|
|
#4291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, cz. XVIII
Tak odnośnie problemu zoskasamoska. I jeszcze proszę o potwierdzenie lub zaprzeczenie howdoi. Wydaje mi się, że badanie hormonu "ciąży", którego pełną nazwę podała gdzieś wyżej Malla robi się i tak odpłatnie, więc chyba można nawet pójść bez skierowania do jakiegokolwiek laboratorium i poprosić o zrobienie tego badania bez skierowania. Jednak ręki nie dam sobie uciąć. Ja rok temu miałam podejrzenia ciąży pozamacicznej i pamiętam, że dostałam od ginekologa skierowanie wtedy na takie badanie. Co prawda dał mi do jakiegoś laboratorium, które ich gabinetom daje zniżki, tak czy siak jest odpłatne, więc myślę, że bez skierowania także można je zrobić. Oczywiście co nie zmienia faktu, że ginekolog powinien Cię czym prędzej zobaczyć.
|
|
|
|
#4292 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Malla, a ja do Krakowa się chciałam właśnie wybrać w jakąś sobotę niebawem.. pochodzić nad Wisłą, posiedzieć na Rynku.. mam w zasadzie niedaleko do Krakowa [a tak w ogóle to nie mam Ciebie jeszcze na fb, zaraz Ci linka prześlę, jeśli można, of course]zverka, u mnie wdupiemanie działa w stosunku ostatnio do wszystkich facetów, taki se luuuz włączyłam, joł! kogo jeszcze nie mam na fb???!! bo się pogubiłam normalnie.. a póki co praca napisana, poprawiona - tylko muszę ją oprawić i oddać do dziekanatu no i jeszcze jutro podpis od promotorki zdobyć.. termin obrony - 12 lipiec... ![]() ![]() chyba zatem Open'era zaliczę
Quando c'è il buon motivo la forza viene da sola.. Edytowane przez niquolle Czas edycji: 2011-06-03 o 16:25 |
|
|
|
|
#4293 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4294 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Niezależnie od wyniku i tak Zośka powinna dać się obejrzeć, to nasz kobiecy coroczny obowiązek. Zosia - kiedyś mi lekarz powiedział, że jestem w ciąży, choć nie byłam ![]() Cytat:
|
|
|
#4295 |
|
Wtajemniczenie
|
Malla ,a robiłas testy wtedy ? Ja zrobiłam az dwa, oba pozytywne. Do tego mdłosci, nabrzmiale piersi, brak okresu, mało ?
|
|
|
|
#4296 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja też tak długo miałam (a może i mam?). Wiem już jedno, te dwa uczucia połączone ze sobą nie wróżą nic dobrego... [nie mówię tu o stanie porozstaniowym - wtedy to normalne, że ma się ochotę zabić eksa i przytulić eksa] Tylko nick przekręciłam ![]() też rozważam Open'era ![]() ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- ...który zaniedbuję
|
|
|
|
|
#4297 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ocknij się, miłość miłością ale gdzie twoja godność? Masz ochotę mu wygarnąć? To wygarnij ale do rękoczynów się nie przykładaj ![]() To minie. Musisz walczyć. Emocje stłum. Rozsądek niech przemówi. ![]() Ogólnie to Cześć Dziewczyny! Lily - wszystkiego najlepszego kochana |
|
|
|
|
#4298 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#4299 |
|
Rozeznanie
|
Myslicie, ze go tez to boli? Ze to on zawsze konczyl nasz zwiazek, ja wracalam, a teraz nagle to ja to zakonczylam? Czy wlasnie jest bezuczuciowym robotem po ktorym to splynelo?
Wiecie on to zawsze byl taki, ze z jednego zwiazku w drugi, nigdy sam, pewnie teraz tez tak bedzie... Albo mysli ze to foch i pewnie wkrotce jego podnozek napisze z przeprosinami :/ Ciezko mi... |
|
|
|
#4300 |
|
Zakorzenienie
|
O, ja też się bronię- za tydzień powinnam być już po
czytam Was nadal. Ja już wiem, że dokonałam właściwego wyboru. |
|
|
|
#4301 |
|
Wtajemniczenie
|
Pojechalam po ten kwas foliowy do apteki.pani zawaliła mnie setką pytań, po co ,dla kogo, ile, ile mg czy coś tam. Wymiękłam i podziękowałam...
|
|
|
|
#4302 |
|
Zadomowienie
|
Lily -najlepsze życzenia
wolnego
|
#4303 |
|
Zakorzenienie
|
ale upał
boze masakra mój dawny hmmm znajomy, nie wiem kto to bo kiedyś mieliśmy miesięczy romans znów coś świruje a mi się nie chce narazie nikogo potem jeszcze jakiś do mnie mięte kolega kolegi aaaaa a ja anty do facetów howdoi jak w ogole po usg ? ile to już jak się czujesz ? kurcze fajnie za pare msc zobaczysz swoją malą dzidzie zoskasamozna i co zrobiłaś drugi test? tak duzo piszecie ze nie moge nadążyć
|
|
#4304 |
|
Wtajemniczenie
|
Zrobiłam Aguś, wyszedł pozytywnie
![]() W poniedziałek dopiero do gina, bo dzis się na cztery spusty pozamykali. |
|
|
|
#4305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet gdyby lekarz stwierdził ciąże, ta mała osóbka będzie cię bezgranicze kochać, najmocniej na świecie i ty ją również
|
|
|
#4306 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja bym się pewnie cieszyła. Ale w tej chwili sama się leczę. (przypominam,że chodze do terapeuty, bo miałam ataki paniki,lęku, strachu po trawie) Jak widać mam słabą psychikę, bardzo słabą. Momentami mysle, zeby to wszystko szlag trafił, żeby to skończyc.. Musze przez weekend chociaz przestac myslec, odpocząć...
|
|
|
|
#4307 |
|
Zakorzenienie
|
