Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM! - Strona 165 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-01, 16:59   #4921
bita smietana
Zakorzenienie

Dot.: Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM!

Ale miło, że dołączają nowe osoby

bierzcie przykład z psyhe, oby Was też niższa waga z zaskoczenia brała

Wiecie co, olałam te dzieńdzieckowe kolokwia. Ale i tak nie widzę swojej przyszłości na finansach, może gdyby to był mój jedyny kierunek, ale niestety jest za dużo rozbieżności... Niestety, ekonometria i statystyka nie są przedmiotem mojej fascynacji

tak się powywnętrzam, bo mam zgryz co z tym wszystkim zrobić i w końcu nie robię nic. Przestało mnie jakoś to wszystko interesować, aktualnie czuję, że powinnam była studiować kosmetologię
Stary 2011-06-01, 17:07   #4922
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
Ale miło, że dołączają nowe osoby

bierzcie przykład z psyhe, oby Was też niższa waga z zaskoczenia brała

Wiecie co, olałam te dzieńdzieckowe kolokwia. Ale i tak nie widzę swojej przyszłości na finansach, może gdyby to był mój jedyny kierunek, ale niestety jest za dużo rozbieżności... Niestety, ekonometria i statystyka nie są przedmiotem mojej fascynacji

tak się powywnętrzam, bo mam zgryz co z tym wszystkim zrobić i w końcu nie robię nic. Przestało mnie jakoś to wszystko interesować, aktualnie czuję, że powinnam była studiować kosmetologię
Ojjj, z zaskoczenia

A co do przyszłości... postanowiłam zdawać na maturze gegre p.r., ale też jakoś nie wiem... nie interesują mnie kierunki z nia związane
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 17:43   #4923
agniesikk
Zakorzenienie

Rzucam dietę chałwową, nie dam rady na niej 3 dni, bo zwymiotuję
Lubię chałwę, ale bez przesady.
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 18:05   #4924
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Moja siostra jest mgr farmacji i pamiętam kiedyś przyniosła takie wielkie globule
Noo a ja takie wielkie globule albo czopki czasami robię dla pacjentów, bleee

Cytat:
toś się pochwaliła, będą zamówienia, idealne na niegrzecznych TŻtów
Jakby co to priv, będę wysyłała

Cytat:
ewentualnie
"nam nie udało się schudnąć 5 kg, a Tobie?"
lub
"A Ty jaki smak Milki lubisz najbardziej?"

Milka, mniam. Zarzucam diety i aktywność fizyczną na czas sesji
Głosuje na to!

Cytat:
Napisane przez monissskaa Pokaż wiadomość
a moje odchudzanie z tym wątkiem to zaczyna i kończy sie na czytaniu ... nie ogarniam, nie ogarniam.

co jutro jecie na śniadanie?
Owsiankę z bananem i czekoladą Wsuwam od 2 miesięcy codziennie i jeszcze nie mam dosyć

Cytat:
Napisane przez milusia1991 Pokaż wiadomość
U mnie tyle nowinek! Znalazłam dobrze płatną pracę! Zaczynam od następnego tygodnia. Mam nadzieję że wszystko będzie ok. Oprócz tego na wadze mam 46,5 kg. czyli ponad kilogram nadwyżki a ja już czuje się jak klops I jakas taka ociążała
Co będziesz robiła?

Cytat:
Iiiii jest pytanie: olać 3 kolokwia na uczelni z okazji dnia dziecka?
No jasne :P

Cytat:

Składaj papiery na zaoczną kosmetologię

Byłam z moimi dziewczynami na działce,poopalałysmy trochę tyłki Wzięłam chłodny prysznic i naaadaal mi gorąco ...
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 21:03   #4925
monissskaa
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do monissskaa GG do monissskaa

dziewczyny a ja mam dziś doła na maksa!!! byłam dziś w housie i croppie z zniżkami i d***!! nic nie kupiłam ja to jestem jałopa mi nigdy nic nie pasuje a ludzi tylko nabrali rzeczy a ja nic
i na dodatek weszłam na wage 56 !!!!!
o i taki dzis moj dzień dziecka do du*y !!!

