![]() |
#92 |
Zadomowienie
|
Dot.: Przyszłe młode mamusie do 23 roku życia część V i 1/2 ;)
Ja się zakochałam w ubrankach z tygryskiem *.* tylko że to dla chłopca. ;d wiec na razie nic nie mogę kupić, konkretnego. ;x
#93 |
Zakorzenienie
|
Wszystkiego dobrego z okazji Dnia Dziecka dla wszystkich maluszków
![]() ![]() ![]()
#94 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- Nie pisałam dziś bo od samego ranka siedziałam u tż, wróciłam jakoś 2h temu. Ogółem dzień mogę zaliczyć do udanych ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
..ale Wam zazdroszczę dziewczynki....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Zadomowienie
|
jaaaa, spokojnie będzie dobrze
![]() Dam Ci radę.. nie myśl że masz dni płodne i wtedy musisz się przespać żeby była dzidzia, bo jak się czegoś chce to zazwyczaj jest odwrotnie.. postaraj się o tym nie myśleć.
#97 | |
Raczkowanie
|
Dziękuję za dopisanie mnie!
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ostatnio spotkałam się z moją kumpelą która ma 5cio miesięczną córeczkę mulatkę. JEST TAKA CUUUDOOOOWNAAA ![]() Umieram z ciekawości jak moja będzie wyglądać, bo sama jestem mulatką(burza loków na głowie, śniada cera), a mój TŻ z kolei ledwo sie na słońcu opala i ma proste włosy i niebieskie oczy. Może to być naprawdę wariackie połączenie ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- A znasz może płeć, albo masz wybrane imię? Bo bym dopisała od razu do listy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#99 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() No to teraz i ja jestem ciekawa twojego maluszka ![]() ![]() U nas mysle, ze nie bedzie niespodzianek. Obydwoje jestesmy niezbyt wysocy, mamy ciemne wlosy i dosc ciemna cere. No chyba, ze po siostrze taty bedzie blond, ale to malo prawdopodobne (choc jednak mozliwe). I oczy raczej brazowe (TZ, jego rodzice i moja mum maja brazowe) wiec szanse bardzo duze, ale moze nas zaskoczy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Zadomowienie
|
me myself & I
ciekawe połączenie. :P u mnie czkawka eh, to zazwyczaj jak idę spać się pojawia no albo budzi mnie czkawką. ![]() mnie zastanawia czy dzidzia może byc ruda, ja osobiście uwielbiam rudy kolor bo wydaje mi się że pasuje do mnie to może dlatego.. chociaż ludzie którzy urodzą się rudzi nie za bardzo akceptują go. No bo jest tak u mnie w sumie wszyscy to szatyni tacy ciemni że prawie czarni. natomiast u niego ojciec byl blondyn matka ciemna on niby ciemny blondyn, szatyn kto go tam wie.. tak samo jest z oczami u mnie w calej rodzinie taty i calej rodzienie mamy wszyscy maja niebieskie oczy.. a on ma niebiesko zielone a sprawdzialam gdzies ze nawet jak jedno z jego rodzicow mialo zielone to wieksze szanse sa na zielone niz na niebieskie co wydaje mi sie smieszne oO albo moze coś pomyliłam..
#101 | |||
Wtajemniczenie
|
szybko zleci
![]() ![]() jak będziesz mieć zdjęcia od razu wrzuć! ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A co do usg, myślę tak samo ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja chciałam inne, ale Tż wybierał ![]() kochana... spokojnie, niedługo i Ty do nas dołączysz ![]() Jeszcze Wam się pochwalę,że mała się tak ruszała po śniadaniu,że jak zawołałam Tża żeby patrzył na brzuch, to co chwilę skóra się podnosiła, a Tż nie mógł przestać się cieszyć ![]() ![]() ![]() dobra dziewczynki, uciekam spać. Całusy ![]()
![]() |
#102 |
Zadomowienie
|
agnesuk : ja fajnie Ci, ja to w sumie tak książkowo zaczęłam czuć że no w 21 tygodniu. chociaż wydawało mi się że czułam coś już w 4 miesiącu, lekarz na to że za wcześnie, głupi był. ha ! on że w 18 tygodniu to jeszcze nie będzie widać czy to dzi czy ch.. -.-
problemy ze snem. ;<
#103 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:09 ---------- Poprzedni post napisano o 07:04 ---------- Jeszcze do niedawna też miałam problemy ze snem, a teraz mogłabym non stop spać ![]() ![]() ![]() ![]() Btw, dzidziuś się właśnie poruszył, chyba polubił jogurt brzoskwiniowy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#104 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Jak ja Ci zazdroszczę ![]() ![]() ![]() ![]() Tak wczoraj leżymy, rozmawiamy a mnie olśniło że moja matka urodziła bliźniaki, i zastanawiam się czy mnie też może się przytrafić parka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;27258668]
Tak wczoraj leżymy, rozmawiamy a mnie olśniło że moja matka urodziła bliźniaki, i zastanawiam się czy mnie też może się przytrafić parka ![]() Bliźniaki świetna sprawa ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#106 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wolę pojedynczo ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Wtajemniczenie
|
hej Dziewczyny
![]() czy ja mogę się do Was przyłączyć, ale niestety na razie jako wspierająca ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() zawsze spałam do 12, a teraz budzę się o 8, 9 i nie wiem co mam ze sobą zrobić. Mała zawsze rano się kręci, więc zawsze leże z rękami na brzuchu i rozmawiam z Nią ![]() nie wiem o co chodzi z tym spaniem, ale codziennie budzę się o 4 i jestem niesamowicie wyspana! ![]() ![]() ![]() [1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;27258668]Tak wczoraj leżymy, rozmawiamy a mnie olśniło że moja matka urodziła bliźniaki, i zastanawiam się czy mnie też może się przytrafić parka ![]() bardzo możliwe ![]() Cytat:
![]() Ja powiem tak... ja też nie mam pracy, Tż cały czas szuka i jest na dobrej drodze, bo może na przyszły tydzień coś się uda i razem szliśmy za głosem serca ![]() ![]() Jeśli Tż mówi, żeby się ucieszył z małej dzidzi, może usiądź i porozmawiaj z Nim o tym? ![]()
![]() |
#109 |
Zadomowienie
|
Patiisia :
fakt, faktem dopiero spała, ale usnąć był problem. ;> zieloneziele : jak twoja mama miała to raczej twoim dzieciom bo przechodzi na drugie pokolenie.. ja jak poszła na usg to od razu jedno czy dwoje. bo nam się już pomieszało że w sumie nie wiedzieliśmy czy ja mogę mieć czy moja mama mogła mieć. ;d Jedno drugie budzi ;< ./ Ja chciałam mieć bliźniaki ale potem naoglądałam się że jedno może urodzić się mniejsze bo ten drugi coś tam mu zabiera że wole tak jak jest. ![]() Kathe : Witaj. ![]() Nawiasem mówiąc wszyscy mi powtarzali, że bardziej jestem gotowa na dziecko niż na sex. ;d on mnie podglądał, zatrzymało mi się serce potem zaczęłam się śmiać bo pomyślałam, że może chce zobaczyć czy mam brzuszek.. albo coś. a tu ciul nie zobaczy moich zdjęć. ;> jestem spokojna, ale się denerwuje. ;d jutro przyjedzie mój chrzestny którego nie widziałam od bóg wie ilu.. i się tego boje. ha
Edytowane przez aguu00 Czas edycji: 2011-06-02 o 12:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Wtajemniczenie
|
dziękuję dziewczyny za opinie
![]() a co na to Wasi rodzice? moi sa bardzo tradycyjni w tych sprawach, czyli najpierw ślub a później dzidzi. Ale ja czuje, że to JUŻ ![]() ja juz na all przegladam i zastanawiam sie co bym kupila, jaki wozek, moi znajomi mowią co za problem i mam sobie zrobic;p ja chciałabym byc swiadoma mama a nie tak jak niektore kobiety sa w ciazy a pija alkohol itp ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#111 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() co do kupowania rzeczy zawsze możesz zacząć kupować jakieś rzeczy, uniwersalne tak jak ja to na razie robię. ;d jak nie teraz się przydadzą to później ![]() moi rodzice zawsze powtarzali że oni się mieszać nie będą w ślub czy coś ja zawsze maiałam swoje zdanie i w ogóle. więc oni po prostu muszą zaakceptować to co ja sobie postanowię w życiu ;d
Edytowane przez aguu00 Czas edycji: 2011-06-02 o 13:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
Witaj Kathe
![]() moi rodzice zareagowali swietnie, tata zakochany we wnuku/wnuczce, juz kombinuje lozeczko, fotelik i inne cuda, zeby niunia miala wszystko, jak przyjedzie w odwiedziny ![]() ![]() troche balismy sie reakcji mamy TZ-ta, bo ona ma fazy i zawsze marudzila, ze mamy uwazac itd, ale okazalo sie, ze tez sie ciesza wszyscy. |
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Raczkowanie
|
hehe, bo z rodzicami to tak zawsze jest
![]() ![]() ![]() mam nadzieję, że i w moim przypadku tak bedzie niedługo ![]() do poniedziałku jeszcze parę dni, oby się udało ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#114 | |||
Wtajemniczenie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;27258668]Tak wczoraj leżymy, rozmawiamy a mnie olśniło że moja matka urodziła bliźniaki, i zastanawiam się czy mnie też może się przytrafić parka
![]() To bardzo prawdopodobne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- Właśnie jem sobie truskawki z bitą śmietaną, może któraś chce trochę? ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
mmmm.... ale ci dobrze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#116 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Od początku ciąży przytyłam 10 kg. ![]() Martwi mnie to, że przez ostatni miesiąc przytyłam aż 2 kg... a wcale nie jem tak dużo itp bo nie mogę w te upały :P Mam nadzieje, że mała tak rośnie bo nie wiem co to będzie pod koniec ciązy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#117 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() a co ślubu... jakbym czytała o sobie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#118 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Btw usłyszałam właśnie, że ja nic nie robię, tylko jem i śpię, i że jak przyjdzie mi rodzić to sobie nie poradzę bo się w ogóle nie ruszam ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Raczkowanie
|
..no własnie, ta szkoła :p jutro mam egzamin i długa noc przede mną, masakra jakaś!!!
![]() ![]() ..i to czekanie... ehh ![]() hehe, chyba nie pasuję do tego forum bo tylko ciągle narzekam i Wam zawracam głowę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#120 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:06.