Biedronka - produkty godne polecenia cz. IX - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-01, 22:47   #751
dorota_128
Zadomowienie

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. IX

Cytat:
Napisane przez pinats Pokaż wiadomość
co do chupa-chupsów, tych w 5-paku, to one wszystkie są o takim samym smaku czy są różne?
Cytat:
Napisane przez ignorantka007 Pokaż wiadomość
Zależy na jaką paczkę trafisz Ja wcześniej je kupiłam i miałam jeden wiśniowy, reszta była o smaku coli.
Ja miałam 2x cole, jabłko, truskawkę i truskawke ze smietanką
Cytat:
Napisane przez thess Pokaż wiadomość
też mi się wydaje, że to zależy od konkretnego sklepu, a nie sieci ogólnie - u mnie kroją nie tylko arbuzy, ale nawet ananasy, często są też wystawione talerzyki z kawałkami owoców do degustacji

a czy to zachwalane Lambrusco jest w stałej ofercie czy pojawia się tylko w promocjach?
Też u mnie od niedawna jest degustacja, nawet mandarynki i chleb z masłem!

Polećcie mi kawę rozpuszczalną z niższej półki. Lubię w lecie robić kawę mrożoną a Nescafe mi szkoda

dorota_128 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 23:03   #752
Paati89
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Paati89

Cytat:
Napisane przez dorota_128 Pokaż wiadomość

Polećcie mi kawę rozpuszczalną z niższej półki. Lubię w lecie robić kawę mrożoną a Nescafe mi szkoda
Moim no.1 jest kawa rozp. O Poranku
Tania, delikatna i smaczna.
Raczej nie pobudza jak to bywa przy mocniejszych kawach ale baardzo mi smakuje

Paati89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 00:06   #753
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pycia17 Pokaż wiadomość
ja uwielbiam pieczywo z biedrony
A które konkretnie Każdy chleb, który próbowałam nie zachwycił mnie. Też spotkałam kiedyś spleśniały, fakt, to akurat był tostowy trzy ziarna ale jak dla mnie to raczej nie usprawiedliwia tej pleśni. Może i ziarno ma to do siebie ale kupuję też w innych miejscach chleb z ziarnem i jakoś to ziarno nie jest spleśniałe. A w ogóle bezpieczniej i zdrowiej kupować tam, gdzie pieką na miejscu. Albo samemu upiec

Angel skoro masz w domu te gofry to pewnie tak jest, ja jedynie pamiętam ze sklepu tę paczuszkę (malutką) bo nie kupuję takich rzeczy No i obejrzałam je na stronce www wczoraj A tam leżą jak mówisz trzy warstwy a nie dwie jak myślałam.
laisla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 00:59   #754
Angel_Girl
BAN stały

Cytat:
Napisane przez laisla Pokaż wiadomość
A które konkretnie Każdy chleb, który próbowałam nie zachwycił mnie. Też spotkałam kiedyś spleśniały, fakt, to akurat był tostowy trzy ziarna ale jak dla mnie to raczej nie usprawiedliwia tej pleśni. Może i ziarno ma to do siebie ale kupuję też w innych miejscach chleb z ziarnem i jakoś to ziarno nie jest spleśniałe. A w ogóle bezpieczniej i zdrowiej kupować tam, gdzie pieką na miejscu. Albo samemu upiec

Angel skoro masz w domu te gofry to pewnie tak jest, ja jedynie pamiętam ze sklepu tę paczuszkę (malutką) bo nie kupuję takich rzeczy No i obejrzałam je na stronce www wczoraj A tam leżą jak mówisz trzy warstwy a nie dwie jak myślałam.
No tak, 3 warstwy po 4 małe sztuki Moja mama widząc tą zabójczą wielkość każdego gofra mnie wyśmiała Nie jest to jednak "malutka paczuszka", gdyż innej wielkości paczki nigdzie nie widziałam - ani lidl, ani carrefour, ani z firmy edeka (dostępne u mnie w spożywczym). Zawsze tylko 250 g.

A co do pieczywa - chlebek wiejski nie był taki zły, od zwyczajnego białego (typu oliwski) jednak stronię, gdyż mógłby trzymać świeżość nieco dłużej. Właśnie - świeżość - z Schuldstada kiedyś kupiłam chleb "z pieca" wersje graham. Po 5 dniach (zawinięty co prawda) ciągle był miękki i w miarę smaczny - to było aż nierealne

Edytowane przez Angel_Girl
Czas edycji: 2011-06-02 o 01:00
Angel_Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 01:47   #755
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Angel_Girl Pokaż wiadomość
No tak, 3 warstwy po 4 małe sztuki Moja mama widząc tą zabójczą wielkość każdego gofra mnie wyśmiała Nie jest to jednak "malutka paczuszka", gdyż innej wielkości paczki nigdzie nie widziałam - ani lidl, ani carrefour, ani z firmy edeka (dostępne u mnie w spożywczym). Zawsze tylko 250 g.