Odkrywam w SOBIE talenty kulinarne.!
monissskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 07:26   #4926
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

No dziewczynki wzięłam się za siebie i w pon waga 57,5 a dziś 56,8 mam nadzieję, że dam radę
Mój TŻ odprowadza mnie codziennie do pracy <3 mój kochany misio
Dziś mi 2 banany kupił. Oj a ja już jadłospis na cały dzień mam zaplanowany. Heh a kol w pracy czereśnie :P

Mam sesję i dziennie po 3-6 h się uczę. Już mam dość! Ale się nie poddam!

Na siłkę 3 razy w tyg zacznę chodzić jak się sesja skończy!

Mój blog active-and-healthy-lifestyle
Cindy90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 07:44   #4927
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cindy90 Pokaż wiadomość
No dziewczynki wzięłam się za siebie i w pon waga 57,5 a dziś 56,8 mam nadzieję, że dam radę
Mój TŻ odprowadza mnie codziennie do pracy <3 mój kochany misio
Dziś mi 2 banany kupił. Oj a ja już jadłospis na cały dzień mam zaplanowany. Heh a kol w pracy czereśnie :P

Mam sesję i dziennie po 3-6 h się uczę. Już mam dość! Ale się nie poddam!

Na siłkę 3 razy w tyg zacznę chodzić jak się sesja skończy!
To on już jest Twoim TŻem po całości?

BŚ, ja tak samo, nie myślę teraz o niczym innym tylko o kosmetologii ewentualnie o profesjonalnym kursie... krawiectwa :|

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 08:24   #4928
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Heh a no jest! Masakra jak on się stara. Jakieś perfumy mi daje... Puma Czerwona. Laptopa kiedy chcę (oczywiście mogę zatrzymać, bo on nie potrzebuje), ostatnio mi lizaka takiego wielkiego chupa chups kupił
Non stop coś mi kupuje i jedliśmy dużo itd, ale od pon na diecie jestem i już się nie dam. Wiecie bo tu się liczy zmiana nawyków żywieniowych no i ruch.
Mam koleżankę w pracy i ona jest taka chudziutka je co 2-3 h i oprócz brzuszka nic jej nie przybyło. No po prostu marzenie
Z resztą przed ciążą też się zdrowo odżywiała- 4-5 posiłków zdrowych, owoce, warzywa. Zawsze ma ze sobą wodę 0,7l. No po prostu jej odżywianie jest moim ideałem
Tak sobie myślę, że muszę o jedzeniu myśleć tak jak osoba która ma rozmiar 36. No na pewno nie wpiernicza codziennie milki Ostatni posiłek będzie ok 17 i to będzie obiad. Bo o 16 kończę pracę. Liczę kalorie i planuję posiłki.

Stary 2011-06-02, 09:44   #4929
milusia1991
Rozeznanie

Cześć milkowe pochłaniaczki!
Mnie mama wczoraj na dzień dziecka dała co? WIELKĄ 300 GRAMOWĄ MILKĘ Której już prawie nie ma Waga moja dzisiaj to 46,2 kg i jestem przed @ czuje że mam brzuch jak balon! Do tego niedługo już jestem na weselu a bledziuch ze mnie jak nie wiem. U mnie pochmurno od wczoraj i nie idzie się opalać Dziewczyny gdzie polecacie jechać nad morze? A ktoś pytał co bedę robić, bo pisałam że znalazłam pracę. A więc będę robić lody
Stary 2011-06-02, 09:55   #4930
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie mama wczoraj na dzień dziecka dała co? WIELKĄ 300 GRAMOWĄ MILKĘ Której już prawie nie ma Waga moja dzisiaj to 46,2 kg i jestem przed @ czuje że mam brzuch jak balon! Do tego niedługo już jestem na weselu a bledziuch ze mnie jak nie wiem. U mnie pochmurno od wczoraj i nie idzie się opalać Dziewczyny gdzie polecacie jechać nad morze? A ktoś pytał co bedę robić, bo pisałam że znalazłam pracę. A więc będę robić lody

hehehe, będziesz kręciła lody amerykańskie?
fajna forma zarobku zaraz po maturze No i fajnie, że czymś się zajmiesz, odpoczniesz od siedzenia w domu, od TŻa
Ciesz się z milki i jedz bezkarnie! dzień dziecka Cię usprawiedliwia

