|
|
#4261 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVIII
od razu lepiej, c'nie?
![]() a propos truposzy - oglądał ktoś Weekend u Berniego? http://www.youtube.com/watch?v=YCTgcZ6ImsQ ja oglądałam wieki temu na vhs i leżałam ze śmiechu, świetny czarny humor, muszę go poszuakć i znóff obejrzec
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-03 o 16:10 |
|
|
|
#4262 |
|
grozi wypollizowaniem
|
vesenko-ja jutro bede w zakopcu
moje pogody mowią ze w zakopcu weekend bezchmurny
|
|
#4263 | ||||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
- cześć, dzwonię w sprawie remontu, ja się nie chcę wtrącać, ALE... - acha, fajnie że nie chcesz, to pa ![]() ![]() Cytat:
Ona dzwoni do każdego z nas osobna, każde mówi praktycznie to samo, nie wiem jaki jest sens w dwóch identycznych telefonach. W każdym razie to nie jest walka teściowa-synowa tylko mamusia-dzieci. Taa... No ba ![]() Będę mieć dziś wannę! Na nóżkach Ale i tak się nie ukąpię bo nie mamy baterii a wanna nie jest zamocowana do ściany więc strach zachlapać.
|
||||
|
|
|
#4264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zobacz tu http://www.twojapogoda.pl/polska/malopolskie/zakopane . Nie muszę chyba wspominać,że w góry wybieram się w poniedziałek po południu, a wracam w niedzielę To sie nazywa utrafić z pogodą Po cichutku liczę,że prognozy się nie sprawdzą
|
|
#4265 |
|
Zakorzenienie
|
Red, to kup jej ogórka z Hiszpanii i po problemie.
|
|
|
|
#4266 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ja sie wybieram jutro ![]() Cytat:
![]() moj TZ jest miszczem takich gadek..teściowa tez miała zajawki zeby usdzielac złotych rad, ale jej szybko przeszło T-R. słuchaj jak remontujecie salon to powinniście.. R- tak, tak mmhmmm ( z udawanym ożywieniem) no...niech mamusia mówi to takie interesujące ( )T- costam costam... R-łał! to świetny pomysł! tak zrobię! jak kupimy następne mieszkanie ( ) ale niestety!!! teraz za póxno! wszystko juz kupiliśmy! ach...szkoda,szkoda ( )T- R...ty sie ze mnie chyba naśmiewasz ![]() R- nieeeeee no skąd
|
|
|
#4267 | |||||
|
Zakorzenienie
|
no jasne że ciekawe
![]() Cytat:
) Akurat byłam przypadkowo u rodziców i spisywała babka wszystkich jak leciało, łącznie z nieobecnymi ![]() Cytat:
Cytat:
ale teksty nadrabiają Cytat:
na ten tydzień też pełno burz zapowiadali, a u mnie ze dwie może były i tyle Cytat:
ale masz z tym nietopszem ona chyba żyje po to żeby się kłócić
Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2011-06-03 o 17:04 |
|||||
|
|
|
#4268 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
przecież oni wylosowują mieszkanie a co w przypadku takim jak u mnie, że nikt zameldowany w tym mieszkaniu nie jest? jak nas tutaj zdybie to musimy się spisać, czy można powiedzieć: "a daj pani spokój, ja tu tylko czasami przychodzę dobytku państwa T. doglądać, przecież tu nie mieszkam... i w ogóle spadaj na bambus"? ostatecznie udajemy, że nas nie ma
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2011-06-03 o 17:01 |
|
|
|
|
#4269 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
bedą pytać sąsiadów i nie musi byc nikt zameldowany... jak sąsiedzi powiedza ze tak ktos mieszka to bedą łazic do skutku. cbr-a czemu sie nie spiszecie przez net?
|
|
|
#4270 |
|
never say no to panda
|
bo jak się próbuje logować - znaczy rejestrować, żeby dostać tan pieprzony login, to wyskakuje mi błąd w danych
|
|
#4271 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w miejscu zamieszkania czy zameldowania?---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- no u mnie np przez net spisanie się nie zadziałało, bo babka powiedziała że skoro juz nas wylosowali to muszę się tak spisać i koniec dyskusji i w ogóle nie miała w systemie zaznaczone że sie już spisywałam, mimo ze to zrobiłam na pewno poprawnie
|
|
|
|
|
#4272 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
ja nie będę jakiejś pierwszej lepszej suczy spowiadać się z różnych dziwnych rzeczy i tyle! pffffffff!
|
|
|
#4273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ---------- Tak
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#4274 | ||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Cytat:
Mój TŻ też: ![]() Mnie urzekła ta samotna róża leżąca za kulisami. Jej naturalność i skojarzenia ze steoretypową kobiecością (piękno, delikatność, jeśli siła to sprytnie zakamuflowana) kontrastują z pewną siebie, z mocą wyciągającą dłoń w górę dziewoją, która wygląda, jakby nic nie było jej straszne. Ale jednocześnie wydaje mi się równie delikatna (dziewoja znaczy się) i łatwa do zranienia jak łatwa do zerwania z krzaka jest róża (w grubej rękawicy, z sekatorem człowiek się nawet nie pokłuje). Tyle że ten miękki brzuszek naszego dziewczęcia jest sprytnie ukryty przed światem, tak jak róża jest ukryta przed publicznością, która widzi tylko divę na scenie, a nie widzi tego, co jest za kulisami. Ta-dam! Ju, napiszesz teraz Ty, co Ty chciałaś, malując ten obrazek? ![]() Dementuję! Bardzo stanowczo! Nie tylko nie jestem z Lublina, ale nawet nigdy tam nie byłam Chętnie się objawię, ale w Krk |
||
|
|
|