A co do pieczywa - chlebek wiejski nie był taki zły, od zwyczajnego białego (typu oliwski) jednak stronię, gdyż mógłby trzymać świeżość nieco dłużej. Właśnie - świeżość - z Schuldstada kiedyś kupiłam chleb "z pieca" wersje graham. Po 5 dniach (zawinięty co prawda) ciągle był miękki i w miarę smaczny - to było aż nierealne
To w sumie, że on był świeży po 5 dniach to też może świadczyć o ilości dodanej tam chemii, polepszaczy, spulchniaczy czy czego tam jeszcze trzeba by skład obejrzeć..
Stary 2011-06-02, 07:59   #756
Mariolcia =P
Zakorzenienie

dziewczyny co sadzicie o patelni do nalesnikow?

Mariolcia =P jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 08:32   #757
Aniap23
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bleki00 Pokaż wiadomość
Są szparagi
Dzięki

Cytat:
Napisane przez Sunday Rose Pokaż wiadomość
Nie, nie był, zawsze sprawdzam datę ważności. Kupiłam go wczoraj z datą do 5 czerwca, dziś rano kilka kromek było zapleśniałych ;/
Jeśli się włoży ciepły chleb do woreczka to tak bywa, nie tylko w biedronce. Raz kupiłam w piekarni (bardzo dobrej zreszta) i niestety na drugidzień spleśniał. Pewnie włożyli do woreczka jeszcze ciepły co nie zmienia faktu że tak nie powinno być i masz prawo do reklamacji

Cytat:
Napisane przez Beatae77 Pokaż wiadomość
Ktos wspomniał ze w biedronce są szparagi - jeśli można wiedzieć to jakie? białe czy zielone i w jakiej cenie?
Przyłączam się do pytania
Aniap23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 08:32   #758
Asienka187
Zakorzenienie

Pieczywo do B. dostarcza Fawor. Jedyne co mi smakuje to paluchy z serem i te długie ziarniste bułki. Chleb wg mnie mają okropny.
Stary 2011-06-02, 08:59   #759
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madeline26 Pokaż wiadomość
Dziewczyny dzięki za cynk o przecenionych kosmetykach z gazetki. Jutro albo w czwartek będę w jednej z największych Biedronek w Warszawie. Może tam dostanę jeszcze jakieś maseczki lub masła do ciała
Niby już kupiłam i trochę mi przykro, że przepłaciłam, ale nie zaszkodzi kupić teraz na zapas Jak tak dalej pójdzie to zbankrutuje

Dziś nic nie kupiłam w mojej Biedronce, bo nic nie było zachwycającego Ostatnio nie wyrabiają z niczym. Czekam na te serki Cremessi, o których już pisałyście i pytam drugi dzień i nic
Chciałam kupić te musli za 3,99zł i też już nie było
No i jeszcze pytanie do Was, czy u Was też już nie ma tych świeczek w szkle i chusteczek do czyszczenia mebli i tych drugich do innych powierzchni (takie w folii, wyciągane pojedynczo, chyba wiecie o których piszę) ??? Ja już świeczek nie widzę od 3 tygodni albo lepiej, a tych chusteczek nie widzę od zeszłęgo tygodnia Nawet miejsca pustego ani ceny nie ma. Czyżby wycofali ??? Jak jest u Was ???
Szkoda by było, bo to były moje też ulubione produkty, które często kupowałam
Coraz bardziej denerwuje mnie ta moja Biedronka , może czas zmienić na inną, ale przywiązałam się do tej, bo jest najbliżej i polubiłam ludzi, którzy w niej pracują Ehh
czyli gdzie jestem ciekawa gdzie się mieści takowa

Cytat:
Napisane przez malina333 Pokaż wiadomość

kawa mrożona jest pyszna
zgadzam się

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 10:46   #760
Tequilka_84
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Asienka187 Pokaż wiadomość
Pieczywo do B. dostarcza Fawor. Jedyne co mi smakuje to paluchy z serem i te długie ziarniste bułki. Chleb wg mnie mają okropny.