Zoska nie mysl tak! Masz dla kogo żyć i zobaczysz, że wszystko się ułoży. Musisz być silna!
|
|
|
|
#4308 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4309 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
byle się obronić i heja! ![]() oj tam oj tam ![]() a co do Open'era to mnie kusi co roku, ale zawsze coś wypada.. przeważnie sesja.. ale skoro obrona dopiero na 12, to kilka dni wcześniej można się zrelaksować ![]() Cytat:
i za dokonanie dobrego wyboru...* * * * * * matko, ale gorąco.. a ja uczyć się muszę, bo last exam mnie czeka... ehhh
|
|
#4310 | ||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
Co odpowiadałaś na zadawane pytania? Że tabletki dla siostry? Aptekarki nie będą Cię oceniać, one po prostu potrzebują takich informacji, by wybrać odpowiedni produkt. Widziałaś ten wątek? Takie wsparcie dla młodych mamusiek ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=534592 Cytat:
Cytat:
U Ciebie to już pewne. Dbaj o siebie
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2011-06-03 o 18:13 |
||||
|
|
|
#4311 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4312 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak się pytała dla kogo, to zapewne jej nie chodziło o to czy to dla Ciebie czy dla Twojej matki, tylko np. dla osoby starszej, dla kobiety w pierwszym trymestrze ciąży, czy po prostu jako zwykła suplementacja diety. Produkty są najróżniejsze, mają inne zawartości witaminy i pewnie dlatego zadała takie pytania. Trzeba było powiedzieć, że nie znasz się na tym, i żeby doradziła najodpowiedniejszy dla kobiety w ciąży i koniec rozmowy. Jedź po ten kwas, przecież wiesz, że to jest ważny suplement dla ciężarnych. Nie kupisz go ze strachu przed farmaceutką?
|
|
#4313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też i do 13musze już oddac oprawioną a ty
|
|
|
#4314 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Ale to widocznie zależy od uczelni.Ja musze oddać pracę do dziekanatu ze wszystkimi wymaganymi papierami na 10 dni przed terminem obrony. A obronę mam na koniec czerwca, więc mam jeszcze jakieś 2 tygodnie. No mam trochę więcej niż połowę, a jako że w ten weekend nigdzie nie wychodzę to do poniedziałku planuję skończyć wstępną wersję. Ambitny plan,ale nie takie rzeczy się robiło .
|
|
|
#4315 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale mnie teraz kurna wkurzyłaś! pojechałam i jak zapytała dla kogo to powiedziałam,ze dla kobiety w ciazy. Ona wtedy zapytała jaka duża zawartość, mg, czy coś tak, nie wiem nie znamsię. Powiedziałam ,że się musze tego dowiedziec. Nie wiem moze nie mozna za duzych dawek, czy jakies dodatkowe sa zwiazki w tym. Nie wiem, nie znam się na tym. |
|
|
|
|
#4316 |
|
Rozeznanie
|
Ja nie dam rady, mam ochote zadzwonic i poprosic o kolejna probe ratowania naszego zwiazku... ;(
|
|
|
|
#4317 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Pewnie i tak dostaniesz na recepcie, a jak nie, to poproś. Możesz też przejrzeć nasze mamusiowe podforum. Tylko uważaj, laski tam potrafią wyprowadzić z równowagi... Cytat:
|
|
|
#4318 |
|
Wtajemniczenie
|
Byłam u mojego chłopaka,eskchłopaka, nie wiem jak nazywać. Swojemu ojcu powiedział o ciąży kilka godzin wczesniej.
A on mnie potraktowal z góry, nie powiedział ni, chociaz wszyscy stalismy na podwórku i rozmawialismy.. to mnie tylko przekonuje jaka durna jestem. Ja juz mysle żeby zrobic najgorsze Nie znosze takiego traktowania.Jakbym próbowała jego syna na dziecko złapać... Dodatkowo dziewczyna jego ojca tez na mnie spojrzała jak na ✂✂✂✂e,ale z taka listościa... Przecież do ✂✂✂✂ej nędzy nie ja tu jestem tylko winna, sama sobie tego nie zrobiłam. Edytowane przez zoskasamoska Czas edycji: 2011-06-03 o 20:37 |
|
|
|
#4319 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
I tu musimy wrócić do dyskusji o sensie uznania ojcostwa...
|
|
|
#4320 |
|
Zadomowienie
|
....
Masz na myśli odejście od tej rodzinki raz na zawsze, prawda?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:16.

) najbardziej będzie go boleć jak Cię spotka uśmiechniętą i odrodzoną. Skup się teraz na sobie, a eksa z panną pozostaw samym sobie.
mam w zasadzie niedaleko do Krakowa
taki se luuuz włączyłam, joł! 

najgorsze jest to, że czuje się jakbym była jego zabawką - robi ze mną co chce! chociaż już nie jesteśmy razem. Czuje się podle i strasznie, jakbym była tylko przedmiotem. Gdybym komus o tym powiedziala czułabym się lżej, bo ktokolwiek z mojego otoczenia znał by prawdę. I tak największą ochotę mam żeby mu to wszystko wygarnąć i przyłożyć
Mam mieszane uczucia, nienawidzę go i kocham?
... Zwariuje niedługo albo padnę na zawał, bo serce mnie tak boli 

boze masakra mój dawny hmmm znajomy, nie wiem kto to bo kiedyś mieliśmy miesięczy romans
a mi się nie chce narazie nikogo
a ja anty do facetów
nawet gdyby lekarz stwierdził ciąże, ta mała osóbka będzie cię bezgranicze kochać, najmocniej na świecie i ty ją również
ja też i do 13musze już oddac oprawioną