#4275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jesteś tam zameldowana na pobyt czasowy?![]() Bo jak nie to w sumie rzeczywiście nie mają jak sprawdzić tego że Ty tam faktycznie mieszkasz A poza wszystkim to generalnie możesz mówić, że nie chcesz odpowiadać i babie nic do tego |
|
|
|
|
#4276 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() Cytat:
wg mnie babka nie miala racji , przeciez było w ciul programow na temat spisu i mowili ze nawet jak rachmistrz juz sie pojawi to mozna mu piweidzec zeby se poszedł bo mamy zamiar spisac sie przez internet ![]() tylko wtedy rachmistrz nie dostanie kasy za to mieszkanie wiec przypuszczam ze moze usiłowac naginac zeby sie jednak spisac u niego
|
|
|
#4277 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
ja zawsze ( ) przed upływem magicznych 2tygodni, które wyznaczają granicę obowiązkowego zameldowania na pobyt czasowy, na jeden dzień wracam do domu, do rodziców ( )i mi nagwizdać mogą a babie rzeczywiście powiem, że spisałam się przez net i niech spitala
|
|
|
#4278 |
|
Nindżopesz
|
A ona ostatnio chciała mi dać pomidory. Redrum! |
|
|
|
#4279 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ni nie bardzo , kto sie miga od spisu i nie udziela wyczerpujacych odpowiedzi ( oprocz pytan nadobowiązkowych) podlega karze grzywny
|
|
|
#4280 |
|
Zakorzenienie
|
Chciała Cię otruć
No chyba coś takiego mówili w tv, że można grzywnę dostać jeśli się nie spiszesz...
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#4281 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4282 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
obowiązek meldunku na pobyt czasowy powstaje po upływie 3 dni przebywania pod adresem innym niz stały ![]() a dokłądnie 3 dób
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-06-03 o 17:26 |
|
|
|
|
#4283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4284 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
aczkolwiek moim zdaniem nie działają za dobrze te systemy ![]() Fakt jest natomiast taki jak napisała Polly: dokładnie, chodziło mi o pytanie nieobowiązkowe (to są te bardziej osobiste typu o dzieci czy niepełnosprawność - nie trzeba na nie odpowiadać) |
||
|
|
|
#4285 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja też się pakuję i też wybywam za tydzień Cytat:
Ad 1 pogrubione - No kwila, kwila, a jak ona mu na tyle lat jedną kurtkę kupiła i garniak to dobrze jest? Wstydziłaby się ![]() Ad2 pogrubione - Już uwielbiam Twoją Mamę Pozbyłam się starego, zniszczonego dywanu ![]() A dziś będzie dalsza część wynoszenia regałów (jeden facet darł się za mną z pewnej odległości jak wynosiłam spsuty rowerek dziecka, że on go weźmie i podszedł do mnie z dzieckiem na ... podobnym rowerku Nawet do połowy śmietnika nie doszłam - to mu i mnie się trafiło Jak zreperuje to niech niejednemu dziecku jeszcze służy ).Idę piec tartę truskawkową na urodziny Potem Was nadrobię dalej.
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-06-03 o 17:31 |
|||
|
|
|
#4286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja sie zameldowałam chyba po 4 miesiącach ![]() a co jest złego w meldunku czasowym? bo ja się zameldowałam i dobrze mi z tym przynajmniej się mnie nikt nie przyczepi jakby co. A no i np do urzędu pracy jak się kiedyś tam zapisywałam to musiałam mieć meldunek czasowy |
|
|
|
|
#4287 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
nie noooo..muszeu aodlubic AL na frjsie
![]() ![]() http://www.etsy.com/shop/CatherinetteRings ---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- Cytat:
na przykład ze WKU wie gdzie cie szukać ,poza tym nikt tego nie sprawdza,ale czasem sie przydaje np zeby sie zapisac do biblioteki
|
|
|
#4288 | ||||||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Cytat:
Właśnie rozkminiam próbkę opisaną jako "Parfum de Jardin" i za licho nie mogłam znaleźć informacji o takim zapachu. Tyle że to w mojej próbce nie pachnie śmieciami, a raczej (po mniej więcej godzinie) słodkim mulącym czymś podobnym do Angela w interpretacji mojej skóry. Hm ![]() Pochwal się, pochwal! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Lody Grycana są bosssskie! ![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#4289 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
![]() (ale kurczę, jak moja babcia pomieszkiwała tutaj w Łodzi, u wujostwa, zamiast u siebie w Skierniewicach, to zawsze była gadka, że 2 tyg może na legalu coś się zmieniło, czy mua rodzina niedoinformowana?)tak czy siak, ja już wolę się wyspowiadać tym patafianom przez net, niż jakieś nieznanej dziuni (która może być, przypuśćmy, psychopatką - i jak mnie nie zabije za rok, to może będzie moją pacjentką i skuma, gdzie mieszkam )na siur mam prawo odmówić odpytki rachmistrza, jak się przez net mam życzenie wyspowiadać?
|
|
|
#4290 |
|
Zakorzenienie
|
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:10.

moje pogody mowią ze w zakopcu weekend bezchmurny 
Już dawno bym jej coś powiedział,dziwie się Ci się Red że jeszcze wytrzymujesz takie narzekania itp...

chyba, że mnie Californiacation mnie fciongnie, bo teksty są fajne 

I się nie chce objawić paskuda?!