Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM2012czV - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł części numer 6 powinien brzmieć:
My dalej w amoku, niekończącym się słowotoku - bo nasze śluby już w przyszłym roku - PM 2012 6 10,53%
Pierwsze suknie to jest znak, że za rok powiemy TAK! - PM 2012 36 63,16%
Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 15 26,32%
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-02, 22:47   #2851
Kasiowa24
Raczkowanie

Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201

czy myslalyscie co zaloza Wasi przyszli Mezowie? Podobaja mi sie surduty angielskie lub fraki, musimy poszukac wogole wchodze co jakis czas na youtube i niektore filmiki slubne sa przepiekne , mam nadzieje ze kazda z nas bedzie miela i takie.
A za jakis czas zaprosze Was do obejrzenia naszej strony slubnej.Czy ktoras Was widziala cos takiego, bo my widzielismy kilka i stwierdzilismy ze chcemy miec nasza strone interntowa, na poczatek typowe informacje weselne z mozliwoscia potwierdzenia itp, a po slubie filmy i galeri slubna po to zeby nie trzeba bylo gosciom wysylac.

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ----------

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
witamy
to równo za rok
faktycznie, rowny roczek

cholera psia kosc mac, musze zajrzec do profilu i zmienic nazwe bom kasiowa24 lat miala 3 lata temu ..ech ale ten czas leci, kiedys bylo blisko do 20ptki teraz do 30-stki
Kasiowa24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 22:50   #2852
evoonia86
Zakorzenienie

Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201

witajcie
praca bardzo mi sie podoba i jestem dobrej myśli ale wczoraj i dzisiaj po powrocie od razu kładłam sie do łóżka, bo jeszcze mnie trzyma to przeziębienie dziś co prawda jest już dużo lepiej, ale jeszcze mam zatkany nos
Cytat:
Napisane przez tusia_m Pokaż wiadomość
a jakiej firmy wybrałaś sobie soczewki?.
na poczatek kupiłam sobie jednodniowe- 1•DAY ACUVUE TruEye. kupiłam od razu 30 sztuk. to dopiero 2 dni użytkowania, ale różnica między soczewkami a okularami jest kolosalna!!! nie wiem jak mogłam wcześniej ich nie nosić
Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
No i jak Ci się je nosi? masz problemy z zakładaniem? Pamiętam, jak pierwszy raz soczewki próbowałam założyć, to męczyłam się chyba 2 godziny nad każdym okiem.... A teraz sobie już w ogóle nie wyobrażam w okularach chodzić, tak mi dobrze z soczewkami.
sporo moich znajomych nosi i czasem podglądałam jak oni je montują trafiłam też na dobrego lekarza, bo bardzo dokładnie i spokojnie ćwiczył ze mną zakładanie i zdejmowanie. i właśnie- coś za szybko mi idzie to zakładanie i zdejmowanie ale to podobno dlatego, że powieki w ogóle mi drgają i mam lepszą równowagę przynajmniej to stwierdził okulista .

Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość
Dziekuje wszystkim za gratki! Dorobilam sie tytulu mgr prawa i zastanawiam sie czy nie isc dalej, czyt. aplikacja radcowska... poki co odpoczywam, dyplom powinnam miec za 2 tyg i wtedy wybiore sie do PUP, zeby pewnie uslyszec ze nie ma dla mnie pracy... no ale moze jakis staz w sadzie sie znajdzie?! Chcialabym prace "w zawodzie", albo w firmie, gdzie moglabym sie zajmowac prawniczymi sprawami... zobaczymy co z tego wyjdzie!
gratulacje i powodzonka w poszukiwaniu WYMARZONEJ pracy

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
boziu dostalam właśnie telefon od TŻ że miał wypadek tzn tłuczkę przywalili w jakiś ssmochod a jeszcze jeden w nich. Dobrze że nie TŻ kierował nic mu się nie stało. Ale jadę po niego. ale cholernie się przestraszyłam
początek od razu przywołał u mnie czarne myśli- dobrze, że wszystko skończyło się szczęsliwie
Cytat:
Napisane przez vesna84 Pokaż wiadomość
Kochane
loca1233
marta359

niut0
malinkowo88

za nasz ROCZEK do ŚLUBU
gratulacje dziewczynki

Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość
Dziewczyny!!!!!!!! Mamy już godzinę w kościele [B]23.06.2012 godzina 15:00
będziemy wchodzić do kościoła tego samego dnia i o tej samej godzinie
Cytat:
Napisane przez tusia_m Pokaż wiadomość
Wczoraj chyba był jakiś pechowy dzień, bo mój TŻ też miał wypadek, tyle, że w pracy Był na pogotowiu (potem Wam opowiem - śmiech na sali....) i dziś ma jechać na kontrolę, ale upiera się, że wszystko ok...
ehh wypadki w pracy nie kojarzą mi się dobrze szczęście, ze u Tż wszystko dobrze się skończyło

nena na zaproszenia nie mogę się napatrzeć- są boskie

magdziaS gratuluję dostania pracy

dotka- spóźnione, ale najszczersze życzonka urodzinowe
Stary 2011-06-02, 22:54   #2853
Lubcia
Zadomowienie

To ja już zmykam do łóżeczka a wam życzę kolorowych snów Dobranoc
http://s7.suwaczek.com/201302221561.png
Bartuś
28.01.2015
Lubcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 22:54   #2854
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
więc wstawiam fotki welonu... jak go włożyłam we włosy baadzo długi się okazał za tyłek mi sięga jeśli bym go przyczepiła od spodu fryzury ale co tam... problem bolerka rozwiązany spokojnie można nim zakryć ramiona
welon będzie idealnie pasował do Twojej sukienki jeszcze raz gratuluję zakupu

Kasiowa24 witaj w naszym gronie

kurcze, coś mi się mało postów zacytowało muszę zerknąc jeszcze raz na poprzednie strony, bo chyba chciałam na więcej odp.
Stary 2011-06-02, 23:00   #2855
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasiowa24 Pokaż wiadomość
hej Dziewczyny. Chcialabym sie dolaczyc do Was jesli mozna
a wiec mam na imie Kasia. Ze swoim partnerem jestesmy 8,5 roku, zareczeni od bodajze 4 latek. Mamy przekochanego rocznego Synka. Wkoncu stwierdzilismy ze robimy weselicho i mamy termin na 2 czerwca 2012. Miejsce zarezerwowane, fotografr, kamerzysta tez, reszta pozostala, licze ze pojdzie nam to sprwnie wszystko bo mieszkamy za granica, a slub w Polsce. w grudniu bedziemy zalatwic reszte rzeczy noi suknie powiem szczerze ze bylam zdziwiona ze tk wszystko trzeba zalatwiac wczesniej. Miejsce rezerwowalismy w styczniu a juz mielismy na czerwiec tylko jeden wolny termin, szok. Pozdrawiam serdecznie i licze, ze mnie przyjmiecie do siebie
hello fajnie, ze jest NAS coraz wiecej a nicku nie mozna chyba zmienic... tez bym chciala, bo mam taki glupkowaty, przeslodzony - paulinka- dobrze, ze nie paulisiunia czy cos:P ale to mi TZ zakladal bo inne byly zajete, to mi wymyslil:P i tak zostalo:P hehe
opowiedz jeszcze wiecej o Was, gdzie mieszkacie, co robicie, jak Synek sie nazywa uwielbiam takie maluszki

teraz lece spac bo jakieś pachnące ciacho wyszlo z łazienki a jutro mam wolnnee ohhh yeahh;D

Edytowane przez __Paulinka__
Czas edycji: 2011-06-02 o 23:01
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 23:07   #2856
evoonia86
Zakorzenienie

chyba się zbieram spać, bo zapowiadają sie 3 intensywne dni jutro do pracy, potem szybko do domku spakować się, załapać jeszcze nauki i jedziemy do rodziców na wieś a w sobotę i niedzielę lecimy na dwu dniowe wesele do kolegi dobrej nocki wszystkim Pm-kom i ich Tż-tom
Stary 2011-06-02, 23:15   #2857
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
czy myslalyscie co zaloza Wasi przyszli Mezowie? Podobaja mi sie surduty angielskie lub fraki, musimy poszukac wogole wchodze co jakis czas na youtube i niektore filmiki slubne sa przepiekne , mam nadzieje ze kazda z nas bedzie miela i takie.
A za jakis czas zaprosze Was do obejrzenia naszej strony slubnej.Czy ktoras Was widziala cos takiego, bo my widzielismy kilka i stwierdzilismy ze chcemy miec nasza strone interntowa, na poczatek typowe informacje weselne z mozliwoscia potwierdzenia itp, a po slubie filmy i galeri slubna po to zeby nie trzeba bylo gosciom wysylac.
my już mamy kupiony garnitur, ale zwykły stalowy taliowany mi się surduty nie podobają. A fraki to jakoś nie wyobrażam sobie w takowym mojego TŻ

a my już naszą wstępną stronę mamy. Ostatnio nawet ją zaktualizowałam o nowe inspiracje.
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 23:19   #2858
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Ja montowałam naszą stronkę ślubną, kilka PMek tutaj również. To fajny pomysł, zarówno dla gości jak i dla samych młodych, moim zdaniem

Uciekam spać dziewczynki. Papa Pewnie do juterka...
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 23:20   #2859
(kicia)
Zakorzenienie

też lecę spać choć będzie cieżko bo mi się drą pod oknem gówniary jakieś
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 23:32   #2860
martuha24
Rozeznanie

Cytat:
a wiec mam na imie Kasia. Ze swoim partnerem jestesmy 8,5 roku, zareczeni od bodajze 4 latek. Mamy przekochanego rocznego Synka. Wkoncu stwierdzilismy ze robimy weselicho i mamy termin na 2 czerwca 2012. Miejsce zarezerwowane, fotografr, kamerzysta tez, reszta pozostala, licze ze pojdzie nam to sprwnie wszystko bo mieszkamy za granica, a slub w Polsce. w grudniu bedziemy zalatwic reszte rzeczy noi suknie powiem szczerze ze bylam zdziwiona ze tk wszystko trzeba zalatwiac wczesniej. Miejsce rezerwowalismy w styczniu a juz mielismy na czerwiec tylko jeden wolny termin, szok. Pozdrawiam serdecznie i licze, ze mnie przyjmiecie do siebie
Witamy

---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ----------

Hej Dziewczyny!!
Cały dzień się nie odzywałam bo rano byliśmy z Tż i małą na zakupach i zlecialo nam troche a pogoda dzisiaj rewelacyjna gorąco na max'a wiec na dworze cały dzien bylisy ...
A teraz siedze z maseczka na wlosach no i zaraz ide sie kąpac i spac bom zmkeczona jak nie wiem...Dobranoc Dziewczynki

Edytowane przez martuha24
Czas edycji: 2011-06-02 o 23:36
martuha24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-03, 05:51   #2861
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
hello fajnie, ze jest NAS coraz wiecej a nicku nie mozna chyba zmienic... tez bym chciala, bo mam taki glupkowaty, przeslodzony - paulinka- dobrze, ze nie paulisiunia czy cos:P ale to mi TZ zakladal bo inne byly zajete, to mi wymyslil:P i tak zostalo:P hehe
opowiedz jeszcze wiecej o Was, gdzie mieszkacie, co robicie, jak Synek sie nazywa uwielbiam takie maluszki

teraz lece spac bo jakieś pachnące ciacho wyszlo z łazienki a jutro mam wolnnee ohhh yeahh;D
coś masz do mojego nicka?
Stary 2011-06-03, 06:06   #2862
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Nową PMkę witam serdecznie

MagdziaS gratuluję pracki Wstałam 45 min temu, ale to był zły pomysł, więc idę jeszcze na 2 godz do wyrka...

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-03, 07:21   #2863
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Witam

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-03, 07:26   #2864
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:

Witaj w naszym gronie

gosza ty śpiochu jeden wstawaj pobudkaaaaaaaa

a dziś ostatni dzień nauk i ostatni temat nawet żałuję bo księdza mamy do rany przyłóż taki życiowy i przesympatyczny a wszystkie te nauki prowadził z humorem aaaa dziś nam robi test z gotowania
19.05.2012

Edytowane przez kindziulindzia
Czas edycji: 2011-06-03 o 07:29
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-03, 07:57   #2865
niki19
Zadomowienie

Witam piątkowo

Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość
Kurcze raptem od wczoraj wieczorem, a tu tyle nadrabiania Ale jesteście postopłodne

Dziewczyny muszę się Wam pochwalić Dzwonili do mnie dzisiaj i dostałam tę pracę, o której Wam pisałam
Na razie na okres próbny i mam przyjść jutro przedyskutować warunki Strasznie się cieszę, chociaż polubiłam bycie kurą domową to jednak nie nadaje się na typ siedzący w domu - wreszcie do ludzi! Nawet nie wiecie jak się cieszę

Muszę was nadrobić, ale net strasznie wolno działa i zanim się strony otworzą to będzie północ Ale na szybko musiałam się Wam pochwalić
Gratulacje

Cytat:
Napisane przez Lubcia Pokaż wiadomość
Witajcie

Wszystkim dziewczynkom, którym stukną roczek do ślubu po prostu trzeba się cieszyć i już

MagdziaS gratuluję nowej pracy i bardzo się ciesze, że tobie się udało

Mam wielką prośbę trochę śmieszną ale trzymajcie za mnie kciuki jutro bo idę na wycieczkę do ZOO z moją grupką dzieci (11) ze żłobka wiek 2,5 - 3 latka i mam nadzieję, że nic złego się nie wydarzy Te moje dzieciaczki to żywe srebra, wszędzie ich pełno ale mam nadzieje, że jakoś to wszystko ogarnę a i biednym zwierzątkom też się nic niestanie

Cytat:
Witam

Cytat:
cholera psia kosc mac, musze zajrzec do profilu i zmienic nazwe bom kasiowa24 lat miala 3 lata temu ..ech ale ten czas leci, kiedys bylo blisko do 20ptki teraz do 30-stki
Ja też bym chętnie zmieniła nazwe bo 19 to ja też dawno nie mam ale z tego co mi wiadomo to nicku nie można zmienić

Kurde muszę dzisiaj zmarnować pół dnia aby jechać na 1,5 godziny na zajęcia do krk a z racji, ze mam 50 km w jedną stronę potem jeszcze przez krk się przebić to zejdzie gdyby nie to ,że muszę prace na zaliczenie oddać to bym sobie odpuściła , ale na pocieszenie może pójde na jakieś małe zakupy w krk
Dobra lece dokończyć pisać prace żebym miała wogóle co oddać

niki19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-03, 08:07   #2866
nena1984
Zakorzenienie

a mi dziś zostało 400 dni do ślubu, co oznacza, że od jutra 3 z przodu.....boje się

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-03, 08:12   #2867
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
a mi dziś zostało 400 dni do ślubu, co oznacza, że od jutra 3 z przodu.....boje się
ale ten czas zapiernicza, nie bój się masz nas
mi i jagodzi zostało zaledwie 350 dni jak będziemy się wszystkie zbliżać do studniówki to dopiero będzie strach
19.05.2012
Stary 2011-06-03, 08:16   #2868
niki19
Zadomowienie

Cytat:
U mnie na liczniku jeszcze 491 i całe szczęście

niki19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-03, 08:18   #2869
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Witajcie Słońce już ostro pracuje, więc szykuje się gorący dzień.
Dobrze, że już piąteczek. Teraz tylko zebrać siły do pracy, żeby dzień szybko zleciał
Cytat:
U mnie jeszcze 435 dni.... całe stado tych dni... Chciałabym mniej
Ostatnio rzuciłam hasło do TŻ, że jeszcze tyle i tyle dni do naszego ślubu, a on biedny zrobił wielkie oczy i pyta skąd ja to wiem. A ja mu na to, że Pmki mają zdolności w przeliczaniu dni Dopiero później pokazałam mu suwaczek
Stary 2011-06-03, 08:39   #2870
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Witajcie Słońce już ostro pracuje, więc szykuje się gorący dzień.
Dobrze, że już piąteczek. Teraz tylko zebrać siły do pracy, żeby dzień szybko zleciał

U mnie jeszcze 435 dni.... całe stado tych dni... Chciałabym mniej
Ostatnio rzuciłam hasło do TŻ, że jeszcze tyle i tyle dni do naszego ślubu, a on biedny zrobił wielkie oczy i pyta skąd ja to wiem. A ja mu na to, że Pmki mają zdolności w przeliczaniu dni Dopiero później pokazałam mu suwaczek
tym naszym chłopom to najgorszą głupotę byśmy wcisnęły co oni bez nas by zrobili
19.05.2012
Stary 2011-06-03, 08:42   #2871
nena1984
Zakorzenienie

jest ranek, a już tak gorrrąco, że nie mogłam spać. Mam dziś masę rzeczy do zrobienia, całą listę (krakowie! nadchodzę), ale póki co piję kawkę i się obijam. Mam tyle rzeczy do nauki na poniedziałkowy egzamin, że szok, a nic nie zaczęłam

---------- Dopisano o 07:42 ---------- Poprzedni post napisano o 07:41 ----------

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
tym naszym chłopom to najgorszą głupotę byśmy wcisnęły co oni bez nas by zrobili
święta prawda

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-03, 08:47   #2872
melod_y
Zakorzenienie

u mnie jeszcze jakieś 455 na razie jestem spokojnaaa
gosza podziwiam Cię że tak wcześnie potrafisz się wygrzebać z łózka!
Ja dzisiaj wstałam troche przed 6, ale jestem niesamowicie wymięta wiec zaraz się zdrzemnę a poźniej pojadę na wykład.

Edytowane przez melod_y
Czas edycji: 2011-06-03 o 08:49
melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-03, 08:56   #2873
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
jest ranek, a już tak gorrrąco, że nie mogłam spać. Mam dziś masę rzeczy do zrobienia, całą listę (krakowie! nadchodzę), ale póki co piję kawkę i się obijam. Mam tyle rzeczy do nauki na poniedziałkowy egzamin, że szok, a nic nie zaczęłam
Dasz sobie radę. Ani trochę w to nie wątpię
Stary 2011-06-03, 08:57   #2874
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

Witam ..

Ile WY piszecie..ciężko Was nadgonić

My stronę ślubną będziemy mieć na bank, chociażby dlatego, żeby goście zobaczyli jak dojechać na salę ... bo niby wszyscy mieszkają w okolicy a mało kto wie, gdzie to dokładnie jest ...

Ja kupiłam już część dekoracji weselnych tj. wazony i świeczniki miałam kupić też świeczki i serwetki, ale nie zdecydowaliśmy się na jakiś konkretny kolor ...

za tydzień idę na wesele i nie mogę się doczekać go, bo sobie podpatrzę co i jak

no i właśnie mam głupi dylemat teraz ... będziecie robić paznokcie na wesele u kosmetyczki jakieś tipsy czy coś ?? Bo ja nigdy nie robiłam, bo mam z natury mam ładne , ale jak wiadomo czasem któryś niechcący pęknie i nie wiem czy na paznokcie też się zapisać czy nie ? Póki co kupiłam sobie odżywkę do paznokci i super się sprawdza, bo już kilka sytuacji miałam w których normanie paznokieć by poszedł, a nie złamał się

iskierka zgasła...
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-03, 09:17   #2875
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez sikoreczka111 Pokaż wiadomość
Witam ..

Ile WY piszecie..ciężko Was nadgonić

My stronę ślubną będziemy mieć na bank, chociażby dlatego, żeby goście zobaczyli jak dojechać na salę ... bo niby wszyscy mieszkają w okolicy a mało kto wie, gdzie to dokładnie jest ...

