|
|
#4171 | |||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, cz. XVIII
Cytat:
Jak Avril ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4172 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4173 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja muszę rok czekać by wyjechać, Normalnie marzę już o tym i śnię po nocach ![]() ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Niemcy albo Belgia Chyba Niemcy jednak bo tam mieszkałam jakiś czas
Popełniam błędy, tracę kontrolę i czasem jestem trudna do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie, kiedy jestem najgorsza, to CHOLERNIE pewne, że nie zasługujesz na mnie kiedy jestem najlepsza." MM. |
|
|
|
|
#4174 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Rrrrrrrrrrrrrrrrrr! ![]() Dokładnie - PIĘKNE, MĄDRE ! Zapamiętajcie to dziewczyny ![]() Dobranoc dziewczynki Avril idzie spać ( haha )
Edytowane przez Yuuka Czas edycji: 2011-06-02 o 23:22 |
|
|
|
|
#4175 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Hehe
Popełniam błędy, tracę kontrolę i czasem jestem trudna do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie, kiedy jestem najgorsza, to CHOLERNIE pewne, że nie zasługujesz na mnie kiedy jestem najlepsza." MM. |
|
|
|
|
#4176 |
|
Wtajemniczenie
|
Przypomniało mi się,ze miałam wam coś napisać,odeszłam od kompa i nie mogłam sobie przypomnieć ale juz wiem
![]() Jak zapewne (50% z was) pamięta miałam dosyć nie miłe przeprawy z erotomanem-gawędziarzem ![]() Otóż siedzę sobie ostatnio na fotce,patrzę wyżej wymieniony kolega widnieje "w związku"...Stw.że ok...Wchodzę na profil dziewczyny i omal nie spadłam z krzesła (czemu moja kobieca intuicja podpowiada mi,że to jedyna laska która mu się napatoczyła i dlatego z nią jest )...Oczywiście achy,ochy, wielkie ajlawju Ustawiłam sobie opis "mam ochotę patrzec w Twoje oczy "...Nie mija 10 min. komentarz od erotomana gawędziarza "masz ochotę popatrzeć w moje oczy ? "...Spojrzenie numer 50 i szybka odpowiedź o treści "Nie zwykłam patrzeć w oczy zajętych facetów więc bardzo mi przykro ale nie ...;] " i ciszaaaaa![]() W ogóle dochodzę ostatnio do wniosku,że faceci są straszni (może czas polikwidować konta na portalach)....Piszą do mnie achy i ochy...Patrzę na profil "w związku"...Debil dalej słodzi,pyta o spotkanie więc zapytuję "co na to jego dziewczyna??" a oni,że nic nie wie,że daleko jest, (mój ulubiony) nie układa nam się i to już prawie koniec.... Jak pomyślę,że mój nowy ma konto na tym serwisie i dalej wiszą te opisy,które wisiały to aż mnie mierzi...
|
#4177 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Głupich nie sieją-sami się rodzą :/
|
|
|
|
#4178 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() zaczynam tylko współczuć tym biednym laskom,które z nimi są ![]() O_O widzę,że mam imienniczkę wśród naszych tylko nie wiem która z was
Edytowane przez juniorka89 Czas edycji: 2011-06-02 o 23:35 |
|
|
|
|
#4179 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4180 |
|
Raczkowanie
|
ja zauważyłam, ze jest tu duzo Magd...to chyba jakieś pechowe imie..
|
#4181 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
jacy oni wszyscy biedni ![]() Już sobie wyobrażam jak mój się wszystkim "koleżankom" skarżył jaka to ja niedobra...a odejśc raz na zawsze nie potrafił, chyba jakaś czarownica ze mnie jest,taki urok rzuciłam i wysysałam soki jak modliszka ![]() a jak jeszcze przypomnę sobie, ze skarżył się kumpeli, że po rozstaniu "najgorsza jest chcica", a naszej wspólnej znajomej "że najbardziej mu seksu bedzie brakowało" to !!!Koniec użalania się...jestem fajną babeczką i niech on to zobaczy i żałuje co stracił przez swoją głupote i niedojrzałość, koniec z usprawiedliwianiem i powrotami do chłoptasia
|
|
|
#4182 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny! aż żałuję że nie mam facebooka, bo też bym poszerzyła swoje grono znajomych
![]() u mnie ŚREDNIO - plus, że nie jest źle. Jakoś tam daję radę ![]() dobranoc! |
|
|
|
#4183 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja byłam winna temu,że eks się upił,nie zmierzył cukru,nie zjadł,spał,imprezował i wszystkiemu innemu...Mamusia mnie kochała...gorzej było jak już nie patrzyła mi prosto w oczy... Ogólnie byłam wspaniałą przyszłą synową...Szkoda,że jak przyszło co do czego to mi d**e obrabiała,że głowa mała...
|
|
#4184 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4185 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny! czytam Was odkąd zerwałam z eks... nie chcę tutaj wszystkiego opisywać, bo on wie, że jestem wizażanką, ale jestem tu z Wami. Byliśmy razem prawie 5 lat.
|
|
|
|
#4186 |
|
Zakorzenienie
|
Hey a ja nie mam na fb żadnej z was
![]() ![]() Nowy się nie odzywa, szczerze to mi ulżyło, bo może sam zrozumiał, że to nie ma sensu, a ja już mu miałam tłumaczyć jak go następnym razem spotkam ufff. Chadza sobie to tu, to tam ze znajomymi bo tydzień wolnego ma. Odzywał się wczoraj ostatnio, a że on od tel i internetu uzależniony, więc śmiem twierdzić, że to conajmniej nie w jego stylu, że dzisiaj nie pisze ha ha. Myślę, że i tak mu się przypomni jaka to ja wspaniała, jak mnie spotka kiedyś jak pijany będzie
|
|
#4187 |
|
Rozeznanie
|
czytam was i właśnie sobię uświadomiłam, że jednak byłam skończoną idiotką zakochując się w nim!!! gdzie ja miałam rozum, przecież znając go tyle lat przed byciem razem mogłam się domyślić jak to się skończy. ale nie - głupia baba poleciała na romantyzm i uwierzyła w gadki które mi sprzedawał, to teraz mam!!! ludzie się jednak nie zmieniają, a przynajmniej nie zmieniają się sami z siebie, najpierw trzeba tego chcieć, niektórzy nawet nie dojrzewają. jak ja mogłam mu wierzyć??? miłość jedank ogłupia człowieka i mydli oczy.
to tyle w temacie. idę spać, bo jeszcze się zdołuję. |
|
|
|
#4188 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a chcesz? ![]() Cytat:
dobranoc!
|
|
|
#4189 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4190 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj jest mój dzień!
Mam zamiar go dobrze spedzić!
Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2011-06-03 o 00:51 |
|
|
|
#4191 |
|
Zakorzenienie
|
Jest ciężko, ale doszłam do wniosku, że była to dobra decyzja. Jestem silna i będę jeszcze bardziej.
|
|
|
|
#4192 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=h2o0;27278750]Jest ciężko, ale doszłam do wniosku, że była to dobra decyzja. Jestem silna i będę jeszcze bardziej.[/QUOTE
Twoje poczucie dobrej decyzji sparawi, ze w przyszłości będzie tylko lepiej. tego życzę: żadnego doła, żadnego załamania.
|
#4193 |
|
Raczkowanie
|
wiem że powinnam napisać tutaj już PO rozstaniu, ale nie powstrzymałam się, ten dzień nadchodzi... byliśmy 4lata.
|
|
|
|
#4194 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Ach, to był mój klient, zawsze uprzejmy
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Co się stało?
|
|
|
#4195 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
]zgadzam się, ale pod warunkiem, że odrabiamy zadania domowe ![]() Cytat:
[choć wiadomo też, że aby móc poprawnie ocenić sytuację należy znać obie wersje - bo póki co mało, kto pamięta, że są dwie strony medalu] a ja kochałam.. ale mi przeszło.. [czyli może nie tak do końca kochałam?] Cytat:
ja to słoneczna Italia... ahhhh ohhhhh moje klimaty... i mój język uwielbiany.... Cytat:
jak się poznaliśmy to oboje byliśmy w związku.. nie będę opowiadać szczegółów, ale przejdę do meritum sprawy.. w kilku słowach : to jak traktował ówczesną partnerkę powinno mi już dać wiele do myślenia.. wiadomo, że oni mieli inne problemy, my inne, ale fakt faktem - nie był wobec niej fair.. i to, jak zakończył poprzednią znajomość - powinno dać mi do myślenia także Next'a prześwietlę w tej materii jak na rentgenie! ![]() Cytat:
Cytat:
i do usług się skłaniamy.. [chyba jednak powinnam iść spać] ![]() * * * * * * * PS. zanim jednak pójdę spać podzielę się z Wami tym, co powiedział mi dziś mój bliski znajomy.. rozmawialiśmy o byłych partnerach i takie tam... powiedział mi jedną rzecz.. kiedyś po kilku tygodniach od rozstania ze swoją kobietą zobaczył Ją przypadkiem na mieście w gronie swoich przyjaciółek.. zobaczył Ją uśmiechniętą, wystrojoną, z nowej fryzurze, w ogóle taką cacy i powiedział mi, że w tym właśnie momencie poczuł się "jakby walec przejechał mi na stopę" [cytat dosłowny].. chociaż nie utrzymywali kontaktów [on zerwał] był niemal pewien, że dziewczyna nadal przeżywa rozstanie [dosłownie! FACECI!!!] i że nie potrafi się z tym pogodzić.. a tu taki szok powiedział mi, że przez kilka dni miał przed oczami tą uśmiechniętą twarz byłej i czuł się fatalnie.. poczuł się, jak "zgniły kartofel" [cytat dosłowny].. także kochane kobiety - niech się poczują Wasi eksowie, jak "zgniłe kartofle"!!!! pokażmy, że zapomnieliśmy, bo jak się okazuje dla faceta to jest o wiele gorsze, jak kobieta po rozstaniu dochodzi szybko do siebie i daje tym samym do zrozumienia, że zapomniała o byłym.. wtedy ich ego maleje, bo zdają sobie sprawę, że aż tacy zaje.biści nie byli, jak im się tylko wydawało dobranoc