W kazdym rejonie jest inny dostawca pieczywa.

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------

Cytat:
Napisane przez dorota_128 Pokaż wiadomość
Ja miałam 2x cole, jabłko, truskawkę i truskawke ze smietanką

Też u mnie od niedawna jest degustacja, nawet mandarynki i chleb z masłem!

Cafe D'or jest bardzo dobra. Kiedys pilam tylko nescafe, nescafe gold... Raz kupilam D'or i juz innej nie kupie. Jest o wiele delikatniejsza od nescafe.

---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------

Cytat:
Napisane przez Naaataaaleczkaaa Pokaż wiadomość
a ja właśnie ostatnio nie mogę w ogóle dorwać masy kajmakowej. u was są?
Po swietach nie bylo dlugo ale ostatnio znowu sa w stalej sprzedazy

---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

Cytat:
Napisane przez malina333 Pokaż wiadomość

kawa mrożona jest pyszna
Jako kawoholiczka, pije kawe wszedzie gdzie sie da,to tej mrozonej sie nie tkne... jak dla mnie jest okropna.

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------

W mojej B jest masel, maseczek i innych rzeczy pod dostatkiem. tyle ze na magazynie

A te swieczki wycofane juz sa...

Tequilka_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 11:13   #761
kate_rossi
Zadomowienie

GG do kate_rossi

Cytat:
Napisane przez Mariolcia =P Pokaż wiadomość
dziewczyny co sadzicie o patelni do nalesnikow?
Zakupiłam, myślałam że będzie większa i cięższa, ale ja się nie znam, może patelnie do naleśników muszą być takie leciutkie i cieniutkie. Załączam zdięcia, do porównania również z patelnią grillową i zeszytem format A4
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMAG0146.jpg (73,4 KB, 88 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMAG0147.jpg (94,9 KB, 107 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMAG0148.jpg (85,3 KB, 86 załadowań)
Stary 2011-06-02, 11:22   #762
maram87
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez kate_rossi Pokaż wiadomość
Zakupiłam, myślałam że będzie większa i cięższa, ale ja się nie znam, może patelnie do naleśników muszą być takie leciutkie i cieniutkie. Załączam zdięcia, do porównania również z patelnią grillową i zeszytem format A4

Te patelnie z reguły są lekkie i nieduże. Moja siostra kupiła taką patelnie w biedronce jakieś 2 lata temu i do tej pory sobie chwali. Ja też kupię, ale dla mamy
maram87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 11:28   #763
Agacia80
BAN stały

Już jakiś czas szukam jakiejś dobrej, może się skuszę
Agacia80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 11:32   #764
Mariolcia =P
Zakorzenienie

Dzięki za zdjęcia daj znać jak wypróbujesz

Mariolcia =P jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 11:51   #765
Sandra89
Raczkowanie

Dziewczyny w Biedronce są albo były fotele, ma któraś jakieś ich zdjęcie i jeszcze jedno pytanie, ile one kosztowały?

Sandra89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 11:55   #766
Ervisha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asienka187 Pokaż wiadomość
Chodzi Ci o paluchy ziarniste czy bułeczki (bo są też bułki podłużne z ziarnami)

---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ----------

Cytat:
Napisane przez Tequilka_84 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------

Zgadzam się. U mnie w Hrubieszowie nie ma piekarni Fawor

Książki potrzebują nowego domu

Ervisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 12:37   #767
madeline26
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
czyli gdzie jestem ciekawa gdzie się mieści takowa
Te jedne z największych to podobno Biedronka: w Otwocku, w Wesołej, w Ursusie, a na Gocławiu, Pradze Płn. i na Bemowie są takie całkiem spore, ale napewno nie największe Inne, które znam są bardziej osiedlowe, więc więcej dużych Biedronek nie znam
Ja miałam jechać do Ursusa, ale wczoraj odwiedziłam inną Biedronkę i tam zrobiłam zakupy, więc do Ursusa nie było sensu już jechać

Cytat:
Napisane przez negri Pokaż wiadomość
tych świeczek nie ma w 3 B, do których zaglądam - "zniknęły" jakoś 3-4 tygodnie temu, a szkoda, bo mi się zaczęły podobać
No właśnie szkoda, że nie ma tych świeczek, ale mam cichą nadzieję, że pojawią się za to jakieś inne
To tak jak myślałam, że już nie będzie tych chusteczek/ściereczek nawilżonych do sprzątania, a wczoraj kupiłam nowe chusteczko-ściereczki Mr Magic, w nowym opakowaniu, są teraz 3 rodzaje: do kuchni, do łazienki i do mebli za tą samą cenę co te poprzednie 5,99zł Uwielbiam je, bo dzięki nim, sprzątanie jest duuużo prostsze

Kochana Negri miałam Ci dać znać o jednej Biedronce, więc wczoraj byłam tam (to sklep na Pradze) i kupiłam nasze oczekiwane perfumki i chyba tuż przede mną je wyłożyli, bo leżały jak nie ruszone. Kupiłam wszystkie 3 zapachy (będą na prezenty) i zostało jeszcze ok. 8 sztuk po 2-3 różne zapachy (była godz.20:30 jak wychodziłam) Kupiłam też masło do ciała po 5,99zł, maseczki po 1,49zł, 2xAirWick za 15zł. Były też lakiery po 8zł, zestawy farba+szampon po 13zł, męskie perfumy, pianki do golenia, kremy do twarzy chyba po 8zł, a i pudry z MF.

Cytat:
Napisane przez negri Pokaż wiadomość
Zgadzam się Kiedyś kupiłam ryż w woreczkach (w pudełku) razem z molami spożywczymi Tak się wkurzyłam - kiedyś miałam te małe gnojki i trochę trwało ich całkowite wytępienie - że pojechałam do sklepu z reklamacją (ryż za ok 3 zł)
Też to paskudztwo miałam jakiś rok temu, ale w płatkach migdałowych z B. Kupiłam je rok temu na święta wielkanocne, ale nie zużyłam i leżały sobie w szafce razem z rodzynkami, kakao, wiórkami kokosowymi itp. Po 2-3 miesiącach w kuchni pojawiły się latające owady, więc przeszukałam wszystkie szafki i znalazłam pełno larw w zamkniętym opakowaniu z płatkami migdałowymi (bleee). Oczywiście wszystko z tej szafki wylądowało w koszu
A ostatnio też kupiłam ryż w B. i po jakimś tygodniu znalazłam 1 mola na drzwiczkach szafki, gdzie trzymam cukier, mąkę, kaszę, makarony i to 1 pudełko z ryżem. Nie otwierałam jeszcze, po Twoim poście aż się boję otworzyć Wszystko pozostałe trzymam w przeźroczystych specjalnych pojemnikach, więc przeszukałam i nic na szczęście nie znalazłam, minęło 2 tygodnie i dalej spokój, więc może wpadł mi ten mol przez okno od jakiejś sąsiadki. Teraz jak kupuje spożywki lubiane przez mole to dokładnie sprawdzam ich opakowania, ale możliwości przyniesienia tego do domu jest wiele więcej, a potem trudno to wytępić Przepraszam, ale też musiałam się wyżalić

Cytat:
Napisane przez maram87 Pokaż wiadomość
Te patelnie z reguły są lekkie i nieduże. Moja siostra kupiła taką patelnie w biedronce jakieś 2 lata temu i do tej pory sobie chwali. Ja też kupię, ale dla mamy
Patelnie są super. Ja mam już długo i nic się nie dzieje
madeline26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 12:41   #768
candiess
Zakorzenienie

Niedawno w jednej z biedronek natknęłam się na opakowanie mieszanki crunch, migdały, suszone banany i rodzynki. Nieduże opakowanie, ale jako mała przekąska sprawdza się wyśmienicie

candiess jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 12:47   #769
ignorantka007
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madeline26 Pokaż wiadomość

To tak jak myślałam, że już nie będzie tych chusteczek/ściereczek nawilżonych do sprzątania, a wczoraj kupiłam nowe chusteczko-ściereczki Mr Magic, w nowym opakowaniu, są teraz 3 rodzaje: do kuchni, do łazienki i do mebli za tą samą cenę co te poprzednie 5,99zł Uwielbiam je, bo dzięki nim, sprzątanie jest duuużo prostsze
Muszę spojrzeć w mojej Biedronce czy są już te chusteczki, ucieszyły mnie szczególnie do łazienki
ignorantka007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 13:37   #770
malina333
Zakorzenienie

Cytat:

Cafe D'or jest bardzo dobra. Kiedys pilam tylko nescafe, nescafe gold... Raz kupilam D'or i juz innej nie kupie. Jest o wiele delikatniejsza od nescafe.

---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------

Po swietach nie bylo dlugo ale ostatnio znowu sa w stalej sprzedazy

---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

Jako kawoholiczka, pije kawe wszedzie gdzie sie da,to tej mrozonej sie nie tkne... jak dla mnie jest okropna.