Stary 2011-06-02, 10:59   #4931
MalaPikanteria
Zadomowienie

Dziewczyny mam w domu TŻ!!!
Przyjechał z delegacji i zaraz do nas... Zastał mnie w łózku, zaspaną, rozczochraną i w rozciągniętej koszulce.... Sam sex
Teraz razem z córcią odsypia bo całą noc jechał....
Aj... Zobaczymy jak nasze perypetie się ułożą - bedę relacjonować

czuję sie jak balon

MOJA WYMIANKA
MalaPikanteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 12:08   #4932
milusia1991
Rozeznanie

NO tak Najbardziej boje sie ze juz w ogóle zabraknie nam czasu na spotkania z TŻ. Ostatnio właśnie układa się nam dobrze
Boję się też że darmowe lody+szejki+kawy mrozone+desery lodowe+polewy i posypki = ja nie mieszcząca się w drzwiach!

PIKANTERIA powodzenia życzę!
Stary 2011-06-02, 12:14   #4933
psyhe666
Zakorzenienie

Hej

Laski, R. to ja niedługo spotkam w lodówce Idę na miasto - R. Wracam z Łodzi - R. Otwieram dzisiaj okno żeby zobaczyć jaka jest pogoda - R. jedzie...
so trójka maybe.

Stary 2011-06-02, 13:57   #4934
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Zazdroszczę Ci tej milki Ja na dzień dziecka dostałam pieniądze, to kupiłam sobie butki.

Na robieniu lodów można sporo zarobić Ale serio mówię, nad morzem ogólnie dużo kaski wpada

Moja koleżanka jedzie do Danii sprzątać domki letniskowe i na miesiąc proponują 6 tys zł ja w call center to góra z 1300 zarobię Jak już będę na studiach, to zabiorę się za lepszą robotę, teraz ważny jest dla mnie czas z TŻ, bo nie mieliśmy go dla siebie w tym roku przez jego studia
Cytat:
Otwieram dzisiaj okno żeby zobaczyć jaka jest pogoda - R. jedzie...

Napisała mi koleżanka zwolnienie z wfu i poszłam sobie Denerwuje mnie ten zboczony oblech Tzn. mój nauczyciel.

Śn: jajecznica z 2 jaj na oliwie z oliwek, kromka wasy, sałatka z pomidorów
II: wieśniak i jabłko
O: zupa z młodej kapusty będzie
K: jak mama kupi truskawki, to jogurt naturalny z truskawkami i otrębami :P + kawa z mlekiem

Edytowane przez agniesikk
Czas edycji: 2011-06-02 o 13:58
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 14:51   #4935
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:

Ale tak na serio ciesz się, że masz szanse na własne zarobki. Ja przez całe 4 miesiące jak zdałam maturę nie mogłam znaleźć żadnej pracy, nawet w kebabie, a później staż za stażem na szczęście!

Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam w domu TŻ!!!
Przyjechał z delegacji i zaraz do nas... Zastał mnie w łózku, zaspaną, rozczochraną i w rozciągniętej koszulce.... Sam sex
Teraz razem z córcią odsypia bo całą noc jechał....
Aj... Zobaczymy jak nasze perypetie się ułożą - bedę relacjonować

czuję sie jak balon
Miłą niespodziankę Ci zrobił i życzę wam najlepiej, ale nie wydaje mi się, że się zmienił. On Cię ma za taką co wszystko dla niego zrobi, widział, że Cię tracił to postanowił "teraz się postaram przez miesiąc i znów wszystko wróci do normy". Znam takie typki. Byłam z takim przez ponad 4 lata. Dobrze, że otworzyłam oczy przed ślubem, a nie po. Teraz mam taki skarb, że szkoda gadać, a ja jeszcze wymyślam.. bo mi się wydaje, że go nie kocham. Ale z drugiej strony nie zawsze od razu nas trafia strzała amora prawda? Wtedy mnie strzeliło w mózg chyba!! A teraz mam anioła, skarb, misia najsłodszego. Ja mu zrobię awanturę o pierdy, a on mnie przeprasza zawsze chciałam takiego mieć

Cytat:
Hej

Laski, R. to ja niedługo spotkam w lodówce Idę na miasto - R. Wracam z Łodzi - R. Otwieram dzisiaj okno żeby zobaczyć jaka jest pogoda - R. jedzie...
Też tak miałam kiedyś z jednym... niestety nie minęło. Często go widuję, ale kiedy znalazłam ex tż, a on znalazł dziewczynę to się zmieniło i nie zwracam na niego uwagi