Quando c'è il buon motivo la forza viene da sola.. Edytowane przez niquolle Czas edycji: 2011-06-03 o 01:45 |
||||||
|
|
|
#4196 |
|
Zakorzenienie
|
były nowy mi wiad na gg.. jak to on w ogole mnie nigdy nie chcial nigdy nie chcial ze mna byc nigdy nic do mnie nie miał ze chce sobie bzykac, dokladnie tak powiedzial, ze jestem taka siaka i owaka wstyd ze mna wyjsc
i nie wychodzil ostatnio bo siara, i amsa innych rzeczy ; O ze przenigdy w oogole mnie nie chcialto teraz tak hmm ja mu wyznan nie prawilam ja nie planowalam jak on, jak sie nie odzywalam walil z dupy ze milcze, jak pare tyg temu powiedzialam mu nara to wielce przerazony i nie nienie wiec to powyzej to sory sciema. napisalam mu swoje co mysle ostro pokasowalam poblokowalam. ![]() wydaje mi sie ze wyslal mi taka wiadomosc, odkrecic kota ogonem bo to przeciz JA go zostawilam i JA dalam mu kosza. szok jak mozna tak kobiecie napisac napisalam wam w duzej cenzurze a przed chwila mnie widział w pubie i "czesc"
|
|
#4197 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Malla, raczej wygląda jak ehmmm niech się zastanowię... kurde nie mogę go do nikogo dopasować... LECZ ma czarne włosy, czarne oczy, nie opalał się jeszcze w tym roku tylko na boisku a jest mega opalony ;/ |
|
|
|
|
#4198 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny mam taki problem..otóż byłam z chłopakiem 3 lata po czym po tych trzech latach okłamałam go, złapał mnie na kłamstwie, powiedziałam mu przez telefon, że jestem zupełnie gdzie indziej niż byłam a on wiedział gdzie aktualnie się znajduję (u kolegi z którym robiłam projekt, on tego kolegi nie znał, bo to z mojej uczelni, ale wiedział, że taki istnieje). Od tamtej pory on nie chce mnie znać, słuchać, nie docierają moje przeprosiny, jest bardzo uparty i dumny (taki charakter zawsze taki był). Chciałabym poradzić się Was czy ja w ogóle powinnam się do niego odzywać i próbować prosić żeby chciał ze mną rozmawiać i chciał dać mi szansę? Od miesiąca nie jesteśmy razem, ja wiem, że popełniłam błąd, mam tego świadomość i bardzo tego żałuję, ale jego to już nie interesuje. Czy mam do niego pisać? Czy dać mu spokój tak jak on tego chce? Nie umiem sobie w ogóle z tym poradzić..
|
|
|
|
#4199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4200 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja uważam, że nie ma co się szczypać.Znam kilka języków i w Polsce dla mnie NIE MA PRACY A ja jej potrzebuję! I wiem, że jedynym wyjściem dla mnie jest wyjazd za granicę. Poza tym nic mnie tu TOTALNIE nie trzyma. Mam super kontakt z rodzicami i oni uważają to samo. Moja mama mówi,że nie sądziła iż kiedykolwiek powie własnemu dziecku, żeby wyjechało za pracą do innego kraju. ALE W POLSCE NIESTETY NIE DA SIĘ GODNIE ŻYĆ ![]() I wdupiemanie działa ![]() ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Cytat:
NIE TWOJA WINA i nie miej do siebie pretensji Mój pięknie zagrał, zdobył mój numer telefonu, zapraszał mnie na miasto, widać było że mu zależy. A w którymś momencie pękło we mnie wszystko. Przestałam mu wierzyć niby sama się nakręcałam. Ale gdybym była mądrzejsza zostawiłabym go trzy miesiące temu i nie musiałabym przechodzić tego co przeszłam dwa tygodnie temu. Ale wtedy nie czułabym tego co czuję teraz i nie poznałabym WAS Więc nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.

Avril idzie spać ( haha ) 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
A ja jej potrzebuję! I wiem, że jedynym wyjściem dla mnie jest wyjazd za granicę. Poza tym nic mnie tu TOTALNIE nie trzyma. Mam super kontakt z rodzicami i oni uważają to samo. Moja mama mówi,że nie sądziła iż kiedykolwiek powie własnemu dziecku, żeby wyjechało za pracą do innego kraju. ALE W POLSCE NIESTETY NIE DA SIĘ GODNIE ŻYĆ