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------

W mojej B jest masel, maseczek i innych rzeczy pod dostatkiem. tyle ze na magazynie

A te swieczki wycofane juz sa...
ja na co dzień nie piję w ogóle kawy, może dlatego ta mrożona tak mi smakuje

Rośnijcie
malina333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 13:56   #771
Tequilka_84
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Sandra89 Pokaż wiadomość
Dziewczyny w Biedronce są albo były fotele, ma któraś jakieś ich zdjęcie i jeszcze jedno pytanie, ile one kosztowały?
Zdjecia nie mam, a kosztowaly 199zl i w ogole chetnych na nie nie bylo ...wiec wedlug mnie nic specjalnego....

Tequilka_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 14:00   #772
babcia_miecia
Zadomowienie

Cytat:
Ostatnio miałam Cafe D'or, ale znudził mi się jej smak, jest taki quasikawowy, szczerze mówiąc. Kupiłam dwie - rozpuszczalną Fuego (dobra) oraz mieloną secret moment czy jakoś tak. Pakowana jest w bordowe opakowanie, moim zdaniem świetna, będę ją stale kupować.

Paluszki waflowe przypadły mi do gustu, mają bardzo dobrą kremową masę. Jeśli ktoś lubi jeść wafle warstwowo, to będzie zadowolony, bo są małe, ale w opakowaniu jest ich całkiem sporo. 100g - idealne, bo jak się otworzy dużą pakę, to później tylko kuszą

Edytowane przez babcia_miecia
Czas edycji: 2011-06-02 o 14:01
babcia_miecia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 14:55   #773
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez babcia_miecia Pokaż wiadomość
Ostatnio miałam Cafe D'or, ale znudził mi się jej smak, jest taki quasikawowy, szczerze mówiąc. Kupiłam dwie - rozpuszczalną Fuego (dobra) oraz mieloną secret moment czy jakoś tak. Pakowana jest w bordowe opakowanie, moim zdaniem świetna, będę ją stale kupować.

Paluszki waflowe przypadły mi do gustu, mają bardzo dobrą kremową masę. Jeśli ktoś lubi jeść wafle warstwowo, to będzie zadowolony, bo są małe, ale w opakowaniu jest ich całkiem sporo. 100g - idealne, bo jak się otworzy dużą pakę, to później tylko kuszą
hmm..nie zwróciłam uwagi na nią, muszę spróbować jak skończę swojego jacobsa
Stary 2011-06-02, 15:11   #774
Slodkaa
Zakorzenienie

Z czystym sercem mogę polecić lazanię.
Slodkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 15:12   #775
gabisolis
BAN stały

dzis kupilam: biszkopty Rodinne, piwko Lezajsk to nowe niepasteryzowane, zelki Jojo kwasne, twixa i zywiec wode cytrynowa 0,5. nic z nowosci nie bylo. mi ta ichnia lazania nie smakowala,a i 1szy raz w Biedronce byla hostessa dzis zpieczywem i ciastkami, dostalam gratis pyszny chleb orkiszowy, na miejscu jadlam i bede go napewno kupowac, bardzo dobry jest, polecam.

Edytowane przez gabisolis
Czas edycji: 2011-06-02 o 15:14
gabisolis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 15:28   #776
agusiowata
Zakorzenienie

Kefir Tola bardzo dobry
agusiowata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 15:32   #777
Ervisha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusiowata Pokaż wiadomość
Kefir Tola bardzo dobry
Ostatnio jak go chciałam kupić to były pustki na pułkach Ciekawi mnie czy u mnie w Biedrze są już te wędliny i parówki sojowe.

Książki potrzebują nowego domu

Ervisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 15:42   #778
madzia.a
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

czy w Biedronce są jakies sosy do lodów?
madzia.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 15:58   #779
aleksandra112233
Zadomowienie

lody ,,symfonia" pyszneeeeeeeee:love :
aleksandra112233 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 16:06   #780
ca7hu
Raczkowanie

GG do ca7hu

sama chciałam kupić kiedyś jakiś sos do lodów/deserów ale nic takiego nie było

ten sok 4fit z bananem jest KOSZMARNIE słodki, chociaż lubię słodycze to to była przesada a znalazłam go przypadkiem zupełnym, dwie butelki leżały wśród zgrzewek wody

u mnie też wszystko z gazetki kosmetycznej przecenione, są także te lakierki przecenione na 14,99 i baleriny które były parę tyg temu na 9,99
ca7hu jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości