|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku | |||
| Czerwiec szybko w dal odleci, na świat przyjdą nasze dzieci! |
|
9 | 13,24% |
| Porodówki coraz bliżej, na świat idą letnie dzidzie! |
|
4 | 5,88% |
| Czeka babcia, czeka dziadek, aż urodzi się nasz szkrabek. |
|
0 | 0% |
| W końcu brzuszki opadają, letnie dzieci się pojawiają. |
|
1 | 1,47% |
| Maluszku co siedzisz u mamy w brzuszku słyszysz co się tu dzieje świat na twym punkcie szaleje. |
|
3 | 4,41% |
| Jesteś już częścią mnie -choć nie ma jeszcze Cię, kontakt ze sobą mamy i mentalnie się wyczuwamy. |
|
1 | 1,47% |
| Czas w kolejce się ustawić i na poród się nastawić! Lipcówko-sierpniówki 2011. |
|
28 | 41,18% |
| Czopy wychodzą i maluchy się rodzą Wakacyjne mamusie 2011. |
|
1 | 1,47% |
| W kolejce na porodówkę się ustawiamy. W tej części zostaniemy mamusiami. |
|
1 | 1,47% |
| Brzuszki Nam opadają, dzieciątka Nasze powoli Nas witają.Lipiec/Sierpień 2011. |
|
0 | 0% |
| Mamo, mamo torbę spakuj, bo Ja już nie chcę być w dwupaku! - Lipiec/Sierpień 2011. |
|
14 | 20,59% |
| Czy córeczke czy synka na świat wydamy bedą z nas fajowe mamy. |
|
0 | 0% |
| Lipcowo sierpniowe dwupaki- akcja ROZPAKOWYWANIE oficjalnie rozpoczęta. |
|
6 | 8,82% |
| Głosujący: 68. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1081 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Halo halo jestem w drodze, już niebawem się urodzę. Lipiec-sierpień 2011
Moniczka2123 jestes nie do pobicia, szalejesz
|
|
|
|
#1082 |
|
Wtajemniczenie
|
oki idę z córka na plac zabaw będę później
|
|
|
|
#1083 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1084 |
|
Zadomowienie
|
bo ja jestem uzalezniona
|
#1085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/index.html a następnie http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/index2.html Gwarantuję że dobrze wyliczy, tylko trzeba się zmierzyć prawidłowo ![]() hmm...nie wiem czemu ten drugi nie wkleja się jako link, ale skopiujcie do paska adresowego
drugie ciągnie je ku górze... " Edytowane przez aania_20 Czas edycji: 2011-06-02 o 16:15 |
|
|
|
|
#1086 |
|
Wtajemniczenie
|
Moniczka kiedy Ty nastukałaś 150 wiadomości? Szok
|
#1087 |
|
Zadomowienie
|
a ja długo pracowałam, żeby z 85C dojśc do pięknego rozmiaru 75b. i dupa teraz bo juz mam 90D
|
|
|
|
#1088 |
|
Zadomowienie
|
Męża nie ma to myszy harcują
, przepraszam, jedna myszka
|
|
|
|
#1089 |
|
Zakorzenienie
|
Zmalowana śliczny brzucholek i chyba pupę wsytawił, mój też bardzo często wygląda tak samo
![]() Zmalowana, Patik ja też mam krzywą krechę ![]() A mój pępek wystaje tylko od góry, nie cały CarmelaSoprano ![]() Ja tych wielorazowych nie kupuję z prostego powodu-z wygody ![]() Lecę na SR- ostatnie zajęcia
|
|
|
|
#1090 |
|
Zadomowienie
|
Zdolniacha ze mnie
![]() zboczuszek
|
#1091 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1092 |
|
Zadomowienie
|
Głodnemu zawsze chleb na mysli
Zreszta ja nick zamiast moniczka2123 powinnam miec zboczona ---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ---------- szaleje poki moge 14 czerwca wracam do domu i nie bedzie stałego lacza i bedzie lipa to juz mnie tak czesto tu nie bedzie zostanie mi tylko internet w telefonie bo narazie na naszym zadupiu nie dochodzi zaden internet a do nowego mieszkania tp zaklada nam gniazdko juz 10 miesiecy i jakos ich nie widac
|
#1093 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i tak do mnie nie dotarło, że tak praktycznie to nasz wspólny czas nadszedł![]() 100 lat! 100lat! Jak to nie ma czym się chwalić Dalej możesz sobie śpiewać "dwuuudziestolatki " ![]() Cytat:
![]() A PROPOS ROZPAKOWYWANIA, NA INNYCH WĄTKACH DZIEWCZYNY MAJĄ DYŻURUJĄCE, KTÓRE W RAZIE CZEGO WSTAWIAJĄ INFO NA WĄTEK JAK TO ZORGANIZUJEMY U NAS? CZY PO PROSTU KTÓRA DO KTÓREJ MA NUMER TO BĘDZIE PISAĆ? ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#1094 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jestem tego zdania ze moze wybierzmy jedna osobe albo niech zglosi sie jakas chetna ja nie mam do zadnej z was nr
|
|
#1095 |
|
Zakorzenienie
|
ania dziękuje
Wyszło 70B czyli metoda ' na oko' działa
|
#1096 |
|
Zadomowienie
|
15 maja mialam 95 w obwodzie brzusia a dzis 99
|
#1097 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam nr do Zmalowanej, Patik, Oliweczki, Scio i Pieleszki
|
|
|
|
#1098 |
|
Zadomowienie
|
70B wychodzi z kalkulatora ... ale mi z miseczki b to cycole wyplywaja
---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- fiu fiu to niezly zestaw
|
#1099 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1100 |
|
Zadomowienie
|
wlasnie doczytałam ze Perfecta Mama to firma dax cosmetics czyli super fajna firma
N aroztepy kupie na celulit i do higieny intymnej
Edytowane przez moniczka2123 Czas edycji: 2011-06-02 o 17:29 |
|
|
|
#1101 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny moja ładowarka do laptopa zaliczyła całkowitego zgona, zaczęło aż strzelać i śmierdzieć...dziwne ze laptopa nie spaliło i mi się nic nie stało, z prądem nie ma żartów.
Narazie piszę z kompa na dole u teściów, ale głupio mi tu tak ciągle chodzić. Prawdopodobnie będę miała jutro nową ładowarkę, brejdak ma mi kupić i podrzucić, a jak nie to sama się pofatyguje do miasta, bo jak bez Was wytrzymam? Głupia jestem, bo już od x czasu wiedziałam ze czeka mnie wymiana ładowarki, a zwlekałam do ostatniej chwili Nie wiem co mam ze sobą zrobić, w co ręce włożyć, nudzi mi się, a uczyć mi się nie chce. mała mi siedzi na żołądku i ciągle czuję uczucie sytości. Grzmi od kilku godzin, ale chyba znowu przejdzie bokiem, bo nawet chmur za bardzo nie ma. Może jeszcze dzisiaj zajrze do Was |
|
|
|
#1102 |
|
Zakorzenienie
|
kurka ale upał dziś, jakoś mi słabo
![]() Filip poszedł na spacer z babcią to mam czas nadrobić a tu 5 stron ![]() dziubek, brumek, patik, blondynka, moniczka, pieleszka, meszsares, agulaabar dziękuję za życzenia ![]() ![]() Sweet, Ela co do tych pieluch wielo to była rozmowa z Reni Jusis jako ekomamą i generalnie zachwalała te pieluchy, a nawet wielorazowe podpaski generalnie nie dowiedziałam się nic nowego Swego czasu zastanawiałam się czy nie spróbować ale sobie darowałam.. może to jest i eko - ale nasze mamy były eko bez wydawania takich pieniędzy bo z tego co czytałam to koszty są porównywalne...zresztą moim zdaniem ciężko jest używać jednego rozmiaru dla noworodka i dla takiego 1,5roczniaka więc nie ma chyba mowy o jednym komplecie na stałe, przecież noworodek się utopi w takich rozmiarach![]() Wolę w inny sposób przyczynić się do dbania o środowisko ![]() Zmalowana cudny masz ten brzusio!! mój też czasem jest taki wywalony w połowie ![]() Moniczka co do liczby postów to nie liczy się ilość ale jakość
|
#1103 |
|
BAN stały
|
No przecież byłam
Byłam w piątek,niedzielę,poniedzi ałek(chyba),wczoraj i dziś też No dobra-pisałam Wam jakiś czas temu,ze dopadła mnie deprecha. Mój T. mi nie pomaga aby sobie poszła,wrecz przeciwnie-robi wszystko bym ryczała dniami i nocami. A poszło mi o to,że: jak pisałam tu,to tak jakoś bez odpowiedzi i doszłam do wniosku,ze po co chwilowo pisać,skoro Wy macie inne pytania,problemy bo ciazowe a ja poporodowe i nic w tym dziwnego ale jakoś tak odrzucona się poczułam. Pożarłam się z T. bo dostałam kasę na imieniny,którą już kilka miesięcy temu planowałam wydać na mopa do domu a nie ten "zestaw sznurowadeł",który mazia podłogę i schnie godzinę. A ten jełop pił sobie co dzień piwko(a kasy na to nie ma),jeździ z bratem a ja w domu. Obiecał,ze pojedziemy po tego mopa.\Następnego dnia już w domu zaczął stękać,burczeć pod nosem aby mi tylko uprzykrzyć wyjazd do Gorzowa. Na moście pytra po co przyjechaliśmy,to mówię,że po pampersy i mopa a ten,że co ja milionerka by mopa za 70 zł . kupować? To pytam czy on multimilioner by co dzień chlać piwo. I tak się skończył nasz wyjazd,ze mopa nie mam,kasę wydałam na jedzenie i pampersy. W domu poryczałam się bo każdy wyjazd z domu tak się zaczyna i kończy,ze ja w stresie biegam. Pogadałąm a ten dodał,że gdyby miał mleko to do niczego nie jestem mu potrzebna. I zrozumiałam,że byłam inkubatorem a teraz jedynie butelką dla jego dziecka.Poza tym sprzątaczką i opiekunką. I tak właśnie czuję się nikim,typowym zerem. Mało tego-sprzedał samochód(busa),za którego facet nie dał mu kasy.Mieliśmy wymienić na inne auto ale jak?Ani busa ani kasy. Mówię,ze 1 -go trzeba składkę zapłacić w ZUSie by dostać szybciej kase(o ile w ogóle bo nadal nic nie wiemy a tak dowiedzielibyśmy się szybciej) a ten nawet nie raczył zadzwonic do gościa by upomnieć się o pieniądze. Do dziś nie zapłacona składka. I za każdym razem jak sie kłócimy,to ja potem szoruję z nerwów dom,podwórko...a on co?Siedzi przed tv z piwskiem. Więc nie wytrzymalam i kupiłam na allegro mopa(jego stać na czekanie na kasę z ZUS,na piwo,to i mnie na mopa). I dziś to zauważył i znów problem. Chodzi skomle,płaszczy sie a jak chcę pogadać na powaznie,to milczy albo wychodzi. Wszystko teraz przyjmuję inaczej bo mnie coś psychicznego dopadło. Wkurza mnie każdy okruch i po kazdego sie schylam.Bałagan w szafkach,brudny zlew,piasek na podwórku......... No... Piękne pokoiki zmajstrowałyście Dziękuję,ze zauważyłyście,ze coś mnie męczy Brunetko,Natko,Zmalowana, Patik,Dziubku,Agulaaa,Kar olinee Zmalowana pikny brzuś.Uwielbiam go!!!Widzę,ze sie zmierzyłaś już bo chciałam pomóc ale mamy tu ekspertkę od staników I wszystkie brzusie takie kształtne Youyou wszystkiego naj,naj....lepszego staruszko ...w moim wieku I znów zapomniałam a miałam tyle odpisać ![]() Shirko po raz kolejny dziękuję!!! Aaa...i znów mi się przypmniało-mogę być dyżurującą Edit: Bella ogromnie sie cieszę,ze sie docieracie z dziewczynkami ![]() Duzo zdrówka dla Was i wytrwałości.I czekamy na radosne wieści ,ze już w domku jesteście!!! Edytowane przez nerola Czas edycji: 2011-06-02 o 17:46 |
|
|
|
#1104 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Uwazasz ze jakosc moich postow jest nijaka ![]() ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- Cytat:
Nie martw sie kochana niestety wiekszosc facetów jest po to aby uprzykszac nam zycie dlatego my kobietki musimy trzymac sie razem
|
|
#1105 |
|
Zakorzenienie
|
Nerolka to nie oddalaj się więcej tak od nas
Wiesz, że my zawsze pomożemy I co z tego że Ty już brzuszka nie nosisz ? Ty Skarbnica wiedzy, a my wsparcie A co do T. i mopa to facet właśnie nie widzi takich rzeczy że jak on codziennie piwko sobie kupi to, to samo co Ty raz mopa. Nie kalkuluje mu się. Wyższa matematyk czy jak ? Może masz tzw "baby bluesa" ?
|
#1106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja będę nadal dzwonić w weekendy do ciebie bo mam darmowe Shira doszły pieniążki ???????? Edytowane przez brunetka2000 Czas edycji: 2011-06-02 o 17:52 |
|
|
|
|
#1107 |
|
Zadomowienie
|
wlasnie mialam jeszcze pisac ze nerola to dobry kandydat na dyzurujaca
bo ma porod za soba i zawsze moze innym przekazac info
|
#1108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- Nerolka a odnośnie dyżurowania to w klubie już wykasowałaś numer a ja nie zdążyłam spisać
|
|
|
|
|
#1109 |
|
Rozeznanie
|
Nerolka- glowa do gory , jestes twarda kobieta, a deprecha - precz!
Siedze sobie , a tu przypomnienie w telefonie mi dzwoni,,bieganie" ![]() Przed ciaza codziennie biegalam I mialam nastawione przypomnienie , to taka motywacja jak dla mnie, wykasowalam wszystkie a tu sie jedno zachowalo , hihi z tym brzucholem teraz jak bym poszla biegac. Co Wy na to ? |
|
|
|
#1110 |
|
Zadomowienie
|
czestujcie sie starczy dla kazdego
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:50.

Ostatnio się mierzyłam i wyszło mi niby 75A, a ja zawsze kupuje na oko i jest to 75B i weź tu człowieku bądź mądry 

zostanie mi tylko internet w telefonie bo narazie na naszym zadupiu nie dochodzi zaden internet
za 31 t.c. Pokazuj jakiego masz brzucha

Wyszło 70B czyli metoda ' na oko' działa