|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#751 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. IX
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Polećcie mi kawę rozpuszczalną z niższej półki. Lubię w lecie robić kawę mrożoną a Nescafe mi szkoda
|
|
|
#752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tania, delikatna i smaczna. Raczej nie pobudza jak to bywa przy mocniejszych kawach ale baardzo mi smakuje
|
|
#753 |
|
Zakorzenienie
|
A które konkretnie
Każdy chleb, który próbowałam nie zachwycił mnie. Też spotkałam kiedyś spleśniały, fakt, to akurat był tostowy trzy ziarna ale jak dla mnie to raczej nie usprawiedliwia tej pleśni. Może i ziarno ma to do siebie ale kupuję też w innych miejscach chleb z ziarnem i jakoś to ziarno nie jest spleśniałe. A w ogóle bezpieczniej i zdrowiej kupować tam, gdzie pieką na miejscu. Albo samemu upiec![]() Angel skoro masz w domu te gofry to pewnie tak jest, ja jedynie pamiętam ze sklepu tę paczuszkę (malutką) bo nie kupuję takich rzeczy No i obejrzałam je na stronce www wczoraj A tam leżą jak mówisz trzy warstwy a nie dwie jak myślałam.
|
|
|
|
#754 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Moja mama widząc tą zabójczą wielkość każdego gofra mnie wyśmiała Nie jest to jednak "malutka paczuszka", gdyż innej wielkości paczki nigdzie nie widziałam - ani lidl, ani carrefour, ani z firmy edeka (dostępne u mnie w spożywczym). Zawsze tylko 250 g.A co do pieczywa - chlebek wiejski nie był taki zły, od zwyczajnego białego (typu oliwski) jednak stronię, gdyż mógłby trzymać świeżość nieco dłużej. Właśnie - świeżość - z Schuldstada kiedyś kupiłam chleb "z pieca" wersje graham. Po 5 dniach (zawinięty co prawda) ciągle był miękki i w miarę smaczny - to było aż nierealne
Edytowane przez Angel_Girl Czas edycji: 2011-06-02 o 01:00 |
|
|
|
|
#755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzeba by skład obejrzeć..
|
|
|
|
|
#756 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny co sadzicie o patelni do nalesnikow?
|
#757 | |
|
Zadomowienie
|
Dzięki
Cytat:
co nie zmienia faktu że tak nie powinno być i masz prawo do reklamacji ![]() Przyłączam się do pytania |
|
|
|
|
#758 |
|
Zakorzenienie
|
Pieczywo do B. dostarcza Fawor. Jedyne co mi smakuje to paluchy z serem i te długie ziarniste bułki. Chleb wg mnie mają okropny.
|
|
#759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestem ciekawa gdzie się mieści takowa ![]() zgadzam się
|
|
#760 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W kazdym rejonie jest inny dostawca pieczywa. ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Jako kawoholiczka, pije kawe wszedzie gdzie sie da,to tej mrozonej sie nie tkne... jak dla mnie jest okropna. ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- W mojej B jest masel, maseczek i innych rzeczy pod dostatkiem. tyle ze na magazynie A te swieczki wycofane juz sa...
|
|
|
#761 |
|
Zadomowienie
|
Zakupiłam, myślałam że będzie większa i cięższa, ale ja się nie znam, może patelnie do naleśników muszą być takie leciutkie i cieniutkie. Załączam zdięcia, do porównania również z patelnią grillową i zeszytem format A4
|
#762 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Te patelnie z reguły są lekkie i nieduże. Moja siostra kupiła taką patelnie w biedronce jakieś 2 lata temu i do tej pory sobie chwali. Ja też kupię, ale dla mamy
|
|
|
|
|
#763 |
|
BAN stały
|
Już jakiś czas szukam jakiejś dobrej, może się skuszę
|
|
|
|
#764 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za zdjęcia
daj znać jak wypróbujesz
|
#765 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny w Biedronce są albo były fotele, ma któraś jakieś ich zdjęcie i jeszcze jedno pytanie, ile one kosztowały?
|
#766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Zgadzam się. U mnie w Hrubieszowie nie ma piekarni Fawor
|
|
#767 | |||
|
Raczkowanie
|
Te jedne z największych to podobno Biedronka: w Otwocku, w Wesołej, w Ursusie, a na Gocławiu, Pradze Płn. i na Bemowie są takie całkiem spore, ale napewno nie największe
Inne, które znam są bardziej osiedlowe, więc więcej dużych Biedronek nie znam Ja miałam jechać do Ursusa, ale wczoraj odwiedziłam inną Biedronkę i tam zrobiłam zakupy, więc do Ursusa nie było sensu już jechać ![]() Cytat:
![]() To tak jak myślałam, że już nie będzie tych chusteczek/ściereczek nawilżonych do sprzątania, a wczoraj kupiłam nowe chusteczko-ściereczki Mr Magic, w nowym opakowaniu, są teraz 3 rodzaje: do kuchni, do łazienki i do mebli za tą samą cenę co te poprzednie 5,99zł Kochana Negri miałam Ci dać znać o jednej Biedronce, więc wczoraj byłam tam (to sklep na Pradze) i kupiłam nasze oczekiwane perfumki Cytat:
![]() A ostatnio też kupiłam ryż w B. i po jakimś tygodniu znalazłam 1 mola na drzwiczkach szafki, gdzie trzymam cukier, mąkę, kaszę, makarony i to 1 pudełko z ryżem. Nie otwierałam jeszcze, po Twoim poście aż się boję otworzyć Wszystko pozostałe trzymam w przeźroczystych specjalnych pojemnikach, więc przeszukałam i nic na szczęście nie znalazłam, minęło 2 tygodnie i dalej spokój, więc może wpadł mi ten mol przez okno od jakiejś sąsiadki. Teraz jak kupuje spożywki lubiane przez mole to dokładnie sprawdzam ich opakowania, ale możliwości przyniesienia tego do domu jest wiele więcej, a potem trudno to wytępić Przepraszam, ale też musiałam się wyżalić ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#768 |
|
Zakorzenienie
|
Niedawno w jednej z biedronek natknęłam się na opakowanie mieszanki crunch, migdały, suszone banany i rodzynki. Nieduże opakowanie, ale jako mała przekąska sprawdza się wyśmienicie
|
#769 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#771 |
|
Rozeznanie
|
Zdjecia nie mam, a kosztowaly 199zl i w ogole chetnych na nie nie bylo ...wiec wedlug mnie nic specjalnego....
|
|
#772 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Paluszki waflowe przypadły mi do gustu, mają bardzo dobrą kremową masę. Jeśli ktoś lubi jeść wafle warstwowo, to będzie zadowolony, bo są małe, ale w opakowaniu jest ich całkiem sporo. 100g - idealne, bo jak się otworzy dużą pakę, to później tylko kuszą
Edytowane przez babcia_miecia Czas edycji: 2011-06-02 o 14:01 |
|
|
|
|
#773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#774 |
|
Zakorzenienie
|
Z czystym sercem mogę polecić lazanię.
|
|
|
|
#775 |
|
BAN stały
|
dzis kupilam: biszkopty Rodinne, piwko Lezajsk to nowe niepasteryzowane, zelki Jojo kwasne, twixa i zywiec wode cytrynowa 0,5. nic z nowosci nie bylo. mi ta ichnia lazania nie smakowala,a i 1szy raz w Biedronce byla hostessa dzis zpieczywem i ciastkami, dostalam gratis pyszny chleb orkiszowy, na miejscu jadlam i bede go napewno kupowac, bardzo dobry jest, polecam.
Edytowane przez gabisolis Czas edycji: 2011-06-02 o 15:14 |
|
|
|
#776 |
|
Zakorzenienie
|
Kefir Tola bardzo dobry
|
|
|
|
#777 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio jak go chciałam kupić to były pustki na pułkach
Ciekawi mnie czy u mnie w Biedrze są już te wędliny i parówki sojowe.
|
#778 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
czy w Biedronce są jakies sosy do lodów?
|
|
|
|
#779 |
|
Zadomowienie
|
lody ,,symfonia" pyszneeeeeeeee
|
|
|
|
#780 |
|
Raczkowanie
|
sama chciałam kupić kiedyś jakiś sos do lodów/deserów ale nic takiego nie było
ten sok 4fit z bananem jest KOSZMARNIE słodki, chociaż lubię słodycze to to była przesada a znalazłam go przypadkiem zupełnym, dwie butelki leżały wśród zgrzewek wodyu mnie też wszystko z gazetki kosmetycznej przecenione, są także te lakierki przecenione na 14,99 i baleriny które były parę tyg temu na 9,99 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:58.

Ja wcześniej je kupiłam i miałam jeden wiśniowy, reszta była o smaku coli.

Każdy chleb, który próbowałam nie zachwycił mnie. Też spotkałam kiedyś spleśniały, fakt, to akurat był tostowy trzy ziarna ale jak dla mnie to raczej nie usprawiedliwia tej pleśni. Może i ziarno ma to do siebie ale kupuję też w innych miejscach chleb z ziarnem i jakoś to ziarno nie jest spleśniałe. A w ogóle bezpieczniej i zdrowiej kupować tam, gdzie pieką na miejscu. Albo samemu upiec
trzeba by skład obejrzeć..
co nie zmienia faktu że tak nie powinno być i masz prawo do reklamacji 

Ja już świeczek nie widzę od 3 tygodni albo lepiej, a tych chusteczek nie widzę od zeszłęgo tygodnia
jestem ciekawa gdzie się mieści takowa 

Ciekawi mnie czy u mnie w Biedrze są już te wędliny i parówki sojowe.
a znalazłam go przypadkiem zupełnym, dwie butelki leżały wśród zgrzewek wody