Ja Cię kręce!! Jak mi się chce czekolady i sera!! Najlepiej zapiekankę makaronową! Buuuuuu

Edytowane przez Cindy90
Czas edycji: 2011-06-02 o 14:53
Stary 2011-06-02, 14:58   #4936
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:

Ale tak na serio ciesz się, że masz szanse na własne zarobki. Ja przez całe 4 miesiące jak zdałam maturę nie mogłam znaleźć żadnej pracy, nawet w kebabie, a później staż za stażem na szczęście!

Miłą niespodziankę Ci zrobił i życzę wam najlepiej, ale nie wydaje mi się, że się zmienił. On Cię ma za taką co wszystko dla niego zrobi, widział, że Cię tracił to postanowił "teraz się postaram przez miesiąc i znów wszystko wróci do normy". Znam takie typki. Byłam z takim przez ponad 4 lata. Dobrze, że otworzyłam oczy przed ślubem, a nie po. Teraz mam taki skarb, że szkoda gadać, a ja jeszcze wymyślam.. bo mi się wydaje, że go nie kocham. Ale z drugiej strony nie zawsze od razu nas trafia strzała amora prawda? Wtedy mnie strzeliło w mózg chyba!! A teraz mam anioła, skarb, misia najsłodszego. Ja mu zrobię awanturę o pierdy, a on mnie przeprasza zawsze chciałam takiego mieć

Też tak miałam kiedyś z jednym... niestety nie minęło. Często go widuję, ale kiedy znalazłam ex tż, a on znalazł dziewczynę to się zmieniło i nie zwracam na niego uwagi

Ja Cię kręce!! Jak mi się chce czekolady i sera!! Najlepiej zapiekankę makaronową! Buuuuuu
Wcale bym się nie obraziła jakby zaprosił mnie na randkę

Mam truskawki Ale nie mam jogurtu... To co??? Ze śmietaną?
so trójka maybe.

Stary 2011-06-02, 15:07   #4937
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

nie, lepiej z jog nat!! leć do sklepu

Kurde ja mam dziś taki dzień, że jakąś pizze, lasagne czy coś takiego bym zjadła. Plus winko i relax!!

Zdrowy rozsądku proszę wróć!! Masz przecież obiad w domu naszykowany, nie kupuj fast-foodów!!

Dziś jadłam:
połówka bułki pełnoziarnistej z 3 cienkimi plastrami kiełbasy i pomidorem
połówka bułki pełnoziarnistej z plasterkiem sera i pomidorem
danio
4 czereśnie
wafelek taki misio
na obiad będzie zupa pieczarkowa i/lub fasolka po bretońsku.
Jakiegoś głoda dziś mam nie wiem o co chodzi... przecież jadłam Danio

Edytowane przez Cindy90
Czas edycji: 2011-06-02 o 15:19
Stary 2011-06-02, 16:00   #4938
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Noo a ja takie wielkie globule albo czopki czasami robię dla pacjentów, bleee

Jakby co to priv, będę wysyłała

Głosuje na to!

Owsiankę z bananem i czekoladą Wsuwam od 2 miesięcy codziennie i jeszcze nie mam dosyć

Co będziesz robiła?

No jasne :P

Składaj papiery na zaoczną kosmetologię

Byłam z moimi dziewczynami na działce,poopalałysmy trochę tyłki Wzięłam chłodny prysznic i naaadaal mi gorąco ...
haha, zaraz postraszę tym tego Despotę

nad kosmetologią ciągle myślę! W sumie prawo kosmetyczne też brzmi super, tylko nie wiem czy zajmując się takimi rzeczami znajdę gdzieś pracę Na razie się nie stresuję

Cytat:

łaaaa Cindy padłam jak to przeczytałam Rewelacyjny tekst Fajnie, że Ci sie układa, no przecież nie musisz go kochać od pierwszego wejrzenia, nie?

Powiem Wam, że po tym jak wywnętrzałam się o mojej przyszłości, ona zadecydowała za mnie Terminy ułożyły się tak, że bez zawalania wszystkiego na swojej uczelni nie mogłabym zdać czegokolwiek na drugiej. Decyzja była prosta, jakoś mi teraz lepiej
Stary 2011-06-02, 17:36   #4939
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Kurde ja mam dziś taki dzień, że jakąś pizze, lasagne czy coś takiego bym zjadła. Plus winko i relax!!

Zdrowy rozsądku proszę wróć!! Masz przecież obiad w domu naszykowany, nie kupuj fast-foodów!!
możesz zrobi domową, zdrowa pizzę z dużą ilością warzyw + ewentualnie jakaś wędlinka możesz zrobić ją na dukanowym spodzie,w tedy będzie nie tylko pyszna, ale i lekka
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 20:12   #4940
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
NO tak Najbardziej boje sie ze juz w ogóle zabraknie nam czasu na spotkania z TŻ. Ostatnio właśnie układa się nam dobrze
Boję się też że darmowe lody+szejki+kawy mrozone+desery lodowe+polewy i posypki = ja nie mieszcząca się w drzwiach!

PIKANTERIA powodzenia życzę!
co Ty gadasz, będziesz miała to wszystko za darmo?!

boże, raj !

Cytat:

eej,jakbym czytała o swoim facecie na początku! pół roku później przeszedł gruntowną zmianę! i ze wspaniałego troskliwego czułego misia przytulaka zmienił się w bukę!
Be careful Cindy!
żartuję :P zmienił się bardzo mocno,ale sama jestem sobie winna.
Cytat:
haha, zaraz postraszę tym tego Despotę

nad kosmetologią ciągle myślę! W sumie prawo kosmetyczne też brzmi super, tylko nie wiem czy zajmując się takimi rzeczami znajdę gdzieś pracę Na razie się nie stresuję

łaaaa Cindy padłam jak to przeczytałam Rewelacyjny tekst Fajnie, że Ci sie układa, no przecież nie musisz go kochać od pierwszego wejrzenia, nie?

Powiem Wam, że po tym jak wywnętrzałam się o mojej przyszłości, ona zadecydowała za mnie Terminy ułożyły się tak, że bez zawalania wszystkiego na swojej uczelni nie mogłabym zdać czegokolwiek na drugiej. Decyzja była prosta, jakoś mi teraz lepiej
Czyli że co idziesz na zaoczną kosmetologię, he?

Ja piję sobie piwko przed kompem w ciągu dnia nie zjadłam chyba nawet 500 kcal, taki miałam za&^*ol O_O
nawet nie miałam czasu się nad sobą poużalać.

a w ogóle to ubrałam dzisiaj rajty w kropki, gałgańskie baletki a czułam się jak miss polskich chodników, jak femme fatale świeżo ułożonej kostki brukowej
nie wiem, czy byłam brudna, miałam dziurę na tyłku? wszyscy się na mnie gapili.
Szkoda Psyhe że nie wpadłam na Twojego R

Stary 2011-06-02, 20:39   #4941
monissskaa
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do monissskaa GG do monissskaa

a ja dziś dałam troche ciała bo w pracy nie zjadłam nic bo mialam taki zapie*dol że nie wiedziałam jak się nazywam, ale jak wrocilam do domu to zjadłam placka ziemniaczanego potem zupe i do tego bułke (lubie maczac w zupie) potem pare czekoladek i chipsow ale po chwili leżenia wstałam załozyłam słuchawki i poszłam na rower jechałam najszybciej jak sie dało i to pod wiatr sadze ze z 30 km/h nie zchodziłam ale jak wrociłam do domu i zeszłam z roweru to mi się taaaaakkreciło w głowie ale i tak byłam zadowolona!

Odkrywam w SOBIE talenty kulinarne.!
monissskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 21:10   #4942
psyhe666
Zakorzenienie

aniabania, od R. to się odstosunkuj

W ogóle dzisiaj miałam 'zderzenie czołowe' z tym wcześniejszym, poj*banym ex TŻtem... Jaki to jest kretyn Co ja w nim widziałam? No co?????

A ja właśnie z mamą i siostrą piję piwko przed tv

aniabania, gdzie kupiłaś takie rajstopki? Ja kiedyś w calzedonii kupiłam w serducha (pani mi powiedziała od razu, że to rajty dla dzieci), ale więcej takich dizajnerskich nie spotkałam

Dziewczyny! Truskawki tańsze o 1zł. Już za 6zł. dzisiaj kupiłam I kupiłam sobie jeszcze sandałki... Już ze 4 osoby pytały gdzie
so trójka maybe.