Ja kupiłam już część dekoracji weselnych tj. wazony i świeczniki miałam kupić też świeczki i serwetki, ale nie zdecydowaliśmy się na jakiś konkretny kolor ...

za tydzień idę na wesele i nie mogę się doczekać go, bo sobie podpatrzę co i jak

no i właśnie mam głupi dylemat teraz ... będziecie robić paznokcie na wesele u kosmetyczki jakieś tipsy czy coś ?? Bo ja nigdy nie robiłam, bo mam z natury mam ładne , ale jak wiadomo czasem któryś niechcący pęknie i nie wiem czy na paznokcie też się zapisać czy nie ? Póki co kupiłam sobie odżywkę do paznokci i super się sprawdza, bo już kilka sytuacji miałam w których normanie paznokieć by poszedł, a nie złamał się
Ja planuję profesjonalne zrobienie pazurków. Mam dość mocne, ale każdy ma praktycznie inny kształt. Nie wiem jeszcze, czy będę robiła tipsy (nie chciałabym). Myślę, że postawię na porządnego delikatnego frencza
Stary 2011-06-03, 09:25   #2876
ibyza
Wtajemniczenie

hejka mam jakieś gorsze dni teraz, wybaczcie przyznaję sie bez bicia, że nie daję rady Was nadrobić, więc skorzystam dziś z wolniejszego dnia i poleże, poopalam się buziaki dla Was
ibyza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-03, 09:31   #2877
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

Cytat:
Ja planuję profesjonalne zrobienie pazurków. Mam dość mocne, ale każdy ma praktycznie inny kształt. Nie wiem jeszcze, czy będę robiła tipsy (nie chciałabym). Myślę, że postawię na porządnego delikatnego frencza
no właśnie chyba też tak zrobię, że umówię się tylko na manicure i malowanie pazurków, będę o nie bardzo dbała i powinno być ok ;] sama też potrafię sobie super pazurki zrobić...ale pewnie przed weselem będę miała takiego stresa, że razem z pazurkami pół paznokci pomaluję

iskierka zgasła...
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-03, 09:35   #2878
tusia_m
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
tusia ja też zajadam koktajl i maczam w nim herbatniki
sezon na truskawki
Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
aaaa jestem kelnerką na śniadaniach :P ooo pracowałam tam jakiś czas tak ogólnie to jestem z nim związana od 3 lat lubię tam pracować bo jestem doskonale obcykana uwielbiam chłopaków z którymi pracuję normalnie boki z nimi zrywać :P a do tego jest co w CV wpisać bo to 4 gwiazdki a tak poza tym najlepszy hotel w Lublinie.
Dzisiaj był u nas Maciek Stuhr jaki on milutki jest taki jakiś speszony chłopak no i przyznam że jego ekipa nieźle skacowana zeszła :P hihi
no proszę, takie osobistości u Was goszczą
Cytat:
Ja też nie mogę wytrzymać bez neta. Nawet jak nic nie robię na kompie lubię mieć tą świadomość, że ten net jest w kabelku i w razie potrzby mogę coś sprawdzić.
Ja w ogóle jestem zakręt masakryczny. Ostatnio mielismy w pracy awarię neta i pierwsze o czym pomyślałam, to żeby wejść na allegro skoro pracować nie mogę
A jak po ostatniej burzy nie było wieczorem światła, to stwierdziłam, że TV włączę, bo nie ma co robić Masakra ze mną...

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
my kiedyś szliśmy od TZta do mnie z buta strasznie padało, nie bylo prądu, ciemno na ulicy, no i ja trzymalam parasol, naprawde lało:P no i nagle właczyly sie swiatla i TZ mowi: o prąd wlączyli, a wiecie co ja zrobilam? złożylam parasol on sie na mnie patrzy a ja nie wiem o co mu chodzi:P a przeciez padac nie przestalo:P ja to mialam wtedy film

Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość
Dziewczyny muszę się Wam pochwalić Dzwonili do mnie dzisiaj i dostałam tę pracę, o której Wam pisałam
Na razie na okres próbny i mam przyjść jutro przedyskutować warunki Strasznie się cieszę, chociaż polubiłam bycie kurą domową to jednak nie nadaje się na typ siedzący w domu - wreszcie do ludzi! Nawet nie wiecie jak się cieszę
gratuluję
Cytat:
więc wstawiam fotki welonu... jak go włożyłam we włosy baadzo długi się okazał za tyłek mi sięga jeśli bym go przyczepiła od spodu fryzury ale co tam... problem bolerka rozwiązany spokojnie można nim zakryć ramiona
ładny welon. całość będzie się pięknie prezentować
Cytat:
witaj
Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
na poczatek kupiłam sobie jednodniowe- 1•DAY ACUVUE TruEye. kupiłam od razu 30 sztuk. to dopiero 2 dni użytkowania, ale różnica między soczewkami a okularami jest kolosalna!!! nie wiem jak mogłam wcześniej ich nie nosić
ale dobrze, że w ogóle zaczęłaś je nosić Lepiej późno, niż wcale Jeśli jest możliwość to czemu nie korzystać z "wynalazku"
Cytat:

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-03, 09:41   #2879
Irmelin333
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sikoreczka111 Pokaż wiadomość

Ja przy okazji większych wyjsc robie manicure hybrydowy. NIE NISZCZY paznokci, efekt bardzo ładny, mi utrzymuje sie około 4 tygdoni. POLECAM:
http://www.papilot.pl/paznokcie/1098...-i-akryli.html

Wypowiedz jednej z komentatorek:
Dużo Pań nie rozumie co oznacza metoda Hybrydowa. Polega ona na nałożeniu na paznokieć naturalny substancji takiej jak lakier (lakier hybrydowy) który utwardzany jest pod lampę UV. Zabieg ten nie przedłuża paznokcia jednak staje się on twardy . Jeżeli paznokcie naturalne są długie ,dzięki lakierowi hybrydowemu paznokieć nie połamie się bo zostanie usztywniony. Zabieg ten powoduje , ze płytka staje się mocna i mniej wrażliwa. Jestem po takim zabiegu i na prawdę widzę różnice. Wcześniej paznokcie łamały się i były nieznośne. teraz mam twardą płytkę i naturalny własny paznokieć. Metoda hybrydowa ma na celu pomóc naturalnym paznokciom , krótkim jak i długim . Można zdobić tez lakierem , który nie odpryskuje jak zwykły lakier. Zaznaczam metoda hybrydowa to nie jest przedłużanie paznokcia - Panie nie mylcie tego z metodą żelową czy akrylową .

Edytowane przez Irmelin333
Czas edycji: 2011-06-03 o 09:44
Irmelin333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-03, 09:49   #2880
Magdzia0108
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
Magdzia0108 Pamietam że pokazywałaś nam sukienkę od Jima H. Bardzo mi się podobała. I dzisiaj całkiem przypadkiem (oczywiście uczyć się miałam) znalazłam salon w Krakowie który ma bardzo podobna sukienkę uwaga za jedyne 2200! Nie będę wspominać ze sukienka Jima kosztuje ok 5000 dolarów..

Dołącze zdjęcia:
pierwsza to od Jima H.
Dwie pozostałe z salonu. (oczywiscie maja mniej zdobien na gorsecie ale z tego co czytałam można wszystko według życzenia zmieniac)

Powiem że sukienki sa w moim stylu i zapisałam je sobie w folderze, ale ze lubie zmieniać zdanie i tak poczekam z przymierzaniem i bieganiem po salonach do września
No faktycznie, ale oryginalna najładniejsza A co to za salon w Krakowie? Daleko nie mam, to może sie kiedyś wybiorę. A juz widzę, w kolejnych postach podałas linka do salonu.

Welon można przeprasować nie bezpośrednio, a przez jakąś ściereczkę bawełnianą

evoniu to super, będę myślami z tobą w Ten dzień

Filcowo, biżutowo:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=365901&p age=12

06.07.2004r razem
01.01.2010r zaręczyny
23.06.2012r Żonka
Magdzia0108 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości