesienią wyskoczą maluszki. |
|
1 | 1,64% |
| Idzie lato, rosną brzuszki, jesienią wyskoczą z nich maluszki. |
|
6 | 9,84% |
| Brzuszki rosną, płeć już znamy, jesienią będziecie z nami. |
|
0 | 0% |
| Brzuszki rosną, płeć już znamy, jesienią będziemy mamami. |
|
11 | 18,03% |
| Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1831 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011
Wiec laska m odpisala ze na prosbe mailowa jednego z licytujacych dodala opcje "kup teraz" i ta osoba to zlicytowala
![]()
|
|
#1832 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1833 | ||
|
Zakorzenienie
|
Boszz, te hormony mnie wykończą
Aa i chciałam się "pochwalić", że w ciągu 15 minut sprzedaliśmy to nasze uszkodzone autko Nie mam pojęcia dlaczego ale kupujący chcieli się pozabijać o niego![]() Cytat:
A "Twój" Wojtuś faktycznie przekochanyCytat:
Nasz robaczek w dniu dziecka też bardzo aktywnyBiedna |
||
|
|
|
#1834 |
|
Zakorzenienie
|
lula - no to kiepściucha... ale spoko spoko damy radę
|
|
|
|
#1835 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ajj tam, w dooope z tym, szukam dalej ![]() ---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- A w ogole przyznaje sie bez bicia ze podczytalam dzisiaj chwile watek mam majowo-czerwcowych i naprawde im tak zazdroszcze ze juz maja to za soba ze szok ![]() ---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- Nienawidze swojej pracy
|
|
|
#1836 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Tradycyjnie po pracy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A tak pięknie byś wyglądała jako wielbłądo-żyrafa w cętki- nawet już Ci fryzurę znalazłam , a tu co ![]() Cytat:
Jak ja Ci zazdroszczę ![]() Cytat:
A z podnoszeniem do góry to już nie zależnie- też się czegoś łapię ![]() Cytat:
![]() No to ciekawy system.... męczą tylko człowieka niepotrzebnie!Cytat:
Cytat:
Zdrówka zatem!!! i smacznego ![]() Chyba tez muszę iść kupić truskawki- smaka mi narobiłaś! ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#1837 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszły moje legginsy- za duże
![]() A ja chciałam L brać Lulla- trzeba się było Ciebie słuchać
|
|
|
|
#1838 |
|
Rozeznanie
|
Mamuśki, a ja już jestem mężatką
Moja relacja jest tutaj, jeśli jesteście ciekawe: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post27249812 Teraz myślę, że nadrobię zaległości i nadążę wreszcie za Wami
|
|
|
|
#1839 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze miesiąc męczarni![]() Co się stało? Gorzej jeśli kobita mi powie, że jednak nie muszę tego zdawać Cytat:
|
||
|
|
|
#1840 |
|
Zakorzenienie
|
a ja zgłupiałam już - czytam o tym krążku, wszystkim dziewczynom zakładają na podtrzymanie ciąży, każda chwali, że to naprawdę pomaga, że to jedyne wyjście przy niewydolności szyjki, bo krążek ją odciąża - a mój gin twierdzi, że krążek NIC nie daje i nie chce mi go założyć... przecież to nienormalne!!! Tydzień temu na wizycie powiedział mi, ze moge normalnie funkcjonować z szyjką 2,8 a jak wpadłam tylko na sekunde poprawić zwolnienie to on do mnie że powinnam najwięcej leżec... i być tu mąrym i pisz wiersze!! Zobacze co mi powie w niedziele na wizycie, jak mnie wkurzy to pójdę do innego gina!
---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- czemu? nie musiałabys się denerwować chociaż... |
|
|
|
#1841 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pytanie zasadnicze: czy ufasz swojemu ginowi? Bo jeśli tak to ja bym nie sugerowała się tym co pisze w necie. Ale to moje zdanieZdenerwowałabym sie jeszcze bardziej bo na uczelnie w jedną stronę mam ok 50 km czyli prawie godzinę drogi samochodem w upale No ale jadę, bo boję się, że mi nakopie w papierach gdybym nie przyjechała.
|
|
|
|
|
#1842 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz natka - właściwie nie wiem już czy ufam. Boję się, ze coś się stanie, bo on nie dopilnował i nie założył tego krażka... panikuje, wiem! ale nie mam pojęcia czemu inni go zakładaja, a on mówi że to nic nie daje
chodze do niego prywatnie od 3 lat prawie, ale zawsze było wszystko ok u wypisywał mi tylko anty. Opinię lekarza ma w sumie dobrą, kolejki do gabinetu długaśne... ale np. nie dał mi jeszcze skierowania na glukozę, a o tokso sama musiałam prosić... więc mam mieszane uczycia...3mam kciuki za jutro! a sama jedziesz tak daleko??? przecież tez masz sie oszczędzać |
|
|
|
#1843 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wczoraj wieczorem cieszyłam się z kopniaczków i boksów... no ale po kilkunastu minutach zaczęłam go ładnie prosić o przerwę... skąd takie maleństwo ma tyle siły?!?!Tenaya24 Mi osobiscie najbardziej podoba sie P.S. pod czescia III relacji ![]() Głodnemu chleb na myśli... szkoda, że gin nie rozumie, że ludzie mają chcicę i zabronił |
|
|
|
|
#1844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i prawidłowo! mi mężol też spokoju rano nie dał
|
|
|
|
|
#1845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie dziękuję Sama jadę bo tż pracuje, a nikt inny nie może jechać Oszczędzam się
|
|
|
|
|
#1846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1847 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale gratuluję, że tż spostrzegawczy, oby więcej takich uprzejmych zachowań w sklepach Cytat:
co za baba, że wycofała aukcję ona nie wie, że zdenerwowała kobitę w ciąży - będzie miała myszy lulla napisz do niej, bo to nie fair wycofywać aukcję, zwłaszcza że było kilku licytujących jak dobrze zrozumiałam, allegro też bym poinformowała... Cytat:
kuruj się kellysss i odpoczywaj, żebyś skorzystała z urlopu jak najwięcej Cytat:
![]() a poza tym... wszystkiego naj naj naj najlepsiejszego dla wszystkich malusich mieszkańców brzuchalków
|
|
#1848 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie wieczorkiem. Wszystkiego naj Waszym bejbikom życze
|
|
|
|
#1849 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Chciałam dołączyć do Was - termin mam na 25X Będzie córcia |
|
|
|
#1850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ja przeważnie mam wielki wózek zakupów więc mnie nie przepuszczają. A inni przeważnie nie mają mało produktów więc też raczej nie przepuszczaliśmy.
|
|
|
|
|
#1851 |
|
Rozeznanie
|
zaraz was nadrobię ale mam takie szybkie pytanie
mam krostki takie wyglądające jak ugryzienie przez komara i swędzące, problem w tym że nie ma śladu ugryzienia ani nie ma u nas komarów ( słychać by było ich bzykanie poza tym tylko ja mam te krostki). I dziwne jest to że zaczyna mnie np noga swędzieć i w tym momencie nic nie ma, a później tam się pokazują krostki które się "rozmnażają", dzisiaj w ciągu dnia wyskoczyły mi 3 na nodze i ok 2 na lewej ręce i jedna straszna na kciuku. Pokaże wam zdjęcia - mam nadzieję że dobrze widoczne. Nie wiem co o tym myśleć, a nasz lekarz w naszej przychodni się nie zna (byłam już kiedyś z "kaszką manną" na twarzy) i wyśle mnie do dermatologa, a do dermatologa to są kolejki takie że prędzej urodzę niż się do niego dostanę ;/ zastanawiam się czy to może być uczulenie (nie mam zielonego pojęcia od czego) i czy mogę coś brać? chociaż krostki po paru dniach schodzą to chciałabym żeby się nie pokazywały więcej. Te krostki są na kończynach i brzuchuPOMOŻECIE? |
|
|
|
#1852 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja jutro idę na obciążenie glukozą.....
![]() Trzymajcie kciuki ![]() Cytat:
![]() ![]() Witaj
|
|
#1853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1854 |
|
Zakorzenienie
|
moze jakies uczulenie ?
zjadłaś coś ? jakiś owoc ? cytrus ? |
|
|
|
#1855 |
|
Zakorzenienie
|
Witamy
Może pchła albo meszka cię dziabnęła , spróbuj amolem posmarować - powinno ulżyć jak Cię swędzi za dobry wynik![]() A ja na dzień dziecka dostałam ochrzan od mamy za złe wyniki morfologii że mam jeść normalnie i skoro jestem taka oczytana w internecie to poszukać tam co pomaga na złe wyniki morfologii I ogólnie mnie owarczała, że źle się odżywiam itd. No to ciekawe co ja mam jeść żeby było dobrze i na krew i na cukier i na wszystko
|
|
|
|
#1856 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dobry wieczor Pestuś Witaj Cytat:
A moze to takie potniaczki? To dziadostwo czasami wystepuje od tak i po dniu-dwoch znika.
|
|
|
#1857 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nic się nie zmieniło w kwestii życzeń? nam mama napisała życzenia sms, a teściowa dała nam kasę na dzień dziecka i powiedziała tż żeby sobie za tą kasę buty kupił (tym mnie zdenerwowała bo tż buty kupuje już 2 mies i tak kupuje żeby nie kupić, a ja mu nie kupie przecież Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() kelyss zdrówka dla Ciebie i Alanka, zazdroszczę Włoszech ![]() witaj Cytat:
![]() Cytat:
mniej wiedzą lepiej śpią ![]() no właśnie nie mam pojęcia od czego, też myślałam o muszkach ale żadnych nie ma w pokoju (mąż zawsze sprawdza bo nie lubi wszelkiego robactwa), podejrzewałam koc bo na początku pod nim spałam ale dziś mi krostki wyskoczyły same z siebie, bez kontaktu z czymkolwiek podejrzewałam też krem, ale brzucha nim nie smarowałam, nie mam zielonego pojęcia od czego one są a są strasznie swędzące i jest ich kilka na "kupie"to się rozpisałam |
||||||
|
|
|
#1858 | |
|
Zadomowienie
|
witaj
Cytat:
może w nocy Cię pogryzł? spałaś to nawet nie słyszałaś bzyków, a te bestie potrafią być cwane, pogryzą i nawet nie wiesz kiedy
|
|
#1859 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też takie coś miałam, zeszło po dniu. Ale to przed ciążą. Jakieś meszki czy inne dziwactwo.
|
|
|
|
#1860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze, ja rozumiem mucke bo bardzo czesto zawsze tez bylam i jestem pogryziona nie wiedziec jak, skad i dlaczego? nawet w zimie, siedzielismy w biurze i nagle cos mnie zaczelo swedziec i bąbel, dla mnie to wyglada albo jak ugryzienia komara, albo jak potniaczki
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:31.

, a te co nie mogą leżeć to może jakaś pozycja półsiedząca
Nie chodzi o prezenty ale o głupie "wszystkiego naj"
a Synuś jaki korzystny
A "Twój" Wojtuś faktycznie przekochany
i nie zobaczycie wielbłądziej żyrafy

Szczęśliwa Żonka

chodze do niego prywatnie od 3 lat prawie, ale zawsze było wszystko ok u wypisywał mi tylko anty. Opinię lekarza ma w sumie dobrą, kolejki do gabinetu długaśne... ale np. nie dał mi jeszcze skierowania na glukozę, a o tokso sama musiałam prosić... więc mam mieszane uczycia...

za dobry wynik