Stary 2011-06-03, 06:23   #4943
MalaPikanteria
Zadomowienie

Dzień dobry moje Słoneczka
Mmmm... Wszyscy mówią o truskawkach, chyba wybiore się na zakupy bo tak mnie ne nie ciągnie
psyhe666 gdzie kupiłaś sandałki? fajne? też musze jakies kupić... W CCC ostatnio widziałam fajne, ale dużo ich tam było i oczywiście nie wiedziałam które chce a ceny też ok,w granicy 19,90-39,90 bardzo szeroka oferta...
ach piękne słońce za oknem, pójdę dziś jeszcze trochę poopalać giry
TŻ spi z moją córcią a ja przyszłam przed godziną do córki znajomych, jak się obudzi to idę do domciu i znów cały dzień z dzieciarnią... Co do TŻ to wiem że ludzie rzadko się zmieniają ale może nam się uda. Wiem, wiem... minie miesiąc, dwa i wrócimy do rzeczywistości ale jakby cały czas było tak jak wczoraj to miałabym najlepszego TŻ pod słońcem wiem, pomyślicie cóż za naiwność... Może i tak ale kocham tego Głupolca. I przysięgłam sobie że to ostatnia szansa, ostatnia z tysiąca ostatnich
aaa.... i chyba znalazłam bezpłatną szkołe policealną, w dodatku e-learning. Siedzibę ma niedaleko i trzeba tylko na 2 zjazdy i egzaminy jechać. No i nawet jak znajdę pracę, gdzie musiałabym w soboty pracować(albo zaśpię) to nadrobię przez kompa
Miłego dnia

MOJA WYMIANKA
MalaPikanteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-03, 08:17   #4944
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
aniabania, od R. to się odstosunkuj

W ogóle dzisiaj miałam 'zderzenie czołowe' z tym wcześniejszym, poj*banym ex TŻtem... Jaki to jest kretyn Co ja w nim widziałam? No co?????

A ja właśnie z mamą i siostrą piję piwko przed tv

aniabania, gdzie kupiłaś takie rajstopki? Ja kiedyś w calzedonii kupiłam w serducha (pani mi powiedziała od razu, że to rajty dla dzieci), ale więcej takich dizajnerskich nie spotkałam

Dziewczyny! Truskawki tańsze o 1zł. Już za 6zł. dzisiaj kupiłam I kupiłam sobie jeszcze sandałki... Już ze 4 osoby pytały gdzie
Rajstopy kupiłam w Tally Wejl.... te w kropki założyłam raz- później na nich pojawiła się taka mała dziurka,która jakoś tak mnie przeraziła- że przez nią pójdzie oczko. to zamalowałam lakierem i udało się je założyć drugi raz - właśnie wczoraj
Czytaj uważnie, chcę Cię przestrzec przed rajtkami z TW.
ogólnie to MA SAK RA!
te rajstopy nie są nawet jednorazowe. mają chyba wadę fabryczną - w okolicach kroku mają takie dziwne dziurki, które uniemożliwiają założenie ich na tyłek
- tylko to w przypadku rajstop jasnych, bladoróżowych - w kropki i w serduszka. miałam 2 pary takich i 2 pary takich. - praktycznie stówa w plecy. jak sobie przypomnę, to mam ochotę udusić tymi rajstopami panią w sklepie, która mi je poleciła.
Z TW mam jeszcze czarne w gwiazdki, z tego co pamiętam, to nie poszło w nich oczko,ale brzydko się pozaciągały :/

Jak lubisz takie śmieszne rajtki, to czasami można je też znaleźć w reserved Ja kupiłam tam granatowe, w duże grochy. oczywiście zniszczyłam je po 2 godzinach, ech.
Jeśli jesteś hardcorową użytkowniczką rajstop, przez życie idziesz jak kaskader i niszczysz rajstopy przy ich zakładaniu - polecam te z calzedonii, ale z rozmiarówki damskiej, o dziecięcej nic nie wiem :P
Kupiłam tam piękne pończochy - 2 pary,mają taką uroczą koronkę! ach
Standardowe rajstopy w odcieniach brązu też mają całkiem dobrą jakość
A najbardziej jestem zauroczona szarymi rajstopami, które mają naciapane dużo różnych rzeczy uważam że wyglądam w nich pięknie

---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ----------

dzisiaj tata mi robi naleśniki z truskawkami na obiad

Stary 2011-06-03, 09:44   #4945
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
Rajstopy kupiłam w Tally Wejl.... te w kropki założyłam raz- później na nich pojawiła się taka mała dziurka,która jakoś tak mnie przeraziła- że przez nią pójdzie oczko. to zamalowałam lakierem i udało się je założyć drugi raz - właśnie wczoraj
Czytaj uważnie, chcę Cię przestrzec przed rajtkami z TW.
ogólnie to MA SAK RA!
te rajstopy nie są nawet jednorazowe. mają chyba wadę fabryczną - w okolicach kroku mają takie dziwne dziurki, które uniemożliwiają założenie ich na tyłek
- tylko to w przypadku rajstop jasnych, bladoróżowych - w kropki i w serduszka. miałam 2 pary takich i 2 pary takich. - praktycznie stówa w plecy. jak sobie przypomnę, to mam ochotę udusić tymi rajstopami panią w sklepie, która mi je poleciła.
Z TW mam jeszcze czarne w gwiazdki, z tego co pamiętam, to nie poszło w nich oczko,ale brzydko się pozaciągały :/

Jak lubisz takie śmieszne rajtki, to czasami można je też znaleźć w reserved Ja kupiłam tam granatowe, w duże grochy. oczywiście zniszczyłam je po 2 godzinach, ech.
Jeśli jesteś hardcorową użytkowniczką rajstop, przez życie idziesz jak kaskader i niszczysz rajstopy przy ich zakładaniu - polecam te z calzedonii, ale z rozmiarówki damskiej, o dziecięcej nic nie wiem :P
Kupiłam tam piękne pończochy - 2 pary,mają taką uroczą koronkę! ach
Standardowe rajstopy w odcieniach brązu też mają całkiem dobrą jakość
A najbardziej jestem zauroczona szarymi rajstopami, które mają naciapane dużo różnych rzeczy uważam że wyglądam w nich pięknie

---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ----------

dzisiaj tata mi robi naleśniki z truskawkami na obiad

Też właśnie zazwyczaj kupuję w Calzedonii, ale wiadomo na co też trzeba zwrócić uwagę $$
Jak będę na zakupach to wejdę jak nigdy do Reserved

Ja dzisiaj na śniadanie miałam truskaweczki Szkoda, że mój tata nie oferuje mi zrobienia naleśników z truskawkami Na pewno bym nie pogardziła
so trójka maybe.

Stary 2011-06-03, 11:39   #4946
aniabaniaa
Zakorzenienie

Taaa, uwielbiam naleśniki, ale nie wiem jak mój brzuch na to zareaguje, zwłaszcza że tata chyba realizuje swoją kulinarną misję. mama wyjechała na wakacje, a on wziął wolne, żeby gotować mi i siostrze
jutro pizza

---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ----------

Dziewczyny, pomocy!
Jaki tusz wodoodporny polecacie?!
Miałam maybeline taki w niebieskim opakowaniu i był super, ale chcialabym coś nowego... potrzebuję czegoś na weekend, tak do max 5 dych

Stary 2011-06-03, 12:08   #4947
psyhe666
Zakorzenienie

aniabania, moja siostra ten ma i sobie go bardzo chwali
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg c_big598894.jpg (16,0 KB, 6 załadowań)
so trójka maybe.

Stary 2011-06-03, 12:36   #4948
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
aniabania, moja siostra ten ma i sobie go bardzo chwali
nie lubię tuszów boujoris, ale mam słabość do opakowań typowych dla tej firmy, więc chyba go kupię

Stary 2011-06-03, 12:55   #4949
milusia1991
Rozeznanie

ANIA moje dwa ulubione wodoodporne tusze meybelline collosal żółty i avon super shock!
Stary 2011-06-03, 13:21   #4950
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
ANIA moje dwa ulubione wodoodporne tusze meybelline collosal żółty i avon super shock!
Ooo, miałam go i był zabójczy Tylko nie wiedziałam, że był wodoodporny
so trójka maybe.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości